Találatok a következő kifejezésre: Egy pasinál jelent az (7 db)

Mit jelent az egy pasinál, hogyha azt mondja még nem biztos magában?

Pár éve ismertük meg egymást,randizgattunk,szórakoztunk,és kellemes éjszakákat töltöttünk el együtt.Most viszont azt mondta,hogy komolyabban is megpróbálhatnánk,vagyis kapcsolatban.Két nap múlva meg azzal jött,hogy nem tudja,hogy mi legyen,mert úgy érzi nem biztos magában,meg hogy az id? majd mindent megold.Én meg addig csak várjak,még eldönti mi legyen velünk?Én tudom,hogy mit érzek iránta,ezt ? is tudja.

Legjobb válasz: azt,hogy nem biztos magában.

azt, hogy nem biztos magában.
szerintem fél elkötelezni magát mert már voltam én is ilyen helyzetben a legtöbb pasi félti a szabadságát szerintem kérdezd meg h mit érez irántad és ha ugy gondolod h nem éri meg akkor ne várj rá
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, hogy fél elkötelezni magát.Õ is mélyen érez irántam, csak lehet még saját magának sem meri bevallani.Tényleg minden ok amikor együtt vagyunk, meg telón is hív, smsek, msn, és azt mondja, hogy folyton rám gondol.30 évesek vagyunk, szóval érettek akár egy házasságra is.
jaj, édes anyám. "fél elkötelezni magát" meg a fenéket, van valaki más és még nem tud dönteni. ez a nagy büdös helyzet. aztán amikor két szék között a padlóra esik egy nagy seggest, akkor szaladni fog utánad, de te felejtsd el inkább. a nõk csak túlpörgetik az agyukat, ez ilyen egyszerû.
Valaki más jobban tetszik neki, csak még nem tudja, hogy az összejön, vagy sem. Ha nem, akkor jó leszel te is... Sajnos tapasztalatom szerintem ez a nagy "bizonytalanság" duma a legtöbbször a fenti szitu miatt van. 25N
A kérdező hozzászólása: Kiderült, hogy valóban van más is...az elõzõ bnõje...és azt mondta, hogy nincs tisztában az érzéseivel.Nálam viszont betelt a pohár!Minek várjak rá tovább, ha utána mindig elutasít....ez megint egy olyan lépés volt tõle, ami keményebbé tette a szívemet!
nem akarom azt mondani, hogy megmondtam. szóval fel a fejjel, találsz mást is. tényleg.

Egy pasinál mit jelent az ha a fenekére csap egy lánynak v az h amikor adandó alkalma van rá elkezdi csikizni?

Legjobb válasz: tetszik neki a lány. gondolom én... de aztán van egy pár olyan pasi is akik csak "szivatják" ilyenkor a csajt, hogy aztán a csajszi beleszeressen, teperjen utána az meg elkezd vele játszani. Gondolom rólad van szó meg még egy fiúról. Igazából nem ismerem a fiút. Mondj róla több infót és többet tudok mondani. Pl: milyen kapcsolatai voltak stbstb. Hány éves a srác? és a lány?

tetszik neki a lány. gondolom én... de aztán van egy pár olyan pasi is akik csak "szivatják" ilyenkor a csajt, hogy aztán a csajszi beleszeressen, teperjen utána az meg elkezd vele játszani. Gondolom rólad van szó meg még egy fiúról. Igazából nem ismerem a fiút. Mondj róla több infót és többet tudok mondani. Pl: milyen kapcsolatai voltak stbstb. Hány éves a srác? és a lány?
A kérdező hozzászólása: hello....a srácot fél éve ismerem..és köszike a segítséget:)
és én azt mondom hogy nincs olyan h 13-14 vagy 16-17 (mondjuk ovoda kivételével XD) mert ez kortol fügettlenül ezek a jelek bizony arra utalnak hogy bejösz neki.Amugy azt is leirhatod hogy ki ez a fiu mármint hogy régebb ota ismered-e vagy neked is bejön-e ö. fiu
Tuti hogy bejösz neki ezt 90%ra mondom magamból (is) kiindulva. Aki nem tetszik nem csikizem és nem csapok rá a seggére("popsijára" ez valahogy szebb:) , érted mire gondolok. csikizni azért is csikizhet hogy szereti látni ha nevetsz meg hasonlók szóval ha neked is bejön a srác akkor ne félj akár te is kezdeményezni vagy mutatni felé hogy neked is bejön..sok sikert fiu
azt jelenti, hogy jurtában vagy igluban szocializálódott
Szerintem bejösz neki :-) Én is igy volatm barátnömel aztán öszejötünk mi is igy keztük h csak hülyültünk és csikiztük egymást az ágyon aztán elcsatant egy csók és azota nincs megálás :P
Beszélj vele. nem fog megsértõdni. Ha rendes és megértõ srác tuti, ha rákérdezel bevallja neked. :) Amúgy igen ez annak a jele, h tetszel neki:) Szal sok szerencsét =) (elsõ hsz)
A kérdező hozzászólása: oké...de tudom h nem bántólag csinálja.....de ezt csak õ tudhatja biztosra
Szerintem ha egy fiú piszkál egy lányt akor tetszik neki! De attól függ, hogy hány éves ha kamasz vagy titni akkor tuti, hogy arról van szó! És szerintem kérdezzél rá, hogy arra, hogy õ ezt miért csinálja!
A kérdező hozzászólása: de köszike a válaszokat......azt szûröm le belõle h lehet h akar valamit....
A kérdező hozzászólása: idõsebb mint 17......és rendes srác......ennyit mondhatok
Ez szerintem nagyban függ attól, hogy hány évesek vagytok. 13-14 évesen ez még nem nagyon szokott számítani semminek, pusztán kedvességnek és nem közeledésnek. Ha már 16-17 évesek vagytok, akkor már jelenthet "feltérképezést" is, ami arra vonatkozik, hogy Te hogyan reagálsz rá; így akar bepróbálkozni Nálad. Viszont ha szimpatikusak vagytok egymásnak, és közel kerül a szátok, ne habozz cselekedni. Az esetek 90%-ban nem fog visszakozni... :)
A csikizés a pasiknál egy nyomulási forma:) .

Mit jelent az egy pasinál, hogy ő csak olyannal tud lefeküdni, akibe bele is tudna szeretni?

Ez azt jelenti, hogy hűséges alkat, aki nem fekszik össze fűvel, fával, csak mert a nő felajánlotta magát. VAGY csak válogatós? Nem én ajánlottam fel magam, még mielőtt rákérdeztek. Olyan srácról van szó, aki tetszik, kezdeményezett nálam, de megtudtam egy csajtól, hogy felajánlotta feküdjenek le, de a srác elutasította.

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy egy értelmes pasi, aki nem csak a pinat látja a nõkben. Valószínüleg igen, hûséges mert nem fog félrekúrni az elsõ jötmenttel, érzelmes tipus. Rosszul nem járhatsz vele.

Azt jelenti, hogy egy értelmes pasi, aki nem csak a pinat látja a nõkben. Valószínüleg igen, hûséges mert nem fog félrekúrni az elsõ jötmenttel, érzelmes tipus. Rosszul nem járhatsz vele.
nem akar olyannal szexelni akibe nem szerelmes...és szerintem ilyen létezik csak ritka, de jó dolog :)
Nem vagyok egy prûd liba, de szerintem ez tök normális
99%, hogy impotens a srác.
És te hiszel egy lepattintott tehén véleményének, aki talán azt is tudja, hogy a srácnak te kellesz? Anyukám a srác miattad pattintotta le a csajt! A csaj most utál téged, és azt akarja, hogy még véletlenül se jöjjön össze a kapcsolatotok, mert így mindkettõtökkel kiszúr!
Kérdezõ, ne akarj abból következtetni hogy mit mondott egy olyan barátnõdnek aki nem tetszik neki... Adj neki egy esélyt aztán úgyis kiderül.
A kérdező hozzászólása: Én semmit nem mondtam a lánynak arról, hogy a srác mit mondott nekem, nem tudja.
De a srácot ettõl függetlenül utálja, és mivel randa és a kutyának sem kell persze, hogy azt mondja, hogy a srác a cicababákra bukik. Megjegyzem hány éves vagy kedves kérdezõ, mert komolyan úgy értetlenkedsz, mint egy 12 éves kislány.
Én is ilyen vagyok. Mondjuk azért hozzá tartozik, hogy olyanra mondanék nemet, aki nem tetszik. Jó csajnál elgondolkodnék, nem azért mert nem kell, csak félnék, h gyorsan beleszeretek. A srác is sztem ilyen dolgokat gondolhat, de van még egy eset, ha mondjuk nagyon jóképû és gyakorlatilag azt nem dönt meg, akit nem akar. 34F
Ha magamból indulok ki akkor ezt azt jelenti, hogy csak olyasvalakivel tudom igazán élvezni a szexet, aki szeretek is. Le tudok feküdni bármelyik Növel aki tetszik és lehetöséget ad rá, de nem hagy bennem semmi maradandót.
A kérdező hozzászólása: Sajnos marha jó képû!
Szia, nekem volt egy ilyen imerõsöm, nála azt jelentette, hogy szerelem nélkül nem nagyon tudott megduni senkit, illetve fontos volt számára a lelki kötõdés. Szóval, akit nem szeretett, azzal vagy egyáltalán nem tudott szexelni, vagy pedig csak ilyen rövidebb meneteket intézett.
A kérdező hozzászólása: Értem. Még lehet, hogy ez jó.
Én is ilyen srác vagyok 19 éves És minden adandó alkalmat elutasítok vagy figyelembe sem veszem, csak azzal akiben a páromat látom.
Szerintem ne adj annak a másik lánynak a véleményére azt tedd amit te szeretnél és ne befolyásoljon senki a döntésedben.szerintem próbáld meg
vadgesztenye én érzelmes típus vagyok és minden nõ akivel összehozott a sors, csak kihasználta a nagy szívemet és érzéseimet. Ha gondolod, hogy te jobban tudnál értékelni, csak írj. :)
A kérdező hozzászólása: Mi a bajom? Amit a lány mondott róla. Hogy a cicababákra bukik. Ahogy mondta, mintha egy nõcsápász lenne, aki minden szép nõt lefektet. Ez bánt.
Kedves kérdezõ, most cseszed el, igen pont most. Fogod és túlkomplikálod a dolgot. Elõször is a srác nyílván el akarta utasítani a dagadt lányt, mert nem tudna beleszeretni a súlya miatt, a lány meg nyílván azt mondja neked, hogy a srác a cicababákra bukik, mert a lány szemében TE IS cicababa vagy, mert nem vagy 200 kilós bálna. Ebbõl a mondatból viszont te a büdös életben nem tudod meg, hogy a pasi hûséges típus e. Megjegyzem az egyéb megnyilvánulásaiból amit írtál, úgy tûnik igen. Továbbá a másik hülyítése elsõsorban a nõk szokása, egy férfi nem hülyít, hanem a könnyen kapható lányokat megdugja, majd eldobja. Szóval ennyiben tudtam neked összegezni férfiként a helyzetet. Én azt mondom, hogy vágj bele, és két hét alatt úgyis kiderül, hogy mennyit ér a srác.
A kérdező hozzászólása: A csaj nagyon kövér és csúnya. Komolyan. Dehogy impotens....:) Most komolyan.
A kérdező hozzászólása: De én attól tartok, hogy ez csak az adott nõnek szól. Nem lehet? Tegnap beszéltem a csajjal, és elmondta, hogy a srácnak a cicababák jönnek be. Én nem értem, mit akar tõlem akkor, én nem vagyok az.
ne jössz be neki :/az azt jelenti h nem nem akar veled le*eküdni, mert csak olyannal tud le*eküdni akibe bele is tudna szeretni, de hagyd a p*csába, nem kell nenked ilyen fiú
Ez egy jól megfogalmazott "bocs de nem jössz be" kb. A barátnõd feltehetõen nem jött be neki ennyi. Mi férfiak sem megyünk el minden jött ment csajjal érted, csak azért mert felajánlod.
Azt, hogy van még rendes érzelmekre valamit is adó férfi. :) Csak futnék össze egyel. :) 20/N
A kérdező hozzászólása: Arra akarok kitérni, hogy magyarul csak vele nem, mert nem jön be neki, vagy alapvetõen sem tenné meg? Ha egy jó nõ ajánlaná fel magát, azzal meg pikkpakk lefeküdne? És engem ez zavar, de nagyon. Cicababa kedvelõ.... jesszus, mit is keresek én ilyen ember társaságában akkor? Lelépne az elsõ cicussal. Én azt hittem, szolid, rendes srác, annak is mondta magát és most megdõl az elmélet. :(
Akármilyen jó nõ azzal sem feküdne le ha nem szerelmes, szerintem így érti a dolgot, nem akkor meg egy álszent barom. :D
A kérdező hozzászólása: Érdekesnek találom, hogy ha ezt mondta a csajnak, akkor bennem mit is keres? Nem vagyok cicababa, távol áll tõlem. Egy egyszerû , természetes lány vagyok. Nekem meg azt mondta hogy jó a társaságomban lenni, beszélgetni velem, mert aranyos vagyok és õszinte, és szeretne még jobban megimserni. Akkor lehet hülyítés az egész, csak játszik velem.
Vagy te vagy a kivétel és tetszel neki.
A kérdező hozzászólása: Tudod mindezt, ha összevetem azzal, hogy elsõ nap kiszúrt magának, amikor meglátott és oda is jött hozzám. Na akkor már elgondolkodtató az a komolyság, amit mutatni próbál. Próbálta nekem a jó gyereket adni, hogy õt a szülei hogy nevelték stb. Csak ezek után ki hiszi el. :(
Ezzel mi a gondod kedves kérdezõ? Nem értelek de kajak, lepattintotta a barátnõdet mert egy dagad k*rva. Nem hinném hogy az lenne a mérvadó amit neki mondott.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi szépen, talán , REMÉLEM igazatok van. :s
nem meri elmondani hogy bejössz neki
Hogy egy tipikus lúzer.
Vagy a barátnõd kamuzik neked, vagy a csávó töketlen ilyen idõsen...
Fėl:)
Valószínûleg tetszel neki, de egy tutyimutyi balfék… Sajnos tudom, milyen sz.r ez. Tõlem még ráadásul el is várta volta, hogy én udvaroljak neki...

Egy pasinál mit jelent az, hogy majd beszélünk, majd úgyis találkozunk?

Hívni fog? Keres majd?

Legjobb válasz: Férfiaknál ez azt jelenti, hogy "majd beszélünk, majd úgyis találkozunk". Nõknél meg mindenfélét jelenthet, hogy karalábé levest fõz holnap, hogy virágot ültetett a balkonon tegnap, hogy mit mondott a sógor unokaöccse, meg még néhány dolgot.

Férfiaknál ez azt jelenti, hogy "majd beszélünk, majd úgyis találkozunk". Nõknél meg mindenfélét jelenthet, hogy karalábé levest fõz holnap, hogy virágot ültetett a balkonon tegnap, hogy mit mondott a sógor unokaöccse, meg még néhány dolgot.
Nézted annak idején a Szex és New York címû sorozatot? Miranda egyik mondatával tudnék válaszolni: "Nem jöttél be neki." Sajnos ez van.
Max azt jelenti, hogy barátok vagytok. Vagy hív, vagy nem hív! :) Ne görcsölj rá!
Azt jelenti, amit hallottál. Se többet, se kevesebbet.

Mit jelent az egy pasinál, hogy tartsunk szünetet?

Két hete tart ez a szünet és tudomást szereztem róla, hogy közben találkozott egy lánnyal, kire ráhajtott. Ez a szünet most a végleges szakítást jelenti? Amikor megkérdeztem, annyit mondott, hogy most nem tudja mi van.

Legjobb válasz: Az van hogy még csajozni akar, hagyd a fenébe.

Az van hogy még csajozni akar, hagyd a fenébe.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! A helyzet az, hogy a kedves illetõ egyszerûen legálisan akar félrelépni, aztán ha nem úgy alakulnak a dolgok esetleg visszakullog hozzád. Azt tanácsolom, hogy fel a fejjel, ne foglalkozz többé vele. Tudom, ez egy szerelmes nõnek "falra hányt borsó"-jellegû tanács, de a büszkeséged többet ér. Bizonyítsd be, hogy igazi nõ vagy és ne foglalkozz többet vele. Esetleg szakíthatsz vele nyíltan, bár, a szünet egy eléggé burkolt szakítás. Fel a fejjel! :)
az ilyen pasi még annyit sem érdemel, hogy itt ennyien tépjük magunkat érte/ miatta, ...... de TE érsz annyit, hogy írjunk Neked!!!!HAGYD a FENÉBE!!
Igen. Ez a szó szerinti fordítás.
A "tartsunk szünetet" duma egy olyan emberé, akinek nincs gerince ahhoz, hogy elédálljon és kimondja: nem akarja folytatni veled a kapcsolatot. Nem az a kérdés, hogy õ mit csinál ezután, hanem az, hogy TE mire tartod magad? Tényleg visszavársz egy ilyen embert aki téged ennyibe néz? Én a helyedben megráznám magam: fodrász, kozmetikus, szolárium, bármi, ami felráz: de róla nem vennék tudomást többet (akkor sem, ha a szívem megnyílna érte, annyit érsz, amennyiért adod magad: ha ezután a pasi után futsz, olcsó nõ vagy.)
igen ez abszulut szakitást jelent!Csak igymerte megmondani!nemerte konkrétan hogy ahdjuk abba !!!igy neki könyebb volt hogy szüneteljünk!de elég gyerekes dolog!
Hali! Nekem még 16 éves koromban mondta azt az akkori pasim hogy tartsunk szünetet, mert szakítani akart és visszamenni az exéhez csak gyáva féreg volt bevallani. Aztán 2 hét után rákérdeztem hogy mégis mi van, erre közölte hogy, ja vége.
azt, hogy már megúnt...hagyd a fenébe, nem érdemel meg téged sem azt, hogy konnyeket ejts érte
Én is épp ilyesmi miatt szenvedek.. Bár nálunk még nem tart egy hete sem. Szüneteknél ált meg szokták beszélni, hogy meddig tart, lehet-e közbe másod, meg ilyenek.. de látom nálatok ez kimaradt. Szerintem hagyd a srácot a fenébe. Tényleg úgy tûnik, csak tartalék-csajszi vagy :// Jobbat érdemelsz, hidd el! Légy erõs ^^
Õrizd meg a méltóságodat, és hagyd a fenébe. Aki elment, azt el kell engedni, még ha kétértelmûen fejezte is ki magát.
Legálisan akar félrelépni, mert ezt nem kérheted rajta számon, még akkor sem, ha utána megint járni fogtok...
azt amit az elõttem lévõk írtak. a rutinos pasiknak van tartalékcsajuk, (ebben az esetben te) közbe csajoznak meg minden, és ha valami nem úgy sikerül az aktuális csajjal, vagy csak dughatnékjuk van akkor riasztják a kispados csajt. ha nem figyelsz oda, akkor nagyon könnyen azzá válhatsz.
Általában a pasiknál a szünet azt jelenti, hogy vége, csak nem akar õ szakítani, megvárja amíg Te unod meg és dobod ki. A lelkét meg végképp ne boncolgasd meg elemezd, és ne akard megérteni, mit miért tesz.
Fel ne hivd, nehogy keresd, soha!!! Torold ki az eletedbol. Aha, szunet, jaja, nagyon jopofa mondhatom. Szunetel veled, hogy massal keverhessen:) )) Kit nez hulyenek, azert azt kerdezd meg tole, de semmi mast. Aztan ugy gondolja, ha megsem jon be az uj csaj, visszajon hozzad. Meg ne engedd, ne alazkodj meg neki! Szunet!!! Haha. Nem is gyerekes, hanem eleg fereg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Nem vagyunk már kamaszok... 25 korra reméltem megkomolyodnak a férfiak, de ezek szerint nem! Azt hiszem elbeszélgetek vele és döntés elé állítom! Ha nem dönt, döntök én...
de ezek szerint nem is olyan egyértelmu a dolog, mert az elobb az egyik válaszoló /férfi/ azt írta, hogy náluk folytatódott a dolog, vagyis azt is jelentheti, hogy még nem biztos az érzéseiben. az egyik válaszolónak aki azt írta, hogy a "buta" lányok visszafogadják ezeket a fickókat.lehet, hogy nem is buták csak szerelmesek.
hat en is kertem a baratnomtol szunetet h kicsit gondoljam at a dolgokat h mit is akarok az eletemtol mert munkanelkul maradtam s amig kerestem ujjat addig hanyagoltam volna de 2 het utan ujra egyutt voltunk s munkahelyem is volt s nagyobb volt a szerelem kozottunk mint azelott
Ez így van ahogy elöttem írták, de nem ennyire egyszerüen. Ez egy gusztustalan módszer azoknálka fiuknál/férfiaknál akik nem mernek lépni. Veled már nem olyan jó neki, de kilépni is fél a kapcsolatból. Ilyenkor azzal biztosítják be magukat hogy SZÜNET ez azt jelenti, hogy elmegy csajozni és ha az nem jön össze akkor vissza megy hozzád. Aztán ez húzodhat évekig is´mert a buta lányok örülnek ilyenkor és egyböl vissza fogadják a pasit aztán az majd párhónap múlva újbol eljátsza ezt. Ez egy idegörlö kapcsolat amit jobb ilyenkor lezárni.
Azt, hogy nem szerelmes beléd, nem Te vagy neki az igazi.Ezt el kell fogadni.Ha ló nincs szamár is jó szerep nagyon megalázó, ezt ne hagyd.Na akarj tartalék lenni.Gondolom fiatalok vagytok még, szórakozzátok ki magatokat mindketten mielõtt egy életre választatok párt.
De jó pofa a pasid, nem tudja, hogy most mi van.Igaz honnan is tudhatná, nem õ irányít hanem az alteste.
Most éppen mással kavarok, de ha nincs más, akkor dughatunk egyet.Ez majdnem a szó szerinti fordítás.

Szerintetek ha 2ora alatt haromszor csinaljuk, es meg utana is menne csak mar nincs ovszer, az mit jelent egy pasinal? Milyen szexteljesitmeny?

alig tortent meg ra 5perce ujra kepes volt egy ujabb aktusra

Legjobb válasz: Szerintem nincs ezzel semmi baj. Mindenesetre csak akkor csináljátok, ha te is szeretnéd, és semmiképpen ne óvszer nélkül :)

Szerintem nincs ezzel semmi baj. Mindenesetre csak akkor csináljátok, ha te is szeretnéd, és semmiképpen ne óvszer nélkül :)
egy átlag pasi teljesítménye kb. ez 2 óra alatt 3x csinálni még nem nagy kunszt.az aki 2 óra alatt nem bír 3 menetet az nem éppen jó (pl másnapos)próbáljátok ki egyszer hogy minimális idõ alatt mondjuk 6óra alatt hány menetet birtok és utána esetleg tudunk arra válaszolni mennyire jó a párod az ágyban menetileg
ezzel most hencegni akartál ugye? :) megsúgom ez egy átlag teljesítmény, a legtöbb pasi képes erre, csak azért hallani a lányoktól mindig a rosszat, mert panaszkodni jobban szeretnek... az én párommal pl csak azért nem tudjuk 3x csinálni két óra alatt, mert másodjára már csak az önmagában két óra, mire elélvez...elsõre meg 40-60 perc....én meg azalatt össze sem tudom számolni hányszor megyek el, a végére már fáradt vagyok és mondom is neki, h elmehetne végre...
Te is tudod a válazst, de igen, egy szexgép a barátod, maga Zeusz.Reméljük örülsz.:-)
És legalább jó volt? Mindig ez a mennyiség... 3db az elég kis költségvetésü buli... Múltkor a közeli kisboltban kértem a pénztáros csajtól óvszert erre adott egy 3-as kiszerelést és tette vissza a kassza alá dobozt. Sajnos ezen a ponton nem bírtam tovább és rámosolyogtam, hogy ugye viccel :) Komolyabbra fordítva a szót inkább az izomláz ami korlátozza a mennyiséget, de egy éjszaka alatt azért pihenni is lehet közben.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszotokat....hat oszinten ha meg lett volna meg egy csomag ovszer nalunk az is elfogyott volna..utana olyan szar volt...nem osztottuk jol be az idot, es a szobat csak teggel kellett visszaadjuk.addig kihasznaltuk a hotelszoba ajanlatait:) )))
Én is ilyen sokszor csinálom a pasikkal. Volt már 1 jó pár sráccal dolgom és mind bírták. Én azt tapasztaltam, h általában sokszor bírják egymás után a pasik. Nem kell nekik sok idõ és újra tudnak dugni. a pasik már csak ilyenek. Imádják a szexet! De ez nekünk, csajoknak csak jó!!! Nem? :)
Szia! Ne izgulj, nincs gond! Ez egy átlagos teljesítmény! Sok pasival voltam már, amire nem vagyok büszke, de így alakult és tapasztalatból írom, hogy ez 1 átlagos teljesítmény. A sok srác közül mind bírta 2 órán belül több, mint 3szor is, de volt, aki még többször is. Úgyh nem kell aggódnod, nincs baja a pasidnak, teljesen természetes, h ennyiszer bírja.
Ez egy teljesen átlagos teljesítmény. A legtöbb pasinak elég max. 5 perc és jöhet a következõ menet. Szal nincs gond, ne aggódj! Ez teljesen természetes!
A kérdező hozzászólása: Igen...nagyon jo volt:D:D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!