Találatok a következő kifejezésre: Egy olyan akivel meg soha (54 db)

Hogy találhatunk vonzónak egy olyan hírességet, akivel még soha nem találkoztunk?

Feltehet?leg az emberek nagy százalékával megtörténik ez. Én eddig úgy tudtam, hogy a vonzalomért kémiai anyagok felel?sek-->szaglás. Tehát szükséges a személyes kontaktus. Persze gondolom szerepet játszhat, a szabályos test vagy arc, de mi van azokkal, akik nem feltétlen felelnek meg ezeknek?

Legjobb válasz: haha, a szaglás egyáltalán nem fontos. az csak egy mellékes része a dolognak. nem véletlen hogy szinte az embernél van a leginkább elcsökevényesedve ez az érzékszerv. A szerelem néhány embernél abból áll, hogy elképzel, fantáziál valakirõl valamit amit belelát a másikba, aztán persze pár hónap, vagy év múlva rájön erre. Hogy õ igazából nem is a barátját/barátnõjét szerette, hanem csak egy illúziót, amit felépített köré. Egy olyan embernél, akivel sose találkoztál, ezt az illúziót még könnyebb felépíteni.

haha, a szaglás egyáltalán nem fontos. az csak egy mellékes része a dolognak. nem véletlen hogy szinte az embernél van a leginkább elcsökevényesedve ez az érzékszerv. A szerelem néhány embernél abból áll, hogy elképzel, fantáziál valakirõl valamit amit belelát a másikba, aztán persze pár hónap, vagy év múlva rájön erre. Hogy õ igazából nem is a barátját/barátnõjét szerette, hanem csak egy illúziót, amit felépített köré. Egy olyan embernél, akivel sose találkoztál, ezt az illúziót még könnyebb felépíteni.
Ha a híresség megtestesíti az általad elképzelt másik felet akkor azt vonzónak találod. Az általad elképzelt másik fél pedig rengeteg másik ember benyomásából jön, pl anya, apai kép gyerekkorból körülötted élök stb...
Vonzóak mert sokuk jól néz ki.Egy képrõl is meg tudjuk állapítani hogy a rajta levõ személy vonzó-e számunkra vagy nem ez független attól hogy híresség-e az illetõ.

Menyire tartjátok valószinűleg hogy egy olyan személy jöjjön le Magyarba Ukrajnábol aki még soha nem járt itt de már töbször halasztotta más idöpontra a jövetelt?

csupán véletlen jönnek rosszul ki a dolgai vagy szándékossan nem is szándékozik eljönni magyarba látogatoba s csak kifogásokat keres?...Net barátság ..Ha mostani alkalommal se jö le akkor hagyam?

Legjobb válasz: Ukrajnából elég drága dolog Magyarországra jönni. Útlevelet kell váltania, amire ott több hónap a várakozási idõ, és drága is, aztán EU-s vizumot, ami szintén elég idõigényes és drága dolog, aztán még ott van az, hogy Magyarország olyan drága ország Ukrajnához képest, hogy Ukrajnában egy komplett ebéd árából Magyarországon max 1 pohár kávét kapsz. Szerintem nincs elég pénze, csak szégyelli bevallani.

Ukrajnából elég drága dolog Magyarországra jönni. Útlevelet kell váltania, amire ott több hónap a várakozási idõ, és drága is, aztán EU-s vizumot, ami szintén elég idõigényes és drága dolog, aztán még ott van az, hogy Magyarország olyan drága ország Ukrajnához képest, hogy Ukrajnában egy komplett ebéd árából Magyarországon max 1 pohár kávét kapsz. Szerintem nincs elég pénze, csak szégyelli bevallani.
Nagy macera Ukrajnából bejutni Magyarországra, nekem az ukrán rokonaimnak anno egyszerûen nem adtak vízumot. Kárpátaljai barátnõm meg mondta, hogy nekik csak úgy sikerült megúszniuk az egészet, hogy volt egy ismerõsük, aki elintézte a beutazásukat. De amúgy ha nincsenek kapcsolataid, bonyolult bejutni, no meg természetesen drága is. Lehet, hogy igazat mond, csak nem akarja az orrodra kötni, hogy mi történt, de az is lehet, amit az elõzõ mondott, hogy nincs pénze rá. Talán próbáld meg finoman kiszedni belõle, mi van.
hagyd figyelmen kívül az elõzõeket..ukrajnai vagyok.attól függ, h az illetõ határon túli magyar vagy sem.a vízumszerzés 1hét..maga az út magyarigazolvánnyal pl pestig 2ezer ft icn oda-vissza, anélkül kb.10ezer, dehát ezt te is tudod.ebben nem adhatunk tanácsot, mert te ismerted meg az illetõt, h milyen okok miatt nem jött eddig vagy mennyi áldozatot hoznál érte.

Egy olyan lóval hogy kell lovagolni/bánni vele akin még soha nem ültek?

nyugodt lóról van szó, de még sosem ültek rajta ezért én fogok. egy kicsit félek légyszives írjátok már le hogy mit csináljak vele előtte?

Legjobb válasz: Figyi, ha nem tudod hogyan kell belovagolni egy nyers lovat, és itt kérdezed, akkor inkább ne csináld, mert nagyon veszélyes. Egy ló 500-600 kiló. Ezt évek alatt sajátítják el mások, ne kísérletezz vele akkor sem, ha amúgy nyugodt a ló.

Figyi, ha nem tudod hogyan kell belovagolni egy nyers lovat, és itt kérdezed, akkor inkább ne csináld, mert nagyon veszélyes. Egy ló 500-600 kiló. Ezt évek alatt sajátítják el mások, ne kísérletezz vele akkor sem, ha amúgy nyugodt a ló.
Sehogy, mert a lóra elõször is szép fokozatosan tesszük rá a nyerget, húzzuk meg a hevedert, a ló megtanul futószáron mindkét kézre szóra közlekedni, majd eztán valaki felhúzza magát rá oldalról, föléhajolva, de még mindig nem ül fel rá! És lehetõleg ennél tovább ti se menjetek, sõt, eddig se, mert egy ló belovaglását _nagyon_ el lehet rontani, ezt évek munkája megtanulni, és helyesen csinálni, ha nem így álltok hozzá, maradandó sérüléseket okozhattok neki, mentálisan vagy fizikailag, és magatoknak is, ráadásul legfeljebb betöritek, nem belovagoljátok, aztán lesz egy lovatok, ami legjobb esetben is úgy közlekedik, hogy ha alárúgtok, megpróbál letenni, ha nem sikerül, akkor megy, ha megrángatjátok, akkor meg egy idõ után satuzik... Alapmû egyébként A fiatal hátasló alapkiképzése (Lovasakadémia sorozat), tanulságos.
A lovat beszokták törni, van egy barátom aki csinál ilyet, de én ugy tudom hogy ez igényel némi rutint :D és bizony párszor ledobta már néhány ló...de többet én se tudok...
óvatosan
Egyébként valamely kiképzési skálán kell végigvezetni, apránként, lassan, értve ezt úgy, hogy semmilyen segítséget se ismer, stb... Leggyakoribb MO-n a német kiképzési skála, teljesen rendben is van, ha azt a ló betéve tudja a kiképzése végére. Hozzáteszem, betörni nem szokás lovakat, az a végén olyan is lesz... Hívjatok belovaglót. A lónak iszonyat stresszes az élete elsõ lovasa, ha a lovas sincs képben, annak nem lesz jó eredménye.
Ha ilyen kérdés felmerül, sehogy. Ha szerencséd van, megtûr majd a hátán, de ennek a belovagláshoz semmi köze.
A kérdező hozzászólása: de ez amúgy igás ló. köszönöm szépen az eddigi válaszokat megpróbálom majd.
A kérdező hozzászólása: és ilyenkor elõtte futószáron le kell fárasztani?
A bekocsizott lovat könnyebb belovagolni, de ettõl még nem csak így megy. Nem kell "lefárasztani", mondtuk, felülni se kell, nem is szabad, oldalról a nyeregbe felkapaszkodsz, és "lógsz", viteted magad fél-egy körön át, szokja a féloldalas terhelést (fel/leszálláshoz kell majd), illetve, hogy a hátán van súly. És egy idein ezen nem is kell tovább lépni... Utána meg hívsz egy belovaglót, és nem rontod el a lovat, mert hiába kocsis, a kocsilovaktól is elvárható, hogy L szintig képzettek legyenek, illetve ó helyen elvárható - ehhez nem felülünk és majd lesz valami tapasztalatok kellenek se a lónak, se a lovasnak. Mivel kocsiban megy, ezért jó esetben letenni nem fog, ha hidegvérû, akkor a béketûrése is - valószínûleg - elég jó, a helyedben nem feszegetném viszont.


Van itt olyan férfi, aki még soha nem csalta meg egyik barátnőjét sem?

Nem ismerek egy ilyet sem, még a baráti körömben sem, és egyre inkább kételkedem a létezésükben. :(

Legjobb válasz: Jelen. Amúgy ilyen durva általánosítást nem kéne. Ez olyan mintha valaki azt írná ki,hogy az õ környezetében az összes nõ qurva.

Jelen. Amúgy ilyen durva általánosítást nem kéne. Ez olyan mintha valaki azt írná ki, hogy az õ környezetében az összes nõ qurva.
Én sosem csaltam meg egyik barátnõmet sem. Eléggé sz*r az ismeretségi köröd
minek kell kamu kérdéseket ki írni? nincsenek haverjaid?
És te sosem gondolkoztál el még senkinek a megcsalásán? Túl kevés az önbizalmad és nem mersz kikezdeni olyannal akinek van. Mert az csal meg akinek nincs.
Sosem csaltam meg senkit, de engem már igen. Folyton. A nõk. Ennyit errõl...
Rengeteg barátnõm volt, de sose csaltam meg senkit, mert akkor nincs értelme a kapcsolatnak ha már más kell.
Én! :) Igaz nekem még nem is volt kit megcsalnom... :/ 20f
Én. Nem mintha a hûség példaképe lennék, csak barátnõm nem volt. 25F
Én sem csaltam meg még senkit. De nekem barátnõm sem volt még. A nõk inkább azokat a pasikat részesítik elõnyben, akiket a többi nõ is (mate choice copying), ezért ezek a pasik válogathatnak, ezért könnyen elcsábulnak. A ronda pasik meg, akik hûségesek lennének, sosem találnak még egy olyan lányt sem, akihez hûségesek lehetnének.
Talán nagyképûségnek tûnik de én olyan típusú férfi vagyok akit szeretnek a nõk. Mindig volt pár nõ a környezetemben aki rajongott értem. Ettõl független soha nem csaltam meg egyik barátnõmet sem, pedig lett volna lehetõségem bõven, de nekem elveim vannak amik a saját alantas vágyaim felett állnak. Minden kapcsolatom elején leszögeztem, hogy számomra a hûség az egyik legnagyobb érték ha erre már nem vagyunk képesek inkább hagyjuk abba a kapcsolatot de ne szúrjuk hátba egymást félrelépésekkel.
jelen! azért mert a baráti körödben nincsen, nem azt jelenti, hogy nem is létezik. hatalmas a világ:)
igen, sok férfi van aki nem csalta meg a párját, feleségét, és sok nõ is. tényleg általánosítás hogy minden pasi csal. ne bántsuk õket kérem :) 27/N
Én sem csaltam még meg egyik barátnõmet sem ! Nem minden férfi megcsalós típus nem kell általánosítani !
Ha nuku szerelem, akkor elõfordulhat az ilyen......
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem mondtam, hogy minden férfi ilyen, csak, hogy én nem nagyon ismerek másmilyeneket. Nem akarok általánosítani, szeretném, ha az õszinte válaszok által kapnék egy pozitívabb képet.
ÉN SOSEM CSALTAM MEG MÉG SOHA SENKIT! Pedig már volt 3 barátnõm! F25
Én ilyen vagyok. Sosem csaltam meg egyiket sem. A legrövidebb kapcsolatom 2 hét volt, a leghosszabb 4 év. 24F
Jelentkezem!!! Én egy életre választó típus vagyok. Mikor már megtudnám csalni, elõtte elhagyom, mint a melóhelyet, mikor már megtudnám lopni a fõnököm, kilépek, ennyi...
Itt szinte csak olyat találsz, hisz a legtöbben amiatt panaszkodnak, hogy barátnõjük sem volt:)
Itt az olyan a gyakori, akinek még barátnõje se volt, vagy épp szexuális élete. Amúgy meg biztos van, de hibázhat akárki nem?
Óriási...most akkor mondjuk azt h mi mind ilyenek vagyunk akik sosem csalták meg? Vagy még jobb! Mondjuk azt, hogy mi meg ilyen nõt nem ismerünk aki nem csalta volna meg a pasiját??
nekem csak egy volt, õt nem csaltam meg.

Milyen lehet egy olyan srác, akit még soha sem hagyott el egy barátnője sem, de mindig ő szakított a lányokkal?

Szóval a lányoknak elvileg jó volt vele lenni, de ő "dobta ki" a volt barátnőket.

Legjobb válasz: olyan

olyan
Beképzelt.
Tudja mit akar.
Kihasználja az adott nõt és tovább áll!!!
kérdés, miért dobta ki õket. Ha mindet ugyanazért, akkor lehet, hogy baja van az elkötelezõdéssel, de ezt látatlanban nehéz megmondani.
Olyan, akivel még soha nem szakított senki, hanem mindig õ hagyta el a másikat
Mint egy házaló cigány.
Nem volt nagyon sok barátnõm (4), de õket én dobtam. Mindegyik fájt, én megpróbáltam rendbe rakni a kapcsolatot, de õk valahogy nem érzékelték, hogy probléma van... pedig igyekeztem megbeszélni, de nem vettek komolyan. Innentõl kezdve nem volt más választásom. 22/F
Többarcú, hazug, nagyképû, beképzelt.... elsõre ilyennek gondolom.... ja és "sohasem õ a hibás, õ semmi rosszat nem csinált"

Összejönnél egy olyan lánnyal aki még soha sem csókolózott senkivel? 15/L

Legjobb válasz: IGEN de amúgy: az ilyen kérdéseknél nem tudom a szitut életszerûen elképzelni.senkire sincs ilyesmi ráírva,max az ismerõsei senkit se tudnak megnevezni akivel együtt látták de õk sincsenek az év 365napján és a nap 24órájában mellette vagy a lány így mutatkozik be mindenkinek"Heló Krumplicsák Mariska vagyok és egyébként nem csókolóztam még senkivel" ?

IGEN de amúgy: az ilyen kérdéseknél nem tudom a szitut életszerûen elképzelni.senkire sincs ilyesmi ráírva, max az ismerõsei senkit se tudnak megnevezni akivel együtt látták de õk sincsenek az év 365napján és a nap 24órájában mellette vagy a lány így mutatkozik be mindenkinek"Heló Krumplicsák Mariska vagyok és egyébként nem csókolóztam még senkivel" ?
Miért ne? Senki sem a második csókkal kezdi.
Igen.
Persze:D ha gondolod irj privit;) 18f
mindenki úgy kezdi. Vagy a fiú/ lány már tapasztaltabb, vagy mindkettõjüknek elsõ:D AZ én szitumban én voltam a "tapasztalatlan" de mindenki belejön ;) 15/L
igen, miért lenne ez kizáró ok?
Simán.
Énse csókolóztam még:S :(
Persze.
remélem ez a lány akit neten találtam is így van ezzel, mint én:P f17

Miért hisznek egy olyan személyben az emberek akit még soha nem láttak és nem ismertek? Istenre gondolok. és honnan tudod meg hogy nő vagy férfi?

Legjobb válasz: Miért ne hihetnének? Szerintem mindenki el tudja dönteni, mennyire hisz az ilyen természetfeletti dolgokban. Valakinek sokkal könnyebb úgy élni a hétköznapjait, hogy tudja, hogy valaki mindig "figyel" rá. És ez az ember el tudja dönteni, hogy milyen nemûnek állítja be. Amúgy ez egy ritkaszar kérdés. =D

Miért ne hihetnének? Szerintem mindenki el tudja dönteni, mennyire hisz az ilyen természetfeletti dolgokban. Valakinek sokkal könnyebb úgy élni a hétköznapjait, hogy tudja, hogy valaki mindig "figyel" rá. És ez az ember el tudja dönteni, hogy milyen nemûnek állítja be. Amúgy ez egy ritkaszar kérdés. =D
Én inkább hiszek Istenben, és megpróbálok a helyes úton maradni, minthogy elrontsam az életem a cigivel meg a droggal...
Én hiszek, ettõl függetlenül nem vok biztos abban h létezik vagy h úgy létezik ahogy azt elképzelik az emberek. de azt tudom h a hittel ezerszer könnyebb átvészelni a rossz dolgokat. erõt tud adni ha hiszel vmiben, még akkor is ha nem létezik.
Isten férfi mivel, 2 anya nehezen csinál egy gyereket :) ( és itt most Jézusra célzok )

Egy olyan lannyal akivel meg soha nem beszeltem, hogyan ismerkedjek meg? Mivel kezdjem a "Szia" utan?

Persze ha a lany tetszik is nekem...Mert majdnem minden nap latom,de meg nem beszeltem vele...akkor hogyan kezdjek neki???

Legjobb válasz: mutatkozz be, és mondd azt neki h szimpatikus vagy nekem stb.. és hogy szeretél vele megismerkedni ha ez neki nem gond. ha nem gond neki akkor jön magától . mondod neki h hol szokatd látni õt. stb. és elkezdetek 'témázgatni'

mutatkozz be, és mondd azt neki h szimpatikus vagy nekem stb.. és hogy szeretél vele megismerkedni ha ez neki nem gond. ha nem gond neki akkor jön magától . mondod neki h hol szokatd látni õt. stb. és elkezdetek 'témázgatni'
Szerintem kezdj el vele hétköznapi dolgokról csevegni. A tobbi jön magától. Érdeklõdj iránta, hogy hova jár suliba, h megy a suli, mit tevékenykedik szabadidejében, stb. sok sikert!
Persze mintha minden ember így csinálná! Nem igazán hiszem el, h ezt komolyan gondolod?!?!?! Szerintem te sem gondolod komolyan!?!?!? Közös ismerõs kell, megbeszéled vele h mi a pálya és hogy mutasson be a csajnak !!! Mindig az a meg oldás!

Csajok! Járnátok egy olyan 18 éves sráccal akinek még soha nem volt csaja?

Ha jól néz ki és nem gyökér? Mennyit számít hogy valakinek hány csaja volt?

Legjobb válasz: Ha nagyon jól néz ki és nagyon jófej, csak akkor. 17/L

Ha nagyon jól néz ki és nagyon jófej, csak akkor. 17/L
nem érdekel hogy hány barátnõje volt eddig. csak akkor csökkenne a szememben hogyha azzal vágna fel hogy hány lányt meghúzott már. viszont ha így utal rájuk hogy 'csaja' akkor biztos hogy nem. rám ne utaljon így senki. -.- 18/L
te sem leszel mindig ugyan olan jövõre már te leszel a 19 ves srác akinek még soha nem volt csaja
Szinte semmit, de az a rossz, ha nagyon sok csajt meghúzott már. Akkor az azt jelenti, hogy minden jöttmenttel összejár. Az akár meg is csalhat. Szerintem az a jó, ha az elsõ barátnõi közt vagy, mert akkor lehet tudni, hogy nem áll össze mindenkivel, hanem komolyabbat keres. Kezdeményezz. 19/L
Okkal nem volt csaja, gondolom... A "jól néz ki" és a "nem gyökér" nagyon szubjektív ;)
vagy még nem nézte meg.
Nem írtál semmit se magadról se a körülményekrõl, de az tuti, hogy türelmes vagy...
A kérdező hozzászólása: Majdnem 2 eve ismerjuk egymast. Mindig joba voltunk, beszeltunk MSN-en. Masfel evvel ezelott pedig voltunk egy kirandulason ott olelgetett meg puszilgatott(mondjuk o akkor ugy tudta, hogy tetszik nekem) de enyi volt tobbet nem kozeledett holott en is sokszor kerestem a tarsasagat. Majd olyan 3 honapja megtetszett. Elmondtam neki, hogy mit erzek MSN-en, mivel mashol nem volt alkalmam. De o nem mondott ra semmit kerdeztem tole, hogy nem, de o nem kerdezett vissza, hogy mi nem. Majd kerdeztem tole, hogy ennyi(magam se tudom ezt mire ertettem) es erre azt mondta, hogy hat ennyi. Majd senki nem irt a masiknak es gondoltam jobb lenne ha inkabb hagynak es elkoszontunk egymastol. Majd utana lattam a suliba, de nem hozta fel a temat. Mai napig koszon, ha lat, de mas semmi....
egyértelmû nem? hajtott rád régen, te nem viszonoztad, és már nem akar téged:/ 18/F
A kérdező hozzászólása: Hogy ne viszonoztam volna? Egy csomoszor beszeltem kozvetlen a kirandulas utan vele. Minden nap irtam neki szinte. Es ha nem kellek neki, akkor azt miert nem tudja megmondani? Ennyit nem erdemlek meg?
Na ilyenkor nem értem hogy nekem miért nem vall szerelmet egy lány sem. Pedig én örülnék neki, na persze csak akkor ha egy ápolt normális lányról van szó.
30f.a fickó félénk.neked kell helyzetet teremteni, csókot kezdeményezni, stb.ha elutasít, mint pasit felejtsd el.maradjatok csak ismerõsök.hajrá:-)BÚÉK


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!