Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi tudja magában (18 db)

Leszeretne feküdni egy pasi velem meg én is vele. Csak nem tudom, hogy elsőre igent mondjak vagy "kéressem" magam még egy kis ideig?

Legjobb válasz: kéresd magad kicsit:) h mégjobban kiéhezzen rád:D de ne vidd tulzásba nehogy ráunjon a pitizésre:D

kéresd magad kicsit:) h mégjobban kiéhezzen rád:D de ne vidd tulzásba nehogy ráunjon a pitizésre:D
Naná, te is mint a tyúk mielõtt elkapná a kakas "még azért futok egy kört, ne mondja hogy k.rva vagyok " :) )
hagyjad had harcoljon meg érted :D
minél jobban kéreted magad, annál nagyobb kihivás vagy neki....a pasik meg általában szeretik a kihivást
de ha 28 vagy ...akkor is:)
Nemtom, szerintem visszaüthet még az ha kéreted magad. Lehe ha a srác azt fogja leszûrni belõle, hogy nem tartod elég vonzónak. Annál pedig kevés dolog esik szarabbul. Persze úgyis lehet tálalni h. ne úgy tûnjön. Tégy ahogy jónak látod de erre vigyázz szerintem.
csatlakoznék az elõttem szólóhoz, nem szabad kéretni magadat, mert akkor a fiúnak elmegy a kedve az egésztõl. :)
Fiú vagyok szóval: Azonnal add oda magad neki!! xD xD (amúgymeg ez tõled függ se senki sem szereti ha túl sokáig játszanak vele)
Ehhez tudni kellene, hogy mióta csapja a szelet neked... Mert, ha már mondjuk egy fél éve, akkor ne várasd tovább... De ha csak egy hete, akkor még kéresd magad picit.
Szerintem tökmindegy. Akkor tedd meg, amikor a legnagyobb tûz van benned.
Ha Te is akarod és kész vagy rá akkor mi a fenének várni. Mit gondolsz mi fog történni ha vársz? Így csak azt éred el hogy minde a ketten vártok és a végén amikor megtörténik és véletlen nem lesz olyan tökéletes mint ahogy képzelitek az lesz mind a kettõtökben hogy "na erre aztán várhattam". Minél többet vársz valamire amire nagyon vágysz annál kiábrándítóbb lesz mikor végre megkapod.
Lehet, hogy neked ez bevált, de Én pasiként elég nyomorékul érzem magam, ha egy lány túlzásba viszi a dolgot és csak húzza az idõt... Én abból azt szoktam levenni, hogy nem kívánja velem a szexuális együttlétet, ami annak a jele, hogy nem vonzódik hozzám kellõképpen!

Lányok! Tudjuk, hogy egy átlagos lány is lehet nagyon szép, fullos lány, egy kis smink, sexy ruha vásárlás, fodrászat után. De egy pasi hogy/mivel dobhatja fel magát?

Legjobb válasz: És tényleg mi cigány benne te nem vagy normális attól hogy leirta hány éves attól nem az ennyi erõvel állíthatom rólad h ri*anc vagy de nem teszem mert nem ismerlek de azt tudom hogy nagyon nagy a képzelõ erõd

És tényleg mi cigány benne te nem vagy normális attól hogy leirta hány éves attól nem az ennyi erõvel állíthatom rólad h ri*anc vagy de nem teszem mert nem ismerlek de azt tudom hogy nagyon nagy a képzelõ erõd
Mi az a tizenhat csé?
Fodrász, új , márkás ruha.Szép elegáns, de még is szexi ékszerek(pl.karóra, karkötõ, gyûrû, nyaklánc nekem nem jön be, de az is lehet) :) 16Cs
új ruha, másfajta frizura, illetve ezüst és bõr ékszerek. az ezüsttel kombinált bõr karkötõ tökjó szerintem, de a nyaklánc, gyûrû is jöhet. esetleg írd be a google képekbe, hogy street style, és onnan meríts ötleteket. sok sikert!;) 14/L
szülessen újjá.
16 csaj szerintem. Nekem bejönnek az ékszerek, persze csak mértékkel. Ha pl eddig simán hordtad a hajad, és most felzselézed az is sokat dobhat vagy esetleg megborotválkozol.:D, új ruha, ilyesmik szerintem.
egy ilyen retrós napszemüveg is nagyon fel tudja dobni a pasit.
Nem vagyok cigány, de fullretardált barom! Szánalomra méltó vagy, hogy egy betû miatt ilyennek titulálsz embereket. Jó kis emberke lehetsz, gratulálok a hozzátartozóidnak, vagy talán kitartást kellene inkább kívánnom.
Na jó az én véleményem minden lánytól külömbözni fog mert "fiús csaj vok" na szerintem nem kellenek ékszerek azojan furcsa egy fiún szerintem deszkás csuka börkabár és normálisan....nem kell ide semmi
Jaaa, hogy 16 csaj, akkor ezekszerint szígánj, de legalább beszélne magyarul... második

Vettem egy használt telefont interneten, elõre utalással. Sajnos a telefon nem jött meg, a pasi törölte magát. Ha tudja a címem és a számlaszámom, fel tudja még használni?

Nem nagy összeg, de bosszantó hogy ilyen emberek vannak.

Legjobb válasz: Soha ne vegyél semmit elõreutalással. Nem, nem tudja felhasználni.

Soha ne vegyél semmit elõreutalással. Nem, nem tudja felhasználni.
Én már vettem hangfalat és erõsítõt is elõreutalással és meg is érkeztek mûködõképesen. Csak jó volt az eladó értékelése.
Kb 1000 nél több elõre utalásos adás vételem volt, és mindegyik esetben megkaptam a terméket! Észnél kell lenni és a gyanús hirdetéseket nem benyelni. Nem, nem tudja felhasználni semmire.

Van egy pasim, akit nem igazán szeretek, és nem akarom ezt folytatni, de ő teljesen belém van zúgva és nem akarom meg bántani, mert azt mondja mindig ha szakítok vele akor megöli magát. Ilyenkór mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: szakítasz vele, hidd el nem lesz öngyilkos:) ha meg az lesz, akkor hát hogy is mondjam, jobb hogy megszabadultál tõle, mert ha már magát is képes megölni... akkor nem sok kell ahhoz, hogy téged is kinyiffantson. Bocsi ez túl durva volt, de nyugi nem lesz gáz, jobb lesz neki is mert minél hamarabb szakítasz vele, annál hamarabb tud majd újra szerelmes lenni.

szakítasz vele, hidd el nem lesz öngyilkos:) ha meg az lesz, akkor hát hogy is mondjam, jobb hogy megszabadultál tõle, mert ha már magát is képes megölni... akkor nem sok kell ahhoz, hogy téged is kinyiffantson. Bocsi ez túl durva volt, de nyugi nem lesz gáz, jobb lesz neki is mert minél hamarabb szakítasz vele, annál hamarabb tud majd újra szerelmes lenni.
Ugyan, még elég sok idõ van karácsonyig! Minél elõbb annál jobb. Ha pedig fenyegetõzik, akkor ne figyelj rá, ne tedd tönkre az életed.
Én is azt mondom, hogy szakíts vele, ha nem vagy belé szerelmes. Minél késõbb teszed meg, annál rosszabb lesz. Az egész életedet képes lennél vele leélni? Mert ha most fenyegetõzik, késõbb is fog. De ezek majdnem mindig csak üres szavak. És most mindjárt karácsony, utána mindjárt szülinapja lesz, aztán húsvét, évfordulótok, névnapja lesz. Egy szakításra sosincs megfelelõ idõpont. Jobb túl lenni rajta minél elõbb.
Az egész életedet vele fogod tölteni, mert fenyegetõzik? "Ilyenkór" elsõsorban magadra gondolj.
A kérdező hozzászólása: Megtettem, kiléptem ebbõl a kapcsolatból, de mainapig könyörgi magát vissza, de nem emngedek de NEM HAGY BÉKÉN mindenkivel üzenget......
Ha valóban ugy érzed, hogy nem szereted már és nem akarod folytatni, lépjél ki belõle nyugodtan.Az érzelmi zsarolással nem lehet senki sem a másik mellett tartani.Semmit nem fog tenni magával, nyugodj meg.Egy ideig rossz lesz neki, de majd túllép ezen.
Szerintem meglehetne beszélni a dolgokat. Például hogy miért mulott el a szerelem, mi nem volt jó a kapcsolatban, hátha lehetne változtatni valamin. De ha mindent megprobáltatok és te ugysem érzel már semmit, akkor tényleg felesleges tovább huznod egymás idejét. Minél hamarabb szakitasz vele , annál hamarabb talál õ is és teis egy másik embert akibe szerelmesek lehettek. Az pedig elég aljas dolog hogy fenyegetõzik ilyen dolgokkal. Jobb ha minél hamarabb szakitasz vele! És attol ne félj hogy öngyilkos lesz, ez nemtöbb a fenyegetõzésnél!
A kérdező hozzászólása: ösy sokat segítettetek
A kérdező hozzászólása: kösy, csak még annyia a gáz, hogy nem ezt várják el tõlem igaz nem hagyatkozom másikra , de nem tom, remélem értitek, de pont karácsony elött szakítsak vele????
meg jo hogy veget tettel ennel a kapcsolatnak mert az akkor egy psihopata ... :) ) h mindenkivel uzenget? nem hagy beken ? kb en is voltam ilyen helyzetbe ... h mondta a pasi ha elhagy ongyilkos leszek meg ilyenek .. legy nyugodt egy pasi nem annyira orult h egy csaj miat megolje magatg:) ) lel masikat

Miért van az hogy ha tetszik egy pasi és randizunk valahogy nem tudom teljesen magamat adni? Nem tudok vele annyira beszélgetni. :/

valami tippnek nagyon örülnék hogy hogyan tudnék ezen változtatni:/

Legjobb válasz: Mert görcsölsz, félsz. És azér félsz mert nincs onbizalmad.

Mert görcsölsz, félsz. És azér félsz mert nincs onbizalmad.
Megakarsz felelni a másiknak!
Úgy érzed, hogy nem tetszene neki az igazi személyiséged!Add magad!

Szerintetek meleg vagyok? Sokszor nézek meleg pornó fel is áll rá, de nem tudom elképzelni magam, hogy egy pasi megdugjon vagy én őt de néha ha áll akkor simán belemennék hogy leszopjak valakit de a dugásba még akkor sem

Legjobb válasz: Hasonlóképp vagyok én is. Igaz nekem van barátnõm is, de néha a szopás gondolata beindít. De úgy nem mint téged, hogy osztálytárs vagy valamilyen haverra rákívánnék, sõt úgy férfiakban se látok semmi vonzót, csak a szopásban. Leginkább a glory hole-os szopás gondolata hoz lázba, mert ott tényleg csak egy f asz van :D

Hasonlóképp vagyok én is. Igaz nekem van barátnõm is, de néha a szopás gondolata beindít. De úgy nem mint téged, hogy osztálytárs vagy valamilyen haverra rákívánnék, sõt úgy férfiakban se látok semmi vonzót, csak a szopásban. Leginkább a glory hole-os szopás gondolata hoz lázba, mert ott tényleg csak egy f asz van :D
biszex vagy
Ha e mellé még a lányokhoz is vonzódsz, akkor jó eséllyel biszex vagy.
én azt mondom egyszer mindenképp próbáld ki mielõtt komolyabb kapcsolatba bonyolódsz egy lánnyal, mert közben akkor hiány érzeted lesz. most én is kipróbálnám, de a barátnõm nem akarom megcsalni, szóval bánom, hogy elõtte nem próbáltam ki.úgyhogy ennyi tanácsom van, próbáld ki!
élvezés után engem se hoz lázba
A kérdező hozzászólása: glory hole-t nemhiszem ha már szopok akkor akarokm látni hogy kit de most szó nélkul szopnák de miután elélvezem akkor már undorodom az egésztõl
24 vagyok, de még nem voltam pasival, meg nem is tervezem, mert szeretem a barátnõm, de ha esetleg vége lenne, akkor egy glory holeos szopást kipróbálnék
A kérdező hozzászólása: és hány éves vagy voltál már pasival?
A kérdező hozzászólása: de a suliba van pár olyan srác akiket akkor is leszopnák ha nemvagyok kanos
A kérdező hozzászólása: de ha verem akkor feláll a saikra is meg akkor simán leszopnék valakit de miután elélvezek már undorodom tõle
A kérdező hozzászólása: igen
De el tudod képzelni hogy lányt d*gsz?
A kérdező hozzászólása: barátnõm ég nemvolt 18/F
És a lányokkal hogy állsz? ( már mint ha smároltál már vagy volt más is akkor biszex vagy ha meg a lányokkal sehogy se állsz akkor az vagy) asziszem de nem biztos.
bisex vagy, nincs ezzel semmi gond :)
Szerintem csak féltékenyek;) nyugodtan pasizz:)
Irigyek. Nem tehetsz semmit sajnos. Az én barátnõm is ilyen....
Keress érettebb barátnõket vagy várd meg míg 1-2 év alatt megérnek.
azaz, irígység. de az sem kizárt, hogy õk kívülrõl kicsit jobban látják és tényleg mindig olyan palival randizol, aki arra érdemtelen. gondold végig, aztán ha úgy látod, te csinálod jól, akkor tarts távolságot a csajoktól.

Van egy pasi bele vok zúgva és ő ezt tudja de mégis ha közelében vok kellemetlenül érzem magam mért van ez?

Legjobb válasz: Önbizalomhiány. Nem hiszed, hogy jó lennél neki, és mivel te szereted, ez rosszul érint. Visszautasított? Mert ez is lehet gond.

Önbizalomhiány. Nem hiszed, hogy jó lennél neki, és mivel te szereted, ez rosszul érint. Visszautasított? Mert ez is lehet gond.
Talán zavarban vagy, és félsz a vissza utasítástól...
A kérdező hozzászólása: hát azt mondta hogy van neki!!:((((
A kérdező hozzászólása: de én ezt nem hiszem!!
Lehet hogy meleg? :)
Nem. Nekem olyan fiú nem kell aki kéreti magát. Az oké, hogyha nem egybõl jövünk össze vagy valami, mert az normális, de a kéretés már eléggé... B*zis. Eleve miért én udvaroljak neki? Majd futok utána, mi? Hát nem , kössz...
Nem kéne ilyen pasi. A férfi "harcoljon" meg értem, ha nem teszi, annyit jelent, hogy nem kellek neki.
Addig is KITARTÁS!
Én azt sem szeretem, ha a lány kéreti magát. Milyen kapcsolat lesz abból, aminek már a kezdete sem õszinte?! Biztos, hogy kéreti magát? Biztos, hogy tetszel neki? Biztos, hogy nincs valakije?
Az hogy elsõosztályú eléggé relatív kifejezés. Van akinek az tetszik ha a pasi (az én szempontomból) giliszta, kisfiús arcú stb. Míg saját magamból kiindulva legalább 180 centi magas, férfias arcberendezésû, izmosabb (nem azok akiknek kétszer akkora a válluk mint a szekrény - mert az már túlzás) férfiak jönnek be :) Viszont magára a kérdésre: nõ nem nyomul. A nõ szokta kéretni magát az isten szerelmére is! *Next* 22/L
a pasik azokat a csajokat kedvelik, akikért harcolni kell. tudom, közhelynek hangzik...de tapasztaltam. Amióta leszarom a pasikat, azóta mindenkit megkaptam akit kiszemeltem.
Lányok én egy 56' os veterán forradalmár vagyok. Tudok lõni, tankot vezetni, molotov koktélt készíteni, barrikádot építeni. Szóval van harci tapasztalatom. Még alig múltam el 83 éves. Írjatok rám privát, és majd én harcolok értetek a sok srác helyett is. Oké? :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi kommenteket, szóval a nõ nem nyomul ok, :D:D és ha csak kalandot akar?
'és amúgy mizu veled, csajokkal..? :) '
Na ennek örülök.Hogy sikerült végül is?Én az a lány vagyok aki már megtudta a srác nevét.Sajnos én nem haladtam elõre.
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm kérdésed :D Már járunk tegnap óta :P
Na van valami változás az ügyben?
Simán kérdezd meg. A tapintat egy nagy segítség, ahhoz hogy bármit elérj. Általában ha egymás szokásairól beszélgettek, akkor mindig bejön, hogy a bátyám, meg az anyu, meg hasonlók. Ilyenkor visszakérdezhetsz, hogy a barátod mit szólt ehhez, vagy hogy õ hogy bírja, v ilyesmi. Minél többet dumálsz annál jobban belejössz. Legyél érdeklõdõ és megértõ!
figyelj már, semmit se tudsz róla. hogy lehetnél szerelmes belé? ez nem szerelem, csak nagyon nagyon tetszik a fiú. ne dobálózzunk így a szavakkal. a kérdésre pedig tényleg az amúgy hogy hívnak? a jó válasz.
A kérdező hozzászólása: jó neked:D Én nem merem. Habár egy nagyon kedves, figyelmes ember, állandóan fülig ér a szája ha meglát, de valahogy leblokkolok elõtte :D:S
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te.De én eljutottam már odáig, hogy megkérdeztem a nevét.Szerencsémre az egész nevét elmondta.Utána õ is megkérdezte az én nevemet, aztán kézfogás volt.Azóta sajna nem taliztam vele, de megtaláltam õt iwiwen, és bejelõltem.Most várom, hogy visszajelõl e.Utána talán már könnyebb lesz.Rájöttem, hogy ha én nem lépek akkor még 10 év múlva is itt fogunk tartani.De azért a döntõ lépést ráhagyom.
Beszélj, egy 3. emberröl vele, majd kérdezd meg tõle: Ja és neked van barátnõd?
amúgy hogy hívnak?
A kérdező hozzászólása: Erre gondoltam, de nem venné túl tolakodónak?
A kérdező hozzászólása: Õ jött oda, hogy nem kéne amúgy bemutatkoznunk? hát mondom de.:D Aztán beszélgettünk sokat, minden nap, több órát. aztán kedden átölelt és megcsókolt :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!