Találatok a következő kifejezésre: Egy pénisznek milyen (74 db)

Egy 18 cent hosszú és 13 cm kerületű péniszre milyen óvszert ajánlotok?

Legjobb válasz: Látom itt is vannak emberek akik nincsenek tisztába kerület fogalmával. Nagyon gyakori hogy egy pénisz átmérõje 4cm körül van, aminek a kerülete kb 13cm. Kerület= 2*2,075*3,14 = 13 Összehasonlítás ként egy WC papír guriga belseje, amire fel van tekerve a WC papír, annak is kb 13cm a kerülete.

Látom itt is vannak emberek akik nincsenek tisztába kerület fogalmával. Nagyon gyakori hogy egy pénisz átmérõje 4cm körül van, aminek a kerülete kb 13cm. Kerület= 2*2, 075*3, 14 = 13 Összehasonlítás ként egy WC papír guriga belseje, amire fel van tekerve a WC papír, annak is kb 13cm a kerülete.
13 centi kerület az már lóf*sznak is nagy :D
13 centi kerületû?? Hahahahahaha xD az nem inkább a hossza a 18 helyett??? Ba*d + hogy lehetsz ilyen gyökér xD Ölj le egy tevét és varrjál rá vmit bõrbõl mert a te "méretedre" nem gyártanak már semmit xD Egyedi vagy fiam ;) L/22
gumióvszert
pont olyat mint a többire... nem tudom miért gondolja mindenki azt hogy az õ szerszámára egyedi tervezésû óvszert gyártanak.
bármelyik jó lesz szerintem. Lifestyles és durex hosszabbak és nagyobb átmérõjûek. Masculan pl kisebb. Próbálj ki párat és meglátod, melyik a kényelmes/biztonságos.
Erre? Valami extra small feliratút. :-P

Milyen betegségek illetve rendellenességek vannak, amik egy pénisz görbeségét okozhatják?

A párom elmondása szerint nek mindig is olyan volt, hogy derékszögben félbegörbült lefelé. Ezt okozhatja érelzáródás vagy bármi.

Legjobb válasz: Az ilyen lehet veleszületett, vagy idõvel alakulhat ki bizonyos hegesedések miatt. Én kétfajta kezelésrõl tudok: a mûtét (melynek komoly szövõdményei lehetnek), illetve a másik, bár ez kevésbé elfogadott, hogy egyébként bizonyos pénisz növelésére alkalmas eszközt úgy állítja be, hogy pár hónap alatt. Ha viszont neked nem okoz gondot, és neki sincsenek emiatt fájdalmai, akkor valahogy el kellene vele fogadtatni. Szerintem más is lehet a háttérben, amiért nehéz rávenni az együttlétre, hiszen mint írod is, nem most alakult ez ki.

Az ilyen lehet veleszületett, vagy idõvel alakulhat ki bizonyos hegesedések miatt. Én kétfajta kezelésrõl tudok: a mûtét (melynek komoly szövõdményei lehetnek), illetve a másik, bár ez kevésbé elfogadott, hogy egyébként bizonyos pénisz növelésére alkalmas eszközt úgy állítja be, hogy pár hónap alatt. Ha viszont neked nem okoz gondot, és neki sincsenek emiatt fájdalmai, akkor valahogy el kellene vele fogadtatni. Szerintem más is lehet a háttérben, amiért nehéz rávenni az együttlétre, hiszen mint írod is, nem most alakult ez ki.
A kérdező hozzászólása: igen elõfordulhat más is. de félrelépésre soha nem lenne ideje. munkahelyére oda visza idõben érkezik és náluk nincs Nõi munkaerõ mert gépekkel dolgoznak. Itthon sincs semmi furcsa. egyszerüen mikor meglettek a gyerekek nem volt megoldható az együtt élés igy havonta egyszer utazott hozánk. szerintem erre átállt, és emiatt nincs igénye a több együttlétre. e-mellett csak még plusz, hogy nem érzi magát jónak. pedig statisztikáka tolvasva meglepõdtem, hányan nem jutnak el a csúcsra, nekem nincs panaszkodni valóm mellette.

Lányok, milyen érzés, amikor bennetek van egy pénisz?

Nem arra gondolok, hogy jó, rossz stb... hanem hogy konkrétan mihez tudnátok hasonlítani. Egy ismer?söm egyszer azt mondta neki olyan mintha felnyomnának egy kis golyót, és azt el?re-hátra mozgatnák. L/20

Legjobb válasz: kis golyót? milyen farka lehet a pasijának :D :D inkább valami rúdhoz hasonlítanám

kis golyót? milyen farka lehet a pasijának :D :D inkább valami rúdhoz hasonlítanám
Mint az evés, csak ez lent. ;) Amúgy nem. Sokkal jobb. Mintha összeolvadnánk, érzem végig, körbefogom... nem tudom, hogy hangzik, ne nyálas dologra gondolj, csak nem tudom máshogy írni!
Inkább rúd, s frenetikus érzés, ahogy ki-be jár, egymásnak feszül a két test, összeolvad, imádom, fõleg, ahogy Kedvesem csinálja, extázis!
Rossz a kérdésed. "Egy pénisz" .... olyasmi, mint a tampon. "A PÉNISZ"..... az más. Azt egész testemben, nem csak ott lent érzem. Felhúz és elsüt.
Ahwww :$ *-* Lehetetlen elmondani azt a csodálatos érzést.!! A párom is folyton ezt kérdezi...
Majdnem olyan, mintha kettõ lenne.
Imádom :) Leírhatatlan érzés... :) )
Mint amikor neked a valagadban.:)

Milyen érzés egy szűz lánynak, amikor egy pénisz először megy be a puncijába?

23 éves vagyok, még nem volt szeuális kapcsolatom úgy, hogy maga az aktus is meglett volna, de most már több mint három éve stabil kapcsolatom van, a párom el is jegyzett. De maga az aktus valahogy nem akar összejönni. Próbálkoztunk már vagy kétszer-háromszor, de annyira fájt, h inkább abbahagytuk. Az a sanda gyanúm, hogy nem is maga a fájdalom annyira elviselhetetlen, hanem inkább az attól való frász, hogy milyen lesz, fog-e fájni? Már próbálkoztunk úgy is, hogy ittam egy pohár bort, de akkor meg egyszer?en elaludtam, s semmi sem lett a dologból. Szóval, szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat, h kb. mit is várhatok, amikor az a nagy bög behatol a kis puncikómba :) pussz mindenkinek, s el?re is kösz a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nem a pasid hibája, hanem ha még szûz vagy az elsõ alkalom fáj :) 21/F

Nem a pasid hibája, hanem ha még szûz vagy az elsõ alkalom fáj :) 21/F
Szerintem csináljatok hangulatot, pezsgõzzetek, de csak picit. rajtad múlik, hogy elalszol-e. Amúgy nekem valamiért nem fájt :) A párom elég szépen ellazított :)
Nekem az a véleményem, hogy annál jobban, mint amit leírtál, nem fog fájni. Egyszer túl kell esni rajta, vártok egy hetet, és megint lehet finoman próbálkozni. Ha nagyon ideges vagy, akkor az is fájhat még egy kicsit. Egyébként gondolj bele, szerintem senki se hal meg szüzen, akkor valahogy mégis csak túlélik. :DDD Esetleg tehetnél egy kört a méhésznél, hogy minden rendben van-e odalent, mitõl fájhat ez neked ennyire, és ha nem talál semmit (pl. extrém szûk hüvely, stb), akkor marad az, hogy túlesel rajta. Talán vehetnétek elsõre egy vékonyabb (anál) vibrátort, és játszadozzatok azzal, ha már az bent van, akkor mehet a "méteres kékeres", nem fogsz már annyira parázni. Legvégsõ esetben szerezzetek egy kis lidokain krémet, tudatosan próbáld meg ellazítani az izmaidat, hátha könnyebb, és persze kell egy lavór síkosító. Majd csak elkopik az a fránya szûzhártya... :)
Késõbb még feszítõbb érzés lesz, aztán majd idõvel csillapodni fog. De fõ a lazaság. Ha meg nem csillapodna, akkor irány a nõgyógyász.
Én bnõmnek is fájt, de végül arra jutottunk hogy nem állunk meg és próbáltam gyorsan behatolni mert lassan nagyon fájt neki. Elsõre reflexbõl lökött el a lábaival de másodszorra már sikerült átszakítani a szûzhártyát és elmondása szerint utána már élvezte is a szexet így a riadtság után szerencsére jött neki az élvezet :) Sajnos ezen egyszer átkell esni. A kérdésre nem tudok válaszolni, de remélem azért segített valamit a hozzászólásom :) 21/F
Behatolás közben tanácsos, ha picit (vagy picit jobban) beleharap a füledbe, úgy eltereli a figyelmedet a lényegrõl.
Józsi, te vagy az?
Attól hogy elalszol a párod berakhatja neked nem és akkor lehet nem is fáj.
akkora fájdalmat érez, hogy szétrobban a pics...ája!!! ezt akarod, de ha egybõl 30 cm es mû f.szt dúgsz a pics...jába azt tuti élveni foja!!!!
nekem most is ugyanúgy feszít, mint elsõnek. és tök jó, h érzem, h feszít és megölt.
szerintem a pasidnak lövése sincs ahhoz hogy hogy juttasson a csúcsra.csak magára gondol.mi az hogy sosincs kéznél a síkosító .oda lehet készíteni az ágy mellé de ha kinyalna úgy rendesen arra sem lenne szükség.Javaslom elöbb a barátod addig dolgozzon rajtad amíg téged meg nem ismer hogy hogy mûködsz odalent.szerintem az elõjáték nálatok addig tart míg õ fel nem izgul.aztán azt hiszin akkor már mehet is a dolog megkeresi a síkosítót addig te szépen lehiggadsz nedvesedés megszûnik , na ekkor míg te bekened neki még simán nyalizhatna téged hogy újra felizgulj mond meg neki elmúlt ha nem teszi meg ne szexelj vele keress más fiút.nagyon igaza van annak aki azt írta hogy csak felül illetek össze vele.sajnos ott lent is passzolnotok kell, de legalább ismerjen téged hogy mit hol meddig.
Azon döbbentem le, hogy a párod eljegyzett. :( Meg fog csalni fûvel-fával, ha eddig nem tette. Nem csak az a baj, hogy ez megalázó, hanem az is, hogy minden embernek joga van a normális, élvezetes szexuális élethez, és te ezt nem fogod tõle megkapni. Házasságot így? Ne már...
nekem nagyon jó volt már elsõre is, akkor 15 voltam
Az a baj, hogy nem kívánod a pasit. Dobd ki, és keress egy olyat, akit annyira kívánsz, hogy legszívesebben az út közepén letépnéd róla a ruhát, és ráugranál. Ha ezt nem akarod, akkor idd le magad alaposan, de ne bort igyál, hanem olyan piát, ami feldob. Pl. koktélozz!
A kérdező hozzászólása: Hát, igen, a síkosító :) amikor belelendülünk, sor kerülne az aktusra, akkor jön az ÁLLJ!!! vegyem alõ a síkosítót :) ) s mire elõkaparom elszáll az ihlet, s marad a síkosító :) az valahogy sosincs igazán kéznél :)
Jaaa, hát akkor kezdjétek az elején. Elõször õ is elégítsen ki orálisan, és ha már ez sikerül, akkor jöhet a többi. Miután elélveztél, és még abban a "boldog állapotban" vagy odalent, szinte magától fogja befogadni a barátod. Na de így... Bocs, de ez a fiú csak deréktõl felfelé illik hozzád.
A kérdező hozzászólása: Egy-két ujj símán befér a puncimba, szóval gondolom, h több is bemegy majd. S nem csalt meg, nyugi. Ilyen téren biztos vagyok benne. Szeret és szeretem. Mintha csak megtaláltam volna a másik felemet. Orálisan rendszeresen kielégítem a párom, de már szeretnénk túllenni ezen is, az az igazság.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez azt jelenti, h a páro hibája, ha nekem fájdalmat okoz, amikor el akarja venni a szüzességem? Egyébként, tényleg, kb. zíz perc után már szeretne rátérni a lényegre. S elõtte kesz virtustáncot lejt a kezével a lábam között. Ja, és mellesleg, még soha nem volt orgazmusom, csak álmomban. Reménykedem, h majdcsak lesz, de még eddig éber állapotban soha nem éltem át. De hallottam, h vannak asszonyok, akik úgy élik le az életüket, hogy soha meg nem tapasztalják azt, h mi is az az orgazmus :( Talán én is egy leszek közülük :(
A kérdező hozzászólása: nem, itt nem a Józsi kérdez, sajnálom :( Tényleg komolyan szeretném tudni. Mert én iszonyatosan feszítõ, szúró vmit éreztem már az elején, s félek, h mi lesz majd késõbb :(
szerintem elsõnek lovaglásba hatoljon be, kevésbé fáj semmi bajod nem lesz mert 1perc alatt rá ülsz a péniszre és 1percig fáj és el mulik .!:) !

Milyen szépség hibái lehetnek egy pénisznek?

Legjobb válasz: 12:42-nek, ez nem szépség és esztétikai hiba, hanem egy szexuális úton terjedõ vírusos fertõzés, ami nõkre ugyanúgy veszélyes.

12:42-nek, ez nem szépség és esztétikai hiba, hanem egy szexuális úton terjedõ vírusos fertõzés, ami nõkre ugyanúgy veszélyes.
Úgy, ahogy van, ronda.
Görbülõ pénisz? Akkor tisztázzunk valamit, ugyanis nem mindegy milyen irányban és mennyire görbült!? A férfiak 90%-nak van bizonyos szintû görbület a farkában, nagyon kevés akinek full egyenes.
12:41-nek, az sem szépséghiba, hanem egyszerûen ápolatlanság.
Sokan mondjak hogy a gorbulo penisz nagyobb elvezetett nyujt a noknek....hat nem tudom!volt ilyen abratom es nem lett tole jobb a szex. Es nekem szemely szerint nem is tetszik, nem tul esztetikus latvany. Viszont ha igazan szeretsz valakit ezt el lehet fogadni. 21L
Nem a természetesen görbére gondoltam, hanem az ilyenekre: http://www.hindawi.com/journals/au/2008/263450.fig1.html ui: Az rendben , hogy tudni kell bánni velük... De ez kifejezetten fájdalmas nekik úgy tudom. uui: Nincs több link. Igérem. Remélem tutok azért ebédelni. :)
fu ezek a képek tényleg nagyon durvak. Ezek csunyanak szamitanak. De ha görbe vagy kicsi szerintem az nem szépséghiba....csak tudni kell bánni vele.
12:42 vagyok. Nem mind ilyen. Ezek nagyon durvák. Amúgy ha túlságosan ferde vagy göcsörtös, az is valami betegségtõl van és a barlangos testek megkeményednek vagy mi... Az sem szép látvány szerintem. Arra nem teszek be linket mert nem tudom , hogy keressek rá. ;)
A kérdező hozzászólása: jézus ez durva!!!
Esetleg ha túl sok Papilloma van rajta... Ízelítõ: http://www.stanford.edu/group/virus/papilloma/2004goglincarn..
büdõs túrós, ez undoritó!!öhhá mindjárt hányok pedig csak leírtam
pl görbe :D
kicsi :DD
Én vagyok aki a linkeket küldte. Ismétlem, nem a természetesen görbülõ péniszre gondoltam. peyronie betegségnek hívják a természetellenes görbületet. Én arra gondoltam. Ezen kívül, néhány válaszadó az én válaszomat méltatja amikor azt mondják , hogy azok ápolatlanságtól vannak, stb stb... holott válaszolni kellene a feltett kérdésre. De azért elmondom , hogy amit az elsõ linkben látott képeken látunk az a HPV vírus EXTRÉM változatai. A HPV vírus jelen van a férfiak túlnyomó többségénel, ennél sokkal kevésbbé feltûnõ és NEM FERTÕZÕ változatban. DE ezek bizony szépséghibái lehetnek egy pénisznek. Ez úgy érzem válasz volt a kérdésre. Amennyiben úgy vélitek , hogy nem válaszoltam meg a kérdést, pontozzátok le a válaszomat de ne vitázzatok vele. Köszönöm.

Milyen érzés amikor behatol egy pénisz és kb mennyi ideig tart egy szeretkezés?

Legjobb válasz: gondolom szûz vagy.eleinte szar,de addig tart ameddig a pasi el nem megy.ha hamarabb akarod akkor mozogj többet,ha meg nem akkor nem.. :)

gondolom szûz vagy.eleinte szar, de addig tart ameddig a pasi el nem megy.ha hamarabb akarod akkor mozogj többet, ha meg nem akkor nem.. :)
Hát ezt nem lehet így leírni, ezt érezni kell. Ha valamit fel is dugsz magadnak, még az sem olyan. A pénisz meleg és hiába kemény, mégis puhának érzed egy kicsit ha benned van. Ha még szûz vagy, akkor egy picit fájhat. Hogy mennyi ideig tart egy szeretkezés? Hát ez attól függ, meddig akarjátok, hogy tartson. Lehet olyan 5 perces "elõvillantós", de lehet több órás is akár. Több orgazmussal persze. Ki meddig bírja...
Eleinte fáj, nekem legalábbis fájt eléggé, de aztán meg lehet szokni. Késõbb, ha nagyon akarod és nedves vagy, nagyon jó is lehet. Addig tart, amíg bírja a pasi. 10 perc vagy 30 is, esetleg több is.
mien erzes?????amikor beledhatol egy penisz akkor egy olyan meleg erzes araszt el......a szeretkezes ideje attol fugg h ki meddig birja....lehet nagyon rovid is es nagyon hosszu is...pl lehet egy egesz ejszakan at is(aki birja)
hát ha nem vegy elõtte jol felizgulva akk kicsit kellemetlen és lehet h nem is jön össze, meghitt hangulat kell bizalom és persze szerelem(plusz védekezni!)am meg. sikosito segithet az 1, -nél. nekem eleint feszült , olyan nehézkesen aakrta "beengedni"(én felül voltam)sztem az jobb, merrt te irányitod és sztem ilyenkor neked kell 1 pasi nem érezheti.)aztán nekem elõször csak izgatta kivüla hüvelyem 1 kicsit a péniszével mikor már rajta ültem.aztán épphogy a hegyét betette majd elkezdte mozgati h 1 kicsit táguljak, majd mindig 1 kicsit beljebb mentés közbe finomak mozgatta majd mikor már félig benenm volt onnantol nem fájt semmi. aztán késõbb ez, a behatolás rész lett az 1ik kedvenc részema szexben. annyira jo tud lenni. de ne siessetek ne azt csinálja h próbálja 1bõl beléd "tuszkolni"a vesszõjét hanem mindig csak 1 kicsit beljebb. Am. az 1. szex jo ha sokáig tart. itt én nem az aktusra gondolok, de a szex része az elõjáték ami az 1.-nél nagyon fontos h ellazulj. szal azt nyujtsátok el .igy amaga a ceremónia lehet h lesz 1 háromnegyed óra, viszont ha kezdõk vagytok az aktus maga nem tul hossz talán 5perc.de ez pasiként változo, de ha a srácnak te vagy az 1. v. rég volot nõvel akk nem valószinû h sokáig bírná, ez nem is baj ha a te szmpontodbol nézzük..
tényleg te fiu vagy vagy lány mert nem mindeegy mijen válaszokat addunk
*ja elõzõ vook: ha azt akarod h hamr elmenjen, mert még csak szokni aakrod kicsit a szexet, elõtte jol izagsd fel, h. orgazmus közelbe jöjjön, deha a srácnak ez lesz az 1. akk nem feltétlen h nagyon szükséges ez.

Egy pénisznek kb milyen vastagnak kell lennie hogy az elég legyen?

Mindenhol azt mondják hogy a vastagság számit.

Legjobb válasz: Erre most ahány nõ válaszolna,annyi féle választ kapnál.Én az olyan vastagot szeretem,amit a markom éppen átér.Nekem tényleg nem a hosszúság a lényeg,hanem a vastagság.De biztosan vannak nõk,akik teljesen másképpen vélekednek errõl a dologról. Ezt meg,hogy a vastagság a lényeg,biztosan lánytól hallottad.Mert nagyon sok fiú nincs tisztában azzal,hogy egy nõ hüvelye átlagosan 10 cm. Nem tudom,érted-e,mit akarok ezzel mondani.Hiába a 20-25 cm-es farok,ha úgysem tud bemenni,mert fáj.Épp ezért fontosabb a vastagság.

Erre most ahány nõ válaszolna, annyi féle választ kapnál.Én az olyan vastagot szeretem, amit a markom éppen átér.Nekem tényleg nem a hosszúság a lényeg, hanem a vastagság.De biztosan vannak nõk, akik teljesen másképpen vélekednek errõl a dologról. Ezt meg, hogy a vastagság a lényeg, biztosan lánytól hallottad.Mert nagyon sok fiú nincs tisztában azzal, hogy egy nõ hüvelye átlagosan 10 cm. Nem tudom, érted-e, mit akarok ezzel mondani.Hiába a 20-25 cm-es farok, ha úgysem tud bemenni, mert fáj.Épp ezért fontosabb a vastagság.
Kb. 5 cm vastag. 10 cm-nél ne legyen nagyobb, mert akkora egy újszülött feje és már az is épp eléggé problémás mire kijön.
ha egy ceruzabélnél (0, 5) vastagabb akkor már jó ;) különben is a használati értéke attól függ hogy milyen gyorsan tudod ki-be huzogatni meg milyen soká!
Elõttemlévõk mát edlmondták, hogy ez változó!de ha egy csajnak nem lenne elég, akkor rakd mellé az ujjaidat!:) Nálam mindig bevált
A hüvely elég jól alkalmazkodik a vastagsághoz is. Úgyhogy szerintem ezzel ne foglalkozz... a méreteid nyilván adottak. VISZONT! Tanuld meg jól használni! EZ az, ami igazán számít!

Hogyan néz ki egy pénisz ha feláll és ha lankad, mármint milyen a formája?

Legjobb válasz: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1r9e2xc8R1r3cvxfo1_500.gif

hát olyan faszalakú
Láttál már elefántormányot?
Két fajta pénisz van van amelyik nagy eleve, de ha felizgul az illetõ már nem igazán nõ meg. van ami elégé kicsi viszont ha az illetõ felizgul akkor elégé megnõ Az átlag méret mindkét esetbe ugyan az csak az "elõtte" állapot más. Amúgy a pénisz valakinek teljesen ágaskodik valakinek csak kicsit inkább csak elõre áll. Valamelyik balra valamelyik jobbra görbül esetleg le egy kicsit.
Mi lenne? Éppen arra felé volt a nadrágban. Valsz egyenes lenne nadrág nélkül (kivételek azért vannak).
A kérdező hozzászólása: Ááááh xD megfogtam nadrágon keresztül és félreállt neki, de egyenes volt, akkor mi van?
Van egy olyan érzésem, hogy még nem vagy 18 éves, pedig ebben a rovatban ki van ám írva nagy piros betûkkel: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmutassam :DD
Nincs minimax?
András, te már megint itt??

Kit érdekel, hogy itt egy pasinak milyen pénisze van? Miért nem az arcotokról külditek a képeket?

:(

Legjobb válasz: teljesen egyetértek kérdezõ :) engem is érdekelne...

teljesen egyetértek kérdezõ :) engem is érdekelne...
Mert f szfejek
Igazad van amúgy. én férfiként kb másfél hete nézem csak ezt a topicot, de én esküszöm kiégtem a sok baromság miatt. nem tudom mások is így vannak e.
WTF? Tényleg vannak ilyen nyomik?
Senkinek nem küldtem képet a farkamról, rá sem férne egy képre :D
De nem azért mondom, de tényleg amúgy a négyes vagyok, szóval lányok punciról meg sosem. :( arra én jobban kíváncsi lennék.
Hát egy olyan fiú aki a farkáról küldd képet meg az izmairól pár üzenetváltás után az pont olyan unintelligens személy számomra mint azok a lányok akik a melleiket küldik el vagy a profilképükön 80% dekoltázs mellett épp hogy beférve a kacsaszáj is.
19. 16.vagyok és 24 éves, és tapasztalatom szerint a korombeli pasikat nagyon is érdekli a mellméret.Nem azt mondom, hogy ha kicsi akkor nem is érdekli õket a csaj, de az biztos hogy ha nagyobb akkor szívesebben "megkörnyékezik" az illetõt.
Azért volt aki 17 éves és írta hogy na küldjék neki megilyenek bizti van kiscsaj aki örül az ilyennek....
#19 Akkor miért van itt ennyi kérdés húszon felüli csajotól, hogy "jáááj csak 15 centi a barátom bránere úristen mit tegyek" jellegû kérdések amik igényesebbek ugyan a 16 évesek kérdéseinél szóval szebb a megfogalmazás (szóval inkább panaszkodás ez, hogy "ez így de rossz"), de attól még megvannak. Ezek mind nem normálisak? Ha hazugságvizsgáló alatt kérdeznénk végig a csajokat kiderülne, hogy bizony a 16-ot is kevésnek tartják és a 18 az etalon.
Engem is érdekelne.
Na akkor kinek küldhetek képet a farkincámról és pofikámról? ^_^
Ez a nagy meleg amúgy olyan érdekesen beindítja az embereket, hogy csak na és minden ilyen szexualitással teli dologra izgulnak. ismét a négyes voltam.
#25 Fordítva sokkal durvább a mérce... És még rosszabb is, mert a kismellûekkel max nem kezd ki csak aki komolyan gondolja míg a farkadnál már csak akkor derül ki, hogy a csaj számára "szánalmas" mikor már belefeccöltem egy csomó idõt + pénzt + én vagyok olyan hülye, hogy érzelmileg is kötõdöm... Mire õ meglátja, és "jáááj hát ez nincs 18 ez kevés" aztán lapát... És megint elment fél év.
30 aki így kimondja, hogy kicsi a csávó faxxa és ezért nem, mondjuk 18 nál is, azért az kapkodja már be a bránert is. Azért vannak irreális elvárások sokszor a nõknél.
Nem mondja ki és ez így még rosszabb... Hanem hazudozik aztán megcsalja a csávót - hogy-hogynem - egy mutáns húszcentis farkú csávóval... Aztán ráfogja a saját maga által generált mûbalhékra... Hogy csak amiatt... Persze... Rosszabb ha a hátad mögött mondja csak el mindenkinek aztán nem érted miért röhögnek rajtad...
# 23: Nekem 14 centi körüli és még senki nem panaszkodott. Arra viszont mindenki, hogy ha már túl nagy akkor az fáj és hagyják õket békén az olyan fiúk. # 25: Akkor azok is felszínes tuskók nagyrészt. 25 éves vagyok és engem marhára hidegen hagy a mellméret. Nekem elsõ körben az arc, utána a belsõ és csak aztán számít az alak. Nem álszenteskedem, mert a nagyon kövér lányok engem sem hoznak lázba. De mellméret alapján nem fogok egy lányhoz odamenni. Sõt, megkockáztatom, hogy hacsak nem irracionálisan nagy, akkor meg sem nézem. De a hatalmasat is csak olyan szemmel, mintha egy 220 centis lányt bámulnék meg, vagy egy törpét.
Én nem szoktam képet küldeni a farkamról, de szívesen fogadom ha valamelyik csaj perverzkedni szeretne, kldheti a képet a puncijáról privátban.
hát sok perverz van itt az biztos de én ha képet küldök, az arcomról szoktam :)
19-es jó vicc:D
négyes vagyok. de amúgy én jól éreztem magam, csak ez a sok ugyanolyan kérdés, már uncsi. meg a sok foglalt ember is, akiket nem is értek mit vannak itt ha rájuk írnak meg fel vannak háborodva....
ne általánosíts.. én amúgy is max az arcomról küldök képet.
Én nem vagyok ilyen, de valószínüleg azért, mert arról tudják mit gondolnak mások, de a farkukról nem. Vagy... itt élhetik ki beteges vágyaikat.
ez tényleg egy jó kérdés... az a legjobb amikor a beszélgetés elején közlöm hogy nagyon nem érdekel, nagy kedves megnyugtatnak hogy nem kell mindenkirõl rosszat gondolni, nem is akart küldeni, erre a 3. üzenetében ott van a farka, mert hogy ez egy ismerkedés "alapja"
mert erre verik ki, leírják nekik hogy hûû és már megy is.
Talán normális emberekkel kellene ismerkedned
Miért is? Én is kíváncsi vagyok.
Ezt a kamuzást. Még hogy nem érdekel titeket a bráner :D Mikor méret alapján szelektáltok :D Aki 16 alatt van az rögtön lapát 14 alatt meg már csak röhögtök 10 alatt meg fotózzátok és töltitek fel napi kakira.
ja amikor ártatlanul írják, hogy kíváncsi vagyok elég e ennyi évesen... oszt azt várják a kis geccciládák, hogy dícsérjék õket. én küldtem már, de más beszélgetések után nem így direktbe kiírva...
én is ilyen perverz, beteg állat vagyok! akinek kell kép a farkamról írjon privátot.:)
4-es nyugi, lesz még rosszabb is :D Nem tudom, én egyik testrészemrõl sem szoktam képet küldözgetni.
12. Pont annyira kamuzás, mint , hogy titeket(férfiakat) nem érdekel a mellméret.
# 4: Én is így vagyok vele. Néhány napos turnusokban szoktam idejárni, aztán fél-egy hónap szünet következik. Sok itt az ostoba, buta ember, de azért néha lehet találni értelmes kérdéseket/válaszokat is.
Ez jó kèrdès, perverzek, viccesnek gondolják. Ha ilyet küldenek, szimplàn nem válaszolok.
#12. 17-18 év felett a normális lányokat nem érdekli a méret. # 16. 17-18 év felett a normális fiúkat nem érdekli a mellméret. Gondolom hatalmas újdonságot mondtam ezzel nektek.
33. Tisztelet a kivételnek!25.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!