Találatok a következő kifejezésre: Egy orvoshoz aki Sztk-ban (2 db)

igen csak menj be:)
Igen menjél, küteles az ügyeletes ellátni. Nyugalom.
Akármelyik kórházba bemehetsz, ha beindul a szülés.Bármelyikben el fognak látni.Nem kell aggódni!Nekem sem volt, és ugyanolyan jól foglalkoztak velem mintha lett volna.Sõt, hagytak nyugodtan egyedül vajúdni, ami igazán jólesett. Bemész a kh-ba, szigorúan kiskönyvvel iratokkal, majd közlöd, hogy fájásaid vannak és milyen idõközönként.Az ügyeletes doki megnéz, és ha tényleg szültök, nem pedig vakláma volt, akkor felveszik az adataidat mindenféle papírokat iratnak veled alá, ami nagy tortúra két fájás között.Aztán kezdõdik az átöltözés, borotválás beöntés, ha szoktak adni a kh-ban, majd utána minden csak rajtatok múlik.

Orvos mellett fogok dolgozni asszisztensként egy sztk-ban. Mennyi lesz kb. a fizetésem, és ha van diplomám, de nem szakirányú, akkor többet kapok?

Legjobb válasz: www.merces.hu itt találsz róla kalkulátort, jogszabályban (bértábla) is benne van, csak most nincs idõm kikeresni.

http://www.merces.hu itt találsz róla kalkulátort, jogszabályban (bértábla) is benne van, csak most nincs idõm kikeresni.
Nagyon irigyellek! hogyan kerültél oda? Mindenképp kell hozzá egészségügyi végzettség? Nekem pedagógus diplomám van. bocsi az offért:)
Elvileg nem kapsz többet a diplomád miatt. Két fokozat van, amit mindenhol kötelesek megadni, az egyik a minimálbér, a másik meg a garantált bérminimum, ami azok után a munkakörök után jár, amik betöltéséhez legalább érettségi, vagy szakirányú végzettség kell. Ha ez közalkalmazotti jogviszony, akkor elképzelhetõ, hogy vonatkozik a diplomára valami pótlék, de nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!