Találatok a következő kifejezésre: Egy pasit ha elkezd (8 db)

Egy pasit felizgat, ha elkezd csókolgatni meg nyaldosni és én meg előtte bekenem magam mézzel?

Legjobb válasz: A tejszinhabot sem szereti mindneki:-) Ha elkezd csókolgatni, akkor már felizgattad:-) A méz vagy tejszínhab fokozhatja az érdekességet, az izgalmat, de a méz ragad.. Igaz a tejszínhab is, az meg nagyon édes. De lehet csokiöntet is vagy csümölcs, amit leehet a hasadról...

A tejszinhabot sem szereti mindneki:-) Ha elkezd csókolgatni, akkor már felizgattad:-) A méz vagy tejszínhab fokozhatja az érdekességet, az izgalmat, de a méz ragad.. Igaz a tejszínhab is, az meg nagyon édes. De lehet csokiöntet is vagy csümölcs, amit leehet a hasadról...
Hát ha régóta együtt vagytok és ismered az ízlését, akkor meglepheted. Ha pedig nem régóta, akkor közben kérdezd meg, hogy mit szólna
Szerintem inkább tejszinhabbal kend be magad az sokkal izgatobb. hidd el. én srác vagyok és sokkal izgatobb a tejszinhab, és a mézet nem is mindenki szereti. :-) szia!
Nem egyértelmû a kérdés! A mézet nem igazán ajánlom, mert beleragad a szõrbe!!! Amúgy meg csak tudod, hogy téged mi izgat fel!

Ha volt egy pasi, akinek elég hamar odaadtam magam, de még mindig keres de csak arra, akkor h ha most már nem adom magam akkor elkezd kapálózni értem? Lehet még egy komoly kapcsolat belőle?

Mert mert hívott megint h nem megyek -e és nem mentem. És másnap megint hívott, de nem így konkrétan h menjek fel hozzá és du*junk, hanem h mi újság velem meg ilyesmi. A sex az naon jól ment köztünk... Lehet h ez kell még neki és ezáltal megpróbálja velem újra? (mert jártunk 1x egy hónapot)

Legjobb válasz: Lehet belõle tartós kapcsolat,de csak akkor ha te biztos vagy abban,h nem csak kihasznál.De mivel ez már foglalkoztat téged,biztos h van alapja.Figyel oda ha nem bízol benne akkor dobd!

Lehet belõle tartós kapcsolat, de csak akkor ha te biztos vagy abban, h nem csak kihasznál.De mivel ez már foglalkoztat téged, biztos h van alapja.Figyel oda ha nem bízol benne akkor dobd!
Amennyiben csak testi kötõdésre vágysz, nem zavar, hogy csak az ágyban kellesz, és mindkettõtök számára ielégítõ az együttlét, akkor próbáld meg nyugodtan újra. Vannak férfiak, akik számára a jó szex a legfontosabb dolog, az érzelmi kötõdés pedig csak másodlagos kérdés, tehát semmi sem kizárt. Az is lehet, hogy elõbb-utóbb megszeret a pasi. Amennyiben viszont fontosabb számodra az érzelmi kötõdés (szerelem, szeretet), mint a szex, vagy legalább egyformán fontos mindkettõ, valamint zavar Téged, hogy kizárólag az ágyban tart igényt Rád a pasi, akkor ne kísérletezz vele tovább, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy egy idõ után megszeret. Azon kellene elgondolkodnod, hogy a kettõ közül melyik változatot szeretnéd igazán.
Mi srácok nem szeretjük, ha szórakoznak velünk, szóval figyelj oda a játékoddal, mert könnyen hoppon maradhatsz.
Vannak férfiak, akiknek bõven elég, ha egy jó nõvel szexel, és nem vágyik bensõséges lelki kapcsolatra. Van akinek fontosabbak az érzelmek, és nem csak dugni akar. Az a jó, ha olyan férfit találsz, aki a te hasonló igényeidnek megfelel. Viszont egy embert kiismerni ilyen szempontból nem két perc. Próbálkozz, aztán ha nem jön be, legközelebb, a következõ partnereddel majd kicsit máshogy csinálod. Azt tartsd észben, hogy ha õszinte kapcsolatra vágysz, akkor neked is õszintének kell lenned.
én is voltam ilyen helyzetben, és nekem is jó volt a szex vele.:( Hozzám is mindig visszajött a srác.És megpróbáltam vele, reméltem hogy belémszeret és nem csak azt akarja.De kiderült csak szexelni akar.Ilyenbe nem érdemes belemenni, mert csalódni fogsz, ami a késöbbi párkapcsolataidba beleronthat.Én azt javaslom ne menj bele ebbe az olcsó játékba.

Ha egy pasi sovány és elkezd gyurni akor ugyan ugy izmos lesz? Vagy valami tip?

Legjobb válasz: persze,ez attól függ hogy van e annyi esze hogy tömegnövelõ étrendje legyen vagy sem. ha nincs,és nem lesz étrendje akkor persze nem lesz izmos. http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558

persze, ez attól függ hogy van e annyi esze hogy tömegnövelõ étrendje legyen vagy sem. ha nincs, és nem lesz étrendje akkor persze nem lesz izmos. http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
Miért jött most divatba, hogy csak az elhízottak lehetnek izmosak?????? Kinek jut ez eszébe, épp eszû gondolkodással??????
Ez erõsen genetika kérdése. Aki atletikus alkat, az 2 hét alatt úgy bedurrantja magát, hogy mindenki csak néz. Aki meg pl. aszténiás alkat, az dolgozhat egy évig is, hogy valamicske látsszon rajta. Az egyik haverom mindent megpróbált, (végül korházba került a napocskától) és semmi nem látszott rajta. Aki piknikus alkat, annak ngyon jól megy a tömegnövelés, szálkásítás alatt meg összeesik az alultápláltságtól. Fontos, hogy egyénre kell szabni az edzést és a táplálkozást.
Nézd me a tesztoszteron.hu-n a HST módszert. Én is vékony voltam, de sikerült izmosodnom. A legfontosabb tapasztalatom, hogy edzeni okosan kell, pl. egy gyakorlatnál az elsõ fáradás érzéséig csak. Ugyanis a vékony embereknél a kötõszövet fejlettebb az izomnál, így tud erõt kifejteni még akkor is, ha már az izom elfáradt (túledzés). Még fontosabb, hogy örömöd legyen az edzésben, másképp agyilag belefáradsz és türelem! Az étrenddel kapcsolatban: a tömegnövelõk felgyorsítják az izmosodást, viszont hatásuk idõszakos. Ha elkezded az edzéseket, nagyobb lesz az étvágyad is, a test tudja, mit csinál. A megszerzett izom megmarad. Az ételek között vannak, amelyek jobban segítik az izmosodáat, erõsõdést. Ha érdekel, privát üzenetben leírom.
a kzdeti idõszakban, mikor még távol vagy a genetikai optimumodtól (konkáv izomzat :) ) akkor gyorsan fog menni. utána melós lesz.
Vedd meg a legnagyobb Jumbot, vagy Volumastot, az segíteni fog :D
persze izmosabb leszel, meg szedhetsz ilyen izét is ami megnöveli vagy mittomén mit csinál az izmokkal


Mi a véleményetek arról, ha egy pasi elkezd az AVON termékeket forgalmazni? Mert ezt többnyire nők szokták. Nem?

Legjobb válasz: Arra gondolnék, hogy szegény, ez már a végsõ kétségbeesés lehet...

Arra gondolnék, hogy szegény, ez már a végsõ kétségbeesés lehet...
Valszeg (legalabb latens) homar.
A keverékét annak amit az elõzõ két válaszoló mondott.
Mint üzlet, lehet sikeres is, ha jól kezeli, és van sok vevõje. Ha magához tud csalogatni vevõket egy kis kedvezményekkel, akkor még jobban járhat.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne homár? Miért lenne kétségbeesve. Most is foglalkozik mlm üzlettel, és arra gondolt, hogy így még jobban tudná bövíteni kapcsolatait. Vagy így is nagyon gáz?
Hat hetero ferfit nem tudjak noi kozmetikumok annyira erdekelni, hogy azokat hatekonyan tudja arulni kozvetlenul noknek, szal nekem gyanus lenne. De ha egyszer tudja csinalni es szereti is, ne erdekelje, hogy ki mit gondol rola!
Szerintem ez tipikusan nõi munkakör. Van egyáltalán az Avon-nak férfiaknak szóló terméke? Másrészt pedig, meglátásom szerint nagyon telített a piac, sokan belefogtak már. De ha már ilyesmit csinálsz, akkor egy kis mellékesnek jó lehet!
én lennék a legboldogabb ha végre találnék egy férfi embert is! :-) A férfiak sokkal jobb vevõk mint a nõk és pontosan ugyanannyi terméket használnak, mint mi, csak maximum nem vallják be! :-) Várunk minden férfi embert, sok ffi termékünk és kiegészítõnk van!
Igen.
Igen.
Igen.
Igen nagyon.
Igen, engem is nagyon idegesít az ilyen.
Igen. Utálom ha mindenféle ember hozzám ér :D
Hacsak nem eszméletlenül jól néz ki. De hát sosem azok találnak meg. Szóval igen, zavar.
Igen
Igen, nagyon.
Nagyon.
Ha nem jön be, akkor igen. De lehet ezt normálisan is csinálni, bár ritka..

Lányok! Szerintetek, ha egy srác nem valami jó képű, akkor azt ellensúlyozni tudja, mondjuk azzal, hogy elkezd gyúrni? Ha megfelelően kidolgozza a testét? Titeket fogott már meg egy olyan pasi, aki nem volt jóképű, de baromi erős volt, vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: hát csak ízlésesen, ne legyél testépítõ. Plusz a stílus, jó ruha és a kellemes természet is sokat nyom a latban. Sõt hosszútávon még jobb is, mintha valaki csak szép.

hát csak ízlésesen, ne legyél testépítõ. Plusz a stílus, jó ruha és a kellemes természet is sokat nyom a latban. Sõt hosszútávon még jobb is, mintha valaki csak szép.
Egyetértek az elõttem szólóval. Ha látszik, hogy igényes a testére és egy kicsit izmos az szerintem sokat dob egy srácon. Viszont a nagyon kigyúrtak engem már taszítanak. Egyébként az edzés az önbizalomra és a kisugárzásra is jó hatással lehet és ha vonzó valakinek a kisugárzása, az bármelyik helyes pofinál többet ér ;)
Ó, de még mennyire, hogy segíthet. :) Nekem sokkal fontosabb például, hogy egy srácnak izmos karja van és biztonságban érzem magam mellette, mint hogy mennyire helyes. :) De azért nem kell túlzásba esni, a nagyon kigyúrt pasik nekem se jönnek be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat. :)
:) )) ...te kis buta... Csak hülyít, kíváncsi, hogy hogyan reagálsz rá :P azaz ha kiakadsz azt jelenti van ott valami :P
szerintem is a reakciódra kíváncsi, h le tudja venni, mennyire tetszel neki. nyugodtan mesélj te is a hódításaidról :D
Egész biztosan csak az agyadat húzza és kíváncsi hogy mit reagálsz erre :) 22/F

Miért van az, ha valaki nézi egy srácot, mellette áll a barátnője, és a barátnő elkezd bosszúsan nézni? Illetve rámászni a pasira? Ez féltékenység? Nem bízik benne?

Ha egy lány ránéz egy srácra, miért kezd el egyből a barátnője furcsán nézni a lányra? Folyton bámulni,hogy mikor néz oda? Vagy,hogy nézi-e megint? Miért rendezi így le, ha bízik a barátjába,és nincs oka rá?

Legjobb válasz: Most mi van?

Most mi van?
Mert oltari nagy pofatlansag.Itt nem a bizalomrol van szo, hanem arrol hogy irritalo h ugy probal flortolgetni a kiehezett r.banc h ott van a sracnak a parja. Forditott esetben a ferfiak is allergiasak arra ha a nojuket folyamatosan bamulja valami pasi.Az ilyen nem normalis egyedeket likvidalni kellene.Neveletlenseg.
A kérdező hozzászólása: -Nyilván nem kiéhezett r*banc módjára gondoltam. Magamról is tudom, hogy arra semmiképp nem hasonlítok, mondjuk ránézek egy srácra 2-3 mp-ig, vagy esetleg én rá sem nézek, csak a srác néz rám, vagy esetleg egy pillanatra a szemébe, és utána olyan flegma tekintetet kapok, mintha komolyan 'embertelen r*bancként' viselkedtem volna. Pedig szerintem pont, hogy nem flört ha csak ránéz a másikra mondjuk 2-3 mp-ig, fõleg ha pont oda sem figyel. Nem éreztem ez miatt még magam r*bancnak sosem, fõleg, hogy r.banc az általában lefekszik sok mindenkivel, nem attól lesz valaki az, mert ránéz egy ellenkezõ nemûre, és mellette van a barátnõje, aki vércse módjára, megmutatja, hogy 'csakazenyééém'. Ez a módozat sokkal nevetségesebb, és neveletlenebb szerintem:D De nem tudom.:)
A kérdező hozzászólása: Csak mert volt hasonló, hogy hátranéztem pont, és ránéztem egy fiúra, ezt a barátnõje épp észrevette, és attól a pillanattól kezdve azt figyelte, hogy mikor fordulok meg újra, barátnõm figyelmeztetett, hogy hátra ne nézzek, mert barátnõ készelétben:D. Szerintem nevetséges, csak ránéztem, mint mindenkire:D Nehogy már baj legyen, kalitkába nem zárja esetleg?
Ezt kifelejtetted teljesen a kérdésedbõl. Annyit lehetett levenni, hogy bámulod a pasikat. Én még olyanra nem figyeltem fel, hogy csak ránéznek páromra aztán le is van tudva, nálunk állandóan bámulják folyamatosan, dobálgatják a hajukat, ha pedig többen vannak idióta módjára vihognak és megy a szempilla rebesgetés. Sõt fordított esetben is így szokott lenni, és ebbõl volt is már balhé, hogy a srác annyira feltûnõen bámult meg kacsingatott, hogy párom elküldte a messzi távlatba.
A kérdező hozzászólása: Semmi pénzért nem dobálnám a hajam. Volt olyan, hogy hasonlított egy srác valakire, én pedig feltûnõen bámultam, ott megértettem a barátnõjét, hogy bosszúsan nézett rám, hisz nagyon megnéztem a barátját valóban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!