Találatok a következő kifejezésre: Egy nem pasi is lehet (43 db)

Van Pesten olyan disco (vagy akármi), ahol könnyen fel lehet szedni (fiatal) csajokat egy olyan pasinak is, aki nem nagy szám, és csajozni sem nagyon szokott?

Legjobb válasz: Mégis, hogy szeretnél felszedni így bárkit is? Vannak ribancok rengeteg helyen, de azok sem mennek oda hozzád, hogy "szia, nem basznál meg?". Kell oda egy kis tökösség, hogy szétrakják a lábukat azért...

Mégis, hogy szeretnél felszedni így bárkit is? Vannak ribancok rengeteg helyen, de azok sem mennek oda hozzád, hogy "szia, nem basznál meg?". Kell oda egy kis tökösség, hogy szétrakják a lábukat azért...
hát ezaz ha már magad nem tartod nagy számnak akkor a csajok se fognak. de próbálkozni lehet veszteni valód nincs.
Most azt akarjátok mondani hogy ha egy olyan fiúval aki nem nagy szám azzal leáll egy nõ akkor az egy utolsó büdös ribanc??
hát tök mindegy mennyire vagy nagy szám, ha van lóvéd akkor a Bank Dance Hallban egy este akár több gárét is megdughatsz. azokhoz csak az kell. :)
Hátszóval. sokan félreértik itt a könnyen kifejezést szerintem. A macsókra százával nyomulnak a lányok nekik az élet egy mese habbal. Viszont aki nem egy görög félisten az mit tegyen hogy vele is szóba álljon valaki?
Úristen pff sztem jobban jársz ha elmész egy k*rvához...sok hely van ahol részeg rib*ancok kelletik magukat, de õk sem azokra vágynak, akik annyira problémásak, h ilyen kérdést képesek föltenni itt.És ahogy az elõttem szóló is mondta, nem fognak ott sem odajönni h "Szia, dugunk?"Azt a helyet, ahol ez így mûködik, azt úgy hívják, h bordélyház, de ott fizetni kell ugyebár!!
A kérdező hozzászólása: Én csak kicsit tapizni akarok csajokat, meg ilyesmi :)
Van egy jó tanácsom...nem mindig jön be, de van akinek(nem is kevésnek)bejön ha jól táncolsz.És én nem a két méter távolságú táncra gondolok, hanem a simulósra, amikor a csajjal együtt mozogsz...Ne féld kicsit rázni a segged, de azért túlzásba se vidd:P Nálam ez bevált.
Te amúgy hány éves vagy??? Kicsit furcsa, h fiatal csajokat akarsz "csak tapizni" egy diszkóban, ha túl vagy a 30-on akkor beteg vagy, és diszkó helyett a pszichiátria intézményét ajánlanám inkább!
A kérdező hozzászólása: Ha akarna többet, akkor nem ellenkeznék :) . De kis tapi is jó lenne. Amúgy 21 vagyok.
elsõ válaszolónak igaza van, rengeteg ringyó van a pesti discokban, de nem fognak soha odamenni hozzád és ha hozzájuk mész, fûzni kell õket meg tökösnek lenni egy átlagos féri 20
Igen.
Persze.
persze! barátom is ilyen volt az elején pedig ánlunk úgy volt a felállás hog õ nem volt szûz én meg igen :D
Hogyne! De érdemes egy kicsit megpróbálni csökkenteni... ha pedig te vagy a barátnõ, akkor egy kicsit bátorítani, hogy ne izguljon annyira :-)
A kérdező hozzászólása: De õk ilyenkor mitõl félnek? vagy miért gátlásosak? hiszen látták már õket meztelenüól vagy éppen "azt" a dolgot ott a lábuk között :D nem értem =)
Mitõl félnek, mitõl félnek... Tõled! Attól, hogy milyen lesz, hogyan fognak szerepelni, mit gondolsz róluk egyáltalán... én is izgulok ilyenkor. Bátorítsd kicsit! Mosolyogj, nevess rá (de ne rajta!) - simogasd meg a haját, vállát... érezze rajtad, hgy jókedvû vagy, és szereted õt. Férfit könnyû bátorítani...
Lehet, de teljesen fölösleges. Csókolozatok, simogassátok egymást, öklelkezzetek sokat és ez majd segíteni fog. Ha becézzitek, vagy nyugtatjátok egymást, akkor fõleg. Ha megmondod neki hogy egy kicsit félsz és egy kis bátorításra lenne szükséged, akkor annál jobban is alakulnak majd a dolgok. Hiszen ennek tudatában a barátnõd is azon lesz, hogy enyhítse ezt a feszültséget. A feltörõ vágynak meg nyugodtan lehet engedni, nincs ebben semmi rossz. És hamár a szexrõl van szó, akkor a hosszabb elõjáték sokat szokott segíteni. Az elõjáték nemcsak elõjáték, hanem segít oldani a hangulatot. És elõhozza azokat a vágyakat, melyek által egyre kevésbé fogsz azzal foglalkozni, hogy mi lesz, hogy lesz. A mi lesz és a hogy lesz kérdéssel ne foglalkoz. A hogyan és mi modon dolog autoatikusan megnyilvánul. A lényeg, hogy se a szexben, se amúgy nem szabad szégyenlõsködni elõtte. Nem azért vagy mellette hogy eltakard a külsõd, belsõd, hanem hogy megmutasd az igazi önmagad.
persze, félhetnek attól hogy megfelelnek e a párjuknak, meg ilyesmik..sztem ez normális, van akinél hamar, van akinél késõbb oldódnak ezek a gátlások, legyen nõ v férfi az illetõ:)
Természetesen lehet!

Lányok! Ha ti szerelmesek vagytok egy elérhetetlen pasiba, akinek barátnője is van, attól még nyitottak vagytok egy kapcsolatra, vagy csak arra a pasira koncentráltok még ha nem is lehet a tietek?

Legjobb válasz: Én is nyitott voltam, de nem sok sikerrel. Jártunk pár hónapot, de ha találkoztam azzal a bizonyos pasival beszélgettünk akkor máris ugyanott voltam ahol elõtte és Õt akartam. Szóval szerintem próbálkozni lehet, de ha tényleg szeretnéd a másikat aki elérhetetlen(jelenleg) akkor nem fog mûködni. De lehet hogy nincs igazam.

Én is nyitott voltam, de nem sok sikerrel. Jártunk pár hónapot, de ha találkoztam azzal a bizonyos pasival beszélgettünk akkor máris ugyanott voltam ahol elõtte és Õt akartam. Szóval szerintem próbálkozni lehet, de ha tényleg szeretnéd a másikat aki elérhetetlen(jelenleg) akkor nem fog mûködni. De lehet hogy nincs igazam.
Eddig mindig nyitott voltam.Addig se koncentráltam arra a bizonyos elérhetetlen férfira.
Én nyitott vagyok, de ha nagyon szerelmes vagyok valakibe, de tudom, hogy elérhetetlen, akkor az még ott fog járni a gondolataimban. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni.
A kérdező hozzászólása: nem én vagyok a lány, hanem a másik pasi
Én ebben a helyzetben vagyok. Nem egészen elérhetetlen a fiú, mivel tudom, hogy tavaly szeretett, randizgattunk is, megcsókolt...stb. Hosszú történet, hogy miért, de vége szakadt. Most van barátnõje, de hiszek abban, hogy nem sokáig, és akkor elmondom a fiúnak, hogy még mindig szeretem. Csak rá koncentrálok, nem vagyok nyitott. Pontosabban nem nézegetem a pasikat, nem keresgélek. Ha az ölembe hullana egy hatalmas szerelem, max akkor lennék nyitott. De mivel ez nem hiszem, hogy bekövetkezik, egyedül maradok, ameddig így érzek. Ennek így kell lennie.:)

Nem szeretnék általánosítani, csak azt vettem észre, hogy van egy pár nagyon is rendes pasi körülöttem, és mégis egyedül vannak. Ennek mi lehet az oka? A lányoknak ez miért nem tetszik?

Ezek a pasik nem is rondák, szóval még inkább nem értem annak okát, hogy miért nem találnak magunknak normális lányt/n?t. De ez fordítva is igaz, mert sok rendes lányt is ismerek, akik szintén egyedül tengetik napjaikat.

Legjobb válasz: Fúúú ajánlhatnál egyet ezek közül a rendes pasik közül, mert éppen párt keresek, és már kezdem azt hinni, hogy rendes pasi nem létezik!

Fúúú ajánlhatnál egyet ezek közül a rendes pasik közül, mert éppen párt keresek, és már kezdem azt hinni, hogy rendes pasi nem létezik!
Szerintem az okok között lehet az is, hogy sokszor ezekbõl a lányokból/fiúkból hiányzik az az egészséges mértékû "erõszakosság", nem tudok most erre jobb szót... ami a közeledéshez kell. Mivel nem akarják másra erõltetni a társaságukat, nehezebben jutnak valakivel olyan szoros ismeretségbe, hogy abból kapcsolat alakuljon ki. A túlzott szerénység is gát lehet ilyenkor, nem akaródzik elhinniük, hogy a másik viszonozhatja az érzéseiket. Azért tudnak õk is párt találni -- például épp egymást (gondolom, te is ismersz sok rendes lányt és fiút, aki kapcsolatban él :) ), csak lassabb, bonyolultabb folyamat. Nem valami mélyreható elemzés, de most ennyire futotta.
Sajnos meg van kergülve a világ.Nagyon sok mindent nem tud még az emberiség, ez is ilyen dolog.
14:32 Van igazságod! Ritkán kivitelezzük az agyunkban megfogalmazódó elhatározást, sok bennünk a gátlás és a félelem! Ha sikerül valakivel megismerkedni, akkor viszont elõtérbe kerül az, hogy milyen kevés bennünk az alkalmazkodára való képesség!! 14:29 Keress meg privátban! "Egy rendes pasi!" :)
Vagy nem is vágyik komoly kapcsolatra. Vagy lehet szeretne, de neki nagyok az igényei. Akár az is lehet, hogy a nõk nem akarnak megmaradni mellette, vagy esetleg rá sem néznek. Azért nem tetszik a lányoknak, mert nem figyelnek rá, meg ha igen akkor se fglalkozik vele.
A lányok, fiúk, nem azért vannak egy fiúval/lánnyal mert rendes.
Sok nõ mondja, hogy rendes fiú kell nekik , de a végén sosem velük jönnek össze:)
én meg állítólag rendes srác vok, még sincs senkim... 17/F
Egy oka van ha szép, normális lány vagy normális, jóképû srácnak nincs párja.Mégpedig a maguk által felállított igények..Az ilyen típusú embereknek nagyon nagy az igényük a másik nem felé, és nem képesek észre venni a körülöttük lévõ természetes, és jó dolgokat.
Lehet, hogy jobban szeretik verni a kis pajtásaid és nem is szeretnének barátnõt.
zavaró ok van éppenséggel bõven. bár én fiatal vagyok, de szerintem régen könnyebb volt párt találni. a médiából ömlik a szex és new york életérzés, hogy semmi rossz nincs az egyéjszakás kapcsolatban. jönnek az amerikai világsztárok képei, videói ahol õk tökéletesek. robert pattisonért is oda van a fiatal lányok többsége, de abba senki se gondol bele, hogy milyen valójában, az ugye nem számít. szintén elég zavaró, hogy a nõknek hihetetlen anyagi igényei lettek, mert látják a tv-ben a jó példát ahol a 80-90 éves hugh heffner több huszonéves lánnyal él együtt, természetesen csak szerelembõl, és õk megkapnak mindent, limuzinnal mennek vásárolni stb... én leginkább csak a nõkrõl tudok beszélni, mert ott vannak tapasztalataim. ritka a normális és szép lány, és itt nem a Bódy Szilvire gondolok, mert számomra õ nem szép, csupán szexuálisan vonzó. bár ezt részben a férfiak rontják el. ha egy lány szép akkor versengnek érte, mint a választáson mindent beígérnek, a lányok persze elbízzák magukat, önteltek lesznek, úgy gondolják, hogy õk mindent megérdemelnek alanyi jogon pusztán azért mert szépek. én azt veszem észre, hogy a 20-25 éves korosztályból ritka az a lány-nõ aki komoly kapcsolatra vágyik és nem csak kapni szeretne hanem adni is. itt arra gondolok, hogy egy kapcsolat két emberen múlik, nem csak vári kell hogy nekem teljesen jó legyen, hanem hogy a másik is boldog legyen. áldozatokat kell hozni kölcsönösen. ha a párom el szeretne menni színházba és ha utálom is akkor is elmegyek vele, és õ is fog olyat csinálni amit kevésbé szeretne. (én mondjuk szívesen járnék, remélhetõleg ha lesz kivel fogok is). elég elmenni egy fõiskolára és megnézni mi van ott. az a menõ aki hetente kétszer földig issza magát és másnaposan jön be órára. ha egy lány csinos akkor a barátjának természetesen bmw-je amiért nyilván nem õ dolgozott meg. és még sorolhatnám, de minek? értelmetlen. esetleg rájönnek majd páran, hogy nem nagy érdem a kapott autó és a család pénze, amikor az illetõ fiú-férfi nem jó ember. mert a pénz idõvel elfogy ha szórják, elcsattan majd egy-két pofon, becsúszik egy-két megcsalás, a nõ meg otthoni segédmunkássá válik.... 23f
Zavaró körülmény az is, ha nem együtt hozzák létre az otthonukat a fiatalok.Probléma ha az egyik félnek van lakása, és azt félti.Problem ha a másiknak van, mert mi lesz velem ha kipakol.Probléma az is ha mindkettõnek van lakása, mert ritkán tudnak megegyezni a hasznosításról.Ide már kell a házassági vagyoni szerzõdés, ami megint rombolja a szerelmet.Két közeli esetrõl is tudok, mikor szakmunkás fiú nagyon félve ment bele a kapcsolatba.Mindkét lány érettségizett, és ez okozta az óvatosságot, hogy lenézik majd õket.Fiúkat óvatosságra inti, ha jön a baba, õk utána egy életre háttérbe szorulnak.Régen ezek se voltak.Voltam tagja olyan klubnak, ahol orvostól, jogásztól, esztergályos, és postásig nagyon vegyes volt a társaság.Klubon belül több házasság is létrejött, és ezek egy életre szóltak. Nem volt olyan a hozzáállás, rúgd ki, dobd ki. Hagyd ott, te jobbat érdemelsz.Majd jön az igazi aki megbecsül.És ilyen tanácsokat még többgyerekes anyukák is szoktak kapni.Ilyen, és ehhez hasonló ismeretek mellett igencsak indokolt az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: A médián kívül minden további zavaró tényezõ régen is megvolt szerintem. Ebbõl én azt szûrtem le leginkább, hogy a média tesz a fiatalokra ekkora hatást.Ebben teljesen egyet értek veled, én is így gondolom amit leírtál.
ma 15:57 Zavaró körülmények? Szerelem elsõ látásra folytatása balul is elsülhet.Mûveltségbeli, anyagi, neveltetési különbségek rengeteg buktatót tartalmazhatnak.Sokat rontottak a reklámok: te ezt megérdemled, vedd meg, ha meguntad dobd ki. Pornófilmek negatív hatásai, vajon megfelelek neki? A szükségesnél nagyobb kiszolgálása a gyerekeknek. Nagyon sok csonka családban felnövõ gyerek. Fiúk úgy nõnek fel, csak a csalódott nõi szerepet ismerik meg. Túl sok a válás, egymás megalázása, kijátszása, bosszúállás.Mindezt meglehet elõzni, ha az ember távol tartja magát a "szerelem elsõ látásra" megélésétõl.
A kérdező hozzászólása: Milyen zavaró körülmény?
Nyugodtan lehet általánosítani, mert gyakoriak a párkapcsolati problémák.Nem szeretnék most fiatalként élni, mert én is valószínû, hogy egyedül álló "pasi" lennék.Félnék az ismerkedéstõl, mert túl sok buktatója van a kialakuló kapcsolatnak.A gond ott van, az egymást követõ generációk nagyon tönkre tették/tettük a gyermekeink nagy részének a jövõjét.Amiket itt a válaszolók írnak, nagyjából igaz, de az csak a felszín. Nem lenne szerencsés azt írnom, "bezzeg az én idõmben", pedig sokkal egyszerûbb volt szeretni is. A mai rengeteg zavaró körülmény nem létezett.
A kérdező hozzászólása: Ha nem a külsõt néznénk hanem a belsõ tulajdonságot, ha nem az érdekelne minket, hogy mások mit szólnak a partneremhez akkor könnyen észre vehetné maga mellett pislogó szerelemes szempárt.. Ez annyira szép:) Szerintem a legfontosabb dolog a bátorság. Mert lássuk be. Ha valaki bátortalan, annak kevesebbszer is jön össze(vagy egyszer sem), mint aki elég bátor, és oda mer menni a másikhoz, kimeri mondani a véleményét, talpraesett. Ez sokat számít. Ha bátrabb az ember, az kisugárzásán is látszik. Akinek meg jó kisugárzása van, az nyerõ pozícióban is játszik.
ma 14:53 hogy mi lehet az ok?? Nos vegyünk egy jóképû srácot, aki tudja magáról, hogy bizony õ rendes, és jóképû is..Biztos megfordult már a fejében sokszor, hogy "héééé ennek e pasasnak hogy lehet ilyen bombajó nõje amikor a pasas ronda is , kövér is..Pedig én jobb vagyok" (aki azt mondja, hogy ilyen gondolata nem volt az hazudik.) Na de vegyük a srácokat.. Van egy lány aki nem olyan helyes, legalábbis elsõ látásra nem egy szépség..Bizony a leányzó nem egy manöken alkat, talán egy pici túlsúlya is van (nem kövérre gondolok most) Szóval nem egy szépség, nem egy manöken alkat, talán nem tud a legdivatosabban öltözködni.DE aranyszíve van, és tud szeretni, Sõt az is lehet, hogy éppen a jóképû pasasba szerelmes..De ilyenkor legtöbben a legkönnyebb választ mondják." nem az esetem" Viszont kinéz egy szép lányt, aki akár manöken is lehetne, szép hosszú szõke hajú, bombázó mellekkel..Õ az esete lenne, de a lánynak van pasija..Hmmmm..és erre mondják, hogy nincsenek igények? Hiszen mindenki ha akarná észre vehetné, hogy mégiscsak van egy szív ami érte van oda..(nem kell messzire menni, itt is csak arról lehet olvasni, hogy miért ne vesz észre? miért nem tud szeretni?) Vagy vegyünk egy gyönyörû lányt, aki emellett még kedves is..(van példám amit látok nap mint nap a húgom személyében) A lányoknak is megfordul a fejében sokszor ez a mondta.." TE JÓ ÉG! hogy lehet ennek a jóképû pasasnak ilyen, kis egér barátnõje??Hiszen én sokkal szebb vagyok" (aki ilyet nem gondolt az szintén hazudik) Van egy srác aki humoros, kicsit duci, elég nagy orra van, és nem egy szépség..De ez a srác oda van a Barbi babáért, de õ észre sem veszi.Miért?? Mert számít a külsõ mindig..Mert neki az a férfi kell amelyik foglalt vagy elérhetetlen.. Mert hogy nézne ki ha egy ronda pasassal járnék?? De van egy másik csoport. A férfi és a nõ is szépek, dögösek, szexisek..De az agyuk kong az ürességtõl..Annyira unalmasak, hogy az ember szájában megalszik a tej..Ha nincs más témájuk csak a smink vagy a kondizás..:) Az ilyen típusúak csak kirakatnak jó, de többnyire egyedül maradnak.. A lényeg az, hogy bizony a legtöbb embernek vannak igényei a szépséggel kapcsolatban.. Ha olyan párral találkozunk ahol egy igazi bombanõ egy köpcös pasassal él és imádja is, nos a nõt 1. nem a külsõ tulajdonságok érdeklik(még magáról se feltételezi, hogy mások szemében õ szép) 2.A pasas a szépség hiányát a humorral, talpraesettségével fejezi ki.. Fordított helyzetben is így van... Egy duci lány, aki nem egy szépség, viszont életvidám, jó humorú lány aki ha kell egy buli alkalmával végig büfögi a fiúkkal együtt az ABC-t.. Ha nem a külsõt néznénk hanem a belsõ tulajdonságot, ha nem az érdekelne minket, hogy mások mit szólnak a partneremhez akkor könnyen észre vehetné maga mellett pislogó szerelemes szempárt..
A kérdező hozzászólása: a válasz itt van. az egy dolog, hogy minden nõ azt mondja hogy rendes, kedves, törõdõ párt szeretne aki szereti, de valójában valaki megfoghatatlan-birtokolhatatlan férfi kell neki aki a legtöbbször kihasználja, megbántja de a nõ még mindig fut utána mert elérhetetlen. ez van... Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Sok hozzászóló jól látja a dolgot. Lehet el kéne fogadnod, hogy azok a jó meglátások. Ilyen gondolkodással tényleg elég nehéz találni valakit is. A nõk csak az izgalmat keresik, ahogy a férfiak is. Ez nem az alázást, és a bunkó stílust jelenti.
A kérdező hozzászólása: 14:32 Tetszik, ahogy látod a dolgot.
Kedves 14:46-es kommentelõ. Milyen oka lenne? Nem hinném, hogy nagy igényeim lennének, sose az ilyen tipikus fullos csajoknál próbálkoztam. De igen, ez a gond, sokan azt hiszik rólunk, hogy "hö, ez egy balf*sz, nincs senkije", mikor ugyanúgy próbálkozunk, mint mások, max nem jön össze. Én személy szerint 10-nél több csajnál próbálkoztam :) . Mind elutasított egytõl egyig, pedig legalább 8 mondta, hogy jó fej vagyok, és jó a humorom, meg nem vagyok ronda, mégse kellettem, mert "maradjunk barátok", vagy a "nem vagy az esetem" sablondumát nyomták. Félénk lennék? Nem hiszem. Aki ilyen kommentet ír, mint te, az kicsit képzelje magát a mi helyzetünkbe! Jó, aláírom, hogy van olyan, akinek tényleg nagyok az igényei, de ez nem a 100%! Részemrõl ennyi, 14:39 voltam.
14.32-es jól írja. Ezek viszont a hormonokon múlnak. A csajok nagyrésze a tökösebb srácokra bukik, akik nem kimondottan rendesek. Vegyünk alapul a VV4-bõl pár példát. Õket sokan "ismerjük". Olivér: Nem az a kimondottan jóképü fickó, de egy tesztoszteronbomba. Van is komoly kapcsolata és szereti is a barátnõje. Nem hinném, hogy valaha is sikertelen lett volna a nõknél. Alekosz: Nem csúnya, nem is az a hûde jóképü. A légynek nem ártana, általában rendes, meghunyászkodó. Kevés a tesztoszteron szintje, sokszor eltiporják. A csajok szemében egy igazi lúzer. A legtöbb csaj semmibe nem nézi, pedig nem csúnya. Béci: Jól néz ki és tesztoszteron szintje is bõven átlag feletti. Be-be szólogat a többieknek és ha kell keményen kiáll azért, akit szeret. Minden barátnõjét megcsalta eddig. Nem mondanám rendesnek. A csajok viszont nagyon szeretik. Jerzy: A szépfiu kategóriában indult. Nem kérdéses a külseje. Tesztoszteron szintje annyira nem magas, de egy erõs közepes megvan. Ilyen kinézettel viszont bõven elég. Õt még rendesnek is lehet nevezni, de ne felejtsük el, hogy külsõ adottságai kimagaslóak.
http://juventus.hu/2010/07/ki-kell-a-nonek/ a válasz itt van. az egy dolog, hogy minden nõ azt mondja hogy rendes, kedves, törõdõ párt szeretne aki szereti, de valójában valaki megfoghatatlan-birtokolhatatlan férfi kell neki aki a legtöbbször kihasználja, megbántja de a nõ még mindig fut utána mert elérhetetlen. ez van...
Ez tetszett, utolsó kommentelõ, viszont itt egyik srác mondta kommentbe általánosítva, hogy mindenkinek nagyok az igényei. Igen, mindenkinek vannak igényei, de nem mindegy mekkorák. Például én tuti nem jönnék össze egy elkényeztetett bombázóval, akárhogy kérné, mondjuk ez lehetetlen is lenne, hogy kérné, de na ... Azt belátom, hogy egyeseknek nagy igényei vannak, de nem nekem... (Képeket nem fogok mutatni, egyéni ügyetek, hogy elhiszitek, vagy sem.) Mondjuk igen, a külsõ... Hmm... volt 2 csaj is, aki elõször nem igazán jött be nekem külsõleg, mégis, megismertem, jó fejnek tûnt, és mégis elutasított, szóval ... 14:53 voltam

Lányok! Ha ti szerelmesek vagytok egy elérhetetlen pasiba, akinek barátnője is van, attól még nyitottak vagytok egy kapcsolatra, vagy csak arra a pasira koncentráltok még ha nem is lehet a tietek?

Legjobb válasz: Én ha valakibe bele vagyok zúgva nem nagyon tudok másra koncentrálni... :( De a ténylegesen elérhetetlen emberek iránti érzelem elmúlik általában 2-3 hónap alatt

Én ha valakibe bele vagyok zúgva nem nagyon tudok másra koncentrálni... :( De a ténylegesen elérhetetlen emberek iránti érzelem elmúlik általában 2-3 hónap alatt
én olyankor nem tudok nyitott lenni más felé. És elég kínos tud lenni, mikor évekig vagyok reménytelenül szerelmes valakibe. Volt, hogy másik pasit meg pont így szalasztottam el, olyat, akibe aztán bele is szerettem, de már túl késõn...
Én adok esélyt, de nem feltétlenül vagyok nyitott, mivel másfelé húz a szívem. Ergo lehet elmegyek randizni valakivel, de leszögezem, hogy ebbe egyelõre ne lásson bele többet, mert ez és ez a helyzet. Aztán hogy hogy alakul a dolog, az más téma. Elmesélnék egy saját tapasztalatot is, remélem nem gond. Anno megismerkedtem egy sráccal, aki kedveskedett, rendes volt, itta a szavaimat és egy ölelésétõl is majd elaléltam annyira jól esett. Teljesen belehabarodtam, majd pár hét után nyilvánvalóvá vált számomra, hogy csak játszik, ahogy velem párhuzamosan több nõvel is. Teljesen összetörtem, elkezdtem tartani a távolságot, de majd belezakkantam, amikor odajött, hogy õ engem akar, ne butáskodjak stb. Éreztem, hogy kicsit talán más vagyok, mint a többiek, de nekem nem kell egy olyan pasi, aki mellettem 3 másik lánnyal is kavar, így igyekeztem erõs maradni és nem tágítani az elhatározásom mellõl. A dolgok szépsége, hogy a koliban szomszédok vagyunk a mai napig, így azért nehéz. Aztán eljött egy este, amikor a másik szomszédomban lakó csajszit próbálta befûzni ugyanolyan dumákkal mint engem, a folyosó közepén, éjszaka és én minden egyes szót hallottam. Mintha kést forgattak volna a szívemben... Szóval oda voltam érte, de tudtam hogy fölösleges, reménytelen, iszonyatosan fájt. Ezután jött egy srác, aki ugyan szimpi volt, de nem igen tudtam vele foglalkozni. Sokat beszélgettünk, aztán kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, de elmondtam neki, hogy ez nem biztos hogy menni fog. Végül megembereltem magam, elhatároztam hogy minden erõmmel a felejtésre és erre a srácra koncentrálok. 3 héttel késõbb össze is jöttünk és már 7 hónapja boldogan éldegélünk. Életem legjobb döntése volt, hogy õt választottam és nem nyalogattam a sebeimet, sóvárogtam továbbra is hiába...
mivel a lány valószínûleg tudja, hogy a pasi elérhetetlen ezért muszaj másokkal is próbálkoznia! Nekem is volt ilyen, bele voltam esve egy pasiba, aki már 5 éve ugyanazzal a csajjal járt, vagyis semmi esélyem se volt. egy ideig csak õ járt a fejembe, amíg meg nem ismertem egy másik pasit, akivel legalább nyilvánosan el tudtam menni moziba, meg normálisan lehetett vele ismerkedni!

Hogy lehet elküldeni egy olyan pasit, akibe szerelmes vagyok, de egyszerűen nem működik a dolog és esélytelen, hogy valaha is működne?

Legjobb válasz: Érdekes... szóval õ érdeklõdik feléd, te szerelmes vagy, vonzódsz hozzá és mégse mûködne? esetleg adtál már egy esélyt ennek a kapcsolatnak? lehet kiderülne, mégse lennétek rossz párosítás. Viszont, ha elakarod lökni magadtól, akkor a legegyszerûbb ha õszintén megmondod neki, hogy nem. Nem kell túl bonyolítani.

Érdekes... szóval õ érdeklõdik feléd, te szerelmes vagy, vonzódsz hozzá és mégse mûködne? esetleg adtál már egy esélyt ennek a kapcsolatnak? lehet kiderülne, mégse lennétek rossz párosítás. Viszont, ha elakarod lökni magadtól, akkor a legegyszerûbb ha õszintén megmondod neki, hogy nem. Nem kell túl bonyolítani.
A kérdező hozzászólása: Ez egy nagyon bonyolult dolog. Elkéne küldeni véglegesen, de nem tudom, hogyan vegyem rá magam.?
Mondd meg neki, hogy szerinted nem mûködne, úgyhogy nincs értelme többet találkoznotok.
Mondd azt hogy más után vágysz évek óta plátóian és hiába próbáltad meg vele, azt az illetõt nem tudod elfelejteni. Ez nálam mindig bejön, a legyünk barátok, meg nem illünk össze -szövegek után még rinyálnak egy sort hogy adjak új esélyt. ez meg olyan végérvényesen hangzik, meg tudnak rám miatta kellõen haragudni/csalódni hogy kiábránduljanak belõlem.
Ne tedd!!!! Nem tudom, mi a problémátok, de ha szerelmes vagy, ne told el magadtól! Én megtettem :( Azt hittem jobb lesz így... Azóta minden napba bele halok :( És tudom, hogy már esélyem sincs vissza csinálni a dolgokat. De ha visszamehetnék egy hónapot az idõben, biztos, hogy adnék egy esélyt a dolognak. Szóval ha szerelmes vagy, akkor próbáljátok meg valahogy...
Ugyanez a probléma a párommal. Szeretem, õ is engem. 10 éve vagyunk együtt. DE! Szexuálisan erõsen eltérõ igényeink vannak , és nem csak mennyiségre gondolok. Így mindketten másra vágyunk (én rá vágyom, de úgy ahogy régen voltunk és az nem lesz megint mert én kevés vagyok neki) Szóval boldogtalanok vagyunk mindketten, de szeretjük egymást ezért nehéz a szakítás.... De: én azt mondom, szakíts ha bírsz. Jobban jársz, mert a biztos boldogtalanságnál jobb a boldogság lehetõsége....
Aki szerelmes igazán azt nem érdekli hogy mûködne-e vagy sem. Amúgy meg használd a logikádat. Azzal meg tudod gyõzni magad de ez is mint minden probléma csak akkor oldódik meg ha foglalkozol vele. Fetrengõs töprengéssel nem.
A kérdező hozzászólása: Hónapogik félretettem azt, hogy mûködik-e. Csak vele akartam lenni.Szeretem nagyon, de..én hiába akarom ezt a dolgot, ha õ olyan nagyon nem.Csak elvan velem, de semmi komoly.

17 éves fiú vagyok, úgy gondoltam hogy van egy komoly kapcsolatom egy 19 pasival. Csakhogy tegnap megláttam, hogy titokan nőkről készült poornó fotokat nézeget. Lehet hogy nála ez nem is komoly?

Tegnap este teljesen kivoltam emiatt. mit csináljak hogy olyan legyen mint régen, vagy haggyam rá?

Legjobb válasz: Ha komoly a kapcsolat akkor miért nem beszélsz errõl vele? Az még hogy fotókat nézeget nõkrõl lehet hogy nem jelent semmit, de igazán csak õ tudhatja, mindenképp beszéljétek meg ha zavar.

Ha komoly a kapcsolat akkor miért nem beszélsz errõl vele? Az még hogy fotókat nézeget nõkrõl lehet hogy nem jelent semmit, de igazán csak õ tudhatja, mindenképp beszéljétek meg ha zavar.
Lehet hogy biszex... amig hûséges veled addig szerintem ezzel ne is foglalkozz
Bosszúból te meg feküdd le egy lánnyal, hogy érezze hogy milyen csúnya dolgot tett. Azt ha megtetszik elfelejtheted ezt a divat melegséget.
Öltözz nõnek és úgy izgassd. Hátha ez megtetszik neki.
A barátod gyógyul, ha szereted örülsz neki.
17 évesen inkább lányokal kéne foglelkozni.miért lett divat a melegség?
"Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek." - hát igen, az maga lenne a megtestesült szörnyûség! 2008-ban már tiszta gáz heteronak lenni...pff
Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek.
Szerintem te meg nézegess fotókar birkákról.
"hülye buzik....! fáá ilyenkor elkap a hányinger h-h lehet vki ilyen... fáááá !! UNDORÍTÓ!!"---> arra még nem gondoltál te nagytudású, hogy elképzelhetõ, hogy te meg oylan csajokat kúrogatsz, akik másnak undorítóak?? semmi közöd hozzá, hogy ki kivel szexel te kis f.sz.
hülye buzik....! fáá ilyenkor elkap a hányinger h-h lehet vki ilyen... fáááá !! UNDORÍTÓ!!
Szerintem nem tisztességes amit a barátod csinál. Lehet hogy szex közben is egy lányra gondol. Ha tisztelne téged nem csinálna ilyet.
Jsvasolj neki egy kompromisszumos megoldást: Ta vagy hátul, benyomod a barátodnak, õ meg benyomja egy csajnak. Ez így tökéletes, hiszen te a csávókat szereted, ezt megkapod, a fiúd mindkét nemet õs is megkapja, a csaj meg a fiúkat. (Ha a csaj is bi, akkor bevehettek egy negyediket, egy csajt, akit a barátod által kúrt csaj nyal ki)
bocsi nem ugy értettem én nem vagyok meleg párti!!félre értettem a válaszod!!ezt azért írtam hogy ne szóljunk semmit mert a melegek állandóan csak sírnak hogy mi bántjuk õket!de szerintem néha meg lehet érteni hogy miért!!
"az elõttem szólónak!!te normális vagy? szerintem nem!!ez durva!!még te nézzed le a normális embereket? mi meg neszóljunk semmit?áááá ez gáz!!" - Annak a válasznak melyik részébõl tûnik számodra, hogy lenézek bárkit is? És azt hol olvastad benne, hogy valaki ne szóljon semmit? Nem kell feltétlenül olyat belemagyarázni dolgokba, amik nincsenek is ott... Mellesleg mióta normális dolog buzinak lenni? Tudom, tudom a felvilágosult, modern ember nem ítél el valakit, és nem rekeszt ki blablabla... meg a negatív diszkrimináció, meg amit még ilyenkor mondani szoktak, amikor megsértõdnek azon, ha nevén szólítjuk, és kimondjuk a dolgokat. Akármennyit vonultok fel, akár kisgyerekek szeme láttára is az utcán, akkor sem lesz soha normális dolog a buziság, mert természetellenes.
""Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek." - hát igen, az maga lenne a megtestesült szörnyûség! 2008-ban már tiszta gáz heteronak lenni...pff" ironiáról hallottál ember?
Nyugi, fogsz találni olyat aki csak a fiúkat szereti. Van elég köcsög, sajnos.
Sztem nem az volt a kérdés, hogy gáz- e vagy divat- e, hogy meleg. BEszéljétek meg mindenképpen a pasiddal, hogy ez téged zavar. Tényleg lehet, hogy biszex.
az elõttem szólónak!!te normális vagy? szerintem nem!!ez durva!!még te nézzed le a normális embereket? mi meg neszóljunk semmit?áááá ez gáz!!
Komolyan nem tudom honnan jön ennyi tapló nagyszájú barom erre az oldalra... Ha nem tudtok értelmeset szólni akkor hallgassatok már inkább. Szerencsétlenek. Én azt mondom a kérdésre, hogy beszéld meg vele mindenképp. Másképp nem tudod meg miért csinálja ezt.

A pasik mikor értik már meg, hogy nem lényeg, ha valaki csúnya? Egy "csúnya" srácba is bele lehet szeretni, nem ezen múlik.

Legjobb válasz: Már bocs de ez egy baromság. Akár beismeritek magatoknak, akár nem, igenis a külsõt nézitek. Ismered a mondást, a külsõ megfog, a belsõ megtart. Ha a külsõ nem fog meg, ami egy csúnya srácnál elég valószínû, onnantól azt csinál amit akar.

Már bocs de ez egy baromság. Akár beismeritek magatoknak, akár nem, igenis a külsõt nézitek. Ismered a mondást, a külsõ megfog, a belsõ megtart. Ha a külsõ nem fog meg, ami egy csúnya srácnál elég valószínû, onnantól azt csinál amit akar.
És a csajok mikor jönnek már rá, h csak a külsõ számít nekik? :P Érdekes módon én egyetlen csúnya srácot se láttam még bnõvel.
Hagyjátok már abba ezt az önsajnáltatást!! Mindig találtok valamit, ami miatt de õ gazdag, de õ annyira nem is csúnya mint én, de õ stb. Tegyetek érte, hogy nálatok is legyen valami de! Hozzátok ki magatokból a maximumot, öltözködjetek elõnyösen, legyetek ápoltak, vágassatok elõnyös frizurát, stb. És ne gyertek azzal, hogy "én egyetlen nõnek sem tetszem", mert ezt max. 15-20 nõ után tudod ezt a következtetést levonni, ami az összes nõhöz képest igen kevés. És ne görcsöljetek rá a témára, mert azt megérzik a csajok.
"Lehet te is annak tartod magad, aztán lesz egy barátnõd, akit ez nem fog érdekelni." Tévedsz, nemcsak én tartom magam csúnyának, hanem mindenki, aki látott már élõben. Olyan lánnyal pedig soha életemben nem találkoztam, akit ez ne zavart volna.
soha egy szingli lány egyetlen ismerkedõ randira hívást el nem utasítana senkitõl, ha a külsõ nem számítana. de a randi elutasításával esélyt sem kap a fiú arra, hogy a lány megismerje. úgyhogy lányok, tessék nem hazudozni, hogy nem számít a külsõ. DE SZÁMÍT!
97%ban csúnya lányokat csúnya fiúkkal, közepes lányokat közepes fiúkkal, szép lányokat helyes fiúkkal, dagi lányokat dagi fiúkkal látok, nagyon ritka ha nem így van.
A kérdező hozzászólása: De szivi pont az a lényeg, hogy a barátnõje nem tartotta rondának, holott õ annak tartja magát. Lehet te is annak tartod magad, aztán lesz egy barátnõd, akit ez nem fog érdekelni.
Nem, de korábban már írtam, hogy ez így normális. Tessék szépen visszaolvasni. Én azt írtam, hogy nincs olyan, hogy annyira ronda, hogy senkinek se tetszik. Mindenki tetszik valakinek, és mindenkinek más tetszik. Ezzel szemben ugye mi a képlet? Pl. nõben csak az lehet szép, akinek nagy melle, kerek feneke, karcsú dereka van, mert ezt nyomja a média. Na ez az ami nincs így. Volt duci barátnõm, és õt is ugyanúgy kívántam, mint a többit.
De veled se jött volna össze a bnõd, ha külsõre nagyon rondának tartana.
Áh, ez egy baromság. Én saját véleményem szerint se nem vagyok jóképû, se nem vagyok híres vagy gazdag, mégis van barátnõm, boldogok vagyunk, és azért szeret, mert olyan vagyok, amilyen. És csak röhögünk azokon, akik 1-2 évig együtt vannak, aztán szétmennek, mert nincs meg a megfelelõ belsõ kötelék. Akinek a külsõ vagy a pénz/hírnév nagyon sokat jelent, az egy állat-ember, ennyi.
Mick Jaggerrel jönni? Neki van hírneve, státusza, és pénze. Ezek a dolgok feledtetik a nõkkel az esetleges hiányosságokat. De ezt te is érzed, csak képmutató vagy.
nem állítom, hogy régen egyetlen lánynak sem tetszettem, csak éppen úgy nézett ki, hogy valóban nem érdeklõdött felõlem soha senki, ha meg végre mégis, akkor egyértelmûen olyan volt, aki nekem sehogyan sem bírt tetszeni.
Én nem 15-20, de legalább 30-40 lánynál próbálkoztam már, és nem tetszettem egyiknek se. Plusz ha az utcán v bkv-n próbálok szemezni egy lánnyal, v rámosolygok, soha nem viszonozza senki. Rajtam csak plasztikai mûtét segíthet, el is megyek majd, ha lesz annyi pénzem.
Sose értik meg, sok szép csajt látok ronda pasival, még az ismert emberek között is igaz, ha jobban megnézitek. Megismertem egy srácot, aki elõször abszolút nem tetszett, aztán megszerettem, már nagyon tetszik külsõre is, és be kell valljam nagyon is helyes, de nekem elõször mégsem tetszett, igaz, hogy neki én nem kellek, õ olyan tökéletes kívül-belül, hogy bizonyára egy csodálatos, kedves, gyönyörû barátnõje lesz, és nem rosszfiú, hanem nagyon is jó, nincs nagy dumája, de mindig tud valami frappáns, és mégsem sértõ dolgot mondani. Akik velem akartak járni, és nekem nem jöttek be, volt, aki azt mondta rájuk, hogy helyesek, nekem nem tetszettek, akik meg nekem tetszettek kiv. a mostani srácot, mindenki azt mondta rájuk, hogy rondák.
a nem akarok kapcsoltot tényleg kamu duma. legalább 40-en jelentették már be nekem, hogy nem akarnak kapcsolatot, s ebbõl 35-nek egy héten belül lett kapcsolata. csak nem velem. most akkor miért kéne azt hinnem, hogy nem azt jelentette, hogy "veled nem akarok kapcsolatot"? amúgy arra, hogy van-e valakinek partnere, tilos rákérdezni. Sokkal körmönfontoltabbnak kell lenni. megkérdezed mit szoktál csinálni szabadidõdben stb-stb, s ha semmi válasz nem tartalmazza a partnerét, akkor valószínüleg nincs neki.
Azért ha minden lány jön vmi kamu dumával, az már gyanús. Fõleg ha kiderül máshonnan, h az volt a baja velem, h ronda vagyok (mert ki is derült már nem egyszer).
De ennek utánajársz gondolom mindig...mert máshogy honnan tudnád? Biztos vannak olyan lányok akik egy jó pasi láttán egyszerre megváltoztatják a véleményüket...de hidd el van, olyan hogy jó egyedül lenni, függetlenül attól hogy egy jó pasi keresi a társaságod vagy sem. Nem tudom, hogy ez miért olyan hihetetlen. Pont ez a gond, hogy az ilyen kézzel fogható okokat sem hiszik el sokan, mindig magukban keresik a hibát(én csúnya vagyok stb) aztán utána meg önbizalom nélkül semmire sem jutnak...
Nem mondtam, h nem lehet igazából barátjuk, csak h gyakran nincs igazából, csak lekoptató dumaként vetik be. A "nem akarok kapcsolatot" pedig általában azt jelenti, h "veled nem akarok kapcsolatot". Ha egy jó pasi próbálkozik, akkor általában nem mondjátok ezt neki.
Miért lenne kamu? Miért ne lehetne igazából barátjuk?? Szerinted nem létezik, olyan hogy valaki nem akar kapcsolatot?? Hidd el van ilyen, rendben van, hogy az ember társas lény, de azért néha jó egy kicsit egyedül lenni...
Hát én egyedül a gyikon találkoztam olyan lányokkal, akiknek nem a külsõ számít. Volt, akivel találkoztam is, aztán persze kiderült, h neki is az számít. "mi van ha barátjuk van, ha nem akarnak kapcsolatot... " Ha barátjuk van, jobban kell kinézni a barátjuknál. Egyébként ez gyakran csak kamu duma, és azt jelenti h "ronda vagy, kopj le". Ha külsõre bejössz nekik, akkor pedig akarnak kapcsolatot.
Ezt azért így elég durva volt visszaolvasni. Az elsõ dolog, amin meglepõdtem, hogy mennyi elõítélet van velünk szemben, pedig ezeket a lapokat nem lehet leosztani fiúk lányok szerint. Igenis vannak olyan lányok akiknek csak a külsõ fontos, de fiúk is(talán több is?), és fordítva is, van akinek a külsõ nem mérvadó. És valóban a csúnyaság relatív dolog...és igazából az arcon nem lehet, de ahogy már leírták elõttem sokminden máson lehet változtatni, ami igen sokat dob a latba. Nem lehet, hogy mégse a külsõ miatt nem jönnek össze a kapcsolatok, hanem valami mást nem csináltok jól? Egyébként meg az hogy 20 ból egy lány sem jött össze, az sem jelent semmit, mi van ha barátjuk van, ha nem akarnak kapcsolatot... Például hozzám is többen odajönnek, és elkell hogy küldjem õket, mert van párom, de ez nem azt jelenti, hogy amúgy nem jönnének be. Önbizalom nélkül csajozni meg ne menyjen senki, mert ez nagyon meglátszik.
Erdekes a tema, bennem egy csomo kapcsolodo kerdes merult fel. Peldaul, hogy mi szamit egyaltalan csunyanak? Rowan Atkinson peldaul csunya? Vagy eppen Sebeok Janos? Oket azert nem szoktuk a szepfiu kategoriaba tenni, nem igaz? De egyaltalan ki az, aki eldonti, hogy ki melyik kategoriaba kerul? En peldaul ismerek jokepunek mondhato sracokat, akiknek sok baratnojuk volt, de mondjuk Brad Pitt-hez kepest ezek a sracok a kanyarban sincsenek!! Akkor ok most csunyak?? Nem hinnem! Mindenki csak valakihez kepest csunya, vagy valakihez kepest jokepu! Egyebkent annak, aki erezte mar magat a vilag legcsunyabb, legnyomorultabb, legszerencsetlenebb, legkitaszitottabb teremtmenyenek, vagy aki nezett mar le, vagy szolt le masokat a kulseje miatt, meg ugy egyebkent mindenkinek nagyon ajanlom Az elefantember cimu filmet!!
Én még soha nem láttam olyan párt, ahol a lány jobban nézett volna ki a fiúnál (kivéve ha látszott a fiún, h kõgazdag). Nem tom hol élnek azok, akik ilyeneket látnak.
Mick Jagger azért tud jól csajozni, mert sztár. Ha a kutya se ismerné, megnézném mit csinálna (amellett, h szeretem a zenéjét). A csajoknak az kell, h lehessen villogni a pasival, és nemcsak az elsõ pasinál, hanem mindig. Ha híres, az is ugyanolyan jó, mintha jóképû lenne.
Az a dologban a hülyeség, hogy nincs univerzális definíció arra, hogy szép meg csúnya. Volt már barátnõm, akire egy barátom azt mondta, hogy õ kifejezetten csúnyának tartja, nekem viszont õ volt a leggyönyörûbb. Mindenkinek más a szép, de az igenis igaz, hogyha valaki külsõre nem tetszik, ott eleve semmi jó nem várható. Mellesleg nézzük meg Mick Jaggert. Jóképûnek tartja a közvélemény? NEM. Sikeres csajozó? IGEN. Na akkor mi van most, okoskáim? :P
"Most ez nem azt jelenti, hogy összeállnék egy olyan sráccal, aki abszolút nem kelt bennem vonzalmat." Errõl beszélek. Aki olyan csúnya, h egy lánynak se tetszik, az dögöljön meg.
A kérdező hozzászólása: A külsõ tekintetében akkora kavar van az emberek fejében, és a válaszokat látva ez a kavar elég nagy önértékelési problémákat okoz. Nem azt mondom, hogy nem nézek meg egy jóképû pasit az utcán. Persze :) De a "csúnyaság" annyira relatív, a szerelmet meg amúgyse lehet racionálisan megmagyarázni. Szerettem már bele olyan srácba, aki nem volt egy szépség. Hogy miért? Fogalmam sincs. Egyszerûen megfogott benne valami. Most ez nem azt jelenti, hogy összeállnék egy olyan sráccal, aki abszolút nem kelt bennem vonzalmat. De ez nem CSAK a kinézettõl függ. Az érzések komplikáltabbak ennél :)
Engem mások humorosnak tartanak, mégse volt soha egy lány se, akinek bejöttem volna. Még akik adtak esélyt, azok se tudtak belém szeretni a külsõm miatt.
Ugyan már. Aki ebben az országban nyitott szemmel jár, az láthatja, hogy nem mondasz igazat. Ciki lenne beismerni, hogy a megjelenése miatt jársz valakivel, és a jó tulajdonságait a külsejéhez rendeled hozzá. Azonos emberi tulajdonságokkal rendelkezõ pasik közül aki szarabbul néz ki, abból lesz a "csak barát" Kár tagadni, a nõk a szemüknek élnek. Kompromisszumkészség = 0
Ez tényleg baromság, hogy csak a külsõt nézzük. Nem egy olyan elõzõ párkapcsolatom volt, ahol eleinte egyáltalán nem láttam a férfit a srácban, csak barátként tekintettem rá, aztán amikor egyre jobban megismertem, megfogott és akkor már kívülrõl is szépnek láttam. De a legfontosabb tényleg a jó szöveg, egy frappáns duma vagy humor az mindent tud vinni (nálam), attól függetlenül hogy mennyire csúnya vagy szép az illetõ.
Én nem közvetlenül a külsõm miatt lettem önbizalomhiányos, hanem a rengeteg visszautasítás hatására, amit a külsõm miatt kaptam. Régen elhittem, h elég ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél, mellesleg azzal se voltam tisztában, h én egy fokkal rondább vagyok az ördögnél. Mára rájöttem, h egyszerûen nincs olyan lány, aki ne a külsõt nézné. Amúgy összejött nekem már 2 párkapcsolat is, de mindkettõ elég hamar véget ért, mivel a lányok rájöttek, h nem tudnak belém szeretni úgy, ha külsõre nem vonzódnak hozzám.
Most õszintén te ha látsz egy az átlagosnál csúnyább pasit az utcán meg mellette egy kész Adoniszt te melyikhez mennél oda? Á szóval mégsem lényegtelen a csúnyaság?!
Talán ott a bibi, hogy a csúnya srácok, külsejük tudatában nagyon önbizalom hiányosak lesznek.
Ezt azok a "csúnyák" mondják, akiknek még nem jött össze párkapcsolat. Változik a véleményük az elsõ után.
A kérdező hozzászólása: Attól mert páran visszautasítanak, lehet még olyan lány, aki belédszeret. Szerintetek az összes féfi álompasi? Ugyan már, akkor a férfitársadalom harmadának nem lenne most családja...
A kérdező hozzászólása: Azért nem kell kiforgatni... Attól, mert nekem nem tetszik valaki, másnak még tetszhet. Ajj, jól van, képtelenek vagytok ezt megérteni. Már látom...
Sziasztok! Én azt gondolom, hogy az elsõ kapcsolatnál tényleg fontos egy lánynak, hogy a barátnõk elõtt jól mutasson a párjával, ez ilyen tinédzserdolog. Aztán ha ott csak a külsõ az ami megfog nagy bajok lesznek, és egyre inkább affelé hajlunk, hogy ez már kevésbé lesz fontos. Nem gondolom, hogy összetudnék jönni egy olyan pasival aki nagyon csúnya, de nem is kell átlagosnál helyesebbnek lennie, ha van benne valami, ami megfog. Furcsa mód mostanában azon kapom magam, hogy egyre több olyan pasi jön be, akik egyáltalán nem a jópasi kategóriába tartoznak. De kedvesek, és valahogy megfogott bennük, hogy jól eltudtam beszélgetni velük...ennyi bõven elég azt hiszem. A csúnyaság sem azért baj, mert szégyelnék kimenni vele az utcára, hanem azért mert egy kapcsolatba kell egyfajta vonzalom, ami ha nincs meg, az egésznek annyi. 20L
Utolsónak: most nem a sík hülye, minden hétvégén olyan részegre iszom magam, hogy nem is emlékszek másnap semmire csajokról volt szó, hanem a normálisakról.
full gyökér emberekkel azért tudnak összejönni a csajok, mert az jön be nekik. neandervölgy hajrá! zz top szakállas, erõsen alkohol és dohányszagú, 40-essel smárol a kocsmában a 16 éves cicababa, no ezt magyarázzátok meg lánykák, akik szerint a szöveg számít meg igényesség. Az öreg nem beszél nagyon, csak akkor nyitja ki a száját, amikor cigit, poharat, vagy a csaj nyelvét teszi bele.
lett=lesz
"Attól mert páran visszautasítanak, lehet még olyan lány, aki belédszeret." Igen, lehet olyan lány, csak ne te legyél az, hanem valaki más.(gondolod te)
A párom csúnya. Az elején is annak láttam, de olyan kisugárzása volt, amivel azonnal megfogott. Õ is tudja, hogy csúnya, de viccet csinál belõle, engem meg soha nem érdekelt. Így szerettem bele, és kész. Nyolcvanévesen senki se lett Brad Pitt. XD Amúgy meg nem egyszer hallottam az összesúgást: "ilyen csajnak hogy lehet ilyen barátja". Leszarom. Valószínûleg többet ér, mint azok együttvéve. :P
Elõzõ, én azóta próbálkozom, amióta érdekelnek a lányok (és nem vagyok már tini), és elhiheted, nem azzal kezdtem soha, h "jaj, én de csúnya vagyok, senkinek se tetszem". Mostanra rájöttem, h de igen, van olyan, h lehetetlen. Ha vki nagyon csúnya, soha egyetlen nõ se fogja szeretni. Akár bevallod, akár nem, te se lennél képes rá, bárhogyan teperne az illetõ.
De ez az önsajnáltatás annyira utálatos dolog. Szerintetek mégis ki akarja azt hallgatni a pasijától, hogy jajj de csúnya vagyok, én senkinek nem tetszek? Azok a csúnyább srácok, akiknek van barátnõjük, azért van, mert nem nyavalyognak emiatt, szórakoztatóak és természetesen a belsõ tulajdonságaik is megvannak. A külsõ tényleg fontos, de NEM MINDEN! Egy csúnyább srácnak tényleg többet kell tenni a sikerért, de egyáltalán nem lehetetlen, hiszen nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Én értem, de van olyan, aki annyira csúnya, h egyetlen lánynak se tetszik a világon. Pl. én...
Én tisztában vagyok vele, az hogy mennyire tudsz csajozni az a kinézeteden és a dumádon múlik, de inkább a dumádon, más magyarázat nincs arra hogy full gyökér emberek hogy tudnak jó nõket összeszedni.
Sex?
A kapcsolatotok elején megütötte a napi tíz szót? Egyébként meg miért vagy vele? :P
úgy látom senkinek nem jutott még eszébe megkérdezni hogy miért vagy vele?!
De miért vagy vele? Azért? De miért? Mégis mondd meg, hogy miért vagy még mindig vele?:D
szerencsétlen kérdezõXD
Nem mondod el, hogy mért vagy vele?
a helyzeteteken elgondolkozva, csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem... nem több... miért vagy vele?
Van valami jó tulajdonsága is? Ha igen - jobb-e, mint amennyire rossz a szótlansága? Ha nem - akkor miért vagy vele? Hogyan kerültetek egyáltalán össze?
...és vajon, õ miért van veled?
Elõször is: miért vagy vele? Nem csak viccbõl kérdezi mindenki. Másodszor: volt ilyen ismerõsöm, próbálkozott, akart, udvarolt, de a csókig sem jutottunk el, mert a szájába ásítottam volna az unalomtól. Rettenetesen nehéz volt elutasítani (és lerázni, mert sajnos barátnak is kevés szegény), mert amúgy jóindulatú, békés, a maga világában élõ ember, aki képtelen megérteni, hogy miért ne kellene a társasága bárkinek, akit õ annyira szeret. Rosszulesett fájdalmat okozni neki, mintha egy gyereket bántana meg az ember szándékosan. De nagy levegõt kell venned és tudatosítanod magadban, hogy nem gyerek, és nem a te dolgod boldoggá tenni azt, aki téged nem tesz boldoggá.
A kérdező hozzászólása: Ezek után már én is csak azt kérdezhetem, HOGY MIÉRT VAGYOK VELE?Ha rá jöttem szólok, nehéz megmondani neki.
A kérdező hozzászólása: Azért köszi a válaszokat.:-D
Komolyan vele vagy? Miért?
Miért vagy vele?
Keress másikat.
A kérdező hozzászólása: Sex?Azt már én nem akarom, a napi 3 szavas hozzámszólás után.
Akkor dobd, aztán dobj nekem egy privit azt majd összedobunk valamit^^:)
miért vagy vele?
Miért vagy vele?
Miért vagy vele?
miért vagy vele?:D
Hé, figyi! Tudod, semmi közöm hozzá meg ilyenek... De... Miért vagy vele? :D
Még mindig vele vagy?
Megõrülök, ha nem tudom meg, hogy... ...miért vagy vele?
Miért vagy vele?
Kérdezd meg TE töle, hogy miért van veled, ha nem kérdez töled semmit, ha nem mesél neked semmit.Lehet más nö körül jár az esze vagy csak vesztett a kedvenc focicsapata..Soha nem fogod megtudni:) Dobd ki.

Lányok! Sokan írtátok, hogy egy pasival nem volt jó, másikkal viszont igen. Ugyanazzal is lehet (stílust, szokást, stb. ) váltani?

Ha pl. a görcsöt küls? tényez? okozza, ami miatt nem úgy megy a szex, ahogy kéne, és kölcsönösen nem élvezitek, de kölcsönösen ugyanaz a vágyatok, amire kéne váltani, de a beidegz?dések, megszokások, társadalmi el?ítéletek miatt nem megy?

Legjobb válasz: Nálam ez nem így mûködik. 1. Nekem, ha valakivel nem jó, annak érzelmi okai vannak. 2. Én magasan teszek a társadalmi elõítéletekre, szóval ez a téma végképp nem játszik. 3. Azt szeretem, ha a szexualitás spontán, és nem kell tudatosan dolgozni rajta, hogy jobb legyen. Megfelelõ ember kell, és kész.:)

Nálam ez nem így mûködik. 1. Nekem, ha valakivel nem jó, annak érzelmi okai vannak. 2. Én magasan teszek a társadalmi elõítéletekre, szóval ez a téma végképp nem játszik. 3. Azt szeretem, ha a szexualitás spontán, és nem kell tudatosan dolgozni rajta, hogy jobb legyen. Megfelelõ ember kell, és kész.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!