Találatok a következő kifejezésre: Egy parkapcsolatban van itt (11 db)

Van itt olyan nő, aki jelenleg nem él párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt?

Nem társkeresés céljából írtam ki, csak gondoltam hátha lenne kedve valakinek együtt karácsonyozni egy 21 éves fiúval, esetleg egy kicsit össze is bújni (az összebújás alatt nem a szexre gondoltam). :D 18-27 éves korig bárki írhat, aki budapesti, vagy Maglódtól max. 30 km.-re lakik :)

Legjobb válasz: Szerintem nem sok olyan lány létezik, aki egy vadidegennel töltené a karácsonyt. Ha nincs párja, attól még lehet családja (szülõk, nagyszülõk, testvér, unokatestvér stb), ha pedig az sincs, akkor egy barátnõ. Ha az sincs, akkor cica/kutya/hörcsög és ha az sem, akkor egyedül is jól érezheti magát. Ha pedig valaki iszonyat elkeseredett, inkább figyelemfelhívó jelleggel "öngyit" követ el és a pszichiátria személyzetével karácsonyozik, nem pedig egy idegennel. Amennyiben mégis vannak ilyen lányok, nekem is írhatnak, elvégre az interneten 100%-ban megbízható és õszinte mindenki és csinálok muffint is. Van egy erdõ közepén egy elhagyatott házikóm, szóval nem zavarna a külvilág zaja. A leveleket a "Baltás Gyilkos Karácsonya" jeligére várom...

Szerintem nem sok olyan lány létezik, aki egy vadidegennel töltené a karácsonyt. Ha nincs párja, attól még lehet családja (szülõk, nagyszülõk, testvér, unokatestvér stb), ha pedig az sincs, akkor egy barátnõ. Ha az sincs, akkor cica/kutya/hörcsög és ha az sem, akkor egyedül is jól érezheti magát. Ha pedig valaki iszonyat elkeseredett, inkább figyelemfelhívó jelleggel "öngyit" követ el és a pszichiátria személyzetével karácsonyozik, nem pedig egy idegennel. Amennyiben mégis vannak ilyen lányok, nekem is írhatnak, elvégre az interneten 100%-ban megbízható és õszinte mindenki és csinálok muffint is. Van egy erdõ közepén egy elhagyatott házikóm, szóval nem zavarna a külvilág zaja. A leveleket a "Baltás Gyilkos Karácsonya" jeligére várom...
A kérdező hozzászólása: Elsõ! Nem vagyok gyilkos, sem pedig elmebeteg, egyszerûen csak nem szeretnék egyedül karácsonyozni, ennyi az egész. Persze nem ukk-mukk-fukk módjára gondoltam, hanem elõtte azért megismerkednénk, meg képet is cserélnénk. Másrész, meg csak azoknak szól, akiknek színtén nincs kivel tölteniük az ünnepet. Nem kell egybõl ítélkezni!
Ha te is nõbõl vagy (hátha egy biszex nõ a kérdezõ ;) ) , akkor kereslek. :) ) Egyébként a fent említett cica, kutya nem rossz ötlet... bár a macskanyelv elég érdes a nyaláshoz.
Ja, hörcsi nem, a mazochizmusnak még a gondolata is riaszt.
Én az elsõ válaszolóval együtt karácsonyoznék! Szórakoztató baltás gyilkos lehet és a muffint is kedvelem :D
Muffin? Nekem a muff is megteszi.
muff in, muff out, muff in, muff out
Hát neten biztos nem mozdulnék rád.
Ó, megnyugodtam :D Szeretlek <3
A kérdező hozzászólása: biztos lehetsz benne <3
Nemtudhatom biztosra :/ :D
A kérdező hozzászólása: csak feltéve? :P
Feltéve, ha én vagyok az :3
Ennek határozottan örülök <3
A kérdező hozzászólása: most már én is <3
Biztos vagyok benne :3 <3
A kérdező hozzászólása: Édes vagy <3 úgy hiszed, megtaláltad rá a megfelelõ személyt?
Visszavonom #4 kommentemet :DMár vágyok párkapcsolatra, csak a megfelelõ személy kellett hozzá <3
Keress fel egy tanácsadót. Mert ha tetszenél késõbb egy pasinak az már elkezdene reménykedni többen.
Állítólag (mondom állítólag, nehogy azt hidd, hogy egóból mondom)... én tökéletes barát vagyok, legalábbis a legtöbb csaj ezt mondja :) És való igaz, nem vágyok párkapcsolatra, inkább barátkozni szeretek :)
Kérdezz nyugodtan... ez fordítva is így van amúgy általában :D
Mirõl szeretnél férfi véleményt? Nyugodtan írhatsz. 25/F
A kérdező hozzászólása: én is Téged <3
Ha Havonta 200.000 -ft -ot kapsz kézhez a munkahelyeden akkor igen
A kérdező hozzászólása: Ennyibõl félre is tudsz tenni?
Havi 90e a fizum, ebbõl 45e az albi rezsivel, mindennel (nyáron kevesebb) +10e a kaja, stb. A többit arra költöm amire akarom. Nincs hiányom semmiben, meg lehet élni ha találsz olcsó albit és nem költesz felesleges dolgokra mint sokan teszik.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok felesleges dolgokra költeni, csak egészséges dolgokra, zöldség, gyümölcs, konditerem bérlet. Nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom....számomra ezek felesleges dolgok:)
Az ember a pubertás után már tud felnõttként dönteni , egy kis matek számolás segít :D Vagy még anyuci mossa a fehérnemûdet :DD
A kérdező hozzászólása: Az elmélet és a gyakorlat más. Olyan véleményére voltam kíváncsi, aki már egy ideje egyedül él:)
"Az elmélet és a gyakorlat más." Elméletileg nem :) Amúgy csak rajtad múlik. Kiszámolod és ha fegyelmezett vagy, akkor minden ok, ha meg elköltesz minden pénzt, akkor akkor sem jössz ki, ha milliókat keresel.
kell hozzá egy olyan szintû fizetés, amibõl kijön a lakbér, rezsi, kaja. innentõl a többi már csak önfegyelem kérdése. nekem úgy a legkönnyebb a spórolás, hogy amint megérkezik a fizu, másnap megy a megtakarítási számlámra X összeg, így ha akarnám is, csak nehezen tudnék hozzányúlni.

24 eves srac vagyok. Londonban elek es dolgozom. Nagyon maganyos vagyok. Nagyon szeretnek egy parkapcsolatot, de ha csak beszelgetni szeretne valaki nekem az is Jo Mivel nem sok baratom van itt . Csak lanyok! Valaki?

Nagyon szeretnek szerelmes lenni es tartozni valakihez. Eggyutt alakitani az eletunket. Es vegre egy szep karacsonyom lehetne

Legjobb válasz: Na de miért nem ismerkedsz az ottani lányokkal? Szerintem van bõven. :-D

Na de miért nem ismerkedsz az ottani lányokkal? Szerintem van bõven. :-D
elsonel a pont en Germany ba vagyok :D mar 2´eve ugyanig itt is vannak magyar csajok londonban meg megtobben tudtom szerint!!
Londonba általában nem ismerkedni mennek az emberek, hanem dolgozni! Mellette nem marad idõ semmire, mert kemény a munka!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs idom mivel 6 napot dolgozom Reggel 7 tol este fel nyolcig 1 napom szabad akkor meg mar nincs erom semmihez. De igazatok van Igy kellene .
Kispál és a Bence
Szóval kedves kérdezõ... "-12-13 éves lány aki megpróbálna egy párkapcsolatot?" "-én is így vagyok vagyok." <-- Te is egy 12-13éves LÁNY vagy , aki MEGPRÓBÁLNA egy párkapcsolatot. A skype neved nem így kell beírni.. bence.kispal Segítek. A képed Skypeon egy monster logó. Szeretsz ewmt2õzni. Ami nem feltétlenül baj, ha retardált vagy és egy ilyen visszamaradott játék(szerveren) szeretnél játszani. Ajánlom a scarletbladet, auroraworldot, terát mint értelmes embereknek való játékot. De lehet hogy ez neked túl bonyolult. Ha a bemutatkozásodban csak kocka dolgokat írsz akkor rohadtul nem fog rád írni egy épeszû 12-13éves lány sem, akiknek mellesleg nem párkapcsolatra lenne szükségük. Mellesleg nincs bajom a metinnel.. Könnyen megtanulhatsz pythonban htmlben (+php, css stb..) programozni ha nem csak játékos vagy akit egy szerver kihasznál. Csak egyszerûen elavult és szar. A játékmenet 0... Bocsi , hogy így bepofázok. Ilyenkor egy ismerõsöm sincs fent és nem találok egy jó filmet sem. Üdvözlettel egy tök kedves 15éves fiú!
Asszem' az elõttem lévõ minden fontosat leírt. De én még hozzá tenném, hogy a 12-13 éves lány apja simán szétrúghatja a .*.*-edet, ha kikezdesz a lányával. + egy 12-13 éves lánynak nem párkapcsolatban kell lennie, hanem suliban, vagy a TV elõtt, mikor megy a Disney-en a Phineas és Ferb. Ezt onnan, tudom, hogy van egy 12-13 éves öcsém, akinek a 12-13 éves lány osztálytársai is ezt csinálják HELYESEN. 14, 5 éves türelmes lány...
12-13 évesen hogy süllyedhet valaki addig hogy neten keres barátnôt? Lassan én szégyenlem azt amit a korosztályom mûvel. Egyik Facebook-on szerelmi drámát rendez, másik nekiáll párt keresni egy problémamegoldó fórumon, de arra már sajnálta az idôt hogy nyelvtan órán odafigyeljen. Szánalom. 13/F

Vannak itt olyanok (vagy voltak) akiknek amiatt nem lehetett egy ideig párkapcsolata mert nagyon elfoglaltak?

Én most olyan helyzetben vagyok hogy suliba és dolgozni is kell járnom,ráadásul tanulom az angolt is mert majd valamikor szeretnék kiköltözni stb.. A munkahelyem olyan hogy ott is kell néha vizsgákat tenni úgy mint a suliba ahova járok. Szeretném ha lenne egy párkapcsolatom de sajnos alig van szabadid?m. Ti már voltatok ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Én pont most vagyok ugyanilyen helyzetben. És muszáj lenne változtatnom rajta, ugyanis már nem lenne rossz egy tartós kapcsolat :)

Én pont most vagyok ugyanilyen helyzetben. És muszáj lenne változtatnom rajta, ugyanis már nem lenne rossz egy tartós kapcsolat :)
Én abban hiszek, hogy mindenkinek arra van ideje amire akarja. Ha fontos valaki/valami a számodra akkor megtalálod rá az idõt.
Nekem idõm nincs belevágni, mert én egy lányért nem adok fel mindent. Egy barátnõ azért idõ, pénz, és energia némi szexért cserébe. Háát..nekem ez soványka :) Persze tudom, van romantika, meg alkonyat meg érzelem hegyek (hova legyek :D) és megszûnik az idõ, és örök-love. De a rideg valóság az meg viszont tényeken alapul.
A párom volt így. Egy huszárvágással megoldottuk, az elsõ randi után összeköltöztünk. Így legalább esténként találkozunk :)

Van itt pszichológus aki segítene egy párkapcsolati problémában?

Legjobb válasz: Miért nem mész el egyhez személyesen ?

Miért nem mész el egyhez személyesen ?
én nem vagyok pszichológus, de szívesen segítek az embereknek, ha akarod, adhatok tanácsot.
A kérdező hozzászólása: Nem nekem kéne a tanács :)
Írj privátban hátha tudok segíteni
Privátban tudok segíteni, szükség esetén saját rendelésen tanácsot adni. Üdv!

Egy parkapcsolatban mikor van itt az ideje a pettingelesnek?

Legjobb válasz: Háát ez függ attól h hány éves vagy! Én 16 éves vagyok szûz és 2 hónapja vagyok együtt a barátommal de mi már pettingeltünk 1 hónap után. És én nem bántam meg mert felkészít a szüzesség elvesztésére. Ha szereted a barátod beszéld meg vele h te akarod már v éppen nem akarod még. Ez nem idõhöz kötött ha úgy érzed felkészült vagy. Akkor pettingeljetek és élvezni fogod hidd el. Elõször csak a csikló izgatása majd az újazzás. De ezt biztos tudja a barátod is csak bízd magad rá. Elõször hagyd hagy csinálja õ utána te is. Ha van még kérdésed kérdezz! puszika

Háát ez függ attól h hány éves vagy! Én 16 éves vagyok szûz és 2 hónapja vagyok együtt a barátommal de mi már pettingeltünk 1 hónap után. És én nem bántam meg mert felkészít a szüzesség elvesztésére. Ha szereted a barátod beszéld meg vele h te akarod már v éppen nem akarod még. Ez nem idõhöz kötött ha úgy érzed felkészült vagy. Akkor pettingeljetek és élvezni fogod hidd el. Elõször csak a csikló izgatása majd az újazzás. De ezt biztos tudja a barátod is csak bízd magad rá. Elõször hagyd hagy csinálja õ utána te is. Ha van még kérdésed kérdezz! puszika
Hát ez így nem kell idõhöz kötni. Amikor meg van a bizalom a szeretet, és mindent meg tudtok beszélni. Mondjuk mi 3 hónap múlva keztünk pettingelni, de elõtte ismertem õt. Ne siessétek el a dolgokat, mindenesetre!
A kérdező hozzászólása: 16 eves vagyok es meg szuz
én 15, 5 voltam mikro összejöttünk. nem igazán pettingeltünk, csak 4 honap után, de akkor le is feküdtünk ( addirga betöltöttem a 16ot) viszont a pasim hamarabb akarta volna. csak várt:)
Akkor van itt, mikor a kapcsolat eljut egy olyan ponthoz, vagyis annyira közel kerültök egymáshoz, hogyy az úgy kialakul.. ne félj ettõl, csak hallgass az ösztöneidre. És nyugodj meg, ez pont akkor fog elkezdõdni, mikor már mindketten, és a kapcsolatotok is érett lesz rá. Nyílván 1 havi ismerettség után nem szokás, de ez is attól függ, hogy mekkora a szenvedély! Azt érezni lehet. Ha megbízol benne, és tudod hogy mindent gyengéden csinál, meg ilyesmi, akkor nyugodjan menj bele, rossz nem lehet :) Viszont fontos, hogy csak addig menjetek, ameddig VALÓBAN akarod. Hamár egy picit is úgy érzed, hogy neked ez túl sok, akkor majd folytatjátok.
én 15 éves vagyok, 16 nap múlva leszek 16:) november 20.a óta van barátom (épp 5 hónapja). ez alapból bonyolult, mert szeptemberben is voltunk együtt egy hónapot, csak akkor nem voltam olyan állapotban, hogy kapcsolatom legyen. igazából egy hónapos forduló elõtt egy nappal jutottam el elõször hozzá (kollégiumban lakik, a szüleimnek meg viszonylag sokára mertem csak elmondani, hogy van valakim). és akkor elég szépen, hát hogy is mondjam, letámadott:) de mindenre megkérdezte, hogy szabad e, és mivel én nagyon félénk vagyok, én nem is nagyon csináltam semmit még 2 hónapig nagyjából, mert nem tudtam magam rávenni:) szóval tényleg nem idõ kérdése.
Nem írtad, hogy mióta ismeritek egymást, és most hol tartotok? Elõször valami enyhébbel kéne kezdeni, nem? Csókolóztatok már? Mármint komolyabban :-) Simogatott már ruhán keresztül? A kapcsolatokban pont az a legszebb, hogy fokozatosan közelednek egymáshoz a párok (kivéve azt, aki mégsem :-() Mindennek megvan az ideje - és nem kell siettetni. Ami jól esik, és nem árt, azt nyugodtan próbáljátok meg - és ne siessetek semmivel. Kár megrövidíteni azt az örömöt, amit az egyre közelebbi ismerkedés, összecsiszolódás jelent :-)
A kérdező hozzászólása: :)
Nagyoon :$ :/ megol a magany :( 18/L
"Én legszívesebben egy barátnõt kérnék karácsonyra" Én is, de a nejem biztosan nem tartaná jó ötletnek. Meg se merem említeni neki...:)
Én is örülnék egy boldognak :( -lány-
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül :( :)
Igeeeen:S de egy oleles is megtenne :) <3 otthon ezt szoktam enekelni all i want for christmas is you :$ hatha beteljesedik
#11-essel sorstársak vagyunk. :D
Én csak annyit kérnék, hogy szeressen viszont, mert így viszonzatlanul nagyon rossz...
Igen! :) Én most tényleg erre vágyom a legjobban felérne nekem a világ összes ajándékával egy igaz szerelem. :) Egyedül érzem magam fõleg, hogy jön a karácsony most még jobban felerõsödött ez az érzés. 18/L
jézuska hozzon egy puncit
Igenigen! Legyen a fa alatt a szerelem! :D /F
Igen, például én is ennek örülnék a legjobban.Bár ennek az év bármely idõszakában örülnék, meg kell hagyni. Az esély viszont erre szinte 0, a nõket nem is érdeklem kb., átnéznek rajtam. 22/F
A kérdező hozzászólása: De édes! Azt hittem inkább lányok fognak írni. Köszönöm :)
elképzelhetõ. Habár egy idõgépnek én is örülnék mert ha egyes dolgokat máshogy csináltam volna most másképp lenne...
Nekem elég lenne egy ölelés is attól a lánytól.
Én igen. Én legszívesebben egy barátnõt kérnék karácsonyra :) De tudjuk jól hogy ez nem így mûködik. Ha így is mûködne, de szép is lenne a világ. Na mindegy ez van, jövõre remélem már másképp lesz mint most.
Részemrõl nincs jelentõsége. Egy képmutató, üres kapcsolatra nincs szükségem.
én egy idõgépnek vagy egy másik életnek örülnék :D
én is pont ezt kérném a Jézuskától :) a kiszemelt már megvan, csak õ nem akar semmit :(

Fiúk! Van itt aki már pofára esett egy nő miatt? Udvarlásnál. Párkapcsolatban. Elmesélnétek?

Legjobb válasz: Mentünk az utcán kettecskén amikor észrevettem ,hogy elejtettem a pénztárcám.Fel akartam venni de amikor lehajoltam meglökött és pofára estem.

Mentünk az utcán kettecskén amikor észrevettem , hogy elejtettem a pénztárcám.Fel akartam venni de amikor lehajoltam meglökött és pofára estem.
Ja, elég csúnyán.Remélem azóta nem mondogatja, hogY öngyilkos lesz, hanem már végre megdöglött a büdös depressziòs hülye ku*va.
Semmi közöd hozzá te paraszt.
nekem is olyasmi volt mint az elsõvel, csak én egyedül mentem az utcán, és nem vettem észre hogy egy nõ fekszik a járdán keresztben pont elõttem, én meg pofára estem miatta. Mondtam is neki, hogy hülye qrva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!