Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi környezetben (7 db)

Egy pasi milyen környezetben veszíti el legszívesebben a szüzességét? Mit tegyek, h. jó legyen a barátomnak?

A párom 32 éves és sz?z. Én nem vagyok az, de egy ideje fontolgatjuk,hogy lefekszünk a másikkal, de félek,hogy nem lesz jó neki. Szeretném, ha minden jól alakulna. el?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Álatlában (tizenévesen) teljesen mindegy. De a ti esetetekben inkább maradjatok a hálószobában 4 fal között. Sztem Neki nem a hely fog számítani, hanem az, hogy meglegyen. Ha me valami extrém helyet szeretne, azt biztos mondaná Neked.

Álatlában (tizenévesen) teljesen mindegy. De a ti esetetekben inkább maradjatok a hálószobában 4 fal között. Sztem Neki nem a hely fog számítani, hanem az, hogy meglegyen. Ha me valami extrém helyet szeretne, azt biztos mondaná Neked.
Szerintem maradjatok szobán belül. Inkább legyen meghitt, mint extrém.
Annak aki beszólt, (a kérdés szempontjából egy kicsit off): képzeld el, hogy vannak ilyen emberek, akik nem kamaszkorukban vesztik el a szüzességüket, hanem jóval késõbb. Például az egyik sógorom is 30 éves férfi, aki még szûz, és nem ronda, hanem kifejezetten kellemes arca van, és egyáltalán nem hülye, és nem is beteg. Hívõ ember, és a feleségének tartogatja magát. Ez ma nem egy elfogadott gondolkodásmód, én tudom. De egyáltalán nem igaz rá semmi, amit írtál, hanem egy nagyon is értékes ember. (Egyébként (bár mondom ez rá nem igaz) még ha valaki csúnya - akkor is lehet nagyon értékes, és valaki akkor is szeretheti, tisztelheti, sõt kívánhatja is) --- A kérdezõnek: (Én is hívõ vagyok és az a véleményem, hogy a szexnek a házasságban van a helye, ezért én elõbb összeházasodnék és csak akkor tenném. Nem érdekel, hogy emiatt le fognak hurrogni, nem nyitok errõl vitát. Nem hiszek a "majd a nászéjszakán kiderül, hogy nem passzoltok szexuálisan, aztán na majd akkor mi lesz" típusú érvekben.) De te, kedves kérdezõ nem azt kérdezted, amit fentebb leírtam, úgyhogy pár rövid mondatban szeretnék válaszolni. (De véleményemet fenntartva, amit a zárójelben írtam.) 1. Legyen a környezet csendes és védett. 2. Légy türelmes. Az elsõ pár szeretkezés (kortól függetlenül) könnyen lehet, hogy még nem tökéletes. Különösen, ha ideges valaki, mert meg akar felelni, illetve ha egyéb dolgokra, például gumióvszerre kell figyelnie, könnyen felsülhet. Ezt kezeld megértéssel, kedvességgel és humorral (de ez a humor nehogy olyan legyen, hogy úgy érezze, rajta nevetsz) 3. Bár Te vagy a tapasztaltabb (és ezért tudsz neki segíteni) ne anyáskodj, hanem engedd õt férfinak lenni és engedd át neki az irányítást (ez alatt nem azt értem, hogy neked passzívnak kellene lenned mindig, hanem azt, hogy ne urald le õt) 4. Szeretet, kedvesség, türelem, gyengédség, a másikra odafigyelés, megértés és elfogadás.
Na, most ismét lepontoznak! De: Hagyd azt a hülyét!!! Ha 32 évesen egy pasi még szûzaz vagy : hülye, randa, vagy elmebeteg!!!! Ezt tapasztalatból tudom!!!
A kérdező hozzászólása: Eltaláltad 40 évesen óhajt családot alapítani. S az volt a vágya egész életében, h. majd, ha egy kicsit érettebb (35-40)lesz, akkor szeretne családot. Szerintem ezzel semmi baj nincs. S köszönöm mindkettõtöknek a válaszokat, ti csak leírtátok a véleményeteket, s azok nem igazán egyeztek. Köszi a váklaszokat!
Ennyi évesen? Már megbocséss. Nem 22 éves emberkérõl van szó! Az ien mikor akar családot alapitani? 40 évesen???!!! Hagyjuk már...
Csak azt nem értem, hogy miért nem tudsz elképzelni olyan embert akinek 1.) vannak normális szexuális vágyai 2.) képes uralkodni azok felett és 3.) valamilyen ok (belsõ vagy külsõ) miatt ezt meg is teszi? Mi ebben olyan hihetetlen?
Jajj ne mán! Bocsi ha vagdalództam, nem volt szándékomban! De ha egy pasi ennyi évesen még szûz, annak lehetnek okai! És nem feltétlen testi!!! Csak azt gondold el, hogy ennyi éven keresztül nem hiányzott neki a punci, mi9t várhatsz tõle késõbb? Õ lesz a falu lepedõakrobatája? Kötve hiszem... Ja, és erre nincs körülmény, ez egyszerû BIOLÓGIA!!!!!! Ha csak nem szerzetesnek készült.... De a te döntésed, rajtad áll, én csak azt szerettem volna leirni, hogy a férfiak sexuális vátgya-teljesitõképessége idõvel romlik. Namármost_ ha valakinek már fiatalkorában sincs meg, az már fujhatja... Nem akartalak megbántani, csak próbáltalak figyelmeztetni. Azért sok sikert az életben, és a családabn!!!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszadónak annyit szeretnék mondani, hogy ha nem ismeri a körülményeket, legyenszíves ne vagdalózzon feleslegesen.
Én voltam az elsõ válaszadó. a másodiknak: igaz hohy nem mindenki tizenévesen- DE!!! A tizenéves kor és a 32 között qrva nagy külömbség lakozik! Ha vallásos vagy, ha nem...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Az utolsó komment írónak pedig, csak annyit szeretnék még írni, hogy majd szeretnénk összeházasodni.
A kérdező hozzászólása: Nem hülye!!! Nem ronda, és nem elmebeteg!!!! Azért szûz még, mert nem volt lehetõsége rá, hogy elveszítse! A kérdés nem ez volt!!!!
O.K. Remélem nincs harag... Mégegyszer sok boldogságot!!!

Miért van az, hogy minden pasi imád a környezetemben, mint barát, de mint nő, egyik sem akar magának?

Legjobb válasz: Sok a félénk pasi arrafelé. Ne angódj nem veled van a baj. Olyannal aki egyátalán nem tetszik szóba se állunk :D

Sok a félénk pasi arrafelé. Ne angódj nem veled van a baj. Olyannal aki egyátalán nem tetszik szóba se állunk :D
A kérdező hozzászólása: Jaj utolsó, nagyon köszi, pontosan mostanában így élek, rájöttem, ha akarom, nem lesz semmi, ha meg nem, akkor tuti betalál valaki... olyan, mint a felelés volt suliban :D
Akkor üdv a tökéletetsek klubjában :-) Nehéz megközelíteni, és magas az elvárás....Veled semmi baj, de lehet túlságosan akarsz már párt magadnak, "túl izzadságszagú"...nehéz azt levetközni, fõleg azért mert üvõlt az emberrõl, de amikor sikerül ezen túllépned, kialakítanod csak saját magadnak az életét, tucatszám lesz aki téged óhajt...
Akkor nincs más, ronda vagy. De ha az alakod jó, és van zacskó, akkor még nem reménytelen a dolog.:)
A kérdező hozzászólása: Szép vagyok-e? Azt nem nekem kell megítélnem. De még nem hallottam semmi bántót magamról vissza. És akiket kérdeztem azt mondták, szép arcom és hajam van. :) Mondjuk én nem tartom magam szépnek, dehát ki tartja... :D
A kérdező hozzászólása: Nem írok privát üzit, nem küldök képet, nem leszek a napiszaon. xD Lényeg a lényeg: csak a véleményekre vagyok kiváncsi. :) köszi érte :)
Szép vagy? Ha nem akkor meg is van.
nyilván nem tetszel nekik. írj privát üzit, küldj képet.
A kérdező hozzászólása: Huhh Az kemény. Nem igazán tartom magam ribancnak. Ha ismernél röhögnél, h most mit írtál xD =)
Szerintem, mert egy kis könnyûvérû csaj vagy, akit mindenki meghúzna, de senki sem akar magának hosszabb távon. Tipikus viselkedés ez a kis ribancokkal szemben.
Jah és 16/f voltam...
nálam ez pont fordítva van..:S:(

Egy nocsabasz pasi akkor sem valtozhat meg, ha a csaj, akivel egyutt van nagyon jo no (az egyik legjobb a kornyezeteben)?

Legjobb válasz: Megváltozhat,de ha tényleg igy lenne, nem tetted volna fel a kérdést. Ez nem feltétlenül attól függ,hogy mennyire jó nõ az akivel épp van.( Ez egyébként lehet egy újabb trófea is neki,ugyhogy én nem bizakodnék annyira.)Ha azt érzed tényleg figyel rád és megtesz érted mindent és szeret akkor már megváltozott. Ha kicsit sem ez van, hanem kétségbe terel és ott hagy akkor már baj van.

Megváltozhat, de ha tényleg igy lenne, nem tetted volna fel a kérdést. Ez nem feltétlenül attól függ, hogy mennyire jó nõ az akivel épp van.( Ez egyébként lehet egy újabb trófea is neki, ugyhogy én nem bizakodnék annyira.)Ha azt érzed tényleg figyel rád és megtesz érted mindent és szeret akkor már megváltozott. Ha kicsit sem ez van, hanem kétségbe terel és ott hagy akkor már baj van.
Teljesen mindegy, hogy mennyire jó nõ, az akivel van, ha tényleg nagy nõcsábász, akkor csak abban az esetben marad meg a lánynál, ha az a lány számára egy idõ után különleges lesz, és beleszeret, ellenkezõ esetben eljátszhatja, hogy csak õ van neki, és csak azt az egy lányt szereti, de egy keményeb bulin közbe felszed másik 3-at ;) Mármint én így tapasztaltam (: 17/F
Mindenki meg tud változni, ha van kiért! :)
Akaraterõ és elszántság kérdése.
volt már rá példa de azért annyira ne éld bele magad
egy férfit egyetlen egyszer lehet megváltoztatni, és akkor amikor még kisbaba. megváltoztatni nem sûrûn lehet. ha változik az csak és kizárólag saját akaratából történik, azért mert õ így akarja.
Megváltozhat, de csak azért, hogy nagyon jó nõvel van, nem fog. A szépség múlandó és ha csak emiatt változik meg, akkor a változás is múlandó lesz, pár év múlva talál még jobb nõt.

A kérdésem lányokhoz szól! Volt olyan pasi a környezetedben, aki egy nyikhaj volt és nem jött be, de mikor kigyúrta magát már nagyon tetszett (esetleg össze is jöttetek)?

Kíváncsi vagyok, mennyire változik meg a benyomás ilyen esetben!

Legjobb válasz: Nekem tuti nem kéne egy olyan csaj ,akinek soványan nem kellettem,és kigyúrva meg kellenék, mert õ biztos,hogy nem magamért szeretne ,és biztos hogy egy felszínes ribi. Persze számít a külsõ ,de nem ilyenek fogják befolyásolni akkor sem a dolgokat.

Nekem tuti nem kéne egy olyan csaj , akinek soványan nem kellettem, és kigyúrva meg kellenék, mert õ biztos, hogy nem magamért szeretne , és biztos hogy egy felszínes ribi. Persze számít a külsõ , de nem ilyenek fogják befolyásolni akkor sem a dolgokat.
Biztos van ilyen buxa, nem is kevés. De mégtöbb az olyan akinek nem jött be a gyerek csak miután armaniba kezdett járni és béjemvé kulcsot pörgetni az ujja körül.
hat.. nekem mar eleve nem jönnek be a kigyurt pasik. nem az a lenyeg.
Nekem volt ilyen tapasztalatom. Igen, számít az izom szerintem. Egy nõ/lány biztonságban akarja érezni magát. Biztonságérzetet ad az izom.
15:21-es, tök igazad van!!!
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászóló, örülök, hogy valaki LÁT. Amúgy azért nem teljes a kép, de aztán veled lehetne eszmét futtatni! A többieknek is köszönöm a hasznos válaszokat!
Hidd el tényleg zavarja õket, hogy egybõl leveszed a mi a kamu szöveg mögött van, néha komolyan kellemetlenül érzik magukat amikor rákérdezek valamire amit nem mondtak ki, és utólag meg kinyögik, hogy jé tényleg így van csak még magam se tudtam. Míg képesek fülig beleesni az ilyen rémprimitív f*szkalapokba, akik nem tudnak kinyögni 2 értelmes mondatot nekik õszintén arról, hogy mit is éreznek irántuk. És mikor kívülállóként az orrod elõtt látod hogy le se sz*rja a csajt valójában csak egy nyomorult dísznek tartja, de min egy interaktív maszturbátornak viszont a csaj meg ott olvadozik tõle fel tudna robbantani a düh. Cserébe meg kamudumát meg ígérgetést, roszabb esetben pár sallert meg megcsalást kap, ami után meg megy a sírás-rívás, hogy "miért vagyok ilyen szerencsétlen, jajj szegény fejem, megaláztak, elhagytak, biztos egy tehetetlen hülye vok, engem ver a sors" Hát az ilyen marhákat komolyan nem tudom sajnálni amikor ilyen csõlátásúak és csak idõ kérdése h jön a pofáraesés, aztán az orruk elõtt meg olyanok mennek el akik sokkal jobban megszolgálnák amit kapnak, becsülik a másikat, netán még nõként tudnak arra felnézni aki megérdemli. Megjegyzem a jelentõs hányada a buxáknak véletlen se érdemli, hogy úgy nézz rájuk mint egy nõre szokás, mert ugyanolyan sötétek mint a paraszt akivel kavarnak, olyan káromkodásokat tudnak megereszteni hogy bakancsal taposnám ki a méhüket legszívesebben, és a legzavaróbb hogy a társadalom java kezd ilyenné válni. És ezért nem látok jövõt ebben a fertõben se az országnak se az egyénnek!
akkor már inkább legyen sovány
felesleges idõpocsékolás szerintem, ha tapadnának a csajok a bruce lee izmaidra, akkor 30kilósan is fel tudnád õket szedni, ha meg így se, akkor úgy se. a nõk nem ösztönlények. hozzáteszem, hogy sajnos. :)
A kérdező hozzászólása: 13:55 Köszönöm a válaszod! Örülök, hogy egy lány válaszolt a kérdésemre. Ezért elõször. Másodszor, hogy kis betûvel írod, hogy te. Így: te. Biztos ezért szeret a barátnõd, egy ilyen ritka intelligens embert! Ezért már gratulálok is! Olyan baromságokat hordasz össze, hogy bár hülye buta állat lennék, és nem jönnék rá, hogy nem is kapisgálod, mert sajnos leviláglik, és kissé ideges is lettem. Amúgy ki a rák vagy, hogy az életcélomról beszélsz? Barátnõm sem volt még!!! Te meg azt látod a dolog mögé, hogy többet kúrok mint Te, és irígy vagy rám (vagyis akit képzelsz), mint a sz*r. Elegem van a sok f*szból akik azért járnak ide és írnak, hogy megmutassák az önérzetüknek milyen k*rva értékes emberek. Pont ez a bajom!! Azért mert nem vagyok elég férfias, hogy a buta faszokkal felvegyem a versenyt, és bármelyik f*szláma segg topa paraszt állat nõvel mászkál, nekem meg nincs. Biztos félnek a magamfajtától, mert a veséjükbe látok, és kényelmetlen, fõleg egy nõnek azok sokkal jobban érzik... Mindenkinek szép napot, okosodjatok! Én meg nõni fogok!
Köszi van barátnõm , aki tudom, hogy miért szeret. :) És igen. Nem az én stílusom májerkedni. Azt meghagyom a sok butának akik így akarnak hódítani , mert máshogy nem megy nekik. És te látsz bele olyanokat a mondanivalómba , amik nincsenek benne. Attól, hogy ösztönlény... az ember azért ember, hogy tudjon uralkodni rajtuk. Amúgy meg ha neked az az életcélod, hogy megd*gj minden anyagias k*rvát, akkor tedd, csak írtam , hogy nem mindenkinek ez a célja. Nekem más céljaim vannak. És lányokból már megtaláltam azt , akit nekem rendelt a sors. Ha túl belemész ilyen dolgokba, egy idõ után rájössz, hogy nincs igazán életcélod. És igen fontos a külsõ , de van egy mondás : Külsõ megfog, belsõ megtart.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom a kérdésemre nem fogok választ kapni, csak mindenkinek véleménye van egy kiragadott rész kapcsán. Utolsó hozzászóló, Te csak gondolkodj így, de ne feledd, hogy az emberek is "ösztön" alapján mûködnek, szóval Te nem vagy befolyással arra, hogy ki tetszik, vagy ki nem!! Lehet, hogy egy ócska ruhában észre se vesznek, de felveszel egy olyat, hogy a csajok szólítanak le! Mit csinálsz, elküldöd, hogy "figyelj má, húzzá el mert tudom hogy csak a ruhám miatt tetszek!" Gondolkodj már!!!
A kérdező hozzászólása: Jah, amúgy ilyeneket ne írjatok hogy nem az izom a lényeg, mert nem arra vagyok kíváncsi! Hogy volt e ilyen pasi, vagy sem!
A kérdező hozzászólása: olyanra gondolok, hogy feltûnõen vékony volt a srác, az összes csontja látszott, szinte "szúrta a szemed", és az a srác pakolt magára egy 7-8 kiló izmot, és most nagyon szép szálkás teste van, definiált izmokkal. Nem arra gondolok, hogy Robika 70 kilós volt, átlagos testalkatú, és utána 120 kilós színizom hegyomlást csinált magából mindenféle szúrkával meg tablettával, és most vastagabb alkarja van mint a törzsed :D:D Csak egy sovány gyerekbõl szép izomzatú deltás srác lett!
Nálam a szitu nem sokat változott. Max annyit, hogy jobban megnéznek a nõk. Nem minden az izom! Nem ettõl fognak a nyakadba ugrani, de ha arányosan vagy izmos szerintem az jó pont. F17

Mit csináljon egy elvált nő, ha megőrül a sex hiánytól, de környezetében nincs alkalmas pasi? A sexrandiktól pedig fél?

Legjobb válasz: Vagy ne féljen tõle, vagy masztizzon. Kezed még van, segédeszközt is tudsz találni... :P

Vagy ne féljen tõle, vagy masztizzon. Kezed még van, segédeszközt is tudsz találni... :P
Mi az hogy nincs alkalmas pasi? Minden ismerõsöd impotens?
Akkor ne szexrandikra menjen, hanem ismerkedjen férfiakkal és fiúkkal. Idõvel pedig bármi összejöhet. 28/F
Egy nõ ha keres talál. Igényeket kell lentebb adni.
ha vonzó nõ vagy nem hiszem el hogy ne találnál erre a célra alkalmas jelöltet. egy nõ mindig talál ilyet, ha keres.
Akkor szerintem masztizz, és élvezz jó nagyokat. F.
A fentieken kívül: ha megtanulsz rendesen magyarul, jobb esélyeid lesznek az ismerkedésben is.
szerintem találsz pasit, minden pasi ribanc!

Mit fog szólni a környezetem, ha egy félig cigány pasival jövök össze?

21 éves lány vagyok. Ismerek már évek óta egy 26 éves pasit, aki már 3 évvel ezel?tt is próbálkozott nálam, de visszautasítottam, mert volt barátom, és már akkor is zavart, hogy félig cigány, de tetszeni tetszett... Viszont nem rég újból elkezdtünk beszélgetni, és találkoztunk. Gondoltam, hogy ennyit megér. Nagyon szimpatikus volt, még mindig jól néz ki, ha nem jobban mint régen, a viselkedése tök nem cigányos, értelmes, komoly, és nagyon jó humora van, jól elvoltunk. Elmondta, hogy régen tiszta szerelmes volt belém, azóta elég jól megkomolyodott, és komoly barátn?t akar, és milyen boldog lenne, ha adnék esélyt, hogy többet találkozzunk, és hátha kialakul valami. Egyetlen problémám, hogy látszik rajta hogy van benne vonó... apja cigány, az anyja nem, a húgáról meg nem is mondanán meg, ha nem tudnám, hogy van benne roma vér. Biztos vagyok benne, hogy sok mindenki pofázna a hátam mögött, hogy összeálltam egy cigány pasival. Pláne hogy én magam se szeretem ?ket, mindig is kerültem amennyire csak lehetett ?ket, meg osztottam mindenkinek, mennyire gáz emberek a cigányok, és most mégis megfogott egy.... Anyám elé nem is tudom hogy állnék oda, hogy kit viszek haza, ki a pasim... Egyb?l kiakadna szerintem. A barátn?imnek nem is igen merem elmondani, hogy 'barátkozok' vele, mert tuti leszólnának, hogy "fúúj cigánnyal" Engem érdekel, hogy az emberek a környezetemben mit mondanak rólam, és lehet hogy kissé ég?nek érezném ezt. Pedig tényleg nagyon jól megtalálom vele a közös hangot, rég éreztem valakivel ilyen jól magam. Ráadásul ? nem a putris segélyekb?l él? fajtából van, hanem évek óta kinnt melózik Ausztriába (két hetente jár haza), és látszik rajta, hogy van pénze, drága kocsija van. Mások szerint a családja is tisztességes. Még azt is megkapnám, hogy ezért álltam össze vele, a pénz miatt. Félek, hogy mindenki elfordulna t?lem, mert ami családunk és baráti körünk nagyon nem szereti a cigányokat. Én is folyton cigányoztam mindig, meg fújjogtam mikor a barátn?m összejött egy cigánnyal. De ? másnak t?nik nekem... Csak attól tartok, hogy mindenki elhord engem majd mindennek, meg lenéznek emiatt. Tanács?

Legjobb válasz: Ne törõdj azzal, hogy mások mit mondanak... Így soha nem fogunk változásokat elérni... Állj ki a párodért!

Ne törõdj azzal, hogy mások mit mondanak... Így soha nem fogunk változásokat elérni... Állj ki a párodért!
Ha csak azért nem akarsz vele összejönni, mert "jaj mit szolnának anyámék, meg a barátaim" az szánalmas. Hagyd akkor inkább szegény fiut, hogy találhasson egy olyan lányt aki ki mer állni a szerelméért a többi ember rosszallása ellen.
Ha az én lányom lennél akkor ki tagadnálak a családból. Ha a barátom le tagadnám hogy ismerlek
Ha egy kicsit is normális a környezeted, minimum leköpnek. Normális cigány. Ugyan már!
Szerintem addig ne mutasd be a családodnak és a barátaidnak, amíg igazán meg nem ismerted.Neked is voltak elõítéleteid a származása miatt, szóval szerintem ha összejöttök, várj pár hónapot a nyilvános bemutatással, amíg összeszoktok, elmélyül a kapcsolatotok.Úgy teljes szívedbõl tudod majd megvédeni, ha esetleg támadás érné.
Ha európai emberként viselkedik és él és a családja is ilyen akkor vállalható.
A környezeted nem véletlenül szeretné, ha nem jönnél össze vele. Lehet h tényleg rendes, de a látszat gyakran csal. A pénzét se biztos, h becsületes munkából szerezte (sõt, ha kifejezetten gazdag, akkor tuti h nem).
Gondold meg jól mit csinálsz. össze jöhetsz vele, de akkor válalnod kell azokat amiket leírtál vele jár...a szomszédban volt hasonló helyzet a lány összejött egy romapasival kitagadták a családból évekig nem látta õket utánna senki a városba sem...majd mikor megszületett az unoka kicsit felengedtek az indulatok.
FAJGYÛLÖLÕ!
Akármilyen cigány, fél egész 3/4 tök midegy, ne kavarjál vele!Apád, anyád mit fog szólni!?Ha a lányom hazaállítana egy ilyen faszival teljesen összetõrnék lelkileg.Aztán meg a gyereket is összetõrném!
Mint már elõttem is sokan írták, a cigány az cigány. Egy darabig tudják titkolni az agressziót, a sumákságot, a butaságot, de aztán... Szerintem csak egyszer nézz meg egy másik férfit az utcán egybõl eltöri a bordádat, aztán meg majd felcsinál, és otthon fog tartani, nehogy más rádvethesse a szemét. Amúgy meg még nem láttam "rendes" cigányt. Lehet, hogy csak te vagy rossz emberismerõ, és egy két szép szó, és máris mindent elhiszel amit el akar veled hitetni. Ha véletlen meg szakítani akarsz majd, akkor évekig utánad fog járni ( vagy bemegy éjjel hozzád a tékába, és késsel fenyeget mint bnõmet). Áhhh.... tudod mit, te tudod, de hogy apád szájbaver az tuti 21L
19:25 vagyok Én apám is biztosan kiverné belõlem a szart is, pedig életében még csak hangosan sem szólt hozzám, soha nem szólt bele a pasi ügyeimbe, de ha egy cigánnyal állítanék haza az biztos, hogy a házba se engednének többet, és anyámmal együtt köpnének szemen a kapuba
jézusom... még csak nem is láttátok azt a szerencsétlent de már tudjátok milyen mi?
Itt nincs jó vagy rossz tanács. Vagy összejössz vele és mindenki elõtt mentegeted, kiállsz érte, összeveszel barátaiddal , családoddal, stb és megvárod míg megbékélnek és utána talán ugyanolyan lesz a kapcsolatotok. Vagy nem kezdesz vele, de akkor meg azt fogod bánni.
utosló vagyok : rebuska2011: te meg szimolán csak idióta, agyf4szt kapok az ilyenektõé.:D:DXDXD
Ha ezek felmerülnek benned, akkor itt max testi vonzalom van benned. Akit tényleg szeretsz, annál lesz*rod hogy mit gondol róla a környezeted. Egyébként meg, orkal a gyûrûkorából összeállni? Még ha csak félig, akkor is gáz, ezek még a cipõt is lelopják a lábadról ha nem figyelsz (tapasztalat, ismerõsömnek lelopták a lábáról a vonaton:D:D:D), szóval szerintem csak kihasznál, te meg hiszékeny vagy. Normális cigány? Még viccnek is rossz, ha ezt 30 éve mondod, még elhiszem de a mostani, ahol semelyikrõl sem lehet tudni hogy oláh-e vagy sem, ott nincsen nagyon normális.
Tiszta szivembol elitellek, szanalmas ember vagy, oszinten mondom. Es nem azert, mert azon gondolkodsz cigany-nemcigany, en is elgondolkodnek rajta, hogy osszejojjek e vele, de szerintem neked egyaltalan nem valo, meg akkor sem, ha normalis. Olyan felszines lany vagy, hogy az hihetetlen. Eloszor is, fujoltal, mikor a baratnod egy cigany fiuval jart? Uristen, hanyeves vagy, 10? Az en baratnom is jart, mondtam neki, hogy vigyazzon, ismerje meg eloszor jol - es ebbol megertette, hogy aggodom erte. De FUJOLNI... "Latszik rajta hogy van penze, draga kocsija van" Jahogy igen... Ha nem lenne penze, de ugyanilyen illedelmes, humoros, kedves ember lenne, akkor mar kevesbe jonne be, mi? Jezusom, szanalmas vagy komolyan mondom. Keress magadnak valami onbizalomtol duzzado kant, aki megdug, meg penzel, es mindenkinek megfelel korulotted. Tuti nagyon boldogok lesztek!
A helyedben elkerülném messzirõl, még akkor is ha csak félcigány. Én 3 évig olyan suliba jártam, ahová sok cigány járt és "volt szerencsém" megismerni õket alaposan. Mind ott verte át az aktuális csaját, ahol tudta, minden szünetben mást fûztek épp stbstb. A helyedben szóba nem állnék cigánnyal...
Drága kocsi és sok pénz... Azért kíváncsi lennék összejönnél e vele, ha ez a két dolog nem lenne és segélybõl élne :)
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:20 Egyetértek... Ne haragudj, hogy ezt mondjuk..De gondold át!!! A cigány az cigány marad, a vér nem válik vízzé.Látszólag lehet rendes ember, de minden cigányban alapvetõen van valami. Valami, amit mi magyarok nem igazán tudunk megérteni, felfogni. Van bennük alapvetõen egyfajta agresszió, ami elõbb utóbb felszínre tör, akármennyire is rejtegeti. Sajnos egyre többen vannak. Én egyáltalán nem tudnám elképzelni az életem egy cigánnyal. Kérlek, gondold át, ne okozz csalódást bár te a népednek!
Ha szerelmes vagy akkor ne foglalkozz azzal mit mondanak. Ha nem akkor inkább hagyd én sem tudnék túllépni az ilyesfajta elõítéleteimen. Bár a környezetem véleménye nem érdekelne én magam miatt nem kezdenék cigánnyal.
s látszik rajta, hogy van pénze, drága kocsija van. és ha ez nem lenne neki, mit tennél?

Miért van az h minen pasi kidob egy hónap után és csak nekem nincs normális kapcsolatom a környezetemben, mindenki boldog körülöttem?

Pedig azt mondjék h aranyos vagyok, szeretni való meg minden... de mégis dobnak:( miért???

Legjobb válasz: valószínûleg eddig nem volt szerencséd, de fel a fejjel, mert (bár közhely), de a remény hal meg utoljára!! te csak légy kedves, õszinte, figyelmes, és ismerkedj bátran! elõbb utóbb belebotlasz a megfelelõ srácba :)

valószínûleg eddig nem volt szerencséd, de fel a fejjel, mert (bár közhely), de a remény hal meg utoljára!! te csak légy kedves, õszinte, figyelmes, és ismerkedj bátran! elõbb utóbb belebotlasz a megfelelõ srácba :)
Ez így van. Gondolom fiatal vagy még, meg a pasik is körülötted... Ez a kor nem feltétlenül a hosszú kapcsolatokról szól, vagy legalábbis ritkábban.. Elenben minden esélyed megvan, hogy találkozz egy érettebben gondolkodó sráccal:)
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok és a legutóbbi pasim 25:/
Hmm:S Akkor itt már nem is arról van szó, hogy éretlenek vagytok. Nem indolkolta meg a szakítást?
Mennyi idõ után feküdtél le velük?
Konkrét választ nem tudok adni.De ha vígasztal elmondhatom, hogy 2 éve a koliban heten laktunk egy szobába, hét csaj:) A poén az volt, hogy mindenkinek volt pasija, a legrondábbnak a leg butuskábbnak, a legkövérebbnek, csak kinek nem volt, hát nekem.Jó nem tartom magam, se topmodelnek, se agytrösztnek, de tudom, hogy mik az erényeim és gyengeségeim.Szóval az estéim azzal teltek el, hogy hallgattam, ahogy a 6 csaj turbékol telefonon, hogy igy szeretlek drágám, meg úgy, meg hogy mennyire hiánzol.És hányingerem volt már, hogy millyen undorítóan nyáasak, de közben majd megevett a gutta, hogy milyen ciki, csak pont nekem nincs barátom.Egy éve hála JÓ iSTENNEK van barátom, sõt szerintem megtaláltam az igazit.Azeltt sokat sírtam, de most boldog vagyok vele.Te is meg fogod találni a megfelelõ partnert, hodd el nekem.Imádkozz, komolyan segíteni fog

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!