Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi bírja (47 db)

Hány éves korig bír egy pasi szexelni? Eddigi tapasztalatom alapján 68évesen kifogástalan.

Legjobb válasz: 3/6-os. elég egyértelmû, hogy a kérdezõ nõ - tehát neki nem állt fel. volt egy 68 évessel, akinek igen. kérdezõ: kösz, nem kell kölcsönadni a pasidat, mert nem tudnék vele mit kezdeni lévén én is pasi vagyok. mindketten: azt hittem egyértelmû a válaszom, hogy a viagrának köszönhetõen, addig tud egy pasi szexelni, amíg a szíve elviseli a gyógyszer okozta terhelést. (üdv a 21. században). a kérdés ha úgy hangzik, hogy meddig bír segítség nélkül, az nyilván más tészta.

3/6-os. elég egyértelmû, hogy a kérdezõ nõ - tehát neki nem állt fel. volt egy 68 évessel, akinek igen. kérdezõ: kösz, nem kell kölcsönadni a pasidat, mert nem tudnék vele mit kezdeni lévén én is pasi vagyok. mindketten: azt hittem egyértelmû a válaszom, hogy a viagrának köszönhetõen, addig tud egy pasi szexelni, amíg a szíve elviseli a gyógyszer okozta terhelést. (üdv a 21. században). a kérdés ha úgy hangzik, hogy meddig bír segítség nélkül, az nyilván más tészta.
és te hány éves vagy ? amúgy nem tom.
Most minden túlzás nélkül, szerintem én emiatt fogok megmurdálni! :) Olyan kevésben volt még eddig részem, h ha lesz egy lány, akivel csinálhatom, éjjel-nappal fogjuk is csinálni! :D :D
A kérdező hozzászólása: 40.
kérdezõ, hány éves vagy ?
4-es. 56 volt a legidõsebb, akivel voltam, ha nem magától állna fel neki, valószínûleg nem írta volna ki a kérdést. Elég nyilvánvaló, hogy viagrától bárkinek feláll, nem?
A kérdező hozzászólása: #4.Kölcsönadom és a BOLDOGSÁGTÓL FOGSZ SÍRNI!
utolsó, olvasd már el a kérdést: 68 évest ír. az már azért magától sokszor nem áll fel....
Egy férfinak 56 évesen még simán van merevedése. És nem a viagrától. Akinek nem áll fel, az valószínûleg csak unja a partnerét.
Hány éves vagy? 68 évessel? Hú.... egyébként ameddig a viagrától nem áll meg a szíve....
9-es. Te nem értesz. Együtt éltem egy 56 éves férfival, ha szedett volna kék tablettákat, arról tudtam volna.

Meddig bírja egy pasi? [többi lent]

Én nem arra vagyok kíváncsi hogy egy pasi meddig bírja a szexben. Inkább arra h például adott egy 18 éves férfi és egy szexi csaj. Vagy ha egy pasi el?tt rázza magát egy csajszika és h ezt a pasi meddig bírja még nem mozdul rá?Mármint meddig nem fantáziál róla?!:) Nah ezt elég hüllyén írtam le de remélem értitek a lényegét. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: szerintem a pasik ha meglátnak 1 szép nõt egybõl fantáziálni kezdenek róla, pláne ha rég szexeltek és/vagy maszturbáltak...:) az, hogy meddig bírja, hogy "nem mozdul rá" sztem attól függ, hogy a csávó mennyire merész, mert a félénkebbek lehet nem is mernek próbálkozni.

szerintem a pasik ha meglátnak 1 szép nõt egybõl fantáziálni kezdenek róla, pláne ha rég szexeltek és/vagy maszturbáltak...:) az, hogy meddig bírja, hogy "nem mozdul rá" sztem attól függ, hogy a csávó mennyire merész, mert a félénkebbek lehet nem is mernek próbálkozni.
Nem értem XD Hogy érted a rámozdult? Hogy nekiesik a pajszerel? 18/f
A kérdező hozzászólása: is..vagyhát koncerten odaáll mögé és háát nincs csak pár centi köztk, vagy ilyenre gondolok..meg félreérthetõ mondatokat mond, meg nézi a fenekét..meg hasonlók..nem vokm pasi, szal nem teljesen értem h mivan ilyenkor..ezért kérdeztem:)
A kérdező hozzászólása: sztem egy pasi legyen optimálisan merész..nah jó ez másik téma, köszönöm a választ:)
Jaaaa már értem :D (Elsõ vok)!! Hát tudod ez egyszerü kérdés. Egy vicc szerint ha levágják az ember tökét akkor az agy veszi át az irányítást ^^. Úgyhogy a fantáziánk azonnal el kezd pörögni :D. Rámozdulni már csak a bátrabbak mernek :D 18/f
elég ha annyit biztosan tudsz h egy pasi azonnal képes fantáziálni, és személytõl, valamint akaraterõtõl is függ minden... mindenesetre ha a faszához dörzsölöd a segged, és jól is nézel ki, akk biztos lesz valami, nincs az a pasi aki megállná...
Ez 1 értelmû! A pasik mindig megnézik a lányokat! A pasikat nem is annyira de a lányokat/nõket mindig! Hidd el! Hiába csúnya/szép az illetõ..Az meg már csak percek kérdése mikor mozdul rá..Hamár tetszik neki.És a lány is kihívóan viselkedik.Ot már lesz valami.. 21/L
Mivan? A szexi is relatív, és én [email protected]áig birom, ha a csaj primitív buta...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

Szeretkezni akartam egy pasival, de alig bírt belémhatolni, meg is jegyezte, hogy milyen szűk vagyok. Abba is hagytuk, mert már neki fájt. Utána rettentően véreztem. Lehet, hogy most szakadt át teljesen a szűzhártyám?

Voltam már pasival, de nem volt valami jó. Már évek teltek el azóta, hogy valaki utoljára hozzám ért "ott".

Legjobb válasz: Nem, szerintem sem normálisak az elõzõ hozzászólók :S Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem, de szégyelltem a tapasztalatlanságomat a párom elõtt ezért azt mondtam hogy voltam már pasival. Nem volt jó ötlet és nem azért mert rossz volt az elsõ, a párom nagyon gyengéd volt velem. De sokkal kevésbé lett volna stresszes ha elmondom az igazat.Aztán a késõbbiekben kiderült hogy van még mit tanulnom, de nem okozott problémát, azóta is együtt vagyunk és jó a szexuális életünk. Nem hiszem hogy lenézne téged, a pasik nem szokták bánni ha egy lány tapasztalatlan és büszkék arra hogy õk taníthatnak nekik egyet s mást:) Egyébként hosszú távú kapcsolatnak tervezed vagy futó kaland volt?

Elõször is: Nem értem, miért kell ilyen bunkó módon beszólni. Azt írta a kérdezõ, hogy évek óta nem volt senkivel. Tehát kurva nem lehet. Hülye viszont annál inkább. Jobb lett volna, ha elmondod az igazat. Ez így mindkettõtök számára kellemetlen. Kérdésedre válaszolva: Igen, lehet, hogy le fog nézni. Akkor próbálj nem törõdni vele, megtörtént, már nem tudod rendbehozni. De ha nem lesz faszfej, az azt is jelentheti, hogy fontos vagy számára, és akár még komolyabb is lehet a dolog.
Nem, szerintem sem normálisak az elõzõ hozzászólók :S Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem, de szégyelltem a tapasztalatlanságomat a párom elõtt ezért azt mondtam hogy voltam már pasival. Nem volt jó ötlet és nem azért mert rossz volt az elsõ, a párom nagyon gyengéd volt velem. De sokkal kevésbé lett volna stresszes ha elmondom az igazat.Aztán a késõbbiekben kiderült hogy van még mit tanulnom, de nem okozott problémát, azóta is együtt vagyunk és jó a szexuális életünk. Nem hiszem hogy lenézne téged, a pasik nem szokták bánni ha egy lány tapasztalatlan és büszkék arra hogy õk taníthatnak nekik egyet s mást:) Egyébként hosszú távú kapcsolatnak tervezed vagy futó kaland volt?
Szerintem lehetséges, h most szakadt át. De azt nem írtad h a legelsõ még régebben vérzett e, meg h ha kicsi volt , akk igen most szakadt át.....
1.nem vagy hülye ku..a!(aki ezt írta minõsiti is) 2.ne törödj az ilyen hozzászolókkal!!!! 3.valószínûleg lelki okai voltak, féltél stb...félelem mindenkiben bent van, mikor elõször van együtt a partnerével, probáld el engedni magad
Szia! Ne törõdj a beszólásokkal, szerintem el se olvasták a kérdést. :( Igen, lehet hogy most szakadt át a szûzhártyád. Bár az is eszembe jutott, lehet hogy pszichikai oka volt a kudarcnak. Mint írtad, régen voltál pasival, akkor sem volt igazán jó a szex, ráadásul a hazugságod is nyomasztott. Lehet hogy begörcsöltél, a hüvelyizmok képesek ilyesmire (is), ha emellett nem voltál elég nedves, akkor lehetett a pasinak is kellemetlen. Próbálj beszélni vele ha õt akarod. Különben meg keresd tovább az "igazit", legyél vele õszinte és minden rendben lesz!
NOMRÁLISAK AZ ELÖTTEM HOZZÁSZOLOK??????
Na jo, ne sertegessuk egymast, de van egy olyan erzesem, hogy te is csak egy vagy azok kozul, akik azt hiszik, attol nagy lanyok lesznek, ha osszevissza k...elnek. Minek kell neked hazudozni???Miert nem ulsz le magadnak es varod meg a kello alkalmat es a kello embert, akivel szeretkezhetsz. Vele talan nem menne ilyen nehezkesen sem.
igaza van az elötem lévönek hülye ku... vagy minek a szexneked ha nem értesz hozzá én pasi vok és én lenézlek hol ott nem velem ketyintetél
hülye KURVA
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek köszi a választ! Bár a beszólogatókat nem értem, mert nem érzem jogosnak, amit írtak, de ez is egy vélemény. Így visszagondolva, valószínüleg tényleg a félelem lehetett az ok, hogy elbénázok valamit (ez sikerült is...:S). De ez is csak azért volt, mert (így megválaszolva egy kérdést is) hosszú távra terveznék... (L)
figyelj ne törödj a bunkokal nem vagy te kurva csak tapasztalatlan én egy srác vok és én nem nézném le a barátnömet ilyenért inkáb örülnék hogy én adhatok neki át valamit mert ugye ha lefekszel a barátodal egy fokal tapasztaltab vagy.FEL A FEJJEL
Nem értem, miért ilyen indulatosak a hozzászólók. Nem a te hibád ami történt. Szerintem a következõ alkalom már zökkenõk nélkül telik el.
Én fiatalabb vagyok mint te de válaszolnék :) Volt egy barátom akivel ha együtt voltunk nem esett valami jól. A mostani párommal nagyon jó együtt lenni, az elején voltak problémák...fájt, stb. és az a rossz élmény is közrejátszott, nem tudtam ellazulni. Beszélgettem vele, elmondtam mi baj van (õ is látta rajtam h nyomaszt valami)...tapasztaltabb mint én. Megtanultam ezen a téren is megbízni benne és szóltam neki mikor baj volt akkor óvatosabb volt velem. Azóta nagyon jó vele lenni :) Biztos, hogy ha szeret a párod meg fog érteni, kis idõbe fog tellni amíg teljesen ellazulsz de segíteni fog ebben :) Nyugodj meg nem fog lehurrogni azért sem, hogy tapasztaltabbnak mondtad magad.

A pasim mért csak egy menetet bír? Talán én nem vagyok neki elég jó?

Legjobb válasz: Sok férfi csak egyet bír. Kell pár óra, sokszor egy nap, mire "újratöltõdnek".

Sok férfi csak egyet bír. Kell pár óra, sokszor egy nap, mire "újratöltõdnek".
Márpedig van akinek órák kellenek, max te még nem találkoztál ilyennel.
A kérdező hozzászólása: hÁT A PASIM 18 NEM KERESEK , , JOBB KÉPESSEGUT·" ÕT SZERETEM ÉS ÉS Õ JOL CSINALJA AMIT CSINAL . nEM LEHET HGY FÁRADT VAGY VALAMI MÁS PROBLÉMA????
van akinek nem elég pár perc van akinek kell 1 óra vagy több ha jó teljesítményt akarsz ez nem azon múlik h te milyen jó nõ vagy
nah jó de az az egy menet, mennyi idõben? Mert ha 2-3 óra akkor respeckt neki, hogy az az egyet bírja:D
szexszel én is egy menetet bírtam mindig is... de azt el tudom húzni 1-1.5 órára.... a maszti az más, azzal több is megy, igaz, ott kisebb az erõnléti követelmény! :-P
Nem tudom.Nekem is volt egy pasim aki csak egy menetet bírt, utána már nagyon érzékeny volt neki a farka.
idióta
Sok férfi csak egy menetre képes, én párom is. Na bumm, nincs ott semmi probléma.
Nem mindenki akkora bika, mint ahogy azt a nõk hiszik! :) A férfiak ilyenkor egy idõre erõsen lemerülnek, kell egy kis idõ az újratöltõdéshez. Fiatalabb korban kevesebb, idõsebben egyre több.
mi az h egy menet? egyszer megy el és kész?
Ez egyénfüggõ. De segíthetsz a helyzeten, ha vársz 10 percet, aztán elkezdesz játszadozni a játszótéren, amíg ki nem egyenesedik az a hintarúd...
Örülj neki, hogy annyit is kibír! Szerintem a szüleid már nem is szexelnek..
Ugyamazért, amiért ha jóllaktál nem vagy utána éhes. Nem neki kéne elmennie többször, hanem neked legalább 1x ...
Próbáld jobb képességû pasival.
Páróra azért nem kell, párperc bõven elég.
A pasik is öregszenek. Sose felejtem el, egyszer egy 33 éves pasi el volt ájulva, hogy 4 menet sikerült, egymás után:DDDD
nem mindenki bír több menetet, sõõõt. :) szerintem ilyenkor picit várjatok, párpercet és lehet folytatni. :)
Férjem is csak egylövetû, de én 3-4szer elmegyek egy szeretkezés alatt, sosincs igényem újabb "menetekre". :)

Honnan lehet tudni, hogy egy pasi azert beszelget velem mert tetszem neki, de nem mer amugy lepni, vagy azert beszelget velem mert csak baratkozni akar es bir?

Legjobb válasz: Ha személyesen beszélgettek akkor láthatod rajta. Amugy a legtöbb pasi általában olyan lányokkal beszélget sokat akitõl akarnak is valamit.

Ha személyesen beszélgettek akkor láthatod rajta. Amugy a legtöbb pasi általában olyan lányokkal beszélget sokat akitõl akarnak is valamit.
magamból kiindulva már nem is merünk kezdeményezni nálatok, mert úgyis elutasítotok
Ezt a kérdést akár fordítva is fel lehet tenni. Figyeld a tekintetet, a beszélgetés sûrûségét, valamint a témához való hozzáállásást. Valamint az sem elevezendõ szempont mennyire figyel rád, meghallgatja-e a véleményed, érdeklõdõ és emlékszik-e késõbb is azokra amiket beszélgettetek. Ha igen akkor én férfiként azt mondom, bármi lehet. Amúgy a barátkozni akar é bír az jó dolog, jobb mint ha csak tetszel neki, elvégre egy kapcsolat alapjának kellene lennie a barátságnak és a kölcsönös egymás "bírásának".
Vannak ilyen pasik, beszélgetnek veled , de nem mernek lépni közben tetszel nekik.

Miért gondolok mindig erre? A párom ki ment külföldre dolgozni, egy hónapot van kint. Egész nap arra gondolok hogy meg csal. Ki bír egy pasi egy hónapot?

Legjobb válasz: 1 évet is akár (pár hetes,napos hazajövetelekkel), de még 5 évet is így. 1 hónap nem idõ, azt simán bírnia kell.

1 évet is akár (pár hetes, napos hazajövetelekkel), de még 5 évet is így. 1 hónap nem idõ, azt simán bírnia kell.
Azért gondolsz a magcsalàsra, mert màr a csapból is ez folyik. Na aggódj, ha szeret kibir többet is.
Persze, hogy kibír. Még többet is.
A férfiak nem állatok, visszatudják fogni magukat. Csak egy-két szánnivaló diszpéldány kifogása az, hogy az ösztönei miatt léptek félre.Az ilyeneket kell egybõl kidobni, ha jot akarsz magadnak. 31/F
Azért mert úgy gondolod, van nálad szebb nõ, aki kellhet még a párodnak.Magyarán se benne se magadban nem tudsz megbízni....
vészesen sok idõ.
Te kibírod hogy nem csalod meg? Magadból indulsz ki? Én is külföldön dolgozom évek óta..... Ki lehet bírni õrülj neki hogy jól keres ne idegesítsd ilyenekkel. Ha akarna otthon is megcsalna.
Azért gondolsz erre, mert a bizalommal kicsit hadilábon állsz. Lehet, hogy magad is kicsit instabil vagy, félsz, az elhagyás elõhív belõled egy csomó õs, kiskori félelmet; és emellett tudjuk, hogy mindig vannak irigy "jóakarók", akik aztán tutira tudják, hogy "biztos" meg fog csalni...mert õk ezt tennék. Mert irigyek (és rosszindulatúak is!), hogy a párod jól keres. stb. Nem, nem fog megcsalni, ha szeret. Úgyhogy nyugodj szépen meg. Nem lesz semmi baj. Ha szeret, nem fog félreka--matyolni, csak azért, mert történetesen egy hónapig nem lát téged. Ha véletlenül mégis, akkor dobd ki szépen, és örülj neki, hogy volt esélyed arra, hogy ez kiderülhessen. Inkább most, mint 35 vagy 55 éves korodban, ugye?
nekem a párom már vagy 10 éve kint dolgozik, bár mi még kicsivel több mint egy éve jöttünk össze. 6 hetet van kint, 1et itthon. maximálisan megbízom benne annak ellenére hogy a kollégái csalják a párjukat
Az én párom is kiment, õ több hónapot lesz kint. Ha szeret kibírja, ha labilis a kapcsolat, akkor bármi megtörténhet. A mienk nem stabil, így nem bízom benne 100%-ig, azonban, ha normális, biztos kapcsolatról lenne szó én megbíznék benne. 1 hónap nem olyan
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, egy kicsit meg nyugodtam.
Azért gondolsz erre, mert nem bízol benne...ez akkora szégyen, ha nem adott eddig rá okot, hogy el is kaparhatod magad most rögtön! A férfiak ugyanúgy kibírnak ennyi idõt, mint ahogy a nõk...nem vagyunk állatok te észlény! Köszönöm férfitársaim nevében a lenézõ kérdést! 22/F

Egy pasi meddig bírja ki szex nélkül?

mármint hány napig?esetleg hétig? mert fogadtunk(tom hülyeség/@) h ki meddig bírja és már csak pár napja és nagyon nem bírom

Legjobb válasz: Ez mindegyik fiunál más hogy van. Attol füg hogy menyire van hozzá szokva, menyire van benne a perverzió, bár egy kicsit beteges más fiuval fogadni ilyen dolgokba. Bár nem tuom hogy érted, lányal, vagy maszturbálásal. Más inkább örülne neki hogy csinálhatja egy lányal.

Ez mindegyik fiunál más hogy van. Attol füg hogy menyire van hozzá szokva, menyire van benne a perverzió, bár egy kicsit beteges más fiuval fogadni ilyen dolgokba. Bár nem tuom hogy érted, lányal, vagy maszturbálásal. Más inkább örülne neki hogy csinálhatja egy lányal.
egyénfüggõ. egybk ez nem olyan h meddig bíromki kaja nélkül. belehalni nem fogsz, legfeljebb megõrülsz:D gondolj arra, h majd milyen jó lesz mindent bepótolni utána:) )
40 nap és 40 éjszaka... Igazából bármeddig, gondolj arra hogy a szerzeteseknek elvileg sosem lehet, és van aki be is tartotta!
ááá... ki lehet bírni:D én már tudom mert egyszer én is fogadtam ilyes miben... és nyertem:D de amúgy akkor lehet ezt kibirni, hogy nincs ilyen alkalom! hogy nem jössz össze egy lánnyal az ágyba:D:DD
Én eddig 17 évig bírtam :D amúgy mindenkinél változó!

Milyen romantikus filmeket ismertek amit egy pasi is végig bír nézni?

Legjobb válasz:
Bántó az általánosítás, de itt egy lista, amiket én szeretek: Óceánjáró Zongorista Amelie Across the Universe Im Juli Shi gan Bin Jip 3 szín Szemközti ablak Se, jie The Holiday Szex és lúcia la fille sur le pont Bella Martha Abre los ojos Benny és Joon Õrült és gyönyörû Love and other disasters Notebook Sliver Linings Playbook My Life without me Forgetting Sarah Marshall One Day Idõutazó felesége Closer Álmodozók Farkasokkal táncoló Kaktusz virága Ház a tónál (Sivorae) Paris je t'aime New York I love you A Good Year The Girl in the café 10 dolog Titanic Made in Hungária Alex és Emma - regény az életünk Fountain Szerelmes Shakespeare Beautiful Girls Angyalok városa Minden végzet nehéz

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Bántó az általánosítás, de itt egy lista, amiket én szeretek: Óceánjáró Zongorista Amelie Across the Universe Im Juli Shi gan Bin Jip 3 szín Szemközti ablak Se, jie The Holiday Szex és lúcia la fille sur le pont Bella Martha Abre los ojos Benny és Joon Õrült és gyönyörû Love and other disasters Notebook Sliver Linings Playbook My Life without me Forgetting Sarah Marshall One Day Idõutazó felesége Closer Álmodozók Farkasokkal táncoló Kaktusz virága Ház a tónál (Sivorae) Paris je t'aime New York I love you A Good Year The Girl in the café 10 dolog Titanic Made in Hungária Alex és Emma - regény az életünk Fountain Szerelmes Shakespeare Beautiful Girls Angyalok városa Minden végzet nehéz
Mosás / vágás / ámítás (5x láttam, 30f)
#1 a titanicot én se bírom végignézni /16L
Ettõl vagyunk különbözõek.

Már egy hónapja ismerkedek egy pasival és nem bírok már sokáig várni. Mi legyen?

Azt megemlítem, hogy van barátnője egy fél éve, de nem nagyon működik a dolog nekik, viszont még mindig együtt vannak, sőt a lány nála lakik.Egy hónapja beszélünk minden nap telón is többször.Személyesen még nem találkoztunk és én addig nem is szeretnék míg van barátnője, minden nap azt mondja hogy már csak napok kérdése és szakítnak :S ez van kb. egy hete. :(

Legjobb válasz: smárd le, akkor majd siet

smárd le, akkor majd siet
Lehet nincs hova mennie a lánynak, vagy még kötõdik hozzá picit, ezt mi nem tudhatjuk. Talán igen, találkoznotok kéne, attól lehet jobban igyekezne. :)
esetleg, ha azt mondanád neki, hogy van a lányoknak az a csoportja, akik szeretik ha hosszasan udvarolnak nekik mielõtt ágyba csábítanák õket... NA TE MOST MÁR NEM ILYEN VAGY!!!
szóval azt várod hogy néhány hét ismerkedés után rúgjon fel egy fél éves kapcsolatot (aminek te szinte csak a negatív oldaláról hallasz) érted, aki szemtõl-szemben még csak nem is látott? neked ez logikusan hangzik? egy dolgot nem értek, hogy miért ígérget neked szakítást... hogy ismerted meg? neten esetleg? szerintem a srác csak félredugna, mert nem úgy megy minden, ahogy szeretné, te meg kellõen naív vagy ehhez.
Amíg nõje van, addig ne csinálj semmit. Egyrészt gerinctelen dolog, másrészt.. Nem fogja kirakni a nõjét, és tõled is megkapja, amit akar. Persze ez csak az egyik (rosszabb) forgatókönyv. 23F
masztival
vagy mégsem Ha az ember eldöntött valamit, miért ne tarthatná magát ahhoz, mégha nehéz is? Az esküvõi tortába sem kóstolgatok bele elõre, hanem kivárom míg eljön az ideje, mégha egy ideig szemeznem is kell vele. (A gyakorlati válasz pedig az elõzõnél.)
hazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugság!! Ilyen nincs! A volt barátnõm apja lelkész volt ésa feleségét egy, a lányával egy idõs kis szentlélekkel csalta. Nem bibliaolvasás volt, hanem tömény kúrás!
Miért, mit hiszel, hogy a férfiaknak nincs önmegtartóztatásuk ha a szexrõl van szó?
Biztos, hogy van a férfiakban tartás, ha úgy nõtt fel, de tényleg olyan, hogy mi van ha szexben nem illik össze két ember?a kapcsolat fontos összetartó eleme az egymás boldoggá tevése, ebbe benne van a szex is. Nagyim mondja mindig jól..Olyan mint a cipõ, elõbb fel kell venni, ki kell próbálni, mielõtt megveszed és hazaviszed. :) 18/L
ó igen. És ha kiderül házasság után, hogy vizszintesen nem összeillõ a párocska, akkor mivan? Visszacsinálunk mindent? Vagy leéljük boldogtalanul együtt az életünket??
A vallás ennél nagyobb személyiségformálásra is képes. A vallási fanatikusok simán feláldozzák az életüket, vagy leölnek 500 embert, ha úgy gondolják.
23.45-re: Ha ez igaz, le kell venni róla a palástot, nem méltó a szolgálatra. Ez egy szomorú és rossz példa. De ez még nem teszi hazugsággá a bibliai tanítást. Sok keresztyén ember (lelkész és nem lelkész) párkapcsolatát, házasságát lehetne pozitív példaként is hozni.
"ha 2 embert az Úristen egymásnak teremtett, nem tudom elképzelni, hogy ne mûködjön köztük a szex" Ez azért van, mert naiv vagy. Én már hallottam ilyen esetrõl. Gyerekkori szerelem volt, imádták egymást. Kivárták a felnõttkort, összeházasodtak - és AKKOR derült ki, hogy képtelenek egymással szeretkezni. Annyira imádták egymást. El kellett válniuk, és azóta már mindketten egy-egy szokásos házasságban élnek, ahol szeretik egymást a párjukkal.
nekem jó pár ilyen ismim van, keresztények, és hisznek abban h Issten elkészített nekik valakit, akire várnak és a megfelelõ keretek közt ajándékozzák oda 1másnak magukat. az én ismerettségi körömben csak a boldog, sikeres házasságot látom. pesze sajna tuti van ellenkezõje is, de az nem azért, mert "nem próbálták ki 1mást"... mellesleg mi is várunk a barátommal házasságig...és nem könnyû, de nem állatok vagyunk hanem emberek és igenis tudunk uralkodni magunkon
Hát elvileg van ilyen...de úristen ha létezik akkor komolyan mondom visszatérek a hitemhez:) Számomra az élet legnagyobb csodája lenne. Pillanat alatt beleszeretnék egy ilyen srácba. Még szûz vagyok, de elintézném, hogy boldoggá tegyük egymást rendszeresen és nem is akárhogyan:P Persze ha tényleg tartja magát az elveihez....Hú bár találkoznék a lehetetlennel:) 18/l
Mert nagyon szarul nevelték szegényt gyerek korában.
ismerek olyat, akik kibírták, de megvan az eredmény is, a házasságuk mára egy pokol, legalábbis kívülrõl így látom. állandóan veszekednek.mindet azért mert 1 percet nem éltek együtt, a házasság elõtt. nekem ezt egy pap mondta: a cipõt is felpróbálod, mielõtt el v megveszed nem?
Mi az, hogy nem illenek össze a szexben? Ha 2 ember szereti egymást, ha 2 embert az Úristen egymásnak teremtett, nem tudom elképzelni, hogy ne mûködjön köztük a szex. Mint mindenben, a szexben is azon lesznek, hogy a másiknak örömöt szerezzenek, és nyilván majd abban is alkalmazkodni kell a másikhoz, mint az élet más dolgaiban is. De mi az, hogy nem illenek össze? A cipõ hasonlatot sokaktól hallottam már, és nagyon nem értek vele egyet, már-már felháborít. (A nagymamát nem akarom megbántani, de szomorú, hogy õ is így gondolkozik.)Én feleséget, párt választok, nem cípõt, amit fel kell próbálni, és ha kicsit szûk, visszatenni! Olyan nõ (ha jobban tetszik cipõ) nekem nem is kéne, akit már 5-10 ember "felpróbált", és visszadobott. A cipõ hasonlat csak ürügy arra, hogy nyugodtan szexeljen az ember, akivel akar, elkötelezõdés nélkül.
van aki így szeretné akkor tiszteletben kell tartani hogy csak házasság után fekszik le te úgysem fogod így csinálni szóval nem érdemes ezen vitzázni
A kérdező hozzászólása: de elvileg az is bûn a kereszténység szerint..
(Elõzõnél: 23.38)
a vallási fanatizmus a legidiótább dolog a világon...az emberi hülyeség netovábbja... -.-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!