Találatok a következő kifejezésre: Egy olyan aki (7929 db)

Fiuk, ferfiak! Milyen csajjal jonnetek ossze, egy olyannal, aki kedves, szep, okos, vicces, de kicsit visszahuzodo, nem az a tipikus bombano; bagy egy olyannal, aki szep, kedves, okos, vicces, es bombacsaj?

Legjobb válasz: Elsõ. A második típus tudja magáról, hogy nagyon szép, ebbõl következõleg akkora az egója, mint egy kissebb csillag, belsõ értékei pedig nem nagyon vannak ennek a típusnak, mert az hogy okos legyen egy lány, az nálam az alap, az nekem tök mindegy, hogy vicces e, inkább legyen komoly, mint egy éretlen komolytalan kislány. Az elsõnél remélhetem, hogy némi belsõ értéket is találok, mint például hûség, önzetlenség, szeretetreméltóság.

Elsõ. A második típus tudja magáról, hogy nagyon szép, ebbõl következõleg akkora az egója, mint egy kissebb csillag, belsõ értékei pedig nem nagyon vannak ennek a típusnak, mert az hogy okos legyen egy lány, az nálam az alap, az nekem tök mindegy, hogy vicces e, inkább legyen komoly, mint egy éretlen komolytalan kislány. Az elsõnél remélhetem, hogy némi belsõ értéket is találok, mint például hûség, önzetlenség, szeretetreméltóság.
Elsöt választom.
ezzel is azzal is
Milyen a tipikus bombanõ? És milyen a nem...
amelyikkel nagyobb a összhang! és amelyiknek tetszem :)
Egy olyannal, akihez erõsen fûz érzelmi kötelék + "kémia".
Én ugyan fiú vagyok, de szerintem a tapasztalttal.. Én bénázok:D Nekem meg tapasztalt menyecske kéne. 17/F
Mindenki azt fogja mondani, ahova tartozik... Szerintem érettebbel.
meg persze, ha szûz, ha nem szûz, az a legfontosabb, hogy ilyenkor ne magát tartsa elõbbre, hiszen akkor neked annál jobban fáj Ha kellõképpen feltüzel és gyengéd (esetleg, ha szólsz, abbahagyja) , akkor jó vele, ha szûz is. Utána együtt mossátok a lepedõt :) az kapcsolatépítõ.
Szerintem hiába szûz egy fiú, tájékozódott már annyira, hogy azért tudja, hova kell berakni... úgyhogy ha szûz is a szerelmed, vele Nekem nem volt szûz, elõttem egyszer volt egy másik lánnyal, akit nem szeretett, csak kíváncsiság volt - ez engem egy kicsit bántott... jobban éreztem volna magam, ha én vagyok az elsõ, vagy ha legalább õrült szerelem vitte volna rá az elõzõre, nem pedig bosszú, meg kíváncsiság.
akibe szerelmes vagy igazán, nem 14-15 évesen gyerekszerelemmel, és aki érdemes is rá
én idõsebbel, tapasztaltabbal voltam szóval inkább azt mondom , akivel szerelmesek vagytok N
A kérdező hozzászólása: Nyilván azzal, akit szeretek, és vele is fogom. Õ idõsebb, tapasztaltabb nálam, de azért mégis kíváncsi vagyok, hogy másnak melyik volt, és hogy mennyire volt jó neki az.
Azzal ba52dmeg, akit szeretsz, te idióta.
Olyannal akit szeretsz és aki szeret.:) Mi mindketten elsõk voltunk egymásnak, szép emlék marad.
én szûzzel voltam és jó volt, nem is tudtam róla hogy szûz, csak késõbb mondta én speciel nem vettem észre rajta, megtalált mindent és élvezetesen csinálta :)
A szüzességed csak egyszer veszítheted el, tehát csak az egyik oldalról lehet tapasztalatod. Én tapasztalttal voltam és nagyon jó volt.
Azzal, aki érdemes rá, és akibe szerelmes vagy. Gáz, hogy a szüzesség elvesztésénél is már ilyen szempontok számítanak egyeseknek.
szûz srác hamar eldurran.. tapasztaltabb azért az már jobb.

Mi a jobb? egy olyan pasival együtt lenni, aki jobban szeret téged, mint te őt vagy egy olyannal, akit te jobban szeretsz?

az a helyzet,hogy pár hónapja ért véget egy 2 éves kapcsolatom,ahol a barátom tudom sokkal jobban szeretett engem,mint én őt.. szerintem én csak azért voltam vele,mert támaszt nyújtott,ő pótolta a szüleimtől meg nem kapott szeretet is.Most van egy új párom,akibe meg télleg nagyon szerelmes vagyok,az előzőbe is az voltam,de az inkább szeretet volt,mint szerelem.. nos a mostaniba tudom,hogy én jobban szeretem a párom,mint ő engem,de a helyzet az hogy a volt barátom meg hiányzik nagyoon :( ő a másik felem is volt,ő tud rólam mindent,és tudom hogy soha többet nem lesz még egy ilyen kapcsolatom,ahol ennyirre önmagam tudok lenni.Nem arról van szó,hogy vissza akarok menni hozzá,mert részemről az a tűz nincs meg.. és úgy gondolom ahhoz még fiatal vagyok,hogy 17 évesen ne legyek többet szerelmes.. mégis annyirra hiányzik,hogy hihetetlen.. és fáj a tudat,hogy mással nem lesz többet igy,és vele boldogabb voltam,mert tudtam hogy ő örökre szeretni fog.. a mostani viszont bizonytalan,lehet azért mert mégcsak 3 hete vagyunk együtt,de úgy érzem mellette soha nem leszek az az igazi én,és nemtudok vele olyan dolgokról beszélni,mint az előző párommal.Tudom,hogy szeret engem,de nem annyirra,mint az előző,és tudom hogy én jobban szeretem és ez megijeszt.

Legjobb válasz: Szerintem ez csak idõ kérdése, 3 hét alatt még nem alakul ki olyan kötõdés, nem ismeritek egymást, még nincs meg az a bizalom, nem tudtok oldottak lenni egymás társaságában. A kérdésre a válaszom, az hogy fogalmam sincs. :D Én (mint utólag kiderült) jobban szerelmes voltam a páromba amikor összejöttünk, de én ezt nem így érzékeltem, szóval ideális esetben szerintem nem tud ilyen szinten különbség tenni a saját szeretete és a másik szeretete között, hisz azt csak õ érzi, hogy mennyire erõs. 28/n

Szerintem ez csak idõ kérdése, 3 hét alatt még nem alakul ki olyan kötõdés, nem ismeritek egymást, még nincs meg az a bizalom, nem tudtok oldottak lenni egymás társaságában. A kérdésre a válaszom, az hogy fogalmam sincs. :D Én (mint utólag kiderült) jobban szerelmes voltam a páromba amikor összejöttünk, de én ezt nem így érzékeltem, szóval ideális esetben szerintem nem tud ilyen szinten különbség tenni a saját szeretete és a másik szeretete között, hisz azt csak õ érzi, hogy mennyire erõs. 28/n
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, de az elõzõ páromnak már 1 nap után olyanokat elmondtam, amiket szerintem neki soha sem fogok.. nemtudom miért, elõtte zavarban vagyok, lehet azért mert jobban szerelmes vagyok, de én azért nem vagyok egy visszahúzódó kisegér, és elbeszélgetni sem tudok vele annyirra, érzem hogy õt nem annyirra érdekli, mint az elõzõ párom.. és a volt barátomnak ha azt mondtam hajnali 4-kor hogy gyere el hozzám(2oo km-re)ugrott és jött, nem volt papucs de megtett volna értem bármit(még most is).A mostani tudom, hogy szeret de inkább én futok utánna úgy érzem.. mondjuk igaz hogy õk viz és tûz.. de mikor fog már elmúlni ez a hiány? félek hogy késõn jövök rá, hogy nekem mégis az elõzõ kell és mellette lehetek csak boldog.Tudom, hogy nekem õ volt az a bizonyos igazi..
Hát én ebbõl a bizonytalanságból azt érzem, hogy nem zártad le az elõzõt. Csak azért lett vége, mert belõled elmúlt a tûz? Igazából az, hogy neked mire van szükséged neked kell érezni és tudni, de mivel fiatal vagy, változol te is. Személyiséged az most van még csak kialakulóban. Lehet, hogy amikor az elõzõvel összejöttél akkor sokkal nyitottabb voltál. Nem feltétlenül visszahúzódó az, aki kevesebbet tud elmondani magáról, lehet valaki zárkózott és beszédes. Nagyon friss még a kapcsolatod, és hiányzik az elõzõ kapcsolatban meglévõ érzelmi biztonság, viszont az csak idõvel alakul ki.

Van olyan fiú, akinek jobban bejön ha egy lány még szűz (24 évesen), tehát sosem volt még senkije, mint egy olyan, akinek már volt pár barátja? Vagy ilyen korban már elkönyvelitek a szüzeket bányarémnek, vagy valamilyen téren gázosnak?

Legjobb válasz: 24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F

24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F
Ha azért szûz, mert ocsmány, mint a szar, akkor nagy hátrány, igen.
Ha nekem adódna egy ilyen lehetõség én nem foglalkoznék vele én egyáltalán nem tartom gázosnak.
aszex
Én abszolút örülnék neki, ha én vehetném el. Amúgy én is szûz srác vagyok.
A kérdező hozzászólása: Halak, de ez miért érdekes? :D
Én nagyon tudnék örülni egy ilyen lánynak, hiszen hasonló cipõben járok. Csak egy ilyen lány nem hiszem hogy tudna örülni nekem... 27/f
Héé kérdezõ! Mi a csillagjegyed? F22
Simán bejönne, legalább együtt szereznék vele tapasztalatokat :)
Nekem jobban bejön de ez emberfüggõ :)
Ha nem úgy néz ki, mint Susan Boyle, akkor elõny :)
nekem ujobban be jön
Ki kéne próbálni, igy nem tudom:DD 34f
Én nagyon nagyon szívesen kielégítenék orálisan egy 24 éves szûz csajszit. (minden féle viszonzás nélkül :P) F22
én nem hiszem, hogy elõny az ha egy nõ 24 évesen szûz, de nem is tartom hátránynak, viszont csak azért mert szûz még nem jön be jobban
Mivel én még 20 vagyok, csak, tehát nálam idõsebb picit, ami nem mindig baj. Egy szûz lánnyal szerintem csak az elsõ szex macerás, de nem hátrány.
inkább legyen szûz,

Fiuk! Oszinten, ti megneziktek mi van egy csajon? (pl. hamarabb eszrevesztek egy olyan csajt, aki divatos ruhaba van, mint egy olyat, aki egyszeru cuccokja jar mondjuk fekete nadrag fehet/szurke kabat)?

Legjobb válasz: namármost egy csajon azt nézzük milyen a segge,teste és persze az arca (bocs ha fáj de ez az igazság ..). aztán ha többet is akarunk akkor figyelünk a részletekre és ezen alapon vehetjük a ruhát is vagy hajviseletet vagy bármiféle stílust !

namármost egy csajon azt nézzük milyen a segge, teste és persze az arca (bocs ha fáj de ez az igazság ..). aztán ha többet is akarunk akkor figyelünk a részletekre és ezen alapon vehetjük a ruhát is vagy hajviseletet vagy bármiféle stílust !
Rossz a kérdés. Nem _divatos_ ruha a helyes megfogalmazás, mert a divatos holmi lehet ótvar ronda, volt már rá példa nem egy (bõ szárú halásznadrág, bokszolócipõ, platform cipõ, parafatalpú cipõ necc trikó a pólón stb stb). Hanem olyan ruha, ami illik hozzá, és persze alakjának elõnyös részeit kiemeli. Ezt sokan össze szokták téveszteni a kiteszem csöcsöm-pitsám dologgal, de ez csak ízlés- és stílustalanság, valamint akut ribancizmus. Igen, a férfiak mindene (agya, szeme, érzései) a nõi testre vannak programozva, és rendkívül vizuális típusok, pusztán a látvány nagyon fel tudja izgatni õket. Mi pedig ezért csinosítjuk magunkat és alkalmazunk praktikákat, dögös stretch ruhákat, fehérnemûket hogy felizgassuk õket. Semmi másért. Az egyszerû cucc is lehet szép, ízléses és szexi, csak megfelelõen kell megválogatni. Természetesen a bõ szabású ruhák nem ide tartoznak, de azokat kimondottan valami elrejtésére találták ki, nem pedig domborulataink és nõiességünk sejtetésére. Tapasztalatom alapján a férfiak elsõsorban a testhezálló, stretch, rugalmasabb anyagú ruhákban néznek meg minket a szokásosnál is jobban. Ennek egyszerû oka, hogy ugyan nincs kint semmid, mégis megmutatja az alakod, a formáidat. Ezen kívül a nadrág felejtõs egy nõnél, ha szeretne férfiszemek kereszttüzében égni. Ám a szoknyának sem kell épphogy eltakarni a lábunk közét, lehet az akár térd fölé érõ, de szoknya. Lényege: látszik a szép formás lábunk, aminek vonalát vékony, fényes, selymes harisnyával emelünk ki. A tûsarkú cipõk pedig örök szépségek, legyen az cipõ, csizma, vagy pántos szandál. A férfiak többsége imádja az ilyen összeállítást rajtunk. Felül vagy egy testhezálló, rugalmas anyagú pulcsi, vagy stretch top, de egy csinos selyemblúz is szemmágnesként fukciónál. A dekoltázsról annyit, hogy nem mindig kell hogy legyen, anélkül is kiemelõdhetnek formáink, de ha van se legyen túl mély, mert ahhoz már csak a tarifatáblát kell kiragasztanod akkor a retikül oldalára. Az efféle - ill. ehhez hasonló elgondolással felöltözött nõt a férfiak jobban megnézik, sokkal jobban tetszik neki. Sajnos sok embernek azonban sem ízlése, se stílusa, nem tudja mi áll jól neki, és ezért a _divatos_ holmikat húzkodják magukra jobb híján, ami sokszor aztán tehénen-a-gatya hatást kelti.
õszintén, igen. ha egy csaj nem tud rendesen felöltözni, hogy várjam el tõle, hogy eltartson, és vegyen nekem bmw-t, boltba szaladgáljon és fõzzön?!
én minden egyes ruhadarabot megnézek egy nõn , mert minden egyes ruhadarab mond valamit...legyen az egy gothgirl akár.sokmondent megtudhatunk egybember ruhatárából!
hát szerintem ez azért változó én pl a ruhát nem nagyon nézem inkább ami benne van
Üzenem az olyan Mr. és Ms. Obvious válaszolóknak, hogy: "én a szemét, arcát nézem meg" "attól még lehet buta ribanc" "a jelleme és kisugárzása a fontos" stb. megjegyzések alapján úgy látom nem sikerült megérteniük mire is vonatkozott a kérdés. Kimondottan az öltözködésre irányult a kérdés.
Én kevésbé nézem. Nekem az számít hogy alapjáraton hogyan néz ki, és hogyan kezeli magát. Tehát nézhet ki akármilyen jól, ha úgy viselkedik mint egy p*csa r*banc akkor inkább hanyagolom a dolgot. A ruha meg szerintem nem tesz sokmindent, az inkább talán a szülõk pénztárcáját és/vagy a lány divatbeli "igényeit" mutatja.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:13 taps :)
szóval hallotál két véleményt . rajtad áll melyiket tartod be . ezzel a ruhással kapcsolatban a márka az tökmindegy.. ha jól áll rajtad !
Én kevésbé...elõször a szem majd az arc...ha aranyos a lány akkor édes mindegy hogy milyen márkájú ruha van rajta...de ez váltózó a fiúk körébe, én speciel az egyszerûbb öltözködésû lányokat kedvelem, de van akiknek meg csak a latex gatyás haspólós lányok jönnek be :)
B*zdmeg elsõ! Õszintén? Nem, nem az öltözéke dönti el, hogy tetszik-e vagy sem, hanem az arca...
Észrevenni észreveszem jobban a divatosan öltözködõ lányokat, az biztos De én jelenleg minden csajt észreveszek, akármilyen ruha van rajta. Bár sztem ezzel nem csak én vagyok így

Mit gondoltok, fiúk? Ugyanolyan nyalni egy olyan lányt, akinek kilógnak a kisajkai, mint egy olyat akinek nem látszanak? Nem undorító a nagy kisajkú lányokat nyalni?

Legjobb válasz: undorító? :) dehogy. :) volt egy ismrõsöm, akinek nagyon kilógtak a kisajkai... de imádtam nyalni.. szerintem azért, mert mindennél jobban vágytam rá. :)

undorító? :) dehogy. :) volt egy ismrõsöm, akinek nagyon kilógtak a kisajkai... de imádtam nyalni.. szerintem azért, mert mindennél jobban vágytam rá. :)
Ez a kérdés ugyanolyan, mint amikor fiúk kérdezik, hogy ennyi meg ennyi centis hossz meg átmérõ jó-e... és ugyanúgy semmi értelme, mert mindegyik jó annak, aki szeret. Aki meg nem szeret, annak hol érdekel a véleménye? :)
szia. nekem csak az egyik kisajkam lóg ki. de nem csak nekünk van ez így:D biztos sok mindenkinek, és mégis élnek nemi életet:D és nem a kisajak nagyságától, színétõl függ h mennyire szeret:)
Nekem is olyan és a párom elmondása szerint imádja! Én mondjuk tökre utálom ahogy kinézek ott...de ö szereti és ez a lényeg! =)
Utolsó elötti vagyok és hozzád szólnék utolsó! :) Nem tudom azt elhinni, hogy azért lett vége mert ilyen volt neki a nemi szerve. De ha igen, érdekes pasi lehetsz...volt már több partnerem és eddig senkinek nem volt kivetni valója! :) Jó hogy veled nem futottam össze, mert lehet egy életre elvetted volna a kedvem a szextöl! =) Bocs hogy ezt mondom de remélem életed szerelmének ilyen lesz a nunija! hihihi
nekem is volt ilyen barátnõ kezdeményem, de ezek miatt nagyon nem tetszett ott és 1 hét után vége lett
A kérdező hozzászólása: köööössszzzzi a válaszokat:)
Te jó ég!Ilyet kérdezni...Naná, hogy az a jó, aki megad(és belead)mindent...
Ez ritkahülye kérdés...
A kérdést rettentõ balfa*zmód teted fel. Nyilván a elsõ verzió mindenkinek jobban tetszik
A kérdező hozzászólása: Azt h a csajnak nem kell elõjáték? Beszéltem vele és mondta h hiányolja de nagyon, aznap este a srác megtette.Másnap pedig a csaj azt mondta h neki nem is kell elõjáték hanem csak szex.És nem tudom h most ebben az elõjáték témában hazudik e?
amit másodszorra kérdezel itt azt végképp nem értem , nem lehet érteni
A kérdező hozzászólása: Nem XD Én lennék az elsõ :D A másodikkal pár hónapja van együtt és azóta mondta h csak 1x elégítette ki lennt.Még akkor sem tette meg amikor kérte rá XD Pedig sztem az a legjobb.
ja te a második verzió vagy?
A kérdező hozzászólása: Ha a csaj azt mondja h neki egyáltalán nem kell elõjáték mert hónapok óta nem kapta meg akkor hazudik?
A kérdező hozzászólása: Lehet elbasztam kicsit a végét.Ad elõjátéknál csak kapni szeret.
A kérdező hozzászólása: A kérdésre nem kötelezõ írni csak úgy szólok.
Küldj magadról egy képet, és megmondom
Én voltam itt elõbb baszod
nekem is küldj
A két opció nem egészen ellentéte egymásnak, így mindkét lehetõségre azt mondom, hogy nem. Az elsõre(jó alak, nem szép arc) azért, mert nekem az arc elég fontos, ha nem tetszik, akkor lehet akármilyen jó alakja, nem nagyon fog érdekelni. A második: szép arc, de NAGYON ROSSZ alak: megint csak felejtõs, legalábbis, ha a nagyon rossz alak alatt azt értjük, hogy mondjuk 120 kiló, vagy épp ellenkezõleg, úgy néz ki, mint aki most jött ki egy koncentrációs táborból. Viszont: ha szép az arca(legalábbis nekem tetszik), viszont nem annyira bomba alakja van, de nem is nagyon rossz, az egyáltalán nem zavarna.
ezt a kérdést már kiírták 1x nem?
ha nem tetszik az arca akkor a teste már majdnem mindegy... viszont ha a teste nagyon szörnyû akkor sem nyerõ a dolog! ha kompromisszumot kell kötni akkor bizonyos mértékig a test ami kevésbé fontos.
inkább közepes mind 2

Miért mindig a felszínes, átb. szós lányokat fogom ki? Ennyire balek lennék? Legutóbb pl kiderült, hogy a lány a pénzem miatt van velem, előtte kifogtam egy olyat, aki kb fűvel-fával, mint utólag kiderült.

És nem, nem túlzom el, ez csak a legutóbbi 2 kapcsolatom. Mi történt? 28 vagyok, már rég házasnak kellene lennem, ez oké, de még mindig az igazit keresem. Ennyire esélytelen lenne ilyen korban?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy esélytelen. Olyan nem létezik. Én hiszek abban, hogy a sors igenis létezik, és semmi sem történik véletlenül. Ezek mind kellenek ahhoz, hogy késõbb olyan párt találj, aki tökéletes lesz számodra. 28 éves vagy, elõtted az életed. Tudom, hogy nagyon fontos, hogy legyen valakid, hogy szeressenek, támogassanak, de ne a múltba nézz. Azon már nem változtathatsz! Mindig elõre! Mosolyogj, légy vidám. Az bevonzza a kedves, normális, hûséges, és nem pénzes csajokat. Nem hiszem, hogy ki kéne építened magadban azt az érzéket, amivel kiszûröd ezeket a hölgyeket, mert ha jön "az igazi", akkor (azt szokták mondani, hogy) érezni fogod. Tudom közhely, de állítólag így van. Szurkolok, hogy megtaláld a boldogságod! A házasság pedig megvár, semmit se siettesd, csak legyél boldog. Ez a legfontosabb. Keep smilin'! 20/L

Nem hinném, hogy esélytelen. Olyan nem létezik. Én hiszek abban, hogy a sors igenis létezik, és semmi sem történik véletlenül. Ezek mind kellenek ahhoz, hogy késõbb olyan párt találj, aki tökéletes lesz számodra. 28 éves vagy, elõtted az életed. Tudom, hogy nagyon fontos, hogy legyen valakid, hogy szeressenek, támogassanak, de ne a múltba nézz. Azon már nem változtathatsz! Mindig elõre! Mosolyogj, légy vidám. Az bevonzza a kedves, normális, hûséges, és nem pénzes csajokat. Nem hiszem, hogy ki kéne építened magadban azt az érzéket, amivel kiszûröd ezeket a hölgyeket, mert ha jön "az igazi", akkor (azt szokták mondani, hogy) érezni fogod. Tudom közhely, de állítólag így van. Szurkolok, hogy megtaláld a boldogságod! A házasság pedig megvár, semmit se siettesd, csak legyél boldog. Ez a legfontosabb. Keep smilin'! 20/L
Törõdj bele, hogy a kor haladtával egyre inkább pénzorientált nõkkel találkozol majd. Akkor má nincsenek ott a szülõk, muszáj fogni egy palit aki pénzeli.
Szia! Nagyon szimpatikus a válaszod a "Miért mindig a felszínes, átb. szós lányokat fogom ki? Ennyire balek lennék? Legutóbb pl kiderült, hogy a lány a pénzem miatt van velem, elõtte kifogtam egy olyat, aki kb fûvel-fával, mint utólag kiderült." címû kérdésnél :) Szerintem, ez nem a te hibád, simán az ember sokszor olyanokat fog ki akiket nem kéne, de ettõl még bízni kell, hogy lehet jobb is :) Szívesen beszélgetnék még veled itt privátban, mert szimpatikusnak tûnsz. Hány éves vagy? :)
Én lány vagyok, és nekem is ez a bajom, csak fordítva:D Én önzetlenül tudok szeretni, kedves vagyok, nem vagyok/voltam együtt fûvel fával, a legutóbbi barátom nagyon gazdag volt, de akkor voltam mégis a legboldogabb amikor ott feküdt mellettem vagy megölelt, és mégis sorra hagytak el, olyan csajokért, akiknek vagy a pénz kellett csak, vagy minden héten más pasival voltak, vagy meztelen képek voltak róluk a neten... Lassan már úgy érzem, én élek rosszul... :/
Mert minden lány felszínes, és 99%-uk á[email protected]ós is.
20-as csaj:) Ne aggódj biztos voltam benne hogy nem a zöldért írsz ilyeneket. Ha már van egy jó hsz és az a zöld kis kéz akkor használom. Szívesen.
Tudod mint a filmekben.Ismerj meg valakit, mondd hogy tönkrementél...ha így is oké akkor nincs mitõl tartanod. Én akkor szerettem bele a férjembe mikor pont kirúgták. Fél évig az én fizumból éltünk, akkor kapott munkát és azóta sem volt ilyen eset. Na õ biztosan tudja, hogy nem a pénzéért szeretem (:
Öhm... Én egy szóval sem mondtam, hogy a szex nem fontos. Az is alapja egy kapcsolatnak, és ugyanolyan fontos, mint a szeretet, az õszinteség. A testi kontaktus kell, hogy minden szempontból kielégítsétek egymást. Lelkileg testileg. :) Minden menni fog, csak hinni kell benne :) ) Keep smilin'! 20/L
A kérdező hozzászólása: Eszemben sincs feladni!:) Nem élek a múltban sem, sõt, nem érzem azt, hogy a kudarcok megviseltek volna.. mégis, nem akarom, hogy a következõ is ugyanígy végzõdjön. A szexre visszatérve, roppant fontos számomra.. de kb ugyanolyan fontos az is, hogy akit szeretek, ugyanúgy igényelje azt, hogy mikor fogjuk egymás kezét, csendben nézzük egymást.. ez a csend beszéljen, ne kelljenek szavak sem. Vagy csak egyszerûen érezzük egymás érintésébõl, hogy igen, õ rám vágyik és én õrá..
Türelem.... Nagyon nehéz dolog. Megtartani a türelmed, és kitartónak lenni, a csalódások után is mosolyogni, és pozitívan tekinteni elõre. Lehet hogy a lányok számítók... Nekünk nõknek azzal kell megszenvednünk, hogy "minden pasi csak a szexet akarja". Persze tudom, hogy nem így van, mégis ez a sztereotípia. De ha találok magamnak egy olyan férfit, aki nem ilyen, másképp fogom gondolni. Így leszel ezzel te is, amikor egy nem pénzre éhes, õszinte kedves lány lesz a párod. Ne add fel, aki feladja, sehova sem jut az életben. Keep smilin'! 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez kedves volt:) A vidámság magabiztossá tesz, ez tény:) nem mellesleg boldoggá is.. Az a gond, ha az ember egy kedves, normális, átlagos lányra vágyna, akinek nem az számít, hogy milyen állásod van, milyen kocsid, lakásod.. akkor nehéz dolgunk van. És ha megsejtik, hogy minden stimmel veled, a fentiekkel is, a számító lánykák is el tudják játszani ám a szendeszüzet:) Úgy szeretném már érezni ezt az érzést, hogy igen, õ az igazi.. Mindenki csak mondja, hogy maaaajd megtudod.. de én türelmetlen vagyok:)
Nem a zöldekért csinálom, hanem mert szeretem ha az emberek boldogok. És mások életén sokkal könnyebben segítek mint a sajátomon. De azért köszi. Keep smilin'! 20/L
elõtti :)
Utolsó dobtam egy zöldet.
helyesbítés: "nem pénzes csajokat" helyett 'pénzre éhes csajokat'
A kérdező hozzászólása: Sok sikert az ismerkedéshez:) Ha összejöttök, egy privátot dobjatok már, hadd örüljek én is:)

Fiúk! Jobban érdekel titeket egy olyan lány aki ugymond "elérhetetlen" mint egy olyan akit már 1x felprobáltál és bármikor megkaphatod (akkor is ha jó csaj)?

Én az utóbbi vagyok és nemtudom mit csináljak hogy ugy tekintsem rám megint hogy nem vagyok ott már, mert azt hiszi bármikor megkaphat...szarjam le?

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik, ha szeretitek egymást, szóval... gondolom csak a szex miatt volt veled, ha most nem úgy bánik veled, ahogy kellene.

Ez nem így mûködik, ha szeretitek egymást, szóval... gondolom csak a szex miatt volt veled, ha most nem úgy bánik veled, ahogy kellene.
Hallod ha ennyire jól tudod h milyen és mit tenne mit csinált veled minek teszed fel a kérdést? fölösleges ha már tudod h te könnyen megkapható vagy és elõttem szólóval oda ész is kellene """" h 1 jó kapcsolat legyen és ha olyan a srác h 1x itt 1x ott akkor miért rágatsz le nála? Fogd magad menj chatre vagy Doclerra Webrandi és ahogy te mondod ( Szard le ) és keress másik pasit nem 1xrübb? 18/F
Te csak egy éjszakás kalandra lehetsz jó. egy párkapcsolathoz ész is kell meg érzelmek.
nemvágom mi ebben a szánalmas értéktelen. Amugy ne fuss utánna meg akar [email protected] azt annyi. Hagyd a francba.
Ilyen stílussal aligha lehetsz értékes.. leszarni valakit, pff.. Szánalmas vagy..
én ugyanebben a cipõben jártam.aztán a srác fogta magát és össze jött egy "elérhetetlen" típusú jókislánnyal.3 hónapig bírták, és 1 héttel a szakításuk után megint nálam kopogtatott, és már 2 hete ostromol....ez sajnos egy soha véget nem érõ játék :/ és sajnos én sem tudok ellene tenni :(
Nem, ha alapból egy lépés távolsággal kezdõdik a kapcsolat és mindig hátralép amikor közeledek, akkor nem érzek biztonságot mellette. Aki meg az elsõ pillanattól közeledik, mert megvan az a vibrálás, azzal sokkal boldogabb vagyok. Pont, hogy az ilyen hidegebb csajok kellenek max dugása.
A kérdező hozzászólása: Jobb lenne ha továbbra is leszarnám és nem foglalkoznék vele? és akkor azt gondolná hogy már nem vagyok ott....?! és megint a semében értékesebb lennék...
A kérdező hozzászólása: Hát nem azért de én vagyok 5 hónapja szerelmes belé meg ilyenek õ meg eléggé szánalmas módon otthagyott és már bánom hogy igy "futottam" utána most meg azt hiszi h én bármikor ottvagyok megdughat és otthagyhat mert leszar.
A kérdező hozzászólása: nem szeretkeztünk mindketten szüzek vagyunk annyit hallottam vissza hogy megdugna de nem akar velem lenni ...közbe egy ilyen "elérhetetlen" csaj tetszik neki...most amugy kb leszarom õt ....
Ha már a pasi azt mondja h téged csak megdugna, annak oka van. Nyilván úgy viselkedsz, olyan érzést keltesz benne h csak ezt tudja elképzelni veled. A másik csajban nyilván többet lát mint benned. Sztem hagyd. Majd idõvel kialakul.
Akkor HAGYD OTT! mit futsz utána mint egy kiskutya?Bunkó paraszt ez a srác hogyha nem érdekli mit érzel.Keress egy jobbat, nem lesz nehéz találni:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!