Találatok a következő kifejezésre: Egy párkapcsolatban tul sok (8 db)

Egy párkapcsolatban ha tul sok a vita megoldja a szex?

Mert még én is és a pasim is sz?z vagyok (unk)

Legjobb válasz: Nem nem oldja meg! Legalabbis az en magneletemben ha lelkiekben nem vagyok jol akkor AZ sem mukodik...nekem nagyon fontos az h 100% os tamogatast kapjak a paromtol lelkiekben, ahhoz, hogy mukodjon AZ is rendesen...A szex arra valo, h minel jobban kitudd mutatni vagyaidat, es szeretetedet, egyuve tartozasodat....ha alapjaba veve nem vagytok joban akkor gyakorlatilag nem mukodhet, tehat nem oldja meg a dolgokat...ha csak nem erzelmek nelkuli az egesz, es nem arrol szol, h "vegre tul legyunk rajta" Voltunk ilyen hullamvolgyben a parommal, es megmondtam h nekem ahhoz szuksegem van a maximalis lelki nyugalomra. Lehet hulyenek neztek, de sztem fontos... UDV

Nem nem oldja meg! Legalabbis az en magneletemben ha lelkiekben nem vagyok jol akkor AZ sem mukodik...nekem nagyon fontos az h 100% os tamogatast kapjak a paromtol lelkiekben, ahhoz, hogy mukodjon AZ is rendesen...A szex arra valo, h minel jobban kitudd mutatni vagyaidat, es szeretetedet, egyuve tartozasodat....ha alapjaba veve nem vagytok joban akkor gyakorlatilag nem mukodhet, tehat nem oldja meg a dolgokat...ha csak nem erzelmek nelkuli az egesz, es nem arrol szol, h "vegre tul legyunk rajta" Voltunk ilyen hullamvolgyben a parommal, es megmondtam h nekem ahhoz szuksegem van a maximalis lelki nyugalomra. Lehet hulyenek neztek, de sztem fontos... UDV
Szerintem egy ilyen helyzetben ez nem túl jó megoldás. A szexet arra találták ki, hogy két ember örömet tudjon egymásnak szerezni, de vitázás közben szentem nem élveznéd annyira.Bár ez egyéntõl függ nem tom te hogy gondolod.Azért sok sikert!!!!!!:)
nem gondolom h ahoz h helyrejöjjenek a dolgok egybõl belekéne vágni és elveszti a szüzességeteket mind kettõtöknek...de lehet h megoldaná a problémátha jol sikerülne mert az elsõ együtt lét után már jobban ragaszkodtok egymáshoz feltéve ha szeretitek egymást
Nem hiszem, hogy a szex megoldja a vitákat egy kapcsolatban. Fõleg nem így, hogy ezért vágnátok csak bele. Ti döntitek el, de azért gondold át jól.
Max rövidtávon (1-2 nap), de hosszútávon nem!
A vitákat beszélgetéssel kéne megoldani, ha azzal nem megy akkor szexel sem lesz jobb...
Nem. egy orgazmustól nemfog elmúlni a vita oka. És mi pl amikor veszekszünk elvbõl nemszeretkezünk. Nemtom az okét, sztem igy korrekt. Beszéljétek meg, a sex nem megoldás. Anyámmal összeveszek se nyalom ki..:|
a szex megkoronázhat egy csodás kibékülést, de nem old meg semmilyen veszekedést.

Az normális, ha 18 napra jött meg a menstruációm? (egy átlagos ciklusom 29 napos) Nem élek párkapcsolatban, terhes nem lehetek! Kedden voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátlót íratni, mivel túl sok a pattanásom. Most akkor elkezdhetem szedni?

Legjobb válasz: Nem normális, mert a normális 28 nap, esetleg egy-két nap eltéréssel. A 18 kevés. Sok pattanás és összevissza ciklus = hormonális probléma, aminek a megoldása nem igazán fogamzásgátlóval ajánlott, mert a tüneteket eltünteti, de ha abbahagyod a fog. gátlót, ugyanez lesz a problémád, nehezített teherbe eséssel. Ha van idõd, nézz be egy endokrinológiai szakrendelésre. Biztos vagy benne, hogy rendesen megjött, nem csak köztivérzés? Ha rendesen megjött, akkor igen, el kell kezdeni a tablettát, már ha be akarod szedni.

Nem normális, mert a normális 28 nap, esetleg egy-két nap eltéréssel. A 18 kevés. Sok pattanás és összevissza ciklus = hormonális probléma, aminek a megoldása nem igazán fogamzásgátlóval ajánlott, mert a tüneteket eltünteti, de ha abbahagyod a fog. gátlót, ugyanez lesz a problémád, nehezített teherbe eséssel. Ha van idõd, nézz be egy endokrinológiai szakrendelésre. Biztos vagy benne, hogy rendesen megjött, nem csak köztivérzés? Ha rendesen megjött, akkor igen, el kell kezdeni a tablettát, már ha be akarod szedni.
A kérdező hozzászólása: Mindig normálisan jött meg elõtte, rendszeres menstruációm van. Épp ezért most nagyon megijedtem. A közti vérzésrõl mit kell tudnom? Okozhatja a sok stressz? Mert mostanában nagyon sokat stresszelek!

Lehet túl sok filmet néztem de létezik olyan lány aki ugyan úgy vágyik egy igazi párkapcsolatra amiben mindig boldog lehet az ember?

Igen szoktam olyan filmeket nézni,de nem tudom a valóságban is van e olyan párkapcsolat,mindig is arra vágytam hogy majd egyszer jön egy lány aki megért mindenben és hasonlóan gondolkodik mint én,és olyan lesz vele az életem mint a filmekben.Most ugyan van barátnőm de nem pont olyan helyzetben vagyok mint a vágyaimban :(

Legjobb válasz: #4 Mert aztán k*rva nagy az esélye annak hogy a külvilágban találkozzanak :D

#4 Mert aztán k*rva nagy az esélye annak hogy a külvilágban találkozzanak :D
igen, van.
Én nem vágyok lóvéra, sem fekete bmw-re, semmire, csak, hogy szeressenek, leszarom, hogy kinek mennyi pénze van, sõt mivel, én sem vagyok pénzeszsák ezért inkább frusztrál ha valakinek túl sok van belõle, mégsem kellek senkinek, na hogy is van ez? Minden lánynak csak a kocsi meg a pénz kell, vagy csak olyan lányokkal vagytok hajlandó szóba állni, akik reggel hatkor frissen kibújva az ágyból is úgy néznek ki, mint akik most másztak le egy divatlap címlapjáról?
#16 dehogy járok messze
Én kb. olyan lányokkal találkoztam eddig, akik sok lóvéra és fekete BMW-re vágytak leginkább. Elképesztõ hogy milyen felszínesek és anyagiasak a nõk manapság, és mindent ezeknek rendelnek alá. Az a fajta szerelem az tényleg csak a filmekben létezik. 1:37, mit gondolsz honnan jöttek "netes fórumon siránkozni"? Ha ennyire nagykoponya vagy, tanácsot is adhatnál neki ami actually mûködik is. 3:13 meg kapta gerincbõl a mínuszt. Érdekesmód a trollokat sose dobálják ki innen valahogy...csókoltatom a moderátorokat.
#14 ugyan, béla csak egy troll, ne is foglalkozz vele
A kérdező hozzászólása: Béla_A_PATKÁNY Egyáltalán nem ettõl függ az hogy ki a bunkó, néha egy helyesírási hibákkal küszködõ embernek nagyobb szíve van mint az ilyen javítgatós pökhendi embereknek, és szomorú hogy ilyen dolgok alapján ítélnek meg embereket ez pont olyan mint mikor külsõ alapján mondanak valakire véleményt ahelyett hogy megismernék milyen is valójában.
A kérdező hozzászólása: ma 03:23 De találkoztam csak mostanában úgy meg változtak az emberek és a világ mert tele van olyan patkánnyal mint bélakapitány
A kérdező hozzászólása: Béla_A_PATKÁNY Szánalmas nem gond te meg egy bunkó paraszt pont az ilyen hülyéket szeretik a nõk
Sokan mondják ezt, de igazából nem erre vágynak, hanem olyan férfira, aki jól néz ki.
Még nem találkoztál a szerelem nevû eseménnyel.
én is túl sok filmet néztem.. túl sok pornófilmet!!!
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem sokszor kint az életben nehezebb az ember dolga, legalábbis én így látom
mert mindkét fél netes fórumokon siránkozik emiatt, ahelyett, hogy kimennének a külvilágba ismerkedni egymással. azért.
A kérdező hozzászólása: ma 01:34 Akkor miért ilyen ritka hogy az ilyen emberek egymásra találnak?
A kérdező hozzászólása: azt nem írtam 30 éves fiú vagyok
A kérdező hozzászólása: tegnap 11:27 akkor a ritka lányok közzé tartozol

Egy párkapcsolatban szerintetek milyen gyakran ajánlott talizni, mi az ideális? Naponta talizás az már túl sok lehet a jóból?

Legjobb válasz: A naponta találkozás... nem jó. Nem tudtok semmit elmesélni egymásnak. Talán úgy 3-4 naponta elég.

A naponta találkozás... nem jó. Nem tudtok semmit elmesélni egymásnak. Talán úgy 3-4 naponta elég.
A barátnõm és én az elsõ héten minden nap találkoztunk. Utána elment tengerre, mikor hazajött megint minden nap találkoztunk kb 1 hétig hogy bepótoljuk :) utána elkezdõdött a suli és ez miatt csak hétvégén bírunk találkozni (péntek-szombat-vasárnap, vagy csak szombat-vasárnap), így megint csak amikor bírunk minden nap találkozunk :) de ha bírnánk az év összes napján akkor szerintem azért néha kihagynánk 1-2 napot :) .
Attól függ :) Ha csak egy párkapcsolat akkor tényleg sok a minden nap. Ha Õ az IGAZI akkor nem sok :) (szerintem)
Szia! A kérdésedbõl kiindúlva elég fiatal lehetsz még és ez az elsõ kapcsolatod! Gondolom nem tervezed komolyra! Szerintem nyugodtan találkozhattok minden nap! Az úgyis akkor derül ki, hogy sok vagy nem!
A kérdező hozzászólása: 19 éves vok, az elsõ komolyabb kapcsolatom már 2 éve tart, de eléggé a végét járjuk... gondoltam a gyakori tali is lehet a baj..
Tartsatok egy kis szüntetet, ne hosszút, 1-2 hét max. Ha utána nem rohantok egymáshoz hogy "hiányzol" akkor valóban a végét járja...
Mi is mindennap találkozunk és nem unjuk meg egymást. Szerintem ez jót jelenthet. Ha már egy nap kimarad akkor sms, telefon stb.

Árthat az egy párkapcsolatnak ha túl sokat vannak együtt?

Legjobb válasz: Bizony árthat.Én már éreztem úgy hogy megfulladok és csak azért találkoztam a barátnõmmel hogy béke legyen.Jó az ha a másik hiányzik néha kicsit.

Fiatalabb (18 alatti) korban még az egészséges személyiségfejlõdésnek is árthat. Láttam már rá példát, hogy valakinek egy ilyen túl sokat együttlevõs kapcsolata még a további párkapcsolataira is kihatott.
Igaza van az elõzõ hozzászólónak. Ha IGAZÁN szereted, akkor bizony egyetlen olyan nap után is, hogy nem látod, bizony nagyon hiányzik a másik. Engem sajnos, akit nagyon nagyon szeretek, az elhagyott. Már egy hónapja nem is láttam, nem is merek hozzászólni neten sem, pedig nagyon-nagyon hiányzik :( és nem is akarok mással lenni. Még így sem, hogy szerintem semmi de semmi esélyem nincs arra, hogy visszamehetnék hozzá. Ez ilyen. Majd biztos te is találsz ilyen valakit, de remélhetõleg õ majd nem hagy el téged...
Bizony árthat.Én már éreztem úgy hogy megfulladok és csak azért találkoztam a barátnõmmel hogy béke legyen.Jó az ha a másik hiányzik néha kicsit.
Igen árthat... tapasztalat. szakítás lett belõle. 23F
szerintem sem jó ha sokat vannak együtt, mert fontos hogy a barátokkal, családdal is ugyanúgy ápoljuk a kapcsolatot. A sok találkozás miatt lassan kifogyunk a beszédtémából, nem leszünk már olyan érdekesek a másik fél számára. De mindenki máshogyan szereti. Pl.: ha van egy nagyon szerelmes ember, õ egész nap együtt lenne a szerelmével, de ha van egy kevésbé szerelmes ember, õ inkább kevesebb idõt szeretne együtt tölteni. Tapasztalat.
Nem mindenkinél. Egy idõ után a baráti kapcsolatoknak árt, mert elhanyagolod õket, mert a pároddal vagy. Hívnak, "á nem érek rá, a drágámmal vagyok", ha zsinórban 3x ez a válasz, Én személy szerint hónapokig nem hívom az adott embert. Több barátomnak is mondtam, hogy õk már házasok a párjukkal, mert EGYMÁSBA ZÁRKÓZTAK. Amúgy megunhatod a másikat, ha minden nap vele vagy, ez nyilvánvaló
Azt mondják, lakva ismerni meg a másikat.Igaz.Ha valakik sokat vannak együtt, akkor nem csak a szép , mosolygós oldalát ismerik meg, hanem a durcásat meg a fáradtat is. És akkor el tudják dönteni, hogy akarják-e ezt egy életre. És akkor ez már olyan, mint a házasság.
igen, ha sok évet tervezel vele, akkor hamar kiüresedik, ha már az elején állandóan együtt lógtok.
Hát nem tudom... a munkatársam meg a munkatársnõm kb 3-4 hónapja jöttek össze. Elõtte nagyon jóban voltunk, sokat beszélgettünk a fiúval, mindig ölelgetett (persze, mint barátot, mert tök kedveljük egymást) és a lánnyal is nagyon jóban voltam, eljártunk bulizni, átjött vagy éppen másfél órát beszéltünk telón. Na összejöttek. Kb két hét után össze is költöztek... Azóta állandóan együtt vannak. Együtt vannak otthon, együtt vannak a munkahelyen, együtt járnak kajálni, ha az egyik nem dolgozik a másik bejön hozzá ebédelni, ezen kívül egész nap megy a blackberryn a chatelés egymással. Úgy hogy kb 5méterre dolgoznak egymástól. Ez azért már beteges. Az egyik megy WC-re, a másik rohan utána stb. Mindenkinek tele van már a töke az egésszel... Ez sztem nem normális és meg is fogják unni egymást, de a lány elég erõszakos ha nem az van amit õ akar... Ja, persze azóta már nem keresi egyik sem a társaságomat/társaságunkat. Elvannak egymással, és mindenki mást letojnak.
szerintem igen.. szügség van családra és barátokra is, nem tud mindent megadni a párunk.. egy ideug nagyon jó, aztán hirtelen átfordul kicsit kellemetlenbe.. már voltilyenben részem, és nem valami jó érzés, ugyhogy csak ésszel.
igen
Szia! Szerintem nem árthat, na jó azért kellenek a barátok meg ilyen dolgok, de Én mit meg nem adnék h többet lehessek a Párommal Együtt Mikor össze jöttünk majdnem mindig Együtt Voltunk az mondták h "húú megunjátok Egymást" nem így lett;-D, de sajnos azóta nagyon keveset Vagyunk Együtt;-( De Nagyon Szeretjük Egymást Már Jegyesek Is Vagyunk;-D Szóval SZERINTEM nem árthat ha sokat Vagytok Együtt Ha Nagyon Szeretitek Egymást!;-D Remélem, h Segítettem!;-D
Mi elejétõl fogva minél több idõt akartunk együtt lenni. Ez ma is így van, 15 évi házasság után. A beszédtémából tényleg ki lehet fogyni, a férjem meg is jegyezte egyszer viccesen, hogy már megint elõvettem az archívumból valamit, (én nem emlékeztem, hogy azt már meséltem). A napi dolgok azonban mindig újak, azokat részletesen átbeszéljük, sokat nevetünk együtt. Humoros ember. Egy évben 4-7 nap "szabadság" jót tesz. Van, hogy elmegy ennyi idõre maszek programra, én meg itthon maradok a gyerekekkel. Mindenkinek jó, de elég is ennyi.
Nekem is ez miatt lett vége egy 6 hónapos kapcsolatomnak. Egymás Agyára mentünk...Mindennap veszekedtünk már a végén. a Mostani Kapcsolatomban csak hétvégén vagy 2 hetente tudunk együtt lenni Hétvégén. Ez sem Jó De jobb Mint hogy Minden nap egymás nyakán...Jo ha Hiányzunk egymásnak Kicsit:)
Vérmérsékletfüggõ is lehet. Mert nekem pl. a barátom a szabadidejében csak pihenni szeret. Én pedig minden nap szeretek valamit tevékenykedni akkor is ha nem dolgozok. Nem szeretek egész napokat együtt tölteni. Egyszer egy teljes hétig voltunk együtt. De úgy hogy semmit se igazán csináltunk külön. Az már nem igazán volt jó.Mert csak tunyulásról szólt. De ha pl. ez alatt együtt mûveltük volna a kertet, vagy ilyesmi már más lett volna a helyzet. De egy ismerõsömék meg szinte mindent együtt csinálnak egész nap, és nekik úgy jó.
Mûködhet, ismerek ilyet.
Az ellentétek vonzzák egymást.
Ha a férfi nem irigykedi és tudja mind ezt tolerálni, akkor nincs gond.Itt a férfin áll vagy bukik a vásár.Mert nem minden férfi tolerálja ezt.
A kérdező hozzászólása: Férfi vagyok, de valahogy én ezt tolerálnám jobban. Nem tudom miért, de én tényleg nem vagyok nagyon beszédes meg népszerû, de valahogy engem mégis vonzanak az olyan nõk akik népszerûek és túl voltak egy pár kapcsolaton, nem arra akarok célozni, hogy ribanc legyen.
Amennyiben nem feltekeny a no ismeroseire.

Van egy szamszeru korhatar amelyen tul mar nem sok ertelme a parkapcsolatnak? (ugy ertem keves a hatramaradt ido)

Legjobb válasz: hát a haláluk napját aránylag kevesen ismerik, ezért erre nemigen lehet választ adni...

hát a haláluk napját aránylag kevesen ismerik, ezért erre nemigen lehet választ adni...
"shármos" XDDDDDD na ez jól esett..:'D amúgy gratulálok anyudéknak.:) )
anyukám 60 éves, és most jött össze egy nagyon shármos, ereje teljében lévõ 70 éves féfival, és boldogok. Már nem spórolnak, hanem élnek. szerintem 50 évesen még tiéd a világ, ne viccelj már! :)
Tegyük fel, hogy 55 éves vagy, ha minden jól megy, még minimum 20 évet tölthetsz valaki mellett.:) Hajrá.:)
Nagypapám 54 évesen lett özvegy, 59 évesen újranõsült (3 évvel elõtte ismerte meg) és sajnos 65 évesen temettük, így azt hiszem amíg az ember nem ágyhoz kötött és nincs a halálán addig van esélye és értelme egy párkapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: Az elmelet igy mondja.
Nézd... ha van rá lehetõséged, és van jelölt is, akkor miért ne... Csak az számít, hogy boldogok legyetek. Végül is ez ad értelmet az életnek, nem?
A kérdező hozzászólása: 5X
mennyi vagy? 70 éves?
nem mindegy hogy az utolsó 10-20-30 évünket hogy töltjük. A szerelem ráadásul megfiatalatít. Rajta, tessék keresni hozzád illõ párt, akit vonzónak találsz. Nem a kor számít. 70 évesen is lehet járni teniszezni, golfozni, lehet utazni, nem elhagyni magad. Az én anyukám is ezt teszi (elõbbi válaszadó vagyok) és sugárzik belõlük a fiatalság, boldogság. Élni tudni kell.
egyáltalán nem enyi idõssen már szexelnek is.
nem vagy fiatal !
Az nem lehet, hogy a személyiséged alapján mondta? :)
Kor miatt nem feltétlenül vagy fiatal.Viszont attól is függ hogy a srác hány éves és a beszélgetések alapján milyennek ítéli meg a gondolkodásodat, felfogásodat, értékrendedet.Erre én is csak úgy tudnék válaszolni ha beszélgetés közben valamennyire megismerlek.
A kérdező hozzászólása: Hát már több mint 8 éve ismer látásból és 3 éve beszélgetünk.Elég vigyori csajnak ismert meg aztán most nagyon padlón vagyok és ilyen kis szomorkásnak gondol...Bár szerintem nagyon nem vagyok az.Mellesleg elég érettnek ismernek az ismerõseim és sokszor említik is, hogy inkább lazítanom kéne...Szóval nem hinném, hogy gyerekesnek tart.
A kérdező hozzászólása: amúgy a srác 17 éves.
Dehogy vagy te fiatal! Volt egy osztálytársam, aki 5.-ben járt 1 8.-ossal. :/ Hát, ha te ehhez fiatal vagy, akkor õ egy valóságos magzat volt. :// Am meg ha az a srác és te közted 1 év a korkülönbség, akkor nincs joga "lefiatalozni" téged, mert a lányok még hamarabb is érnek, mint a fiúk.
Szerintem már eléggé érett vagy. Mikor 16éves voltam nekemis volt már pasi persze semmi komoly. en mindig ugy vagyok vele, hogy a pasi legyen nagyobb nállam max 6 év

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!