Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi bírja ki szex (4 db)

Egy pasi meddig bírja ki szex nélkül?

mármint hány napig?esetleg hétig? mert fogadtunk(tom hülyeség/@) h ki meddig bírja és már csak pár napja és nagyon nem bírom

Legjobb válasz: Ez mindegyik fiunál más hogy van. Attol füg hogy menyire van hozzá szokva, menyire van benne a perverzió, bár egy kicsit beteges más fiuval fogadni ilyen dolgokba. Bár nem tuom hogy érted, lányal, vagy maszturbálásal. Más inkább örülne neki hogy csinálhatja egy lányal.

Ez mindegyik fiunál más hogy van. Attol füg hogy menyire van hozzá szokva, menyire van benne a perverzió, bár egy kicsit beteges más fiuval fogadni ilyen dolgokba. Bár nem tuom hogy érted, lányal, vagy maszturbálásal. Más inkább örülne neki hogy csinálhatja egy lányal.
egyénfüggõ. egybk ez nem olyan h meddig bíromki kaja nélkül. belehalni nem fogsz, legfeljebb megõrülsz:D gondolj arra, h majd milyen jó lesz mindent bepótolni utána:) )
40 nap és 40 éjszaka... Igazából bármeddig, gondolj arra hogy a szerzeteseknek elvileg sosem lehet, és van aki be is tartotta!
ááá... ki lehet bírni:D én már tudom mert egyszer én is fogadtam ilyes miben... és nyertem:D de amúgy akkor lehet ezt kibirni, hogy nincs ilyen alkalom! hogy nem jössz össze egy lánnyal az ágyba:D:DD
Én eddig 17 évig bírtam :D amúgy mindenkinél változó!

Mennyit bír ki egy átlagos 23 éves pasi szex nélkül?

illetve milyen gyakran várná el h kielégítsem? légyszi értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Ez teljesen emberfüggõ. Van csaj ismerõsöm akinek a pasija havonta 1x kapható csak kb a szexre... én meg speciel minden nap vevõ lennék rá :) de ha engem nézünk ezzel az igénnyel akkor a heti 1-2 alkalom azért szerintem jó lenne legalább, de mint mondtam teljesen pasifüggõ :) 21/F

Ez teljesen emberfüggõ. Van csaj ismerõsöm akinek a pasija havonta 1x kapható csak kb a szexre... én meg speciel minden nap vevõ lennék rá :) de ha engem nézünk ezzel az igénnyel akkor a heti 1-2 alkalom azért szerintem jó lenne legalább, de mint mondtam teljesen pasifüggõ :) 21/F
Miért, a szex arról szól, hogy te kielégíted?
24 vagyok 2 éve nincs barátnöm de már alig birom .szinte mindennap kivéve ha fáradt vagyok...
Én 23 évesen szexeltem elõször és utoljára, és nagyon úgy néz ki, h életem végéig muszáj kibírnom.
én 22 vagyok, de szex és kielégülés nélkül is kibírtam 2 hétig, amikor nyaraltam. Mondjuk szex nélkül már 22 éve bírom. :D A szex meg a farokverés, nem az élvezet miatt van, hanem ez is egy mellékcselekvés, mint a cigi, körömrágás. dögöljek meg ha nem így van. :D
1 órát kb
Barátom 23 éves, és remekül bírja, 1 hónapban egyszer szexelünk. Kár, hogy engem kikészít ezzel...
még 52 évig
hali Szerintem rosszúl tetted fel a kérdést Szex nélkül szerintem 1-2 hét max kielégülés nélkül 2-3nap
Szerintem olyan heti 2-3 alkalom.. De mint elöttem is írták, emberfüggõ..
Én most nagyon aktív vagyok a barátnõmmel együtt, heti kétszer alszik nálam, ez 4 nap, napi 3 minimum, de volt amikor 6-ot is kibírtuk, poén, hogy az ideje meg változó, volt hogy az 5-ik menet 20 percig tartott :)

Szülők! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok összejött egy 22 éves pasival? És ha nem szakítanak, akor szerintetek mennyi ideig bírja ki a férfi, hogy ne erőltesse a szexet?

Legjobb válasz: Persze, 20 felett már nem kangörcsös, csak simán szükséglete a szex, és ha nem kapja meg a párjától, akkor majd megkapja mástól. :) Nem értem mit lehet enni egy 14-15-16 évesen. Kislányok, akik nagylányosat játszanak. Mondjuk hoppon is hagyják szinte mindet. De hát az ember a saját hibájából tanul.

Persze, 20 felett már nem kangörcsös, csak simán szükséglete a szex, és ha nem kapja meg a párjától, akkor majd megkapja mástól. :) Nem értem mit lehet enni egy 14-15-16 évesen. Kislányok, akik nagylányosat játszanak. Mondjuk hoppon is hagyják szinte mindet. De hát az ember a saját hibájából tanul.
Elõször is meg szeretném ismerni azt a pasit. Volt már dolgom párral, kiismerem én egy sima beszélgetésbõl. A lányodra úgysem tudsz hatni, max bízhatsz a nevelésedben.
A középsõ lányom éppen 15 éves, de eddig szerencsére nem volt ilyen „gond”. Persze, vannak szerelmek az életében, volt olyan is, hogy nála 10-15 évvel idõsebbe volt szerelmes (általában színészek), de abba még bele sem gondoltam, hogy mi lenne, ha egyszer azzal állítana haza, hogy „Anya, apa! Van egy 22 éves barátom”. Valószínû, hogy bármennyire is ellenezném pont az miatt, amit már Te is említettél (szex), nem tiltanám el tõle, mert, ugye, minél inkább tilt az ember valamit, annál inkább szeretné a másik. Úgy gondolom, hogy mindenképpen beszélnék vele, megkérdezném, hogy tisztában van-e a dolgokkal, de úgy gondolom, hogy a saját gyermekemben maximálisan megbíznék még akkor is, ha eleinte megenne a fene.
ha tényleg szereti a lányt, bármennyit vár rá :')
Dehogy érettebbek, te most hülyéskedsz a mai lányoknak hamarabb nõ a mellük, attól még agyilag és lelkileg baromira nem érettek.24 éves felnõtt férfi mit lát egy kis csitrin, fel nem tudom fogni, se elbeszélgetni nem tud vele, sem szexelni, szóval utolsó ne jártasd a szád, mert idiótaságokat beszélsz
szüleid nem százasok, 14 éves taknyost engednek, hogy egy felnõtt férfivel járjon
en ismerem olyan lanyt aki 15 eves es 21 eves a baratja, nagyon szeretik egymast, nagyon edesek eggyut *-* a szulok tudnak rolla, nem ellenzik mert megismertek a fiut. Nem erolteti a sexet a fiu, de biztos elszoktak jatszani egymassal ( max petting)
Nehéz kérdés de tuti nem okés a 22 éves aki egy 15 éve gyerekre bukik, az én võlegényem 22, már a 18 évesek kislányok hozzá képest, sõt nem is látja Õket nõnek.22 éves tuti nem vár 2 évet a lányodra, pedig 15-16 évesen baromira nem kéne szexelni.
Utolsó kommentelõ! Nem értek veled egyet! Ha az a 24 éves fiú normális, és nem sietteti a dolgot akkor nem lehet probléma. Amúgy meg a mai lányok általában érettebbek a koruknál. Én nem pofáznék itt észt osztva, ha nincs mit! ;) Szerintem a tiltásnak ebben az esetben semmi értelme nem lenne, mert ha szereti egymást két ember akkor így vagy úgy megtalálják a módját arra, hogy találkozzanak. Ha az ember enged a gyerekének akkor felügyelet alatt tudja tartani az eseményeket. Ha viszont megtiltja akkor annál inkább ellenkezni fog és minden rosszabb lesz. Tehát a kérdésre a válasz: Szerintem inkább engedd a lányodnak, hogy találkozzon otthon nálatok a fiúval, meg esetleg sétáljanak egyet, mintsem hogy eltiltsd õket egymástól. Ha eltiltod akkor a lányod is gyûlölni fog és mindent a te szavadnak ellenkezõleg fog tenni.
Én 14 éves vagyok a barátom 24. A szüleim megismerték a barátomat és egyáltalán nem ellenzik... sõt. :) ) Inkább örülnek neki, hogy egy 24 éves tapasztalt fiúval jöttem össze, aki tud várni. És nem pedig egy 16-17 éves kangörcsössel, akinek csak a szex van a szeme elõtt. (Ezt apukám mondta mikor megtudta hogy összejöttem a barátommal.)
Érettebbek a koruknál? Röhej. Szerintem pont, hogy szellemileg visszamaradott a 99%-uk. Pont ezért kell már félteni õket mindentõl, mert ostobák. Persze mindegyik érettebbnek érzi magát, gondolom te is, de ez nem így van.
Bocsi az offért, de van egy 15 éves húgom és egy 18 éves öcsém (én 21L vagyok) és általában érettebbnek látom a húgom, mint az öcsémet, vagy a haverjait :o Nem mindig, mert a húgom sem koravén meg ilyenek, és vannak területek, ahol igen is gyerekes még...de a lányok általában érettebbek, mint a velük egy idõs fiúk :( Ettõl függetlenül a húgomat nem tudnám elképzelni egy korombeli pasival. Szóval se én, se anya nem örülnénk. De az biztos, hogy nem tiltanánk (mármint tiltaná anya ;)) el tõle. Inkább sokat beszélgetne vele anya a védekezésrõl, én meg (mint a pasijával egyidõs nõ) a barátjáról :) szerintem nekem õszintébben beszélne a srácról, mint anyának, és én is könnyebben tudnék neki válaszolni, mint anya :) Szóval anyukánk és én összedolgoznánk e téren szerintem :) másrészt meg, én annak se örülnék, ha összejönne valami 15-16-17 éves vadbarommal :/ a legjobb ha még nem pasizik ;)
nosssss...én 16 voltam, a férjem pedig 21, amikor összejöttünk és együtt vagyunk immár 17 éve, házasok tíz éve, most született az elsõ babánk :) Szóval akármi lehet belõle, de ma már nem ritka hogy 15 évesen szexelnek, mi sem vártunk vele sokat, noha nekem nem õ volt az elsõ..de elõtte volt petting, meg felkészültem, azaz elkezdtem tablettát szedni és csak utána szexeltünk igazán. Persze nagyon sok éretlen 15 éves és 22 éves van, sõt van idõsebb is, de ugyanúgy a másik véglet is megtalálható, szóval mindig az adott szitut kell kezelni a felek ismeretében, szerintem
Lelökném a pasit a lépcsõn.
A lehetõ leghamarabb meg akarja dönteni, de ha a lányod is akarja miért baj?

Milyen a pasiknak egy szexi kihívó vakmerő pár, hogyan, mivel vonzza őrjíthetem meg a pasim, hogy ne bírja ki nélkülem?

Hogy odalegyen értem...! Nem szeretném elvesíteni, soha soha

Legjobb válasz: Írass fel az orvosoddal egy adag nikotintapaszt, amilyet a dohányzásról leszokóknak adnak! Ez után minden éjjel, miután elaludt, ragassz egyet a testére, majd reggel, mielõtt felébredne, vedd le! Miután kialakult nála a nikotinfüggõség, egyszerûen rosszul érzi majd magát, ha akár csak egy éjszakát is nélküled tölt.

Írass fel az orvosoddal egy adag nikotintapaszt, amilyet a dohányzásról leszokóknak adnak! Ez után minden éjjel, miután elaludt, ragassz egyet a testére, majd reggel, mielõtt felébredne, vedd le! Miután kialakult nála a nikotinfüggõség, egyszerûen rosszul érzi majd magát, ha akár csak egy éjszakát is nélküled tölt.
Mondjuk ne csimpaszkodj állandóan rajta, ne nyilvánitsd ki állandóan, hogy odavagy érte. Ha ir neked, ne válaszolj rögtön. Ha akar veled találkozni, mondd, hogy tegyétek át másik alkalomra, mert már van programod a barátnõkkel.Igy érzi, hogy nem függsz tõle, és úgy érzi meg kell hóditania téged(ismét). Sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!