Találatok a következő kifejezésre: Egy pár ha (2185 db)

Meleg férfi, aki nőies és leszbikus nő, aki férfias, alkothat-e egy párt? Ha szerelmesek lesznek egymásba, akkor heteroszexuálisak, vagy homoszexuálisak?

Legjobb válasz: Húú, fejetetejére állt a világ: tehát, van egy biológiailag nõ, meg férfi. A nõ játsza majd a férfi szerepét, a férfi majd a nõ szerepet....nekem ez magas xD

Húú, fejetetejére állt a világ: tehát, van egy biológiailag nõ, meg férfi. A nõ játsza majd a férfi szerepét, a férfi majd a nõ szerepet....nekem ez magas xD
Ez egy lehetetlenség, erre az esély olyan kicsi, hogy nincs is. Ha mégis megtörténik, hogy egy meleg és leszbi egymásba szeret, akkor õk ketten heterók vagy biszexuálisok. Nagy különbség!
Heterók lennének vagy biszexek.De ilyen nem lesz.
Nem egy lezbikus nõ akkor is ha férfias nem fog egy nõre vágyni akinek f*sza van. Éppen ezért egy férfi aki nõnek érzi magát f*ra fog vágyni a seggébe nem pedig egy másik nõre
Sajnáljuk, kérdezz meg vlkit az úton, nézd meg h kedves lesz-e XD
ha az elsõ nem mondja el, akkor én kurrvára nem értettem volna meg, hogy mit akarsz.:D Amúgy, okosgyerek. BUzZI pasi és LEZBI csaj nem nagyon fognak járni... :'DDD
Én láttam errõl egy dokufilmet egyszer. Vannak akiknél ezek duplacsavarral mûködnek. Tehát õk heterok lesznek. Igazából a lényeg csak az, hogy ki minek hiszi magát. Tehát ha az egyik nõnek hiszi magát, a másik pasinak, akkor teljesen mindegy, hoyg biológiailag ez fordítva van, ettõl õk heterók.
A meleg férfiak a FÉRFIAKAT szeretik, a leszbikus nõk a NÕKET. Egy leszbikus semmilyen kinézetû férfivel nem áll össze, egy meleg férfi meg semmilyen kinézetû nõvel. Egy homoszexuális emberbõl sehogyan sem lesz heteroszexuális. Ilyen fogalomzavart mint neked van...
Utolsó elõtti, erre nem nagyon tudom a választ, mivel az állatok viselkedése jóval másabb, mint az emberé. Viszont az utolsó mond vmit, ez inkább a biszexhez közelít.
még egy csavar? és ha a lányos meleg és a férfias leszbikus éppenséggel nem ember hanem kutya?:D akkor alkothatnak egy párt?:D:DD
Ez aztán a jó kérdés. Rengeteg variáció létezik. Ez az alanyok ízlésétõl függ: egy leszbikus nõ szeretheti a férfiasabb és a nõisesebb nõket is, fordítva pedig ugyanígy. Viszont az elõzõ mondatomban van egy bibi, mégpedig, hogy, ha a FÉRFIas nõ beleszeret egy NÕIes pasiba, az már, ha duplacsavarral is, de a heterohoz áll közelebb.
A kérdező hozzászólása: Helyesbítés: Durva jók vagytok...
A kérdező hozzászólása: Durvák vagytok...
Állatok között nincsenek 'lányos melegek' és 'férfias leszbikusok' sem, és a homoszexuális állatok SEM szexelnek SEMMILYEN ellenkezõ nemû állattal. Homoszexuális = nõ nõvel, férfi férfival <- ha nem ez a helyzet, akkor nincs homoszexualitás.

Szeretném szaporítani dzsungáriai törpehörcsögeimet, de a főkanhörcsög már kicsit impotens. Szeretnék TELJESEN egészséges hörcsögöket, összeengedhetek egy párt, ha azok testvérek? Nem születhetnek debil hörcsögök, ha a testvérek párzanak?

Legjobb válasz: De igen! Még az sem egészséges ha az unoka testvérek párosodnak. Nézd meg például hogy a Habsburg házban vagy a Hohenzollner családban mennyi a debil ahogy te fogalmaztál.

De igen! Még az sem egészséges ha az unoka testvérek párosodnak. Nézd meg például hogy a Habsburg házban vagy a Hohenzollner családban mennyi a debil ahogy te fogalmaztál.
Az állatvilág teljességében a közvetlen testvérek vagy unokatestvérek, egyéb rokoni szálak között a párosodás minden esetben ugyanahhoz vezet: a megszületett kölyök ideggyenge lesz, agresszív, beteges és nem él sokáig. Ha mindez az otthonodban történik az rád nézve is veszélyes, mert megharaphatnak. A többiekre nézve szintén: egymásnak támadnak és megeszik egymást. Ez utóbbi a hörcsögöknél önmagában sem ritka dolog, hátha még egy nagyfokú idegbántalom is járul hozzá!

Lehet úgy templomi esküvője egy párnak, ha csak egyikőjük van megkeresztelve?

Természetesen a másik fél nincs megkeresztelve, és érdekelne hogy így lehet e templomi esküvőt szervezni, vagy előtte a megkereszteletlen félnek meg kell keresztelkednie?

Legjobb válasz: Lehet! A sógoroméknál így volt... A felesége nagyon bigott katolikus családból származik, a sógorom meg sem volt keresztelve. Csak annyit kellett ígérniük, hogy a leendõ gyerekeket katolikusan fogják nevelni, és semmi akadálya nem volt a templomi esküvõnek! Nem mondom, hogy ez így helyes, de lehetséges.

Lehet! A sógoroméknál így volt... A felesége nagyon bigott katolikus családból származik, a sógorom meg sem volt keresztelve. Csak annyit kellett ígérniük, hogy a leendõ gyerekeket katolikusan fogják nevelni, és semmi akadálya nem volt a templomi esküvõnek! Nem mondom, hogy ez így helyes, de lehetséges.
Lehet, és nem is kell érte külön fizetni, teljesen papfüggõ kérdés ez. Bátyám menyasszonya nincs megkeresztelve, de szeretnének templomi esküvõt. A helyi pap csak kereszteléssel (és a hittanórákkal) együtt vállalta volna, a szomszéd település papja pedig gond nélkül összeadja õket így is (maga a lakodalom eleve ott lesz, így egy gonddal kevesebb).
Így nem. Elvileg. Bár hallottam már több helyrõl, hogy pénz beszél, kutya ugat és olyan is esküdött már templomban, aki nem volt megkeresztelkedve. De egyébként alapfeltétele a keresztelkedés, tehát az nélkül nem lehetne templomba esküdni. Sõt, ha emlékeim nem csalnak, talán még az elsõáldozás is kell, de abban nem vagyok biztos. Régen bérmálkozónak is kellett lenni, de ma már nem kell hozzá.
ugyan már, ch, elvileg nem, dehát mindenki elintézi
nem lehet. de valóban könnyen elintézhetõ. no nem az, h keresztelkedés nélkül esküdj, hanem az, h simán menjen a keresztelkedés :) )
Ha református az illetõ nem igazán kell áldozás... katolikusoknál minden ilyen van. Ismerõseimmel a katolikusok még az egyházi adót is ki akarták fizettetni 10 évre visszamenõleg.
Gondolj bele! A keresztény templomok azért vannak, hogy a hívõk ott lelki életet éljenek, és Isten színe elõtt fogadjanak örök hûséget. ( igaz ez nem mindig sikerül, mármint az örök hûség, de ez nem is érdekes). A hívõk! Ha nem vagy megkeresztelve, nem vagy hívõ, mi keresnivalód van a templomban? Ha még is ott akarsz esküdni, akkor meg kell keresztelkedned. De ha nem vagy hívõ, mi a fenének akarsz megkeresztelkedni? Esküdözni polgári esküvõn is lehet. Az is hasonló, és azt sem tartják be mindig. Az én szüleimnek csak polgárijuk van, és együtt vannak, szeretik egymást. Csak a ceremóniáért nem kell hazudni. Mert ha valóban van Isten, akkor az úgy is tudja, hogy csak kamu a keresztelkedésed, és megbüntet rendesen. Keresztelkedés nélkül is lehetsz igaz, jó ember. És ha tényleg van Isten, akkor ha rendes ember voltál életedben, nem hiszem, hogy megbüntet, mert akkor a rengeteg más vallású embert is meg kellene büntetnie, amit ugye az igazságos isten nem tesz meg.
Minden pénz kérdése, de a katolikusoknak áldozniuk kell a reformátusoknak konfirmálni + keresztelés.
Püspöki engedéllyel lehet. De ezt úgyis elmondják a jegyesoktatáson.
Meg kell keresztelkednie.
Nem, de minek akar az templomba esküdni és Isten áldását kérni a házasára aki nem vallásos. Jó ez csak költõi kérdés volt, tudom jól mutat a képeket.
ez nekem is fura. nekem arcom nem lenne bemenni a templomba esküdözni, mert baromi hiteltelen lenne. az ilyen, templomot csak díszletként használó emberek fejében ez miért nem fordul meg egyáltalán?
Arra nem gondoltok, hogy a házasság két emberen múlik? És ha a másik vallásos, és szeretne templomi esküvõt, a párja viszont nem az?
Utolsó akkor a párom kedvéért meg is keresztelkedek.
Tesómék így házasodtak evangélikus templomban. A feltétel csak annyi volt hogy az egyik fél legyen evangélikusnak megkeresztelve. A másik félnek pedig nem kell az elõírt fogadalmat elmondania, írhatott sajátot, ami nem vallásos, de hûséget fogad benne, és azt mondta el. Ezt nem tartom álságosnak, mert ha a hívõ félnek fontos a templom, megtehette a lelki nyugalma érdekében, a nem hívõ félnek pedig nem kellett álságosan Istenre hivatkoznia, amikor nem is hisz benne.
Én nem keresztelkednék meg a párom kedvéért (bár sajnos meg vagyok), ha nem lennék megkeresztelve és hívõ szeretnék lenni, komolyan gondolom, saját magam miatt keresztelkednék meg. Nem másért. Ez a képmutatás, ha más kedvéért felveszünk egy vallást, amiben nem hiszünk.

Szerintetek mi a legjobb leszólítás mondjuk egy parkban, ha teljesen ismeretlen még a lány?

Legjobb válasz: 1-es válaszolónak! Van, és nem szereti a patkányokat. Valami jobbat találj ki! :D 23/L

1-es válaszolónak! Van, és nem szereti a patkányokat. Valami jobbat találj ki! :D 23/L
Oké! Ez hogy tetszik: Jössz b*szni, vagy b*szol jönni??
Szia cica! Van gazdád?
Minden gyakorlati megvalósulást megelõz egy elmélet. Amúgy meg ne tessék már ennyire negatívnak lenni! Így persze hogy nem valósul meg az az elmélet! :)
Köszi, elméletben jól megy a dolog, csak az élet más :)
Megállapításom szerint nincs nagyobb bajod, mint a többi szégyellõs fiúnak. :) Csak egyet tudok hozzáfûzni: Aki mer, az nyer! Lehet, hogy elõtte sokat fogsz csalódni de biztos, hogy egyszer bejön a képbe egy hölgyemény, akinek pontosan te kellesz. Ámen. :D
Nem tartom magam nagyképûnek(nincs mire felvágni) trollkodni csak ezen az oldalon szoktam, de ez itt megszokott. A félelemmel meg nem tudok mit kezdeni, igazából kóros önbizalomhiányom van, nem hiszek benne, hogy jó társaság tudok lenni.
Miért vagy benne olyan biztos, hogy csak elutasítást kaphatsz? Szerintem ha nem vagy nagyképû és éppen levetkõzöd trollkodásod, akkor egy kellemes beszélgetés is lehet a vége, és a csaj nem azt fogja mondani a barátnõinek, hogy egy "gyökér" rám mozdult, hanem azt, hogy egy normális pasival ismerkedtem meg a parkban.
Az egyetemi parkban sok lány üldögél, de nem szeretném, ha egy visszautasítás után összefutnánk ismét. Pláne, hogy valószínûleg beszámol az esetrõl a barátnõinek is, hogy valami gyökér fel akarta szedni. Aztán majd jól kiröhögnek.
Miért? Ha félre sikerül a dolog még kereket oldhatsz. Egy parkban elég sokfelé futhat az ember! :D Nekem némi rábeszélés után menne. (Persze, elõtte kreálok egy menekülési útvonalat.)
Szia , szerinted is kloroform szaga van ennek a zsepinek?
Ez már sokkal eredményesebb taktika lehet :) Bár elõször elég bátornak kellene lennem, hogy csak úgy megszólítsak valakit.
Bár jót röhögtem, egyetértek veled. :) Mit szólnál egy ilyenhez: Szia, látom te is egyedül vagy. Nem bánod, ha leülök melléd?
Csak trollkodtam, természetesen nem szoktam így megszólítani senkit. Kétlem, hogy ez a stílus bárkinél célravezetõ lenne.
:DDD Nos, valóban kreatív. Biztos buknak rád a nõk a parkban! :D Még valami?
- Szia! Nagyon sokat gondolkodtam, milyen ürüggyel jöjjek ide hozzád, de semmi eredeti nem jutott eszembe. Bemutatkozol - X, Y Géza vagyok, - Mire a lány is mondja a nevét. Utána pedig lehet megjegyzést tenni valamire: - idõjárás - milyen csinos - ha olvas éppen valamit, akkor megkérdezed, hogy mi az

Mennyi esely van fiokakra, ha csak egy par hullamosom van?

A him megvan nekem 4 honapos kora ota, szelid, eddig egyedul volt. Most kb. masfel eves es vettem neki egy ugyanilyen idos hullamos papagaj lanyt meg egy kisebb ropdet. Van odujuk is, tettem bele fureszport, a lany nagyon sokat bent van, a fiu meg kintrol udvarol. Viszont azt olvastam, hogy ha csak egy par van, nem sok esely van fiokakra. Igaz ez? Mivel lehetne oket osztonozni?

Legjobb válasz: Semmivel sem tudod õket jobban ösztönözni, mint egy másik hullámos pár. Azonban nem kizárólag csak akkor költenek, ha a szomszédságban fajtársaik laknak. A legtöbb esetben a költés beindul az "egyedül" tartott párok esetében is. A tojó madarad milyen idõs? Ha túl fiatal, akkor nem fognak eredményesen költeni, fiókát nevelni. Az ivarérettség elérése sem jelenti azt azonban, hogy tenyészérettek lennének a madarak. Mindkét madárnak legalább egy évesnek vagy idõsebbnek kell lenni, különben nagyon megviseli a szervezetüket.

Semmivel sem tudod õket jobban ösztönözni, mint egy másik hullámos pár. Azonban nem kizárólag csak akkor költenek, ha a szomszédságban fajtársaik laknak. A legtöbb esetben a költés beindul az "egyedül" tartott párok esetében is. A tojó madarad milyen idõs? Ha túl fiatal, akkor nem fognak eredményesen költeni, fiókát nevelni. Az ivarérettség elérése sem jelenti azt azonban, hogy tenyészérettek lennének a madarak. Mindkét madárnak legalább egy évesnek vagy idõsebbnek kell lenni, különben nagyon megviseli a szervezetüket.
Van egy pár hullamosód...?
A kérdező hozzászólása: Elnezest, hogy nem irok ekezetet, angol a billentyuzetem :) Koszonom a 2. valaszt. A tojo is kb 1, 5 eves. Ma a him probalt parzani vele, bar en nem lattam, az itthoniak mondtak, hogy probalt rarepulni a tojora.

A párom ha itthon van el sem mozdul a számítógép elől. Velem szinte nem is foglalkozik. Egy héten keresztül csak gépezik (játszik) eszik, alszik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy gondolom erre nem igazán létezik tanács. Gondolom mondtad már a párodnak, hogy ez zavar téged? Mit reagált rá? Mióta tart ez az állapot? Mióta vagytok együtt? Régebben is ilyen volt, vagy csak mostanság lett ilyen? Mert ha régen is ilyen volt akkor ne siránkozz. Egy ilyen ember nem fog megváltozni! A környezetemben is van egy ilyen pár. Annyi különbséggel, hogy náluk baba is van. Az apja nem foglalkozik a gyerekkel csak a számítógépén játszik, egyszer volt a baba a karjában (amikor megszületett) azóta nem, ennek már fél éve. Ott hagyta a pasit.

Úgy gondolom erre nem igazán létezik tanács. Gondolom mondtad már a párodnak, hogy ez zavar téged? Mit reagált rá? Mióta tart ez az állapot? Mióta vagytok együtt? Régebben is ilyen volt, vagy csak mostanság lett ilyen? Mert ha régen is ilyen volt akkor ne siránkozz. Egy ilyen ember nem fog megváltozni! A környezetemben is van egy ilyen pár. Annyi különbséggel, hogy náluk baba is van. Az apja nem foglalkozik a gyerekkel csak a számítógépén játszik, egyszer volt a baba a karjában (amikor megszületett) azóta nem, ennek már fél éve. Ott hagyta a pasit.
Utolsó, ugye hogy nem változnak? Erre én is csak a szakítást találtam megoldásnak. Elõtted lévõ voltam.
Szerintem elég nagy pofátlanság úgy élni egy két fõs háztartásban, hogy minden munka rád marad. Mert gondolom a sok játék mellett nem jut ideje a házimunkára az uraságnak. Különösen úgy bunkóság ez, hogy egy pár vagytok. Az, hogy nem foglalkozik veled, csak a gépével, az elmond valamit. Lehet, hogy baromság minden problémára a válást és a szakítást javasolni, de ha nem sikerül értelmesen beszélni vele, akkor én ettõl a kapcsolattól nem várnék túl sokat a helyedben. mindig te leszel az utolsó sorban és te leszel a lábtörlõ. Nekem is volt ilyen párom. Elõször nem hittem el, hogy a gép, a haverja, meg minden fontosabb, mint én, azt hittem, majd elmúlik, de nem, csak rosszabb lett.
nekem már nem lenne a párom ilyen viselkedés mellett. voltam ilyen pasival, nem véletlenül szakítottam vele.
Ha olyan mint az én ex-nejem, akkor rá. Csak õ az ágyban döglött egész nap, nem a számítógép elõtt.
Kérdezõ ne legyél ennyire buta. Inkább benne vagy egy rossz kapcsolatban?
:-( most mondjam azt, hogy majd kinövi? ez hülyeség lenne. tenni nem nagyon lehet semmit :-( ha szólsz (gondolom megtetted már) visszaszól. aztán ebbõl kerekednek komoly viták :-( engem a guta ütögetne, és tanácstalan lennék :-( vagyis vagyok :-( mindig is mondtam, hogy a számitógép az ördög találmánya :-( amilyen jó információforrás, olyan rossz a másik oldalról. esetleg menj el biciklizni, vagy tornázz, vagy hivd el sétálni......
ebbõl sem derül ki , hogy fiú e, vagy más e , a pár
A kérdező hozzászólása: Ha este mondanám, hogy menjünk el valahová azt mondaná, hogy fáradt. A közös program abból áll, hogy elmegyünk vagy az õ anyjához vagy az enyémhez.
Ahogy az utolsó írta! Vannak közös programok? Csináltok valamit is együtt? Miért nem szervezel valamit? Vagy miért nem mész el egyedül valahova? Ha te küzdesz, õ meg nem, akkor bukó a kapcsolat és keress mást!
Akkor gépezne helyette...
A kérdező hozzászólása: Ha megvonnám tõle a szexet?
Húzd ki a kábelt a falból. Vagy ha jönne haza, akkor fogd karon és menjetek el valahova!
A kérdező hozzászólása: Én is dolgozom csak most szabin vagyok.
Te nem dolgozol?
Úgy látom, te magasról teszel erre az egészre. Mert ha nem így lenne már változtattál volna! Minek vagy akkor vele? Csak azért mert szerinted másnak nem kellenél? Mert ha csak emiatt, akkor felesleges vele lenned.
A kérdező hozzászólása: De nem akarom, hogy a gyerek azt lássa, hogy az anyja mindig más pasikkal van. Nekem a gyerek az elsõ.
És ez így jobb? Milyen példa ez? Az apa letojja anyát magasról. De úgyis maradni fogsz és tûrni, szenvedni!
Amíg a saját gyereked lesz az elsõ, és minden pasira csak másodikként tekintesz, addig nem is fogsz olyat találni, aki normálisan törõdne, foglalkozna veled. Hisz miért tenné, ha õ csak a második?
A kérdező hozzászólása: Megmondom a páromnak, hogy csak azokon a napokon lesz szex amelyiket nem tölt a számítógép elõtt.
Írd majd meg, hogy mi lesz ennek az ultimátumnak a vége. Fogadni mernék, hogy majd masztizik egyet a gép elõtt és kész.
tegnap 15:17 válaszadó, még jó, hogy a gyerekére tekint elsõként egy anya!! Hogyan tudsz ilyet írni?? Te biztosan pasi vagy! Egy nõ nem ír ilyet, ha igen, akkor az olyan is. Kettõ gyerekem van, az elsõ más kapcsolatból. A férjem imádja a lányomat és tudja, hogy nekem Õ az elsõ, ez teljesen normális számára is. És imád engem, én vagyok az elsõ számára ettõl függetlenül, mert tudja, hogy ez így normális!!
Nõ vagyok, két gyerekem van. Tudatosítani kéne, hogy ha a gyerekek kirepülnek, a férjeddel fogsz együtt élni, ezért mindig neki kell az elsõ helyen lennie. Nem szabad a gyerekek alá rendelni, s nem szabad, hogy a kapcsolat rovására menjen a gyerekekkel való foglalkozás. Nagyon sok olyan párt ismerek, ahol már elköltöztek a gyerekek, és gyakorlatilag semmit se tudnak egymásról a felek, s a gyereken kívül nincs más közös témájuk. Gyakorlatilag idegenek egymásnak, nincs közös programjuk, max az, hogy meglátogatják a gyereket, vigyáznak az unokákra, stb. Pl. a szüleim is ilyenek. Ha valaki új kapcsolatot kezd, akkor muszáj, hogy érezze az új társ, hogy fontos neki, s a barátnõje, párja nem csak egy újabb gyerekként kezeli, neveli. A kérdezõ gyakorlatilag ultimátumot ad a párjának, úgy, mint egy gyereknek. "Ha játszol a gépen, akkor ma nem lesz szex!" vs "Amíg nem pakolsz össze a szobádban, nem mehetsz játszani!" Elég szomorú, hogy valaki egy újabb gyerekként tekint a párjára, s nem kell csodálkozni, ha az közönyös lesz, h!lyének nézi a másikat, vagy a szerepnek megfelelve dacol vele. Természetesen és is szeretem a gyerekeimet, de nem vagyok "szerelmes" a kisbabáimba, ahogy ezt sok anya mondja, ill. érzi, vagy kifejezésre juttatja. Egy szülõ-gyerek kapcsolatnak se tesz jót, ha felborulnak a szerepek. A gyerek "csak" gyerek, de a társam a társam. A gyereknek lesz majd társa, de én a társammal szeretnék minõségi kapcsolatban élni majd akkor is, ha a gyerekeim kirepülnek. Az meg elég gáz, hogy a lányod az elsõ. És a másik a gyerek a második, a férjed meg a harmadik? Tehát neked a lányod az elsõ, a férjednek te, a másik gyerek meg kit érdekel? Bocs, hogy kisarkítom a dolgot, többször elolvastam a válaszod, de ha nem írnád, hogy két gyereked van, akkor meg lennék róla gyõzõdve, hogy csak egy lányod. Elég szomorú, hogy kétgyerekes anyukaként azt mondod, hogy az egyik gyerek az elsõ.
A kérdezõnek a személyisége miatt van ilyen párja, nem is állítottam, hogy a gyereke a hibás.
A kérdező hozzászólása: Szex heti 2-3 alkalommal van.
Azért egy 10perces beszélgetés nehogy nagy dolog legyen! Szex van egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Ha munka után hazajön akkor leülünk megbeszéljük kivel mi történt aznap stb. Nem tudom mivel vonjam el a figyelmét a géptõl.
A kérdező hozzászólása: Szakítani nem tudok mert van egy gyerekem és örültem, hogy van valaki akinek vele együtt kellek.
Fõleg, h a jelek szerint neki se kellesz, mert le se sz*rja a fejed. Hagyd ott, fogsz találni mást.
Keress idõpontot, mondjuk reggel mikor felkeltek és nincs semmi bekapcsolva. Ez nagyon fontos. Se TV, se számítógép. Egy ffi csak akkor tud rád figyelni, ha nincs más zajkeltõ eszköz. Tv vagy számítógép mellett el se kezd a beszélgetést, nem fog rád figyelni, -pedig a lényeg, a koncentrált figyelem. Mond el neki, hogy amit csinál, ..elhanyagoltnak érzed magad mellette...úgy érzed, fontosabb a gép, mint te, hiszen csak azzal foglalkozik, veled alig...mi lesz így a kapcsolatotokkal..stb...mondj el mindent, ami a szívedet nyomja. Kérd meg, hogy ne most döntsön, hanem gondolja végig. Kérdezd meg tõle, hogy te mit tehetsz, hogy ez a helyzet megoldódjon és mit gondol arról, hogy õ mit tehetne. :) Nagyon remélem, hogy ezen el fog gondolkodni. Lényeg, hogy legyél diplomatikus, ne támadd le, próbáld úgy tálalni, hogy végiggondolhassa, õ dönthessen. Pasik szeretnek dönteni :D Egyértelmûen õ a ludas, nem is menteni akarom, de valahogy rá kell vezetni és amit leírtam, szerintem ez a módszer alkalmas rá.
"Szakítani nem tudok mert van egy gyerekem és örültem, hogy van valaki akinek vele együtt kellek." elolvasása után nem értem a kérdésedet. Te ugy érzed kiszolgáltatott helyzetben vagy. Elfogadod ezt.
A kérdező hozzászólása: Este, ha hazajön mindenféleképp beszélek vele.
yuda: Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye. Nem a számítógéppel van a baj, meg a tévével, hanem az emberrel. Milyen érdekes, hogy a néném akkor is tud figyelni rám, miközben csetel a barátnõjével, megy a tévé és közben fõl a krumpli. Ennyi a történet. Kérdezõ, ha ennyire megráz, hogy egyedül legyél, akkor kezdj el másik párt keresni és ahogy megvan a jelöld, dobd ki ezt az alakot, aki rajtad élõsködik. Akárki akármit is mond, ez a túlélés törvénye, fõleg akkor, ha gyereked is van.
8 Hát igen, akkor mi is a több ezer történet közül voltunk egy, akik reménykedtek, hogy a párjuk megváltozik. De szerintem eleve hülyeség így elkezdeni egy kapcsolatot, hogy változz meg. Én fél év múlva jöttem rá, hogy nem fog megváltozni.
7 voltam.
Én majdnem 4 évig bírtam. Nem tudom hova tettem az eszem. Mindig csak a haverok, gép, aztán én. De most végre boldog vagyok és csak ez számít. Olyan férfit találtam, aki maximálisan odafigyel rám. :)
8as voltam
Nekem nem egyértelmû a kérdésed. Ezt a szabadsága alatt teszi és így pihen? Csak mert azt írtad, hogy egy héten keresztül játszik, eszik, alszik, de azt is írtad, hogy dolgozik.
A kérdező hozzászólása: Õ buszsofõr és heti váltásban dolgozik.
Tök mindegy, hogy dolgozik-e, akkor is bunkóság, amit csinál és kész.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy így vezeti le a feszültséget vagy nem tudom...
örültem, hogy van valaki akinek vele együtt kellek - Ilyen az, amikor egy nõ kell egy férfinak? Szerintem nagyon nem!
A kérdező hozzászólása: Szerinted egy nõ ráér a háztartás mellett egésznap a gép elõtt ülni?

Szerintetek ha egy pár napi szinten találkozik, az jót tesz a kapcsolatnak vagy épp ellenkezőleg?

Vagy ha túl gyakran találkoznak, akkor könnyebben egymás idegeire mehetnek, könnyebben összeveszhetnek, stb.? Vagy épp ellenkez?leg, és ez csak er?síti a kapcsolatukat, és jobban "egymáshoz n?nek"? Ti mit gondoltok err?l? Milyen gyakran találkoztok a párotokkal? Kort és nemet is írjatok, el?re is köszi!:)

Legjobb válasz: Mi szinte naponta találkozunk, nagyon ritka, hogy nem látjuk egymást egy napig. Már az elején is így volt, 7 napból 5-ön minimum találkoztunk, bár ilyenkor 1-2 órát tudunk együtt tölteni. Ebben az évben lett többször alkalmunk egy héten együtt aludni is, amúgy ritka volt, hogy 1-2 óránál többet tudjunk együtt lenni, max hetente egyszer. Így vagyunk együtt majdnem 4 éve, de nem érzem, hogy egymás agyára mennénk, sõt, legszívesebben minden nap minden egyes percét Vele tölteném... És tudom, hogy Õ is így van vele, ha nem találkozunk egy napig, már mondja, hogy mennyire hiányzom neki, vagy ha Vele alszom egy este, utána reggel már kérlel, hogy aludjak ott másnap is... Ugyanolyan õrülten szerelmesek vagyunk, mint a legelején. Nagyon nehezen viseljük, ha akár csak 1 napig nem találkozunk, olyankor több órán át telefonálunk... Szerencsére pár hét múlva összeköltözünk és hét közben együtt fogunk lakni, amit mindketten nagyon várunk már. Szerintem ha a két fél igazán szerelmes egymásba, akkor bármennyit vannak együtt, sosem érzik azt, hogy túl sok, inkább azt, hogy sosem elég az együtt töltött idõ :) 20/L

Mi szinte naponta találkozunk, nagyon ritka, hogy nem látjuk egymást egy napig. Már az elején is így volt, 7 napból 5-ön minimum találkoztunk, bár ilyenkor 1-2 órát tudunk együtt tölteni. Ebben az évben lett többször alkalmunk egy héten együtt aludni is, amúgy ritka volt, hogy 1-2 óránál többet tudjunk együtt lenni, max hetente egyszer. Így vagyunk együtt majdnem 4 éve, de nem érzem, hogy egymás agyára mennénk, sõt, legszívesebben minden nap minden egyes percét Vele tölteném... És tudom, hogy Õ is így van vele, ha nem találkozunk egy napig, már mondja, hogy mennyire hiányzom neki, vagy ha Vele alszom egy este, utána reggel már kérlel, hogy aludjak ott másnap is... Ugyanolyan õrülten szerelmesek vagyunk, mint a legelején. Nagyon nehezen viseljük, ha akár csak 1 napig nem találkozunk, olyankor több órán át telefonálunk... Szerencsére pár hét múlva összeköltözünk és hét közben együtt fogunk lakni, amit mindketten nagyon várunk már. Szerintem ha a két fél igazán szerelmes egymásba, akkor bármennyit vannak együtt, sosem érzik azt, hogy túl sok, inkább azt, hogy sosem elég az együtt töltött idõ :) 20/L
én kb 1héten 5x minimum találkozom az asszonnyal, ilyenkor kb 5órát eggyütt vagyunk és abszolút nem unjuk egymást nagyon elvagyunk és suliba is eggyütt járunk már az elejétõl fogva :) 17/F
Én amikor a sulimból jártam egy fiúval , mindig együtt voltunk , napi 15-16 orát is majdnem minden nap . Nem volt ezzel baj , de igy teljesen ki lehet esni a baráti körökbõl , és sokszor ez a családnak is probléma h kevesebbet vagy velük. Én inkább azt a tanácsot adnám h van amikor kell egy napi kihagyás , persze az se baj ha több napon át egymás után találkoztok mert igy jobban összejöttök, sokkal nagyobb lesz köztetek a ragaszkodás egymáshoz:) 15/L
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is így gondolom.:) ) Köszönöm az eddigieket, mindenkinek ment a zöld kezecske. ;)
Hát sztem egy idõ után lehettek napi szinten együtt, de az elején azért néha kell egy kis kikapcsolódás a barátokkal is.
a barátom és én egy suliba járunk, de a nyáriszünetben hetente 2* ha tudtunk találkozni, de volt hogy 3 hétig nem láttuk egymást nyaralás miatt, és volt hogy már majd megölt a vágy hogy újra láthassam, és utána kisem engedett a karjai közül negyed óráig amikor újra találkoztunk:) ) szeptembertõl viszont minden nap találkozunk majd megint. nálunk mûködik ez is az is :)
Igy van, elsonek igaza van. De te is eszrevenned es vagynal is egy kis kikapcsolodasra csak a baratokkal.
Hát szerintem nem tesz jót egy kapcsolatnak ha minden napot együtt töltenek. Értem ezalatt ha például osztálytársak. Hiányzik a kapcsolatból az egymásra várás, természetessé válik a másik jelenléte és már inkább a megszokás mintsem a szerelem tartja õket össze... De sok ellenpéldát is láttam már. Ez személyiségfüggõ lehet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:) ) Még várom a többiek véleményét is!:)
Én a barátommal mióta megismertem mindennap találkozunk, nagyon ritka volt, hogy egy napig ne lássuk egymást, 4és fél éve vagyunk együtt, és kevesebbet veszekszünk, mint a hugom és a barátja, akik csak hétvégén tudnak találkozni és szinte mindig összebalhéznak. 19/L

Ez igaz? úgy hallottam h nyelvvizsgára kettesével kell menni, tehát mindenkinek kell h válasszon egy párt akivel megy. Viszont mi van akkor ha vkinek épp nem lesz vagy nem jut pár? !

Legjobb válasz: Nem te választod, úgy osztanak be. Ezt a vizsga helyszínén közlik, hogy ki lesz a párod. Ha páratlanul vannak a vizsgázók, akkor lesz egy 3 fõs csoport.

Nem te választod, úgy osztanak be. Ezt a vizsga helyszínén közlik, hogy ki lesz a párod. Ha páratlanul vannak a vizsgázók, akkor lesz egy 3 fõs csoport.
de ez nem is minden nyelvvizsgánál van így, én a bizottságnak fejtettem ki gondolataimat. (BME nyelvvizsga)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. de amúgy erre a csoport osztásra miért van szükség? bocsi a sok kérdésért csak nem igazán vagyok vele tisztában:S
nem kell párt vinni, de nálunk lehetett, így én együtt mentem egy barátommal. Ha nem viszel, akkor a sorban utánad következõvel alkotsz egy párt.
Ez csak a TELC nyelvvizsgánál van.

Mennyi ideig kell együtt lennie egy párnak, hogy magától értetődő legyen, hogy ha az egyiküknek meghal valakije (akár csak ismerős, akár rokon, barát, stb), a másik is vele megy a temetésre?

Nem tudom mennyire volt érthet? a kérdés.. De arra akarok kilyukadni, hogy tegyük fel együtt van pár hónapja egy fiú meg egy lány (tizen-huszonévesekr?l van szó), akkor ha az egyiknek meghal valakije, akkor a másiknak is "kell" mennie vele a temetésre? És ha már 2 éve együtt vannak? Köze van ehhez egyáltalán, hogy mennyi ideje vannak együtt? És ilyen esetben magától értet?d?, hogy elmegy a másikkal, vagy kérdezze meg, vagy illend? lenne elmennie, vagy hogy van ez?!

Legjobb válasz: Szerintem nem attól függ hogy mennyi ideje vagytok együtt. Sokkal fontosabb hogy a párodnak mennyire volt közeli hozzátartozója, mennyire állt vele szoros kapcsolatban, esetleg te ismerted-e. Valamint az is fontos hogy ez a párodat mennyire érinti érzelmileg. A lelki támogatás jól esik. Az én családom elég nagy, és egy távolabbi rokon halt meg, amire nekem illett elmennem. Õ pl akkor nem jött, mert hétköznap volt, vidéken, én mondtam neki hogy ne is jöjjön. Amikor viszont a keresztszüleimnek volt a temetése, akkor õ is jött, õ vezetett, igaz az sokkal jobban megviselt lelkileg.

Szerintem nem attól függ hogy mennyi ideje vagytok együtt. Sokkal fontosabb hogy a párodnak mennyire volt közeli hozzátartozója, mennyire állt vele szoros kapcsolatban, esetleg te ismerted-e. Valamint az is fontos hogy ez a párodat mennyire érinti érzelmileg. A lelki támogatás jól esik. Az én családom elég nagy, és egy távolabbi rokon halt meg, amire nekem illett elmennem. Õ pl akkor nem jött, mert hétköznap volt, vidéken, én mondtam neki hogy ne is jöjjön. Amikor viszont a keresztszüleimnek volt a temetése, akkor õ is jött, õ vezetett, igaz az sokkal jobban megviselt lelkileg.
csak akkor, ha már megtörtént az eljegyzés. manapság nincs se eljegyzés, se esküvõ, csak összebújnak a fiatalok egy lakásba, és mint élettárs élnek egymás mellett, kötelezettségek nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek!
Én olyan szituban voltam, hogy a sráccal 2 hónapja jártunk meghalt az apja, és alap volt, hogy elmegyek.
Megfordítanám a dolgot. Ha azon tûnõdnöm kell, hogy a párom mellett legyek-e a gyászában, akkor egyúttal feltehetem azt a kérdést is magamnak, hogy egyáltalán mi a fenét keresek mellette. Egyszóval, ahol ez kérdés, ott nincs szó "pár"-ról, sem kapcsolatról.
A kérdező hozzászólása: Hát velünk szerencsére nem történt ilyen eset, csak olyanokra is kíváncsi voltam hogy.. pl meghal a szomszédja, ahhoz nekem már tényleg semmi közöm.. és akkor oda neki illik elmennie, ha közeli kapcsolatban volt vele, ha nem. És oda nekem? ilyenekre gondoltam. Ha meghal valami közeli rokona, mint pl az apukája, hát oda természetesnek tartom én is h menjek.. Csak ilyen esetekre gondoltam, pl szomszéd, vagy távoli rokon, akikhez neki is csak úgy illik elmennie.
A szomszéd temetésére ILLIK elmenni? Ne hülyéskedj... Mióta? Vagy tényleg jó viszonyban volt vele és fáj neki az elvesztése, tehát nem csupán szomszéd, hanem BARÁT IS. Akkor elmegy és értelemszerûen te is vele tartasz, MIATTA. DE ilyen marhaságot még nem is hallottam, hogy ha a szomszéd meghal, akkor el kell mennem a temetésére, csak mert történetesen a szomszédom volt, már bocs.
A kérdező hozzászólása: Nálunk igenis ez a szokás, ha a szomszédodat utáltad, akkor is illik elmenni a temetésére.. Ha pedig távoli rokonod halt meg, akit nem is ismertél személyesen, akkor is illik elmenni valakinek a családodból, lehet hogy pont neked, hiába nem ismerted. Te jelképezed a családodat, ha a többiek nem tudnak elmenni, csak te, így megadva a tiszteletet a meghalt rokon családtagjainak. Nálunk így mûködik, és nem marhaság, "már bocs".

Elsô sorban animések véleményére vagyok kiváncsi. Ti ha felvesztek egy parókát, azt csakis paróka sapkában teszitek? Muszáj sapka? Van aki sapka nélkül hordja? Több véleményt is várok

Legjobb válasz: én pl nem használok... azért is mert nincsen:DDD De amúgy attól is függ mekkora a hajad. Én úgy ahogy be tudtam tuszkolni alá az úgy kb mellig érõ hajam. Meg eddig csak egy parókát használtam:D de az úgy jó volt, nem esett le, és nem is ugrott ki a hajam, amikor ugrándoztam, akkor se:)

én pl nem használok... azért is mert nincsen:DDD De amúgy attól is függ mekkora a hajad. Én úgy ahogy be tudtam tuszkolni alá az úgy kb mellig érõ hajam. Meg eddig csak egy parókát használtam:D de az úgy jó volt, nem esett le, és nem is ugrott ki a hajam, amikor ugrándoztam, akkor se:)
Mikor csak úgy otthonra veszek fel parókát, olyankor nem szoktam parókasapkát venni alá, de mondjuk conon vagy a helyi animeklub cp-s találkozóin a biztonság kedvéért van rajtam. ^^
kissé félrebeszéltek... a paróka sapka azért kell, hogy ha hosszú a hajad, be tudd gyûrni alá és összefogja a paróka alatt, ha rövid a hajad, tök mindegy, hogy felveszed e, de nincs semmi funkciója akkor
Szerintem pontosan errõl beszéltünk. :) (És igen, ha már itt tartunk, akkor hozzátenném, hogy nekem is elég hosszú a hajam, olyan hátközépig ér, ezért is veszek fel parókasapkát olyankor, mikor mondjuk hosszabb ideig rajtam van a paróka, és ahol gáz lenne, ha leesne/félrecsúszna.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!