Találatok a következő kifejezésre: Egy olyan aki teherbeesés (5 db)

Egy olyan kismama aki teherbeesés előtt nem dolgozott, nem vlt egyáltalán semmiféle belyelentett munkaviszonya az kaphat valami féle anyagi juttatást?

Vagy ány hónap bejelentett munkaviszony után jár valami is é mi??El?re is köszönöm!!!!

Legjobb válasz: Kaphat szülés után egyszeri anyaságit,ez olyan 60ezer forint.Meg jár a családi pótlék havonta,ez valamivel több,mint 11ezer,és jár neki a GYES,ami a minimális öregségi nyugdíj összegével egyenlõ.A szülést megelõzõ két évben kell összesen 180 nap bejelentett munkaviszonnyal rendelkezni,akkor az átlagkereset 70%a a GYED.A GYED és a GYES kizárják egymást.

Kaphat szülés után egyszeri anyaságit, ez olyan 60ezer forint.Meg jár a családi pótlék havonta, ez valamivel több, mint 11ezer, és jár neki a GYES, ami a minimális öregségi nyugdíj összegével egyenlõ.A szülést megelõzõ két évben kell összesen 180 nap bejelentett munkaviszonnyal rendelkezni, akkor az átlagkereset 70%a a GYED.A GYED és a GYES kizárják egymást.
Szia, így gyest fogsz kapni, és családi pótlékot, akinek megvan a 180 bejelentett napja, az kap gyedet. gyes az 23-26 ezer körül van
180 biztosított nap után jár tgyás, majd gyed, amúgy gyest mindenki kap, az alanyi jogon jár, akkor is, ha sosem dolgoztál még. Plusz szülés után családi pótlék.

Volt olyan akinek csak az egyik petefészke volt policisztás? Mennyire volt nehéz így a teherbeesés?

Legjobb válasz: Nekem csak egy petevezetékem van,4 gyermeket szültem (a petevezeték eltávolítása a gyerekek elõtt volt)ez nem teljesen válasz a kérdésedre de így is sikerült teherbeesni term.úton.Tervben az 5. remélem õ is könnyen fogan majd :)

Nekem csak egy petevezetékem van, 4 gyermeket szültem (a petevezeték eltávolítása a gyerekek elõtt volt)ez nem teljesen válasz a kérdésedre de így is sikerült teherbeesni term.úton.Tervben az 5. remélem õ is könnyen fogan majd :)
Elõfordulhat. A hormonokat kell mindenképpen megnézetni utána lehet kezelni.

Ajánlanátok egy olyan nőgyógyászt, aki igazán ért teherbeeséshez (PCOS), de nem kell magánrendelőbe menni hozzá?

Legjobb válasz: A pcos-t elsõsorban nem nõgyógyásszal, hanem endokrinológussal érdemes kezeltetni, mert nem nõgyógyászati betegség! A pco-szindroma-hu-n találsz orvosajánlót.

A pcos-t elsõsorban nem nõgyógyásszal, hanem endokrinológussal érdemes kezeltetni, mert nem nõgyógyászati betegség! A pco-szindroma-hu-n találsz orvosajánlót.
Gyõrbe tudok olyan nõgyógyászt nem tudom melyik városban keresed.
A kérdező hozzászólása: Budapesten keresek. Egyelõre nem biztos, hogy kell endokrinológus (egyáltalán nem biztos a PCOS), ezért keresek egyelõre "csak" nõgyógyászt.


Babát szeretnék, viszont olyan körülmények között dolgozom, ami nem feltétlenül kedvez a teherbeesésnek. Ha tudni akarom, hogy minden rendben van e velem, akkor simán menjek egy általános nőgyógyászhoz, vagy inkább keressek meg egy magánorvost?

A körülmények: detektor kapuk, elektromos berendezések, ónvegyületek. Mindkét esetben mennyibe kerülhet a vizsgálat díja?

Legjobb válasz: Szia! Nyugodtan mehetsz ált. nõgyogyászhoz akkor csak a vizitdijat kell fizetned. De ha ismersz egy jó magán dokit hozzá is mehetsz, persze az már több ezer forintba fog kerülni. Én jan.-ban voltam rákszûrésen és 7500 forintot fizettem.

Szia! Nyugodtan mehetsz ált. nõgyogyászhoz akkor csak a vizitdijat kell fizetned. De ha ismersz egy jó magán dokit hozzá is mehetsz, persze az már több ezer forintba fog kerülni. Én jan.-ban voltam rákszûrésen és 7500 forintot fizettem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!