Találatok a következő kifejezésre: Egy olyan akivel meg (1336 db)

Van olyan fiú, akinek jobban bejön ha egy lány még szűz (24 évesen), tehát sosem volt még senkije, mint egy olyan, akinek már volt pár barátja? Vagy ilyen korban már elkönyvelitek a szüzeket bányarémnek, vagy valamilyen téren gázosnak?

Legjobb válasz: 24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F

24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F
Ha azért szûz, mert ocsmány, mint a szar, akkor nagy hátrány, igen.
Ha nekem adódna egy ilyen lehetõség én nem foglalkoznék vele én egyáltalán nem tartom gázosnak.
aszex
Én abszolút örülnék neki, ha én vehetném el. Amúgy én is szûz srác vagyok.
A kérdező hozzászólása: Halak, de ez miért érdekes? :D
Én nagyon tudnék örülni egy ilyen lánynak, hiszen hasonló cipõben járok. Csak egy ilyen lány nem hiszem hogy tudna örülni nekem... 27/f
Héé kérdezõ! Mi a csillagjegyed? F22
Simán bejönne, legalább együtt szereznék vele tapasztalatokat :)
Nekem jobban bejön de ez emberfüggõ :)
Ha nem úgy néz ki, mint Susan Boyle, akkor elõny :)
nekem ujobban be jön
Ki kéne próbálni, igy nem tudom:DD 34f
Én nagyon nagyon szívesen kielégítenék orálisan egy 24 éves szûz csajszit. (minden féle viszonzás nélkül :P) F22
én nem hiszem, hogy elõny az ha egy nõ 24 évesen szûz, de nem is tartom hátránynak, viszont csak azért mert szûz még nem jön be jobban
Mivel én még 20 vagyok, csak, tehát nálam idõsebb picit, ami nem mindig baj. Egy szûz lánnyal szerintem csak az elsõ szex macerás, de nem hátrány.
inkább legyen szûz,
Te jó ég!Ilyet kérdezni...Naná, hogy az a jó, aki megad(és belead)mindent...
Ez ritkahülye kérdés...
A kérdést rettentõ balfa*zmód teted fel. Nyilván a elsõ verzió mindenkinek jobban tetszik
A kérdező hozzászólása: Azt h a csajnak nem kell elõjáték? Beszéltem vele és mondta h hiányolja de nagyon, aznap este a srác megtette.Másnap pedig a csaj azt mondta h neki nem is kell elõjáték hanem csak szex.És nem tudom h most ebben az elõjáték témában hazudik e?
amit másodszorra kérdezel itt azt végképp nem értem , nem lehet érteni
A kérdező hozzászólása: Nem XD Én lennék az elsõ :D A másodikkal pár hónapja van együtt és azóta mondta h csak 1x elégítette ki lennt.Még akkor sem tette meg amikor kérte rá XD Pedig sztem az a legjobb.
ja te a második verzió vagy?
A kérdező hozzászólása: Ha a csaj azt mondja h neki egyáltalán nem kell elõjáték mert hónapok óta nem kapta meg akkor hazudik?
A kérdező hozzászólása: Lehet elbasztam kicsit a végét.Ad elõjátéknál csak kapni szeret.
A kérdező hozzászólása: A kérdésre nem kötelezõ írni csak úgy szólok.

A nők miért bizalmatlanabbak egy ismeretlen pasival, mint egy olyannal, akit ismerősökön keresztül ismertek meg?

Ha az ismertlen nem kap esélyt, nem is derül ki, hogy rendes lenne esteleg... Én meg, ha csak a haveri kötben keresgélek, azzal önként leszűkítem a kört, és kisebb eséllyel találom meg pont az igazit. vagy rosszul gondolom? nem vagyok biztos benne...

Legjobb válasz: Ha valaki ismeri az illetõt, akkor az már egy közös beszélgetés kezdeményezõ pont. Ráadásul van valaki, akit meg lehet kérdezni, hogy "te, mégis milyen ember ez a Zsolesz? " Ha valaki nem csupán haverkodási szándékkal közeledik a másikhoz, akkor a lejobb arcát mutatja, az igazi énje csak hónapok múlva kezd kiderülni. Ekkor van az, hogy oppá bocsi, ez nem is az amit keresek, csalódtam benne. Viszont ekkorra a pasi már nyeregben érzi magát és nagyon nehéz levakarni. Különösen, ha az a gyakori, "a nõknél a nem is igent jelent" típus.

Ha valaki ismeri az illetõt, akkor az már egy közös beszélgetés kezdeményezõ pont. Ráadásul van valaki, akit meg lehet kérdezni, hogy "te, mégis milyen ember ez a Zsolesz? " Ha valaki nem csupán haverkodási szándékkal közeledik a másikhoz, akkor a lejobb arcát mutatja, az igazi énje csak hónapok múlva kezd kiderülni. Ekkor van az, hogy oppá bocsi, ez nem is az amit keresek, csalódtam benne. Viszont ekkorra a pasi már nyeregben érzi magát és nagyon nehéz levakarni. Különösen, ha az a gyakori, "a nõknél a nem is igent jelent" típus.
a szüleim úgy neveltek, hogy ne álljak le idegenekkel beszélgetni.. bocs, õket többre becsülöm és értékelem, mint téged. És igen, ha nincs semmi közös bennünk, nem fogsz érdekelni. És nyilván én se téged. Ennyi.


Miért nem tartják be az emberek az ígéreteiket? Egyre többször szembesülök vele, és már alig van olyan, akit meg merek kérni bármi.

Legjobb válasz: Kérdezõ! Mert egyre több g*néj és sz*ralak van a világban. Sajnos a magyar már csak ilyen, ott csapja be a másikat, ahol csak tudja. Tisztelet a kivételnek, de abból meg olyan kevés van, h szinte nincs is. Javaslom ne bízz senkiben, ne várj el senkitõl nagyobb dolgokat, kevesebb csalódás ér talán így. Tudod...magad uram, ha szolgád nincs.

Kérdezõ! Mert egyre több g*néj és sz*ralak van a világban. Sajnos a magyar már csak ilyen, ott csapja be a másikat, ahol csak tudja. Tisztelet a kivételnek, de abból meg olyan kevés van, h szinte nincs is. Javaslom ne bízz senkiben, ne várj el senkitõl nagyobb dolgokat, kevesebb csalódás ér talán így. Tudod...magad uram, ha szolgád nincs.
Majd megtanulod, nem mindegy ki ígér és az sem mindegy, mit ígérnek meg.Az emberek nagy része a kötelezõ dolgokat sem tartja be, miért pont egy laza ígéretnek lenne súlya?
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni, egyszerû ne kérj senkitõl semmit!
Eleve rossz hozzáállás, hogy ígéretet akarsz másoktól kicsikarni...
Nem kicsikarni szokta az ember, nekem is össze-vissza ígérget mindenki mindent, holott nem is kérem, aztán meg persze el van felejtve minden. Elég rosszul tud esni, sajnos mást nem tudsz tenni, mint tényleg nem bízol meg a link emberekben és nem vársz tõlük soha semmit.
Ugyanez.Nekem is folyton megígér mindenki mindent, de vagy elfelejtik, vagy nem tartják be és ez fõleg a számomra fontos dolgoknál idegesítõ.Amikor felajánlanak nekem valamit, én várok, várok és sehol semmi, mert elfelejtik, nem érdekli õket.Rohadtul fel tud húzni.Akkor minek ígéri meg?Én nem is várok már senkitõl alapból semmit, kretének az emberek.
Mondjuk azt is jó lenne tudni, hogy milyen ígéretekrõl beszélünk. Megfoghatóról vagy megfoghatatlanról. Tehát valaki megígérte, hogy kölcsönad egy cd-t, és elfelejtette, vagy sírig tartó szerelmet ígért, és megcsalt.

Van egy srác kivel több mind 3 hónapja, hogy járunk, de még egyszer se mondta, hogy szeret. Le akar velem feküdni, mivel nekom ő lessz az első megéri vele lefeküdni, egy olyannal aki nem szerelmes belem? Csak azért van velem, hogy megkapjon?

Legjobb válasz: Ez nehéz eset, mert nekem is volt ilyen. 1 év után mondtam a lánynak, hogy szeretem, mert akkor éreztem csak. Mi is lefeküdtünk 3 hónap után és õ megmondta, hogy szeret. Én egyenes voltam vele és megmondtam, hogy nem csak lefektetni akarom és utána is kell, erre rá is kérdezett. Javaslom neked is nézz a szemébe mélyen és kérdezd meg mit akar tõled. Ha a válasz közben nem a szemedbe néz, nem egyenes jellem.

Ez nehéz eset, mert nekem is volt ilyen. 1 év után mondtam a lánynak, hogy szeretem, mert akkor éreztem csak. Mi is lefeküdtünk 3 hónap után és õ megmondta, hogy szeret. Én egyenes voltam vele és megmondtam, hogy nem csak lefektetni akarom és utána is kell, erre rá is kérdezett. Javaslom neked is nézz a szemébe mélyen és kérdezd meg mit akar tõled. Ha a válasz közben nem a szemedbe néz, nem egyenes jellem.
ha szereted, és megtörténik, lehet h azt várod majd hogy veled marad, és happy end, de lehet h nem így történik.. azért szokták javasolni a csajoknak, h azzal legyen az elsõ, akivel viszontszeretik 1mást, mert így kisseb az esély ara hogy az elsõ szex után egy életre szóló rossz emléket szerezz, azzal h azt érzed h esetleg csak arra kellettél. ettõl még lehet nagyon jó vele, de én kivárnék..
bmeg, kibírt 3 hónapot szex nélkül, és még te azon filózol, szeret-e? :D
ne vezesd össze a kettõt...azt hogy nem mondja hogy szeret meg hogy le akar fektetni... Nem járna veled ha nem akarna lefektetni...ez alap. Az hogy nem mondja lehet csak egy dolog mert ilyen a beállítottsága de lehet hogy tényleg nem szerelmes beléd.

Mi a címe annak a számnak ami a Csillag Születikben volt fickó énekelte egy olyan aki csak meg volt hívva? és valahogy úgy hangzott: börd fáj in hárt. Ju nó háv áj fíl. Szonen dö szkáj. (azért írom így mert angolul nemtudom hogy kell leírni)

Meg van egy zene amin táncversenyeket is nyertek meg vele és ilyen amazonos...azt ki énekli??és mi a szám címe?? ha tudja valaki akkor írjon légyszives!!

Legjobb válasz: Michael Buble - Feeling Good Szerintem ez lesz az elsõ kérdésre a válasz, de itt egy link hozzá. Én azért gondolok erre mert amit írtál szerintem az lenne, hogy "You know how I feel!" és mikor megnéztem így kezdõdik a dalszövege: Birds fly in high, You know how I feel!" S erre ezt a dalt dobja ki a google is! Itt egy link youtuberól: http://www.youtube.com/watch?v=ZSK9kkM7GL4 igaz még James Brownnek is van egy ilyen száma, de szerintem nem õt hívták el, mivel õ már elhunyt. ú Plusz õ a supradynos reklámnak a dalár énekelte.

Michael Buble - Feeling Good Szerintem ez lesz az elsõ kérdésre a válasz, de itt egy link hozzá. Én azért gondolok erre mert amit írtál szerintem az lenne, hogy "You know how I feel!" és mikor megnéztem így kezdõdik a dalszövege: Birds fly in high, You know how I feel!" S erre ezt a dalt dobja ki a google is! Itt egy link youtuberól: http://www.youtube.com/watch?v=ZSK9kkM7GL4 igaz még James Brownnek is van egy ilyen száma, de szerintem nem õt hívták el, mivel õ már elhunyt. ú Plusz õ a supradynos reklámnak a dalár énekelte.
A kérdező hozzászólása: Anyám...te aztán tudod mire gondolok...:D..
akkor ezek szerint jó volt a link..! Örülök!
District 9.
Baszott jó alapsztori még nem áttam, de érdekes szemszögbõl tárja elént milyen menekültnek lenni egy országban/világban, ahol egyszerûen csak megtûrnek, de sértések és bántások célpontja vagy.

Van köztetek olyan aki még nem tanult és egy hét múlva ilyenkor már szóbelizik? Vagy esetleg délre már túl is lesz rajta?

Én jöv?hét hétf?n az els?k között fogok szóbelizni de eddig még nem tanultam semmit, s?t még néhány tételem hiányzik is. Holnap tervezem, hogy elkezdem olvasgatni ?ket. Szerintetek nagyon rosszak az esélyeim így? Nem szeretnék tökéletesre felelni, csak magyarból de azok nagy részét átnézés nélkül is tudom, mert szinte mind idén vett anyag. A többib?l az a célom, hogy ne húzassanak póttételt.

Legjobb válasz: Van. Majd ha esetleg egyetemista leszel, rájössz, hogy amin most aggódsz, azt simán meg lehet egy éjszaka alatt is tanulni.

Van. Majd ha esetleg egyetemista leszel, rájössz, hogy amin most aggódsz, azt simán meg lehet egy éjszaka alatt is tanulni.
Én is jövõhét hétfõtõl szóbelizek, még én sem tanultam. A tételek megvannak osztálytársaktól, csak ki kellene nyomtatni már :D amúgy nekem csak a német szóbeli számít most, abból kellene max pont... de a többibõl is minimum négyes szint. Lassan illene nekiállni, de szerintem meg lehet tanulni egy hét alatt.
Semmivel sem rosszabbak az esélyeid mint bárki másnak. Túl korán sem érdemes elkezdeni tanulni, mert annál könnyebben elfelejted. Én anno elsõnek feleltem szóbelin. Összesen 2 és fél napot készültem rá és jól sikerültek a vizsgák. (Elõtte erõs 3-as tanuló voltam)

Olyan létezik, hogy szerelmes vagy egy emberbe, akit még te is nagyon csúnyának tartasz, de valami mégis megfogott benne?

Legjobb válasz: Persze! Aztán egy idõ után már nem látod csúnyának, ha beleszerettél.

Persze! Aztán egy idõ után már nem látod csúnyának, ha beleszerettél.
IgennnnnnN!! velem pontosan ez van
Ilyen történeket csak olvastam, de az élet nem mutat ilyen példákat.
Azért ne hasonlítsuk már az itt síró-pityogó, önsajnáló, nyavalygó kisfiúkat, akik topmodell kinézetû, tökéletes (...a külsõ nem számít, csak legyen szép és karcsú, aranyos, cuki, amúgy mindegy, de tényleg...)lányoktól várják, hogy csak a nagy semmiért a lábaik elõtt heverjenek az olyan férfiakhoz, akiknek normális önbecsülésük, önképük és karizmatikus, elbûvölõ kisugárzásuk van, reálisak elvárásaik és tudnak bánni az emberekkel, a nõkkel, így a külsejük idõvel sokadlagossá válik.
Persze ...
Igen. Pont most írtam le valamelyik kérdésben, hogy én is így voltam. Persze idõvel már nem láttam csúnyának, annyira szerettem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) akkor az olyan fiúk is találhatnak párt, akik minden nap itt sírnak, hogy semelyik lánynak sem kellenek, mert olyan csúnyák? vagy azért van egy határ?
A kérdező hozzászólása: Igaz..bár én itt is találkoztam már normális emberekkel, akik nem néztek ki túl jól..bár õk nem vinnyogtak a kinézetük miatt.

ASP. NET-ben miért van az, hogy beírom egy site címét a webclient. Downloadstring () metódusba, és nem azt adja vissza amit akkor, ha böngészõvel rámegyek, hanem egy olyan html meg css kódot, ami arról szól, hogy az oldal átmenetileg nem elérhetõ?

Ha nem érthetõ a kérdés, annyi van, hogy egy közismert site címét beírtuk tesztképpen, hogy megkapjuk a DOM-ját, és valamiért nem azt kaptuk meg, hanem annak egy hibaüzenet oldalát. Valahogy ki lehet küszöbölni ezt a metódust?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!