Találatok a következő kifejezésre: Egy pár érzek egy kis (10 db)

Mitől lehet? Nappal semmi bajom és este amikor lefekszem úgy érzem mintha a szívem túrbó sebességgel dobogna egy pár másodpercig. Majd kis idő múlva megint érzem. Elég ijesztő!

napi két kávét iszom.A vérnyomásom 100/70 körül szokott lenni,a pulzusom 85.

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen. Menj el dokihoz, ha hall valami szívzörejt, majd elküld ultrahangra. Lehet, hogy neked is meg van kicsit vastagodva a billentyûd( esetleg, ha régebben sokszor volt pl. mandulagyulladásod, az okozhat ilyet). Nem kell megijedni, de nézesd meg.

Nekem is van ilyen. Menj el dokihoz, ha hall valami szívzörejt, majd elküld ultrahangra. Lehet, hogy neked is meg van kicsit vastagodva a billentyûd( esetleg, ha régebben sokszor volt pl. mandulagyulladásod, az okozhat ilyet). Nem kell megijedni, de nézesd meg.

Elméletileg 25-én kéne megjönije a mensimnek és ma még csak 20-adika van! és van egy kis barnázásom! 12-én volt peteérésem! Lehet a jele beágyazodásnak? Egyépként már egy pár napja szédülök, úgy érzem hogy terhes vagyok, és nőt a mellem?

Legjobb válasz: Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!

Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: mikor teszteljek?


Pár napja olyat érzek a hasamba mintha alul összegyülne valami, vagy valaki és kikeményedik egy kis gombócba, és ugy ki is áll a hasam azon az oldalon! 17 hetes kism. Ti éreztetek ehhez hasonlót?

Legjobb válasz: Szia! Ilyet én is éreztem,15 hetes lehettem akkor most 19+5 hetes vagyok de csak akkor egyszer éreztem.Vajon a baba lehetett?Szted?

Szia! Ilyet én is éreztem, 15 hetes lehettem akkor most 19+5 hetes vagyok de csak akkor egyszer éreztem.Vajon a baba lehetett?Szted?
Szia! Én sokat éreztem olyat, inkább a bal oldalamon, föleg zuhany után. most is csinál olyanokat, s persze nagyokat rug! Boldog babavárást!28heteske
Szia Én fõleg akkor érzem mikor a hátamra fekszek (egy cseppet kellemetlen mikor érzem hogy emelkedik ki belõlem) de egyébként is szokta ezt csinálni a fejét meg a popsit már megtudom különböztetni mikor rárakom a kezem vagy kicsit megsimogatom akkor szépen vissza megy és újra tudok rendesen mozogni és akkor rohanás pisilni 31 hetes
Az én babám a jobb oldalamat szereti. A bal oldalon ritkán látom. A köldököm alatt egy kicsivel ki szokta nyomni a popóját. Amikor háton fekszem, szoktam figyelni. Olyankor érzem, ahogy nyomul kifelé. :) Pont most figyelgettem és már azt is észre vettem, ahogy egészen lent a fejét is kijjebb nyomta. Amúgy most fejvégû a fekvése. Rúgdosni pedig mindenfele szokott. Körbe rúgdosta már a pocim minden zugát, szegletét. :) 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szerintem biztos a babó!Nem?
A kérdező hozzászólása: olyan jó érzés ez!Nem?
Igen ez õ lesz, nekem is csinált olyat! szerintem a feje lehetett, fejvégû volt akkoriban! De mostanság mindenhol felbukkan és már nem tudom, mije domborodik! Én nagyon szeretem õt nézni! Jó érzés!
Az én babám most kicsivel több mint 16 hetes, és nekem ezt sûrûn csinálja. Folyton mozgolódik, ezt az ultrahangok óta tudom, és nem is volt kérdés, hogy ez vajon ki lehet :)
Én ma kezdtem el elõször érezni úgy igazán, és én is ehhez hasonlókat érzek. Nekem viszont három babó van odabenn, és mindig máshol érzem. Akkor lehet, tényleg õket érzem??? Jaj, de jó! El se akartam hinni, de már ma egy csomószor éreztem. (meg az elmúlt napokban voltak azok a kis pukkanás szerû, rebegés szerû érzések is) Bár én még csak 15+3 vagyok. Gratulálok neked, és boldog babavárást!

Egy pár napja érzek egy kis szúrkálást a hasam alján, meg az egyik oldalon mintha a petefészkemet érezném. Mi lehet ez?

semmi más tünetem nincs,csak a jobboldali mellbimbóm van egy picit megnagyobbodva,ilyenkor nagyon viszket és érzékeny.nem tudok róla hogy terhes lennék,még nemvoltam dokinál.várok még egy hónapot és utánna megyek el.ezek a tünatak mire utalnak?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ....már meg kellett volna jönnie? VAgy most vagy a ciklus közepén? Ha meg kimaradt már akkor csinálj tesztet!

Szia! Attól függ....már meg kellett volna jönnie? VAgy most vagy a ciklus közepén? Ha meg kimaradt már akkor csinálj tesztet!
Ha a ciklusod közepén vagy, akkor talán peteérésed is lehet...
Sokmindenre utalhat.Pl:peteérésre, meg akar jönni a mensid, akár lehet cystád is.Attól függ, most hol tartasz a ciklusodban.
Nem volt fehér nyákos folyásod?Nekem is feszült a mellem és nyákos valami is volt, a doki szerint peteérés jelek, csak fokozottak az endokrin miatt!

Van a makkomon egy kis folt picit sötétebb színű mint amilyen a makkom. Nemfáj nem viszket konkrétan nem is érzem csak zavar. Egy pár hónapja ott van. Ha sex közbe sérült volna meg vagy ilyesmi gondolom már elmúlt volna. Elkéne menni dokihoz?

Legjobb válasz: És van fitymád, ami takarja? A foltokkal nem tudnak nagyon mit kezdeni. Nekem levágták a fitymát sajnos és emiatt látszik is, a sötétebb folt, ez gyakori... csak, akinek van elõbõre, az szerencsés és nem látni, csak akkor, amikor hátrahúzza... elvileg lehet kenõcsökkel meg lámpázással próbálkozni, de amikor erre rákérdeztem orvosnál, az azt mondta, hogy lehet próbálkozni, de az is lehet a végeredmény, hogy még jobban erõsödik majd a folt, ezt nem lehet sajnos elõre tudni. Én azért megmutattam több orvosnak is, de hiába

És van fitymád, ami takarja? A foltokkal nem tudnak nagyon mit kezdeni. Nekem levágták a fitymát sajnos és emiatt látszik is, a sötétebb folt, ez gyakori... csak, akinek van elõbõre, az szerencsés és nem látni, csak akkor, amikor hátrahúzza... elvileg lehet kenõcsökkel meg lámpázással próbálkozni, de amikor erre rákérdeztem orvosnál, az azt mondta, hogy lehet próbálkozni, de az is lehet a végeredmény, hogy még jobban erõsödik majd a folt, ezt nem lehet sajnos elõre tudni. Én azért megmutattam több orvosnak is, de hiába
Szerintem nincs a kérdezõnek fitymája.... sokan jártunk rosszul azzal, hogy lecsonkolták :(

Pár napja volt egy kis vita a barátnőmmel, de azóta megbeszéltük a dolgot, de még egy kicsit bűnösnek érzem magam, és holnap lesz a szülinapja. Minek örülne a legjobban?

Nem vagyok jó az ajándékozásba...

Legjobb válasz: pl: bimbódzó cserepes virág, szép levél,amit te írsz neki, közös fotó, karkötõ vagy fülbevaló

pl: bimbódzó cserepes virág, szép levél, amit te írsz neki, közös fotó, karkötõ vagy fülbevaló
Valami amire szüksége lehet, hasznát veszi, igazából te ismered, neked kéne tudnod mi lenne a legjobb. De valami ékszernek is biztos örülne, egy szép gyûrû vagy nyaklánc díszdobozban.
Veszel egy fénykép albumot és ragasztasz bele csupa olyan képet, amin ketten vagytok. Gondolom van pár ilyen képed. És a fotósnál lehet kapni nem túl vastag albumot. De ne valami gagyit vegyél, amibe csak belecsúsztatod a képet, hanem valami jobbat.
Van olyan h egy fotot (közös kép)beviszel ékszerüzletbe és kiválasztasz egy medált és rányomtatják (Lézer)aszem:) Az tök jó sztem örülne neki(L):) kb 5-6 ft
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A gyûrû lett a befutó egy rózsa formájú dobozban.... Bejött :)
9 evesen en sem kezdemenyeznek :) ))
Sírni?? Komolyan nem értem, mi a franc jó neked ebben a "kapcsolatban".
Vesd rá magad!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Én kommunikálnék vele, sõt én lennék a legboldogabb ha megtudnám vele beszélni, nem pedig a méásik szobába vagy vaahova elbújva sírni..
Nálunk mûködött pedig 20. év volt köztünk. Nem kellett könyörögni egyikünknek sem.
Esetleg citáld el orvoshoz. Vagy etess vele tökmagot és e-vitamint. Hosszú távon kanos lesz. De ha szervi baja van... Amúgy ok, hogy szeret. Persze, hogy szeret. De a két fél közötti kommunikáció olyan alapvetõ, mint a levegõvétel. Egy szekeret el lehet tolni 3 kerékkel is, de sosem fog olyan hatékonyan mûködni, mint aminek megvan mind a 4. Ha érted a hasonlatot.
R. Alfonzinának egyértelmûen igaza van. Egy olyan kapcsolatban, ahol nem mûködik a kommunikáció, ott minden más mellékes. A fiatalok azok, akik általában nincsenek tisztában a kommukáció értékével. Ilyenkor még fiatalság van, pörgés van, gyorsaság van és nem számítanak annyira a szavak egyik napról a másikra, mert úgyis olyan ösztönösen és szélsebesen váltakozik minden. Minél tapasztaltabbá válik azonban valaki, annál inkább rájön arra, hogy a kommunikáció A Minden. Kommunikáció nélkül egy kapcsolatot nem lehet sem fejleszteni, sem mélyíteni, sem fenntartani. Ha egy kapcsolat kommunikáció nélkül mûködik, akkor az egy merõ véletlen és csak épp addig tart, amíg a szerencse el nem fogy. Homokvár a szélben egy ilyen kapcsolat. Te nagyot fogsz koppanni, amikor erre ráfogsz jönni, ha most teljesen elutasítod ezt a szempontot.
akit nem kivannak, azt nem kivanjak ... szeret? ... ja!
Nehogy feladd. Van még vagy 50 éved a kínlódásra.
szeretem, és szeret! Gondoltam, hogy ezzel fogsz könni. Nagy szavak, de ha nincs megfelelõ kommunikáció, akkor a problémák csak gyûlnek és gyûlnek és a végén bumm, robban.
A kérdező hozzászólása: csinálhatok én bármit...jó ha elkezdek ott matatni akkor mûködik a rendszer.. :) ...csak...
A kérdező hozzászólása: szeretem, és szeret!...csak...vannak akadályok. de amennyi mögöttünk van, azok után már nem adom fel.
Ha egy szál semmiben sétálgatsz elõtte és az se hozza meg a kedvét, akkor ott valami komoly baj lehet.
"meg beszélni meg nem lehet vele semmit" Akkor erre a kapcsolatra keresztet lehet vetni. Itt súlyosabbak gondok annál, mint hogy nem mászik rád.
Ha megbeszélni nem lehet vele semmit, minek vagy vele?
Ha ennyire buta vagy... mert nem vagy más.. akkor edd csak meg szépen amit fõztél. Megérdemlitek egymást!

Mindkét petefészkemnél melegséget érzek és egy kis szurkálást, peteéréskor voltunk együtt a párommal lehet baba?

Legjobb válasz: Nem valószinûtlen hogy van baba! Attól függ hogy mikor voltatok eggyüt

Nem valószinûtlen hogy van baba! Attól függ hogy mikor voltatok eggyüt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!