Találatok a következő kifejezésre: Egy normális meddig (77 db)

5-6 napig is normális, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi :)
Anyatejes babánál elõfordulhat olyan is h 10 napig semmi...
nálam az elsõ hetekben hónapokban nagyon ritkán kakilt, pedig havi kilót hízott, az orvosom megnyugtatott, hogy anyatejes babáknál egy nap hétszer is normális lehet, meg hét nap egyszeri széklet is.

Mi a normális ha egy babának meddig nincs széklete?

3 hós. babámnak 6 napja nincs széklete. Doktorn? azt mondta még nem fáj a hasa addig nincs gond. de én agodom. Tud valaki segíteni hogy inditsam meg ??,

Legjobb válasz: Anyatejes? Azt mondják, hogy az anyatejes babáknál normális az is, ha napi 8x van, de az is, ha csak heti 1x. A keresztlányom volt ilyen. Heti 1x volt széklete, amíg anyatejes volt, majd a hozzátáplálásnál már rendezõdött. Ha a doktornõ szerint sincs gond, akkor ne aggódj!

Anyatejes? Azt mondják, hogy az anyatejes babáknál normális az is, ha napi 8x van, de az is, ha csak heti 1x. A keresztlányom volt ilyen. Heti 1x volt széklete, amíg anyatejes volt, majd a hozzátáplálásnál már rendezõdött. Ha a doktornõ szerint sincs gond, akkor ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Csak anyatejes.
amíg a lányom is anyatejes volt addig hetente egyszer és csak kúppal volt neki. mi emiatt voltunk kivizsgáláson is. ott modnták hogy normális még akár a 10nap is ha õt nem zavarja. jobban hazsnosítja a szervezete minden cseppet. mióta áttértünk a tápszerre azóta 2-3 naponta volt neki, aztán most hogy hozzátáplálunk, már minden nap van széklete. szóval ha a babád nem nyûgös, nem tekergeti magát hogy fáj a pocakja akkor ez normális. én azért egy héten egyszer adtam neki kúpot. megpróbálhatod a kamilla teát is, de nekünk annak nem volt hatása. sõt, volt hogy a kúpnak sem!
A kérdező hozzászólása: semmi jelét nem mutatja hogy kellemetlenül érzi magát. jó kedvû. eszik alszik. Milyen kúpot adtál neki?? nekünk ez most fordult elõ elsõnek.
Hát, nem tudom.Szerintem nincs igazatok! Próbáljátok ki felnõttként, hogy 6 vagy 10 napig nem kakiltok.Milyen érzés lenne? Fel lennél puffadva, és rossz lenne a közérzeted.Ez baromság, hogy 10 napig normális!Az én picim is anyatejes, neki napi 5-6-szor van, szóval a másik véglet.Ez sem túl jó, de mondta a védõnõm, hogy az anyatejnek van egy hashajtó hatása, és hogy fogadjam el, hogy gyorsabb az anyagcseréje.Mert én meg emiatt aggódtam.Már megkezdtük a hozzátáplálást, és kiritkult neki.Egyik nap délig nem volt széklet, felhívtam a védõnõt, aki mondta, hogy ha délutánig nincs, akkor adjak neki kamillateát.Tehát szerinte naponta kell lennie.Ha nincs, ne hagyd annyiban! Nehogy bélcsavarodást kapjon szegény! Én is egészségügyi dolgozó vagyok (igaz, nem orvos), és anyuka is.Segíts neki, mert ez nem jó így!!!
Köszi, annyi idõm nincs, hogy elolvassam a linket.Én csak a babát sajnálom! Magamról tudom, hogy ha már 2 napig nem tudok wc-re menni, hogy érzem magam.Nem tudom, mit mondtak a dokik, de szerintem akkor sem normális, ha egy szerencsétlen csecsemõbe bele van gyógyulva a széklet.Ne vitázzunk ezen, mert nincs értelme.Én is voltam kórházban, és ha egy nap nem voltam wc-n, már kaptam is a kúpot.Nálunk ez a természetes, hogy ami bejön, annak ki is kell jönnie, nem belekötni a kicsi beleibe.
abszolút nem kötött bele a széklet a beleibe. voltunk egyébként UH-n többször is, meg csináltak irrigoszcópiát neki. az én lányomnál éppen az volt hogy híg volt a széklet, nem gyûlt fel annyi hogy irritálja és arra késztesse õt hogy nyomjon! egyébként itt ez a kérdés is megosztja az anyukákat. mint írtam én végigjártam ebben mindent, s ne feledjük egy csecsemõ anyagcseréje más mint egy felnõtté! 2x4 napot feküdtem a lányommal maiatt kórházban, ebbõl egyszer a debreceni gyermek klinikán, sebész és gasztroenterológus is vizsgálta õt! egyébként szépen növekedett a lányom. 1980g-al született (40g-ot esett visza) és most 6 hónaposan 7 kiló.
Na, azért ne hasonlíts össze egy anyatejes babát magaddal, aki összevissza eszel mindenfélét! Amit egy felnõtt eszik, annak nagy része ui. salakanyag... az anyatej meg szinte teljesen hasznosul. Itt nem egy hozzátáplált babáról vagy egy tápszeres babáról van szó ( a tápszerben elég sok a rost és a salakanyag!), hanem egy teljesen anyatejesrõl. Az én gyerekeim se kakiltak naponta, sõt általában csak 5-6 naponta. Soha, egyikük se volt hasfájós... Igaz, csak anyatejet kaptak fél éves korukig...

Egy normális fiú meddig képes várni a barátnőjére?

Úgy értem ha egy sz?z lánynak van egy nem sz?z pasija és a lány még nem akar vele lefeküdni akkor meddig képes várni rá? hány hónapig/évig?

Legjobb válasz: olvass vissza pár kérdéssel, ott leírtam az én esetemet (18 éves fiú..:)) kérdés,mi számít normálisnak. ha a pasi teljesen odavan a barátnõéért,mint én esetemben:), akkor vár, addig vár, amíg a barátnõjének nem megfelelõ:) akár éveket.. de akad olyan is, aki elvárja,hogy a barátnõje tegye ezt meg érte, és ha mégsem fekszik le vele,otthagyja.. ezzel csak az a baj, hogy a csajnak ez az elsõ eset, szép emléknek kell lennie:)

olvass vissza pár kérdéssel, ott leírtam az én esetemet (18 éves fiú..:) ) kérdés, mi számít normálisnak. ha a pasi teljesen odavan a barátnõéért, mint én esetemben:) , akkor vár, addig vár, amíg a barátnõjének nem megfelelõ:) akár éveket.. de akad olyan is, aki elvárja, hogy a barátnõje tegye ezt meg érte, és ha mégsem fekszik le vele, otthagyja.. ezzel csak az a baj, hogy a csajnak ez az elsõ eset, szép emléknek kell lennie:)
Ha szeretik egymást akkor nagyon nagyon sokáig!!!!Ezek enm számok, hanem érzések...minnél jobban szeert annál jobban megért téged, ha még nem akarod....az 1 hetes válasz meg hülyeség
1 hét?:D te hülye vagy?:D te bárhol kefélsz bárkivel?
Szia! Az én párom 7 hónapja vár rám :-) Csak akkor tedd meg ha készen állsz rá, mert az elsõre mindig emlékezni fogsz. A legtöbb nem szûz pasi persze mindent azonnal akar, ahogyan az én párom is, de megértette az indokaimat. És ez tök jó, szerintem nem mindenki képes eddig várni. De aki nem vár rád, az nem is érdemel meg! Sok szerencsét :-)
Én már leirtam máshol. Ugyanez a helyzet szüz-szüz 16 évesen. Majd 4 honap után megtörtént:) Sztem ideális votl a mi helyzetünkben. Akkor már nagyon nagyon szerettem:) Am igy utolag nem is értem mitöl féltem.. A szex az egy iszonyat jo dolog ha olyannal csinálod akit imádsz, és ö is odavan érted:)
de tudni kell, hogy a férfiaknak nem egyszerû a várás. sõt, van hogy úgy érzik, nem bírják már tovább. talán jobban hajtják õket az ösztönök, mint a nõket, úgyh azért nem kell õket sokáig várakoztatni.
Barátnõmék is ebben a helyzetben voltak. Õk fél évig vártak, de a pasi vette végül rá a barátnõmet. Sztem ezt Te ne engedd! Akkor feküdj le vele, amikor úgy érzed készen vagy rá, ne csináld azt amit õ akar és te nem! Sztem ez nagyon fontos, fõleg a késõbbi szexuális életedben. Tudom ilyenkor nehéz megállni és nem a kedvében tenni, de ne ugorj rögtön a karjaiba, érezze, hogy téged meg kell szereznie, ki kell érdemelnie! Amúgy mennyi idõs vagy? És a barátod? Vagy csak egy általános kérdés volt?:)
1 hét bõvel elég!!!!!!
Én több mint fél éve vagyok együtt a párommal. Aznap, mikor összejöttünk az éjszaka csodálatosra sikeredett (elõtte 2 éve szerettük egymást, csak várnunk kellett), de semmi konkrét szex. Én még szûz voltam és megmondtam neki hogy legalább fél évet várnia kell rám, ha akar valamit. Megértett és várt. A fél év letelte elõtt idõben elkeztem fogamzásgátlót szedni. Lefeküdtünk, de szörnyûre sikeredett (én is azt hittem h akarom). Ezek után megértette, hogy még várnia kell. Most abba kell hagynom a bogyót 1 hónapra, ami legalább még 2 hónapnyi várakozást jelent, de azt mondta, hogy akár az esküvõt is kivárja, ha megígérem, hogy hozzá megyek. Nagyon szeretjük egymást. Amúgy 17 évesek vagyunk.
rám a barátom már 11, 5 hónapja vár úgymond:-) Nagyon szeretem és énis õt:) | szerintem fontos az az idõ, hogy mióta vagytok együtt, hogy mennyire ismerted ki õt. Persze csak akkor ha szerelmen alapul a kapcsolat
-Én is õt-->az ott õ is engem:)
ha tényleg szeret, bármennyit képes várni! én 3 és fél évet vártam a Cicámra, persze közben szeretgettem, kényeztettem, udvaroltam Neki, simogattam, kedveskedtem, hogy érezze, egy bombázó, és imádom, és nagyon megérte!!!! csodálatos Nõ!!!! Õt akarom örökre!!!!
(26 évesen, a Cicám 19) és dumáljon bárki brmit, lehet irigykedni, simán megérte, sõt! -az elõzõ válaszoló voltam
nem , vok hülye, sztem 1 hét elég. ha szeretik egymást, mire kell több???? (rám eddig 1 hétnél nem vártak többet)
Én hallottam már olyat, hogy 3 évig jártak és 2 éve volt az esküvõ, és a nõ még mindig szûz (igaz lelki problémái vannak, és ezért). Ja, a nõ 30 körüli, a férje pár évvel idõsebb. Szóval egy rendes pasi ha szereti a lányt, bármeddig képes várni.
Amikor készen állsz, ne idõhöz kösd. 1 héttel sem lenne baj (bizonyos korban), csak a hozzászóló megnyilvánulása a gáz. ÉS nem ez a követendõ példa. Eddig mindig azon a véleményem voltam magamból kiindulva, hogy az elsõ nem volt nagy szám, de amióta itt olvasgatok, hogy más mennyi energiát szentel bele, hogy az elsõ fantasztikus legyen, lehet kicsit bánom, hogy nekem nem volt nagy szám.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
sya!hát tudod egy hónapja még én is szûz lány voltam, 18éves vok au:) és igaz az én pasim nem volt már az de õ is képes volt 8hónapot várni rám:) és akár éveket is várt volna, ami azért nem könnyû...õ is mindig mondta nekem hogy ne azért tegyem meg mert õ akarja., hanem megvárja amíg én is készen állok rá, és néhány hónap múlva én is kész voltam, igaz elõször meghülyültem, de utána felfogtam:) tod, au se vok könnyû eset.szóval te is mond neki hogy ha készen állsz akkor szólsz, addig legyen türelmes és addig máshogy is megtehetitek hogy a másiknak örömöt okozzatok:) szió:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Amúgy aki már 1 hét után lefekszik a párjával arról meg van a véleményem. (persze van kivétel) :D
Szia! Nekem van két ismerõsöm, akik több mint két éve vannak együtt és még nem feküdtek le. Többször szakítottak, de hol a lány hol a fiú visszafogadta a másikat. Ez csak egy példa volt, mert teljesen a pártól függ, a fiú és a lány kapcsolatától. Másik ismerõsöm egy hónap után feküdt le a fiújával, tehát annyit tudok mondani, hogy teljesen egyénfüggõ. Ha szereti a fiú a lányt akkor megvárja.
nekünk 4 és félhónap után történt meg az 1.:) sztem ez teljesen változó mert mindenki más-más idõpontban érik meg a dologra!ha van vmi kétséged a dologgal kapcs. akkor még ne tedd meg nehogy megbánd késõbb és ami a legfontosabb ha rászántad magad VÉDEKEZZETEK!!!ez a legfontosabb:)
Ez az érzelmein függ. Ha megfektetni akarja a lányt, akkor nem sokáig, és erõszakoskodhat is . Ha fontosabb az érzelmi oldal, és szereti a lányt, és fontos neki, akkor elég sokáig, akár évekig is-persze ez függ a pár korától is. Mi 16 évesek voltunk, és 8 hónapja voltunk együtt, mikor úgy gondoltuk, hogy mindketten készen állunk rá. Persze a fiú elõbb is kész lett volna, de teljes türelemmel megvárta, amíg nekem sem voltak kétségeim, és megtettük. Nem bántuk meg azóta sem:-)
A kérdező hozzászólása: mi is kb 2 hét múlva leszünk 7 hónaposak:) de még egyáltalán nem érzem magam késznek...
A kérdező hozzászólása: "nem kell õket sokáig várakoztatni" erre annyit tudok mondani hogy ha a csajszi nem akarja akkor szerintem úgysem fogja. fõleg ha még nem érzi hogy meg kell tenni. KÖszönöm az eddig válaszolóknak:) Elsõ hozzászólónak annyit mondok, hogy örülhet a barátnõd, hogy olyan pasit talált, mint te mert a legtöbb 17-18 éves nem igazán úgy gondolkodik mint te :) szerintem. ez egy jó jel. :) örülök hogy még vannak ilyenek =). Amúgy én 16 vagyok barátom 17 és mondjuk van még bennem egy pár félelem a szexxel kapcsolatban.
ez csak a csajtól függ, h szeret-e + h mennyire bízik meg benned. nekem egy 9hónapos kapcsim van, és még nem történt meg, én várok, mert szeretem, és ha szeretsz valakit, akkor nem csak az számit. persze, jó lenne ha megtörtént volna, de nem elsõdleges cél:)

Kisfiam egy hete kapta a 15 hónapos oltásokat és még mindig nyűgös délutánonként, folyik az orra, hőemelkedése van, nem eszik rendesen. Normális? Meddig még?

Nálatok hogy volt? Milyen tünetek jöttek ki? Meddig tartott?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõ azt mondta, hogy a két oltás közül a kanyaró elleni esetében egy hét múlva jelentkezik tünet (elõbb nem) magas láz, orrfolyás, rossz közérzet, és két héten belül le kell zajlania. A másik oltás pedig aznap, és esetleg másnap lázzal járhat. Holnap lesz egy hete, hogy a fiam megkapta, még nincs tünet.

Nekem a védõnõ azt mondta, hogy a két oltás közül a kanyaró elleni esetében egy hét múlva jelentkezik tünet (elõbb nem) magas láz, orrfolyás, rossz közérzet, és két héten belül le kell zajlania. A másik oltás pedig aznap, és esetleg másnap lázzal járhat. Holnap lesz egy hete, hogy a fiam megkapta, még nincs tünet.
1 hèt utàn enyèmnek a torka is piros lett ès elöl a törzse tele pöttyökkel, ezek az extrèm mellèkhatàsok. Bizony 2hèt kellett mire visszajött az ètvàgya nàlunk ès a kedve is a règi lett.
nem, nem az, szerintem nem az oltás hanem megfázhatott :( az oltásnak majd 7-12 nap között jön ki a mellékhatása, láz, pöttyök, orrfolyás... vidd le holnap dokihoz
Ennél az oltásnál egy hét után jönnek a tünetek és ezek, amiket leírtál, úgyhogy szerintem ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: A füle volt a baj. Kezdõdõ fülgyulladás...
Utólagos oltáskivezetést javaslok egy homeopátiás gyermekorvosnál. Bizony ezeket okozhatta az oltás és a fülgyulladást is. Nem tudom, azóta hogy van a baba, de még ajánlott a c-vitamin és az omega3 (halolaj). Teliholdkor ne oltsatok (már elõtte 3 nappal sem)! Ilyenkor a leggyengébb az immunrendszer és a víztartási képesség. Vérzékenyebbek is vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már nem aktuális. Jól vagyunk.

Terhesség után egy héttel is vizesedni normális? Meddig fog még tartani?

Legjobb válasz: Mikor? Már hogy szülés után egy héttel?

Mikor? Már hogy szülés után egy héttel?
A kérdező hozzászólása: Bocsika, rosszul fogalmaztam. Igen szülés után egy héttel.
Szia! Szerintem én kb egy hónapig még vizesedtem... Vissza kell állnia mindennek a régi kerékvágásba, ami nem megy olyan hamar! De nekem elmúlt, remélhetõleg neked is el fog!
A kérdező hozzászólása: jó akkor türelemmel leszek, köszike!

Túl vagyok egy megfázáson, valszínű vírusos. Tegnap elmúlt, viszont jött helyette izomfájdalom (láb). Ez normális? Meddig tarthat?

Legjobb válasz: Egy vírusfertõzésbe sok tünet belefér. Ha nem múlik, vagy más panaszod is lenne, menj orvoshoz!

Egy vírusfertõzésbe sok tünet belefér. Ha nem múlik, vagy más panaszod is lenne, menj orvoshoz!
Igen, inkább influenza volt és nem síma megfázás. 2-3 nap alatt el kell múlnia.

Meddig nõ egy normális ember? 16/f

195cm vagyok, 16 évesen... Szeretnék venni valami jó öltönyt, ami sokáig jó lesz, de ha most veszek, és még növök, akkor pénz pazarlás lenne...

Legjobb válasz: 195CM az eléggé felnõtt méret. Szerintem nem fogsz annyit nõni hogy ne bírd felvenni.

195CM az eléggé felnõtt méret. Szerintem nem fogsz annyit nõni hogy ne bírd felvenni.
Szerintem ez emberfüggõ, lehet hogy már nem nõsz, de az is lehet hogy 2 méternél is több leszel :) Nálunk is én már 15 évesen megálltam a növésben a húgom meg 16 éves és még mindig nõ, szóval egyénenként változó. Nézz körül a családban, hogy anyukád-apukád mekkora, kérdezd meg tõlük, hogy õk mikor hagyták abba a növést. 18/L
A kérdező hozzászólása: Már nagyobb vagyok az összes családtagomnál, nekem igazából mind1, hogy mekkorára növök, csak gyorsan, hogy legyen végre egy normális méretem, ne mindig más :D
Ha nem vagy súlyosan hormonzavaros, akkor valószínûleg már elérted az utazómagasságot. Nem kell parázni, veheted az öltönyt. :)
kb örökké, de jelentõsebben 20-24 körül már megáll
Ez most sokakat érint, engem is és elég hosszu lefolyású! Hetekig tartó!!

Átlagosan meddig él egy normálisan tartott ló?

Legjobb válasz: 20-30 év, inkább 30 felé hajlik. Póniknál több.

20-30 év, inkább 30 felé hajlik. Póniknál több.
Olyan 30-35 évig is akár, de 20-25 éves korukban illik nyugdíjazni õket.
Fajtafüggõ. Ha rendes a takarmányozás, mozgatás, fizikailag és mentálisan is egészséges, akkor kb 30 év. Mondjuk egy haflingi 40-45 évig él, általában a kisebb lovak tovább élnek.
Ez egy atlagosan hulye kerdes. sok mindentol fugg hogy meddig el egy lo , na meg attol is hogy kinek mi a normalis..
Amíg meg nem döglik.
Elképesztõ ez a sok gyökér, bunkó "ember" aki itt arrogánsan válaszolgat.. Kiábrándító..

Meddig tart egy normális szex?

Legjobb válasz: amíg a férj haza nem ér....:)

amíg a férj haza nem ér....:)
42 perc, 37 másodperc.
Ameddig a Maúnika show.
Ezt a kérdést nagyon sokan feltették már. A NET-es keresések eredménye szerint a szex aktus átlagos idõtartama négy perc körül van. Persze a mély érzésû latin szeretõk, a mániás lepedõ akrobaták és a szexuális tapasztalatokkal nem rendelkezõ, ám nagyokat mondó fiúk éjszakákon át tartó akciókról beszélnek. Ezen idõk alatt a lányok nagy része békésen alszik. :)
Az a könyv egy hulladék. Nem igazán látok benne fantáziát, illetve igen, de a fele összehordott kókányolás...
Paulo Coelho könyve szerint 11 percig. És van benne igazság, egy idõ után elsietik a felnõtt emberek, már nem kell az érzékiség, elõjáték, ez meg az. Akik szeretik õszinte szeretettel (szerelemmel) egymást, azoknál biztosan nem fél óráig tart. :)
Attól függ. Ha gépi olajat használtok akkor gyorsan kész lesz, de ha véletlenül a gépi olaj helyett ragasztót kensz oda akkor...... Sok szerencsét ;)
A kérdező hozzászólása: xd :D az utolsó komment like:D
Amíg valamelyik fél haza nem megy.
15-17 percet mértem legutóbb, ha csak az aktust kérdezed elõjáték nélkül. De amúgy mindennel együtt 20-25 perc szokott lenni. De tudnék különleges esetekrõl írni. :) 37 F
Velemenyem szerint egy oraig kb. Ebbol az aktus sajnos csak 15 perc jobb esetben :) elojatek, aktus kozben is kis megaszakitasok egy kis maszatolasra :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!