Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi nő nemi szervét (4 db)

Egy pasi egy nő nemi szervét mivel kényeztetheti?

a dugáson kivül védekezés nélkül teherbeesés nélkül

Legjobb válasz: van egy két jó dolog...:-) Mondjuk ott van a kezetek. Szép lasan még ruhástól simogassátok egymást, izgassátok, és lassan lekerülhet a bugyi. Utána ugyanúgy mehet tovább a kényeztetés kézzel, de akár használhatjátok szátokat, egy nyelvjáték...csupa finomság:-) Ezenkívül különbözö segédeszközöket is használhattok! Jó kényeztetést!

van egy két jó dolog...:-) Mondjuk ott van a kezetek. Szép lasan még ruhástól simogassátok egymást, izgassátok, és lassan lekerülhet a bugyi. Utána ugyanúgy mehet tovább a kényeztetés kézzel, de akár használhatjátok szátokat, egy nyelvjáték...csupa finomság:-) Ezenkívül különbözö segédeszközöket is használhattok! Jó kényeztetést!
Hát a kézen, szájon és segédeszközön kívül nem is tudom, van e még valami... A neten egész "könyvek" vannak a puncinyalásról...
Kézzel, és szájjal, vagy egyébb segédeszközökkel
Esetleg a popsiját se hagyad ki a kényeztetésbõl. Van amelyik lány szereti. (Mondjuk érdemes rákérdezni, vagy elsõ alkalommal figyelni a reakciót, mert van aki utálja.)
uborkával.
mert az emberek gonoszak :-(
#8 most már nem hiszek neked küldjél róla egy képet, abból majd kiderül!
a cici másodlagos nemi jelleg, na :P
az arcom, amikor kiderül, hogy a cici nemi szerv: :-O
Hogy érted, hogy nem ismeri ki? Van punci, meg cici. Ennél nem kell többet ismerni :O
Nem gúnyolódnak, csak segiteni szeretnének neked, hogy vedd észre, hogy ezeket a dolgokat, csak személyes tapasztalat alapján fogod tudni megismerni, és nem kérdezõsködés alapján.
miért, több is van nekik? :O
"nem annyira ismeri ki magát a nõi nemi szervekben" Inkább azon gúnyolódnak, hogy így fejezed ki magad.
Személyes sértésbõl/tapasztalatból adódó általánosításba ne bocsátkozz, kedves kérdezõ.
Kicsit konkrétabban fogalmazd meg a problémádat!

Normális, hogy egy pasi nem találja szépnek a női nemi szervet? Bővebben lent.

A barátommal (18) arról beszélgettünk, hogy szép e... Mondtam, hogy nekem az első barátom, akivel lefeküdtem nem talált szépnek "lent"... A 2. barátom viszont teljesen oda volt érte... Imádta ahogy kinéz és teljesen bevadult tőle. A mostani barátom viszont azt mondta, hogy szerinte nincs a női nemi szervekbe semmi szép, és teljesen kiakadt, hogy hogy lehet egy ilyen dolog szép... :/ Meg azt mondta, hogy neki tökmindegy hogy néz ki, mert világosba amúgy sem szereti csinálni...Kicsit érdekesnek találtam, vagy a pasik tényleg így lennének vele, hogy semmi szép nincs benne?

Legjobb válasz: Nem normális szerintem. Lehet neki a férfi nemiszerv a szép. :P

"Úgy, hogy mondta, hogy neki nem tetszik." Milyen kedves.... És ezt mégis hogy? Mikor szexhez értetek és lehúztad a bugyid, közölte, hogy húzd vissza, mert nem tetszik neki??
Nem normális szerintem. Lehet neki a férfi nemiszerv a szép. :P
hát valljuk be õszintén, nem minden punci szép...a punci nem szép, csak valami miatt kur.a jó!!!!!
Eleve a nõ csak dísz a pina körül.Aza leges-leg szebb!!
És mégis mi szép lenne benne? Nem azért vadulunk be mert kívülrõl ránézésre olyan hû de szép.
Imádom mindet. :P ^^ Szépek és különlegesek. :P 20/F
Igen is lehet szép egy punci. Az a férfi aki még nem látott szép puncit véleményem szerint nem 100%-ig hetero!
½A nõk már rég kihaltak volna ha aljas módon nem nõnek hozzá a vaginához½ Amúgy és sem találom igazán szépnek, de nem nagyon érdekel, mert tapintásra a legjobb dolog a világon. És ha lány is szép körülötte akkor soha nem szabad õt megbántani ilyenekkel
a punci jó a punci finom a punci különleges
én lány vagyok, de tapasztalatim szerint, a fiúk megvadulnak tõle. .. érdekes :/
szerintem undorító az összes. Én azt nem értem, hogy akeinek tetszik, az mi a p*csa szépet lát benne...
Kinek mi a szép.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt furcsáltam, hogy egy pasi, hogy akadhat ki ezeket a szavakat mondva, hogy "...nem értem, hogy lehet egy p**** szép...:D"
Ez nagyon változó. Bár azt hiszem a férfiak többsége megvadul tõle :D Szerintem szép. Mondjuk kicsit furcsállom, hogy a barátod kiakadt rajta, hogy ugyan mi szép van benne... 21F
A kérdező hozzászólása: Úgy, hogy mondta, hogy neki nem tetszik.
Az mégis hogy nyilvánult meg, hogy nem talált szépnek az elsõ pasid?
Megint egy hüyle kérdés, midnen pasi máshogy gondolja, én pl szépnek látom és szeretem a puncit, és a férfiak nagyrésze így van vele, de van aki szerint csúnya. 21f
Népiesen azt mondják rá: a csúnyája. E közben mindenki huncutul mosolyog. Ki, hogy érti, döntse el.
pf nem. 22/f
undorító de az is ha a pofája valamelyik részén van
hmm lol...most akkor én kivétel vagyok?:D..Nekem nincs bajom vele, bár a mellbibó pc-t azt én sem, de a köldök, meg az intim pc-vel nincs bajom.A tetoválásról meg ne is beszüljünk:$:) :DRáadásul a barátnõmnek is van a köldökébe:)
hányingerkeltõ.
Nem tartom izgatonak, söt inkabb zavar.
Nyakláncon, gyûrûn, fülbevalón kívül más ékszer ne legyen egy nõ testén! Esetleg karkötõ.
kiráz a hideg a piercingektõl. aztán megnézem az a leányzót aki a piercinggel szétroncsolt mellbimbójával akar szoptatni majd... a punciban meg ne legyen semmi azon kívül, ami nem odavaló.
Majdnem harmincas nõ vagyok, és van mindkét mellemben piercingem, két intim ékszerem, és régebben sok más helyen is volt. tetoválásom is sok van, és nagyok, igaz, ruha alól egyik sem látszik ki, nem hivalkodok, harsánykodok velük, mind saját magamnak készült. Ez eddig egy partneremet sem zavarta. A jelenlegi párom ráadásul olyan igazi normális férfi, akin semmi ilyesmi nem volt, és nála elõször féltem is, hogy vajon nem lesz-e ebbõl probléma, de nem, és utána meg is tudtam vele beszélni a dolgot, és õ azt mondta hogy engem szeret, és legyek nyugodtan olyan, ahogy jól érzem magamat. Ugyanakkor senkit nem tartok prûd, unalmas és korlátolt embernek azért, mert neki nem tetszik, vagy nincsen, kinek-kinek szíve joga.
Nekem bejön nagyon! Ugyan akkor megfigyeléseim szerint erre fõleg azok gerjednek, akiknek szintén van hasonló, a "tisztákat" hidegen hagyja és taszítja. (Az elõzõ válaszoló nyilván a ritka kivétel).
Nekem is bejön, nagyon nagyon! Punciba minél több annál jobb, bimbóba is birom, viszont annak megvan az a veszélye, hogy a tejcsatorna benõ miatta és ez a késõbbiekben a szoptatásnál gondot okozhat. A negatívan válaszolóknál nem értem egyáltalán hogyan kerültek ide, ha utálják a piercinget? Tolerancia szempontjából, ha ezeken az embereken múlott volna, még mindig kõbaltával a kezünkben rohangálnánk. Csúcs a "függõs" csóka -te mucsaröcsögénél is eldugottabb helyen lakhatsz, mert a fülbevalót csak üknagyim hívta így a múlt század elején!Így nem csodálom, hogy az intim piercingek kiverik nálad a biztosítékot. Na meg a régi faxság a "nekem jól áll a szemöldök piercing mer én PASI vagyok, a nõk meg nehogymá egyáltalán mozdulni merjenek" 40/F
Szerintem nem szép az ha lánynak van piercingje... max köldökben, de azért az sem annyira jó :S Nekem van 1 szemöldök pircingem, de azért én fiú vagyok :D Láttam nem 1 lányt ugyanilyen piercingel mint nekem van és pff nem áll jól a lányoknak semmilyen testékszer.De azért a függõt kivéve.Tetkó pedig max hátul a derékon. de ha lehet azt se :) A nõi test legyen "tiszta" ha érted mire gondolok...Üdv 17/F
na azért az itt készített felmérés nem mérvadó. csupa kockafejû köcsögök írogatnak itt. (igen én is!) szal... hát gondolkozz rajta OKÉ nemgáz... de ha már akarsz fémet a testedre akkor "egyet" kérek: NE punciba, bimbóba, ajakba tedd. köszi.
hát ha ezek után még mindig gondolkodsz rajta...
A kérdező hozzászólása: nekem nincs piercingem, de gondolkodtam rajta
Egyáltalán nem.A nõi nemi szerv és mellbimbó úgy szép és jó ahogy van.Ha meg valakinek nem épp valami szép, azzal úgy sem teheti jobbá, hogy piercinget rakat belé... Szerintem ne rakass piercinget sehova magadra, ha meg tettél akkor vedd ki, a pasik biztos nem fogják hiányolni, hogy " héé!Ebben a mellbimbóban meg miért nincs piercing??" :)
Isten õrizz! Mellbimbóban hagyján, de én be nem dugnám olyan punciba, amiben piercing van.
felejtõs
Undorító. Nem tudom honnan veszik a nõk, hogy a piercingek bármelyike is szebbé teszi õket. Csak nem ezt is a média sulykolja belétek?
undorító!
Engem nagyon izgat a mellbimbó piercing.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!