Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi nő (553 db)

Ha egy pasi női fehérneműt hord, akkor már a lányok nem is beszélgetnek vele? Miért? Attól még normális ember, csak nőnek érzi magát!

Legjobb válasz: -szia, adsz egy zsepit? -aha, persze, mindjárt -ja, amúgy nõi fehérnemût hordok -mother of god! húzz innen ????miért tud errõl más is?

-szia, adsz egy zsepit? -aha, persze, mindjárt -ja, amúgy nõi fehérnemût hordok -mother of god! húzz innen ????miért tud errõl más is?
tényleg, az hol látszik kívül, hogy csipkebugyi van rajtad? ha meg levetkõzöl....nos miért vetkõznél le egy lány elõtt, ha lánynak érzed magad? szex úgyse lesz. tehát nem fogja megtudni. nem értem a kérdést
Maradjunk annyiban, hogy az a pasi, aki nõi fehérnemût hord az nem normális.
Engem különösen nem érdekel, lehet meleg is ha vicces jól lehet vele kommunikálni akkor nem fogom direkt kerülni, Viszont az ilyen ember a szememben abszolút nem lesz férfias férfi. Soha nem jönnék össze egy ilyen pasival.
Rendben.
"a férjem nõi francia bugyikat hord, de minden másban igazi pasi, ez megmarad neki amolyan hóbort" Hát ilyen egy igazi férfi... OMG
Egyáltalán honnan tudná bárki is hogy milyen fehérnemût hordasz... nem értem. Az meg egyáltalán nem normális ember aki férfi létére nõnek érzi magát. Sose volt normális és soha nem is lesz az. Ha tetszik ha nem, egy normális férfi az férfinak érzi magát.
Mondjuk ki! Az b.zi. Es akkor innentol kezdve a kutyat sem erdekli, h milyen a fehernemud, hanem inkabb a nemi hovatartozasod .Ennyi.
a férjem nõi francia bugyikat hord, de minden másban igazi pasi, ez megmarad neki amolyan hóbort
Mert a legtöbb embernek nem az ugrik be elsõre egy nõi ruhás férfiról, hogy biztosan õ is épp ugyanolyan ember, mint te vagy én.
Tényleg senki sem láthatja a fehérnemûjét és így ha nem beszélnek vele nem emiatt lesz. És ha nõnek érzi magát akkor annak érzi, ez az õ dolga, de az emberek többsége valamiért nem tudja ezt elfogadni, hisz ha valaki kicsit más az aktuálistól eltér akkor már megvetendõ......
Orvos "felügyelete" alatt gondolod?
A kérdező hozzászólása: Természetesen igen.Orvos snélkül gondolom sok negatív hatása lenne.
káros hatása nem lesz csak megváltozik sk minden a szervezetében. pl a hangja elkezd nõni a melle stb.
andrás, te vagy az?

Hölgyek miért baj az, ha egy pasi női fehérneműt hord mert nőnek érzi magát?

Legjobb válasz: Buzuljon csak el az egész világ, ha már úgy odavan mindenki értük, majd akkor meglátjuk, hogy valóban olyan jó dolognak minõsül-e ez a dolog.

Buzuljon csak el az egész világ, ha már úgy odavan mindenki értük, majd akkor meglátjuk, hogy valóban olyan jó dolognak minõsül-e ez a dolog.
Szerintem nem baj! Az én legjobb barátom meleg, és õ néha be szokott öltözni nõnek ha náluk vagyok és ugy bulizunk:D és tõk jol néz ki és engem nem zavar õ igy boldog;)És IMÁDOM:D
Szerintem undorító azért. Vagy te ezt akarod látni teszem azt a gyerekeden? Túl nagy elvárás ma a pasiktól hogy viselkedjenek már férfiasan ha egyszer annak születtek?
Mert egy ferfi legyen ferfi.hordjon boxert és vágjon gerincre.
Ha idegenrõl van szó, nem baj, de az én pasim inkább érezze magát férfinak, ha nem túl nagy kérés.
Önmagában nem baj. Nem igazán értem, miért hozzánk (mármint a nõkhöz) intézed a kérdésed, hiszen ha nõnek érzed magad, közömbös kellene lennie számodra a véleményünknek.
Mert ez eltér a normálistól, mégha az adott személy "ilyennek" született.Van nekem is egy ismim aki srác és azt mondta, hogy õ férfitestben született nõ.Tehát nõnek érzi magát.De nõi cuccokat nem visel.
Nekem nem baj. Tõlem mindenki hordjon amit akar.
Nem baj, de tényleg miért a nõktõl kérdezed? Ha nõi fehérmenût hord, és nõnek érzi magát, akkor gondolom, azt szeretné, hogy az ágyban is nõ lehessen, azaz pasikkal szexelhessen, és õt dugják meg, nem?...
Ha nõnek érzi magát, akkor hordjon nyugodtan. Nem baj.
És ezt miért csak a nõktõl kérded?
Nem baj. Amíg nem a pasimról van szó.
Ha idegen nem érdekel mit hord, vagy hogy hogyan érzi magát. Pasimnak viszont sose választanék ilyet, mert taszít, bár gondolom ha nõnek érzi magát akkor pasit akar magamellé nem csajt. Számomra az vonzó ha egy férfi férfias.

Egy pasi/nő miért csalja meg a párját?

Ha félrelép, szereti-e vajon a párját? Ha nem szereti, miért van vele, miért nem szakít vele és keres egy másikat?

Legjobb válasz: Ha nem szereti: -van biztos anyagi háttér -van aki tutjgassa -kell valaki, akivel dicsekedhet -nem mer kilépni -etc. Ez volt ugye a gonosz, számító verzió. Ha úgy érzi, hogy szereti a párját, de mégis megcsalta, akkor érzelmileg butuska, nem számol a következményekkel, a lelkiismeretfurdalással, nem tud nemet mondani, a meglévõ kapcsolatán képtelen javítani, mert nem ért a kapcsolatokhoz. Szerintem nem olyan nehéz megállni, hogy ne csaljuk meg a párunkat. Ha van eszünk, és van szivünk, akkor nem tesszük. De sokaknak hiányzik vagy egyik, vagy másik, vagy mindkettõ. (igen, bizonyára sokan találva érzik majd magukat, de a véleményemhez jogom van.)

Ha nem szereti: -van biztos anyagi háttér -van aki tutjgassa -kell valaki, akivel dicsekedhet -nem mer kilépni -etc. Ez volt ugye a gonosz, számító verzió. Ha úgy érzi, hogy szereti a párját, de mégis megcsalta, akkor érzelmileg butuska, nem számol a következményekkel, a lelkiismeretfurdalással, nem tud nemet mondani, a meglévõ kapcsolatán képtelen javítani, mert nem ért a kapcsolatokhoz. Szerintem nem olyan nehéz megállni, hogy ne csaljuk meg a párunkat. Ha van eszünk, és van szivünk, akkor nem tesszük. De sokaknak hiányzik vagy egyik, vagy másik, vagy mindkettõ. (igen, bizonyára sokan találva érzik majd magukat, de a véleményemhez jogom van.)
Nem szereti a párját( hiába mondja) és a következõk miatt marad vele: - kapcsolatfüggõ és úgymond nem megy a bizonytalanba ( persze ez csak akkor, ha a másik fél nem biztos, hogy akar kapcsolatot) - olyan helyzetben van, hogy ha egyedül maradna nem bírna mondjuk megélni ( anyagi helyzet, gyerekek nevelése) - fél a párjától és ezért nem mer szakítani
Van egy olyan egyszerû válasz is, hogy nem tartja valami nagy fõbenjáró bûnnek, ha egyszer-egyszer házon kívül is jól érzi magát. És nem kell ehhez nagyon bonyolult filozófiákat gyártani. Nem akar válni, évente újraházasodni, de néha szeretne egy szabad kalandot magának. Azután hazamegy és továbbra is boldog párkapcsoltban él korábbi párjával. Nem tudom, mi lenne ebben a nagyon hihetetlen.
Van egy közeli férfi ismerõsöm, sok-sok éve együtt van az élettársával! Szereti, imádja, tiszteli, sosem bántaná, viszonylag jól élnek! Egyszer mondott valamit, ami mély nyomot hagyott bennem! Így szólt: Ennyi év után, néha meg kell csalni a másikat, hogy újra tudd õt szeretni úgy, mint régen! Lehet, sõt biztos, hogy ezzel sokan nem értenek egyet, talán én sem! Nem tudom...
Vagy egyszerûen csak fizikailag már unalmas a régi. Személyiséget és testet nem tud az ember cserélni, a másik félnek meg monotonná válhat. Fõleg a férfiaknál jellemzõbb ez (a nõkhöz viszonyítva).
9-es, pedig milyen igaz, amit írtál! Bármilyen hihetetlen, de ez mûködik. Lehet, hogy sok embernél nem vagy sok ember tagadja, de akkor is mûködik! Sok házasság van, amit megerõsít egy félrelépés. Vagy azért, mert az illetõ rájön, hogy otthon mégis jobb, vagy azért, mert lelkiismeretfurdalása támad, vagy azért, mert köszöni, jó volt kiruccanni, de az otthon melege, biztonsága, gyerekek többet jelentenek. És ha nem kell ettõl frusztrálódni mindenkinek, ha nem háborúk indulnak ettõl a családban, akkor ez a béke letéteményese is lehet, és a kölcsönös tisztelet egymás iránti megszilárdulása.
Mert kielégületlen. Sokszor egyszerûen csak ennyi. Semmi többet nem kell belemagyarázni. Viszket és tenni kell ellene. Kész.
A hosszú kapcsolatokban bizony ez elõfordul. Ez nem a szeretetrõl szól, hanem a kielégítetlen vágyakról. Nagy különbség!
"Ennyi év után, néha meg kell csalni a másikat, hogy újra tudd õt szeretni úgy, mint régen!" Ezzel teljesen egyetértek. Mondjuk nekem ehhez az egészhez más a hozzáállásom. Ha a páromnak van másfelé szexuális vágya, akkor nem látom okát, hogy korlátozzam ennek a kiélését. Itt nem arról van szó, hogy minden héten más vagy párhuzamosan több, ez emberfüggõ, kinek mire van igénye. Egy olyan emberrel simán együtt tudok lenni, akinél ritkán, de elõfordul. Szerintetek biztos én vagyok a selejt, de attól hogy kapok egy negatív címkét, még az érzéseim nem változnak ezzel kapcsolatban. Logikus részrõl meg, ha a kapcsolatomban számomra minden oké, akkor nem akarom, hogy amiatt legyen vége, mert valamelyikünk félre akar menni. Az új partner legtöbbször pont arra jó, amire "használjuk", hogy tovább tudjam szeretni a jelenlegit.
Utolsó vagyok. Még hozzátenném, hogy természetesen kipróbáltam, milyen úgy kapcsolatban lenni, hogy teljesen tabu mással a szex, de a frusztráció gyilkos dolog, nekem nem éri meg.
Elsõ vagyok. "Amirõl nem tud, az nem fáj neki" De vajon nekem sem fájna az, amit én magam teszek, akár a párom tudta nélkül? Nagyon szoros érzelmi kötelék kell mindkét részrõl, hogy a másik ellen vétett bûnünk nekünk magunknak is fájjon. Aki tisztában van az érzéseivel, és értékeli a párját, illetve a kapcsolatukat, az még a lehetõségét is kizárja annak, hogy egy új szerelem, vagy puszta szexuális vágy kettejük közé álljon. Egy másik kérdésben írtam arról, hogy nem lehet egy pillanat alatt szerelembe esni, és a szex elõtt is van minimum néhány perce az embernek, hogy megálljt parancsoljon magának, így tartózkodó, nem kihívó, nem bizalmaskodó viselkedéssel simán el lehet kerülni bármilyen csábítgatást. Szerintem... innentõl kezdve az ember jelleme és érzelmi intelligenciája dönt.
Azért ez az otthon nem kapja meg amire vágyik kicsit gusztustalan szerintem.Ez egy nagyon jó kifogás.Ezt mindig fel lehet hozni még akkor is ha mindent megtesz a másik fél mert mindig lehet valami hiányosságot, kivetni valót találni.Ha valaki úgy érzi nem tiszteli, becsüli vagy szereti a párja akkor hagyja ott de ne kezdjen bele egy éveken át tartó hazudozásba.Szerintem azért nagy átlagban több év után szoktak jönni a megcsalások és sokszor az el laposodás vagy egy új izgalmas harmadik fél érkezése miatt.Talán avval lehet ezt ki védeni ha odafigyelnek egymásra a felek és igyekeznek, hogy idõrõl idõre újítsanak kapcsolatukon új közös élményeket szerezzenek.Persze ez sem garancia mert tehet bármit az egyik ha mondjuk a másik életébe villámcsapás szerûen belép valaki és egyszerûen képtelen ellenállni neki.
Feleslegesnek tartja lecserélni a párját, hisz aki most a szeretõje, késõbb õt is megcsalná. Sokféle magyarázatot gyártanak a megcsalók, legtöbbször mégis csak ennyi az ok. Kell nekik az a plusz pezsgés, izgalom, hogy õk most tilosban járnak. Elég fejletlen érzelemvilágot takar ez a magatartás, jobb az ilyen alaktól megszabadulni. Esküdözhet égre-földre, a csaló az csaló marad, ahogy a tolvaj is tolvaj marad. Erre van igénye, nem egy tartalmas emberi párkapcsolatra.
Azért mert vagy testileg vagy érzelmileg nem kapja meg a másiktól, amire szüksége van. Tehát nem jó a szex vagy nem elég jó, valami hiányzik. Vagy nem kapja meg a szeretetet, tiszteletet, törõdést. Félrelép, mert bízik abban, hogy egy másik megadja neki ezeket. Hogy miért lép ilyenkor félre és miért nem lép ki a kapcsolatból, mielõtt másnál próbálkozik? Okai lehetnek: megszokás, anyagiak, félelem az egyedülléttõl, így kényelmes vagy más is lehet, most ennyi jutott az eszembe. Ha valakit igazán szeretünk, akkor megbeszéljük vele, hogy mi a problémánk és megpróbáljuk megoldani és akkor nincs szükség félrelépésre vagy szakításra. Csak nagyon sokan némák maradnak.
Nem mert szakítani, mert félt, hogy elveszít. Szeretett, de nem akart egy párként együtt lenni, de elhagyni mégsem tudott...viszont a szex meg kellett neki. Így lefeküdt valakivel..amivel véglegesen elintézte a kapcsolatunkat. Tehát a kérdésedre válaszolva: azért mert fél a bizonytalantól.
A kérdező hozzászólása: De ha így tudja, hogy nem boldog, és tegyük fel van 30 valahány éves.. simán találhatna magának párt.. Nem értem ezeket komolyan:/
A kérdező hozzászólása: Jujj bocsánat! Azt elfelejtettem ideírni, hogy mi van akkor, ha sûrûn csalja a párját, mégsem hagyja el? A sûrûn azt értem, hogy ha adódik alkalma, kihasználja, legyen az havi 1 vagy heti 2 alkalom.
Én befogadnálak :) )
Miért barátnõ akarsz lenni? Miért nem leszel simán csak barát? Nekem mindegy, hogy a barátaimnak milyen a szexuális, vallási, vagy akármilyen beállítottsága. Ha szeretem õket, olyannak szeretem, amilyenek igazából. Ha férfi vagy, de nõnek érzed magad, akkor elfogadlak olyannak. Ha csajos dolgokról akarsz beszélgetni, akkor arról beszélgetünk. Ha van egy meleg barátom, aki nem szeret shoppingolni, nem bírja a nõi dolgokat, de él-hal a fociért, akkor focit nézek vele és nem traktálom az új ruháimmal. Ennyi. Mindenkihez úgy állok hozzá, amilyen személyiség.
A barátság ember függõ. Nálam ez nem lenne akadály egy barátsághoz, de ez a személytõl függ leginkább.
Ha valaki nõnek néz ki, nõként viselkedik, nõként érez és gondolkodik, akkor az nõ, és tök mindegy, hogy állva, vagy ülve pisil-e. A barátnõség meg személységfüggõ, errõl nem tudok nyilatkozni.
A nõ-imitátor nem tetszik senkineeeek Se gyereknek, se nõnek se férfineeeek (...) Egy biztos van az életben Nõ-imitátor nem lennééék soseeeem... (L'art pour L'art)
Én nem fogadnám be. Azért mert egy férfi nõnek érzi magát, attól még férfi.
Attól hogy valaki férfi testbe születik, még nem feltétlen férfi. Egymûtét elõtti transznemû nõ is nõ, csak a teste nem olyan mint a nõk nagy részének. A nõk mint halmaz eléggé tág fogalom, elég sok társadalmi, etnikai és egyéb halmazt ölel fel. A transzfóbia mértéke sokkla inkább ezektõl függ. Van ahol elfogadóbbak, van ahol meg akarják ölni. Sajnos ez van, de jó élõ példákkal, és sok sok magyarázással jobbát tehetõ a világ.
A páromnak van egy meleg ismerõse, õk pl. össze szoktak ülni úgymond "csajos csevej"-re :) Mondjuk az illetõ nem érzi magát nõnek, csak simán homoszexuális. Azt se szivárványba öltözve hirdeti utcai felvonulásokon, inkább úgy van vele, hogy ez az õ magánügye, és nem erõlteti rá másra. Viszont tényleg vannak nõies dolgai, pl. baromira szeret pletykálni :)

Így megkívánni egy pasit nő létemre! Volt már ilyen érzésed?

Szóval egy haverom feljött hozzám. Régóta tetszik, de nem mutattam sose. Iszonyatosan szexi szerintem(fekete haj, kék szemek! uhh) Az exem barátja, és van barátn?je is, tehát csak a gondolattal játszom mindig, miután találkozunk. Szóval annyi volt az egész, hogy leült a fotelba, és felcsúszott a pólója, kicsit kilátszott a medence csontjánál a b?re, számomra ez egy nagyon izgató terület. komolyan mondom, majdnem ráugrottam. Elkapott annyira a vágy, komolyan mondom!...

Legjobb válasz: itt a tavasz, mindenki meghülyül (jómagam is).

itt a tavasz, mindenki meghülyül (jómagam is).
És miért nem ugrottál rá??
legközelebb felmegy hozzád mássz rá :DD
A kérdező hozzászólása: jahh, köszi!!! :D

Gáz, ha egy pasi női cigit szív?

Legjobb válasz: de az nem min1, h a bugyiban akarsz-e kotorászni, vagy valahol kotorászni, miközben nõi bugyit hordasz.... fogalmazzunk már érthetõbben, kéremszépen...

de az nem min1, h a bugyiban akarsz-e kotorászni, vagy valahol kotorászni, miközben nõi bugyit hordasz.... fogalmazzunk már érthetõbben, kéremszépen...
gáz, ha cigit szív
aki cigizik mindenképpen undorító, mindegy hogy nõi vagy sem ;D
undorító, bármilyen cigit is szív egy pasi vagy nõ
Én magát a cigizést is gáznak tartom. De azért ez fura, gondolj bele... Ha egy csaj szív férfi cigit, azzal nincs semmi, de egy pasinak már meg kell kérdeznie, hogy gáz-e, ha nõi cigit szív :D Érdekes, nem?
Háth inkább nõvel mint hamutartóval csókolózzak
2.-nál a pont! Gáz, ha cigizik.
Én nem ugy szeretnék kotorászni, hogy rajtam van a nõi bugyi. Rajtam már semmi sincs, a lányon már csak a bugyi. Így gondoltam, ábrándoztam....Közben meg semmilyen cigit sem szívnék.
Semmi gáz. Én pl. szeretnék nõi bugyiban kotorászni...
Gábor, te vagy az???? am jah, azzz....eléggé, pl EVE , Vouge...nem gáz B*ZIS ;)
Mármint te a hosszú, vékonyra gondolsz? Egyáltalán nem gázabb, mintha simát szívna, ha azt szereti, nyugodtan.
Mért mostmár külön van nõi és férfi cigi?
"De azért ez fura, gondolj bele... Ha egy csaj szív férfi cigit, azzal nincs semmi, de egy pasinak már meg kell kérdeznie, hogy gáz-e, ha nõi cigit szív :D Érdekes, nem?" Neharagudjálmeg a vékony, hosszú cigi az nõi.De férfi cigi nincs.:D A rendes cigi inkább unisex, mint férfi:D
szentem meg az gáz ha valaki [email protected]ára eltér a kérdéstõlki kérdezte a véleményeteket a cigirõl nem az volt a kérdés hogy a cigi gáz e hanem hogy a nõi cigi gáz e mér nem lehet normálisan válaszolni? amm szerintem nem gáz ha valaki azt szereti akkor nyugodtan mert végülis adunhill is vékonyabb mint a normális és mégse nõi

Nagyon gáz ha megcsókolok egy pasit (nő vagyok) aki lehet, hogy meleg? Részletesen lent.

Szóval, én lány vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan csokold meg, legfennebb ellok ahogy te is irtad. Biztos nem fog elszaladni sikitva! :D Sok sikert!

Szerintem nyugodtan csokold meg, legfennebb ellok ahogy te is irtad. Biztos nem fog elszaladni sikitva! :D Sok sikert!
szerintem egy probat meger
wow.. nem semmi helyzet XD szerintem is megér egy próbát, de én nem ilyen 'letámadós' módszerrel ajánlanám azért. különben hogy érted azt hogy nem lehet kiszedni belõle? Oo gondolom, ha ismered, akkor azért vannak közös ismerûseitek is, nem? õk sem tudják róla h meleg-e v nem? és tõle megkérdezted már konkrétan és nem válaszolt egyértelmûen, vagy nem mertél konkrétan rákérdezni?
Hát ha mászol rá és nem húzódik el, akkor minden ok :) Mászni meg szabad, fõleg lányoknak, akik ugye nem tudnak a fizikai fölényükkel visszaélni.
Szerintem nyugodtan megpróbálhatod - de finoman, nõiesen! Próbáltad pl. azt, hogy õ ül, te meg odaállsz mellé (hátulról, de tudjon róla, ahogy közelítesz) - és átöleled? Tedd a kezeidet a mellére. Csak pár másodpercre, utána engedd el. Aztán kerüld meg, nézz szembe vele, mosolyogjál - és ki fog derülni, hogyan reagál :-)
A kérdező hozzászólása: 04:31 köszi :) 07:58 nincsenek közös ismerõseink. Vagyis én nem tudom neki kik a barátai, nem találkoztam még velük. És õ se az enyémekkel. Csak ketten szoktunk találkozni néha :) Konkrétan nem akartam rákérdezni, de kérdezgettem már pár dologról. De õ akármit kérdezek bármilyen témában mindig úgy válaszol, hogy azzal nem megyek semmire... vagy elvicceli vagy kitérõ választ ad, ilyen a stílusa. 20:40 belém nem sok nõiesség szorult, de megpróbálom :D Ilyeneket csináltam, már gyakorlatilag végigtapiztam mindenhol. Különösebb reakciót nem vettem észre, elõször egy pillanatra meglepõdött de utána már természetesnek vette. Beszélgetés közben történt, és ugyanúgy beszélt tovább mint aki észre sem vette... Szerintem nincs sok esélyem :DD Mindenkinek köszönöm amúgy a válaszokat.

Ha egy pasi aki nőnek érzi magát és éppen ezért női hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek? Hozzáértők válaszát várom!

Legjobb válasz: Ha ilyen gondja van, akkor mindenképpen ELÖSZÖR orvoshoz kell fordulnia. Ugyanis az nem úgy megy, hogy elkezd egyszerüen nöi hormonokat szedni - MILYEN ormonokat? Mert ugye többféle nöi hormon van, és nem mindegy, hogy milyen célból szedné. Attól, hogy az illetö nönek érzi magát, még nem lesz a probléma megoldva hormonokkal, mert azok csak kisebb változásokat hozhatnak. Ha megfelelö - orvos altal felirt, és mennyiségileg is beállitott - hormonkezelést kap, akkor ettöl a mellei nöiesebb formában megnönek, adott esetben a szörnövekedés csökken, de NEM lesz nö kinézete, tényleges átalakulás meg végképp nem. Szóval, aki komolyan gondolja, az forduljon szakemberhez, mert egy ilyen kezelés esetében feltétlen szükséges még pszichológiai vezetés is. "Ha egy pasi aki nõnek érzi magát és éppen ezért nõi hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek?" Ha csak saját szakállára kezd hormonokat szedegetni, akkor könnyen elöfordulhat, hogy ugyan nem lesz semmiféle nöiesebb kinézete, viszont komoly egészségügyi gondjai lesznek az összevissza bevittt hormonok miatt. Az ilyen önkezelés után elöfordul, hogy szakember sem tudja többé rendbehozni az illetö szervezetét, és sem egyik (férfi), sem másik (nö) irányba nem tud többé lépni.

Ha ilyen gondja van, akkor mindenképpen ELÖSZÖR orvoshoz kell fordulnia. Ugyanis az nem úgy megy, hogy elkezd egyszerüen nöi hormonokat szedni - MILYEN ormonokat? Mert ugye többféle nöi hormon van, és nem mindegy, hogy milyen célból szedné. Attól, hogy az illetö nönek érzi magát, még nem lesz a probléma megoldva hormonokkal, mert azok csak kisebb változásokat hozhatnak. Ha megfelelö - orvos altal felirt, és mennyiségileg is beállitott - hormonkezelést kap, akkor ettöl a mellei nöiesebb formában megnönek, adott esetben a szörnövekedés csökken, de NEM lesz nö kinézete, tényleges átalakulás meg végképp nem. Szóval, aki komolyan gondolja, az forduljon szakemberhez, mert egy ilyen kezelés esetében feltétlen szükséges még pszichológiai vezetés is. "Ha egy pasi aki nõnek érzi magát és éppen ezért nõi hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek?" Ha csak saját szakállára kezd hormonokat szedegetni, akkor könnyen elöfordulhat, hogy ugyan nem lesz semmiféle nöiesebb kinézete, viszont komoly egészségügyi gondjai lesznek az összevissza bevittt hormonok miatt. Az ilyen önkezelés után elöfordul, hogy szakember sem tudja többé rendbehozni az illetö szervezetét, és sem egyik (férfi), sem másik (nö) irányba nem tud többé lépni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Olyan mellei lesznek mint egy nõnek . Ugy is viselkedik , de még öltözik is . A nõi ruhák jönnek be neki Aztán megfordul a fejében , hogy nõvé is operáltatja magát .

Lányok miért néztek le egy pasit aki nőnek érzi magát, és szeret női ruhákban, fehérneműben lenni? Nem tehetek róla, hogy pasinak születtem eredetileg!

Legjobb válasz: erre már csodás mûtétek vannak,én senkit nem szólok le érte csak zavaró ha egy pasi veszi meg azt a ruhát,fõleg hogy rám pont jó lenne rajta meg feszülne amúgy ha ilyen gondjaid vannak akkor nézd meg a Mr. Tûsorok címû filmet,a végén abban is mindenki elfogadja a pasit,és igazából csak annyi gondjuk volt vele hogy nem volt képes eldönti hogy férfiként vagy nõként éljen

erre már csodás mûtétek vannak, én senkit nem szólok le érte csak zavaró ha egy pasi veszi meg azt a ruhát, fõleg hogy rám pont jó lenne rajta meg feszülne amúgy ha ilyen gondjaid vannak akkor nézd meg a Mr. Tûsorok címû filmet, a végén abban is mindenki elfogadja a pasit, és igazából csak annyi gondjuk volt vele hogy nem volt képes eldönti hogy férfiként vagy nõként éljen
de most áhhh szal transzszex vagy ? vagy fiú és csak lelkileg érzed magad belül lánynak? háááááát elég meredek ... figy, én nem nézem le, felõlem öltözhet amibe akar, de azt nem mondom, hogy "a fiússág" mintaképe lenne számomra :)
Én azokat nézem le, akik férfi létükre affektálnak, nyávognak és megjátsszák magukat. Én nõ létemre nem nyávogok úgy, mint sok magát nõnek képzelõ férfi, egyszerûen túljátsszák a szerepüket, nem attól lesz valaki nõies, hogy affektál és nyafog. Engem az ilyenek kikészítenek, olyan, mintha a nõket parodizálnák, nem pedig utánoznák. Szerintem az ilyen "férfiak" mindenkibõl mosolygást és sajnálatot váltanak ki.
Miért a lányok néznék le? A férfiak jobban állnak ehhez a kérdéshez? nem hiszem. Azt ne várd hogy a barátnõd ezt elfogadja, bár ismerek egy transzit aki úgy kezdte hogy volt egy barátnõje és ö kérte hogy öltözzön nõi ruhába mert az izgatta a nõt, de tuti ott a nõ sem votl 100-as. Egyébként sejtem ki vagy mert ezt a kérdést már többször feltette igy valaki, valószinüleg Te magad. Csak nem értem mi értelme ezt állandóan kérdezgetni? AZt hiszed igy találsz társat hogy vaalki rá ir hogy öt ez izgatja? vagy minek hiresztelni hogy más vagy?????
Nem nézem le...amíg otthon, a négy fal között teszi ezt. Viszont nem szeretem azokat, akik az utcán produkálják így magukat. Akármennyire kapálóznak, nem elfogadott dolog ez. Nem kell a másik orra alá döngölni, hogy te "más" vagy. Tartsd meg otthonra magadnak és a párodnak. Téged sem ér atrocitás az utcán, és másnak sem kell feldolgozni a látványt. Ennyi.
Én nem nézlek le.. én elfogadom a másságot, de amúgy tapasztalataim szerint, azért nézik le az ilyen embereket, mert a nõk dolga nõnek viselkedni, a férfinak meg férfiként.. ez a természet rendje.
Az utolsó elõtti jól leírta a lényeget szerintem, plusz én még hozzátenném a vakolatnyi erõs nevetséges sminket, meg a mûanyag parókát.
Én nem nézek le emiatt senkit. :) Amíg másoknak nem okoz kárt vele, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!