Találatok a következő kifejezésre: Egy pasi, hány éves (25 db)

belét
Arc, azon belül is a szemeit *.* Ezek után jön a test, kéz...fontos az összkép. De nálam ezek nem sokat érnek, ha nincs megnyerõ személyisége. Én maximum 26 éves sráccal járnék, minimum 18. 20/L
a cipõjét 20-28
arc és haj, 19-21 u.i nincs-e jegygyûrû az ujján
21-26 éves jöhet számításba. már ha szépek a szemei, a haja, úgy összeségében az arca. aztán hogy magasabb-e nálam. és hogy férfias karjai legyenek, ha a csuklója vékonyabb, mint az enyém, akkor bár nem kizáró tényezõ, de eléggé zavarna. na meg, hogy mennyire szõrös (kar-láb, a többit jobb esetben elsõ találkozáskor még nem látom)- ez egyértelmûen pozitív, ha látom rajta a tesztoszteron jeleit ;) 20/l

Egy pasi hány éves koráig nemzőképes?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen 100 éves koráig. Persze figyelembe kell venni, hogy idõvel csökken az életképes spermiumok száma és minõsége.

Tulajdonképpen 100 éves koráig. Persze figyelembe kell venni, hogy idõvel csökken az életképes spermiumok száma és minõsége.
akár élete végéig is, de a genetikai betegségek ugyanúgy érintik őket 30-40 felett, mint a férfiakat! Szóval minden vizsgálaton érdemes elmondani az apa korát is.

Lányok! Ti hány évesen 'könnyítettetek' egy fiún elôször, ha ez kapcsolaton belül történt, mennyi idô eltelte után, és a pasi hány éves volt?

Csak puszta kíváncsiságból. Meg persze hogy felmérjem, én mennyi idôvel elôbb/után csináltam a többségnél. L

Legjobb válasz: Mármint mire gondolsz? Elsõ szopás, vagy farokverés?

Mármint mire gondolsz? Elsõ szopás, vagy farokverés?
A kérdező hozzászólása: Mindkettô.
Én 15 évesen vertem ki elõször pasinak, aki 16 volt, és a legjobb barátom volt. 1 éve ismertem, de mondom, csak barát volt, nem jártunk.
Én 5 hónap után vertem ki a pasimnak elõször, és pár héttel utána szoptam le. Õ 26, én pedig 18 vagyok.
17 évesen, a barátomnak, 1 hónap után.
ahogy rájöttem h mûködik, minden nap magamnak 55 F
5 hónap? úristen nem robbant fel az a csávó? Mi a tökömet kell 5 hónapig húzni a szexen? Beszarok... érett emberek egy normális kapcsolatban max 1-2 hét után már dugnak
#7 Eleve csak orális szexrõl volt szó, vagy verésrõl... -.-" Am meg 1, 5 hónap után feküdtünk le, annak ellenére hogy õ az elsõ barátom, és még szûz voltam. Szval nyugodj meg, nem robbant fel.. Gyökér.. -.-' 4. voltam

Hol találok olyan budapesti csajokat aki randizna egy 22 éves sráccal, ilyen pasira hány éves csajok buknak?

Legjobb válasz: Budapesten. 14-22 évesek, de nem a korod tetszik meg nekik.

Budapesten. 14-22 évesek, de nem a korod tetszik meg nekik.
Én is 22 vagyok és úgy látom, rám leginkább a 14-17 év körüli lányok buknak, mivel elég fiatalosan nézek ki. Letagadhatok pár évet. Nálad nem tudom hogy van, attól függ, hogy nézel ki. Amúgy én meg hajdú-bihari lányokat keresek most, tudod vank sok jelentkezõ, de hiába szépek, ha jellemre elviselhetetlenek. :/
hol találsz? utca, pláza, disco... hány évesek buknak? kb 12-20 évesek
19 vagyok, rendben lennél nekem korban.
ne plázában keress mert ott szinte csak az eltorzult jellemtelen cicanacis sulikerülõ pláza macskák járnak! Korosztályom sajna látom hallom...
Úgysem a korod lesz a döntõ:) Találni meg bárhol lehet.. 20/L
Ne haragudj de ez kb. olyan mintha ezt kérdezted volna: -Hol találok olyan csajokat aki randizna olyan pasival, akinek 44-es lába van? -Hol találok olyan csajokat akik randiznának olyan pasival aki gimiben 5-ös volt földrajzból?
pl én, én 21 vagyok :D
Hogy nézel ki egyáltalán ? Ha olyan vagy mint egy utcán lakó akkor sehol.... Ha normális vagy és kedves aranyos... akkor sok jelentkezõd lehet 14-22 éveseknél ( Bár szerintem a 14 kicsit gáz ) de ez csak az én véleményem. Én is Budapesti vagyok és több barátnõmnek van 22-23 éves barátja. 17L

Jó pasik! Ti hányszor kaptok ajánlatot egy héten? Hány évesek vagytok?

Nem arra gondolok amikor látod, hogy tetszel egy n?nek. Hanem arra amikor konkrétan elkérik a számod, vagy meghívatják magukat a n?k.

Legjobb válasz: Ritkán van olyan h egy csaj mindenféle kezdõlöket nélkül megemelje a s..gét :P De azért akadnak néha szerencsére :) 17/F

Ritkán van olyan h egy csaj mindenféle kezdõlöket nélkül megemelje a s..gét :P De azért akadnak néha szerencsére :) 17/F
Mivel nem jó pasi, hanem kiba*ott FÉRFI vagyok, láthatja az összes, hogy majd én megyek ha...
Elírtad, mert azok nem jó pasik, hanem jóképû pasikXD Én jó pasi vagyok, de nem jóképû, inkább átlagos. És kaptam is ajánlatokat, de vissza is utasítottam ahogy egy jó pasitól illik:P Nem mondom, hogy ezreket, de néhány volt.
én jól nézek ki, de elvárják a mai világban, h te menj oda férfi létedre ha akarsz vmit.
A kérdező hozzászólása: Igazán nem kötekedni akarok, de a kérdés nem elvárásokról szólt... Ja, igen tényleg zavarni tudja az ember önérzetét amikor egy nõ szólít le. Pláne amikor nem tetszik. Talán nem kellene így érezni, de azért még így van.

Egy 17 éves lányhoz szerintetek hány éves pasi illik, hány éves pasik "állnak le vele"?

Legjobb válasz: Hany eves pasi? Nem korfuggo, de nem art ha meg all a cerka :)

Hany eves pasi? Nem korfuggo, de nem art ha meg all a cerka :)
max.20
16-22-23, de felõlem aztán lehet több is...
26 tuti :) Engem nem hajt el a te korosztályod, ha ismerkedni akarok úgyhogy...:D
Szerintem nagyon értelmes kell legyél ahhoz, hogy ne csak dugásra használjanak a 20 fölöttiek, ezért én a te helyedben 20 alatt keresgélnék.
30
nekem egyszer egy 24 éves is 'leállt' vagy hogy mondjam :D és nem is szexért, csak úgy tetszettem neki. mondjuk én 18 vagyok. szóval szerintem a 18-25 még belefér.
17-22 illik hozzá kb. de ha vonzó, akkor kb. bármilyen korosztály "leállna" vele, ha más nem egy romantikus kutyapóz erejéig.
17-20 Persze egy idõsebb is leáll vele szexért..
17-20 kb.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy hány évesek állnak le vele... A válasz akár három jegyû szám is lehet :D
Nincs ilyen, hogy illik. Ha kijössz egy idõsebb pasival, akkor abból miért csinálnál gondot? Legyen az akár 20, 25 vagy 30 éves.

Hány éves korig bír egy pasi szexelni? Eddigi tapasztalatom alapján 68évesen kifogástalan.

Legjobb válasz: 3/6-os. elég egyértelmû, hogy a kérdezõ nõ - tehát neki nem állt fel. volt egy 68 évessel, akinek igen. kérdezõ: kösz, nem kell kölcsönadni a pasidat, mert nem tudnék vele mit kezdeni lévén én is pasi vagyok. mindketten: azt hittem egyértelmû a válaszom, hogy a viagrának köszönhetõen, addig tud egy pasi szexelni, amíg a szíve elviseli a gyógyszer okozta terhelést. (üdv a 21. században). a kérdés ha úgy hangzik, hogy meddig bír segítség nélkül, az nyilván más tészta.

3/6-os. elég egyértelmû, hogy a kérdezõ nõ - tehát neki nem állt fel. volt egy 68 évessel, akinek igen. kérdezõ: kösz, nem kell kölcsönadni a pasidat, mert nem tudnék vele mit kezdeni lévén én is pasi vagyok. mindketten: azt hittem egyértelmû a válaszom, hogy a viagrának köszönhetõen, addig tud egy pasi szexelni, amíg a szíve elviseli a gyógyszer okozta terhelést. (üdv a 21. században). a kérdés ha úgy hangzik, hogy meddig bír segítség nélkül, az nyilván más tészta.
és te hány éves vagy ? amúgy nem tom.
Most minden túlzás nélkül, szerintem én emiatt fogok megmurdálni! :) Olyan kevésben volt még eddig részem, h ha lesz egy lány, akivel csinálhatom, éjjel-nappal fogjuk is csinálni! :D :D
A kérdező hozzászólása: 40.
kérdezõ, hány éves vagy ?
4-es. 56 volt a legidõsebb, akivel voltam, ha nem magától állna fel neki, valószínûleg nem írta volna ki a kérdést. Elég nyilvánvaló, hogy viagrától bárkinek feláll, nem?
A kérdező hozzászólása: #4.Kölcsönadom és a BOLDOGSÁGTÓL FOGSZ SÍRNI!
utolsó, olvasd már el a kérdést: 68 évest ír. az már azért magától sokszor nem áll fel....
Egy férfinak 56 évesen még simán van merevedése. És nem a viagrától. Akinek nem áll fel, az valószínûleg csak unja a partnerét.
Hány éves vagy? 68 évessel? Hú.... egyébként ameddig a viagrától nem áll meg a szíve....
9-es. Te nem értesz. Együtt éltem egy 56 éves férfival, ha szedett volna kék tablettákat, arról tudtam volna.

Egy 20 éves pasinak általában hány éves csajok jönnek be?

tudom, h nem lehet általánosítani, de azér légszi....:S:D

Legjobb válasz: Az én pasim 20 éves volt, amikor összejöttük, én akkor 19 voltam. Szerintem vagy velül egykorúakkal ismerkednek, de van aki fiatalabbakkal - olyan 16-19 éves lányokkal -, és van aki idõsebbekkel - szerintem itt nincs korhatár, de ebben a kategóriában a többség 40 éves korig, idõsebbel csak a nagymamakomplexusban szenvedõk. És látod, tényleg nem lehet általánosítani...

Az én pasim 20 éves volt, amikor összejöttük, én akkor 19 voltam. Szerintem vagy velül egykorúakkal ismerkednek, de van aki fiatalabbakkal - olyan 16-19 éves lányokkal -, és van aki idõsebbekkel - szerintem itt nincs korhatár, de ebben a kategóriában a többség 40 éves korig, idõsebbel csak a nagymamakomplexusban szenvedõk. És látod, tényleg nem lehet általánosítani...
Én már nem vagyok 20-on éves, de van jópár 20-25 közötti ismerösöm, akiknek pl a 4-5-6 évvel idõsebb csajok jönnek be, mert azok már komolyabbak stb.De ez sem általános, mindenkinél más ez is.
Én 16 vagyok és mi 3 éve vagyunk már együtt!
A kérdésedre válaszolva te is tudhatod a választ! Figyeld meg melyik korosztállyal barátkozik és milyen korú lányokkal lóg! Persze lehet hogy ez nem be de egy tipp!
Ez sztem mindenkinél más. Én 20 vagyok nekem egy lánynál sok minden számít de pl a kor az nem annyira csak h õt szeressem! Amúgy nem tom hány éves vagy de próbáld meg a fiúval baj nem lehet!
Nekem 14-35 között mivel 14 alatt büntethetik, 35 fölött meg már annyira nem jönnek be, de mindenkinek más...
Nemtudom honnan szeded ezeket az egetrengetõ fasságokat kedves elõzõ hozzászóló. Valami faluvégi boszorkány vagy? Szemem színe sötét, 45ös lábam van és télen születtem mégis a fiatal csajok jönnek be (14-18)
Ha egy csaj fiatal és kapatós a szexre akkor egyértelmû, hogy fiatal csajokkal. 14 év fölött amikor már szinte nõ egy nõ...KÜLSÕRE..a belsõ érés még nagyon messze van a csajoknál.
Ez nagyon sokmindentõl függ, ha tavaszi hónapban születtet akkor 4-6évvel fiatalabbak, ha nyáriban akkor 2 évvel fiatalabbak, ha õsszel akkor hosnlókoruak 1év +-, ha télen akkor 2-3 évvel idõsebbek, a lábméretétõl is függ, ha 40es alatti a lába akkor fiatalabbak ha 40feletti, akkor idõsebbek, a szemszín is árulkodik ezen a téren, minnél sötéttebb a szemszíne, annál inkább az idõsebb lányok felé vonzódik, valamint azis számít hogy tud-e számolni;) remélem segítettem, ezek alapján kitudod logikázni hogy hogy van-e eséjed
nos, most 22 vagyok, de az ízlésem azóta sem változott, akit már nem büntetnek és még nem ráncos, az jöhet :)

Hány évesen volt az 1. barátnőtök/barátotok? Na és szerintetek hány évesen érdemes elkezdeni egy kapcsolatot. Nekem még személy szerint nem volt pasim.14/L

Legjobb válasz: Nekem 23 évesen volt az, amit már kapcsolatnak lehet nevezni. "Érdemes"... Nos egy igazi kapcsolatot, ami tartós is lesz, azt olyan 25-28 után érdemes kezdeni. De addig is érdemes 1-2 idiótát is megismerni, hogy az ember jobban megtanuljon alkalmazkodni. Ritka, hogy tizen huszon évesen kezdett kapcsolat örök lesz... Akkor még nem egyértelmûek a célok, és akkor sokat változik mindenki. Azt nem szabad vérkomolyan venni.

Nekem 23 évesen volt az, amit már kapcsolatnak lehet nevezni. "Érdemes"... Nos egy igazi kapcsolatot, ami tartós is lesz, azt olyan 25-28 után érdemes kezdeni. De addig is érdemes 1-2 idiótát is megismerni, hogy az ember jobban megtanuljon alkalmazkodni. Ritka, hogy tizen huszon évesen kezdett kapcsolat örök lesz... Akkor még nem egyértelmûek a célok, és akkor sokat változik mindenki. Azt nem szabad vérkomolyan venni.
Érdekes.... Nekem volt egy hat és fél éves kapcsolatom, ami 21 éves koromban kezdõdött. Igaz, nem tartott örökké, de azért ennyi idõs kapcsolat tartósnak mondható. Amúgy semmi sem garantálja, hogy 25-28 fölött könnyebb... Nézd már meg, milyen a világ. Amikor az emberek jönnek-mennek a kapcsolatokban kortól függetlenül, mint a vándormadarak?
addig örülj míg nincs senkid!hidd el jobb ha élsz egy kicsit míg mielõtt belekezdenél egy komoly kapcsolatba...érdemes?14évesen biztos nem érdemes, hisz késõbb rájössz hogy nem élted ki magad, nem azt mondom hogy pasizz agyba fõbe, de ahogy írták 1-2idiótát meg kell ismerni hogy rájöjj ki az aki neked kell!ráérsz, fiatal vagy, semmit nem kell elkapkodni!fõleg nem 14évesen!
utolsó vok, azt kihagytam én 21voltam mikor megismertem az igaz szerelmet
Az elsõ barátommal 17 éves koromban kezdtünk járni, de 4 évig tartott, most 27 évesen ismertem meg az igazit! Szerintem bõven ráérsz, inkább elméletlen gondolkodj azon, mi a fontos neked egy férfiban (majd), és mit vársz egy kapcsolattól, hogy mire odaérsz, ne menj bele olyan sok butaságba, tudd, hogy nagy vonalakban mit szeretnél.
11-12 éves lehettem, de nem hívnám kapcsolatnak, sõt még együtt járásnak se. Nagyon gyerekek voltunk még. Az elsõ (és jelenlegi) barátom 17 évesen keveredett az életembe. 15-16 évesen már "érdemes ilyenekben gondolkodni", bár mindig vannak kivételek :)
"Érdekes.... Nekem volt egy hat és fél éves kapcsolatom, ami 21 éves koromban kezdõdött. Igaz, nem tartott örökké, de azért ennyi idõs kapcsolat tartósnak mondható. Amúgy semmi sem garantálja, hogy 25-28 fölött könnyebb... Nézd már meg, milyen a világ. Amikor az emberek jönnek-mennek a kapcsolatokban kortól függetlenül, mint a vándormadarak?" Nálam a "tartós" azt jelenti, hogy mindkét részrõl holtig tartó igény... De igaz, rosszul fogalmaztam, ez a holtig tartó kapcsolat. A tartós az a többéves, tényleg... Na én rühellem az ilyen többéves kapcsolatokat, mely után hát keressünk egy újabbat... Nem. Nekem is kb 6 éves volt az a 23 évesen kezdõdött dolog, és mondhatom nem örülök, hogy annyi ideig benne maradtam... Sosem akartam megváltoztatni, de õ változott és nem jó irányba. Nem illettünk össze, de eleinte sokáig tûnt úgy, hogy igen. Na épp errõl beszélek, hogy olyan fiatalon nem egyértelmûek a célok, inkább csak álmok vannak, melyeket a pár nem tud még annyira határozottan megbeszélni egymással. És inkább csak a remény van, hogy biztos a másik is úgy gondolja a közös élet további folyását, ahogy én, stb.. De azon kívül, hogy ez csak szerencsés esetben vág össze, még olyan fiatalon önmagunk is változunk, beérik a fejünk lágya, és egyértelmûen meg tudjuk fogalmazni az addigi álmokat... És ezután ha nem is könnyû megtalálni az "igazit", de könnyû elkerülni azt, akivel biztosan nem lehet holtig tartó... Többéves kapcsolatot kialakítani nem nagy kunszt. Aki megelégszik azzal, az persze élhet boldogan pl 6-10 évente mindig mással. Aki viszont hozzám hasonlóan úgy tud mindent beleadni egy kapcsolatba és igazán szeretni, hogy halálig tervez, az jobb ha inkább úgy kb 25 felett keresi az igazit. Addig pedig igenis "ki kell próbálni" néhány nem igazit, mert összehasonlítási alap nélkül is csak szerencsén múlhat a jó döntés... 14 évesen viszont egyáltalán nincs lemaradva semmirõl... 18 évesen sem... Addig gyerek még az ember, és a szülei miatt legtöbben úgysem tudnak értelmes kapcsolatot kialakítani...
én 15 voltam, amikor megismerkedtem az elsõ sráccal, fél évig voltunk együtt, de szerintem szörnyû volt, utána nem hagyott békén, mert õ úgy gondolta, hogy én voltam az elsõ barátnõje, és én leszek az utolsó is... szóval utána 22 évesen ismertem meg a jelenlegi párom, már 3 éve vagyunk együtt, közben, mármint 15 és 21 között nem volt senkim
Nekem amikor 11 lettem akkor volt az elsõ "barátom" Most 13 vagyok és azóta járunk

Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Mi a véleményetek, ha egy lány 13 évesen lefekszik a pasijával?

Legjobb válasz: Osztálytársam vesztette el 13 évesen (lány) aki akkor marha ,,szerelmes" volt. Most 16 és nem meri bevallani a mostani pasiának, hogy már nem szûz. Nagyon megbánta, hogy akkor meggondolatlanul ezt csinálta. Ha van egy kis eszed akkor vársz vele! L/16

Osztálytársam vesztette el 13 évesen (lány) aki akkor marha , , szerelmes" volt. Most 16 és nem meri bevallani a mostani pasiának, hogy már nem szûz. Nagyon megbánta, hogy akkor meggondolatlanul ezt csinálta. Ha van egy kis eszed akkor vársz vele! L/16
Én húszévesen vesztettem el a szüzességem. Szerintem semmibõl nem maradtam ki. Tizenhárom évesen kaptam az elsõ szájra puszit. Egy fiú sem hagyott ott, mert nem feküdtem le vele. Akkor még ez nem volt szégyen.
1. én 16 leszek két hónap múlva, és még szûz, bár a b arátnõmmel már beszéltünk a dologról:) 2. a legtöbb kislány csak azért veszíti el, hogy "menõ" legyen, legalábbis nálunk úgy volt általánosban. ma már egytõl egyig mindegyik megbánta... tisztában vannak vele, hogy 14 alatt ezt törvény tiltja?
13 évesen nem fogja fel mit csinál, és amikor majd felfogja mit csinált, akkor fogja megbánni!...
Aki 14 évesnél fiatalabb gyerekkel szexel, az bûncselekményt követ el, még akkor is, ha a kiskorú beleegyezésével történik. Mellesleg meg az ilyen 13 éves lány jó nagy hülye, és ritka olcsón adja magát.
Csak egy laza 10essel vagyok több, mint te, de mégis egy más korosztály! Nekem 13 évesen nem azon járt az eszem, hogy SZEX! Szerintem ráérsz még ezzel! Elõbb meg kell érni fejben hozzá, nem elég, hogy kinõtt a cici és a pubiszõr! Nem leszel semmivel sem több, ha túl vagy rajta! És a legfontosabb...a szüzességed a legnagyobb ajándék, amit egy férfinak adhatsz...szóval jól válogasd meg, hogy kinek is adod oda!
megrontás szagú
Egyre több lány elveszíti 13 évesen...Utolsó válaszolónak meg annyit szeretnék mondani hogy ezeket a lányokat nem érdekli hogy tiltja a törvény.És a fiújaikat sem.
hány éves a pasid? =)
Azt, hogy: szerencsés srác
Szerintem sem kéne. Fõleg ha megfogalmazódik benned ez a kérdés és ide kiírod, akkor szerintem te sem akarod igazán. Vagy csak mások véleménye számít? 18/L
5 év a különbség köztünk, de 13 évesen még azt se tudtam, h mi az a sex -.-' xD és majdnem 19 évesen veszítettem el. Szerintem Megbánnád 13 évesenm de ez is függ a felfogástól, h könnyen lazán veszed az életet, vagy halál komolyan. szóval 13 évesen NEEEEE SEXELJ!! :)
én 28évesen adtam a szüzességem a férjemnek. És soha nem bántam meg. És csodás érzés, hogy a férjem értékeli, hogy nem volt senki olyan fontos az életemben, mint õ.
sztem ne tedd meg.én 17 leszek és még szûz vok, van barátom 1, 5 éve és egyenlõre jól megvagyunk szex nélkül.Inkább petting minthogy megbánd, legalábbis mikor összejöttünk 15 éves vtam és szinte már az elsõ petting után(3 hónapja vtunk együtt) akartam h meglegyen, de azt mondta aarátom h tudja h meg fogom bánni és inkább ne tegyük, mert tudja h ez fontos és majd akkor történjen ha tényleg akarom.most ott állok h eldöntöttem h már minden oks és tim h szeret.de nem 13 éves vok.uh sztem ha ezt akarod tedd de az tuti h nem azt fogják mondani h milyen okos vtál, hanem azt h mekkora kis ribanc már bocs.jah meg ha 16 évesen összejössz egy sráccal megkérdezi h mikor vesztetted el hát...öööö 13 évesen elég gáz sztem.legalábbis nekem égne a pofám az új pasi elõtt.
15 voltam, én nekem szüleim mindig azt mondták, h olyannal feküdjek le akire 40év múlva is szívesen emlékszem vissza, hát nem jött össze kiderült h megcsalt én úgy gondolom h én még 15évesen is fiatal voltam ehez nem hogy 13, és te még fokozod azzal h lány vagy, h ha szeret tud várni h ha nem akkor nem éri meg, h ha meg te szeretnéd nagyon és tényleg úgy gondolod h korodhoz képest vagy elég érett a dologhoz azt mondom h hajrá érezzétek jól egymást csak nehogy bele ess a hibába mibe én estem ^^
Én bizony 13 évesen veszítettem el, és NEM bántam meg, a barátommal azóta is együtt vagyunk.:) 15/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!