Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi ha egy (3589 db)

Segicsetek 16éves korba meg büntetik a csajt ha együtt jár egy 30-31éves pasival? Ha egy 16éves lány jár egy 30-31éves pasival meg büntetik a pasit?

Segicsetek 16éves korba meg büntetik a csajt ha együtt jár egy 30-31éves pasival?

Legjobb válasz: hát ezt v mi hivatalos helyen kérdezétek én oat ismertem h 20éves pasi aki most ugy 52, elvet kb 20 évesen egy kb 40 évest, és gyerekük is van...

hát ezt v mi hivatalos helyen kérdezétek én oat ismertem h 20éves pasi aki most ugy 52, elvet kb 20 évesen egy kb 40 évest, és gyerekük is van...
Nagylány :) )))))
Az IP címed alapján olyan 30-35 perc és kiér a rendõrség.
"Segicsetek".....te jó ég, te még írni se tudsz... olyan messze állsz attól hogy nagylány legyél mint én attól hogy pasi legyek. Azt meg már meg se kérdem, hogy mi a lóf.szt akar egy elvileg felnõtt férfi egy ilyen ostoba libától? Jah...puncit....:)
14 év a beleegyezési korhatár, azzal fekszel le akivel csak akarsz.
"Nagy lány":DDDDD
kulcsszó: cselekvõképesség ingyenes jogi tanács by: a nép ügyvédjelöltje :) )))))
segíííícsen rajtad a hóhér bárdja. nagy lány omg....
elsõre nem értettem köszi h 2x közlöd velünk... am csak ha a csaj "valamit" mond otthon akkor megjárhatod mert gondolom te vagy a faszi... kis pedo
Nyugi, téged csak a nyelvtantanárod fog megbüntetni...

Miért van az h. ha egy pasi lefekszik 4 csajjal akk. mindenki azt gondolja, h hű micsoda menő pasi, de ha egy csaj fekszik le 4 pasivl akk a többségnek az a gondolkodása h az a csaj egy k. va?

pedig a csajok is szerethetik ugyanúgy a szexet,és az izgalmat nem??

Legjobb válasz: Legyél öntudatos és büszke, mint a férfiak! Te is nyugodtan hangoztasd ennyi erõvel, hogy neked meg nem kéne egy olyan pasi, aki x számú csajba bedugta a farkát, illetve "k*rvázd" le te is õket. Lányok, tanuljunk a pasiktól!:P

Legyél öntudatos és büszke, mint a férfiak! Te is nyugodtan hangoztasd ennyi erõvel, hogy neked meg nem kéne egy olyan pasi, aki x számú csajba bedugta a farkát, illetve "k*rvázd" le te is õket. Lányok, tanuljunk a pasiktól!:P
Természetesen! Ha nincs senkid és úgy csinálod akár naponta más pasi fordulhat meg Nálad, senkinek semmi köze hozzá. Inkább dicsérendõ hogy tapasztalatokat szerzel, mert ha jó vagy a szexben azt egyik pasi sem fogja rossz néven venni. Ehhez viszont tudni kell, ha a csajod jól csinál valamit valószínû eleget gyakorolta, erre sokunk nem gondol, pedig kéne! P2
Nemtudom , de nekem pl. nemkéne egy csaj akit agyonhasználtak és ennyi :)
Utolsó én megértelek, ezt nem konkrétan neked írtam, hanem amelyik férfi ezt csinálja, de õ meg lek*rvázza a lányokat ugyanezért.
ez azért van, mert a pasikban ott van a vadászösztön. ha x csajjal lefeküdt, akkor sikeres. viszont egy csaj, õneki nem ennek kéne a fõ szempontnak lennie. de ne értsd félre, nem ítélem el az ilyet, sõt. kipróbálnám ;)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) 1ébként nem arra gondoltam h minden szembejövõ pasival lefekszik egy csaj, hanem aki(k) bejön(nek) neki
Én sem dugtam be x számú lányba :D Amúgy az nem zavar ha szerelembõl megtette , pl a barátnõmnél is csak az az egy eset idegesített a múltjában , amikor csak úgy megtette. És meg is bánta. Persze a múltja szóval nem változtathat rajta senki , és már a jövõt kell nézni , de biztos nem tudtam volna elviselni , ha megcsinálja ezt vagy 4 pasival még. Szerintem :)
Ahhoz hogy egy pasi 4 kurv.. öö lánnyal le tudjon feküdni, ahhoz normál esetben kell a lány beleegyezése is.Itt mutatkozik meg hogy minden..ööö nagyon sok lány qrva. A nõ a befogadó.És ha már sok férfit fogadott be, akko õ egy qrva és kész:D. A tapasztaltság amúgy sem a partnerek számától függ normál esetben, hanem a mennyiségtõl.
Nyugi nem kell megijedni én arról a pasiról aki lefekszik x csajjal legfeljebb azt gondolom h 1 f*sz, viszont a lányok is attól még ribancok maradnak fõleg , ha gyors egymásutánban van az a 4 pasi.

Izgató egy pasinak, ha a csaj szex közben elkezdi a csiklóját izgatni? Vagy az jobb, ha a csaj odavezeti a pasi kezét, hogy ő csinálja neki?

Nem gondolja ettől ugy a pasi, hogy ő nem képes a csúcsra juttatni szex közben?

Legjobb válasz: mindenki tudja hogy nincs minden nõnek hüvelyi orgazmusa,tehát kell valami kiegészítés. 1.a pasi nem biztos hogy jól fogja tudni csinálni szex közben. 2.ez nagyon izgató tud lenni a pasiknak 3.NEKEM IS AZ:)

mindenki tudja hogy nincs minden nõnek hüvelyi orgazmusa, tehát kell valami kiegészítés. 1.a pasi nem biztos hogy jól fogja tudni csinálni szex közben. 2.ez nagyon izgató tud lenni a pasiknak 3.NEKEM IS AZ:)
izgató:) játsszon csak nyugodtan magával:P
En Szeretem ha egy lany feltalaja magat az agyban, es nem szegyenlos.Egyertelmuen izgato a szamomra is 23/F
Izgató hát. Azt se bánom, ha a kezem teszi oda! 29/F
Nem látok rá logikus magyarázatot. Én nem tenném, ha mindent megkapok.
Elolvastam a prividet. 36 éves vagyok. Szóval: mondtad neki, hogy nagy fájdalmat okozna avval, ha mást szeretne. Tiszta ügy: ha fájdalmat akar okozni Neked, csak el kell ultetnie a bogarat a fuledbe, hogy van valakije. Siman lehet kamu. Talan valami nagy szivességet akar kérni Toled, amivel majd most rukkol elõ - kecsegtetve avval, hoyg akkor szakitana a masik (nem létezõ) lánnyal. Nem tudom. Kevés az info, és mindent csak arra alapozunk, aminta fiu Neked MOND, mikozben nem szavahihetõ. Te sem ismered még régóta, és vannak feleségek, akiket egész életükben meg tudnak vezetni...
A kérdező hozzászólása: az a gond hogy nem kamu szerintem, abból amiket mondott, van neki az a csaj...:( és pont hogy azt mondja mindig h nem akar fájdalmat okozni, de hát amit lemûvelt, azáltal nagyon sok rossz érzést okozott bennem.
Én arra gyúrnék, hogy mindennek utánajárnék, hogy megfejtsem az igazsagot, mert a fiu nem szavahihetõ, maskor is hazudott Neked, és azutan filoznék.
Figyelj, minden nõt meglehet unni.....minden nap szilvás gombócot kéne ennem, hát nem tudom : ) Kevés ismerõsöm van aki ne csalta volna meg a párját. A nõk legalább olyanok mint a pasik, sõt..... Lehet, hogy szép vagy, de az a nõ pl.jól szopik vagy hihetetlen szexis, baromi jó a segge v tipikus kefélni való feje van( vad feje )ezeknek nem nagyon lehet ellenállni. Nekem volt egy hihetetlenül szép barátnõm, tökéletes alakkal, és jó volt a szex is, mégis volt egy kimondottan átlagos nõ, aki sokkal de sokkal jobban felizgatott, elég volt csak rá néznem az utcán, és végem volt....ezt az érzés az akkori barátnõm, még szex közben sem tudta kihozni belõlem.....Ez kémia és szexuális kisugárzás, ezt vagy van vagy nincs!!!!
Mert hazudott és nem fele annyira jó vele a szex, hanem kétszer annyira jó.
Azért, mert a férfiakban mûködik a "vadászösztön". Van, aki ezt le tudja gyõzni - intelligenciával, a partnere iránti szeretettel -, és van, aki nem. A te pasid nem tudja, vagy nem akarja legyõzni. És légy erõs: ha megtette egyszer, meg fogja tenni többször is.
A 17- es és 19-es válaszadóval abszolút egyet értek. Nem feltétlen magadban kell keresni a hibát! Sajnos, vagy nem sajnos, de a legtöbben ilyenek vagyunk mi pasik! .....csak vannak akik jól álcázzák. Most lehet "legusztustalanozni", ledisznózni, stb, stb, akkor is így van. Az a pasi aki az ellenkezõjét állítja ennek, az hazudik! Nincs olyan jó nõ, akinél ne találnánk kívánatosabbat, szexibbet, vagy aki ne tudná elcsavarni a fejünket - ha csak egyetlen alkalomra is. Sok esetben a párunk ezért semmiben nem felelõs. Ez a helyzet! ...És elhiszem, hogy rosszul esik. Valószínûleg nekem is szarul esne!
mert a Casanovák megtehetik azért:D
A kérdező hozzászólása: hát õ nem egy Casanova külsõre--hajaj, inkább estlen, kis pockos kategóriába sorolnám...komolyan
Elolvastam a mai prividet, hát igen, összevissza beszél, nem csak éretlen, de még zizzent is, sokkal súlyosabb eset, mint elsõre tûnt. Ha valaki már tök követhetetlen, mert folyvást egyik óráról a másikra mondja az ellenkezõjét a korábbinak, az nem egészséges. Jó vele, nem jó vele, jobb vele, de MÉG nem olyan jó vele, mint Veled, aztán meg azt mondja, nem is létezik ez a lány... Lenyomnozni ugy tudod, ha megmondja a nevét (esetleg munkahelyét, stb., ami neten megnézhetõ infó), és akkor neten felveszed vele a kapcsolatot. A korát már tudod. Sõt, bizonyara vannak közös ismerõseitek is a fiuval, õkt is megkérdezheted, és probalj eljutni egy olyan szituba - pl. a szuleihez -, ahol kiderulhet, mi az igazság. ÉS kérdezõsködj!!
A kérdező hozzászólása: Hogy érted hogy nem dugja meg? Dugta...február eleje óta...de lehet hamarabb, csak nekem febr elejét mondta...
Jó, de en inkabb itt valaszolok...:)
Hm.... engem is erdekelne ez! Gondolkodom... Láttad a Szép Antonio c. filmet Mastroiannival? Ma is mar sok topicot olvastam szexulaotas temaban, szexualis zavar temaban is.... Azt olvastam (nõ vagyok), ha valakire (férfire) nagy hatással van egy nõ, az sokszor gátolhatja õt a vele való szexben. Pl. félhet, hogy apa lesz (hiszen avval a nõvel ennek semmi akadalya, akivel passzolnak!), félhet, hogy "elvész a nõben" (lelkileg, de akár testileg is), esetleg ösztönös védekezésre késztetheti (pl. nem élvez el). Volt, aki azt irta, hogy aki kevesbe tetszik neki, avval gyorsan elélvez, de a nagyon fontos nõkkel 3 óras aktus során sem - és ezek a jelenségek okozhatnak lelki bántalmakat az embereknek, és kétséget, hogy jól mûködnek-e. A Szép Antonio a felesegehez keptelen volt szexualisan kozeledni, annyira mélyen szerette, hogy ez valahogy leblokkolta õt. Érdemes megnézned a filmet. De majd biztos jön olyan, aki a kerdesedre biztosabban tudja a valaszt, mint én.:)
Ahogy gondolkodom, az is eszembe jut, hogy vannak, akik félnek az intimitastol, és elonyben reszesitenek olyan kapcsolatokat, amikben több távolságtartás van - ezek kozott vannak olyanok, akik érzelmi távolságot igényelnek, nem testit. Milyen viszonyban vagytok a kedveseddel, aki másokkal is lefekszik, és milyen viszonyban van a többi partnerével? Van-e gyereketek, egyutt laktok-e? Miben mas a tobbi lannyal valo viszonya? Miben mas a többi lany szexhez valo viszony, mint a Tied? Esetleg Te szerelmes vagy a fiuba, a többi lany meg nem? Esetleg Neked a szeretkezés a Minden, a többi lánynak meg "csak szex"?
Ha amúgy mindent megkap szexuális téren, akkor csak 1 dolog van amiért máshoz fordulna, még akkor is ha csak fele annyira jó a szex. Ez pedig az újdonság, vagy a más varázsa. Még nekem is nõként megfordul a fejemben, hogy milyen lenne mással, milyen jó az a szakasz amikor épp fedezzük fel egymást, még új minden reakció stb. miközben a párommal tökéletes. 21L
Amit magánban írtál nekem, az alapjan viszont azt mondom, hogy ez csak "vetítés", hogy Veled a legjobb a szex, ehhez meg a Bridget Jones 1-2-t nezd meg, és ne a szexulais vonatkozasaval foglalkozz a dolgonak! Mert arrol van szó, hogy HAZUDIK NEKED - és a masik nõnek is! - valoszinu a szex-dologban is, és nem ez ami igazan szamit neki, hanem pl. a becsapás kéje, meg hogy hatalma van masok fölött - hiszen õ irányít Titeket a hazugsagaival -, illetve az önfényezés érzése, hogy õ "micsoda férfi!".... stb. Én biztos, hogy megkeresném a másik lányt, és egyeztetnék vele, hogy neki miket mond, illetve miylen kapcsolatairol tud még a fiunak...!
vagy az érzelmek...
A kérdező hozzászólása: velem még indulóban volt a kapcsoalt, és úgy viselkedett velem, mint aki tényleg szeret, és minden annyira jó volt szexuálisan, ahogy éreztem, láttam rajta...akkor február elején minek ismerkedett, kezdett el másik nõvel, ha velem annyira jó volt, és csak engem kivánt? hirtelen nem kezdhetett el érezni valamit a másik nõ iránt...ha én voltam ott neki, úgy h lángolt , indultak a dolgok kettõnk között, legalábbis igy éreztem, rajta is..nem értem
A kérdező hozzászólása: 02:24: amúgy szerintem teljesen igazad van, abban amit megállapítottál a dolgokról, ez tényleg egy gonosz ember aki attól érzi többnek magát, hogy ezt mûveli másokkal:( dehogy ennyire képmutatóan, azért nem semmi. Sajna a másik lányt nem tudom ki, csak megtudtam pár dolgok, amit mesélt róla milyen vele, de hogy ki õ nem tudom, bár mindig kitudtam ügyködni, "deriteni" de most még nem sikerült. De tuti hogy beszélnék vele diszkréten.
"velem még indulóban volt a kapcsoalt, és úgy viselkedett velem, mint aki tényleg szeret, és minden annyira jó volt szexuálisan, ahogy éreztem, láttam rajta...(...) nem értem (...) dehogy ennyire képmutatóan, azért nem semmi." Kislány, így van! Ez egy sztereotíp sztori!:S Sokmindent megtanulhatsz még most, amíg benne vagy: próbálj minél több infót, tapasztalatot, emberismeretet kinyerni belõle! Nagy segítségedre lesznek az életben! "Sajna a másik lányt nem tudom ki, csak megtudtam pár dolgok, amit mesélt róla milyen vele, de hogy ki õ nem tudom" Úgy mesél róla a fiú, hogy nem mondja meg, ki õ? Rákérdeztél? Neve, kora, honnan ismeri?... Lehet, hogy nem igaz?...
A kérdező hozzászólása: irok privátban
Amíg nem dugja meg nem tudja, mennyire lesz jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Te adtad meg a legértelmesebb, legjobb választ! mondjuk neked meséltem el a legtöbb dolgot is! Tényleg, zizzent..ezt mondta barátnõm is, aki nagyon jól ráérez arra ki milyen ember...

Hívhat el lány randira egy pasit, ha kölcsönös a szimpátia és az érdeklődés? Vagy várjam meg míg ő lép?

Legjobb válasz: Szerintem a mai világban már megengedhetõ az hogy akár egy szórakozó helyen egy lány hívjon meg egy pasit italra. De mondjuk vacsorára vagy moziba még mindig a pasik szokták elhívni a csajt!

Szerintem a mai világban már megengedhetõ az hogy akár egy szórakozó helyen egy lány hívjon meg egy pasit italra. De mondjuk vacsorára vagy moziba még mindig a pasik szokták elhívni a csajt!
Fentrõl 5. válaszoló :D -> Igazad van xD maximálisan :D ...:::jaduhe:::...
Szerintem megkérdezhetd hogy nem-e mentek el valahova, mert vannak félénkebb pasik akik azon paráznak mi lesz ha nem. én is ilyen vagyok.
Én is olyan pasi vagyok. ;) Én jobban örulnék, ha a lány lépne, mivel lehet ö is ilyen "félénk" pasi, mint én, és ha igen, akkor átérzem, mint gondol. :)
szerintem elõször elhívhatod olyan helyre, ahova mondjuk többen mentek, vagy sokan vannak, mondjuk koncertre, buliba, vagy csak kérdezd meg, h õ nem jön e és akkor mehettek már együtt is, ha igen. Aztán ha úgy alakul utána átmehettek ketten máshova is.
Az a nõ, akiben annyi nincs, hogy megszólítson egy pasit, tetszést nyilvánítson és randira hívja, az nem érdemli meg, hogy valaha is legyen valakije. Megtörtént az emancipáció, meg az egyenjogúság, akkor tessék úgy is tenni, hogy látszódjon.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, utolsó válaszolónak: már sokszor kinyilvánitottam neki hogy tetszik, meg õ is nekem(szemezés, beszélgetések) csak valahogy egyikõnk sem mert ennél tovább lépni.Neki lehet hogy van valakije, ezt nem tudhatom.Lehet ezért nem hiv randira?
A kérdező hozzászólása: Mert mi van ha elhivom vhová és közli hogy ja, õ nem ugy gondolta? Mármint hogy pl. barátnõje van?? És nem akar tõlem semmit...pedig ahogy rámnéz meg flörtöl, totál olyan mintha akarna vmit...szóval?
Miért ne tehetnéd? van ilyen törvény? kötve hiszem, h a mélyen tisztelt országgyûlés tárgyalt ilyenrõl :)

Hát van egy pasi akihez vonzódom. De ez kölcsönös. A barátaim nem ajánlják, h elmenjek vele nyáron 3 hétre nyaralni, a pasi 32 én meg 24. Nem is lakunk egymástól messze csak 20km-nyire. Elmenjek vele, ha megteszem megbánom?

Legjobb válasz: Szerintem elõbb melegedjetek össze kicsit... Nyárig még van pár hónap, mondhatni fél év. Ha a vonzalom kölcsönös, akkor nyilván nem fog gondot okozni az, hogy elõtte összejöjjetek... Szerencsés pasi, Én 3 hétre nem tudok elõre tervezni a munkám miatt, Õ meg fél évre elõre beosztja, hogy nyaralni megy és még ki is választja, hogy kivel... Sárgulok... :DDD

Szerintem elõbb melegedjetek össze kicsit... Nyárig még van pár hónap, mondhatni fél év. Ha a vonzalom kölcsönös, akkor nyilván nem fog gondot okozni az, hogy elõtte összejöjjetek... Szerencsés pasi, Én 3 hétre nem tudok elõre tervezni a munkám miatt, Õ meg fél évre elõre beosztja, hogy nyaralni megy és még ki is választja, hogy kivel... Sárgulok... :DDD
3hetes ágybetét lennél semmi más
Hidd el, nem az irígység beszél belõlem, de szerintem hülyeség, és felelõtlenség lenne.
Ne menj el vele sehova.
Most féltenek a barátaid, vagy irigyek. Biztos, hogy tetszik, akkor miért billegsz?? Amig döntessz, van idõ, hogy megismerd, mi a gond?
Mennyire ismered? Nyuszi dolog, de ha annyra nem, és kiderül, hogy egyébként idegesít, akkor a harmadik hét már nem lesz olyan vidám. Menj el vele, érezd jól magad:)
Vonzódsz hozzá, 3 hét nyaralás. Nem írtad de feltételezem független vagy akkor meg mért ne? Jó nyaralást:)
24 éves vagy, a jó édes anyukádat kéne inkább megkérdezni, nem? Ugye nem etetnek vagy pelenkáznak? Tudtál már valamiben dönteni ebben a kib. életben, te gyökér?
Menj el! Az ilyeneket sosem szabad visszautasítani. Ha nem is lenne belõle semmi, akkor is bizti jó buli lenne.. és ráadásul még ingyen is van..
A nyaralás nem lenne gáz, de 3 hét?? Ha a Maldív-szigetekre, hívna akkor sem mennék 3 hétre. Ott valamilyen szinten, ki lennél neki szolgáltatva, minden értelemben. 3 hét túl hosszú idõ egy emberrel, fõleg akkor ha felületes a viszonyotok. Nem a kilóméterek számítanak! Én veled egykörû vagyok, nagyjából, és eléggé lazán veszem a kapcsolataimat, de ilyet még én se csinálnék..

Hogyan lehet túllépni azon, ha csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem, miközben én meg belezúgtam?

Legjobb válasz: Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(

Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(
Ezért nem kell odaadnod magad egy pasinak sem , amíg ki nem ismered és nem tudod mi a szándéka valójában! Mindenki a maga kárán tanul!
mondom, tanulópénz. Gondolj bele, hogy kell a fenének ilyen, aki csak d.gni akar és virágról virágra száll, te mást akarsz és jobbat érdemelsz, amit õ nem tud megadni. Sirasd meg, gyászold a kapcsolatot, és utána mozdulj ki, járj el programokra.
A kérdező hozzászólása: Eddig ilyen sosem történt.Teljesen elvette a józan eszem.
Mi az, hogy " csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem". Te nem akartál vele dugni, tiltakoztál? Akkor jelentsd fel mert megeröszakolt. Akartad? Akkor meg te is kihasználtad öt. Mondta, hogy örökké melletted akar maradni, esetleg megkérte a kezedet is? Miért nem adtad? Ha meg nem volt ilyesmi, akkor neked is csak dugopajti volt. Összesen az lehet a panaszod, hogy ö elöbb unt rád mint te örá. ENNYI.
ez volt a tanulópénz, hogy minek hagytad magad. Nem kell azonnal ágyba bújni senkivel, akármennyire is beleestél. Elsõ válaszolóval értek egyet.
velem is ez van, de mi rendszeresen szexelünk, tudom hogy kihasznál de nem tudok ellenállni a kísértésnek, iszonyat jó pasas
Ááá dehogy, a pasi ezt nagy ívben le fogja sz*rni. Viszont vak is voltál túlzottan nagy volt a szerelem.
Miért kellett lefeküdnöd vele addig, mig nem voltál ezer %-ra biztos, hogy kellesz a faszinak mint egy falat kenyér? Most majd a lelki sebeidet nyalogathatod ezerrel. Reméljük tanulsz az esetbõl..
megszédített. sajnos amíg nem fogod tudni elfogadni, és mint egy rossz tapasztalatként eltenni a megfelelõ "polcra" addig nem tudsz továbblépni.

Mennyire zavarja a pasikat, ha egy nő testén valahol található egy kicsi heg?

az ember gondolkodjék azon, hogy valamilyen úton eltüntesse, vagy ha kicsi, akkor nem olyan nagy probléma?

Legjobb válasz: Ha egy pasinak ezért nem tetszel ,akkor heg nélkül sem értékelne igazán. Nekem a két szemöldököm között van egy heg (gyerekkoromban lefejeltem a taligát,össze kellett varrni.) A párommal 8 éve vagyunk együtt,de egyszer nem mondta,hogy csináljak vele valamit.

Ha egy pasinak ezért nem tetszel , akkor heg nélkül sem értékelne igazán. Nekem a két szemöldököm között van egy heg (gyerekkoromban lefejeltem a taligát, össze kellett varrni.) A párommal 8 éve vagyunk együtt, de egyszer nem mondta, hogy csináljak vele valamit.
Jaj ugyanmár, emiatt nem fog szólni :) Nekem koribaleset miatt van egy heg a lábamon. Aztán csalánkiütéses voltam és véresre vakartam a bokám, az is heges. Sõt én odalennt pigmenthiányos vagyok, a csiklómtól kezdve a fenéknyílásomig fehér foltos vagyok, és a belsõ combomon is vannak fehér foltok, olyan a színem odalent mint egy tehén mintája :) de azért se szólt soha. Meg hol érdekli õt? :) Örül hogy velem lehet és én is hogy vele lehetek :) szóval nyugi!!!
Semmi. Van akinek a fél lába hiányzik, de olyan kisugárzása van, hogy azt is feledteti.(az oszt. társam volt, körülzsongják. A másik, szép, de furcsa lány magányos maradt) A férfiak a kis heget észre se veszik. Egyben nézik a nõt, és fõleg a mellét, a szemét, a haját. Ha már levetkõztél, nem fog lecserélni egy hegért, ne félj!
Nekem egy tíz centis mûtéti hegem van, de a páromat nem zavarja. Egyébként ne foglalkozz vele, ha látják, hogy rendben vagy magaddal, el fogja fogadni.
én 4-5 évesen a forró vasalót rántottam magamra. Az arcom jobb oldalán egy csúnya piros heg keletkezett. Teljesen soha nem múlt el, viszont lényegesen elhalványodott... 2 éve boldog párkapcsolatban élek.
Elsõ vagyok. Pigmenthiányos foltjaim nekem is vannak odalent is, az arcomon(mellé még szeplõs is vagyok), a kezemen, a könyökömön . A páromat olyannyira nem zavarja, hogy amikor a mellkasán megjelent egy apró fehér folt úgy örült neki, mint egy kisgyerek, hogy "de jó, hasonlítunk egymásra"! :)
A kérdező hozzászólása: Nem ez a dolog idegesít legjobban az életemben, tény, hogy zavar kicsit. De nem problémázom rajta. A kommentek után meg pláne nem. :)
Nekem a csuklóm van tele hegekkel, mert mikor kicsi voltam (13-14 éves) a hülye fejemmel vagdostam magam. De most elfogad a párom, és nem zavarja a dolog, csak annyit mondott, hogy elég butus voltam. De a hegek abszolúte nem zavarják és nagyon szeret :)
szia!nekem a jobb kezemen a csuklomon van egy4cm es heg!de nem zavarja a barátomat!észre sem vette amég én nem mondtam neki!hogy mi történt!
hát én tele vagyok hegekkel! van a kézfejemen, a könyökömön, a sípcsontomon és a térdemen jópár, mert egyszer egy szeg felszántotta. Ezen kívül a felkarom belsõ oldalán van egy kb 10centis nyoma a forró vasalónak immár két éve. Tudom ahhoz nagy tehetség kellett...:-) Hidd el nem zavar senkit!
nekem van egy heg a 2 szemöldököm közt..kb 3 cmes..nem zavarta egyik pasimat sem, modellként dolgoztam 6 évet külföldön..mär nem mert van babaäm.szval ne aggodj mär ilyen hülyeSég miatt:)
A kérdező hozzászólása: Nekem az állam alsó részén található. Szembõl nem látni, csak ha valaki alulról sasol. :) Olyan 2cm, tudom nem nagy, de azért zavar mert nem ruha alatt van.
neked hol van?
nekem is 1 koribaleset miatt mind a 2 bikám fölött van 10 cm hosszú heg kb meg a sípcsontomon is van 1 kicsi heg (borotválkozás...:S) de senki nem szólt még érte...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat! :)
Hát van rajtam is egy pár sebhely, heg és hasonlók. :) Legtöbb az anyajegyeim eltávolítása miatt. De van motor kipufogójától is égési sérülésem. Ha téged nem zavar, ne is foglalkozz más véleményével. :)

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

Szerintetek milyen hatással van egy pasira ha sex közben a csaj irányit?

Kíváncsi lennék véleményetekre!F?leg a pasiéra!!Pasik ti szeretitek ha a csaj irányít??Lányok ti szoktatok irányítani?Ha igen akkor milyen a pasinak??

Legjobb válasz: én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)

én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)
Az én Drágám imádja, ha irányítok...Kikötözés stb....
Hangulat fuggo... De mivel egyertelmuen 'switch' vagyok, szokott ilyen hangulatom lenni... hatarozottan szeretem amikor ural egy no. Sok fugg attol is , hogy hogyan csinalja. Van aki csak hatarozott es finomkodas nelkul megmondja , hogy mit hogyan akar... DE olyan is van , hogy teljes kiszolgaltatottsag van. Kikotozve / bilincselve es a no kenyenek kedvenek kiteve. Uhhh... imadom. :)
Én igénylem, hogy valamennyire irányítsanak, vagy legalább szabályozzanak. Ahhoz, hogy teljese mértékben a barátnõm irányítson, ahhoz nincs elég önbizalma.
Én szeretem, ha a lány irányít. Van bennem egy kevés mazochista/szubmisszív jellem, szóval tetszik az ilyesmi. Az is kell persze, amikor én diktálok, az is legalább olyan jó. Az persze alap, hogy figyeljük egymás reakcióit és megfelelõen reagálunk is rá, az a legfontosabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!