Találatok a következő kifejezésre: Egy pár érzek egy (227 db)

A párommal lassan egy éve vagyunk együtt, szinte együtt is lakunk. Én nem érzek iránta "lángolást" de szeretem és azért megvan a vonzalom. Jó így hosszú távra?

Jól elvagyunk, veszekedni nem szoktunk, csak vitázni, mert nem szereti az ilyesmit. Nagyon szeret és rengeteget foglalkozik velem. Azt mondta le tudná élni velem az életét. Õ 28 én 21 vagyok. Nekem ? az els?. Érdemes vele hosszú távra tervezni? Jó is kisülhet, abból ha máris végleg lekötöm magam?

Legjobb válasz: Gondold át, hogy mi lenne ha õ már nem lenne neked. (már ha szakítanátok) A szerelem lassan átalakul nagyon erõs szeretetté. (Egy kis tudomány: Ha szerelmes vagy a tested hormont szabadít fel mely az agyad és a tested számára még újdonság. De lassan hozzászoknak és ezért nem érzed már azt mint az elején.) De ha jól érzed magad vele és szereted maradj vele. Régebben 16 évesen már házasodtak (nem is volt olyan rég, úgy 50 éve) Tehát ha minden rendben köztetek nem számít a kor. Különben meg ha késõbb nagyon nem mennek a dolgok, még kiszállhatsz, bármikor! Sok sikert, remélem segítettem! :)

Gondold át, hogy mi lenne ha õ már nem lenne neked. (már ha szakítanátok) A szerelem lassan átalakul nagyon erõs szeretetté. (Egy kis tudomány: Ha szerelmes vagy a tested hormont szabadít fel mely az agyad és a tested számára még újdonság. De lassan hozzászoknak és ezért nem érzed már azt mint az elején.) De ha jól érzed magad vele és szereted maradj vele. Régebben 16 évesen már házasodtak (nem is volt olyan rég, úgy 50 éve) Tehát ha minden rendben köztetek nem számít a kor. Különben meg ha késõbb nagyon nem mennek a dolgok, még kiszállhatsz, bármikor! Sok sikert, remélem segítettem! :)
Én 3 évig éltem együtt egy olyan emberrel akibe soha nem voltam szerelmes.Most 22 éves vagyok.Úgy gondoltam tudok vele együtt élni, haverként tekintettem rá, de egyre jobban utáltam és elkezdtem tõle undorodni.Megismertem valakit akibe szerelmes lettem, azonnal otthagytam a 3 éves kapcsolatomat.A családom nagy balhét rendezett, állandó veszekedés miatt elköltöztem a szerelmemhez és ez már 7 hónapja így van.Már nincs nekem csak õ, tiltás ellenére a szerelmet választottam.Ezt csak azért írom le neked, hogy nehogy te is ebbe a hibába ess.Fiatal vagy még, hidd el neked is eljön majd a nagy Õ.Ne félj kimondani hogy vége, én is sajnálatból nem szakítottam.Már tudom hogy hiba volt.Ha õ az elsõ, biztos bolygatja a fantáziádat milyen lehet mással.Ne ragadj le egy olyan fiú mellett, aki iránt nem vagy tisztába az érzéseiddel.Hidd el más is tud így szeretni, más is tud veled élni, más is tud veled foglalkozni.Nem jó az se ha nem szoktatok veszekedni.Nekem is ilyen nyugodt barátom volt, a végén már az is idegesített hogy nem veszekedik velem, hanem inkább igazat ad.A mostani barátommal veszekedünk, aztán jön a nagy kibékülés, és jobban szeretjük egymást mint valaha.Ha te úgy gondolod nem tudnád vele leélni az életed, vagy ha egy kicsit is bizonytalan vagy, azt tanácsolom ne rabold tovább az idelyét és a magadét se!Sajnálatból ne legyél vele.Nehéz kimondani a végszót, de ha egyszer kimondtad, ne engedd vissza magadhoz, még akkor se ha magányosan érzed magad.Én is elhanyagoltam a barátnõimet.Aztán jön egy jóképû pasi aki neked is megfelel, és jóképû!!! /feltételezem hogy amostani barátod nem az/ Te tudod mit döntesz, de a boldogságod a tét.Remélem a te életed jobban alakul... Sok sikert!

Más is úgy érzi, hogy az élet egy körhinta? Vagy egy hullámvasút? Inkább egy bánat park mint vidámpark.

mégsem vidámpark hanem szenvedéspark...:(

Legjobb válasz: Szerintem meg olyan mint a tenger.Egy ideig pancsikolsz, jól érzed magad aztán jön egy nagy hullám és ha nem készültél fel rá magával sodor, nem tudsz mit tenni mert gyenge vagy és vagy úszól az árral vagy meghalsz. Lesz olyan aki megpróbál "segíteni" de ott hagy a francba mert nem tudsz mit tenni vagy õ is beugrik melléd és támogat. És várod hogy kisodorjon egyszer a tenger ...

Szerintem meg olyan mint a tenger.Egy ideig pancsikolsz, jól érzed magad aztán jön egy nagy hullám és ha nem készültél fel rá magával sodor, nem tudsz mit tenni mert gyenge vagy és vagy úszól az árral vagy meghalsz. Lesz olyan aki megpróbál "segíteni" de ott hagy a francba mert nem tudsz mit tenni vagy õ is beugrik melléd és támogat. És várod hogy kisodorjon egyszer a tenger ...
Én egy folyónak látom, amin megállíthatatlanul haladsz a torkolat felé. Útközben a jobb helyeken megpróbálsz kikötni, gyümölcsöket leszedni az eléd hajló fákról, és reméled, hogy még sok szép dolgot látsz a hátralévõ úton. Persze a parton olyan dolgok is várnak rád, amiket szeretnél elkerülni, és sohasem tudod biztosan, egy-egy kanyar után mi tárul a szemed elé. Azt remélem, a torkolatnál azért az lesz a benyomásom, hogy a nehézségek ellenére is megérte, és különleges élmény volt.
Nem körhinta, hanem táncverseny. A lovakat lelövik, ugye?
ugyanez van egy az egyben velem is, csak itt én vagyok a fiú..nagyon rossz érzés :/
A kérdező hozzászólása: Most azért nem érdeklõdik, mert nem érdeklem igazán, vagy mert próbál elfelejteni? :/
szerintem nem érdekelõdik már irántad annyira, elég neki a barátnõje is :/


Nem kellene kisajátítanod. Miért baj ha pl a barátai miatt lemond egy programot?
hát ha ez nem rendszeres akkor szerintem normális, neki is van saját élete
Amíg õ barátaival van te is légy a barátnõiddel. Szerintem nincs abban semmi, ha néha lemondja a barátai miatt, hiszen õket sem akarja elveszíteni.
A kérdező hozzászólása: Hát rendszeres, legalábbis minden hónapban megtörténik 2-3-szor, szerintem ez már elég rendszeres.És nem azért mert XY-nek valami komoly baja van, hanem csak mert elhívta ide-oda.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem vagyunk állandóan együtt, hogy a barátaival csak úgy tud találkozni, ha velem lemondja.Az én barátaim többnyire dolgoznak ekkor, szóval nem tudok én is akkor programot csinálni velük.
Tehát 10-15 naponta elõfordul, biztos, hogy nem szeret...-.-
Havonta 2-3-szor? Ne viccelj már, ez teljesen normális. Egyébként naponta keres téged, Veled milyen gyakran találkozik?
A kérdező hozzászólása: 2-szer, max 3-szor találkozunk egy héten, (ezeken kivül ugyanúgy a barátaival van).De oké, lehet nektek van igazatok...

Terhes vagyok. Agond az, hogy ha megtartom (arra hajlok) akkor kb csak a páromra számithatok, a szüleimre gyakorlatilag nem, ugy érzem egyedül vagyok. Mit csináljak?

11.hetes terhes

Legjobb válasz: Ha a párodra számíthatsz az egy nagyon jó kiindulási pont õ rá támaszkodhatsz!A szüleid meg majd ha megszületik kisgyermeketek majd észhez kapnak!Nem vagy egyedül most hogy benned fejlõdik szerelmetek gyümölcse soha nem leszel egyedül! :)

Ha a párodra számíthatsz az egy nagyon jó kiindulási pont õ rá támaszkodhatsz!A szüleid meg majd ha megszületik kisgyermeketek majd észhez kapnak!Nem vagy egyedül most hogy benned fejlõdik szerelmetek gyümölcse soha nem leszel egyedül! :)
Teljesen egyet értek az utolsó válaszadóval. A gyereket kettõtöknek szülöd, nem másoknak. Nekem nem élnek a szüleim, a férjemnek is csak az apukája (de õ mintha nem is lenne).A tesóm messze lakik tõlünk. Szóval sem anyagi, sem lelki támogatást nem fogok kapni senkitõl. Egymásra számíthatunk és kész. Ez elég. Alig várjuk, hogy kinn legyen a kisfiunk :)
Hát 11 hetes terhesen sok választásod már nem nagyon van. Amúgy meg sokan vannak, akiknek messze élnek a szüleik (mi is), vagy árvák, nekik sincs más a párjukon kívül. A gyereket magadnak és a párodnak szülöd, ha szerencséd van, akkor van esetleg szülõi támogatás. Ha nincs, az sem a világ vége. Majd megismerkedsz más babás anyukával, összejártok a játszótéren, vagy sétáltok, és nem leszel egyedül.
Ezt neked kell tudnod, elég nagy baj, ha gyakorlatilag a gyermeked életérõl véleményt kell kérned, mert te nem tudod eldönteni. A pároddal kell megbeszélned, együtt hozzátok meg a döntést. Nem tudom, milyen a kapcsolatotok, valamint hogy milyen helyzetben vagytok(anyagilag), így nehéz véleményt írni. Én boldog lennék egy babával a hasamban, de azt nem tudom, te milyen körülmények közt élsz, a legfontosabb, h ti szeressétek a gyermeket.
Miért érzed úgy, hogy egyedül vagy? Hiszen mint mondod ott a párod. Vagy nem éltek együtt? A szüleidre érzelmileg, vagy anyagilag nem számíthatsz?
Kérdezõ, ez nem kéne kérdés legyen! A gyereket nem nagyszülõknek szülöd, hanem magatoknak. Nekem sincs senkim a férjemen kívül, de meg nem fordult a fejemben, hogy elvetessem! Viszont ha ez kérdés, akkor talán jobb lett volna nem összehozni, nem tehernek kell megszülessen, hanem örömnek, te pedig ezek szerint tehernek érzed!
"kb csak a páromra" kb. egy gyerekhez 2 ember kell, egy anya meg egy anya. az nagyon jó, ha a nagyszülõk szeretik a kicsit és természetesnek kéne lennie, de támogatni már nem kéne. ideális esetben elõször elköltözik a fiatal pár és azután vállalnak gyereket, nem azon keseregnek, hogy az anyukájuk már nem szeretne egy gyereket felnevelni :/
Szia, megtartottad a babát?
Nem hinném, hogy a Kérdezõ "szerencsétlen" lenne! Sajnos a mai világban a legtöbb ember rákényszerül, hogy elviselje a felsõbb vezetés, a fõnöke csesztetését, kicseszéseit, mert a munka kell, ugrálni nem lehet és nagyon válogatni sem.És nem biztos, hogy büdös a munka, csak simán ha az ország olyan részén lakik, egyszerûen nincs lehetõség! Sok diplomás, több szakmás ember nem talál munkát.Ezt is nézzük, mielõtt ítélkezünk.Azért a kérdezõnél csak azt nem értem, hogy ha ilyen húzós vállalni egy gyereket, akkor miért nem lehetett védekezni? Nem tudom, én most ott tartok, hogy nem szeretnék még gyereket, de ezellen teszek is, és még véletlenül sem csúszhat be.Sajnos a mai fiataloknak nem nagyon van megtanítva, hogy mirõl szól a szex. Ilyen világot élünk.
Szia! nekem mindkét szülõm meg van de semmiben nem tudnak segíteni. A férjemnek csak az anyukája õ maximum szeretet tud adni. De nem másnak hanem magunknak kell a gyerkõc. Néha szomoruan olvasom itt i, hallom máshonna, hogy az egyik nagyszülõ a kiságyat a másik a babakocsit veszi meg. Mi még egy pellenkára sem számíthatunk tõlük. De ez van, majd mi megveszünk mindent a kicsinek.
Az a természetes, hogy a párodra számíthatsz és ez szuper is, de a legfontosabb, hogy magadban legyél mindig biztos és tudd, hogyha bármilyen probléma van, azt akár egyedül vagy minimális segítséggel is meg tudod oldani. Így soha nem szorulsz majd másra.
A kérdező hozzászólása: ugy láttom nem elég ha egy két embernek kuldok uzenetet ha nem ide is ki kell irni hogy a nehezfelfogásuak is értsék ..mar ha képesek rá!egy szoval se mondtam h a szakmámban nem dolgoztam ..massal is probálkoztam elmentem takarito ceghez is de manapsag ha egy kicsit utana jartok ahoz is takarit5to végzetseg kell!60.000ft a tanfolyam , dolgoztam a t-mobil nál is 2 honapot...hogy mennyit kerestem ott SEMMIT NEM FIZETEK KI.(attol meg h nem irok le minden reszlettet nem kell itelkezni
Én nem számítok a szüleimre, de tudom, hogy fognak segíteni:) . Nem a szüleimnek szülöm a gyerkõcöket, hanem magunknak. Ezért is, amíg lehet, dolgozok is, hogy minél jobban álljunk anyagilag.
Mi most várjuk az elsõt. Nekünk egyáltalán nincs senkink: se szülõk, se testvérek (sem a férjemnek, sem nekem nem élnek már sajnos, testvérek nincsenek). De mi nem gondolkodunk azon, hogy e miatt elvetetjük...
köszi a linket, így már érthetõ, büdös a munka, az anyukája még nem tud még több unokát ellátni. elég szomorú :( én inkább mennék el takarítani és boldogan nevelném fel a gyerekeimet mint várjak a sültgalambra :(
A kérdező hozzászólása: ez így igaz, köszönöm
A kérdező hozzászólása: együtt élunk a szüleimnél.a páromékhoz nem mehetnénk anyagilag abszolut nem számithatunk rájuk érzelmileg meg anyukámra csak
Szerintem megtartotta. :)

18 hetes kismama vagyok. Egy ideje érzem a buborékolást, mintha a baba mozogna? De van amikor pár napig semmi. Ez hogy lehet?

oda rakom a kezem,de van hogy semmit nem érzek.ez baj?vagy ilyenkor még ez normális?és rendesen mikor fogom érezni?pedig vékony testalkatu vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így voltam a 18.hét környékén.Elsõ babámat várom és minden apró dologra figyeltem,hogy megtudjam mikor mozog a pici.A kis buborékokkal nem minden nap találkoztam,de a 20.héttõl rendszeressé vált a bejelentkezés már rúgás formájában is.Úgyhogy gondolom neked is már csak egy kis idõt kell kibírnod és akkor minden nap érezheted a picurt.Teljesen normális,hogy most csak néha érzed. Boldog Babavárást! 38 hetes

Szia! Ezzel én is így voltam a 18.hét környékén.Elsõ babámat várom és minden apró dologra figyeltem, hogy megtudjam mikor mozog a pici.A kis buborékokkal nem minden nap találkoztam, de a 20.héttõl rendszeressé vált a bejelentkezés már rúgás formájában is.Úgyhogy gondolom neked is már csak egy kis idõt kell kibírnod és akkor minden nap érezheted a picurt.Teljesen normális, hogy most csak néha érzed. Boldog Babavárást! 38 hetes
Szia! Én is így voltam, a 19.héten pl. alig éreztem valamit, úgy kellet neki könyörögni, aztán a 20. héten olyat kaptam, hogy Apa is megérezte:) És nekem onnantól ez mindennapos.
Én a 14. héttõl éreztem a buborékolást, persze nem mindennap.18. hétben volt egy erõteljesebb rúgás, aztán napokig semmi, vagy csak buborékolás. Most a 20. hétben járok és már rendesen érzem a mozgását a picinek, nem egész nap, gondolom valamikor aludnia is kell. Ahogy erõsödik és nõ, annál jobban fogod érezni Te is. Ne aggódj emiatt!
Szia! 14.héttõl éreztem a buborékokat, 19. héten az elsõ rugást, ami onnantól kezdve napról-napra erõsödik. Minden rezdülését viszont a 28. héttõl érzem. Úgyhogy ne ijedj meg, örülj annak, hogy ennyi idõs terhesen már érzel valamit, mert van, aki a 22.hét körül érzi meg.:) Boldog babavárást! 31hetes pocis

A párommal 4 éve vagyunk együtt én nagyon szeretem valahol még ő is. Most egy pár hónapja úgy érzem egyre távolodunk egymástól. Javítható ez még? Mit kellene másként csinálni?

Családi gondok is adódtak ami miatt most a közel jöv?ben költözünk ahol csak ketten fogunk élni. Nem tudom mennyit javíthat a dolgon. Egyre kevesebbet vagyunk együtt én estig dolgozom. Nem egyeznek az álmaink mindketten mást szeretnénk. A sex is egyre kevesebb... Én szerettem volna gyereket nekem azt mondta Õ is de minden ismer?sömt?l azt hallom hogy Õ még nem akar gyereket. Tanácstalan vagyok. Hogyan lehet össze csiszolni az álmainkat régen minden olyan jó volt.

Legjobb válasz: Szerintem nem ártana nektek egy nagy beszélgetés, próbáljátok tisztázni a problémákat: a gyerek-dolgot, Édesanyádat, én arra is rákérdeznék, hogy a másik szeretné-e még folytatni ezt a kapcsolatot. Ha igen, akkor pedig tegyetek érte, próbálj találni hetente legalább egy szabad estét, szervezzetek közös programokat, szeretkezzetek, fõzz neki egy finom vacsorát, legyetek újra kedvesek és elõzékenyek a másikhoz. 22/L

Szerintem nem ártana nektek egy nagy beszélgetés, próbáljátok tisztázni a problémákat: a gyerek-dolgot, Édesanyádat, én arra is rákérdeznék, hogy a másik szeretné-e még folytatni ezt a kapcsolatot. Ha igen, akkor pedig tegyetek érte, próbálj találni hetente legalább egy szabad estét, szervezzetek közös programokat, szeretkezzetek, fõzz neki egy finom vacsorát, legyetek újra kedvesek és elõzékenyek a másikhoz. 22/L
A kérdező hozzászólása: 4 éve élünk együtt egyik napról a másikra össze költöztünk. Az anyukámmal laktunk eddig ( most is ) De nagyon megromlott a kapcsolat amit nem tudom hogy lehetne javítani de bízom benne a távolság segít majd mielõtt teljesen megöljük egymást. Szoktam fõzni neki és igyekszem napközben dolgozni nem este 10 ig de a beosztásom nem csak rajtam múlik. Tegnap beszélgettünk hogy nem szabad hagyni hogy elvesszen ez a 4 év ha igazán fontosak vagyunk egymásnak. Láttam rajta hogy õt is bántja a dolog. Reggel mielõtt elment dolgozni össze bújtunk. Én úgy érzem nekem Õ a másik felem csak valahogy Õ most eltévedt. Szeretném ha vissza találna hozzám. Májusban leszünk 4 éve együtt valami meglepin agyalok de még nincs túl nagy ötletem. Õ nem egy nagy sexuális étvággyal rendelkezik nekem napi 3 is kevés lenne. Már lassan annak is örülök ha heti egyszer oda jutunk... Nagyon bízom benne mert én vele képzeltem el az életem. Nem vagyok naív tisztában vagyok a hibáival az enyémekkel is.... Tudom hogy ez az utolsó esélyünk ha nem megy nem kell erõltetni. A tudat hogy mást ölelne mást csókolna kikészít.

Elméletileg 25-én kéne megjönije a mensimnek és ma még csak 20-adika van! és van egy kis barnázásom! 12-én volt peteérésem! Lehet a jele beágyazodásnak? Egyépként már egy pár napja szédülök, úgy érzem hogy terhes vagyok, és nőt a mellem?

Legjobb válasz: Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!

Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: mikor teszteljek?

Alvázvédõzve volt az autóm, de azóta egy pár km-megtétele után olyan égett szag jön be az utastérbe ha megállok. Kívül nem érzõdik. Lehet, hogy a kipufogón ég a festék és az érzõdik be?

Legjobb válasz: El fog múlni. Lehet hogy az üregvédõ viasz a ludas a szagban. Ahhoz hogy minden kívánt helyre eljusson, orrán-száján szokott folyni alul, és eljut a nem kívánt helyekre is (kipufogó, katalizátor, stb). Két három hét alatt elmúlik, saját tapasztalat.

El fog múlni. Lehet hogy az üregvédõ viasz a ludas a szagban. Ahhoz hogy minden kívánt helyre eljusson, orrán-száján szokott folyni alul, és eljut a nem kívánt helyekre is (kipufogó, katalizátor, stb). Két három hét alatt elmúlik, saját tapasztalat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!