Találatok a következő kifejezésre: Egy pasit érdekel ha (21 db)

Ha egy pasit érdekel egy csaj, akkor az már nem szép?

Szép az, ami érdek nélkül szép!Ez most hogy van?

Legjobb válasz: Hogy mi a szép, az eléggé szubjektiv. Természetesen szinte mindenkinél más és más. A szépség meghatározása: szép az ami HARMÓNIKUS.

Hogy mi a szép, az eléggé szubjektiv. Természetesen szinte mindenkinél más és más. A szépség meghatározása: szép az ami HARMÓNIKUS.
Szerintem egy kicsit zavaros ez a kérdés! Azért érdekli a csaj, mert szépnek találja. A "szép az ami érdek nélkül tetszik", csak buta próbálkozás az irodalmárok részérõl, hogy meg fogamlazzák a szépséget.

Miért van az, ha tetszik egy pasi, tudtára adom, és aztán elhív valahova, vagy jelét adja annak hogy neki is tetszem, akkor onnantól már nem érdekel?

Szóval, úgy érzem, hogy nem elég jó hozzám ha elhív... addig amíg nem teszi meg, addig jónak t?nik.

Legjobb válasz: Hát azért, mert hirtelen elérhetõnek látszik a kiválsztott pasi és akkor már nem is olyan érdekes. Szerintem adjál magatoknak egy esélyt és aztán majd kiderül, hogy mi lesz. A pasi ugyan az nem változott meg. Van ez így néha.

Hát azért, mert hirtelen elérhetõnek látszik a kiválsztott pasi és akkor már nem is olyan érdekes. Szerintem adjál magatoknak egy esélyt és aztán majd kiderül, hogy mi lesz. A pasi ugyan az nem változott meg. Van ez így néha.
ezt most csak én nem értem? xD
ja de értem xd de ez olyan hülyeség tetszik neked? de mégse járnál vele mert nem érdekel?
Talán ez azért lehet, mert emberi természetbõl fakadóan amit túl könnyen kapunk meg az nem annyira értékés, mint amiért harcolni kell :)
Igaza van a 18:31-esnek, emiatt van. Velem évekig ez volt (15 éves koromtól mostanáig), de a barátom legyõzte:D Mégpedig úgy, hogy lekoptatott.(innentõl kezdve õrülten akartam:D) Mert tudta, hogy olyan vagyok, aki egy-két randi után végez a pasikkal, és nem akart így belemenni... De utána nem bírta tovább, és mégiscsak beismerte, hogy szeretne velem kapcsolatot. És õ átment a rostán:) 17/L
mert meghódítottad, és onnantól kezdve nem érdekes :D nekem is van néha ilyen...

Lányok nők, ha egy pasi"ügyet se vet rátok", az annál inkább jobban érdekel titeket?

ha egy pasi aki tetszik nektek és az "ügyet se vet rátok",az annál inkább jobban érdekel titeket?

Legjobb válasz: Ez egy tévhit. Ha egy pasit nem érdeklek akkor annyiba hagyom. Miért szaladnék valaki olyan után aki lesz*ar? Nem vagyok hülye gyerek. Ha akar valamit majd lép.

Ez egy tévhit. Ha egy pasit nem érdeklek akkor annyiba hagyom. Miért szaladnék valaki olyan után aki lesz*ar? Nem vagyok hülye gyerek. Ha akar valamit majd lép.
Ez csak a hatalmas önbizalommal rendelkezõ lányokra igaz. Mert értük (általában) minden pali odavan, és így nekik ritka, ha van olyan, aki nem kiskutya.
hat, nem mondhatnam, hogy jobban erdekel.de ez szerintem mindenkinel valtozo.en azt szeretem, ha a pasi, akit kineztem, megszerez maganak.nem szeretek kezdemenyezni, csak esetleg nagyon finoman.meg szerintem a pasiknak is jobb erzes, ha ok szerezhetnek meg.lehet, hogy regimodi vagyok, de szeretem betartani -ugymond-ezeket a dolgokat
Ha nem érdeklem, akkor hagyom a francba, nem akaszkodok rá senkire.Úgyis megcsalna.
23L ez fontos.1
nekem elvenné egy kicsit a kedvemet, ha azt látnám, hogy a pasas, aki tetszik nekem nem közeledik hozzám, vagy ha azt látnám, hogy nem érdeklem. Szerintem is kezdeményezzen a férfi :) Tehát nem, nem érdekelne jobban. (de ez csak az én véleményem)
Ha nem mutatja jelét sem az érdeklõdésnek, miért kezdeményeznék? Én sem szeretem megalázni magam.
A PASIK IS ILYENEK!!!!!!
A lányok leszarják az érzéseidet, ha nem jössz be nekik. Tisztelet a kivételnek.
01:30! Miért a pasik talán kedvesebbek? :) Na ne játsszad már ... :'D
A kérdező hozzászólása: utolsó: nagyon sajnálom hogy van ilyen, férfitársaim nevében is leköpöm az ilyet. Ha nekem megmondják, hogy most nem, vagy sohasem akkor megértem. Abbahagyom a próbálkozást, elfogadom, és senki sem húzza a rövidebbet.
02:08 Volt már, h kedvesen megmondtam, h nem tetszik, vagy nem akarok tõle semmit, és akkor elkezdett anyázni meg stb. Szóval ezért nem írok én vissza mindenkinek. Aki normálisan ír, annak persze válaszolok, de mikor ilyen 40 éves értelmi fogyatékosok, akik még az anyjuknál laknak azok ne írogassanak nekem..-.
A kérdező hozzászólása: nézd, ha egy pasi egy foglalt lányra startol rá, és nem méltatja válaszra, vagy nem viszonozza, akkor az megérdemli, én pasiként mondom ezt. Most nem errõl van szó. Csak volt egy nagy szerelem, és egy félreértés, mondtam neki, hogy irjon vissza, nem bánt meg azzal és az a legtisztább. Most nem arról van szó, hogy kinézek valakit az internetrõl, irok neki és az nem válaszol. Arról beszélek, hogy lányok tudjátok ha valaki belétek zúg, hónapok óta küzd a kegyeitekért, ti meg ennyit nem tudtok megtenni
Utolsó elõtti: sokkal bántóbb az, ha valait válaszra sem méltatsz. Mindig mmeg kell írni az igazat!!! Még ha negatív is sokkal jobban szoktam értékelni, mert legalább õszinte.
Nekem van párom, úgyhogy engem már tényleg nem érdekel. Meg is szoktak rám sértõdni érte. Tényleg, miért is sértõdnek meg a pasik, ha rákattannak valakire, aki nem egyedülálló és az nem foglalkozik velük? :D
nekem volt már, h egyszerûen nem tudtam mit visszaírni, mert olyanokat írt, meg megbántani sem akartam, meg addig halazgattam, h elfelejtettem visszaírni. Mellesleg ti is ezt csináljátok, ne fogj mindent a lányokra, mert így nem sok mindent fogsz elérni.
Én is válaszolok minden lánynak... Viszont nem egyszer fordult elõ, hogy nekem nem válaszoltak. Ennyit errõl.
2.! 3. vagyok, en nem tartozom kozejuk. :)
amelyik nem valaszol, az egy paraszt. mar elnezest, hogy en igy gondolom. volt mar par lany akinek igy irtam es azt gondoltam, egyik sem ir vissza...de mind vette a faradtsagot es meg ha csak egy ennyit valaszolt: :) ...legalabb reagalt valamit.
En mindig valaszolok. Lehet, hogy nem rogton de max. 1-2napig huzom a dolgot. De tudd meg, hogy a ferfiak is pont ilyenek. Nekem a szerelmi vallomasomra nem valaszolt a srac es az azert fontosabb, mint egy level, e-mail. De ha egy lany nem valaszol, azt nem is erdekli a te lelki vilagod, nah amelyik valaszol, azt elott elkeseriti, ha mondjuk nemet kell mondjon, mint egy nem valaszolot. Hidd el nekem!

Miért érdekel egy pasit, hogy mi a véleményem róla? Hogy hogyan látom, mint embert, illetve hogyan mint pasit, pl. ha párkapcsolatban lennénk. Csupán kíváncsiság?

(Rákérdeztem, azt mondta csak kíváncsiságból, de azért fura ez nekem) Azt tudom, hogy tetszem neki. Konkrétan lejött a viselkedésébõl, illetve szavaiból, de érdekelne, hogy több is van e dologban... Kérdõjel számomra.

Legjobb válasz: lehet hogy tetszel neki. csak úgy nem kérdezné meg akárkitõl,hogy mi a véleménye róla. emögött több van, puszta kiváncsiságnál.

lehet hogy tetszel neki. csak úgy nem kérdezné meg akárkitõl, hogy mi a véleménye róla. emögött több van, puszta kiváncsiságnál.

Egy pasit mennyire érdekel ha nem azokkal a formás keblekkel áldott meg a sors hanem monjduk kisebbekkel és nem olyan teltekkel?

még nem jutottam el odáig h bárkinek is mutogassam magam de gátlásos vagyok mert nekem nem néz ki olyan jol mint másoknak...

Legjobb válasz: A legtöbb pasi azt nézi elsõnek meg de ez ne zavarjon téged ha a párod szeret akkor öt nem érdekli mert ugy szeret ahogy vagy :)és aki meg megszeret az azért fog szeretni amien vagy:)

A legtöbb pasi azt nézi elsõnek meg de ez ne zavarjon téged ha a párod szeret akkor öt nem érdekli mert ugy szeret ahogy vagy :) és aki meg megszeret az azért fog szeretni amien vagy:)
Egyébként is honnan veszed h nem oylan szép mint a többieké? Jó tudom a csajok is össze szokták mérni a mellüket úszás elõtt az öltözõben, netán a feneküket is mondjuk mi meg a farkunkat szoktuk. DE egy mellet nem csak a mérete határoz meg hanem az egész kiállása, az hogy milyen mellbimbó koronázza meg az egészet, a színe a bõröd jellege, a tartása. Pl egy 2 zsemlényi mell sokkal szebb tud lenni ahogy magabiztosan áll a helyén és szex közben ugrál mert feszes, mint egy lógó tehéntõgy, de ha valakinek olyan kapitális méretû van az sem baj mert valaki meg szereti gyúrni mint a párnát ahhoz meg az a jó. Én spec egy 70 körüli mellbõséggel simán beérném ha egyébként szép és jó kemény lesz mikor megszívom.
Sokaknak nem számít a méret. Egy picit formás mell gyakran szebb, mint egy nagy lógó sonkásszenfvics méretû mellbimbós mell.

Lányok, ha egy pasi nem gazdag és nincs jó állása, akkor nem is érdekel titeket?

Legjobb válasz: Szerintem, ha egy lány normális akkor attól még hogy nem vagy gazdag és nincs egy csúcs-szuper állásod, érdekelheted...

Szerintem, ha egy lány normális akkor attól még hogy nem vagy gazdag és nincs egy csúcs-szuper állásod, érdekelheted...
De ha vannak tervei, ambiciója vagy olyan tevékenység, amit legalábbszeret csinálni.
De igen, ha jól kijövök vele, akkor érdekel.
Amikor megismerkedtek fiatalon akkor általában nem, azután majd elhagy egy ilyenért.
egyénfüggõ! Nem érdekel, ha nem gazdag és nincs jó állása csak szeressen!

Lányok, meddig érdekel egy pasi, ha nem lép?

Tipikus példa, mindenki látott már ilyent: a lány titkon vágyik egy konkrét pasira, de az nem lép. Van egy másik pasi, aki ugyan lépne, de a lány nem veszi észre. És mikor van az, amikor azt mondjátok, hogy nem érdekel az elsõ, és elõtérbe jön a második?

Legjobb válasz: én nem tudom, de én 20 vagyok és van egy kiscsaj kb 14 éves és belém van zúgva, folyton irogat rám meg látni akar engem és ez már egy éve megy így, szerelmet vallott nekem én meg elutasítottam mert túl fiatal korban van, ezt meg is mondtam neki de még mindig teper.. mikor szakad le rólam végre??:D

én nem tudom, de én 20 vagyok és van egy kiscsaj kb 14 éves és belém van zúgva, folyton irogat rám meg látni akar engem és ez már egy éve megy így, szerelmet vallott nekem én meg elutasítottam mert túl fiatal korban van, ezt meg is mondtam neki de még mindig teper.. mikor szakad le rólam végre??:D
Lépek én, ha õ nem. Lehet csak nem elég bátor lépni, emiatt butaság lenne veszni hagyni a dolgot. Ha meg kiderül, hogy én nem érdeklem õt és azért nem lépett - hát akkor legalább kiderült.
Nálam elvárás, hogy egy pasi legyen bátor és bevállalós. Ha azért nem lép, mert barátnõje van vagy éppen teljesen máshogy él, akkor akár évekig is érdekel, de ha látom hogy tetszem neki és úgy szerencsétlenkedik mert nem mer lépni, akkor az kiábrándító.
A kérdező hozzászólása: és addig az a pasi "sakkban" tart, tehát senki másnak nincs esélye? Ezt még elfelejtettem a kérdésbe irni
Nem sokáig. Ha akar valamit akkor Mutassa is ki :)
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem

Lányok! Van köztetek olyan, aki egyszerûen izgatónak tartja, ha egy pasi elõtte masztizik? Csak pusztán érdekel, nem akarok senkitõl semmit.

Szóval mondjuk volt már valakivel olyan - nyilván aki még szûz - hogy valaki barátot vagy akár idegent végig akart nézni, vagy végig is nézett, ahogy maszturbált elõtte? (Most nem arra gondolok, hogy párkapcsolatban a pasija elõtte masztizik.) Ha igen, milyen érzés volt? Megérte?

Legjobb válasz: Szerintem az egyik legszebb, legizgatóbb látvány....

Szerintem az egyik legszebb, legizgatóbb látvány....
A kérdező hozzászólása: Ezt most gúnyosan mondtad?
én mindig kértem a volt barátomat hogy verje ki elõttem mert az engem nagyon felizgat de sosem tette meg remélem a következõ megteszi
Kértem már rá a páromat de nem teszi :C 20/N
Nálunk szokott lenni, sajnos csak kényszerbõl, túl vastag a @-m és nagyon fel kell izgatnom, hogy bemenjen, és van amikor ez nem megy és nincs még 1 óránk tökölni, akkor meg kell oldanom magamnak, õ ilyenkor magába roskad és még arra is nehezen veszem rá, hogy kiverje nekem. Szóval akarjatok csak nagy farkat.
A kérdező hozzászólása: És olyan lány van, aki nincs párkapcsolatban, szûz, de valakit (jó haver, ismerõs, stb) megkért erre, csak hogy lássa, milyen az?
Én például szívesen nézegetem. Nagyon szeretem nézni.

Ha egy pasit igazán érdekel egy csaj akkor akadály lehet 50 km, meg h van barátnője?

Annyira elkeserít h nem tudunk összehozni egy talit már ezer éve:( Én is párkapcsiban élek,és nem könny? egyeztetni de tökre zavar hogy hozzá kell alkalmazkodni,és nem tesz semmit értünk.Mármint azt várja h én menjek hozzá,mert neki nincs autója most.Úgy érzem mindent meg lehetne oldani ha igazán akarná.Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: ez igen. szakítás nem fordul meg a fejetekben, mi?? meg egy titkot is elárulok, van busz meg vonat is.

ez igen. szakítás nem fordul meg a fejetekben, mi?? meg egy titkot is elárulok, van busz meg vonat is.
Hát ez tényleg szánalmas. Neked nem való párkapcsolat, sõt pasi se, sõõt.. nem mondom tovább inkább :D Elõbb-utóbb úgyis lebuktok.. Na de tényleg, nem gondolod, hogy a pasid tõled sokkal jobbat érdemel? Vagy ha õ is megcsal akkor meg jó játék, hogy csaljátok egymást? Szerintem a szeretõdnek meg csak szexre kellesz, ha épp nem kanos, vagy megkapja a csajától akkor nem is fog rád érni.
50 km az semmi! Ezt nem, nem lehet összeegyeztetni, hanem nem is akarja! Ennyi! ne filózz ezen! Nem akarja, csak az idõdet az agyadat húzza az unalmas óráiban..és löki a sódert h majd szakítana...meg h így szeret úgy szeret és te lennél a tökély..
A kérdező hozzászólása: ha esetleg valaki volt már ilyesmi helyzetben írhatna...
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
De megcsalás igen? Hm...
A kérdező hozzászólása: a szakítás nem jöhet szóba egyikünknél sem:/
áhhááá, értem. az, hogy szakits a mostani pároddal ki van zárva. csak a megcsalás van, mint opció. gratulálok! (azt hittem, h felvetem a szakítást, te arra gondolsz, h a mostani párkapcsolatodnak kellene véget vetned... de butus vagyok :) )
látatlanba
A kérdező hozzászólása: nem kéne elítélni így láthatatlanba:S
A kérdező hozzászólása: De igen!Ha õ akart véget vetni ennek akkor én kerestem meg, ha én akkor meg fordítva.Tudom h létezik busz is, ezért gondolom h csak játszik velem, nem vagyok elég fontos :(
Most azon panaszkodsz, hogy nagy a távolság, ezért nem tudod megcsalni a pasidat? Szánalmas...
A kérdező hozzászólása: talán igazatok van :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!