Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi ha (3589 db)

Izgató egy pasinak, ha a csaj szex közben elkezdi a csiklóját izgatni? Vagy az jobb, ha a csaj odavezeti a pasi kezét, hogy ő csinálja neki?

Nem gondolja ettől ugy a pasi, hogy ő nem képes a csúcsra juttatni szex közben?

Legjobb válasz: mindenki tudja hogy nincs minden nõnek hüvelyi orgazmusa,tehát kell valami kiegészítés. 1.a pasi nem biztos hogy jól fogja tudni csinálni szex közben. 2.ez nagyon izgató tud lenni a pasiknak 3.NEKEM IS AZ:)

mindenki tudja hogy nincs minden nõnek hüvelyi orgazmusa, tehát kell valami kiegészítés. 1.a pasi nem biztos hogy jól fogja tudni csinálni szex közben. 2.ez nagyon izgató tud lenni a pasiknak 3.NEKEM IS AZ:)
izgató:) játsszon csak nyugodtan magával:P
En Szeretem ha egy lany feltalaja magat az agyban, es nem szegyenlos.Egyertelmuen izgato a szamomra is 23/F
Izgató hát. Azt se bánom, ha a kezem teszi oda! 29/F

Hívhat el lány randira egy pasit, ha kölcsönös a szimpátia és az érdeklődés? Vagy várjam meg míg ő lép?

Legjobb válasz: Szerintem a mai világban már megengedhetõ az hogy akár egy szórakozó helyen egy lány hívjon meg egy pasit italra. De mondjuk vacsorára vagy moziba még mindig a pasik szokták elhívni a csajt!

Szerintem a mai világban már megengedhetõ az hogy akár egy szórakozó helyen egy lány hívjon meg egy pasit italra. De mondjuk vacsorára vagy moziba még mindig a pasik szokták elhívni a csajt!
Fentrõl 5. válaszoló :D -> Igazad van xD maximálisan :D ...:::jaduhe:::...
Szerintem megkérdezhetd hogy nem-e mentek el valahova, mert vannak félénkebb pasik akik azon paráznak mi lesz ha nem. én is ilyen vagyok.
Én is olyan pasi vagyok. ;) Én jobban örulnék, ha a lány lépne, mivel lehet ö is ilyen "félénk" pasi, mint én, és ha igen, akkor átérzem, mint gondol. :)
szerintem elõször elhívhatod olyan helyre, ahova mondjuk többen mentek, vagy sokan vannak, mondjuk koncertre, buliba, vagy csak kérdezd meg, h õ nem jön e és akkor mehettek már együtt is, ha igen. Aztán ha úgy alakul utána átmehettek ketten máshova is.
Az a nõ, akiben annyi nincs, hogy megszólítson egy pasit, tetszést nyilvánítson és randira hívja, az nem érdemli meg, hogy valaha is legyen valakije. Megtörtént az emancipáció, meg az egyenjogúság, akkor tessék úgy is tenni, hogy látszódjon.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, utolsó válaszolónak: már sokszor kinyilvánitottam neki hogy tetszik, meg õ is nekem(szemezés, beszélgetések) csak valahogy egyikõnk sem mert ennél tovább lépni.Neki lehet hogy van valakije, ezt nem tudhatom.Lehet ezért nem hiv randira?
A kérdező hozzászólása: Mert mi van ha elhivom vhová és közli hogy ja, õ nem ugy gondolta? Mármint hogy pl. barátnõje van?? És nem akar tõlem semmit...pedig ahogy rámnéz meg flörtöl, totál olyan mintha akarna vmit...szóval?
Miért ne tehetnéd? van ilyen törvény? kötve hiszem, h a mélyen tisztelt országgyûlés tárgyalt ilyenrõl :)

Hogyan lehet túllépni azon, ha csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem, miközben én meg belezúgtam?

Legjobb válasz: Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(

Úgy ha felemeled a fejedet és kivülrõl azt láttatod a pasival, hogy neked ö semmi volt nem volt az életedben ö olyan jelentöségü ami csak egy picit is kimozdított volna téged a lelki egyensulyodból. Otthon meg lehet sirni zokogni és szerezz be egy boxzsákot is amin levezetheted az ideget. És sok sok sok sok csoki :(
Ezért nem kell odaadnod magad egy pasinak sem , amíg ki nem ismered és nem tudod mi a szándéka valójában! Mindenki a maga kárán tanul!
mondom, tanulópénz. Gondolj bele, hogy kell a fenének ilyen, aki csak d.gni akar és virágról virágra száll, te mást akarsz és jobbat érdemelsz, amit õ nem tud megadni. Sirasd meg, gyászold a kapcsolatot, és utána mozdulj ki, járj el programokra.
A kérdező hozzászólása: Eddig ilyen sosem történt.Teljesen elvette a józan eszem.
Mi az, hogy " csak kihasznált egy pasi, ha csak arra kellettem". Te nem akartál vele dugni, tiltakoztál? Akkor jelentsd fel mert megeröszakolt. Akartad? Akkor meg te is kihasználtad öt. Mondta, hogy örökké melletted akar maradni, esetleg megkérte a kezedet is? Miért nem adtad? Ha meg nem volt ilyesmi, akkor neked is csak dugopajti volt. Összesen az lehet a panaszod, hogy ö elöbb unt rád mint te örá. ENNYI.
ez volt a tanulópénz, hogy minek hagytad magad. Nem kell azonnal ágyba bújni senkivel, akármennyire is beleestél. Elsõ válaszolóval értek egyet.
velem is ez van, de mi rendszeresen szexelünk, tudom hogy kihasznál de nem tudok ellenállni a kísértésnek, iszonyat jó pasas
Ááá dehogy, a pasi ezt nagy ívben le fogja sz*rni. Viszont vak is voltál túlzottan nagy volt a szerelem.
Miért kellett lefeküdnöd vele addig, mig nem voltál ezer %-ra biztos, hogy kellesz a faszinak mint egy falat kenyér? Most majd a lelki sebeidet nyalogathatod ezerrel. Reméljük tanulsz az esetbõl..
megszédített. sajnos amíg nem fogod tudni elfogadni, és mint egy rossz tapasztalatként eltenni a megfelelõ "polcra" addig nem tudsz továbblépni.

Milyen jelei vannak annak, ha egy pasi csak le akar fektetni? És milyen egy pasi, ha többet is szeretne ennél?

Legjobb válasz: Tisztázzunk már valamit: Egy férfi egy nõt Elsõsorban lefektetni akar, minden más másodlagos.

Tisztázzunk már valamit: Egy férfi egy nõt Elsõsorban lefektetni akar, minden más másodlagos.
Hát ha érzed a meleg érzést a szívébõl, akkor nagy esélye hogy több mindent akar, de férfinak elsõ sorban valóban szex orientáltak, mivel nincs rajtuk a szülési felelõsség és teher.
elöre szolok h viselkedesmegfigyelo vok xD szal komoly ...rovide, ha 1 pasi csak agyba akar vinni mindig nyomul es ertheto vagy/es kevesbe ertheto utalasokat ad a "dologr" , tapiz , nyalakodni akar , stb ...ha tobbet akar (esetleg szeret is ) akkor kedves veled , nem probal annyit tapizni es nem illetlenkedik (nehogy megharagudj) mindig mosolyog es mikor a kozeledben van a tavolbol figyel (ez fontos jel) ... sok sikert :D
Ezt majd csak akkor fogod észre venni ha félrehúzza a bugyit, de akkor már rohadtul nem fog érdekelni hogy csak ezt akarja.
:) ))))

Szerintetek milyen hatással van egy pasira ha sex közben a csaj irányit?

Kíváncsi lennék véleményetekre!F?leg a pasiéra!!Pasik ti szeretitek ha a csaj irányít??Lányok ti szoktatok irányítani?Ha igen akkor milyen a pasinak??

Legjobb válasz: én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)

én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)
Az én Drágám imádja, ha irányítok...Kikötözés stb....
Hangulat fuggo... De mivel egyertelmuen 'switch' vagyok, szokott ilyen hangulatom lenni... hatarozottan szeretem amikor ural egy no. Sok fugg attol is , hogy hogyan csinalja. Van aki csak hatarozott es finomkodas nelkul megmondja , hogy mit hogyan akar... DE olyan is van , hogy teljes kiszolgaltatottsag van. Kikotozve / bilincselve es a no kenyenek kedvenek kiteve. Uhhh... imadom. :)
Én igénylem, hogy valamennyire irányítsanak, vagy legalább szabályozzanak. Ahhoz, hogy teljese mértékben a barátnõm irányítson, ahhoz nincs elég önbizalma.
Én szeretem, ha a lány irányít. Van bennem egy kevés mazochista/szubmisszív jellem, szóval tetszik az ilyesmi. Az is kell persze, amikor én diktálok, az is legalább olyan jó. Az persze alap, hogy figyeljük egymás reakcióit és megfelelõen reagálunk is rá, az a legfontosabb.

Egy pasinak, ha azt mondja egy lány, h szűz, de igazából nem, akkor szex közben a pasinak fel fog tűnni, h a csajnak nem ő az első?

a sztori rémesen hosszú, és bonyolult. annyi a lényeg, amennyit fent leírtam. légyszi válaszoljatok, és hanyagoljatok az "egy kapcsolat alapja az őszinteség...stb) szöveggel, mert nem tudjátok az egész sztorit. köszönöm! 16/L

Legjobb válasz: igen,feltûnik.

igen, feltûnik.
ha szûz lennél eleve nenhezebben csusszana be..de mivel nem vagy az ezért nagyon könnyen be fog csussazni ...szvl ha tapasztalt a srác tuti h észreveszi
ha tapasztalat akkor igen nem tudom hogy mi értelme van, de az egyik barátnõm 2x játszotta meg a szüzet, az egyik "kezdõ" volt, úgy tudom hogy õ volt neki az elsõ "szûz" lány, nem tûnt fel neki, a másik meg kivágta a p icsába
Valószínûleg.
Ha egy kutya hatol beléd elõször az õ látára, mikor dugnátok, akkor biztos nem.
Szerintem simán. egy szûz lánynak azért fáj az elsõ, én nem is élveztem, ezt nem tudom hogy tudod megjátszani...
Attól függ, mennyire tapasztalt. Ha csak 1-2x szeretkezett, akkor még nagyon szûk és fáj neki és szerintem nem tûnik fel. Ha túl rutinosan mozog és semmitõl nem riad vissza, vezet, az nagyon feltûnõ, kb. 10 alkalom felett már biztos nem lehet eljátszani, bár hallottam én is "prosti legendákat", hogy hülyék a férfiak, mert 2x visszamûttették meg ilyesmi.
Rájött vagy elmondtad neki?
És mi lenne az egész sztori? Miért nem árulod el egy anonim oldalon? Vagy ha nagyon cikinek érzed, akkor legalább privátban.
5 re , akkor téged nem csináltak meg rendesen elsõ alkalomra.
Amikor szûz voltam akkor nagyon is feltûnt nekem, hogy a lány szûz volt. Nemcsak egy dologból. Szóval, hogy tapasztalatlan valaki attól még õ is rájöhett.
Ha fel is tûnik neki hülye lesz majd szóbahozni. Vicces hogy nekem még azt kellett hazudnom, hogy nem voltam az. 28F
nem feltétlenül csúszik be könnyen, nekem jó egy év után is olyan az elsõ pár perc mint amikor elveszítettem, pedig elég intenzív a szexuális életem és a párom is figyel az elõjátékra
Nem biztos, hogy feltûnik, de lehet. Pl: hogy esetleg nem vagy olyan szûk, mintha szûz lennél.
A kérdező hozzászólása: és mibõl? mert én pl, az igazi elsõ alkalommal sem véreztem..
Ha nem szûz a pasi, akkor biztosan.
egy kapcsolat alapja az õszinteség!

Honnan tudom hogy egy pasi csak a testem vagy a lelkemre pályázik? Hogy viselkedik egy pasi ha többet szeretne mint szex?

Legjobb válasz: bocs, de az elsõ pár mondatból lehet tudni beszélgetés szövege, hol zár, mirõl dumál, ehhez nem kell ész, csak odafigyelés, nem nagy valami N

bocs, de az elsõ pár mondatból lehet tudni beszélgetés szövege, hol zár, mirõl dumál, ehhez nem kell ész, csak odafigyelés, nem nagy valami N
Azt egy férfinél soha nem tudhatod elõre:D Na jó viccet félre téve, ha a lelkedet akarja, akkor azzal gofalkozik többet pl.Sok ész nem kell hozzá hogy ezt észre vegye egy nõ szerintem.
Úgy hogy nem rögtön ágyba visz...hanem azt mondod hogy várjunk, õ azt mondja oké. Ennyi...
Akkor vár. Ha szex akkor nem vár.
Te milyen idõs vagy? És a srác hány éves?
Ha patája, szarva, villás farka van, akkor a lelked kell neki.
Kérdezõ.Ne legyél már ennyire suta nõszemély könyörgöm.Ezt egy valamire való nõ, kb 1 óra beszélgetés után megtudja állapítani magában hogy lyukra vár e vagy sem a pasi. Én jópárszor hajtottam csak dugásra, egytõl egyik minden nõ levágta mi a helyzet.Az már más kérdés hogy volt olyan aki benne volt ennek ellenére.Szóval szerintem ezt egy valamire való nõ megérzi és megtudja állapítani. De azért annyit hozzáfûznék hogy amelyik csajtól nem csak szexet akarok, sokkal de sokkal öszintébb vagyok és sokkal többet beszélgetek vele, érdeklõdöm felõlle, dícsérem, kedveskedek neki.Ha ezekbõl 2-3 elmarad, akkor csak lyukra játszom, ami nálam nagyon ritka, mivel imádoma nõket és nem szeretem õket átverni.
"lelkedre pályázik"? Mi õ talán a Lélekfaló? Amúgy meg aki egészséges az vagy testedre hajt vagy rád, de ebbe is beletartozik a "testi kapcsolat" ha érted mire célzok.
"...csak orál volt" Na ez se akar tõled normális kapcsolatot. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az érdek feszítõ hasznos válaszokat! :DDD igazából legbelül én is tudom csak lyukra játszik...de az a pici bizonytalanság csak ennyi :)
egy pasi mindig a szexre hajt elsõsorban :) utána jöhet a többi.
11-es: Nem feltétlenül igaz...
Csak a tested kell a férfiaknak az esetek nagytöbbségében, bocs..., de ez van.
Attól, hogy szex van akár már az elsõ pár randi valamelyikén, még simán lehet tartós a dolog. Annó 22 évesen elsõ randin (2. találka!) feküdtem le exemmel, még is 3 évig voltunk együtt. A következõ, 25 évesen a 2. randin volt meg, 2, 5 évig tartott, az az utáni 27 évesen meg szintén a másodikon volt meg, mai napig tart (feleségem, gyermekem anyja). Nem ezen múlik. Ha nem vagy tökéletesen naív, és nincs túl nagy rózsaszín köd, észre fogod venni, hogy mire kellesz neki... 32F
hát ez egyszerûbb kérdés mint gondolnád. megkérdezed hány nõje volt:ha sok akkor csak egy ágyrajáró.
Erre mondják. Naiv nõk.
*foglalkozik
A kérdező hozzászólása: engem még nem vitt ágyba csak orál volt de ne hiszem hogy szeretne :/
majd a személyes találkán kiderül minden !
Lelkedre? Ha pap, akkor gyanús, hogy meg akarja a lelkedet menteni az elkárhozástól. Ha nem az, akkor gyanús, hogy csak jól meg akar tolni. Legalábbis legtöbb pasi így mûködik.

A pasik összességébe általába milyen csajokat szeretnek? Hogyan viselkedjen a lány, mivel lehet, , megfogni" egy pasit, ha még nem beszéltetek?

Legjobb válasz: Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...

Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...
Mosolyogj sokat; tudd, mit akarsz az élettõl; legyél odaadó és fordíts rá sok energiát, de mégse legyél könnyen kapható; ismerd magadat, a jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt; legyél talpraesett és a legfontosabb, hogy legyen önbizalmad.
külsõ : barna szem + hosszú göndör / hullámos barna haj , szép mosoly , mell + popó :D = átlagos , ha annál jobb az csak jó. súly : átlagos , se kövér , se vékony. belsõ : 65% angyal, 35% ördög . egy ilyen lányt keresek :D tssék remélem most örülsz :P

Riasztó tényező egy pasinak ha a nő katona?

Legjobb válasz: csak akkor, ha nagyobb a fegyvere, mint az enyém :) már miért lenne riasztó tényezõ? megvered a pasid, ha rossz fiú?

csak akkor, ha nagyobb a fegyvere, mint az enyém :) már miért lenne riasztó tényezõ? megvered a pasid, ha rossz fiú?
Hogyne kellenél, egy katona ruha alatt még lehet dögös bombázó..nehézbombázó hehehe:PBeakasztanám a fegyveremet, tárakat ûrítenék:PErõt Egészséget...Ezredes Kisasszony:P!1ébként miért ne kellenél a pasiknak?Ha jó csaj vagy tök mind1 mi van rajtad..sõt a katonai szerkót egyenesen dögösnek találnám, ha elõtte megigéred nem lõsz le:D:P
Utolsó de beindultál. :D:D:D Látod kérdezõ? Nincs itt semmi baj! :D Akkor a határõrök honnan kerülnek a határra? :D Vagy megöregszenek, és vén mamikat kell majd néznem akiknek belepottyan a fogsora a csomagtartóba, mikor belenéz? meg összenyálazza az útlevelem?
A kérdező hozzászólása: Látom te meg erre a határõrlány témára akadtál rá nagyon. De nyugi, nem vén mamik lesznek a határon:) Úgy tudom a rendõrséget összevonták a határõrséggel, szal az eddigi határõrök a rendõröknek segítenek. Ily módon gondolom a határon is rendõrök vannak. De ha nem helyes az elgondolásom akkor se parázz mûfogsoros nagyikat tuti nem raknak oda hogy útlevelet böngésszenek:)
Én csak elmondtam. :D a haveroknak is mindig reklámozom õket ha jönnek velem. :)
Engem alapvetõen nem zavarna, de egy hosszútávú kapcsolatnál probléma lehet hogy hogy egy katonának azért sok téren korlátozva van a szabadsága. Mint nõ, számomra irreleváns hogy katona-e vagy nem, a többi a lényeg.
Uhh, de szívesen szétvernék egy MHSZ-t a belgáék fején amiért divatot csináltak e-bbõl...
Nekem kifejezetten tetszene. Pár éve én is erõsen foglalkoztam a gondolattal, hogy katona legyek, de nem hiszem, hogy jó úton jár ez az ország... na mindegy... Nem akarok általánosítani, de nálam egy katona lánynál az elsõ benyomás az lenne, hogy normális értékrendje van. És mivel tiszt leszel, ugye nem valószínû, hogy harctéri feladatokat kell majd ellátnod (azért lelkileg megterhelõ lehet, hogy háborúban van az ember felesége/barátnõje :( ), ha emellett még szép is vagy, akkor számomra fõnyeremény. :) 19/F
Hat a katonarol nem tudok bovebben nyilatkozni, de nekem sem az a tipikusan noies foglalkozasom van(biomedikai mernok vagyok), feltem is, hogy elriasztja a pasikat, volt par, aki a szot sem ismerte, hogy mit csinalok, volt par, aki rohogott, hogy "teeee? ugye viccelsz?" es az emberek ugy altalaban azt gondoljak, hogy nem adok magamra stb.. pedig de:D
Nagyon vonzónak találom.
Ennyi erõvel mennyi esélye van egy nõnek férfit találni aki patológus akar lenni:) ?? Sztem a katonának több az esélye mint egy patológusnak:)
Nekem nem lenne bajom a kicsit izmosabb nõkkel, viszont nem igen jönnék össze egy katonalánnyal, ugye gyakran hosszabb ideig nem találkozunk, és félek, hogy annyi férfi között megcsalna állandóan.
Opheliac: I <3 patológus csajok :D 19F
A kérdező hozzászólása: Hát bocsi de kimondottan határõr szak nincs már. Úgyhogy nem valószínû, hogy a határon találkoznánk. Hivatásos katona leszek ha elvégzem, tiszt. Olyan mint akiket aug. 20-án szoktak avatni Hõsök terén.:)
és mi leszel ha nagy leszel? remélem erõsíted a szexi határõrcsajok sorát. :D Unalmas lenne nélkülük 2 órás sorban állni. :)
Egyenruhás nõk! Nájsz!
A kérdező hozzászólása: Nem verem meg természetesen:) Csak nem is tudom.... attól félek h ha az ismerkedés korai szakaszában felmerül h milyen suliban tanulok. És megmondom h katonai akkor téves következtetést vonnak le velem kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: "Egyenruhás nõk! Nájsz!" Ez komoly??? Azt tudtam h Egyenruhás pasik! Nájsz!!! de nem gondoltam h ez nõkre is igaz
Én a nõies nõket preferálom, úgyhogy nálam sajnos kiesnél.
minap bringáztam és egy csini szõke rendõrnõt láttam szintén biciklivel és egy b*a*szottnagy gumibot volt az oldalán mondom hmm mire szoktad használni :D
Az egyenruha-fétis az egyik legelterjedtebb mindkét oldalon. A iskolai, nõvérke, stb egyenruhák iránti vonzalom mondjuk gyakoribb, mint a katonai. De nagyon is létezõ dolog. (Azt érti valaki miért zárja ki a katonaság a nõiességet?) http://images.dailyradar.com/media/uploads/ballhype/photos_l..
Szerintem vonzók.
A kérdező hozzászólása: Na ez az pont erre gondoltam mint a 00:53-as hozzászóló reakciója! Nem ismer, csak annyit tud rólam, hogy katona és rögtön az jön le neki, h nem nõies. Persze nem hibáztatom, csak pont ez amire gondoltam, hogy egy közvéleményben elterjedt sztereotípia befolyásolja az embereket. Amúgy gondolom arra gondolt, hogy az egyenruhában nem vagyok nõies. De azért nem hordom mindig. Hétköznapokon ugyanúgy felvehetek bármilyen ruhát mint minden nõ.
A kérdező hozzászólása: De akkor, bár eddig nem sok hozzászóló volt még, talán levonhatom azt a következtetést, hogy feleslegesen aggódok? Aki eddig írt a többségüknek nem volt riasztó. Sõt volt akinek bejött. Ez azért bíztató. De várom a további hozzászólásokat:)
Sz­arni rá, megnéztétek a képet amit linkeltem? Aki szerint azok az ukrán katonacsajok nem nõiesek az menthetetlenül homár. És direkt igazi katonákat kerestem, nem valami pornómaca uniform videóit.
Szia! Nekem bejön. :) Sokat járok át a határon. Van egy két kedvenc határõrnénim. ;) Szerintem a férfiak 85%-ának bejön. 26/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm fiúk!!:) Megnyugodtam:)
Mondjuk az tényleg igaz hogy fordítva durvább ha a pasi patológus és csajt keres..talán az úgy nehezebb:D

Mennyire izgat egy pasit ha orálisan elégítik ki?

Már 10 éve együtt vagyok a párommal és egyre jobban kívánom,hogy szophassam nagyon felizgat!Szerintetek?

Legjobb válasz: A pasik kedvence szerintem. Gyorsan szop.d le.

A pasik kedvence szerintem. Gyorsan szop.d le.
10 év alatt még sosem csináltad neki? :O Hát akkor épp itt az ideje, hogy meglepd végre! Szerintem nagyon fog tetszeni neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Igen az egészet be tudom kapni.A szerszáma 21-es!:)
Wow! Akkor igazán összeilletek. :D Te ilyen orális tehetséggel pont egy ilyen szép mérettel rendelkezõ pasit érdemelsz, õ meg ekkora farokkal egyértelmûen egy ilyen profi csajt, mint te. :)
A kérdező hozzászólása: Hát ezért vagyunk(szerintem) ennyi ideje együtt!:)
És alul is szereted, amikor használja a 21 cm-es férfiasságát? Becsúszik könnyen? Nem fáj soha? Vagy a szopás után már mindig annyira nedves vagy, hogy ezzel nincs gond? :)
A kérdező hozzászólása: Már nagyon hozzá edzõdött a p..-nám!Amúgy nagyon könnyen becsúszik szopás után és ezzel nincs gond!Szeretem ha betolja tövig, de inkább lovagolni szeretek, mert az mind a ketten nagyon élvezzük!:)
Análist próbáltátok már? Vagy ahhoz ez a méret azért már túl sok lenne? :)
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk, de az neki annyira nem jött be!Nekem nem lenne gond!:)
A kérdező hozzászólása: A te pasidé mekkora?
Vajon mire figyelhettél, ha tíz év alatt nem jöttél rá magadtól, hogy egy pasit mennyire is izgat ha leápolják...
fantasztikusan jo lehetsz ! Irigylesremelto
Barcsak engem is jol leszopna valami dogos no:(
Az egészet be tudod kapni? És mekkora neki? Te tényleg nagyon profi vagy akkor. :) ))
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem elég jól megy!Minden nap!:)
10 éve és nem csináltad még? na ez nem semmi.
A kérdező hozzászólása: De 10 éve szopom és egyre jobban izgat!!!!!!
Második vagyok. Jaa igy már érthetõ. Én is csak egyre jobban kívánom mindig, hogy szophassak. Sajnos van egy fiú akivel szex szokott lenni, én naponta többször akarnám, de õ ritkábban talizik velem. Alig várom már, hogy végre rávegyem, hogy naponta többször is akarom.
popóját is nyald ki, meg a golyóit is szopogasd, garantált lesz a sikered.
A kérdező hozzászólása: Én is szeretném naponta többször is, de a munka miatt ez elég necces!A popoját nem nyalogatnám, de a zacsikat szoktam:)
Jaj, bocs, akkor félreértettünk szépen. :D Ebben az esetben viszont megállapíthatom, hogy nincs veled semmi baj. Teljesen normális, hogy ennyire felizgat. Ragadj meg minden alkalmat, és szopjál! Például ébreszd reggelenként így, indulás elõtt kapd le gyorsan, stb. ;)
A kérdező hozzászólása: Ezt szoktam tenni és nagyon szereti, de én még többször akarom!Azt hittem ezzel én vagyok így egyedül, hogy ennyi év után is így kívánom!:)
Nem vagy egyedül. :) Engeded azt is, hogy a szádba élvezzen mindig? Lenyeled neki? ;)
A kérdező hozzászólása: Igen engedi és lenyelem ez még jobban felizgat!
A kérdező hozzászólása: Igen engedi és le is nyelem ez még jobban felizgat!:)
Az nagyon jó akkor. Csak így tovább! :) Tényleg, mélytorkozni tudsz? Mennyire megy? Milyen gyakran szoktál? ;)
Es csak a ferjedet szereted oraliasan izgatni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!