Találatok a következő kifejezésre: Egy oldalon alhasi fájdalmam (4 db)

Tegnap előtt volt egy intenzív jobb oldali alhasi fájdalmam, ami fél napig tartott. Mekkora így az esélyem a babára?

Reményeim szerint egy jobb oldali tüsz?repedés volt! El?tte és utána is együtt voltunk, majd kipróbáltam a félgyertyaállást felhúzott és szétnyitott térdekkel, majd így maradtam kb 10 percig, utána nem folyt vissza, csak egy minimális mennyiség. A h?met nem mérem. Talán talán sikerült, aminek örülnék.

Legjobb válasz: A hõdet nem vezeted? Abból kiderülne hogy sikerült e a tüszõrepedés ha fenn marad a hõ, mert peteérést lehet érezni, de mindig reped is meg, arra csak a hõmérséklet fennmaradása utal. Reméljük hogy sikerült:)

A hõdet nem vezeted? Abból kiderülne hogy sikerült e a tüszõrepedés ha fenn marad a hõ, mert peteérést lehet érezni, de mindig reped is meg, arra csak a hõmérséklet fennmaradása utal. Reméljük hogy sikerült:)

Egy éve hogy először szültem. A hüvelyi folyás azóta is megmaradt. Visszatérő alhasi fájdalmaim vannak főképp a jobb oldalon. Szülés óta a vizeletem legtöbbször kellemetlen szagú. Hüvelyi fertőzés, esetleg gyulladás okozhatja vagy nagyobb baj lehet?

Legjobb válasz: Egész biztos, hogy fertözés van emögött, sürgösen menj orvoshoz, remélhetöleg még nincs túl késön, és ki lehet kezelni. Nem értelek, hogyhogy ennyi ideig nem mentél már régen dokihoz, el sem tudom képzelni, mire vártál.

Egész biztos, hogy fertözés van emögött, sürgösen menj orvoshoz, remélhetöleg még nincs túl késön, és ki lehet kezelni. Nem értelek, hogyhogy ennyi ideig nem mentél már régen dokihoz, el sem tudom képzelni, mire vártál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!