Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi ha a baratnoje (64 db)

Milyen érzés az egy pasinak, ha a barátnőjének az expasija még mindig az egyik legjobb barátja? És még mindig eljár a barátnőjével bulizni. Ide-oda?

ez a dolog foglalkoztat egy ideje...

Legjobb válasz: Ez a féltékenységtõl függ, mert ha nagyon az valaki akkor rosszul esik naki ha a barátnõje a volt barátjával van. De ha megbizik a párjában akkor nem lehet semmi gond. De azért nehogy elhanyagold a barátodat mert annak nem lesz jó vége :)

Ez a féltékenységtõl függ, mert ha nagyon az valaki akkor rosszul esik naki ha a barátnõje a volt barátjával van. De ha megbizik a párjában akkor nem lehet semmi gond. De azért nehogy elhanyagold a barátodat mert annak nem lesz jó vége :)
htá sztem szar érzés bármennyire megbízok benne akkor is szarul esne ha az expasijával járna ide-oda a bnõm
Nincs ennél nagyobb kínzás.. Most nem akarok kárörvendõ lenni, mert elõször velem esett meg, aztán barátnõm pasijával, a személyek ugyanazok voltak. Nincs ennél pocsékabb érzés, higyjétek el.
az én barátnõm is szokott beszélgetni meg hülyülni a volt barátjával de én szerencsére nem vagyok az a féltékeny tipus. Néha azért zavar és szar érzés egy kicsit.
:) Az én párom elõször alig merte bevallani nekem, hogy a következõ héten elmegy.. mondom, hova? szabódott, de végül egyszuszra elhadarta... mondtam, menj. ezt játszottuk vagy 4 hónapig... lassan megnyílt, és csomó mindent elmesélt... Kivel miért volt együtt, kivel volt boldog, stb... Eljutott oda, h megbízik bennem, h nem csinálok jeleneteket, és tényleg oda megy és azzal, akivel akar - ha szól. Neki is jó, nekem is jó... És nem vagyok féltékeny, soha nem is voltam! Egyáltalán nem szar érzés! Hogy miért? Mert büszke vagyok rá, hogy más is szereti, másnak is fontos, mást is érdekel az, hogy mi van vele... Ez... egyfajta jelzés, hogy olyan ember, akire lehet számítani, aki azok után sem csak "egy a sok közül" vagy "rohadt szemétláda" hogyha szétmentek... szal szerintem ne zavarjon Téged sem... Inkább örülj neki, hogy ami miatt te szereted, ami miatt épp õt választottad, azok az értékek valóban értékek, nem csak a rajtad lévõ rózsaszín szemüveged eredménye!:) (bocs a kisregényért)
Mi együtt járunk 3an szórakozni :DD nem zavar senkit semmi, röviden.

Tetszik az egy pasinak, ha a barátnője rajong érte?

A pasim minden tekintetben a férfi-ideálom, számomra szinte csodaszámba megy, hogy találkoztunk és már 8 hónapja együtt vagyunk. Becézgetem, simogatom, igyekszem minnél többet hozzáérni, megcsókolni stb. Õ az els? az életemben, akivel jó a szex. De nemcsak rajongok érte, hanem mindent meg is teszek érte és mint embert is tiszta szívemb?l szeretem. Azt mondta, hogy még soha nem szerették ennyire. De egy kicsit zavarja is ez a dolog. Mit tegyek, hogy ez ne legyen neki zavaró, de mégse kelljen visszafognom magam?

Legjobb válasz: Mindennek van határa. Mi férfiak ragaszkodunk ahhoz, hogy kapjunk levegõt.

Mindennek van határa. Mi férfiak ragaszkodunk ahhoz, hogy kapjunk levegõt.
Jó dolog csak vigyázz rá hogy hagyd élni is egy kicsit mert ha nag
Én imádom h a barátnõm ragaszkodik hozzám!! Mindig vele lennék legszívesebben, és fordítva is így van! És hiszem, hogy nem fogjuk megfojtani egymást! Rajongunk egymásért!:)
Hm... Embere válogatja. Kedves nejem is így van velem, de én ezt egyenesen élvezem - fõleg, hogy én is így vagyok vele, és ezt meg õ élvezi, úgyhogy teljesen jó. Egyszerûen próbáld megtalálni azt az egyensúlyi helyzetet, ami neki is jó, meg neked is. De mint mondtad, azt mondta, hogy még soha nem szerették õt ennyire, tehát az sem kizárt, hogy egyszerûen csak szokatlan neki a dolog, de majd megszokja. Mindenesetre egy picit érdemes lehet visszavenni. Ti nõk ugyebár igen jól meg tudják ítélni mások éppen aktuális hangulatát/érzéseit/gondolatait/stb. ... hát vesd be ezirányú tudományod a párod felé, és amikor úgy látod, hogy már feszélyezi a rajongásod, akkor vegyél vissza. Amikor aztán megint "mehet", akkor "mehet". :)
2 párom volt, mindkettõ azért hagyott el, mert túlságosan szerettem...Amelyik kapcsolatban ez probléma, az a kapcsolat halálra ítélt. A szeretet kimutatását nem tudod visszafogni, szívbõl jön...Alaptermészetben van. Aki ezt elutasítja, az nem szeret kellõen.
Kicsit fogd magad vissza. Csak annyira, hogy ne fojtsd meg, mert jó irányban haladsz efelé:( Hagyd kicsit szabadabbra. Szeretgesd, de kicsit visszafogottabban, mint eddig.Talán ez megoldja a problémáitokat:) Sok sikert:)
Engem nem zavarna! Bár én nõs vagyok úgyhogy kiestem a pikszisbõl :) Komolyra fordítva: Nehogy az ellenkezõ hatást válts ki a rajongásoddal. Kicsit vedd visszább a dolgokat. De pl. ha például sokszor kielégíted szájjal is, azt nagyon fogja szeretni. És nem fogja tolakodónak tartani. Én nem tartanám az biztos. Egyszóval ne akaszkodj rá nagyon, mert vissszájára fordulhat a dolog. 25/f
Ezzel vigyázz! Ha nagyon ráakaszkodsz és megfolytod a szerelmeddel visszaélhet vele! Ezt most komolyan mondom!!! Ha egy nõ túlzottan kimutatja az érzelmeit abból csak baj van. Saját tapasztalat...
Idegesítõ, ha valaki állandóan rajtam csüng!Volt már, hogy ez miatt szakítottam...Úgy éreztem, hogy megfulladok tõle!
Folytonosan nem viselném el, nem jutnék levegõhöz, de szerintem fordított esetben is így lenne nagyrészt. De idõrõl idõre nagyon jó érzés, ha a párom pár napig intenzíven odavan értem, és persze fordítva. Friss lángot hoz a kapcsolatba, és egybõl kivirul a világ :) 22/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Örül egy pasi ha a barátnője mindig meglepi valami finom étellel?

17 éves vagyok és a mindenem a f?zés. Bármit eltudok készíteni, eddig csak 1 barátom volt de nemigazán rajongott azért h mindig megleptem valamilyen sütivel...a süti pedig finom volt és inkább kidobtam a barátomat.

Legjobb válasz: mi az hogy! nagyon is! nem véletlen a mondás: a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út.

mi az hogy! nagyon is! nem véletlen a mondás: a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út.
Igen!
Igen Örül neki ! De a Mondas ugy szol hogy:A Ferfi szivehez a gyomran at vezet az ut! Jol Fózni töbnyire a nõk Tudnak de....es hat Örulnek neki a ferfiak ha egy jo etellel kedveskedik nekik a Parjuk
Legkésõbb a 3. vacsi+bor kombó után eszméletlenül belédszeretnék :)
Én imádnám:P
Persze hogy örül! nagyon is! :) De ha itt rólad van szó akkor ne mindig csinálj mert akkor az egy idõ után szokásossá válik és nem pedig egy meg lepinek!! ja és ha mindig csinálsz meglepi kaját és egyszer abbahagyod vagy kihagysz párnapot akkor meg még meg ilyedhet a pasi hogy biztos valami gond van!!!
Hát hogy a francba ne örülne! Legjobb, ha egy nõ jól tud fõzni. Ezért (is) nõsültem meg! A barátnõmmel asszem amikor másodjára találkoztunk fõzött nekem egy fantasztikus vacsorát. De tényleg odaverõset. Hát mondom hülye vagyok én, ha hagyom másnak ezt a csajt? :D :D 25/f
persze hogy örül! a pasik elolvadnak az ilyesmitõl :D
A kérdező hozzászólása: :DDDDD
Persze, hogy örül!Az eexem is sokáig meglepett finom ételekkel.Aztán egyszer csak abbamaradt ez.Na ott már érzetm, hogy nem sokáig fog tartani a kapcsink.1hónap múlva szét is mentünk!
Határozottan örülök neki ha finomat fõznek nekem :) Egyet értek az elsõ hozzá szólóval, szó szerint én is ezt írtam volna :P


Lányok, aranyosnak tartjátok, ha egy pasi szereti a barátnője lábát és lábujjait csókolni?

Legjobb válasz: Aranyosnak aranyos, de ha velem csinálná, pofán rúgnám :D

Aranyosnak aranyos, de ha velem csinálná, pofán rúgnám :D
szerintem gusztustalan és semmiféleképpen nem aranyos...
szerintem cuki...kivéve ha akár milyen piszkos lábat is képes vagy...de én mondjuk lábamat szeretem meg még a lábukk is elmegy, csak a talpamhoz ne érjen senki mert csiklandós vagyok és még véletlen pofán rúgom :P 21/L
szerintem nem aranyos, sõt... én irtózom ettõl.
elméletben nagyon aranyos, de gyakorlatban engem nagyon irritál, egyszerûen bizarr érzés.
Én nem tartom aranyosnak, olyan semmilyennek... Sõt kicsit olyan szolga feeling, hogy "nyald a talpam, kutya!". De lábfétis, van ilyen.
Nekem nagyon izgató, szex közben is szokta szopogatni a lábujjaimat :P Aranyosnak is aranyos, nincs gond vele!
A kor elõrehaladtával változnak a hálószobai szokások. Például: Fiatal koromban ki nem állhattam, ha a lábamhoz, a hasamhoz, vagy a golyómhoz ér a párom, olyan csiklandós voltam. A csajom is lerúgott volna az ágyról, ha tíz évvel ezelõtt hozzányúltam volna a lábához. Azóta valami változott. Talán nõtt a bizalom is egymás iránt, vagy másképp érünk egymáshoz. Ma már ezek hoznak tûzbe.
mert undorodok a lábaktól, lábujjaktól, és ha belegondolok hogy nekem csókolgatná, vagy én tenném ezt, hányingerem támad. ez az én véleményem, ez van.másoknak biztos jó:)
A kérdező hozzászólása: Második, miért mondod ezt?
a lábfétises pasik aberráltak...
Nagyon izgató. És ilyen alapon 5-bõl egy pasi abberrált lenne (elsõnek) :D
szerintem g*ci undorító

Lányok, szerintetek ciki, ha egy pasi csókolgatja a barátnője lábát?

Legjobb válasz: az én barátom is szokta az enyémet:) ha ketten vagyunk akkor teljesen normális, tetszik is a dolog. de ha iszik és mezitláb vagy magassarkúban vagyok akkor van h mások elõtt is megpuszilja, ami engem nem zavar de mások furcsán néznek kicsit. de nem gáz:))

az én barátom is szokta az enyémet:) ha ketten vagyunk akkor teljesen normális, tetszik is a dolog. de ha iszik és mezitláb vagy magassarkúban vagyok akkor van h mások elõtt is megpuszilja, ami engem nem zavar de mások furcsán néznek kicsit. de nem gáz:) )
4-nek: "reteknek" én sem, de egy vonzó, ápolt nõnek igen!
Miértlenne ciki? Azt csókolgat amit akar.
nem:D
Én biztos nem csókolgatom egy retek csajnak se a lábát
Nem :)
nem 100-as, de szerintem nem gáz.
Szerintem tök jó móka. Engem a szép lábak annyira vonzanak, mint a formás mellek. Kinek ez, kinek az. És nem vagyok egyedül, 10-bõl 3 pasi ilyen. :) 23/F

Ha egy pasi szerelmes a barátnőjébe, akkor miért fogdossa más nőnek a fenekét? Ti mit tennétek?

Véletlenül tudtam meg, hogy a barátom egy másik n? fenekét fogdosta nyilvános helyen. Eddig azt tapasztaltam, hogy imád engem. Amikor kérd?re vontam, azzal próbált védekezni, hogy a másik n?nek nagy volt a feneke, ez szerintem nem mentség, s?t nevetséges. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez azt jelenti-e, hogy nem szeret engem?

Legjobb válasz: szeret csak megcsal

szeret csak megcsal
Apró botlás, szerintem nem kell felfújni. Nem volt ittas esetleg? Nem lennék meglepdõve :D
Elsõnek.: Nem csinálnék ilyet távol álljon tõlem, nem akarom a kérdezõ párját védeni, de szerinted ennyi már megcsalásnak minõsül...?
A kérdező hozzászólása: Nem volt ittas, sohasem iszik, ráadásul ez az egész egy délelõtti idõpontban történt. Köszi mind2töknek és várom a további válaszokat.
Nem azt jelenti, hogy nem szeret, hanem azt, hogy egyoltári nagy bunkó. Ha nem volna barátnõje, akkor se fogdossa olyan nõk fenekét, akikhez semmi köze, sem a barátnõje, sem a felesége. Ha az enyémet fogdosná, rögtön kettõvel több füle lenne, mint foga.
Semmi extra csak megtetszett neki és szívesen megdugná...kb ezek zajlanak le egy pasi fejében, amikor meglát egy nagyon szexy csajt, hogy váóóó de jó is lenne! Kicsit pörgesd fel a kapcsolatotokat!
A kérdező hozzászólása: Eddig is maximumon pörgött minden: a kocsijában szeretkeztünk, szaunáztunk, mindenfelé elmegyünk, de minden más jó ötletért hálás vagyok. Nem akarom azonnal kirúgni, még adnék egy esélyt. De abban sem lehetek biztos, h nem dugná meg, vagy nem volt köztük esetleg több is.
Nem vagyok egy agresszív típus, sosem voltam. De azért vannak határok, melyeket a pasik szeretnek átlépegetni, majd kimagyarázni és megúszni. Ha az én barátom ilyet tenne, biztos, hogy nagyon kiosztanám. És hogy megfejeljem a dolgot, legközelebb, mikor együtt megyünk valahová, nyilvánosan, a szeme láttára markolnék bele a legközelebbi jó pasi hátsójába. Csak hogy érezze a törõdést, és hogy ez mennyire tud jól esni a másiknak.

Szerintetek az normális, ha a pasi szerint az nem megcsalás (és engedi is), ha a barátnője egy másik lánnyal van együtt?

Legjobb válasz: már miért akarna a barátnöje egy másik lánnyal lenni istenem, ennyire egy aberált világot

már miért akarna a barátnöje egy másik lánnyal lenni istenem, ennyire egy aberált világot
Együtt vannak? Ha beülnek fagyizni, vagy elmennek moziba az nem gáz. Ha meg egymás pi-náját nyalogatják, akkor szétpofozom mind a kettõt és mehet Isten hírével.
Egyértelmûen MEGCSALÁS! Lehet itt belemagyarázni, megmagyarázni avagy félremagyarázni, de ez MEGCSALÁS és kész!
Akik nem tekintik annak, azok miféle tévképzetben élnek? Azt hiszik, nõvel nem építhet ki a csajuk tartós lelki kapcsolatot? Nem érzik gáznak, hogy más karokba vágynak mellõlük, hogy velük nem teltek be eléggé, nem nyújtottak megfelelõ kielégülést nekik? Ha egyszer be akarnék pasizni, mától kalkulálnom kell a seggbekuki-partnerrel való osztozkodással, mint extra igénnyel?
Ha engedi is, akkor is megcsalás csak eltekintenek efölött. Nekem meg a véleményem a kérdés másik részét illetõen, hogy nem lehetünk ennyire beszûkûlt látókörûek.
Nem megcsalás ha lánnyal csinálja, és elõtte megbeszéli velem.
simán rendben van
Szerintem sem az. Egyrészt izgat, másrészt lehet, hogy bevesznek (ha nem, az se baj), harmadrészt, elég nehéz lehet mondjuk egy biszex csajnak lemondani a saját nemérõl, és ilyenkor jövök rá, hogy milyen egyszerû annak, aki csak egy nemhez vonzódik, annak nem csökkennek olyan drasztikusan a lehetõségei, ha tartós kapcsolatba kerül.

Miért annyira izgató egy pasinak az ha a barátnője szex közben karmolja a hátát?

A barátommal nem rég vagyunk együtt, de az első együtt létnél annyira tetszett minden hogy megfeledkeztem az ujjaimról, és szegényt agyon karmoltam, mire ő nem siránkozott hanem még jobban be indult, és kérte hogy folytassam. A vége az lett hogy szinte alig volt a hátán bőr... nekem meg körmöm... de ő mégis nagyon boldog volt hogy ilyen a háta.... Amikor megkérdeztem mért örül neki ennyire, csak annyit válaszolt hogy ez neki dicsőség...Miért van ez? Miért örül néhány férfi ennek, ez nekik nem fájj? Azóta is néha mondja hogy alig várja a következő estét hogy szét legyen karmolva a háta meg ilyenek... valaki megmagyarázná ezt nekem? Miért jó ez nektek férfiak?n Előre is köszönöm az őszinte válaszokat, véleményeket.

Legjobb válasz: Miért izgató egy lánynak, ha egy pasi rádobja az ágyra? Vagy miközben hátulról gyömöszöli, összefogja a haját és gyeplõnek használja? Vagy csapkodja a fenekét, hogy fokozza a tempót? Mert vadul, ösztönösen esnek neki. Ugyanezért izgatja a pasidat, ha karmolod.

Miért izgató egy lánynak, ha egy pasi rádobja az ágyra? Vagy miközben hátulról gyömöszöli, összefogja a haját és gyeplõnek használja? Vagy csapkodja a fenekét, hogy fokozza a tempót? Mert vadul, ösztönösen esnek neki. Ugyanezért izgatja a pasidat, ha karmolod.
Mert annyira jó az ágyban, hogy teljesen kivetkõzöl önmagadból és nem jut eszedbe, hogy neki fájhat, mert annyira élvezed. Ez a dicsõség része. Minél durvábban van összekarmolva annál jobb volt. Mivel nem régóta vagytok együtt és elsõ alkalom volt szerinted mennyire dagadt a melle a büszkeségtõl, hogy ilyen nagy hatással van rád? :) Viszont a nem maradt bõr a hátán neked meg körmöd már kicsit kezd átmenni szado-mazoba.. az azért már túlzás. Hacsak nem éppen ezt élvezitek, akkor egészségetekre. De az a típusú karmolás mikor szex közben még nem fáj csak utána viszont elég rendesen van nyoma, esetleg egy-két karmolás már a véresre martad kategória az még belefér, legalábbis szerintem/nálunk. 23 N
Nem tudom miért, de tényleg nagyon izgató. Ha még harapdál is a csaj akkor aztán végképp fõnyeremény.

Ha egy pasinak fontos a megjelenes, sportol a pasi, akkor miert nem akarja, hogy a baratnoje is hasonlo legyen?

Olyan csajokkal jon ossze, akik mind eleg testesek no letukre, az olyan csajok, akik formasabbak esetleg kicsit vekonyabbak szoba se johetnek nala. Miert van ez?

Legjobb válasz: Egyrészt ízlések és pofonok, másrészt nekünk pasiknak veletek ellentétben nem minden a külsõ.

Egyrészt ízlések és pofonok, másrészt nekünk pasiknak veletek ellentétben nem minden a külsõ.
Mert az tetszik neki?
általában pont hogy sportos lányt akarnak
A kérdező hozzászólása: Nekem egy ilyen sportosabb pasi tetszik, de eszre se vesz(pedig regen tetszettem neki), pedig nem vagyok duci, csak a csipomnek van kis plusz, de a amugy normalis testalkatu vagyok, bezzeg a teltebb csajokra bukik
De fogd már fel, hogy azok a lányok tetszenek neki.Ennyi kész.Téma lezárva.Keress mást!
Hát én sportos vagyok, de ha már van egy kis felesleg a csajon akkor behányok. Nem tudom mi ez az általánosítás...
#6 azért ne túlozz

Van egy fiú aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy barátnőm volt pasija, és a barátnőim majdnem mind utálják, és nem szeretném ha ez a fiú elrontaná a viszonyomat barátaimmal. Õ 16 éves én meg 14. szerintetek?

fiú, lány, barát, szerelem, kapcsolat, rossz, egy, van, aki, nagyon, kicsit, tetszik, baj, barátnőm, barátnőim, barátaim, barátom, pasim, pasi, viszony,

Legjobb válasz: Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.

Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.
Neked délutánonként még leckét kell írni és nem randizni.
Mint ahogy 2-es mondja. Ilyen pasi tucat van. Gondolkodj el, hogy miért nem szeretik a többiek. És ne próbálj magadnak estimeséket bemesélni, hogy "õ nem olyan, mindenki rosszúl tudja, még az is aki járt vele, mert én ismerem kívûl-belûl, hiszen facebookon szoktunk chatelni" Sajnálom, de 14 évesen ha az ember belezúg valakibe simán bemeséli magának, hogy a baltás gyilkos olyan cuki és csak véletlenül ölt meg 10 embert tegnap a szemem láttára.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!