Találatok a következő kifejezésre: Egy pasit érdekel (45 db)

Ha egy pasit érdekel egy csaj, akkor az már nem szép?

Szép az, ami érdek nélkül szép!Ez most hogy van?

Legjobb válasz: Hogy mi a szép, az eléggé szubjektiv. Természetesen szinte mindenkinél más és más. A szépség meghatározása: szép az ami HARMÓNIKUS.

Hogy mi a szép, az eléggé szubjektiv. Természetesen szinte mindenkinél más és más. A szépség meghatározása: szép az ami HARMÓNIKUS.
Szerintem egy kicsit zavaros ez a kérdés! Azért érdekli a csaj, mert szépnek találja. A "szép az ami érdek nélkül tetszik", csak buta próbálkozás az irodalmárok részérõl, hogy meg fogamlazzák a szépséget.

Srácok! (és lányok is) Melyek azok a témák, amelyek érdekelnek egy pasit? Mit csináljak, hogy megkedveljen?

Van egy srác (20), holnap lesz az els? "randink"... Eddig még csak 2× beszéltem vele személyesen, akkor is csak fél órát... Bár az elég tartalmas volt, és nem is azokról a sablon témákról volt szó, hogy kinek mi a kedvenc "eze meg aza"... :D

Legjobb válasz: Hát szerintem erre úgy igazából nem lehet "felkészülni", de azért mégis pár szóban: Mesélj neki ezt-azt... nem számít mekkora hülyeség, ha a témához kapcsolódik!:DLegfeljeb nevettek egy jót! Jah és kérdezgesd... de ne oylan kérdésekkel bombázd, amire egy-két szavas válaszok vannak.. Amúgy ha a pasinak is bejössz, meg ha õ is érdeklõdik irántad, stb... akor nem kell félned, mert úgyis lesz közös téma!Ha meg nem, akor.....ami nem megy, azt nem kell erõltetni!Az a jó kapcsolat, amikor nem kell "félned" attól, amit mondassz. Nem tudom hány éves vagy.. de gondolom ha 20 éves pasival fogsz talizni akkor idõsebb lehetsz nálam...és ne vedd úgy, hogy oktatlak!XD:D 16/F Menyus

Hát szerintem erre úgy igazából nem lehet "felkészülni", de azért mégis pár szóban: Mesélj neki ezt-azt... nem számít mekkora hülyeség, ha a témához kapcsolódik!:DLegfeljeb nevettek egy jót! Jah és kérdezgesd... de ne oylan kérdésekkel bombázd, amire egy-két szavas válaszok vannak.. Amúgy ha a pasinak is bejössz, meg ha õ is érdeklõdik irántad, stb... akor nem kell félned, mert úgyis lesz közös téma!Ha meg nem, akor.....ami nem megy, azt nem kell erõltetni!Az a jó kapcsolat, amikor nem kell "félned" attól, amit mondassz. Nem tudom hány éves vagy.. de gondolom ha 20 éves pasival fogsz talizni akkor idõsebb lehetsz nálam...és ne vedd úgy, hogy oktatlak!XD:D 16/F Menyus
A kérdező hozzászólása: Nem veszem kioktatásnak, nyugi... :P Sõt, ezért a mondatodért külön hálás vagyok: "Az a jó kapcsolat, amikor nem kell "félned" attól, amit mondassz." Köszi szépen! :) Egyébként 20 éves vagyok, és gondolhatod, hogy nem ez lesz az elsõ talim egy sráccal... :D Csak azért most kicsit "félek", mert nagyon nem szeretném elrontani a dolgokat... :) Köszi még egyszer! :)
Szivesen! Örülök, hogy segíthettem! Amúgy majd ha akarod.. akkor írd már meg hogy milyen lett a randi!(Persze csak ha szabad tudnom!) Nah szia!
A kérdező hozzászólása: Szerintem egész jól sikerült! :) Nagyon jól elvoltunk egész délután. :) Csak én alapvetõen nem vagyok egy "nagydumás" csajszi... és ezt párszor meg is jegyezte, ennek ellenére azt mondta, hogy jól érezte magát. :) Köszönöm! :)

Miért van az, hogy amikor nagyon szerelmes vagyok egy pasiba és bármit megcsinálnék érte, nem kellek neki, de amikor már feladtam, nem érdekel a pasi, akkor meg kellenék neki?

Legjobb válasz: Mert nagyrészünk ilyen. Én is általában. Aki elérhetetlen, az kell, aki tálcán nyújtja magát, az túl könnyû préda. Ha kell neked egy pasi, kicsit kellesd magad elõtte, öltözz kicsit kihívóan (de nem k*rvásan), és ha felfigyel rád, ne foglalkozz vele, csak minimálisan. Egy hét alatt beléd fog esni :P 18F

Mert nagyrészünk ilyen. Én is általában. Aki elérhetetlen, az kell, aki tálcán nyújtja magát, az túl könnyû préda. Ha kell neked egy pasi, kicsit kellesd magad elõtte, öltözz kicsit kihívóan (de nem k*rvásan), és ha felfigyel rád, ne foglalkozz vele, csak minimálisan. Egy hét alatt beléd fog esni :P 18F
ez tényleg igy van a pasik ilyenek! velem is volt hasonló story! Most meg már sz*rd le sztem! Eddig nem kellettél neki akkor most már ne foglalkozz vele! Igy járt! Légy erõs! FH


Miért van az, ha tetszik egy pasi, tudtára adom, és aztán elhív valahova, vagy jelét adja annak hogy neki is tetszem, akkor onnantól már nem érdekel?

Szóval, úgy érzem, hogy nem elég jó hozzám ha elhív... addig amíg nem teszi meg, addig jónak t?nik.

Legjobb válasz: Hát azért, mert hirtelen elérhetõnek látszik a kiválsztott pasi és akkor már nem is olyan érdekes. Szerintem adjál magatoknak egy esélyt és aztán majd kiderül, hogy mi lesz. A pasi ugyan az nem változott meg. Van ez így néha.

Hát azért, mert hirtelen elérhetõnek látszik a kiválsztott pasi és akkor már nem is olyan érdekes. Szerintem adjál magatoknak egy esélyt és aztán majd kiderül, hogy mi lesz. A pasi ugyan az nem változott meg. Van ez így néha.
ezt most csak én nem értem? xD
ja de értem xd de ez olyan hülyeség tetszik neked? de mégse járnál vele mert nem érdekel?
Talán ez azért lehet, mert emberi természetbõl fakadóan amit túl könnyen kapunk meg az nem annyira értékés, mint amiért harcolni kell :)
Igaza van a 18:31-esnek, emiatt van. Velem évekig ez volt (15 éves koromtól mostanáig), de a barátom legyõzte:D Mégpedig úgy, hogy lekoptatott.(innentõl kezdve õrülten akartam:D) Mert tudta, hogy olyan vagyok, aki egy-két randi után végez a pasikkal, és nem akart így belemenni... De utána nem bírta tovább, és mégiscsak beismerte, hogy szeretne velem kapcsolatot. És õ átment a rostán:) 17/L
mert meghódítottad, és onnantól kezdve nem érdekes :D nekem is van néha ilyen...

Lányok nők, ha egy pasi"ügyet se vet rátok", az annál inkább jobban érdekel titeket?

ha egy pasi aki tetszik nektek és az "ügyet se vet rátok",az annál inkább jobban érdekel titeket?

Legjobb válasz: Ez egy tévhit. Ha egy pasit nem érdeklek akkor annyiba hagyom. Miért szaladnék valaki olyan után aki lesz*ar? Nem vagyok hülye gyerek. Ha akar valamit majd lép.

Ez egy tévhit. Ha egy pasit nem érdeklek akkor annyiba hagyom. Miért szaladnék valaki olyan után aki lesz*ar? Nem vagyok hülye gyerek. Ha akar valamit majd lép.
Ez csak a hatalmas önbizalommal rendelkezõ lányokra igaz. Mert értük (általában) minden pali odavan, és így nekik ritka, ha van olyan, aki nem kiskutya.
hat, nem mondhatnam, hogy jobban erdekel.de ez szerintem mindenkinel valtozo.en azt szeretem, ha a pasi, akit kineztem, megszerez maganak.nem szeretek kezdemenyezni, csak esetleg nagyon finoman.meg szerintem a pasiknak is jobb erzes, ha ok szerezhetnek meg.lehet, hogy regimodi vagyok, de szeretem betartani -ugymond-ezeket a dolgokat
Ha nem érdeklem, akkor hagyom a francba, nem akaszkodok rá senkire.Úgyis megcsalna.
23L ez fontos.1
nekem elvenné egy kicsit a kedvemet, ha azt látnám, hogy a pasas, aki tetszik nekem nem közeledik hozzám, vagy ha azt látnám, hogy nem érdeklem. Szerintem is kezdeményezzen a férfi :) Tehát nem, nem érdekelne jobban. (de ez csak az én véleményem)
Ha nem mutatja jelét sem az érdeklõdésnek, miért kezdeményeznék? Én sem szeretem megalázni magam.
A PASIK IS ILYENEK!!!!!!
A lányok leszarják az érzéseidet, ha nem jössz be nekik. Tisztelet a kivételnek.
01:30! Miért a pasik talán kedvesebbek? :) Na ne játsszad már ... :'D
A kérdező hozzászólása: utolsó: nagyon sajnálom hogy van ilyen, férfitársaim nevében is leköpöm az ilyet. Ha nekem megmondják, hogy most nem, vagy sohasem akkor megértem. Abbahagyom a próbálkozást, elfogadom, és senki sem húzza a rövidebbet.
02:08 Volt már, h kedvesen megmondtam, h nem tetszik, vagy nem akarok tõle semmit, és akkor elkezdett anyázni meg stb. Szóval ezért nem írok én vissza mindenkinek. Aki normálisan ír, annak persze válaszolok, de mikor ilyen 40 éves értelmi fogyatékosok, akik még az anyjuknál laknak azok ne írogassanak nekem..-.
A kérdező hozzászólása: nézd, ha egy pasi egy foglalt lányra startol rá, és nem méltatja válaszra, vagy nem viszonozza, akkor az megérdemli, én pasiként mondom ezt. Most nem errõl van szó. Csak volt egy nagy szerelem, és egy félreértés, mondtam neki, hogy irjon vissza, nem bánt meg azzal és az a legtisztább. Most nem arról van szó, hogy kinézek valakit az internetrõl, irok neki és az nem válaszol. Arról beszélek, hogy lányok tudjátok ha valaki belétek zúg, hónapok óta küzd a kegyeitekért, ti meg ennyit nem tudtok megtenni
Utolsó elõtti: sokkal bántóbb az, ha valait válaszra sem méltatsz. Mindig mmeg kell írni az igazat!!! Még ha negatív is sokkal jobban szoktam értékelni, mert legalább õszinte.
Nekem van párom, úgyhogy engem már tényleg nem érdekel. Meg is szoktak rám sértõdni érte. Tényleg, miért is sértõdnek meg a pasik, ha rákattannak valakire, aki nem egyedülálló és az nem foglalkozik velük? :D
nekem volt már, h egyszerûen nem tudtam mit visszaírni, mert olyanokat írt, meg megbántani sem akartam, meg addig halazgattam, h elfelejtettem visszaírni. Mellesleg ti is ezt csináljátok, ne fogj mindent a lányokra, mert így nem sok mindent fogsz elérni.
Én is válaszolok minden lánynak... Viszont nem egyszer fordult elõ, hogy nekem nem válaszoltak. Ennyit errõl.
2.! 3. vagyok, en nem tartozom kozejuk. :)
amelyik nem valaszol, az egy paraszt. mar elnezest, hogy en igy gondolom. volt mar par lany akinek igy irtam es azt gondoltam, egyik sem ir vissza...de mind vette a faradtsagot es meg ha csak egy ennyit valaszolt: :) ...legalabb reagalt valamit.
En mindig valaszolok. Lehet, hogy nem rogton de max. 1-2napig huzom a dolgot. De tudd meg, hogy a ferfiak is pont ilyenek. Nekem a szerelmi vallomasomra nem valaszolt a srac es az azert fontosabb, mint egy level, e-mail. De ha egy lany nem valaszol, azt nem is erdekli a te lelki vilagod, nah amelyik valaszol, azt elott elkeseriti, ha mondjuk nemet kell mondjon, mint egy nem valaszolot. Hidd el nekem!
ismerj meg engem
Sajnos inkább ösztönösen sajátítják el a lányok, mert azt tapasztalják, hogy csak úgy lehet megtartani egy fiút, ha néha flegmák vele. :/
A kérdező hozzászólása: De én ezen próbálok változtatni, de komolyan nem megy...csak így jön és ennyi..
Nekem 20 éves férfi létemre ugyan ez van a csajokkal :D Van , hogy érdeklõdök iránta tetszik , van , hogy meg számba se veszem , bunkózok vele. Úgy h nem feltétlenül a serdülõkorral jár :D 20F
Hülye vagy olyan nincs hogy nem megy. Kontrolláld magad nem túl bonyolult. Így csak a hülye pi*csák viselkednek
A kérdező hozzászólása: IGAZ! :D

Miért érdekel egy pasit, hogy mi a véleményem róla? Hogy hogyan látom, mint embert, illetve hogyan mint pasit, pl. ha párkapcsolatban lennénk. Csupán kíváncsiság?

(Rákérdeztem, azt mondta csak kíváncsiságból, de azért fura ez nekem) Azt tudom, hogy tetszem neki. Konkrétan lejött a viselkedésébõl, illetve szavaiból, de érdekelne, hogy több is van e dologban... Kérdõjel számomra.

Legjobb válasz: lehet hogy tetszel neki. csak úgy nem kérdezné meg akárkitõl,hogy mi a véleménye róla. emögött több van, puszta kiváncsiságnál.

lehet hogy tetszel neki. csak úgy nem kérdezné meg akárkitõl, hogy mi a véleménye róla. emögött több van, puszta kiváncsiságnál.

Egy pasit mennyire érdekel ha nem azokkal a formás keblekkel áldott meg a sors hanem monjduk kisebbekkel és nem olyan teltekkel?

még nem jutottam el odáig h bárkinek is mutogassam magam de gátlásos vagyok mert nekem nem néz ki olyan jol mint másoknak...

Legjobb válasz: A legtöbb pasi azt nézi elsõnek meg de ez ne zavarjon téged ha a párod szeret akkor öt nem érdekli mert ugy szeret ahogy vagy :)és aki meg megszeret az azért fog szeretni amien vagy:)

A legtöbb pasi azt nézi elsõnek meg de ez ne zavarjon téged ha a párod szeret akkor öt nem érdekli mert ugy szeret ahogy vagy :) és aki meg megszeret az azért fog szeretni amien vagy:)
Egyébként is honnan veszed h nem oylan szép mint a többieké? Jó tudom a csajok is össze szokták mérni a mellüket úszás elõtt az öltözõben, netán a feneküket is mondjuk mi meg a farkunkat szoktuk. DE egy mellet nem csak a mérete határoz meg hanem az egész kiállása, az hogy milyen mellbimbó koronázza meg az egészet, a színe a bõröd jellege, a tartása. Pl egy 2 zsemlényi mell sokkal szebb tud lenni ahogy magabiztosan áll a helyén és szex közben ugrál mert feszes, mint egy lógó tehéntõgy, de ha valakinek olyan kapitális méretû van az sem baj mert valaki meg szereti gyúrni mint a párnát ahhoz meg az a jó. Én spec egy 70 körüli mellbõséggel simán beérném ha egyébként szép és jó kemény lesz mikor megszívom.
Sokaknak nem számít a méret. Egy picit formás mell gyakran szebb, mint egy nagy lógó sonkásszenfvics méretû mellbimbós mell.
Deédi :)
engem is zavar h. pl bárhová elmegyünk mindent õ vesz és nem akarja, hogy fizessek, úgy szoktam viszonozni, hogy ha jön hozzám/megyek hozzá veszek neki mindenféle kedvenc sörét/kajáját és a szülinap/névnapokon meg néha csak úgy veszek ezt azt.... mondjuk így sem vagyunk egálban...
ha õ ajándékot szeretne venni akkor mond meg hogy mit szeretnél kapni! tudjon neked venni valamit mert ez neki is jó, így mutatja ki hogy szeret!
Utolso :DDDDDD
Tisztára, mint a barátnõm. Neki is az agyára megy, hogy mindig mindent én veszek a mozijegytõl egy tábla csokiig, én viszem el kocsival, habár jóval tehetõsebb nálam. Pedig én csak azért teszem, mert szeretem. Sose hagytam neki, hogy valamit is kifizessen, kivéve a múltkor a mekiben, de akkor is azért, mert ezzel nyaggatott. Jó mondjuk ha meglátogat mindig hoz nekem valami csokit vagy valami snack-et és nem egyszer készített már nekem ebédet vagy vacsorát, ha náluk voltam. Szerintem egyszerûen ne foglalkozz vele, csupán szeret ennyi az egész.
Én is így vagyok vele:/ az is sokott zavarni hogy ha elmegyünk valahova mindig õ fizet
Ilyen barátnõ kellene nekem is, csak nagyon ritka... :)
6# Nincs igazad. Engem is feszélyeznek az ilyen szituációk, rossz érzés nagyon, fõleg ha nem tudja az ember ugyanolyan mértékben viszonozni. Én kikötöttem az elején, hogy no ajándék max 10 000ig, mert annyit én is tudok viszonozni-kari, szülinap, névnap-alkalmakból. Ennyi
Ilyen barátnõ kéne nekem:)
Ha nem érdekel a pénze, akkor miért foglalkozol azzal, hogy meg akar venni Neked egy ékszert? Engedd meg Neki, hiszen a párod, lehet, hogy csak kedveskedni akar Neked, mert látta, hogy szeretnéd és csak örömet akar szerezni Neked? Ezzel még nem fog "megvásárolni" Téged. Tisztázd le Vele és, ha ezek után is vásárolni akar Neked, hát élvezd és köszönd meg :) Az én párom is ilyen volt, most is ilyen, csak már együtt élünk közös kasszán :)
A kérdező hozzászólása: Csak nem akarom hogy azt gondolja hogy engem õ a pénze miatt érdekel.
Édes vagy és nagyon szép a felfogásod. :)
Semmit se csinálj. Elutasítottad, kicsit zavarban voltál.. és kb ennyi. :D
A kérdező hozzászólása: Egy drága karkötõt akart nekem venni de visszautasítottam. Mondtam hogy engem nem a pénzzel kell elcsábítania.
Gyerekek, egy kapcsolat valóban arról szól, hogy "egálban" legyetek? Nyilván a férfi tudja, hogy mit engedhet meg magának, és Te mit engedhetsz meg magadnak, és, ha Õ úgy gondolja, hogy megengedhet drágább ajándékot, amivel örömet tud okozni Neked, akkor az miért baj? Miért érzitek ettõl rosszul magatokat? Nem értem. Nem pénzben mérik a kapcsolatot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!