Találatok a következő kifejezésre: Egy pasinál jelent (16 db)

Egy pasinál mit jelent? Bővebben lent

kb. 3 hónapja vagyunk együtt,ill.akkor találkoztunk először. Amikor tudunk talizunk, mindkettőnknek elég kevés szabadideje van. Tegnap nála voltam és észrevettem a gépén h társkeresőn még mindig aktívan levelezik másokkal. Szóvá tettem, mivel én nem ismerkedem senkivel mióta együtt vagyunk. Azt mondta nem találkozik csak levelezik .De ez mire jó??? Minek kell? Mi szüksége van erre? Volt már vki ilyen helyzetben? Számomra ez olyan mintha engem nem venne komolyan, és ha rám unna bármikor legyen más, jól érzem??

Legjobb válasz: Mert szamár vagy, csak ezt te magadtól nem akarod észrevenni. Annak a pasinak akinek te kellesz, önmaga törli, minden kérés nélkül a regjét, mert nem kell neki más. Nem neked kell szólni, meg puffogni, meg lesni-hanem magától. Ennél a pasinál te "ló" nem leszel sosem, és dobbantani fog.

Mert szamár vagy, csak ezt te magadtól nem akarod észrevenni. Annak a pasinak akinek te kellesz, önmaga törli, minden kérés nélkül a regjét, mert nem kell neki más. Nem neked kell szólni, meg puffogni, meg lesni-hanem magától. Ennél a pasinál te "ló" nem leszel sosem, és dobbantani fog.
Háát amíg valami nem tuti addig tartalék az mindig jó ha van.
A kérdező hozzászólása: igen, neten. Két állásom van+egyetem+edzések... Neki is két állása van.. és sokszor a szabadidõnk "üti egymást".. ettõl függetlenül 3 hónap elteltével el lehet dönteni, hogy szeretne komolyabbat vagy csak "lazán".. Nem a lánykérést várom.. csak felesleges idõt, energiát nem akarok belefektetni valamibe, amirõl én azt hiszem mûködne aztán kiderül, mégsem.. ezt szeretném elkerülni/megelõzni
3 hónapja vagytok "együtt". Neten ismerkedtetek meg (hiba 1) és alig van szabadidõtök. Mégis mit vársz? Vad idegen vagy számára. Istenem, na ezért nem ismerkedek neten, mert csak a csõcselék van fent.
Ahogyan már írták is elõrébb, tartaléknak jó neki.Nem biztos a kapcsolatotokban, különben kérés nélkül törölte volna onnan magát.Próbáld meg elõször te a törlést, arra lép-e majd valamit, persze azt meg nem fogod látni.De te is fenn vagy ott, érdekes módon, ha belépsz, ha nem.:)
Nem is a törlésre gondoltam, inkább az oldal otthagyására, vagy ált. inaktívvá lehet magad ott is tenni, ne kapj több infót e-mailre satöbbi.
A kérdező hozzászólása: én sem töröltem onnan magam, ahol megismerkedtünk csak éppenséggel nem léptem be oda azóta.
Próbáld meg megbeszélni vele. De azt tapasztaltam, hogy akik már régebb óta fenn vannak, ezt nem szívesen teszik meg, mert úgy érzik, hogy ezzel korlátozni akarod õket. És sokan vannak fenn tényleg úgy, hogy nem ismerkednek, csak beszélgetnek. Mint a chat.hu. De tény és való, hogy az igazi úgy lenne, ha maga törölte volna a reget.
Ez egyértelmû lebukás, csek ezt nem akarod elhinni, ezért tetted fel ezt a kérdést hogy hátha nyugtató válaszokat kapsz.Nem tudom mit csíptek az ilyen szemét pasikon
Ha eleve ilyen dolgokról mesélsz neki, akkor már bizalommal állsz hozzá, de ha õ nem, akkor nem veszi még komolyan a bizalmas hozzáállásod. Ha én megtalálnék egy ilyen oldalon értelmes nõt egyáltalán, akkor ott is hagynám a francba. Szerintem csak alkalmilag keresi a társat. :/ (Mivel ha normális csajra lel, jelen helyzetbe te, akkor se tudja az oldal miatt komolyan venni)
Ismerni kéne a pasit és a helyzetet jobban. Én társkeresõn nem voltam soha, de nagyon sokat chateltem és volt több ember, akivel hónapokig, olykor évekig leveleztem és még ma is idõnként csekkolom, hogy mi van vele. Ha neki is van ilyen ismerõse, az nem kéne hogy gond legyen. Kérd meg, hogy mutassa meg, mit levelezik, mert neked ez így problémát okoz. Nyugodtan mondd, ne támadólag. Meg kell hogy értse és akkor lehet kicsit rendezni a dolgokat.
Ha talál ott vonzóbbat lehet, hogy lecserél. Elmondhatod neki, de 99% hogy utána is használni fogja.. max azt mondja majd, hogy nem. Keress olyan pasit aki rondább vagy rég volt csaja. Az kevesebb eséllyel fog átvágni.
mond el igen errõl szól egy kapcsolat h megbeszélik a problémákat is...
A kérdező hozzászólása: Érdemes lenne elmondanom neki h ez engem zavar? Meddig kell ezt tolerálni? Hogy bízzam így meg benne? Tudja jól h nagyon nehezen vagyok képes megbízni, mert sok negatív dolog történ korábban már, meséltem neki.. ez nem a legjobb módja számomra h képes legyek bízni benne...
Tartalék.
én is nem rég voltam ilyen helyzetben. én is ezt éreztem, hogy nem vesz komolyan vagy nem vagyok elég jó. de aztán a barátom letörölte magát amikor látta h észrevettem h fent van. én se értem mire jó ez és egyáltalán azt se tudom eldönteni, hogy ez megcsalás e vagy komolyan kell e ezt venni. nekem egyábként emiatt ment tönkre egy kapcsolatom, de az sokkal durvább volt. Szerintem tedd fel magadnak a kérdést hogy szeret e eléggé, vagy figyeld a reakcióit.

Egy pasinál mit jelent az ha a fenekére csap egy lánynak v az h amikor adandó alkalma van rá elkezdi csikizni?

Legjobb válasz: tetszik neki a lány. gondolom én... de aztán van egy pár olyan pasi is akik csak "szivatják" ilyenkor a csajt, hogy aztán a csajszi beleszeressen, teperjen utána az meg elkezd vele játszani. Gondolom rólad van szó meg még egy fiúról. Igazából nem ismerem a fiút. Mondj róla több infót és többet tudok mondani. Pl: milyen kapcsolatai voltak stbstb. Hány éves a srác? és a lány?

tetszik neki a lány. gondolom én... de aztán van egy pár olyan pasi is akik csak "szivatják" ilyenkor a csajt, hogy aztán a csajszi beleszeressen, teperjen utána az meg elkezd vele játszani. Gondolom rólad van szó meg még egy fiúról. Igazából nem ismerem a fiút. Mondj róla több infót és többet tudok mondani. Pl: milyen kapcsolatai voltak stbstb. Hány éves a srác? és a lány?
A kérdező hozzászólása: hello....a srácot fél éve ismerem..és köszike a segítséget:)
és én azt mondom hogy nincs olyan h 13-14 vagy 16-17 (mondjuk ovoda kivételével XD) mert ez kortol fügettlenül ezek a jelek bizony arra utalnak hogy bejösz neki.Amugy azt is leirhatod hogy ki ez a fiu mármint hogy régebb ota ismered-e vagy neked is bejön-e ö. fiu
Tuti hogy bejösz neki ezt 90%ra mondom magamból (is) kiindulva. Aki nem tetszik nem csikizem és nem csapok rá a seggére("popsijára" ez valahogy szebb:) , érted mire gondolok. csikizni azért is csikizhet hogy szereti látni ha nevetsz meg hasonlók szóval ha neked is bejön a srác akkor ne félj akár te is kezdeményezni vagy mutatni felé hogy neked is bejön..sok sikert fiu
azt jelenti, hogy jurtában vagy igluban szocializálódott
Szerintem bejösz neki :-) Én is igy volatm barátnömel aztán öszejötünk mi is igy keztük h csak hülyültünk és csikiztük egymást az ágyon aztán elcsatant egy csók és azota nincs megálás :P
Beszélj vele. nem fog megsértõdni. Ha rendes és megértõ srác tuti, ha rákérdezel bevallja neked. :) Amúgy igen ez annak a jele, h tetszel neki:) Szal sok szerencsét =) (elsõ hsz)
A kérdező hozzászólása: oké...de tudom h nem bántólag csinálja.....de ezt csak õ tudhatja biztosra
Szerintem ha egy fiú piszkál egy lányt akor tetszik neki! De attól függ, hogy hány éves ha kamasz vagy titni akkor tuti, hogy arról van szó! És szerintem kérdezzél rá, hogy arra, hogy õ ezt miért csinálja!
A kérdező hozzászólása: de köszike a válaszokat......azt szûröm le belõle h lehet h akar valamit....
A kérdező hozzászólása: idõsebb mint 17......és rendes srác......ennyit mondhatok
Ez szerintem nagyban függ attól, hogy hány évesek vagytok. 13-14 évesen ez még nem nagyon szokott számítani semminek, pusztán kedvességnek és nem közeledésnek. Ha már 16-17 évesek vagytok, akkor már jelenthet "feltérképezést" is, ami arra vonatkozik, hogy Te hogyan reagálsz rá; így akar bepróbálkozni Nálad. Viszont ha szimpatikusak vagytok egymásnak, és közel kerül a szátok, ne habozz cselekedni. Az esetek 90%-ban nem fog visszakozni... :)
A csikizés a pasiknál egy nyomulási forma:) .

Fiúk, mit jelent ez a jojó effektus egy pasinál?

Van egy jó ismerõsöm, amolyan fura barát...

Legjobb válasz: Az egója miatt. A pasiknál nagyon fontos, hogy úgy érezzék bárkit megkaphatnak. Ha nem adod alá a lovat, egy idõ után elmúlik neki.

Az egója miatt. A pasiknál nagyon fontos, hogy úgy érezzék bárkit megkaphatnak. Ha nem adod alá a lovat, egy idõ után elmúlik neki.
Azt jelenti, hogy egy szélhámos alak. Sajnálom a barátnõjét.
A kérdező hozzászólása: Értem. Más vélemény esetleg?
szerintem is önbizalomnövelés az egész. Talán amikor legközelebb csinalja rá kéne kérdezned, hogy ez most mi.
A kérdező hozzászólása: Szép...
A kérdező hozzászólása: Rákérdeznék, de kissé kellemetlen lenne. Fõleg, ha csak egózik....
Neki kellemetlen nem neki és ha csak ego megérdemli :DDD

Mit jelent az egy pasinál, hogy ő csak olyannal tud lefeküdni, akibe bele is tudna szeretni?

Ez azt jelenti, hogy hűséges alkat, aki nem fekszik össze fűvel, fával, csak mert a nő felajánlotta magát. VAGY csak válogatós? Nem én ajánlottam fel magam, még mielőtt rákérdeztek. Olyan srácról van szó, aki tetszik, kezdeményezett nálam, de megtudtam egy csajtól, hogy felajánlotta feküdjenek le, de a srác elutasította.

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy egy értelmes pasi, aki nem csak a pinat látja a nõkben. Valószínüleg igen, hûséges mert nem fog félrekúrni az elsõ jötmenttel, érzelmes tipus. Rosszul nem járhatsz vele.

Azt jelenti, hogy egy értelmes pasi, aki nem csak a pinat látja a nõkben. Valószínüleg igen, hûséges mert nem fog félrekúrni az elsõ jötmenttel, érzelmes tipus. Rosszul nem járhatsz vele.
nem akar olyannal szexelni akibe nem szerelmes...és szerintem ilyen létezik csak ritka, de jó dolog :)
Nem vagyok egy prûd liba, de szerintem ez tök normális
99%, hogy impotens a srác.
És te hiszel egy lepattintott tehén véleményének, aki talán azt is tudja, hogy a srácnak te kellesz? Anyukám a srác miattad pattintotta le a csajt! A csaj most utál téged, és azt akarja, hogy még véletlenül se jöjjön össze a kapcsolatotok, mert így mindkettõtökkel kiszúr!
Kérdezõ, ne akarj abból következtetni hogy mit mondott egy olyan barátnõdnek aki nem tetszik neki... Adj neki egy esélyt aztán úgyis kiderül.
A kérdező hozzászólása: Én semmit nem mondtam a lánynak arról, hogy a srác mit mondott nekem, nem tudja.
De a srácot ettõl függetlenül utálja, és mivel randa és a kutyának sem kell persze, hogy azt mondja, hogy a srác a cicababákra bukik. Megjegyzem hány éves vagy kedves kérdezõ, mert komolyan úgy értetlenkedsz, mint egy 12 éves kislány.
Én is ilyen vagyok. Mondjuk azért hozzá tartozik, hogy olyanra mondanék nemet, aki nem tetszik. Jó csajnál elgondolkodnék, nem azért mert nem kell, csak félnék, h gyorsan beleszeretek. A srác is sztem ilyen dolgokat gondolhat, de van még egy eset, ha mondjuk nagyon jóképû és gyakorlatilag azt nem dönt meg, akit nem akar. 34F
Ha magamból indulok ki akkor ezt azt jelenti, hogy csak olyasvalakivel tudom igazán élvezni a szexet, aki szeretek is. Le tudok feküdni bármelyik Növel aki tetszik és lehetöséget ad rá, de nem hagy bennem semmi maradandót.
A kérdező hozzászólása: Sajnos marha jó képû!
Szia, nekem volt egy ilyen imerõsöm, nála azt jelentette, hogy szerelem nélkül nem nagyon tudott megduni senkit, illetve fontos volt számára a lelki kötõdés. Szóval, akit nem szeretett, azzal vagy egyáltalán nem tudott szexelni, vagy pedig csak ilyen rövidebb meneteket intézett.
A kérdező hozzászólása: Értem. Még lehet, hogy ez jó.
Én is ilyen srác vagyok 19 éves És minden adandó alkalmat elutasítok vagy figyelembe sem veszem, csak azzal akiben a páromat látom.
Szerintem ne adj annak a másik lánynak a véleményére azt tedd amit te szeretnél és ne befolyásoljon senki a döntésedben.szerintem próbáld meg
vadgesztenye én érzelmes típus vagyok és minden nõ akivel összehozott a sors, csak kihasználta a nagy szívemet és érzéseimet. Ha gondolod, hogy te jobban tudnál értékelni, csak írj. :)
A kérdező hozzászólása: Mi a bajom? Amit a lány mondott róla. Hogy a cicababákra bukik. Ahogy mondta, mintha egy nõcsápász lenne, aki minden szép nõt lefektet. Ez bánt.
Kedves kérdezõ, most cseszed el, igen pont most. Fogod és túlkomplikálod a dolgot. Elõször is a srác nyílván el akarta utasítani a dagadt lányt, mert nem tudna beleszeretni a súlya miatt, a lány meg nyílván azt mondja neked, hogy a srác a cicababákra bukik, mert a lány szemében TE IS cicababa vagy, mert nem vagy 200 kilós bálna. Ebbõl a mondatból viszont te a büdös életben nem tudod meg, hogy a pasi hûséges típus e. Megjegyzem az egyéb megnyilvánulásaiból amit írtál, úgy tûnik igen. Továbbá a másik hülyítése elsõsorban a nõk szokása, egy férfi nem hülyít, hanem a könnyen kapható lányokat megdugja, majd eldobja. Szóval ennyiben tudtam neked összegezni férfiként a helyzetet. Én azt mondom, hogy vágj bele, és két hét alatt úgyis kiderül, hogy mennyit ér a srác.
A kérdező hozzászólása: A csaj nagyon kövér és csúnya. Komolyan. Dehogy impotens....:) Most komolyan.
A kérdező hozzászólása: De én attól tartok, hogy ez csak az adott nõnek szól. Nem lehet? Tegnap beszéltem a csajjal, és elmondta, hogy a srácnak a cicababák jönnek be. Én nem értem, mit akar tõlem akkor, én nem vagyok az.
ne jössz be neki :/az azt jelenti h nem nem akar veled le*eküdni, mert csak olyannal tud le*eküdni akibe bele is tudna szeretni, de hagyd a p*csába, nem kell nenked ilyen fiú
Ez egy jól megfogalmazott "bocs de nem jössz be" kb. A barátnõd feltehetõen nem jött be neki ennyi. Mi férfiak sem megyünk el minden jött ment csajjal érted, csak azért mert felajánlod.
Azt, hogy van még rendes érzelmekre valamit is adó férfi. :) Csak futnék össze egyel. :) 20/N
A kérdező hozzászólása: Arra akarok kitérni, hogy magyarul csak vele nem, mert nem jön be neki, vagy alapvetõen sem tenné meg? Ha egy jó nõ ajánlaná fel magát, azzal meg pikkpakk lefeküdne? És engem ez zavar, de nagyon. Cicababa kedvelõ.... jesszus, mit is keresek én ilyen ember társaságában akkor? Lelépne az elsõ cicussal. Én azt hittem, szolid, rendes srác, annak is mondta magát és most megdõl az elmélet. :(
Akármilyen jó nõ azzal sem feküdne le ha nem szerelmes, szerintem így érti a dolgot, nem akkor meg egy álszent barom. :D
A kérdező hozzászólása: Érdekesnek találom, hogy ha ezt mondta a csajnak, akkor bennem mit is keres? Nem vagyok cicababa, távol áll tõlem. Egy egyszerû , természetes lány vagyok. Nekem meg azt mondta hogy jó a társaságomban lenni, beszélgetni velem, mert aranyos vagyok és õszinte, és szeretne még jobban megimserni. Akkor lehet hülyítés az egész, csak játszik velem.
Vagy te vagy a kivétel és tetszel neki.
A kérdező hozzászólása: Tudod mindezt, ha összevetem azzal, hogy elsõ nap kiszúrt magának, amikor meglátott és oda is jött hozzám. Na akkor már elgondolkodtató az a komolyság, amit mutatni próbál. Próbálta nekem a jó gyereket adni, hogy õt a szülei hogy nevelték stb. Csak ezek után ki hiszi el. :(
Ezzel mi a gondod kedves kérdezõ? Nem értelek de kajak, lepattintotta a barátnõdet mert egy dagad k*rva. Nem hinném hogy az lenne a mérvadó amit neki mondott.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi szépen, talán , REMÉLEM igazatok van. :s
nem meri elmondani hogy bejössz neki
Hogy egy tipikus lúzer.
Vagy a barátnõd kamuzik neked, vagy a csávó töketlen ilyen idõsen...
Fėl:)
Valószínûleg tetszel neki, de egy tutyimutyi balfék… Sajnos tudom, milyen sz.r ez. Tõlem még ráadásul el is várta volta, hogy én udvaroljak neki...

Ez most mit jelent egy pasinál?

Van egy jó ismerõsöm, akin mostmár nem tudok eligazodni, és kezd ezzel idegesíteni.

Legjobb válasz: azt jelenti hogy szûz :D magamból kiindulva mert én is így elhúztam a kezem amikor még az voltam :)

azt jelenti hogy szûz :D magamból kiindulva mert én is így elhúztam a kezem amikor még az voltam :)
mert túl félénk azért, és azthiszi hogy neked õ nemkell pasinak
#10 szar ügy. Jobb ha tudod, hogy a flört és az udvarlás két külön dolog.
A kérdező hozzászólása: Mit tudom én, nem vagyok pasi. Eddig aki nekem flörtölt, az akart is valamit. És egyébként is magamból indulok ki. Ha engem valaki nem érdekel, nem akarok tõle semmit, azzal nem is bájolgok, max barátként kezelem. Nálam nincs köztes állapot.
Ezt a sok ellentmondást... Ha neked mindegy, akkor ne foglalkozz vele. De úgy látom mégse mindegy. Ha a pasi szeret flörtölni, akkor miért gondolod, hogy csak két állapot van a férfiaknál? Olyan nem lehet, hogy szeret flörtölni és pont?
Rosszul gondolod :) Van akinek tényleg ilyen a stílusa és ezt nem is flörtnek gondolja. Nekem is vannak ilyen férfi ismerõseim, mosolygok a megjegyzéseiken, és ennyi.
A kérdező hozzászólása: 6os. Miért gondolod ezt?
Buta vagy kérdezõ :S
A kérdező hozzászólása: -Nem szüz, ez tuti. -Ha normális visszaigazolást szeretne, akkor azt gondolom éppen hogy nem húzná el a kezét. -Ha szeret flörtölni, viszont nem akar semmit, abban neki mi jó van? A pasik vagy akarnak valamit, vagy nem. Ha akar akkor próbálkozik, ha meg nem, akkor nem tesz még kétes megjegyzéseket sem. Vagy rosszul gondolom?
Mondd neki meg ilyenkor, nyugi nem vagyok leprás :P :D
Mással is ilyen? Mert sok férfi van, aki szeret bókolni, udvarolni, de nem azért, mert akar tõled valamit, hanem csak ilyen a stílusa.
"Nekem mindegy hogy ez mit jelent a részérõl, " Ez a baja.Nem lát normális visszaigazolást.
A flörtölgetés az még nem lánykérés. Én is szeretek flörtölni, de ez nem jelenti azt, hogy akarok is valamit. Ha neked mindegy, hogy mit akar, akkor egyszerûen ne foglalkozz vele, hogy mit akar:D Nem tûnsz úgy mint akinek mindegy lenne.

Szerintetek ez jelent valamit egy pasinál? Véleményeznétek légyszi? Szükségem van tanácsra!

Tökre bejön ő. Szerintem neki is én. Kérdezi,hogy gondolok e rá,tudta,hogy mióta nem látott, meg mondta,hogy maradjak vele. Jelenthetek neki valamit???

Legjobb válasz: Értelmes kérdés. http://www.youtube.com/watch?v=ZN545FnhhuM

bõvebben, és érthetõbben?
Úristen... Nem, nem jelent. Ezzel azt akarja kifejezni hogy bárcsak meg ne ismertétek volna egymást... Most komolyan, használd már az eszed.
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés mit nem értesz??
A kérdező hozzászólása: Bocsi de nekem még soha nem mondot ilyet pasi , ezért nem tudom hova rakni ezeket
Ha azt nézzük, hogy számon tartotta, hogy mióta nem látott akkor gondol rád. Tehát nem közömbös irántad. Meg csak annak szoktuk mondani, hogy maradjon velünk akit kedvelünk.
igen, jelentesz neki valamit :D ilyen nehéz értelmezni...? tetszel neki, szeretne tõled többet is

Szerintetek ez mit jelent egy pasinál? Kérlek véleményezzétek.

Van egy pasi aki bejön és azt mondta nekem (épp dolgozott) nincs kedve semmihez kivéve egy vmihez de azt most nem lehet.Utána rám nézett én is rá nem mondtunk semmit vagy 5percig és mosolyogtunk egymásra.Neki is tetszem. Annyira nem értettem ezt

Legjobb válasz: Magyarán megtömne az asztalon.

Magyarán megtömne az asztalon.
dugni akart!
Ha a melótól kinyúvadsz, akkor egy dolog fér max. bele felüdülésnek. A szex. Erre gondolt.
Te nagyon együgyû lehetsz.
mit nem értesz ezen egyemmeg? dugni akart veled egy jót utána meg mehetsz ahová akarsz
Õ is komolyabbat szeretne. Komolyan megb*szni.
A kérdező hozzászólása: ettõl féltem h ezt akarja de gondoltam hátha mégse .Èn komolyat szeretnék tõle
akkor elõbb-utóbb úgyis az ágyában kötsz ki...
A kérdező hozzászólása: Az a baj h kezdem megszeretni.
Szex.
szexelni akart, nem esett le?
#11: sírok :D:D:DD

Egy pasinál mit jelent az, hogy majd beszélünk, majd úgyis találkozunk?

Hívni fog? Keres majd?

Legjobb válasz: Férfiaknál ez azt jelenti, hogy "majd beszélünk, majd úgyis találkozunk". Nõknél meg mindenfélét jelenthet, hogy karalábé levest fõz holnap, hogy virágot ültetett a balkonon tegnap, hogy mit mondott a sógor unokaöccse, meg még néhány dolgot.

Férfiaknál ez azt jelenti, hogy "majd beszélünk, majd úgyis találkozunk". Nõknél meg mindenfélét jelenthet, hogy karalábé levest fõz holnap, hogy virágot ültetett a balkonon tegnap, hogy mit mondott a sógor unokaöccse, meg még néhány dolgot.
Nézted annak idején a Szex és New York címû sorozatot? Miranda egyik mondatával tudnék válaszolni: "Nem jöttél be neki." Sajnos ez van.
Max azt jelenti, hogy barátok vagytok. Vagy hív, vagy nem hív! :) Ne görcsölj rá!
Azt jelenti, amit hallottál. Se többet, se kevesebbet.

Melyik mit jelent egy pasinál?

Ha fel izgat egy lányt egy pasi és közben azt mondja neki, hogy lehúzná a bugyiját és megdugná a csajt... ez az jelenti csak szexre kellene neki a csaj? vagy akkor jelenti azt ha azt mondja félre húzná a bugyiját és úgy szeretkezne vele?

Legjobb válasz: Nõi logika.Ilyenkor komolyan falba verném a fejem.

Nõi logika.Ilyenkor komolyan falba verném a fejem.
Megmondom, hogy mûködik a férfi logika: értsd szó szerint!!!
Csak azt remélem nem neked mondták, mert az ilyet ritkítani kéne, nem szaporítani.
Szerintem azt jelenti hogy elmenne fagyizni :D
Dugni akar veled, pont. Túlkomplikálod a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: áááhh te is tuti pasi vagy azért írtad ezt védeni azt tudjátok egymást még ismeretlenül is:) )) legalább a többiek konkrét választ adtak oké, hogy szeretkezni akar velem hisz hagytam neki, hogy felizgasson nagyon szenvedélyes és "érzelemmel" teli volt a dolog miközben ecsetelte mit szeretne velem viszont lehet, hogy én vagyok nagyon maradi így 23évesen de ott kaptam kicsit sokkot mikor azt írta, hogy félre húznám a bugyidat és jól megdugnálak na neeee legyen egy pasi úri ember vagy ha nem az akkor ne játssza el :/
dehogy is csak annyira felizgattad.
régen e helyett hozták szóba azt a bizonyos bélyeg gyüjteményt.
A kérdező hozzászólása: jaj már tényleg ezen agyalok :$ jó nem bízom benne neten ismertem meg már kb egy hónapja:S:$ és még ilyen nem történt velem, hogy egy netes pasival ismerkedjek...
wut??
"na neeee legyen egy pasi úri ember vagy ha nem az akkor ne játssza el :/" EZ KOMOLY? HA NEM AZ, NE JÁTSZA EL? SZINTE MINDEN PASI EZT JÁTSZA. EZÉRT OLYAN NEHÉZ NORMÁLIS PASIT TALÁLNI. MÉG A JOBBIK FAJTÁBÓL IS ELÕFORDÚL, HOGY CSAK JÁTSZA... JOBB HA MEG SZOKOD, HA KIADJÁK MAGUKAT IGAZÁN, SOHA SEM LESZ NÕJÜK....!!! EGY TAPASZTALT 26/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!