Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi ha a (1906 db)

Izgató egy pasinak, ha a csaj szex közben elkezdi a csiklóját izgatni? Vagy az jobb, ha a csaj odavezeti a pasi kezét, hogy ő csinálja neki?

Nem gondolja ettől ugy a pasi, hogy ő nem képes a csúcsra juttatni szex közben?

Legjobb válasz: mindenki tudja hogy nincs minden nõnek hüvelyi orgazmusa,tehát kell valami kiegészítés. 1.a pasi nem biztos hogy jól fogja tudni csinálni szex közben. 2.ez nagyon izgató tud lenni a pasiknak 3.NEKEM IS AZ:)

mindenki tudja hogy nincs minden nõnek hüvelyi orgazmusa, tehát kell valami kiegészítés. 1.a pasi nem biztos hogy jól fogja tudni csinálni szex közben. 2.ez nagyon izgató tud lenni a pasiknak 3.NEKEM IS AZ:)
izgató:) játsszon csak nyugodtan magával:P
En Szeretem ha egy lany feltalaja magat az agyban, es nem szegyenlos.Egyertelmuen izgato a szamomra is 23/F
Izgató hát. Azt se bánom, ha a kezem teszi oda! 29/F

Riasztó tényező egy pasinak ha a nő katona?

Legjobb válasz: csak akkor, ha nagyobb a fegyvere, mint az enyém :) már miért lenne riasztó tényezõ? megvered a pasid, ha rossz fiú?

csak akkor, ha nagyobb a fegyvere, mint az enyém :) már miért lenne riasztó tényezõ? megvered a pasid, ha rossz fiú?
Hogyne kellenél, egy katona ruha alatt még lehet dögös bombázó..nehézbombázó hehehe:PBeakasztanám a fegyveremet, tárakat ûrítenék:PErõt Egészséget...Ezredes Kisasszony:P!1ébként miért ne kellenél a pasiknak?Ha jó csaj vagy tök mind1 mi van rajtad..sõt a katonai szerkót egyenesen dögösnek találnám, ha elõtte megigéred nem lõsz le:D:P
Utolsó de beindultál. :D:D:D Látod kérdezõ? Nincs itt semmi baj! :D Akkor a határõrök honnan kerülnek a határra? :D Vagy megöregszenek, és vén mamikat kell majd néznem akiknek belepottyan a fogsora a csomagtartóba, mikor belenéz? meg összenyálazza az útlevelem?
A kérdező hozzászólása: Látom te meg erre a határõrlány témára akadtál rá nagyon. De nyugi, nem vén mamik lesznek a határon:) Úgy tudom a rendõrséget összevonták a határõrséggel, szal az eddigi határõrök a rendõröknek segítenek. Ily módon gondolom a határon is rendõrök vannak. De ha nem helyes az elgondolásom akkor se parázz mûfogsoros nagyikat tuti nem raknak oda hogy útlevelet böngésszenek:)
Én csak elmondtam. :D a haveroknak is mindig reklámozom õket ha jönnek velem. :)
Engem alapvetõen nem zavarna, de egy hosszútávú kapcsolatnál probléma lehet hogy hogy egy katonának azért sok téren korlátozva van a szabadsága. Mint nõ, számomra irreleváns hogy katona-e vagy nem, a többi a lényeg.
Uhh, de szívesen szétvernék egy MHSZ-t a belgáék fején amiért divatot csináltak e-bbõl...
Nekem kifejezetten tetszene. Pár éve én is erõsen foglalkoztam a gondolattal, hogy katona legyek, de nem hiszem, hogy jó úton jár ez az ország... na mindegy... Nem akarok általánosítani, de nálam egy katona lánynál az elsõ benyomás az lenne, hogy normális értékrendje van. És mivel tiszt leszel, ugye nem valószínû, hogy harctéri feladatokat kell majd ellátnod (azért lelkileg megterhelõ lehet, hogy háborúban van az ember felesége/barátnõje :( ), ha emellett még szép is vagy, akkor számomra fõnyeremény. :) 19/F
Hat a katonarol nem tudok bovebben nyilatkozni, de nekem sem az a tipikusan noies foglalkozasom van(biomedikai mernok vagyok), feltem is, hogy elriasztja a pasikat, volt par, aki a szot sem ismerte, hogy mit csinalok, volt par, aki rohogott, hogy "teeee? ugye viccelsz?" es az emberek ugy altalaban azt gondoljak, hogy nem adok magamra stb.. pedig de:D
Nagyon vonzónak találom.
Ennyi erõvel mennyi esélye van egy nõnek férfit találni aki patológus akar lenni:) ?? Sztem a katonának több az esélye mint egy patológusnak:)
Nekem nem lenne bajom a kicsit izmosabb nõkkel, viszont nem igen jönnék össze egy katonalánnyal, ugye gyakran hosszabb ideig nem találkozunk, és félek, hogy annyi férfi között megcsalna állandóan.
Opheliac: I <3 patológus csajok :D 19F
A kérdező hozzászólása: Hát bocsi de kimondottan határõr szak nincs már. Úgyhogy nem valószínû, hogy a határon találkoznánk. Hivatásos katona leszek ha elvégzem, tiszt. Olyan mint akiket aug. 20-án szoktak avatni Hõsök terén.:)
és mi leszel ha nagy leszel? remélem erõsíted a szexi határõrcsajok sorát. :D Unalmas lenne nélkülük 2 órás sorban állni. :)
Egyenruhás nõk! Nájsz!
A kérdező hozzászólása: Nem verem meg természetesen:) Csak nem is tudom.... attól félek h ha az ismerkedés korai szakaszában felmerül h milyen suliban tanulok. És megmondom h katonai akkor téves következtetést vonnak le velem kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: "Egyenruhás nõk! Nájsz!" Ez komoly??? Azt tudtam h Egyenruhás pasik! Nájsz!!! de nem gondoltam h ez nõkre is igaz
Én a nõies nõket preferálom, úgyhogy nálam sajnos kiesnél.
minap bringáztam és egy csini szõke rendõrnõt láttam szintén biciklivel és egy b*a*szottnagy gumibot volt az oldalán mondom hmm mire szoktad használni :D
Az egyenruha-fétis az egyik legelterjedtebb mindkét oldalon. A iskolai, nõvérke, stb egyenruhák iránti vonzalom mondjuk gyakoribb, mint a katonai. De nagyon is létezõ dolog. (Azt érti valaki miért zárja ki a katonaság a nõiességet?) http://images.dailyradar.com/media/uploads/ballhype/photos_l..
Szerintem vonzók.
A kérdező hozzászólása: Na ez az pont erre gondoltam mint a 00:53-as hozzászóló reakciója! Nem ismer, csak annyit tud rólam, hogy katona és rögtön az jön le neki, h nem nõies. Persze nem hibáztatom, csak pont ez amire gondoltam, hogy egy közvéleményben elterjedt sztereotípia befolyásolja az embereket. Amúgy gondolom arra gondolt, hogy az egyenruhában nem vagyok nõies. De azért nem hordom mindig. Hétköznapokon ugyanúgy felvehetek bármilyen ruhát mint minden nõ.
A kérdező hozzászólása: De akkor, bár eddig nem sok hozzászóló volt még, talán levonhatom azt a következtetést, hogy feleslegesen aggódok? Aki eddig írt a többségüknek nem volt riasztó. Sõt volt akinek bejött. Ez azért bíztató. De várom a további hozzászólásokat:)
Sz­arni rá, megnéztétek a képet amit linkeltem? Aki szerint azok az ukrán katonacsajok nem nõiesek az menthetetlenül homár. És direkt igazi katonákat kerestem, nem valami pornómaca uniform videóit.
Szia! Nekem bejön. :) Sokat járok át a határon. Van egy két kedvenc határõrnénim. ;) Szerintem a férfiak 85%-ának bejön. 26/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm fiúk!!:) Megnyugodtam:)
Mondjuk az tényleg igaz hogy fordítva durvább ha a pasi patológus és csajt keres..talán az úgy nehezebb:D

Az zavaró tudd lenni egy pasinak ha a csaj biszex?

Legjobb válasz: a legtöbb pasi komoly kapcsolatot nem alakít ki biszexuális csajjal....de szexelni azt szexel vele.

a legtöbb pasi komoly kapcsolatot nem alakít ki biszexuális csajjal....de szexelni azt szexel vele.
nem zavaró, volt már biszex nõm és semmi gond nem volt vele, kordában tudta tartani magát. ráadásul még poén is volt hogy megbámulhattam mellette a nõket mert õ is ezt tette :D
veszélyes, mert pasival nehezen csal meg mivel ott vagyok neki én álló ..... De a komoly kapcsolatba csak egy nemet kaphat és néha megkívánhatja a puncit. Szal könnyebben megcsal mert én nem tudok neki "nõiességet" adni.
Az hogy egy csaj bi az nem azt jelenti hogy rá fog mászni minden csajra...én is az vagyok, benne vagyok egy több éve tartó kapcsolatban, és 2 csók volt csak:)
Nem zavaró, ha gruppen szexelni szeretnék kettõ vagy több csajjal.
Attól függ, hogy az zavar-e jobban ha egy leszbi vagy egy másik pasi csapja le a kezedrõl.
A kérdező hozzászólása: rendben. köszönöm a válaszokat.:)
Ha akkor csinálja egy nõvel mikor én is ott vagyok akkor nem baj.
Személy szerint csúnya volna, ha engem ez zavarna. Általános, minden pasira vonatkozó megfigyelésem viszont nincs ilyen téren.
Az biztos, hogy sokkal nagyobb az esélye, hogy elõbb-utóbb kipróbálásra kerül a két lány, egy fiú felállás. :)
Meleg mitnt az afrikai sivatag.
Ha a felcsatolható mûkuki is pasin lenne az lenne a meleg nem? Ha 1 férfi és 1 nõ a felállás abban mi a meleg?
Szimplán bizarr. Ha meleg akkor miért nem egy férfival kúratja meg magát, nem?
Egyik sem.Ha pasival csinálja, akkor homár.Ha kutyával akkor beteges.:)
Elfolyott biszex hajlam...
Nem beteges. Beteg!
beteges homár, már bocsánat :D
Nem meleg és nem is beteges. Az a rész tele van idegvégzõdésekkel és ha ügyesen ingerlik, lehet élvezni. Pláne így, hogy a bnõje ingerli. Én semmi rosszat nem látok ebben! Mért ne csinálhatnák, ha mindkettõnek öröme telik benne?
egyszeri próbálkozás belefér, az még csak egészséges kísérletezgetés, a határok próbálgatása. de ha kifejezetten élvezi, akkor ott már elgondolkodnék...
Ha általában feláll a farkad jó megjelenésû férfiak látványára, gondolatára; maszturbáláskor férfiakra gondolsz, vagy meleg pornót nézel - akkor meleg vagy. Ha általában feláll a farkad jó megjelenésû nõk látványára, gondolatára; maszturbáláskor nõkre gondolsz, vagy heteró/leszbi pornót nézel - akkor heteroszexuális vagy. Ha mindkét eset elõfordul - biszexuális vagy A prosztatamasszázs élvezetéhez viszont nem kritérium szerintem, hogy valaki a férfiakhoz vonzódjon, ahogy a férfiakhoz való vonzódás sem jár automatikusan a betolakodók anális fogadására irányuló vágyakozással.
ha csak egyszeri alkalom, akkor nem meleg, de ha már többször is megtörténik, akkor az már okot ad a gyanakvásra... amúgy nem csak annyiból áll a homoszexualitás, hogy szereti ha van vmi a fenekében, sok férfi van igy, és ez inkább csak beteges/ szokatlan dolog
Egyébként igen , a prosztata masszázs bevált technika, de a mûszerszám nem a legjobb módszer hozzá. Arra vannak kifejezetten prosztata masszirozók azt javaslom inkább. Már csak azért is mert nem olyan szélesek, könnyebb behatolni.
Aki azt mondja, hogy az ilyenek melegek, valószínûleg még nem próbálták a prosztata masszázst.
szimplán furcsa :)
Attól miért lenne meleg egy pasi, hogy a barátnõje análisan kielégít téged egy felcsatolható mûpénisszel?
A nõ meg akkor lehet leszbikus :D
Nem érezhetõ neki, de ha vérezni fogsz azt azért látja.
Dehogy érzi.
Hogy szakította volna át a szûzhártyát egy tampon vagy az ujjad?:D Ne viccelj már..

Gáz egy pasinak, ha a lánynak már nincs szűzhártyája, pedig még nem volt férfival?

Ti mit szólnátok, ha kiderülne a barátn?tökr?l, aki még sz?z, hogy már nincs sz?zhártyája? Nem csak kézzel önkielégített. Olyanok kíméljenek, akik annyit tudnak írni, hogy "lyuk -lyuk". Komolyan érdekel.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz ha tényleg szûz :)

Szerintem nem gáz ha tényleg szûz :)
kicsit kiábrándító lenne a gondolat, h korábban kolbász/banán/flakon stb. járt ott......
"egy gondal kevesebb" ennyi... az sem zavarna ha nemlenne szûz...
nem zavarna, ahogy az elõzõ kommentelõ is írta, egy gonddal kevesebb :D te úgysenem érzed mikor átszakítod, meg nem is lesz véres a dolog, bár kb. az is lényegtelen :DDD meg olyan is van hogy csak a hüvely falára "tolódik" ki és nem szakad el.
sok lánynak nincs meg a szûzhártyája pedig még szûz!pl ha táncos vagy tornász vagy ilyesmi akkor egy hirtelen mozdulatnál is elszakadhat!nálam is ez volt mivel táncos vagyok(nem gogó mielõtt vki rosszra gondolna)ha meg nem csak kézzel önkielégít akkor gondolom vibrátorral!ami meg olyan mintha szexelt volna!és a szüzességet nem a szûzhártya átszakításával veszti el hanem az elsõ aktussal!és ha az veled lesz vagy volt akkor no para!
A kérdező hozzászólása: Köszi, légyszi írjatok le azt is, hogy fiúk vagy lányok vagytok-e!
Lány vagyok, de annyit kérdeznék, hogy biztos nincs szûzhártyája? Persze simán elõfordulhat a leírtak alapján, hogy nincs (attól még lehet szûz), de pl nekem is volt egyszer, hogy azt hittük átszakadt (barátom ujja által). Aztán mégis az elsõ alkalommal volt nagy jajjgatás meg vérzés.. ×D
Sztem semmi baj. Nyugi, ez már nem az a világ, amikor még az számított. Szeretnél beszélgetni privátban? Írj e-mailt! Érdekelsz. Fiú voltam, vagyok és az is maradok! [ez biztos!] :)
Ugyanez volt az elõzõ barátnõmnél is. Szûz volt még, de hártya nem volt. Meg is örültem neki, mert így ugye nem fáj annyira az elsõ alkalom. Aztán kiderült, hogy mégis fáj, mert a tágulás sem kellemes dolog (szûk punci és nagyobb farok együtt nem nyerõ). Egyszóval nem gond, de arra figyelj, hogy ha buta a srác, akkor elõfordulhat, hogy meggyanúsít azzal, hogy nem is vagy igazán szûz. Ebben az esetben komolyan beszélgess el vele, vagy inkább dobd ki.
á de tele a tököm ezzel a nagy szüzesség dumával ha tehetném minden frissen született gyermeknek eltüntetném a szûzhártyáját ugyanazzal a reflexsszel ahogy elvágják a köldökzsinórt így fele ennyi h ü l y e hinné azt hogy szûz amikor már a wc pumpától a gémeskútig minden járkált benne amúgy meg "lyuk -lyuk"
A nagy [email protected] gáz .. Fiú

Tetszik az egy pasinak, ha a barátnője rajong érte?

A pasim minden tekintetben a férfi-ideálom, számomra szinte csodaszámba megy, hogy találkoztunk és már 8 hónapja együtt vagyunk. Becézgetem, simogatom, igyekszem minnél többet hozzáérni, megcsókolni stb. Õ az els? az életemben, akivel jó a szex. De nemcsak rajongok érte, hanem mindent meg is teszek érte és mint embert is tiszta szívemb?l szeretem. Azt mondta, hogy még soha nem szerették ennyire. De egy kicsit zavarja is ez a dolog. Mit tegyek, hogy ez ne legyen neki zavaró, de mégse kelljen visszafognom magam?

Legjobb válasz: Mindennek van határa. Mi férfiak ragaszkodunk ahhoz, hogy kapjunk levegõt.

Mindennek van határa. Mi férfiak ragaszkodunk ahhoz, hogy kapjunk levegõt.
Jó dolog csak vigyázz rá hogy hagyd élni is egy kicsit mert ha nag
Én imádom h a barátnõm ragaszkodik hozzám!! Mindig vele lennék legszívesebben, és fordítva is így van! És hiszem, hogy nem fogjuk megfojtani egymást! Rajongunk egymásért!:)
Hm... Embere válogatja. Kedves nejem is így van velem, de én ezt egyenesen élvezem - fõleg, hogy én is így vagyok vele, és ezt meg õ élvezi, úgyhogy teljesen jó. Egyszerûen próbáld megtalálni azt az egyensúlyi helyzetet, ami neki is jó, meg neked is. De mint mondtad, azt mondta, hogy még soha nem szerették õt ennyire, tehát az sem kizárt, hogy egyszerûen csak szokatlan neki a dolog, de majd megszokja. Mindenesetre egy picit érdemes lehet visszavenni. Ti nõk ugyebár igen jól meg tudják ítélni mások éppen aktuális hangulatát/érzéseit/gondolatait/stb. ... hát vesd be ezirányú tudományod a párod felé, és amikor úgy látod, hogy már feszélyezi a rajongásod, akkor vegyél vissza. Amikor aztán megint "mehet", akkor "mehet". :)
2 párom volt, mindkettõ azért hagyott el, mert túlságosan szerettem...Amelyik kapcsolatban ez probléma, az a kapcsolat halálra ítélt. A szeretet kimutatását nem tudod visszafogni, szívbõl jön...Alaptermészetben van. Aki ezt elutasítja, az nem szeret kellõen.
Kicsit fogd magad vissza. Csak annyira, hogy ne fojtsd meg, mert jó irányban haladsz efelé:( Hagyd kicsit szabadabbra. Szeretgesd, de kicsit visszafogottabban, mint eddig.Talán ez megoldja a problémáitokat:) Sok sikert:)
Engem nem zavarna! Bár én nõs vagyok úgyhogy kiestem a pikszisbõl :) Komolyra fordítva: Nehogy az ellenkezõ hatást válts ki a rajongásoddal. Kicsit vedd visszább a dolgokat. De pl. ha például sokszor kielégíted szájjal is, azt nagyon fogja szeretni. És nem fogja tolakodónak tartani. Én nem tartanám az biztos. Egyszóval ne akaszkodj rá nagyon, mert vissszájára fordulhat a dolog. 25/f
Ezzel vigyázz! Ha nagyon ráakaszkodsz és megfolytod a szerelmeddel visszaélhet vele! Ezt most komolyan mondom!!! Ha egy nõ túlzottan kimutatja az érzelmeit abból csak baj van. Saját tapasztalat...
Idegesítõ, ha valaki állandóan rajtam csüng!Volt már, hogy ez miatt szakítottam...Úgy éreztem, hogy megfulladok tõle!
Folytonosan nem viselném el, nem jutnék levegõhöz, de szerintem fordított esetben is így lenne nagyrészt. De idõrõl idõre nagyon jó érzés, ha a párom pár napig intenzíven odavan értem, és persze fordítva. Friss lángot hoz a kapcsolatba, és egybõl kivirul a világ :) 22/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Mit tehet egy pasi, ha a külsője miatt senki sem figyel rá fel?

Legjobb válasz: Rabolj ki egy bankot! Sok lóvé, gazdagság. Hullanak majd a rib_ancok.

Rabolj ki egy bankot! Sok lóvé, gazdagság. Hullanak majd a rib_ancok.
gyúrd ki magad. sokkal több lesz tõle az önbizalmad és azonnal fel fogsz tûnni a csajoknak. pszichológia :)
Hát, én most pont egy olyan pasiért vagyok oda, aki enyhén szólva nem a lányok / nõk ideálja. Nagyon jó fej, okos, mûvelt, udvarias, korrekt, szóval a külsõ nem minden! Soha nem értettem, akiknek a külsõ elsõdleges szempont. Lehet helyes, meg kigyúrt valaki, ha hülye, mint a se gg , már magyarán megmondva.
Drága barátom, próbálkozz azoknál a lányoknál , akikre a külsejük miatt senki sem figyel fel. Ilyen egyszerû.
Menjetek már a francba ezzel a sportoljál meg gyúrjál dumával. Attól még nem lesz valaki jóképû, de még magasabb sem. Azt ne gondoljátok már hogy egy zömök, kigyúrt, nem jóképû gyerek vonzó a nõk számára... el vagytok ti tévedve.
(1) Sportoljon, attól sokkal szebb lesz. Nem muszáj gyúrni menni, bármilyen intenzív sport (nem ping-pong vagy ilyesmi) megteszi. Plusz a tartásjavító torna is sokat segít a kinézeten. (2) Járjon közösségbe, ahol lehet beszélgetni emberekkel. Így a belsõ tulajdonságai alapján felfigyelhet rá valaki, aki a külseje alapján rá se nézne.
Hát, vagy belenyugszik, vagy felköti magát, rossz külsejû férfinak ez a két opció nyitott. Az tény, hogy akinek nincsenek markáns, férfias vonásai az arcán, nem éri el legalább a 180 cm-t, és vékony, vagy még rosszabb esetben: dagadt; akkor halmozottan hátrányos helyzetben találja magát a párválasztásnál. Ha mindehhez még kudarcok sorozata is társul, az így megtépázott önbizalommal lehetetlen becsajozni. (Tapasztalat.)
Miért vagy (te is) biztos benn, hogy a külsõd miatt van ez?
ha van olyan havi 3-4 milliós profitod, nem lesz többé problémád ezzel.
"Menjetek már a francba ezzel a sportoljál meg gyúrjál dumával. Attól még nem lesz valaki jóképû, de még magasabb sem. Azt ne gondoljátok már hogy egy zömök, kigyúrt, nem jóképû gyerek vonzó a nõk számára... el vagytok ti tévedve." Sportos alkat =/= kigyúrt. A kigyúrt nekem kifejezetten visszatetszõ, de a sportos az tetszik, ha alacsony, ha magas. Másrészt a testtartás is nagyon sokat számít, és a sporttól az is javulhat.
rosszul XD
Még rosszabbul mint egy nõnek.
Nõknek sem áll jól az ilyen...
Hülyén.
Szerintem meg jól tud kinézni egy nõn, ha jól csinálják meg. De pasi inkább hanyagolja.. :D Bár rajtad áll, te döntésed.

Milyen érzés az egy pasinak, ha a barátnőjének az expasija még mindig az egyik legjobb barátja? És még mindig eljár a barátnőjével bulizni. Ide-oda?

ez a dolog foglalkoztat egy ideje...

Legjobb válasz: Ez a féltékenységtõl függ, mert ha nagyon az valaki akkor rosszul esik naki ha a barátnõje a volt barátjával van. De ha megbizik a párjában akkor nem lehet semmi gond. De azért nehogy elhanyagold a barátodat mert annak nem lesz jó vége :)

Ez a féltékenységtõl függ, mert ha nagyon az valaki akkor rosszul esik naki ha a barátnõje a volt barátjával van. De ha megbizik a párjában akkor nem lehet semmi gond. De azért nehogy elhanyagold a barátodat mert annak nem lesz jó vége :)
htá sztem szar érzés bármennyire megbízok benne akkor is szarul esne ha az expasijával járna ide-oda a bnõm
Nincs ennél nagyobb kínzás.. Most nem akarok kárörvendõ lenni, mert elõször velem esett meg, aztán barátnõm pasijával, a személyek ugyanazok voltak. Nincs ennél pocsékabb érzés, higyjétek el.
az én barátnõm is szokott beszélgetni meg hülyülni a volt barátjával de én szerencsére nem vagyok az a féltékeny tipus. Néha azért zavar és szar érzés egy kicsit.
:) Az én párom elõször alig merte bevallani nekem, hogy a következõ héten elmegy.. mondom, hova? szabódott, de végül egyszuszra elhadarta... mondtam, menj. ezt játszottuk vagy 4 hónapig... lassan megnyílt, és csomó mindent elmesélt... Kivel miért volt együtt, kivel volt boldog, stb... Eljutott oda, h megbízik bennem, h nem csinálok jeleneteket, és tényleg oda megy és azzal, akivel akar - ha szól. Neki is jó, nekem is jó... És nem vagyok féltékeny, soha nem is voltam! Egyáltalán nem szar érzés! Hogy miért? Mert büszke vagyok rá, hogy más is szereti, másnak is fontos, mást is érdekel az, hogy mi van vele... Ez... egyfajta jelzés, hogy olyan ember, akire lehet számítani, aki azok után sem csak "egy a sok közül" vagy "rohadt szemétláda" hogyha szétmentek... szal szerintem ne zavarjon Téged sem... Inkább örülj neki, hogy ami miatt te szereted, ami miatt épp õt választottad, azok az értékek valóban értékek, nem csak a rajtad lévõ rózsaszín szemüveged eredménye!:) (bocs a kisregényért)
Mi együtt járunk 3an szórakozni :DD nem zavar senkit semmi, röviden.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!