Találatok a következő kifejezésre: Egy oldalon alhasi (25 db)

Jobb oldali alhasi fájdalom, egy ponton szúr, émelygek néha és kisugárzik jobb oldalt a derekamra néha elmúlik, mi lehet ez?

Tegnap reggel óta oylan érzés volt mintha menstruációs kisebb émelygéssel járó fájdalmam lenne de nem lehetett az mert 2 hete volt meg estére elkezdett jobb oldalon az alhasam egyre jobban fájni... néha elmúlik néha pedig fáj és mikor fáj ilyen hullámokban jön elmúlik kicsit majd fáj nagyon és megint múlik. Étvágyam van gyomrommal nincs baj émelygek kicsit és nagyon furcsa érzés, görcsoldót vettem be az 2 órára megszüntette. Vakbélgyulladásra gyanakodtam de az akkor 2 nap után már elég durván fájna és nem múladozna időnként. Olykor jó olykor rossz ha többet mozgok kicsikével javul.

Legjobb válasz: Szia!Szerintem nem vakbélgyulladás,mert akkor nem tudnál mozogni sem,a vakbélgyulladás alhasi görcsei annyira fájnának,hogy már kórházba lennél.Szerintem nem az lesz a probléma.Kiderült hogy mi a baj?

Szia!Szerintem nem vakbélgyulladás, mert akkor nem tudnál mozogni sem, a vakbélgyulladás alhasi görcsei annyira fájnának, hogy már kórházba lennél.Szerintem nem az lesz a probléma.Kiderült hogy mi a baj?

Ez mitől lehet? Ha mozgok vagy mocorog a baba, néha erősen belenyilall az alhasamba az egyik oldalon.31 h

Legjobb válasz: várandósság idején mindenfajta alhasi nyilallás természetesnek vehetõ,megemlítheted a nõgyógyásznak, de ugyanezt fogja mondani.bármi komolyabb már kiderült volna. ne aggódj feleslegesen.

várandósság idején mindenfajta alhasi nyilallás természetesnek vehetõ, megemlítheted a nõgyógyásznak, de ugyanezt fogja mondani.bármi komolyabb már kiderült volna. ne aggódj feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nagyon aggódós vagyok :-( Jövõ héten megyek csak dokihoz.
Szia!Nekem is nyilallgat a hasam de nem csak akkor amikor a pici mozog.Én tök természetesnek veszem.Ne aggódj:) Üdv:30hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :-)
Szintén belenyilal néha, és teljesen nyugodt vagyok emiatt. Olyan érzés, jött elõ újra, mint amit az elején éreztem néha a 10-14 hét környékén. Most tartok 27.hétben, pár napja egyszer-kétszer nyilalgat pár másodpercre. Én úgy gondolom, a "nyílást" biztosan nem lehet érzeni, hiszen akkor észrevennénk... tehát az nem lehet, ha pedig baj lenne az nem nyilalna, hanem görcsölne, fájna. Légy nyugodt!!!
A kérdező hozzászólása: Reméljük, igazad van.. köszi :-D

12 hetes kismami vagyok. Tegnap is és ma is éreztem az alhasam, nem kifejezett görcs volt. Hol egyik oldalon, hol a másik oldalon, de volt amikor középen. Mindkét alkalommal lefeküdtem egy órára és mintha elvágták volna. Ez utalhat valami bajra?

Más is érzett ilyet? Sajnos már volt egy vetélésem ezért aggódom ennyire.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, ez nem jelent semmi rosszat, szinte mindenkinél jelentkezik ilyen húzódás, izomláz jellegû fájdalom, van akinél a terhesség egésze alatt. Ha szerencsés vagy, akkor Neked, hamarabb abbamarad, vagy hozzászoksz annyira, hogy már fel sem tûnik :) Ilyenkor alakul a méh,a csípõ és az ezeket körülvevõ izomzat át azért, hogy minél kényelmesebb helye legyen a babának és könnyebb legyen a kihordás. Az dokidnak azért megemlítheted legközelebb és szinte biztos, hogy MagneB6-ot fog felírni rá, ami izomlazító hatással van. Szóval ne aggódj egyáltalán és jó babavárást!

Szia! Ne aggódj, ez nem jelent semmi rosszat, szinte mindenkinél jelentkezik ilyen húzódás, izomláz jellegû fájdalom, van akinél a terhesség egésze alatt. Ha szerencsés vagy, akkor Neked, hamarabb abbamarad, vagy hozzászoksz annyira, hogy már fel sem tûnik :) Ilyenkor alakul a méh, a csípõ és az ezeket körülvevõ izomzat át azért, hogy minél kényelmesebb helye legyen a babának és könnyebb legyen a kihordás. Az dokidnak azért megemlítheted legközelebb és szinte biztos, hogy MagneB6-ot fog felírni rá, ami izomlazító hatással van. Szóval ne aggódj egyáltalán és jó babavárást!

15 hetes kismama vagyok, és az utóbbi két napban elég sokat belenyilal az alhasaba, hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon! Tegnap óta szedem a magneB6-ot. Szerintetek ez normális? Tapasztaltatok ilyesmit?

Legjobb válasz: Szia! Persze, normális. Nyúlnak a méhtartó szalagok, ami lehet fájdalmas is. És persze a méhed is nõ, aggodalomra semmi ok:) Boldog babavárást 8 hetes kismama

Szia! Persze, normális. Nyúlnak a méhtartó szalagok, ami lehet fájdalmas is. És persze a méhed is nõ, aggodalomra semmi ok:) Boldog babavárást 8 hetes kismama
Nekem az 5-dik héten már be-begörcsölt... nem tudom meddig tart, de természetes!!!

Az előző menzesz előtt kb.1héttel megszakításos módszerrel "védekeztünk". Akkor megjött. Most egy kb egy hete, egy fél napig szúró fájdalmat éreztem az alhasam egyik oldalán ( ilyen volt már velem korábban is. ) (? )

Ma kellene megjönnie, de még semmi el?jele nincsen, csak egy kicsit szurkál a hasam ott mint a múltkor.

Legjobb válasz: Ha eltelt már 2 hét, lehet.

Ha eltelt már 2 hét, lehet.
Aktus után 2 héttel érdemes tesztelni.Ha napi rendszerességgel szexelsz, akkor pedig havonta érdemes.
Ha akkor megjött, és azóta nem voltatok együtt, akkor tuti nem vagy terhes. Megszakítással amúgy sem egyszerû teherbe esni. A te esetedben (gondolom nem akarsz babát), irtó szerencsétlennek kell lenned ahhoz, hogy akkor, és megszakítással teherbe ess.

8 hetes terhességet (5 hét telt el a lehetséges megtermékenyítéstől) jelezhet csupán annyi, hogy hetek óta szurkál, fájdogál az alhasam egyik oldalt, fel vagyok lent puffadva és néha mindjárt megjön érzésem van?

Volt közben egy 2 napos menstruációm, nem volt olyan mint szokott és azóta is puffadt vagyok és szúr jobb oldalt.

Legjobb válasz: lehetséges. teszteltél már??

lehetséges. teszteltél már??
csinálj, ha gondolod, ártani nem árt. de ne éldd bele magad :-(
A kérdező hozzászólása: Akkor van értelme vagy nincs értelme tesztet csinálnom? :( Köszönöm a válaszaitokat!!
5. a második teszt rá egy hétre készült, akkor már délutániból is ki kellene mutatni. és közben vérzett is a kérdezõ. elég nagy vakmerõség azt mondani, h valószínûleg terhes... :-(
Hát lehet z vagy de én tesztelnék megint!!!! És nekem a délutáni vizeletbõl mindig erõsebb volt a csikom!! Nem tudom mibe vannak ezzel a reggeli vizelettel!!!
Szerintem lehetsz terhes, hiszen az 1. teszt pozitív, a 2. meg délutániból készült. Szóval holnap reggel elsõbõl tesztelj! Ha baba van, ki kell, hogy mutassa!
szerintem nem vagy terhes :-( de azért mindenképp elmennék a helyedben nõgyógyászhoz, a tüneteidre mindenképp magyarázat kellene és nem a terhesség az egyetlen indok. lehet, h valami hormonális gubanc van. ráadásul õ ki is tudja zárni/meg tudja erõsíteni a terhességet. vagy már ezen is túl vagy...
A kérdező hozzászólása: Volt egy halvány pozitív reggeli vizeletbõl még mikor meg kellett volna jönnie (rá pár órára meg is jött, csak nem úgy ahogy szokott), aztán rá 1 hétre délutániból negatív egy másik fajta teszttel de azóta is puffadt vagyok, állandóan ehetnékem van (pedig mensi után mindig "koplalok" mert nem tudok enni 1-2 hétig), szurkál nagyon jobb oldalt (állandóan megvan az a diszkomfort érzés, néha erõsebben beleszúr, pl. tegnap este mikor lefeküdtem és kinyúltam az ágyon, kb. 5 percig szurkált), a mensi óta megvan a mindjárt megjön érzés de nem olyan intenzíven, enyhébben. Szerintetek? :S
tesztelj. ha már teszteltél (azért 5-8 hét mnagyon sok, gondolom közben neked is beugrott ez a lehetõség), pozitív lett v negatív?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a teszt, úgyhogy biztosan nem vagyok terhes és az az elsõ pozitív csak becsapott.... Köszönöm a válaszaitokat!

Megnyugtatnátok? Miért fájhat az alhasam egyik oldala?

6 hetes babás vagyok, holnap megyek orvoshoz. Meg van már picit duzzadva az alhasam, és érintésre érzékeny az egyik oldala, meg szurkálgat néha. Ha hozzáérek érzékenyen reagál. Nem vérzek, nincs semmi rendellenes érzésem (kopp-kopp), eddig a mellem fájt nagyon, megduzzadt, tegnap óta meg egésznapos émelygés, hányinger van.

Legjobb válasz: Szerintem méhen kívüli már jobban fájna 6 hetesen, mondjuk elviselhetetlenül. Szerintem csak húzodik a méhed az izmok, és a petevezeték is. Mindenképpen mond az orvosnak mert lehet cisztád, nekem is volt petefészek környéki fájdalmam, ezt belsö UH-al megtudta nézni, hogy van-e ott valami. Szóval ha éjszaka nagyon fájna menj rögtön orvoshoz, amúgy meg szerintem semmi gond.

Szerintem méhen kívüli már jobban fájna 6 hetesen, mondjuk elviselhetetlenül. Szerintem csak húzodik a méhed az izmok, és a petevezeték is. Mindenképpen mond az orvosnak mert lehet cisztád, nekem is volt petefészek környéki fájdalmam, ezt belsö UH-al megtudta nézni, hogy van-e ott valami. Szóval ha éjszaka nagyon fájna menj rögtön orvoshoz, amúgy meg szerintem semmi gond.
sztem is csak húzódik a méhed én is ilyet érzek, igaz én holnap tesztelek.
Nekem is volt ilyen az elején, most 22 hetesen is nagyon fájt, szurkált. A dokim szerint nyúlnak a szalagok és azt érzem. Több magnéziumot írt fel, és jó is lett, mert pér napja szedek 1 szemmel többet és enyhült.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Most voltam orvosnál, méhen belül van a baba és 3 mm :) 5 hetes és 6 napos terheeséget írtak rá! :) ))
Gratula a picihez! :) Nyugi, fog még fájni a méhednél a pocid :) Igen, nyulnak a szalagok, 11 hetes vagyok, nekem is szokott fájni, még az ágyban is néha ha megfordulok hirtelen.Pihenj ha fáj, feküdj le, vegyél be magneB6-ot, és nyugi.:) Én is ilyen fosos vagyok, már megszoktam h. húzódik, de mégis mindig berezelek hogy most biztos baj van, de nincs.:) Szóval nyugi mindkettõnknek.:)
lányok 2.-ik vok, full pozítívat teszteltem ma, és én is érzem amit te:)
Neked is grat :) Jó babavárást!:)
Baba vagy petefészek gyulladás-felfázás...
A kérdező hozzászólása: Iszonyatos, már a combomba is sugárzik.Pont olyan mint amikor megjön csak az egyik oldalon.Még nem kellene megjönnie, nem értem...18 éves vagyok és szûz, szóval baba kizárva. Esetleg tudsz vmi tanácsot adni, mit vegyek be?
Ha görcsöl és nem vagy annyira a gyógyszerek híva akkor MagneB6-t ha szedsz gyógyszert akkor Nospát vagy egyéb görcsoldót.És menj mindenképpen nõgyógyászhoz!Nem kell beutaló!
Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Szerinted mi lehet?Bevettem egy nospát, remélem hat...ha elmúlik tõle, akkor is menjek el?Gondoltam veseproblémákra is, de kb. egy hónapja voltak más oko miatt vérvételen és vizeletvizsgálaton, akkor gondolom csak látták volna, ha esetleg vesekövem van. Még egyszer köszi hogy írtál!:)

Baba vagy peteérés okozza az alhasamban az egyik oldalon ezt a nagyon erős nyomást?

Legjobb válasz: igen,kb mos vagyok félidõben,viszont szoktam tudni arról,hogy peteérésem van,hogy jelentkezik a tojásfehérjés folyás,most viszont semmi,csak ilyen testápoló szerû néha,de úgy igazából semmilyen folyásom sincs.24-én nem kellene megjönnie,legutoljára nov.27-én volt meg,a ciklusaim 27 naposak.nem nagyon akar jönni a baba,ezért kipróbáltuk mensi idején is,hátha akkor összejön,ezért próbálok reménykedni,hogy most ez nem peteérés,hanem már a baba. szerintete?

A kérdező hozzászólása: igen, kb mos vagyok félidõben, viszont szoktam tudni arról, hogy peteérésem van, hogy jelentkezik a tojásfehérjés folyás, most viszont semmi, csak ilyen testápoló szerû néha, de úgy igazából semmilyen folyásom sincs.24-én nem kellene megjönnie, legutoljára nov.27-én volt meg, a ciklusaim 27 naposak.nem nagyon akar jönni a baba, ezért kipróbáltuk mensi idején is, hátha akkor összejön, ezért próbálok reménykedni, hogy most ez nem peteérés, hanem már a baba. szerintete?
Mikor lenne peteérésed? Ha most, akkr valószínû attól van. Nem írtál semmi a ciklusodról, abból sokmindenre lehet következtetni.
Szerintem pé-d van, én is ilyenkor ezeket a tüneteket érzem megspékelve jó erõs fájdalommal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!