Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi nő nemi (125 db)

Ha egy pasi női fehérneműt hord, akkor már a lányok nem is beszélgetnek vele? Miért? Attól még normális ember, csak nőnek érzi magát!

Legjobb válasz: -szia, adsz egy zsepit? -aha, persze, mindjárt -ja, amúgy nõi fehérnemût hordok -mother of god! húzz innen ????miért tud errõl más is?

-szia, adsz egy zsepit? -aha, persze, mindjárt -ja, amúgy nõi fehérnemût hordok -mother of god! húzz innen ????miért tud errõl más is?
tényleg, az hol látszik kívül, hogy csipkebugyi van rajtad? ha meg levetkõzöl....nos miért vetkõznél le egy lány elõtt, ha lánynak érzed magad? szex úgyse lesz. tehát nem fogja megtudni. nem értem a kérdést
Maradjunk annyiban, hogy az a pasi, aki nõi fehérnemût hord az nem normális.
Engem különösen nem érdekel, lehet meleg is ha vicces jól lehet vele kommunikálni akkor nem fogom direkt kerülni, Viszont az ilyen ember a szememben abszolút nem lesz férfias férfi. Soha nem jönnék össze egy ilyen pasival.
Rendben.
"a férjem nõi francia bugyikat hord, de minden másban igazi pasi, ez megmarad neki amolyan hóbort" Hát ilyen egy igazi férfi... OMG
Egyáltalán honnan tudná bárki is hogy milyen fehérnemût hordasz... nem értem. Az meg egyáltalán nem normális ember aki férfi létére nõnek érzi magát. Sose volt normális és soha nem is lesz az. Ha tetszik ha nem, egy normális férfi az férfinak érzi magát.
Mondjuk ki! Az b.zi. Es akkor innentol kezdve a kutyat sem erdekli, h milyen a fehernemud, hanem inkabb a nemi hovatartozasod .Ennyi.
a férjem nõi francia bugyikat hord, de minden másban igazi pasi, ez megmarad neki amolyan hóbort
Mert a legtöbb embernek nem az ugrik be elsõre egy nõi ruhás férfiról, hogy biztosan õ is épp ugyanolyan ember, mint te vagy én.
Tényleg senki sem láthatja a fehérnemûjét és így ha nem beszélnek vele nem emiatt lesz. És ha nõnek érzi magát akkor annak érzi, ez az õ dolga, de az emberek többsége valamiért nem tudja ezt elfogadni, hisz ha valaki kicsit más az aktuálistól eltér akkor már megvetendõ......
Pontosan azt amit leírtál. Nem akarja elveszteni mint barátot.
Azért nem fekszik le vele, mert meleg.
Tudja, hogy tönkremenne a kapcsolat. Azt viszont nem tudja, hogy a nõnek ez kevesebbet jelent. :D
mert az emberek gonoszak :-(
#8 most már nem hiszek neked küldjél róla egy képet, abból majd kiderül!
a cici másodlagos nemi jelleg, na :P
az arcom, amikor kiderül, hogy a cici nemi szerv: :-O
Hogy érted, hogy nem ismeri ki? Van punci, meg cici. Ennél nem kell többet ismerni :O
Nem gúnyolódnak, csak segiteni szeretnének neked, hogy vedd észre, hogy ezeket a dolgokat, csak személyes tapasztalat alapján fogod tudni megismerni, és nem kérdezõsködés alapján.
miért, több is van nekik? :O
"nem annyira ismeri ki magát a nõi nemi szervekben" Inkább azon gúnyolódnak, hogy így fejezed ki magad.
Személyes sértésbõl/tapasztalatból adódó általánosításba ne bocsátkozz, kedves kérdezõ.
Kicsit konkrétabban fogalmazd meg a problémádat!

Lányok miért néztek le egy pasit aki nőnek érzi magát, és szeret női ruhákban, fehérneműben lenni? Nem tehetek róla, hogy pasinak születtem eredetileg!

Legjobb válasz: erre már csodás mûtétek vannak,én senkit nem szólok le érte csak zavaró ha egy pasi veszi meg azt a ruhát,fõleg hogy rám pont jó lenne rajta meg feszülne amúgy ha ilyen gondjaid vannak akkor nézd meg a Mr. Tûsorok címû filmet,a végén abban is mindenki elfogadja a pasit,és igazából csak annyi gondjuk volt vele hogy nem volt képes eldönti hogy férfiként vagy nõként éljen

erre már csodás mûtétek vannak, én senkit nem szólok le érte csak zavaró ha egy pasi veszi meg azt a ruhát, fõleg hogy rám pont jó lenne rajta meg feszülne amúgy ha ilyen gondjaid vannak akkor nézd meg a Mr. Tûsorok címû filmet, a végén abban is mindenki elfogadja a pasit, és igazából csak annyi gondjuk volt vele hogy nem volt képes eldönti hogy férfiként vagy nõként éljen
de most áhhh szal transzszex vagy ? vagy fiú és csak lelkileg érzed magad belül lánynak? háááááát elég meredek ... figy, én nem nézem le, felõlem öltözhet amibe akar, de azt nem mondom, hogy "a fiússág" mintaképe lenne számomra :)
Én azokat nézem le, akik férfi létükre affektálnak, nyávognak és megjátsszák magukat. Én nõ létemre nem nyávogok úgy, mint sok magát nõnek képzelõ férfi, egyszerûen túljátsszák a szerepüket, nem attól lesz valaki nõies, hogy affektál és nyafog. Engem az ilyenek kikészítenek, olyan, mintha a nõket parodizálnák, nem pedig utánoznák. Szerintem az ilyen "férfiak" mindenkibõl mosolygást és sajnálatot váltanak ki.
Miért a lányok néznék le? A férfiak jobban állnak ehhez a kérdéshez? nem hiszem. Azt ne várd hogy a barátnõd ezt elfogadja, bár ismerek egy transzit aki úgy kezdte hogy volt egy barátnõje és ö kérte hogy öltözzön nõi ruhába mert az izgatta a nõt, de tuti ott a nõ sem votl 100-as. Egyébként sejtem ki vagy mert ezt a kérdést már többször feltette igy valaki, valószinüleg Te magad. Csak nem értem mi értelme ezt állandóan kérdezgetni? AZt hiszed igy találsz társat hogy vaalki rá ir hogy öt ez izgatja? vagy minek hiresztelni hogy más vagy?????
Nem nézem le...amíg otthon, a négy fal között teszi ezt. Viszont nem szeretem azokat, akik az utcán produkálják így magukat. Akármennyire kapálóznak, nem elfogadott dolog ez. Nem kell a másik orra alá döngölni, hogy te "más" vagy. Tartsd meg otthonra magadnak és a párodnak. Téged sem ér atrocitás az utcán, és másnak sem kell feldolgozni a látványt. Ennyi.
Én nem nézlek le.. én elfogadom a másságot, de amúgy tapasztalataim szerint, azért nézik le az ilyen embereket, mert a nõk dolga nõnek viselkedni, a férfinak meg férfiként.. ez a természet rendje.
Az utolsó elõtti jól leírta a lényeget szerintem, plusz én még hozzátenném a vakolatnyi erõs nevetséges sminket, meg a mûanyag parókát.
Én nem nézek le emiatt senkit. :) Amíg másoknak nem okoz kárt vele, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
Ez hülyeség.
Hát kb ja..a pasik pontosabban mi pasik minden nõt [email protected] nõk viszont nem [email protected] minden pasival..az élet kegyetlen és zord!
Igen, igen mi nõk mindenkit megkaphatunk és a söpredék pasiknak csak a legalja marad (Gonosz kacaj) -.-
ha csak szexrõl beszélünk akkor szerintem így van!tehát nincs udvarlás, nincs taktika csak du*gás.

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!

El szeretném "csavarni" egy pasi fejét! Mi az ill. azok a női "praktikák" amiknek egy pasi nem tud ellenállni és lázba hozza őt?

Legjobb válasz: Úgy gondolom, ez minden pasinál változó. Szerintem nincs kifejezett módszer. Ahhoz ismerned kell legalább egy picikét. Vagy ha nem, akkor pedig próbálgasd! Például ha a közeledben van, akkor ne röhögcsélj feltûnõen a barátnõiddel, mert az a pasiknak nem jön be. Ha közelebbrõl is ismered, úgy értem beszélõviszonyban vagytok, akkor kedvesen nézz a szemébe, mosolyogj (ha távol van, ez akkor is jó), és néha "véletlenül" megérintheted pl a karját, a vállát... A reakcióit pedig észre fogod venni. Ha nem teljesen kielégítõ választ adtam, akkor írj kommentben, és próbálok még segíteni. :) Sok sikert!

Úgy gondolom, ez minden pasinál változó. Szerintem nincs kifejezett módszer. Ahhoz ismerned kell legalább egy picikét. Vagy ha nem, akkor pedig próbálgasd! Például ha a közeledben van, akkor ne röhögcsélj feltûnõen a barátnõiddel, mert az a pasiknak nem jön be. Ha közelebbrõl is ismered, úgy értem beszélõviszonyban vagytok, akkor kedvesen nézz a szemébe, mosolyogj (ha távol van, ez akkor is jó), és néha "véletlenül" megérintheted pl a karját, a vállát... A reakcióit pedig észre fogod venni. Ha nem teljesen kielégítõ választ adtam, akkor írj kommentben, és próbálok még segíteni. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ ari töled hogy igy segitesz:) !Igen ismerem/kb fél éve/ és jo fej közvetlenül eltudunk dumcsizni csak tudod idõsebb nálam amivel nincs gond csak nem tudom hogy viszonyuljak hozzá milyen lépést tegyek felé hogy észrevegye hogy bejön nekem!?De nem akarom letamadni sem!
semmiképpen ne játszd meg magad, mert már ismer és ez feltûnne neki.Azon kívül nem is biztos hogy bejön neki.Ha beszélgettek ejts el kétértelmû megjegyzéseket, aztán meglátod veszi e a lapot.remélem neked is bejön!!!
A kérdező hozzászólása: Megprobálom hátha ugy rájövök mi is a helyzet va e esélyem!Köszi a választ!
Semmiféleképpen ne támadd le, és ne mondd meg neki közvetlenül, hogy tetszik neked. Attól megrémülnek a pasik, még ha nem is mutatják. Elõször kerülj hozzá még közelebb, próbálj vele olyan témákról is beszélgetni, amik intimebbek vagy amiklyenekrõl sosem szoktatok, és talán közelebb hoz titeket egymáshoz. (Te tudod, hogy ezek mik lehetnek.) És akkor utána jöhetnek a kétértelmû megjegyzések, kérdések, ahogyan a harmadik válaszadó mondta. ;) Pussz:Az elsõ válaszadó voltam. Sok sikert és majd írj! ;)
hát ezzel nekem is problémáim vannak... :S nem akarom elmondani, hány éves vagyok, mert az ciki lenne, hogy ilyen fejjel nem tudok mit kezdeni ebben a dologban. :P de sajnos már több barátságot is elvesztettem amiatt, hogy konkrétan tudtára adtam egy pasinak, hogy mi a szitu. most néhány hónapja iszonyatosan tetszik egy srác, és próbáltam okulni az eddigi ballépésekbõl, és nem tettem semmi nyilvánvalót. sajnos csak msn-en kommunikálunk, meg ritkán írunk egymásnak emailt, amiben érdeklõdünk egymásról, hogy hogy vagyunk, mi van velünk, rég beszéltünk. de ennyi. szerintetek esetleg elhívjam teázni, vagy moziba, vagy ilyesmi, és akkor a válaszából talán kiderül, hogy bejövök-e neki? de az is lehet, hogy csak haverságból jönne el velem. nem igazán értek a praktikákhoz, mivel én inkább beszélõsebb ember vagyok, és azt szeretem, ha konkrétan beszélnek az emberek az érzéseikrõl. nem értek én a nézésekbõl, kedveskedésekbõl, ilyenekbõl. tudom, ez talán gáz, de ez van. remélem, tudtok valami tippet adni! köszi!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!köszi a válaszokat!Már közelebb kerültem az "áldozatomhoz":) !Már csak idõ kérdése!Köszi akik biztattak és adtak tanácsot:) !Puxa

Egész családomban minden nőnek/lánynak nagy melle van, csak nekem pici.15 vagyok, és kezdek félni, hogy ha lesz egy pasim, nem fog neki tetszeni. Mit tegyek?

meg a nagyobb mellűekre jobban odafigyelnek. nem piszkálnak vele, de már nekem kellemetlen a dolog.

Legjobb válasz: nekem is 15 évesen ilyen érzésem volt és amikor elõször fogták meg biztos voltam benne,hogy csalódás neki de nem egy pasim volt már és mindenki imádta igaz nekem 15 éves korom óta nem sokat nõtt picit teltebb csak most 21 vagyok.Nyugi bejön a pasiknak de én is szeretnék nagyobbat ttõl függetlenül.

nekem is 15 évesen ilyen érzésem volt és amikor elõször fogták meg biztos voltam benne, hogy csalódás neki de nem egy pasim volt már és mindenki imádta igaz nekem 15 éves korom óta nem sokat nõtt picit teltebb csak most 21 vagyok.Nyugi bejön a pasiknak de én is szeretnék nagyobbat ttõl függetlenül.
Szerintem is félj! Nem lesz nagy melled annak ellenére hogy mindenkinek az van a családodban, és te MÁR 15 éves vagy! Szerintem kezdj el push-up melltartót hordani és/vagy tömd ki a melltartót! Remélem kielégítõ választ adtam! Puszika
15 éves vagy, még vagy 6 évig fog nõni a melled... Persze lehet hogy kicsi marad, de nem értem mit számít ez. Senki nem lesz szebb meg jobb nagy mellektõl. Én tök lapos vagyok mint egy fiú, mégis mindig körbeugráltak a pasik. Senkit (aki értelmes) nem zavar a mellméret. Teljesen lényegtelen dolog.
Normális pasinak nem számít a melled mérete.

A pasik vádaskodnak, hogy a nők csak a pénzes, jóképű, magas pasikra mennek, de ha jön egy független nő, akkor azzal nem tudnak mit kezdeni?

23 évesen van olyan szerencsém, hogy anyagilag teljesen független vagyok és eléggé luxusos életet élhetek. Ehhez képest már 2,5 éve szingli vagyok és eddig akikkel ismerkedtem (nem sok időm van sajnos), mind először azon morfondíroztak, hogy a nők pénzéhesek, ilyenek, olyanok, de amikor szembesültek a helyzetemmel, valami hülye kis kifogással eltávolodtak. Hol itt a logika? Ha zavarja őket a pénzéhes nő, akkor mi a gond azzal, amelyik nem az? A félreértések elkerülése érdekében, mindegyik esetben működött a beszélgetés is, értelmi szint hasonló volt, de amint kiderült, hogy gazdag vagyok, kész.

Legjobb válasz: Ez igaz: "Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva." ÉS még az is sûrû jelenség, hogy a pasi kevésnek érzi magát hozzád és nem külsõleg hanem anyagilag, hogy te milliomos vagy õ meg csóró. Sok pasinál ez gondot jelent.

Ez igaz: "Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva." ÉS még az is sûrû jelenség, hogy a pasi kevésnek érzi magát hozzád és nem külsõleg hanem anyagilag, hogy te milliomos vagy õ meg csóró. Sok pasinál ez gondot jelent.
Van olyan szerencséd is, hogy nyelvtan órára sem kellett járnod, mert az luxusélet és nem luxusos élet... Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva.
látod ezért jó milliomos férfinak lenni :) így nálam pont fordított a helyzet hi-hi
Utolsó, azért fogsz kiesni, mert egy tapló vagy.(csapviz... omg..)
22. na, jól van akkor :-) és nem lenne kedved valamikor meginni velem egy pohár csapvizet?
Jaj már, mit irigykedtek:D Vágjatok ti is bele valamibe, urambocsá, tanuljatok tovább, és tadammm... lehet h less egy jól fizetõ melótok. :) Amúgy sztem akik ilyeneket írnak, azoknak csak a képernyõ elõl nagy a szájuk, amúgy még arra sem képesek, h leszólítsanak egy csajt az utcán. De amúgy meg sztem ne beszélj nekik errõl, csak szolidan, h te nem vagy olyan.. és akkor rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha tanulsz, akkor nem. :)
még nem dolgozom, nincs saját keresetem :-( akkor én most kiestem?
Hajrá! Ne add fel. Senkinek sem könnyû. Mindenkiben van hiba. Szálkát találni mindenkiben lehet.
A kérdező hozzászólása: Mivel inkább iszom csapvizet, mint ásványvizet, jöhet. :D
Azt érzem rajtad, hogy te túlságosan is erõs kontroll alatt tartod az életed, nagyon énközpotú vagy, mindent kézben akarsz tatani, és ez elriaszthat másokat, hiszen õk is önálló személyek, nem tárgyak.Ennek nem sok férfi tud megfelelni, ai igen, az meg neked nem kell. nem tudsz "alárendelõdni" másoknak, pedig néha rá kell hagyni dolgokat, elviselni, hogy mások akarata is érvényesülhessen.
" Jaj már, mit irigykedtek:D Vágjatok ti is bele valamibe, urambocsá, tanuljatok tovább, és tadammm... lehet h less egy jól fizetõ melótok. :) Amúgy sztem akik ilyeneket írnak, azoknak csak a képernyõ elõl nagy a szájuk, amúgy még arra sem képesek, h leszólítsanak egy csajt az utcán. " Én nem vagyok földönfutó kisfiam, lehet, hogy több mindenem van mint neked aki csak a "csajleszólítással" tud mellet döngetni!
A kérdező hozzászólása: Domináns vagyok, nem tagadom, de a páromért mindent megteszek, ha szeretem. Viszont annak a híve vagyok, hogy mindenki tartsa meg a saját életét is a közös mellett. Hagyok mindenkit érvényesülni, egészen addig ráhagyok dolgokat az emberekre, amíg azzal, amit tesz nem szalad késbe. Néha még akkor is hallgatok, csak azért, hogy megtapasztalja.
Kisebbrendûségi érzést keltettél bennük, mert úgy érzik, hogy kevesek lennének hozzád.
Keresd a magadfajta sznob lenézõ fajtát, akkor nem lesz gondod.. Amúgy ne higgyetek neki.. Én õszintén írtam levelet neki, annyira se vette a dolgot, hogy válaszoljon rá.. Persze a kedves figyelmes milliárdos apuci kislánya.. Jó vicc.
Bennem abszolút nem keltett kisebbségi érzést, valahogy sosem érdekelt, hogy másoknak mennyi pénze van, úgysem én költöm el. :D Majdnem én is írtam neki egy levelet õszintén, csak igazából négy évvel idõsebb nálam.
Ne ess pánikba, sok embert zavar, de lesz olyan aki elfogad úgy ahogy vagy, a luxusoddal együtt és szeretni fog :) Én mondjuk nagyon kíváncsi lennék egy ilyen különleges személyiségre, amilyen te lehetsz. A poén az, hogy volt már régebben egy exem, akire teljesen ráillik az általad vázolt leírás.
A kérdező hozzászólása: Honnan lennék már prosti? :D Ha akarnék, akkor se lehetnék az. :D
prosti vagy ugye? (az escort is az)
A kérdező hozzászólása: 2. :) A kákán is csomót találsz, ha fáj az igazság, ugye? :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy kényelmes sem és elájulva sem vagyok magamtól. :) Nem tudom, hogy ez honnan jött.
Tudod, az a baj, hogy engem az egész helyzet frusztrálna. Én a Te életviteledben nem tudnék partner lenni. Pl. nem tudnék veled étterembe járni, stb... Én ezért nem kezdenék veled.
Én például kevés lennék ide. :D Amúgy nem szoktam vádaskodni, láttam is már, hogy ez egyáltalán nem így van.
A kérdező hozzászólása: Azért keresem az átlagos fiúk társaságát, mert én is átlagosan viselkedem. Nem szeretem a feltûnést, nem vágok fel semmivel. Valahogy olyan köztesnek érzem magam. Elmegyek szívesen étterembe, színházba, fogadásokra, nem átlagos hobbijaim vannak, de amott meg nem érdekel, hogy kinek mije van, csak legyen értelmes és rendes.
majd ha leállsz a sznobsággal, meg az éttermi hülyeségeiddel, akkor bejöhetsz a konyhámba és eheted a fõztömet kérdezõ. Nem mindenkinek van módja étteremben zabálni minden nap. :)
Igen szívem de ezt akkor sem bírja mindenki elviselni. Tudod ez néhány férfinál nem mûködik, mert õ a domináns fél a kapcsolatban. Égõ számára ha a nõ fizet, vagy ha a nõ vezet, vagy ha a nõ fizeti a számlák nagyobb részét. Van akit marhára nem érdekel az hogy a csajnak jobban megy, és el van vele mint a befõtt. Van aki meg nem. légy türelmes és kitartó! Ahogy itt elmondod próbáld ezt nyugodtan megbeszélni a legközelebbi emberkéddel. Aztán vagy igen vagy nem.
A kérdező hozzászólása: 9-es, a te fõztödbõl ez a stílus után biztosan nem kérek. ;) Mellesleg magamra fõzök, a barátaimmal szoktunk néha étterembe járni. ;) 10-es, a párom vezetheti a saját kocsiját, de az enyémet nem. :) Ha neki van sajátja, nyugodtan vezethet õ, ha ketten vagyunk, de az én kocsimat senki sem vezetheti rajtam kívül.
Te lehet h nem veszed észre magadon, és mások sem mondják, de szerintem, megvan benned is az a kicsi felsõbbrendûség. És ezt akarva akaratlanul is kifejezed. sorry...
Beképzelt ember vagy kérdezõ. A pénz tett tönkre. De egy nap megtudod, ha elveszik a pénzedet :D
Szerintem sem veszed észre magad. Gondok vannak veled is.
van akit ez zavar, nincs önbizalma. azt gondolja mivel neked ilyen jól megy, majd probléma lesz késõbb hogy neki pl. még kocsija, jogsija sincs és mondjuk valami konzervgyárban 12 órázik éhbérért. Magyarán, nem tud hasonlót felmutatni mint te és azt hiszi, ezért majd elhagyod/lenézed, esetleg ingyenélõnek tartod. Van a mondás hogy suba subával, guba gubával és nem rosszból mondom. De lehet hogy érdemesebb lenne inkább a hasonló anyagi helyeztûek felé nyitnod. Én meg a másik oldalon vagyok, egy csóró, kopott ruhás lányt nem fognak a kiöltözött gazdag fiúk észrevenni, ilyen csak a szappanoperában van. Találtam magamhoz hasonló helyzetût és boldogok vagyunk. Lehet hogy neked is így kéne. Egy idõ múlva hidd el, téged frusztrálna hogy a pár esetleg még fagyira sem tud meghívni, nem érteném miért gondolkozik hogy 100Ft-tal olcsóbb dolgot vegyen, miért szõrözik ilyeneken... aki nem ebben nõtt fel az nemigazán érti...
Hát én sem kezdenék veled, de fõleg a stílusod, modor alapján nem, nem csak az anyagiak miatt!
A kérdező hozzászólása: Na, szóval. Nem nézek le senkit, nem gyári munkásokról volt szó az esetemben, hanem egyetemistákról, ami én is vagyok. Igen, a suba subával, guba gubával elv szerint vagyok én is. Tudom, hogy nehéz lépést tartani, de én megelégszem annyival, ha a férfi dolgozik és van saját keresete, nem kell egyáltalán, hogy bármire is meghívjon. Ha látom, hogy szorgalmas, az már elég. A saját anyagi kategóriámon belül akik vannak, túlnyomó többsége pökhendi és lenézõ másokkal. Én nem vagyok ilyen. Nem tudom, hogy az írásomból mi jön le, de soha senkit nem néztem le, mindenkivel normális vagyok és csak azért, mert pénzem van, még nem érzem magam többnek.
Hú, gazdag vagy?És jó nõ is vagy?Jársz velem?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!