Találatok a következő kifejezésre: Egy normális lévő (21 db)

Normalis ha egy gyeden levő nőnek még egy bkv bérletért is könyórögni kell merthogy nincs sex és megalazzak ételre se adnakneki?

Legjobb válasz: Nem normális, te is tudod. Itt már valami nagyon nincs rendben, ha ez valóban így van, nem csak a szex hiánya, ez a kapcsolat teljesen elhidegült, tönkrement, lépni kell tovább!

Nem normális, te is tudod. Itt már valami nagyon nincs rendben, ha ez valóban így van, nem csak a szex hiánya, ez a kapcsolat teljesen elhidegült, tönkrement, lépni kell tovább!
nõk, ti miért szeretitek, ha megaláznak titeket? õszintén!
Nem, az ilyen kapcsolat nem normális, de ha gyed-en van akkor a fizetése 70 % megkapja, nem?
Az se normális, ha nincs szex. Búcsúzzatok el szépen egymástól, ez ennyi volt.
tejószagúatyaúristen! Rúgjadkifeledenagyongyorsan!
Azért ha egy seb fél év után is fáj, akkor már rég orvost kellett volna keresned mert az nem teljesen normális. Próbáljátok megbeszélni.
De ha gyed-en vagy akkor már minimum 5. hónapos a gyerek?
Ez egy igen/nem választ igénylõ kérdés. Igen, normális - miért neked kétségeid vannak, hogy normális dolog-e? De okos kérdés...
Mi az hogy nem adnak ételre? Otthon van a nõ, menjen el bevásárolni, fõzzön meg. Nem kapsz pénzt a párodtól? Akkor kérjél. A feleségek, amikor megjött a gyerek, hajlamosak elhanyagolni a férjüket, ezért a férj is ingerültebb lesz.
Mennyi az a minimum gyed? Emellé + a tartásdíj + a 10 ezer adó + 13 ezer családi. A tartásdíj a fizetés kb. 20 százaléka.
Szokásos kifogásgyártás
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a. Ferj jol keres csak titkolja mennYi de kb 300 éjszakai potlekkal csak mi van ha õ ügyvedekkel kiharcolja neki iteljek a gyereket mert anyanak nincs lakas az õ anyja hazan hirel amit barmikor arvereznek
nem normális. ha nem is szakitasz a pároddal, remélem megváltozik a hozzáállása irántad. valahonnan az az érzésem, hogy te nem akarsz vele szakitani, és türni fogod a megalázásod.és késõbb a gyerek lesz a kifogás, hogy miatta maradtatok együtt.
Gondolom a asi már a gyerek elõtt is ilyen volt. Az ilyet ott kell hagyni, nem gyereket szülni neki...
Annyira nem mehet rosszul, ha van internetkapcsolatos okostelefonod. (A gépelési hibák, és az ékezetek hiánya alapján egyértelmû, hogy érintõképernyõs billentyûzetrõl írsz)
de könyörgöm, válts már egyes szám 2. személybe, mert irritáló a személy, amiben írsz.... A kérdésre pedig: a válaszadó nem érti, hogy miért vagy még vele?
A kérdező hozzászólása: Min.ngyed mellett nem tudja a nõ ellatni a gyereket és sajat magat meg ha el is menne valahova
O.o eleve a gyes, gyesnek az a feltétele, hogy olyan bankszámlára menjen amihez a gyesen/gyeden lévõnek hozzáférése van. Hogy értsük, hogy nem kapsz ételre?Õ eszi te meg éhezel? Nincsenek szüleid? Ha velem ezt csinálná meg egyszer is a férjem az apám szívlapáttal agyonverné aztán elásná a pusztában. De ahogy anyám ismerem õ is lapátolná rá a földet. Költözz anyádhoz aztán majd lesz valami. Kérd külön bankszámlára a pénzed az a családival meg az adóval + a gyerektartással együtt lesz annyi, hogy megéljetek! Nem írni kell cselekedni. ha ez az én férjem lenne már nem lenne!
15ös egyetértek veled! Én nem értem, hogy lehet ezt hagyni, hogy lehet így élni?! Hát semmi önérzet, semmi önbecsülés nincs ezekben a nõkben? Vagy csak kifogásokat gyártanak mert úgy könnyebb?
bevallom, én soha nem értettem az ilyen nõket. mártírkodásnak tartom, és biztos rossz indulatú vagyok, de miért hagyja hasak nem élvezi ezt a helyzetet? ott kezdõdik a dolog, hogy a nõ elmegy egy bankba, nyit egy számlát magának, ír a navnak és oda kéri a gyedét. ha külön kasszán vagytok akkor megbeszélitek ki mit áll, vagy kiszámoljátok a havi költségeket és annak a felét odaadod, vagy a férj adja oda és te megveszel, befizetsz mindent (nálunk utóbbi van, férjem odaadja azt a pénzt amire nincs szüksége, abból és az én fizumból+gyesembõl befizetem a számlákat, bevásárolok, majd a maradék megy a közös számlánkra tartaléknak) én biztos nem hagynám, hogy az én pénzemet elvegyék és ételért kelljen könyörögnöm, miközben van bevételem. ez annyira nonszensz. meg ezt az elköltözés dolgot se értem. nagyihoz azért nem tudsz menni mert elmegy a nagyi fizuja a hitelére??? miért, ingyen szeretnél élni? vagy csak jó kifogás, így lehet tovább sírni milyen rossz az életed? ne ezért tartom mártírkodásnak
Erre válaszolj kérlek: Milyen megoldási lehetõségeket látsz magadnak? Ebbõl melyiket kellene szerinted választanod?
Miért nem kéred a gyedet egy saját számládra? Amúgy miért beszélsz magadról E/3-ban? Nézd, tenni nem akarsz a jelek szerint, csak panaszkodni. Így nem fog semmi sem változni.
Akkor nincs más megoldás mint a válás.
A kérdező hozzászólása: A nõ már a megaláztatások miatt sem akarja az együttlétet mikor megalazzak mindenki elott a boltban stb
A kérdező hozzászólása: Csak hova menjen a nõ? A férfi a gyerekt se engedné vinni. Gyed az a bankszámlára megy amit a férfi ural neki van csak kártyája és szerinte az elmegy az albérlet felére amúgy is és a nõ majdnem ingyen lakik . Meg a pelenka stb. Nagymama hitele több mint a nyugdija.mas rokon nincs akihez mehetne. De miert ilyen a férfi? Ha a nõnek fáj az együttlét mivel császáros volt sebgyogyulasi zavar stb. Anferfi meg egy vadallat a sexben? Miert függ összze az együttlet meg jogy ad e pénzt bérltre kajára?
Mondjuk nem értem, hogy miért nem nyitsz egy saját bankszámlát, majd szólsz az illetékes hatóságnak (folyósító intézetnek... mittudomén) hogy erre-és erre a bankszámlára utalják a GYED-et??? Ehez nem kell engedélyt kérned senkitõl!!!

Egy normális kondícióban lévő férfinek hány fekvőtámaszt kell tudni megcsinálnia? Az átlag mennyit tud?

Legjobb válasz: Hány éves, vagy és hány kiló? Attól is függ.küli tekintve hogy gimiben a lányoknak kellett a 20 az 5-höz, hát... Egy átlag srácnak szerintem 30, egy jobb, sportosabb alkatú fiúnak 45-50 körül. Persze ez a szám már nem teljesen igaz 40 év felett...

Hány éves, vagy és hány kiló? Attól is függ.küli tekintve hogy gimiben a lányoknak kellett a 20 az 5-höz, hát... Egy átlag srácnak szerintem 30, egy jobb, sportosabb alkatú fiúnak 45-50 körül. Persze ez a szám már nem teljesen igaz 40 év felett...
http://100fekvotamasz.hu/ én 90 tudok szabályosan F/13
17 vagyok rendész szakon és nekünk 60 felett az 5ös 30 felett a 2es
105-110szokott lenni csúcsformámba egy huzamban(szabályosan!) - bár én naponta csináltam, de most hogy hogy nem csináltam 1 hónapja lehet csak 70-80menne.. 17/F
17 vagyok nekünk tesin 40tõl ötös...az sima. Általában 50et szoktam itthon, pihenés és megállás nélkül, egy ütemben, szabályosan. Szerintem ez az átlag ennél többet felesleges.
énmár régen csinálom és rekord az 100. szabályos. 16éves vagyok. utolso válasziró: :D:D:D:D jóvolt:D
Én 5-tõl meghalok, ha ez megnyugtat :D
Nagymértékben függ a súlytól és az életkortól. Középiskolás koromban, amikor gyúrni kezdtem akármennyit meg tudtam csinálni 80 kilóssan. Most 110 vagyok és egyhuzamban max 50. De ha hozzászoksz, minden nap csinálod és mindíg öttel többet mint elõzõ nap, akkor símán 100 fölött tudsz nyomni. Fekvenyomni sem árt, de azt nagy súlyal keveset, hogy erõsödj.
a 20 és 40 közötti férfiak átlag 30 fekvõt tudnak rendesen megcsinálni. persze alkattól függ, meg balblabla, de egy 50-est illene mindenkinek :)
szia! valóbantudni kéne pontosabb adatokat a válaszhoz, bár az elõzõ hozzászólóra reflektálva - én lány vagyok, és gimibe járok, tesin van fekvõtámasz felmérés, és az átlag 35-öt csinál, én 50-et csináltam legutóbb. Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy a felmérés közben meg lehet állni (de csak úgy, hogy fekvõtámasz helyzetben maradsz, és enm teszed le a térded). Meg azért ügyelnek rá, hogy rendesen csináljuk, ne csak kis könyökhajlítás legyen... Szóval szerintem 50-nél több lehet az, amennyit egy átlagosan edzett férfi tud... de ez csak tipp... tesitanár biztos tud értéket mondani
Én lány vagyok és anno a gimiben míg a fiú rekord 80an volt, nekem 110 volt a rekordom (ez amúgy akkor iskolarekordnak számított). Jó, mondjuk tegyük hozzá, hogy akkor még élsportoló korszakomban voltam, heti 5-6 edzéssel.:) Mostmár azért egyszuszra csak 50 megy, de remélhetõleg lesz ez még jobb is, újra.:) De szerintem, mint elõzöleg többen is írták, ez tényleg súly, kor, meghát egyén függõ.:)

Ez normális egy hálózaton lévõ gépeknél?

Nos az egyik gépre Windows 7 Ultimate a másikra pedig Windows 7 Home Premium lett telepítve... amikor az ultimte-on megosztott fájlokat és mappákat akarom megnézni a home premiumról akkor felhasználó nevet és jelszót kér... pedig a megosztási beállításnál egyformára van állítva a titkosítás és a jelszó kérése is levan tiltva mindkét gépen... de viszont már fordítva megy... ha az ultimate-rõl csatlakozok a Home Premiumra akkor semmi gond nélkül csatlakozik... meg van hogy homre ról ultimate-re csatlakozáskor nem a jelszókérõ ablak ugrik be hanem hogy nem tud csatlakozni... Nos ez ellen mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Rendszergazdai jogosultság mind2 gépnél megvan? Vezérlõpult--->felhasználói fiókok--->fióktípus módosítása ez 1. (néha ez is bekavarhat) Router vagy Switch vagy Wifi az átvivõ közeg?

Rendszergazdai jogosultság mind2 gépnél megvan? Vezérlõpult--->felhasználói fiókok--->fióktípus módosítása ez 1. (néha ez is bekavarhat) Router vagy Switch vagy Wifi az átvivõ közeg?
A kérdező hozzászólása: rendszergazda mindkettõ és router van köztük wifivel, de ha vezetékkel vannak a routeren akkor is ugyan az a baj... home ból akarom megnézni a megosztott mappákat amik az ultimate-on vannak akkor felhasználónevet és jelszót kér...

Normális dolog az, hogy 28 évesen beleszerettem egy válófélben lévő 48 éves férfiba?

Legjobb válasz: Persze, abban nincs semmi! Egyszerûen neked ezek a pasik jönnek be!

Persze, abban nincs semmi! Egyszerûen neked ezek a pasik jönnek be!
Igen normalis.A szerelem nem ismer hatarokat...
Teljesen normális. A szerelem nincs tekintettel a családi állapotokra. Sok boldogságot vele!
Szerintem normális dolog, én 24 vagyok, és egy 49 éves NÕS férfibe szerettem bele, ráadásul a legnagyobb gyereke is 24 éves. De ahogy feljebb is írták, a szerelem nem ismer határokat. Az én helyzetem reménytelen, remélem, neked összejön.
NORMÁLIS ÁM!!! :) én hasonló cipõben járok, csak õ nincs válófélben ... :(:(:(
Normálisnak normális, csak ne feledd el, hogy az ebben a korban levõ férfiak - de még a fiatalabbak is - szeretnek "válófélben" lenni, ha megtetszik nekik valaki más.:)
Ha én leszek 48/F és belém zúgna egy 28/L én örülnék mint majom a farkának!!! Sok sikert!!!
Szerintem teljesen normális, én 19 éves létemre szerettem vele egy 40éves válófélben lévõ férfiba.

Ytong téglából levő ház repedezik (3 éve épült) hajszál repedések vannak belül a falon és kívül a házon egy nagyobb ez meddig normális? Hány évig "engedélyezett" hogy mozogjon?

Minden ház mozog?

Legjobb válasz: Több szintes,családi? Minden új ház mozog. Aki ezt ki szeretné hagyni az megcsinálja az alapot,falakat,tetõt és vár vele 1 évet. Aztán mehet tovább az építkezés. Alap alatt lévõ földre rá kerül x10 vagy x100 tonna. Ekkora teher (nyomás) rendezi a talajt. Szerintem mát beállt csak a falak mennek utána. Glettelés,festés eltünteti.

Én 8 éve építettem ytongból. Vannak repedések, mert még nem festettük újra. Felmerült, hogy mivel nem a saját habarcsával rakták, ez állékonysági problémát okozhat (egy statikus szerint). Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Milyen meglepire gondolsz?
Több szintes, családi? Minden új ház mozog. Aki ezt ki szeretné hagyni az megcsinálja az alapot, falakat, tetõt és vár vele 1 évet. Aztán mehet tovább az építkezés. Alap alatt lévõ földre rá kerül x10 vagy x100 tonna. Ekkora teher (nyomás) rendezi a talajt. Szerintem mát beállt csak a falak mennek utána. Glettelés, festés eltünteti.
A miénk is mozog! Itt a környéken mindegyik mozog egy kicsit, pedig nem egy kivitelezõ csinálta!:) Nekünk 3 éve épült és eddig csak egy fel van megrepedve! Szerintem attól is függ, hogy milyen talajra épül!
Ha eladásra építették és minden anyagot kispóroltak belõle, akkor fog még érni más meglepi is!!
"Minden új ház mozog. Aki ezt ki szeretné hagyni az megcsinálja az alapot, falakat, tetõt és vár vele 1 évet." Fura nekem felhúzták a házat 8 hónap alatt. Ez 9 éve volt, de valahogy nem mozog semerre! Igaz alig 60 m3 vasalt beton van az alapban. :D
A kérdező hozzászólása: Igen. Egyik szobát már gletteltük hálóztuk festettük, ott nem is jött még elõ újra a repedés csak aggódom hogy ha megcsináljuk a többit nehogy megint elõjöjjön. Egyébként most hogy így belegondolok csak a fenti szobáknál van repedés...Köszi a választ egyébként!!!
A kérdező hozzászólása: Annyira idegesítõ. Mindenki mást mond. Új építésû ház 3 éve épült az évek alatt megjelentek rajta repedések belül. A kivitelezõ szerint ez normális mert új házak mozognak pár évig. Van aki szerint van ilyen van aki szerint meg ez mindenképp szerkezeti hiba. Hogy lehet így eladni majd??? sehogy? :(
nem vízszintesek a sorok.könyen reped ha nem megfelelõen rakják
"Hány évig "engedélyezett" hogy mozogjon?" Semeddig, ott valami gond van!

Az normális ha sokat gondolok szexre és sokszor kívánom 1 nap lány létemre? (kb annyit mint egy fiú) Csak azért kérdezem mert a környezetemben lévő lányok nem ilyenek és kezdem azt hinni hogy lehet hogy gond van velem. :/ 19. L

Legjobb válasz: Nincs veled gond. A környezetedben lévõk is valszeg kívánják, csak nem verik nagy dobra... Ha meg nem, inkább velük van a gond, mint veled... :) No para!

Nincs veled gond. A környezetedben lévõk is valszeg kívánják, csak nem verik nagy dobra... Ha meg nem, inkább velük van a gond, mint veled... :) No para!
En is ilyen vagyok. Udv a klubban:) 18/L
egyáltalán nem vagy nimfomán, és többiek se! :-) természetes, ha valaki kívánja a szexet, és vérmérséklete szerint van aki egész nap csak szeretkezne/dugna... van aki napszakfüggõ, van aki meg alkalom :-)
Normális. Mi simán megvitatjuk ezt, sõt, pornót is nézünk olykor. Ja, és ettõl nem leszünk k.rvák: 6-an vagyunk, ebbõl 5-en pedig komoly kapcsolatban vagyunk egy, vagy több éve.
Mennyi ninfómán csaj van itt, , csak én nem ismerek ilyeneket, asszem..
Minden no ilyen, csak a hosszu ido alatt kialakult noi tarsadalom normaiba nem fer bele az, hogy ilyenekrol beszeljetek!
én is bírnám többször is xD a többi fiú is = fõnyeremény vagy, de lehet bnõid is ilyenek csak tagadják xD f18
nem vagy egyedül nyugi :D L
Szerintem meg a lányok nagy többsége ilyen, pusztán õk sem beszélnek róla.Nincs veled semmi gond, a párod örülhet, feltéve ha õ meg nem halvérû.
Az, hogy a környezetedben a lányok nem mondják, meg ha felkerül a téma, hevesen ellenzik, nem jelenti azt, hogy nem ugyanúgy kívánják. Csak tagadják meg jól titkolják:D Amúgy igen, normális.
mit nem adnek egy ien csajert 19f

Amikor szolunk hozza nem forditja a hang fele a fejet, de viszont ha bekapcsolom az agya folott levo zenelo-forgot akkor latni hogy felfigyel a zenere de nem nez abba az iranyba ahonnan szol a zene. Normalis ez egy 9 hetes babanal?

,azt olvastam hogy mar ilyenkor neznijuk kellabba az iranyba!normalis a viselkedese?

Legjobb válasz: A feje folott levo forgo-zenelo macikat figyeli o,meg a tevet is ,csak mikor szolok hozza akkor nem figyel a felem,ez aggaszt kicsit.

A kérdező hozzászólása: A feje folott levo forgo-zenelo macikat figyeli o, meg a tevet is , csak mikor szolok hozza akkor nem figyel a felem, ez aggaszt kicsit.
A kérdező hozzászólása: Kiprobaltam a tapsolast es bevalt, de meg is ilyedt szegenykem!!koszonom a valaszokat
Csendes szobában tapsolj egy nagyot balról, vagy jobbról. Nem kell, hogy frászt kapjon csórikám, csak legyen elég hangos ahhoz, hogy odafigyeljen. Mi így teszteltük a hallását, mert a párom meg volt gyõzõdve, hogy nem hall a bébink. Persze nem volt gond, csak épp el volt foglalva a saját kis világával, mindig nagyon figyelt, valamit, és "nem ért rá" velünk foglalkozni. Remélem, minden rendben lesz nálatok!!
Szia! Igen, ebben a korban már fordítják a fejüket a fény felé, ill. már képesek a beszélõ személyek arcára figyelni. Egyáltalán: az arcok már lekötik õket ebben a korban. Szerintem említsd meg a védõnõnek vagy az orvosnak. Egy látásvizsgálat nem árt.

Normális dolog az, hogy egy 22 életévében lévő fiú semmit nem segít otthon?

Szülők, korban hasonló fiatalok válaszát várja egy nagyon besokallt anya. Egy szem fiúnk semmit nem csinál itthon, pedig rengeteget dolgozunk a férjemmel. Egy időben csak itthon kuksolt fent szobájában a számítógépével, most már hál' Istennek, bár ez megint átfordult a másik végletbe - vagy bulizik, haverozik, csajozik, számítógépezik. Szóval nem értem, itthon teljesen természetes, hogy anya-apa mindent megcsinál. Sokat vitatkoztunk már emiatt, ő is belátja, hogy ez nincs így rendjén, de a szokott válasz, hogy a többi fiatal is ilyen. Nem tudom elhinni, világ életünkben nagyon sokat dolgoztunk a férjemmel, hogy a gyereknek és a családnak viszonylag mindene meglegyen, nem ezt a tunya, semmirevaló életformát látta tőlünk. Tényleg ilyenek a mai fiatalok? Biztosan sok ilyen van, de nem hiszem el, hogy mind ilyen lenne. A múltkor már mondtam neki, hogy - most csinálja a 2. szakmáját, - ha végez, lehet menni dolgozni, azt sem bánom, ha elköltözik itthonról, ha ennyire nem csinál semmit. Nem tudom, hova lett az a rengeteg foglalkozás és törődés, amiben része volt, amikor tanult, csak azt sulykoltam bele, hogy első a tanulás, szerettük volna, ha továbbtanul főiskolán vagy egyetemen, de ahhoz lusta volt. Sajnos, a férjem nem sok mindent nevelt a gyereken, mert állandóan dolgozott, úgyhogy fiú létére sokszor úgy éreztem, hogy egyedülálló anya vagyok. Most is engem bánt ez a mérhetetlen lustaság, a férjem nemigen kapja el a gyereket, emiatt aztán persze állandóan én vagyok a "rossz." Minden hasznos választ örömmel fogadok, úgy érzem, hogy teljesen egyedül vagyok ezzel a problémámmal "is".

Legjobb válasz: 22 éves vagyok én is, és még otthon lakom a szüleimmel. Napi 10 órákat dolgozom, de e mellett szoktam házimunkát is végezni, mégpedig magamtól és rendszeresen. Nem kell megkérni, emlékeztetni rá. Szerintem ez ebben a korban igy normális. Kitakarítom a saját szobámat, még emellé a fürdõszobát, nappalit, konyhát mindig én csinálom meg. Sokszor be is vásárolok, vagy kiteregetek, ha éppen más nem csinálja meg. Nem igaz, hogy minden fiatal "ilyen", mint a fiad. Nekem az ismerettségi köröm is olyan, hogy mindenki, aki otthon lakik, az rengeteget segít!

22 éves vagyok én is, és még otthon lakom a szüleimmel. Napi 10 órákat dolgozom, de e mellett szoktam házimunkát is végezni, mégpedig magamtól és rendszeresen. Nem kell megkérni, emlékeztetni rá. Szerintem ez ebben a korban igy normális. Kitakarítom a saját szobámat, még emellé a fürdõszobát, nappalit, konyhát mindig én csinálom meg. Sokszor be is vásárolok, vagy kiteregetek, ha éppen más nem csinálja meg. Nem igaz, hogy minden fiatal "ilyen", mint a fiad. Nekem az ismerettségi köröm is olyan, hogy mindenki, aki otthon lakik, az rengeteget segít!
én 20 évesen költöztem el otthonról, és azelõtt soha, de soha nem segítettem anyámnak, mert neki egyszerûen nem lehet, max. fõztem... De ablakot ne így mosd, mert csíkos lesz, rosszul raktad el a poharakat, ne fél 7 kor öntözz, hanem 6 kor, most mindent eláztattál, most minden száraz stb. stb. egy idõ után arra jöttem rá, hogy õ ezt otthon szívesen csinálja... meg is kaptam kedves rokonoktól, hogy majd megesz a kosz stb. De nem :-) Magamra takarítok, fõzök, mosok és tisztaság van nálam. Anyukáékhoz hetente/kéthetente elmegyek, mint vendég, még a levest is anyuka melegíti, és akkor nyugodt az õ lelke. A fiad költözzön csak el, aztán megtanulja, h mi az élet.
Nekem két ekkora fiam van, és természetes, hogy több minden az ö dolguk itthon. (Azin kivül, hogy a saját szobájukat takarítjákm a ruhákat kimossák, meg a lakás többi részében is elpakplnak maguk után.) Ha a fiad nem hajlandó semmit megcsinálni otthon, akkor nincs kaja neki, nincs zsebpénz, vagy egyéb kedvezmény. HA egy hónapig kibirjátok, akkor addigra rájön, hogy ez így nem megy. MEg ha végzett, akkor mindenképpen küldjétek el otthonról éppen a saját érdekében.
"nem ezt a tunya, semmirevaló életformát látta tõlünk" Bele kellett volna nevelni az ellenkezõjét.Az a baj, nem most kellene "kapkodni"Nyílván való, hogy egy 22 éves gyereket már nem nagyon lehet megnevelni.El kell érni, hogy megértse a dolgokat.Nem akarok példálózni magammal, vagy mással, de a nevelést korán kell kezdeni.Az az én meglátásom, hogy nem sok esély van már arra hogy átneveld a gyerkõcöt.Sajnos hiányzik az "atyai" nevelés az életébõl.Nehezíti az is, hogy neki ez megfelel, hogy nem szólnak a "laza" életvitele miatt, tehát megszokta már.Nehéz lesz kizökkenteni ebbõl a dologból, de szorítok nektek.
Valszeg azért nem csinál semmit, mert mindig ki volt nyalva a segge! Nem 22 évesen kell elkezdeni nevelni! Eddig önállótlanságra volt nevelve, akkor nem kell elvárni tõle, hogy egyik napról a másikra önálló legyen.
Kötsögség vagy nem, ha ennyire nem tisztel titeket kapjon büntetést. Pl. Pakold ki a számítógépét, tvjét a szobájából /gondolom ti vettétek/ tekerd ki a villany körtéjét.. Vegye észre azt, hogy amije van meg kell dolgozni.
Ugyanebben szenvedünk mi is és EZ NEM NORMÁLIS!!!! Mellesleg nem így neveltük, neki is mindig el kellett kapnia a munka végét, de aztán jöttek a haverok és ellenünk fordult. Kirakni nem tudjuk, csak élõsködik rajtunk. Nekem 18 éves koromtól van munkaviszonyom, a fõiskola munka és család mellett meg, így még a suli sem kifogás ezeknek. Egyszerûen lusták, mint egy disznó. Viszont én már nem takarítom a szobáját, ne tudd meg milyen mocsok van benn. Mosni sem mosok rá.
Most már csak a kemény kéz válik be. Nincs tiszta ruha, nincs vasalás.... mert annak semmi értelme, ha nyafogsz, de közben a vasalt ruháit bepakolod a szekrénybe. Zsebpénz, net korlátozás, stb. Vagy menjen dolgozni.
HA nem vártad el tõle kis korában, nagy korában nem fogja megcsinálni! Ezt elcseszted. Én öcsém 14 éves, takarít, mosogat kertben kapál, amit éppen kell. Nem házirabszolga, de ha valamire megkérik, megcsinálja. Nyilván nem örömmel. Én már nem élek otthon de ugyanez volt velem is. Szóval, hogy válaszoljak, ha nem nevelted dolgos embernek, akkor normális, hogy továbbra is azt várja el, amit eddig is kapott. Hogy bemássz az ágya alá a koszos zoknijáért pl.
Hiába 22 éves, valami "büntivel", vagy kedevezménymegvonással rá kell bírni a munkára. És arra is, hogy dolgozni menjen. 22 évesen én már úgymond 3 mûszakban dolgoztam, sokszor napokig vidéken vagy külföldön voltam a munkám miatt, mégis bevásároltam, kitakarítottam, sõt, vacsorát fõztem, ha megkértek rá, és éppen volt rá szabadidõm*. (*Azért a szüleim messzemenõen figyelembe vették, hogy ha éjfél körül értem haza a munkából, reggel 7-kor nem álltak oda az ágyam mellé, hogy most csináljam ezt, vagy azt. Sokkal inkább az volt, hogy pl. dél felé felkeltem, körülnéztem a hûtõben, kikövetkeztettem a benn lévõ összetevõket, és mire felkeltek a délutáni szunyókálásból, már oda volt téve a vacsora. Majd délután 4-kor, mint aki jól végezte dolgát, megint mentem dolgozni...)
elzavarnám dolgozni utána meg eltessékelném otthonról
Szia! Egyetértek azokkal sajnos akik azt írják hogy nem ilyenkor kell elkezdeni a nevelést. Sajnos én is ebbe estem bele, 24 éves vagyok, egyetemista, nem sokat segítettem itthon soha. A szüleim érettségiig nem engedték (20 évesen érettségiztem, 5 éves gimibe jártam, plusz késtem egy évet), tehát gyakorlatilag 20 éves koromig nyalták a s.ggem, aztán egyetemre kerültem, hazajöttem hétvégeken, elvárták volna már h segítsek, de nehéz volt úgy bármit is csinálni h pl. elõtte a fõzést nem engedték, takarítást úgyszint nem, meg úgy semmit, aztán egyszer csak mondták hogy na csinálj már valamit. Szerintem a gyereketeket elkényeztettétek, engem nagyon elkényeztettek amit sajnálok, mert késõn tudtam csak meg milyen érzés dolgozni, az a tudat hogy én dolgozok meg valamiért, sokáig azt hittem h a munkára is képtelen leszek, de szerencsére kiderült h nem. Azt gondolom ilyen korban már nem igazán lehet tenni semmit, majd ha a fiad elköltözik, és a saját lábára áll, és dolgozni kezd, akkor remélhetõleg megtanulja õ is h mi az élet, nagyobb felelõsséget fog vállalni mindenért. Én jelenleg egyetem mellett dolgozok (na ez sem szülõi nyomásra történt, magam jöttem rá h jobb érzés ha saját magam keresem meg a pénzt, és nem a szülõkön élek), plusz végzem jó eredménnyel az egyetemet, igaz szülõkkel itthon élek, annyit teszek h a szobámat rendben tartom, néha elmosogatok, felmosok, fürdõt rendbe teszem.
szerintem az a baj, h finomkodtok vele. ha ukázba kapná, h ez a dolgod itthon különben se pénz, se gépezés, akkor úgy suvickolna mint a kisangyal. esetleg lehetne az önbecsülésére is hatni: egy ennyi idõs fiúnak már igazán ciki lehetne, h a szülei tartják el, és az õ pénzükbõl vagánykodik. ki kéne tûzni célokat. ha szeretne autót, akkor össze kéne szedni a rávalót. ha szeretne új telefont, új gépet, akkor arra is. csak a minimálisat kapja meg (kaja, lakhatás), se ruha, se zsebpénz, és idõvel belátja, hogy nulla pénzbõl nehéz elmenni haverozni meg sörözni.
A kérdező hozzászólása: Kedves Szülõk! Igen, én teljes mértékben egyet értek azzal, hogy a gyereknevelést nem 22 éves korban kell elkezdeni, de nem is most kezdtem el. Hibázni ott hibáztam nagyot, hogy kiskorától nem szoktattam munkára, de nagyon-nagyon sokat foglalkoztam vele. Mindig együtt csináltunk mindent, kisebben könnyebben volt irányítható. Egyébként pedig sok eü. probléma volt vele, ezért is voltam elnézõbb mindig iránta. Szóval higgyétek el, hogy nem most vettem észre, hogy gond van! Nagy fájdalmam az, hogy szinte csak én neveltem. (Sajnos, nem túl sok sikerrel, már ami a munkát illeti.)
Én 21 éves lány vagyok, de én nem is tudnám eltûrni, elviselni, hogy mindent a szüleim csináljanak. Én még tanulok, mellette alkalmanként diákmunkázok, éjjel tanulok, takarítok, mosogatok, mosok, fõzök, udvart csinálom, kocsit mosok, állatot ápolok stb. Van, hogy kétnaponta alszom 2-3 órát, hogy minden meglegyen itthon. Engem már rég kidobtak volna, az biztos ha ilyen lennék.
Szerintem nem normális, nem néznék ilyet... F/16
.....na itt aztán válogathatsz, az egyszerütõl a szuperinteligensig ( ez utóbbi válaszát te érted ? )ez valami olyan mint ha azt mondanád baszás helyett, hogy két fehérjehalmaz idõnkénti részleges összeolvadása újabb ejakulátum kimunkálása céljából .
csak hogy egyértelmûbb legyek: én egyik mellet sem török pálcát: se a nyitott kapcsolatok se a monogámia mellett. Mindenki úgy él, ahogy neki jó. Itt reagálnék még a 07-31 14:06 - válaszára is. Igen, tedd ezt, amit: 07-31 14:06-es mondott, ha az életcélod a házasság/együttélés vagy valami hasonló, szóval az, hogy hogy anyagilag közösben legyetek. Ha az anyagi függetlenség a célod vagy épp tudományos kutatómunka, vagy bármi egyéb (mert teszem azt: egysejtûek bioloógiai szakértõje akarsz lenni, :) vagy 6 nyelven tudó profi tolmács, stb...) akkor viszont mindjárt más fényben vannak a pasik ugye.... (mint mellékes plusz jó dolgai az életnek) peace!!!
szius Fanni! Szerintem a gáz, hogy te tudsz róla, és õt ez valászínûleg nem zavarja, méghozzá annak fényében, hogy te egy olyan típusú (a legtöbb csaj ilyen) lány vagy, akit ez zavar, és õ tudja, hogy téged zavar, és mégse titkolja. Na ez a gáz. Nem az, hogy nézi. (egyébként vszleg nagyon ráér...) Még egy zavarbaejtõ kérdés: (nehogy válaszolj itt rá nyilvánosan!!!) Te soha nem néztél még pornónak semmilyen fajtáját? Ha igen miért? Felizgatott-e? Miért? Néznéd-e tovább, ha a keresztény egyház /vagy a neveltetésed nem tartaná bûnnek? stb stb... (elég ha magadban átgondolgatod ezeket a kérdéseket. Pár év, szerintem és kialakul a saját véleményed. Ami egyébként senkire nem tartozik, mert intim magánügy!!!) peace!!!!
"de lehet csak a képeket nézi valaki, és nem komolyan a nöket" Hogy lehet a képeket nézegetni de nem a nõket?0.0
A kérdező hozzászólása: meglesz :)
Nekem is így kezdõdött a pasimmal. Kiderült, hogy ilyen oldalakat látogat, persze tagadott mindent, mondta csak képeket nézeget. Aztán a telefonjában megtaláltam a számát a hivatásos csajnak. 2 évig voltunk együtt és már az elejétõl kezdve csak kihasznált hogy legyen egy állandó valakije akivel dughat néha. Mondjuk hülye voltam én is, mert láthattam volna hogy nem vagyok elég jó neki az apróbb jelekbõl. Például nem nagyon beszélgetett velem, kevesebbszer mondta, hogy szeret meg szex után is úgy viselkedett, mintha letudta volna a dolgot aztán ment számítógépezni. Szerintem dobd ki azonnal és találj egy rendes pasit!
A kérdező hozzászólása: na igen. de lehet csak a képeket nézi valaki, és nem komolyan a nöket.
Szerintem is nem normális! Hogy tud már valaki a barátnõje mellett ilyet nézni?! Ez úgy jön ki, mintha a barátnõje nem lenne jó a szexben!
nem normális, nézzen pornót. a szexpartner már gáz
Nem guminõkre kíváncsi, mint amik a pornófilmekben vannak, hanem természetes nõkre. Lehet rossz jel is, de nem feltétlen.
A kérdező hozzászólása: * nagyon nevet* hát igen. Azért köszönöm hogy ennyian irtatok. És persze hogy zavar a dolog, különben nem irtam volna ki :) Illetve én is nézek pornót, szerintem mindenki, az teljesen más mint ez :P

Normális ez a reakció egy váratlan terhességre egy komoly kapcsolatban lévő 27 éves férfitől?

Nemrég tudtuk meg, h gyereket várunk és tljesen ki van akadva, hogy ? még nincs erre felkészülve és hogy nagyon fél meg, hogy tönkre teszi ez az életét és mindenáron rá akar venni az abortuszra, hogy majd két év után vállaljunk 'normális' körülmények között gyereket. A körülmények mondjuk nm a legjobbak, mert a páromnak 4 éve nincs munkája és szerintem nem is szandékozik dolgozni menni, mert egy lusta dög. Sajnálom, h a gyerekemnk ilyen apja kell legyen, de abortuszról hallani sem akarok!

Legjobb válasz: Hát, ha szerinted a párod egy 4 éve munkát nem keresõ lusta dög, akkor nem tudom miért vagy meglepõdve. Készülj fel rá, hogy nélküle kell felnevelned a gyerekedet.

Hát, ha szerinted a párod egy 4 éve munkát nem keresõ lusta dög, akkor nem tudom miért vagy meglepõdve. Készülj fel rá, hogy nélküle kell felnevelned a gyerekedet.
Nem ez nem normális reakció egy olyan férfitól aki állítólag szeret.És az sem normális dolog, hogy nincs munkája 4 éve!!!! Nem tudom mitõl lenne jobb a helyzet 2 év múlva!! Elmenne dolgozni? 4 év pihi után nagyon kétlem hogy dolgozni fog!Én úgy gondolom gyereket sem akar, mert így kényelmes neki. Se gyerek se munka se felelõsség. Én keresnék egy másikat a helyedbe.Még így terhesen is!!!!!!
Nem ismerlek téged és a párodat. Az, hogy nem dolgozik és te úgy látod, hogy nem is akar nem normális. Nálam az egyik barátnõm vált el ez miatt a férjétõl mert nem akart dolgozni és elvárta, hogy mindent õ csináljon. Viszont az elsõ reakcióját nem mondom, hogy megértem de azért a férfiak másként élik meg ezt az egészet mint a nõk. A nõkben dolgozik már ilyenkor is az anyai ösztön és már teljesen másként állnak a dologhoz pont ez miatt. A férfiaknak sajnos nincsen ilyen szerencséjük. Az én párom is nagyon megijedt az elsõ terhességemnél. Nem mondta de láttam. Igaz õ soha nem mondott volna nekem olyat, hogy menjek abortuszra. Viszont még én magam is elbizonytalanodtam, hogy Anya leszek, képes leszek e rá és biztos jól döntöttünk a bab vállalással akkor most ezt a férfiak miért nem élhetnék át? Õk is emberek. Azért mondom azt, hogy nem ismerlek ezért fekete fehéren véleményt formálni nem tudok. Kívánok sok egészséget és kitartást a babádhoz. Egy 2 éves kislány és 5 hkm
Úgy látszik, nem ismerted ki eléggé... Sok meggondolatlan házasság és gyerekvállalás lehet a következménye ennek. Amúgy meg akkor sem értem mit vártál tõle. Ha nem dolgozik, hogy fogja eltartania családját? Arról nem is beszélve, ha ilyen lusta, akkor szerinted fog segíteni neked a terhesség alatt és a baba megszületésekor, vagy a nevelésekor?
Ha nincs munkája és rossz anyagi körülmények között éltek, akkor vhol megértem. Fõleg, ha valóban egy lusta dög. Szerinted fel akarja adni ezt a nyugalmas életet egy gyerek miatt? Igen, elég szomorú, hogy tõle akarsz gyereket, biztos vagy benne?
Ha ennyire nem érzi magát felkészülve a dologra, akkor mi a francért nem védekeztetek? A terhességet el lehet kerülni... Egyébként én sem értem mit vársz, ha 4 éve b.szik elmenni dolgozni...
Igaza van, mibõl tartanátok el , nevelnétek fel a gyereket?
"a páromnak 4 éve nincs munkája és szerintem nem is szandékozik dolgozni menni, mert egy lusta dög" Ha igy állsz a párodhoz meg a kapcsolathoz, akkor miért nem védekezetetek? Szerintem a barátod nem is lesz soha felkészülve egy gyerekre. Ha van eszed, akkor elöször is otthagyod ezt az alakot, mert csak pénzedbe kerül. Másodszor lehet, hogy okosabb lenne elvetetni a gyereket, mert nem tudom, miböl akarod felnevelni.
Én elvetetném és otthagynám azonnal. Nem is értem mért vagy mg mindig vele...
ha egy férfi ennyire ellene van a gyermeknek, az nem szeret igazán. Volt már hasonló eset a baráti körömben. 9 évig voltak együtt "nagy" szerelemben, aztán a férfi (26 éves) eltûnt mint a kámfor, lelépett és vissza sem fordult. Elõtte már tervben volt házasság, gyermek stb. Az ilyen férfiak mind csak kihasználják a nõt, addig jó nekik amíg nincs felelõsség rajtuk. Aztán ha másképp alakulna, egyetlen út a menekülés. Remélem nálatok azért nem ennyire rossz a helyzet! Ülj le vele beszélgetni és mondd el, hogy neked ez a gyermek sokat jelent és a jövõtök is. És próbáld elmondani neki, hogy most már ideje lesz munkát keresnie. Legyél határozott és ne engedd kibeszélni. Ha továbbra is ideges és feldúlt, akkor nem szeret igazán :( Tartsd meg a babát, hátha ettõl észhez tér a párod! Lehet majd ha megszületik akkor fog "észhez térni"... Kívánom, hogy boldogok legyetek és megváltozzon a párod!
#17, tévedni tetszel, valójában a helyzet fordított, sok nõ számára fontosabb, hogy legyen babája, mint a párja.Tehát a helyzet inkább úgy néz ki - legalábbis férfi-szemmel - hogy az ilyen nõ nem szereti eléggé a párját, aki a párját szereti, az gyerekkel vagy gyerek nélkül ugyanúgy szereti, ugyanúgy ragaszkodik hozzá. Nézd meg, ilyen témájú kérdéseknél kiderül, hogy a nõk fele szakítana, ha nem lehet a párjával gyerekük, ezzel szemben a férfiak 90+%-a ilyen esetben is kitartana a párja mellett, mert neki a párja az igazán fontos... Meg egyébként is elég nyilvánvaló, hogy általánosító módon nincs igazad, mert attól, hogy egy férfi mondjuk nem vágyik gyerekre, uram bocsá nem is szereti a gyerekeket, még imádhatja a párját.
Látom pontozgatóknak rendkívüli mértékben fáj az igazság. Ettõl még - ha tetszik, ha nem - az van, hogy egy férfi anélkül is szerethet és tisztelhet egy nõt - kölcsönösségi alapon - hogy anyakönyvvezetõben és önreprodukcióban hajtana. Ahogy természetesen egy nõ is egy férfit.
Azért ha jobban belegondolunk a nõknek mindig ott lesz a gyerek (mert még mindig nagy többségben vannak az egyedülálló anyukák, mint az apukák), amíg a férfi elhagyhatja, megcsalhatja stb. Jó, a szélsõséges eseteket ne vegyük amikor a gyerek hagyja ott a szüleit. Egy férfinek nem olyan fontos, hogy legyen gyereke, mint egy nõnek.
De én nem azt kérdeztem, hogy lesz-e hol laknotok, hanem, hogy ki tartja el a párodat? Te? Reggelente elmész dolgozni, õ meg a te lakásodban lógatja a lábát? Amúgy, ha ennyire abortusz ellenes vagy, akkor nem kérdés, hogy a babával mi lesz. Inkább az a kérdés, hogy továbbra is ezzel a férfival akarsz élni? Szerintem még egyedül is jobban járnál, mert az tuti, hogy a baba körül nem segítene a leírásod alapján.
A kérdező hozzászólása: Ha eddig más nem volt, akkor már ideje lenne, hogy ez a gyerek ráébressze, hogy kéne menni dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Van lakásunk, lenne ahol lakjunk. Minden mg lenne, már csak egy munka kéne a páromnak. Máskülömben minden megvan.
Hol éltek? Ki tartja el? Miért vagy egy olyan emberrel, aki lusta munkát keresni? Egy ilyen embertõl egyébként "normális" ez a reakció, hisz eg kényelmes helyzetbõl zökkentené ki a gyerek.
Nem fér a fejembe, hogy jött szóba egyáltalán hogy közös gyereketek legyen ha õ ennyire léhûtõ típus???Nem az a kérdés hogy miért reagált így meg korábban mikor mondott, amikor a cselekedetei meg teljesen arról árulkodnak hogy felelõtlen és még maga eltartására sem képes nemhogy egy gyerekére...egyedül kell felnevelned ezt a babát ez már látszik...
nem az a kérdés hogy miért nem védekeztetek hanem hogy miért vagy együtt egy munkanélküli lusta döggel???
A kérdező hozzászólása: Beszeltunk mar errol ezelott es teljesen maskepp allt akkor ehhez a temahoz, nem is gondoltam, h ennyire kikeszul, mikor meg nem voltam terhes teljesen maskepp beszelt. Es nem vagyok abortuszparti erre keptelen vagyok. Nem gondoltam volna, hogy egesz kapcsolatunk alatt amit adott azok csak szavak voltak, mikor meg szembesul egy tennyel akkor kikerulne.
Mármint, ha azt nézzük, hogy az apukák nem küzdenek nagyon azért, hogy válás után náluk legyen elhelyezve a gyerek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!