Találatok a következő kifejezésre: Egy nem pasi is (405 db)

Van Pesten olyan disco (vagy akármi), ahol könnyen fel lehet szedni (fiatal) csajokat egy olyan pasinak is, aki nem nagy szám, és csajozni sem nagyon szokott?

Legjobb válasz: Mégis, hogy szeretnél felszedni így bárkit is? Vannak ribancok rengeteg helyen, de azok sem mennek oda hozzád, hogy "szia, nem basznál meg?". Kell oda egy kis tökösség, hogy szétrakják a lábukat azért...

Mégis, hogy szeretnél felszedni így bárkit is? Vannak ribancok rengeteg helyen, de azok sem mennek oda hozzád, hogy "szia, nem basznál meg?". Kell oda egy kis tökösség, hogy szétrakják a lábukat azért...
hát ezaz ha már magad nem tartod nagy számnak akkor a csajok se fognak. de próbálkozni lehet veszteni valód nincs.
Most azt akarjátok mondani hogy ha egy olyan fiúval aki nem nagy szám azzal leáll egy nõ akkor az egy utolsó büdös ribanc??
hát tök mindegy mennyire vagy nagy szám, ha van lóvéd akkor a Bank Dance Hallban egy este akár több gárét is megdughatsz. azokhoz csak az kell. :)
Hátszóval. sokan félreértik itt a könnyen kifejezést szerintem. A macsókra százával nyomulnak a lányok nekik az élet egy mese habbal. Viszont aki nem egy görög félisten az mit tegyen hogy vele is szóba álljon valaki?
Úristen pff sztem jobban jársz ha elmész egy k*rvához...sok hely van ahol részeg rib*ancok kelletik magukat, de õk sem azokra vágynak, akik annyira problémásak, h ilyen kérdést képesek föltenni itt.És ahogy az elõttem szóló is mondta, nem fognak ott sem odajönni h "Szia, dugunk?"Azt a helyet, ahol ez így mûködik, azt úgy hívják, h bordélyház, de ott fizetni kell ugyebár!!
A kérdező hozzászólása: Én csak kicsit tapizni akarok csajokat, meg ilyesmi :)
Van egy jó tanácsom...nem mindig jön be, de van akinek(nem is kevésnek)bejön ha jól táncolsz.És én nem a két méter távolságú táncra gondolok, hanem a simulósra, amikor a csajjal együtt mozogsz...Ne féld kicsit rázni a segged, de azért túlzásba se vidd:P Nálam ez bevált.
Te amúgy hány éves vagy??? Kicsit furcsa, h fiatal csajokat akarsz "csak tapizni" egy diszkóban, ha túl vagy a 30-on akkor beteg vagy, és diszkó helyett a pszichiátria intézményét ajánlanám inkább!
A kérdező hozzászólása: Ha akarna többet, akkor nem ellenkeznék :) . De kis tapi is jó lenne. Amúgy 21 vagyok.
elsõ válaszolónak igaza van, rengeteg ringyó van a pesti discokban, de nem fognak soha odamenni hozzád és ha hozzájuk mész, fûzni kell õket meg tökösnek lenni egy átlagos féri 20

Egy olyan pasi, akinek még nem is volt barátnője, szűz miért akar komoly kapcsolatot keresni?

Vagy ezzel hitegeti az embereket?

Legjobb válasz: Az én férjem speciel, nem akarta egy akárkivel elveszíteni a szüzességét, olyannal akarta megtenni akibe szerelmes, és az igazira várt. Velem volt együtt elõször! Sosem akart egyéjszakás kapcsolatot, kalandokat. Nem értem honnan van az a hülye általánosítás, hogy ha egy pasi szûz akkor az elsõ szex 1 perces lesz... pl nekünk az elsõ menet majdnem 1 óra volt, mert idegeskedett, izgult. A harmadikra tudta elengedni magát teljesen, akkor már kb 20 perc alatt végeztünk:) Ja és az is marhaság, hogy egy szûz pasit tanítani kell. Az én férjemnek nem kellett semmit tanítani... õ volt az egyetlen férfi aki orgazmushoz tudott juttatni, senki más! Pedig 6 pasival voltam elõtte. 27/N

Az én férjem speciel, nem akarta egy akárkivel elveszíteni a szüzességét, olyannal akarta megtenni akibe szerelmes, és az igazira várt. Velem volt együtt elõször! Sosem akart egyéjszakás kapcsolatot, kalandokat. Nem értem honnan van az a hülye általánosítás, hogy ha egy pasi szûz akkor az elsõ szex 1 perces lesz... pl nekünk az elsõ menet majdnem 1 óra volt, mert idegeskedett, izgult. A harmadikra tudta elengedni magát teljesen, akkor már kb 20 perc alatt végeztünk:) Ja és az is marhaság, hogy egy szûz pasit tanítani kell. Az én férjemnek nem kellett semmit tanítani... õ volt az egyetlen férfi aki orgazmushoz tudott juttatni, senki más! Pedig 6 pasival voltam elõtte. 27/N
mert komoly kapcsolatot akar...
Ez ilyen embereket akik felesleges dolgokon ítélkeznek, ha férfi ha nõ addig verném szíjjal míg be nem nõ a feje lágya. Aki kitalálta ezt, hogy egy szûz pasit csak tanítgatni kell, az ássa el magát a pokolig.
Így van... egy épeszû, normális ember. De ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem ilyen, az nem normális :) Csak nem értem ez mért olyan meglepõ egyeseknek. Mindenki másmilyen.
Mert nem alkalmi szexszel akarja elveszteni a szüzességét... Ez egy normális ember lehet a való életben :)
Miért ne lehetne te ribi kérdezõ? Nem mindenki olyan mint te, de ha nem világos akkor hagyjuk. Van más dolgom is.
8. És ezt a vadbaromságot kitõl hallottad?
a pasik se szeretik a szûz csajokat, mert bajlódni kell velük. na ezért..
3. Mert szerinted nem egy kapcsolatban lehet legjobban belejönni a szexbe? Amúgyis, hány nõt látsz odakint futkározni, akik egyéjszakásra egy gyorslövetû szüzet akarnak?
talán mert többre tartja a nõket mint hogy havonta ne adj isten hetente váltogatni akarja õket... és lehet hogy nem a farka hanem a szíve vezeti.... és ezzel mi is lenne a baj ?? :)
mindenki elveszti egyszer valaki elõbb és valaki késõbb, de attól hogy szûz már nem is ember és nem lehet komoly kapcsolata... nem tudom de ez olyan hülye dolog csajoktól, hogy a szûz csávókat nem szeretik... szerintem a szûz csajjal több gond van, mint egy szûz pasival, mert a csaj rinyál közben és még tudnám sorolni...
Miért baj ha szûz pasi komoly kapcsolatot akar , lehet nem akar élni inkább komoly dolgokat képzel el ez abszolut nem gond most még majd esetleg késõbb ha már élni akar és nem lehet ..
elméletileg nem hazudik, de nem értem h elõször miért nem tapasztalatokat gyûjtöget.. elég lelombozó amikor egy komoly kapcsolatban 1perces egy menet..
Miért?Nem szabad?...Vagy mi??
Talán mert alapból komoly kapcsolatot akar, azért. Most ebben mi a probléma?

Egy nő miért megy hozzá egy nem komplett pasihoz és szül neki gyereket, ha állítása szerint nem is volt soha szerelmes és most meg már csak a szenvedés van?

Egyik barátnőmről van szó. 27 éves és 20 évesen jött össze a férjével, akitől 2 év után teherbe is esett, a srác akaratára megtartották a babát és aztán hozzá is ment. A férje se volt sokkal idősebb nála akkor, kb 24 éves. A pasi valami színházrendező és olyan szinten fura, hogy már beteges. Egyszerűen olyan világképpel rendelkezik, hogy teljesen megijeszti az embereket. Nem megyek bele, a lényeg, hogy beleillene a Gyilkos Elmékbe. A lány ezt mindig is tudta, de időközben felerősödött ez a dolog és mondja is, hogy sose volt belé szerelmes, de most már úgyse tudná elhagyni. A kislányt abszolút abnormálisan neveli a pasi, már az óvodában is feltűnt az óvónéniknek. Olyanokat csinál,hogy pl. anyaszült meztelenül rohangál a házban és miközben a kicsi tévézik, ő ott akarja elkapni az asszonykát egy menetre, mondván meg kell tudnia a gyereknek, hogy "készült" (ezt a barátnőm mesélte). Az ágyban is beteg dolgokra kényszeríti a barátnőmet, ő meg nem tud mit tenni ellene. Számtalan olyan történetről tudok általa, ami tényleg durva. Fogalmam sincs, hogy ez miért jó Neki, miért hagyja, hogy teljesen hülyének nézzék a családjukat és a saját gyerekük ilyen közegben nőjön fel.

Legjobb válasz: Hát láthatjuk,hogy a pasi egy pszichiátriai beteg(igen,õrült),egy igazi õrült,nem más.Nem szabad hagyni,hogy az a kislány így nõjjön fel!Lehet,hogy a férfi fenyegeti a nõt,és így tartja sakkban. Viszont ha a nõ titokban felhívja az elmegyógyintézetet vagy egy egyszerû pszichiátert,akkor talán õk tudnak segíteni!! DE ITT MINDENKÉPP SEGÍTENI KELL!!TE IS BEJELENTHETED,SÕT NAGYON JAVASLOM,HOGY JELENTSD IS BE,mielõtt még nagyobb baj lesz.. Amúgy a nõ szerintem kapcsolatfüggõ is..a pasi meg véletlenül lehet akár nárcisztikus is..

Hát láthatjuk, hogy a pasi egy pszichiátriai beteg(igen, õrült), egy igazi õrült, nem más.Nem szabad hagyni, hogy az a kislány így nõjjön fel!Lehet, hogy a férfi fenyegeti a nõt, és így tartja sakkban. Viszont ha a nõ titokban felhívja az elmegyógyintézetet vagy egy egyszerû pszichiátert, akkor talán õk tudnak segíteni!! DE ITT MINDENKÉPP SEGÍTENI KELL!!TE IS BEJELENTHETED, SÕT NAGYON JAVASLOM, HOGY JELENTSD IS BE, mielõtt még nagyobb baj lesz.. Amúgy a nõ szerintem kapcsolatfüggõ is..a pasi meg véletlenül lehet akár nárcisztikus is..
mesélnél hogy mégis milyen fura dolgokat szokott még csinálni a pasi, mert nem bírom elképzelni
húúú ez komoly
HM? Mi a baja a gyereknek? Te ebben a történtben hol vagy? Te vagy a feleség? Ha nem akkor mi közöd a másik emberhez? Ha veszélyezteti a gyereket akkor jelentsd fel, tarthatsz igényt a nevelésére is.
Ha ez ennyire gáz, akkor nem kéne elválni?
Ki kell tudódnia, hogy a pasi milyen beteg dolgokra kényszeríti a barátnõjét és hogy miket csinál. Legyen belõle pletyka. Bár szegény barátnõdnek nem biztos, hogy az jó lenne, de a pasit biztos felrázná. Kivéve, ha tényleg egy õrült.

Miért olyan jó érzés egy puncinak az orgazmus akkor is ha nem pasi nélkül csinálja, hanem a puncijához odatesz egy párnát és előre hátra mozgatja a punciját?

Legjobb válasz: "akkor is ha nem pasi nélkül csinálja, hanem a puncijához odatesz egy párnát..." na akkor most te azt írtad, hogy nem pasi nélkül, tehát pasival... akkor minek a párna??

"akkor is ha nem pasi nélkül csinálja, hanem a puncijához odatesz egy párnát..." na akkor most te azt írtad, hogy nem pasi nélkül, tehát pasival... akkor minek a párna??
Szar lehet neked h ha a pasival való szex számodra csak bénázás meg rossz mozdulat. Hány éves vagy???
22 vagyok menyasszony és a párommal élvezem a világon a legjobban a szexet. Semmi bénázás. Minden nagyon jó. Tényleg jobb lehet neked h ha bénázik a férjed XD És arról meg ne állapítsd meg h mien vagyok h ide írok mert te is ugyan ezt teszed.
Mert akkor is ingerelve van és az is jó érzés, de közel nem olyan mint egy pasival
Nekem pl pasi nélkül jobb fizikailag. Nincs bénázás, rossz mozdulatok.
25 vagyok, és házas. És, kösz, valószínûleg jobb nekem, mint neked, mert te itt éled ki a kis frusztráltságodat.
Hát akinek pasi nélkül jobb a sex annak csak annyit tudok javasolni hogy menjen apácának! És veresse magát korbáccsal az alagsorban.. :DD
Nem tudom, miért olyan jó érzés neki.... Amúgy Puncit kérdezted már? Lehet jobban tudja.
A puncit nem lehet elõre hátra mozgatni, miért nem figyeltél a biológia órán? Amire te gondolsz az a csípõ. A punci az nem mozgatható, de majd 10 év múlva a 18.szülinapodra már lehet hogy fogsz látni igaziból is és akkor meglátod.

Lányok! Ha ti szerelmesek vagytok egy elérhetetlen pasiba, akinek barátnője is van, attól még nyitottak vagytok egy kapcsolatra, vagy csak arra a pasira koncentráltok még ha nem is lehet a tietek?

Legjobb válasz: Én is nyitott voltam, de nem sok sikerrel. Jártunk pár hónapot, de ha találkoztam azzal a bizonyos pasival beszélgettünk akkor máris ugyanott voltam ahol elõtte és Õt akartam. Szóval szerintem próbálkozni lehet, de ha tényleg szeretnéd a másikat aki elérhetetlen(jelenleg) akkor nem fog mûködni. De lehet hogy nincs igazam.

Én is nyitott voltam, de nem sok sikerrel. Jártunk pár hónapot, de ha találkoztam azzal a bizonyos pasival beszélgettünk akkor máris ugyanott voltam ahol elõtte és Õt akartam. Szóval szerintem próbálkozni lehet, de ha tényleg szeretnéd a másikat aki elérhetetlen(jelenleg) akkor nem fog mûködni. De lehet hogy nincs igazam.
Eddig mindig nyitott voltam.Addig se koncentráltam arra a bizonyos elérhetetlen férfira.
Én nyitott vagyok, de ha nagyon szerelmes vagyok valakibe, de tudom, hogy elérhetetlen, akkor az még ott fog járni a gondolataimban. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni.
A kérdező hozzászólása: nem én vagyok a lány, hanem a másik pasi
Én ebben a helyzetben vagyok. Nem egészen elérhetetlen a fiú, mivel tudom, hogy tavaly szeretett, randizgattunk is, megcsókolt...stb. Hosszú történet, hogy miért, de vége szakadt. Most van barátnõje, de hiszek abban, hogy nem sokáig, és akkor elmondom a fiúnak, hogy még mindig szeretem. Csak rá koncentrálok, nem vagyok nyitott. Pontosabban nem nézegetem a pasikat, nem keresgélek. Ha az ölembe hullana egy hatalmas szerelem, max akkor lennék nyitott. De mivel ez nem hiszem, hogy bekövetkezik, egyedül maradok, ameddig így érzek. Ennek így kell lennie.:)

Van pasim, de közben megismerkedtem egy másik sráccal is és most nem tudom, mit tegyek? Szakítsak a pasimmal vagy sem?

Az a helyzet, hogy van már barátom kb fél éve, és amióta járunk, még nem feküdtünk le egymással, mert én még szűz vagyok (vagyis voltam), és a barátom nem akart sürgetni, azt mondta, hogy vár rám, amíg úgy érzem, hogy készen állok erre. És ez tök jó, meg minden, nagyon szeretem is, meg érzem, hogy ő is szeret, nagyon figyelmes velem, sokszor bókol, szokott kedveskedni ilyen kis apróságokkal, pl hétvégén ha náluk vagyok, előbb felkel mint én és csinál nekem reggelit, meg csak úgy vesz nekem virágot, pedig nincs is ünnep, mert azt mondja, hogy meglátta a virágosnál és rám gondolt, meg ilyenek. Szeret nekem örömet szerezni, szóval tényleg nagyon aranyos és rendes. Szóval még nem feküdtünk le, de petting már volt, meg tapizás, amikor együtt aludtunk, viszont még nem szexeltünk. Na, és hát itt jön a bonyodalom, hogy kb 2 hónapja megismertem egy srácot a buliban, aki marha jófej, vicces, nagyon laza, és tök jókat dumálunk, rengeteget nevetünk, mindig felvidít, nagyon jól érzem magam vele, meg minden. Csak hát ő kicsivel többet is akart, elkezdett nyomulni, és annyira jófej meg laza, és annyira élvezem a társaságát, meg minden, és tök jó, mert vele minden más. Minden olyan izgalmas, meg pörgős, minden buliban benne van, egy csomószor elvitt engem ide-oda, ahová szerettem volna (van saját kocsija is!), vagy hazahozott buliból, ha már elment az utolsó buszom, gyakorlatilag mindig fizet nekem mindent, és ez tök jól esik, hogy ennyire figyelmes meg minden. Van köztünk egy ilyen bizonyos szikra, valami pezsgés, nem tudom máshogy megmagyarázni, de egyszerűen minden olyan más vele, sokkal szenvedélyesebb a kapcsolatom ezzel a sráccal, mint amilyen a barátommal valaha is volt. A barátom is nagyon kedves és tudom, hogy szeret, de ő nem ilyen izgalmas. Vele nem annyira lehet elmenni bulikba, inkább ülne velem otthon, hogy nézzünk filmet, meg csinál nekem vacsit, de nekem ez néha unalmas. Meg múltkor is kaptam egy Svarowksi kristályos fülbevalót ettől a sráctól, és amikor láttam az árát, hát teljesen kihűltem, mert nagyon drága volt, és tudom, hogy ilyet a barátom sose engedhetne meg magának, hogy megvegye, mert ő nem olyan tehetős, mint ez a srác. A srác is, meg a szülei is eléggé jómódúak, és hát bevallom, jól esett, hogy rám szánta ezt a pénzt, mert a barátom ilyet sose engedhetne meg magának. Tőle eddig csak bizsut kaptam... és annak is örültem, de azért ez mégis más, ha egy Swarovksi kristály ékszert kap az ember. De attól még a barátom is nagyon aranyos persze, meg minden, csak hát, azért ez most nagyon jól esett ettől a sráctól, hogy ilyen figyelmes volt. :) Nem sokkal előtte meséltem ugyanis a srácnak, hogy mennyire tetszenek nekem ezek az ékszerek, csak kár, hogy ilyen drágák... és jól esett, hogy emlékezett erre és megvette nekem csak pusztán figyelmességből, még akkor is, ha drága (jó, neki mondjuk nem annyira, mert jól megy nekik). És hát itt jön a lényeg. Szóval a előző hétvégén nagyon nagy buli volt, ezzel a sráccal mentünk, és hát eléggé sokat ittam, és végül is amikor hazavitt, akkor lefeküdtem vele. Amit végül is nem bántam meg, de most azért bánt egy kicsit a lelkiismeret, hogy szerencsétlen barátommal mi legyen, mert ő már ugye fél éve várt rám, hogy majd vele fogom elveszíteni a szüzességem, és hát nem szeretném elmondani neki, hogy mi történt, viszont most azt se tudom, hogy mi legyen. Maradjak vele, és szakítsak ezzel a sráccal? Vagy inkább szakítsak a barátommal és próbáljuk meg ezzel a fiúval, hátha működne? Nagyon szenvedélyes vele minden, csak nem tudom, mi lesz később. De most minden jó. Csak a barátomat sajnálom kicsit... Mit csináljak? Melyiküket válasszam? Vagy most szerintetek mi lenne a helyes döntés ebben a helyzetben? 17/L (barátom 18/F, srác 22/F)

Legjobb válasz: Pontozz le nyugodtan, ha akarsz, de ezt akkor is el kell mondanom. Ritka nagy r.banc vagy! Van egy kedves, aranyos barátod, aki szeret, megbecsül és mindent megad neked, amit tud, erre te félrek.rsz egy másik sráccal (illetve csak vele k.rsz) csak azért, mert hû de menõ, van kocsija és sok pénze? Lényegében eladtad magad egy tetves fülbevalóért. Ennyit is érsz! Baromi gyorsan szakíts a barátoddal, mert szegény srác ennél sokkal jobbat érdemel. A gazdag sráccal meg nyugodtan összejöhetsz, megérdemled. Pár hét múlva úgy is dob egy másik kis ribiért... 26N

Annyira felháborított ez a kérdés, hogy nem is olvastam végig. Nekem az jön le, hogy szeretnéd a másik srácba belemagyarázni mindenáron, hogy milyen laza meg jófej, ez lehet is, hogy így van, de arra nem gondolsz, hogy könnyebben laza meg pörgõs valaki ha nem kell agyalnia a pénzen, mert szülõk mindent aláraknak. Ez a van saját kocsija, meg swarowski cucc meg mindent fizet szöveg elárulja, hogy éretlen vagy, vagy csak olyan mint a legtöbb nõ. Komolyan nem hittem volna, hogy a pénz ennyire megváltoztat embereket. Nem akarok ezt elhinni.
pfff az olyanok miatt mint te, ócsárolják a férfiak a nõi nemet, pedig te még a 18-at sem töltötted be. én a helyedben minél hamarabb szakítanék a barátoddal és õszintén elmondanám neki, mi a helyzet, hogy megtudja milyen is vagy valójában. itt nem kell magadat védened, azzal csak még szánalmasabbá tennéd magad. bár ennél jobban már nem igen lehet. sok boldogságot neked meg az új pasidnak
Ha szeretted a barátod miért csaltad meg? Én ezt nem tudom felfogni se nõnél sem pasinál ha szereti valaki a barátját/barátnõjét mi a f*szomért csalja meg?!
Ne kínozd tovább szerencsétlen "barátodat", ne hazudj neki tovább. Szakíts vele, jobbat érdemel nálad.
Ne haragudj, de elég bután kezelted a helyzetet. 1. Te eladtad a tested és a lelked. Ne haragudj meg, de tényleg. A srácnak aprópénz volt a rád költött lóvé, nem is biztos, hogy õ dolgozott meg érte és te ezt úgy értékelted, hogy Hú van autója és Hú vett Swarovskit. Pénze van bulira is, könnyû úgy lazának lenni! 2. a pasid rendes volt, elfogadta, hogy még nem akarod, majd Mégis akartad, de mással! Ez aljas hátbadöfés 3. A pasid szeret, ez a srác pedig csak a lyukra ment és addig tömjénezett, amíg meg is kapott. Szerintem ne maradj a sráccal, mert nem lesz mindig ilyen kedves veled, fõleg, hogy már megkapott. A pasidtól kérj bocsánatot, vagy szakíts vele, vagy õ fog kidobni, én biztosan kidobnálak. Nem vagyok egy haragvó típus, de te olyan aljasuk hátbadöfted, hogy arra bocsánat aligha van, párkapcsolat biztos nincsen. Szerintem kicsit nézz magadba és pasi nélkül legyél egy ideig. Nem direkt módon kaptál pénzt a szexért, de lényegében így is a k*rvája lettél valakinek és közben halálosan megbántottad azt az embert, aki igazán mélyen szeretett és tisztelt.
Pontozz le nyugodtan, ha akarsz, de ezt akkor is el kell mondanom. Ritka nagy r.banc vagy! Van egy kedves, aranyos barátod, aki szeret, megbecsül és mindent megad neked, amit tud, erre te félrek.rsz egy másik sráccal (illetve csak vele k.rsz) csak azért, mert hû de menõ, van kocsija és sok pénze? Lényegében eladtad magad egy tetves fülbevalóért. Ennyit is érsz! Baromi gyorsan szakíts a barátoddal, mert szegény srác ennél sokkal jobbat érdemel. A gazdag sráccal meg nyugodtan összejöhetsz, megérdemled. Pár hét múlva úgy is dob egy másik kis ribiért... 26N
Egy anyagias sz.uka vagy, akit el kellene ásni a kert végébe. Már ne haragudj meg.
Komolyan az ilyen emberek miatt tennék úgy, mint Chris McCandless, aki világgá ment Alaszkába a vadonba. Sajnos meghalt, pedig klasszisokkal jobb ember lehetett, mint a kérdezõ. Hihetetlen vagy. És a leg gázabb, hogy az ilyen kis nyomi, kötsög saját verdás tuningkötsögök még élvezik is azt, hogy az ilyen lányok adják alájuk a lovat. [email protected]átok meg mind.
A részegség nem mentség:) és ha mondjuk részegen megölsz valakit? csak példa, de az se mentesít a tetteid alól. Mellesleg énis voltam már totálrészeg hogy azt se tudtam holvagyok, de hiába nyomult egy csaj, annyi akkor is volt bennem hogy közöljem vele hogy van barátnõm és soha nem csalnám meg. Emberileg egy hatalmas 0-a vagy, lásd be végre szépen.
Tudod mi a vicces az egeszben? Hogy a baratod mindezt mastol fogja megtudni :)
A kérdező hozzászólása: Ittas voltam. Nem gondolkoztam. Hidd el, hogy eredetileg nem így terveztem. Nem úgy mentem el a buliba, hogy na, én akkor ma este lefekszem ezzel a sráccal. Ez csak úgy jött, a buli hevében, teljesen spontán és felelõtlenül. Nem gondoltam bele abba, hogy milyen következményei lesznek. NEM TERVEZTEM EL ELÕRE! Hiba volt. Ennél fogva, nem tudtam elõre szakítani a barátommal, mert természetesen eredetileg vele szerettem volna elveszíteni, és egyáltalán nem sejtettem, hogy ez fog történni. Úgyhogy a hozzád hasonló "erkölcsös" emberek remélem felfogják, hogy szeretem a barátomat, és vele akartam lefeküdni, de hibáztam! Nem azért nem szakítottam vele, mert egy dög vagyok, hanem mert én sem így terveztem, és még egyszer mondom: részeg voltam, nem gondolkoztam!
Már csak az a kár hogy nem estél teherbe, akkor 1 életre megtanultad volna a leckét. És ne beszélj hülyeséget, ne magadat állítsd be áldozatnak hanem ásd el magad, jobban jár vele a világ. Én sosem csalnám meg a párom, hameg mással akarnék ágyba bújni, lenne bennem annyi gerinc hogy elõtte szakítok a párommal, de szeretem és nemtennék ilyet soha. Ez a különbség egy normális ember meg egy ilyen korcs között mint te.
A kérdező hozzászólása: Azt elõre nem tudhatod, hogy te SOHA nem kerülsz majd ilyen helyzetbe, kedves 26N. Én se hittem volna, hogy így alakul, és meg voltam róla gyõzõdve, hogy velem ilyen soha nem fordulhat elõ. Aztán mégis... az élet kiszámíthatatlan, néha történnek velünk olyan dolgok, amiket nem látunk elõre, vagy sose gondoltuk volna, hogy meg fognak történni, és bizony néhány ilyen dolog olyan, amit utólag az ember megbán... de azt nem mondhatod, hogy veled ez semmiképpen sem fog megtörténni. Ki tudja? Lehet, hogy holnap, a nagy szombat esti lázban rád jön valami és kész, máris ott a galiba! Kívánom, hogy egyszer, csak egyetlen egyszer kerülj az én helyzetembe és éld át azt, amit én, hogy megtudd, milyen az, amikor hibázol egyet, és ezért rögtön mindenki a torkodnak ugrik!! Nagyon örülök és gratulálok hozzá, hogy te ilyen szentéletû vagy, de sajnos nem lehet mindenki ilyen tökéletes, mint te! Ami meg a randizást illeti, nem, én nem randiztam ezzel a sráccal, elnézést, ha félreérthetõ voltam. 2 hónapja ismertem meg, elvileg csak barátok/haverok voltunk, és õ nyomult rám. De ennyi. Nem találkozgattam vele. Ha mentünk is együtt bulizni, ott is mindig többen voltunk. A srác a baráti társaságunkhoz tartozik, ott ismertem meg, az egyik barátnõm pasijának a tesója. Ennyi. Kettesben is csak akkor voltunk, ha mondjuk mentünk bulizni, és mondta, hogy akkor engem összeszed, mert útba esik neki és elvisz kocsival. Meg ugyanígy haza is hozott. A buliban fizette nekem az italt. Nem mentünk el együtt randizni soha!
huu....tudod, itt nem csak arról az "egyetlen szerencsétlen kis hibáról" van szó. 2 hónapon át randiztál egy másik sráccal a barátod mellett. nem tudom te hogy vagy vele, de ezt nehezen tudnám szerencsétlen kis hibának nevezni. ribanc dolgokat mûvelsz. szakíts a barátoddal. ha annyira szeretnéd, nem lenne másik srác.
Nem, én nem voltam még ilyen helyzetben én SOHA nem is leszek, mert nekem van erkölcsi tartásom és még pénzért sem lehet megvenni. Szóval tényleg nem tudlak megérteni. Egyébként pedig mindenki adott neked tanácsot: Hagyd ott a barátodat! Hogy ez neked nem jó? Hát sajnálom, ezt Te rontottad el! Ne gyere azzal, hogy fiatal vagy, meg ittas voltál, meg hasonlók. Nagyon ronda dolgot mûveltél, ne várd hogy bárki is együtt érezzen veled, vagy megsajnáljon! Igen is szakíts a barátoddal, mert nálad sokkal jobban érdemel! Egyébként pedig felesleges eltitkolnod, a dolgok visszaszállnak ránk... Ha nem is most, de elõbb-utóbb ki fog derülni, ebben biztos vagyok (találkoztam már hasonló esettel). Ha már megtetted, vállald érte a felelõsséget, ennyi! 26N
á végülis nemaz...xD kérdezõ, a nõ szót ne használd magadra többet, életed végéig a ribanc jelzõ illet meg:)
ne bántsátok már.. írta hogy nem a pénzre ment oké a barátját megcsalta meg nem vele feküdt le de azért nem kéne le ribancozni
te nyomorék pénzéhes ribanc, az ilyenek mint te arra valók hogy megrakják õket azt ott haggyák, kivánok sok ilyet az életedre, a barátodat sajnálom
A kérdező hozzászólása: Majd csak lesz valahogy... és az meg nem igaz, hogy nem fogadom meg a tanácsokat (az ÉRTELMES tanácsokat!!), de aki csak annyit ír, hogy "Ritka nagy r.ibanc vagy!" meg lek*rváz, ócsárol, miközben nem is ismer, és nem volt még az én helyzetemben, annak a fröcsögését (tanácsnak nem is nevezném, hiszen nem tanácsol semmi hasznosat, csak hogy "ássam el magam" meg hasonlók), nem vagyok köteles se megfogadni, se eltûrni. Ha ettõl buta vagyok, meg pszichológus kellene szerintetek, hát akkor legyen, de nehogy már egy idegen, arc nélküli senki oktasson engem ki arról, hogy mit csináljak! Segítséget kértem! Tanácsot kértem! Nem kioktatást, gonosz megjegyzéseket és rágalmazást! Köszönöm, de azt tartsa meg mindenki magának! A NORMÁLIS, és ÉRTELMES tanácsokat persze szívesen meghallgatom, sõt, valószínûleg meg is fogadom, de akin azt látom, hogy direkt csak olyasmit ír nekem, amivel nem hogy nem segít nekem, de még tovább akarja általa rontani a helyzetemet, és egyáltalán nem az érdekli, hogy segítsen nekem, hanem hogy még nagyobb bajba kerüljek, mert azt szeretné, ha nekem rossz lenne (mert elítél valamiért, ami ugyanúgy megeshetett volna vele is!!), na, azt tényleg nem fogom megfogadni, már bocsánat!
sajnállak egy részrõl téged mert biztos szar helyzetben vagy most.. de más részrõl nem mert szegény barátodat így megcsalni hát.. majd most ahogy írták elõttem nem titkolhatod el örökké és majd a bûntudatod is lesz amit nem fogsz magadban tartani sokáig...
Legalább ne hazudj kiscsillag... "szeretem a barátomat" Nem, nem szereted. Ha szeretnéd akkor nem csaltad volna meg semmilyen körülmények között.
Ez csak egy kamu kérdés, de akkor játsszunk! És ha a barátod feküdne le egy lánnyal, majd hallgatná el, akkor az jó lenne? Persze te nem tudsz róla, nyílván nem tudhatod. Csak tegyük fel a kérdést. Vagy ha 2 év múlva bevallaná, hogy 1, 5 éve elment egy prostihoz. Hm?
És most mi van? a pénzes gyerek kúrogat a pasid meg hülyíted?
Tudod kislány, nem az a r.banc, aki sokmindenkivel lefekszik, ez nem ettõl függ. Hanem a viselkedéstõl. Egy gerinctelen, semmilyen ember vagy, kislány. Fõleg, hogy ilyen sokáig húztad a barátod agyát. Nem, nem az a legjobb neki, hogy eltitkolod az igazságot. Hanem ha elmondod neki a tényeket, és megadod neki a választási lehetõséget, az igazság ismeretében. Ez sokkal emberibb. És ásd el magad, megszégyeníted a saját nememet. Szánalmas egy ember vagy, nõnek sem neveznélek.
Kis rossz [email protected]
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem választottam közülük, viszont a barátom kezd gyanakodni, hogy van valaki más is... de mit tegyek, mindkettõjüket szeretem, egyikükrõl sem akarok lemondani!!! :S Próbálom titkolni a barátom elõl, hogy van a másik srác, de így is féltékeny... illetve tud róla, hogy van, csak õ úgy tudja, hogy csak egy nagyon jó haverom és eddig ezt el is fogadta, hogy mi jóban vagyunk, de mostanában kezd féltékeny lenni rá és szeretné, ha kevesebbet találkoznánk, de én vele is szeretek lenni meg a barátommal is, és nem tudom, hogy most mi legyen. :SS
Ha a barátoddal unalmas és neked ez a srác a nagy menõ a laza a jó dumájú, akkor mirõl beszélünk itt? Miért nem mondtad meg a pasidnak elsõ perctõl, hogy bocsi de neked más az érdeklõdési köröd és legyen vége! Biztos jobban megértette vna, mint ezt amit mûveltél! Egyébként meg miért fogadtad el a sráctól a fülbevalót? Ha vki szereti a párját, biztos h nem fogadja el... Nem tudom te mit szóltál vna hozzá ha egy csaj a pasidnak csak úgy megajándékozza vmi értékesebb dologgal?! Nem értem a gondolkodás menetedet de mindegy is! Mondj el mindent a pasidnak, aztán hagyd békén szegényt! Rossz lesz neki biztos, de majd idõvel talál egy olyan lányt aki szeretni fogja és megbecsüli!
Hát én úgy vagyok az ilyen helyzetekkel, h ha 2 pasi közül kell váalsztani, akk mindig a 2.at kell választani, mert ha igazán szeretted volna az elsõt, akk nem engedtél volna a csábításnak. Vagyis a te érdekedben is mondom, de ha jobban belegondolok inkább a 'barátod' érdekében tanácsolom, h szakíts vele. Elõször is, mert elõbb-utóbb biztos szakítanál vele, csak az a kérdés, h most, amíg csak 1szer csaltadd meg, vagy késõbb pár hónap múlva, amikor már rendszeres szeretõd van... Másodszorra azért, mert jobbat érdemel a 'barátod'. Harmadszorra, mert az a 22 éves sráccal pörgõs az élet, és azért 17 évesen jobba pörgés, bulizás mint az otthon ülés és tv-zés.. De azért mindenképp készülj fel lelkileg arra a lehetõségre, h hamarosan dob a 22 éves hapsi, és csak kihasznált. Nem mondom, h feltétlen így lesz, sõt kívánom, h ne így legyen, de azért az ilyen típusú pasiknál ez elõ szokott fordulni. (19/L)
Nõk.....
Nem olvastam végig a válaszokat, de ennek a kérdésnek, nagyon erõs kamu szaga van :D
kár volt megszületned is, pff
"nem kívánok egyebet csak egy tigris tank tapossa ki a beledet :) " amúgy komolyra fordítva sztem ez csak uszításként írta ki vki sztem ilyen nincs, de ha mégis akkor a fenti idézet remélem valóra válik :D
Turmix, tevagy az? :)
A kérdező hozzászólása: Nem a pénzre megyek, de ezt már írtam többször is. Nem fogom még egyszer leírni. Csak nem tudom, mit csináljak és kész. A barátommal néha úgy érzem, hogy unalmas. Ezzel a sráccal meg pörgõsebb, izgalmasabb minden. De attól még szeretem a barátomat, és a srácnak se a pénze kell, csak ez az élmény, hogy ennyi mindent megtehet, megengedhet magának, hogy ilyen laza és ennek én is része lehetek. Ennyi.
A véleményemet megtartom magamnak, de szerintem mond el a barátodnak és ha megbocsájt csókold még a lába nyomát is. Ha ezek után esetleg még egyszer elõfordulna ilyen veled (úgy is elõ fog fordulni) akkor csak magát hibáztathatja , hogy megbocsájtott és talán egy egész életre tanul belõle.
Ja és egyértelmûen a pénzre mentél kérdezõ. Hisz mást se lehetett olvasni csak azt, hogy az a f*sza gyerek milyen pénzes.
Valaki nem tud eladó lucfenyõt?
te menthetetlenül hülye vagy és el várod másoktól, hogy ne beszéljenek így rólad. egyébként meg azt csinálsz amit akarsz. szerencsére nem a mi dolgunk veled megbirkózni. kiírsz ide egy kérdést, segítséget kérsz, de leszarod, amit mások írnak neked, mert úgy is azt fogod csinálni amit akarsz ráadásul meg is sértõdsz. kérdem én: MINEK VAGY TE FENT GYAKORIN??
A kérdező hozzászólása: Azért nem szeretném neki elmondani, mert nem akarom, hogy fájjon neki. Ha együtt maradunk, akkor nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mármint, akkor oda lenne a bizalom, és hát anélkül nem mûködik egy kapcsolat sem. Még ha meg is bocsátana, akkor is mindig ott lenne benne a szálka, és szeretném ettõl megóvni... Neki is úgy lesz jobb, ha eltitkolom. Mármint, akkor õ sem fog õrlõdni, hogy esetleg õ nem volt nekem elég jó, vagy hogy nem adott meg nekem mindent, mert ez nem így van, pontosan tudom, hogy õ nagyon jó ember, és nem szeretném, ha magát okolná az én félrelépésem miatt. Nekem az a legfontosabb, hogy meglegyen a lelkibékéje. Ha meg nem maradunk együtt, akkor igen, el fogom neki mondani, hogy egy másik srác miatt, de azt akkor se mondom el neki, hogy már le is feküdtem vele... nem tenném ki a barátomat ennek. :S Ami meg a ribizést illeti, attól, hogy egyetlen egyszer elõfordult ilyen, attól még nem kell azonnal ribancozni... nem feküdtem le minden jött-ment emberrel, nem állok le dugni boldog-boldogtalannal, basszus, egészen idáig szûz voltam!! Most akkor tényleg, miért kell itt ócsárolni? :S
És ezek után csodálkozol, ha azt mondják rád, számító k*rva vagy. Ahogy olvastam a történeted, akarva-akaratlanul is szembe tûnt, hogy folyamatosan azt hangsúlyozod, kitõl mit kapsz. Egyetlen egyszer sem írtad le, hogy szereted a barátod, vagy éppen a másikat. És, ha úgy tetszik, a "másik srác" kvázi megvette a szüzességed. Megfûzött, elhalmozott ajándékokkal -mert ugye megteheti- és te ágyba bújtál vele. Miközben a barátodnak, aki félévet várt rád (ami lássuk be, sokat jelent) errõl halvány lila gõze sincs, ezért téged "egy kicsit bánt a lelkiismeret". A barátod jobbat érdemel, a gazdagabb meg úgyis lecserélni, amint lehetõsége adódik.
Persze, nem a pénz miatt... "egy csomószor elvitt engem ide-oda, ahová szerettem volna (van saját kocsija is!), " "gyakorlatilag mindig fizet nekem mindent, " " kaptam egy Svarowksi kristályos fülbevalót" "A srác is, meg a szülei is eléggé jómódúak, és hát bevallom, jól esett, hogy rám szánta ezt a pénzt, mert a barátom ilyet sose engedhetne meg magának. Tõle eddig csak bizsut kaptam... és annak is örültem, de azért ez mégis más, ha egy Swarovksi kristály ékszert kap az ember. " Ha valóban nem a pénze miatt, akkor szükségszerû volt a leírásban ezekre külön hangsúlyt fektetni? "meg csinál nekem vacsit, de nekem ez néha unalmas. " És mondd csak, a seggét is pénzzel törlõ herceged csinálna vajon neked? Tudna fõzni egy nyamvadt teát? És akkor ilyen sztorik ismeretében próbáljon egy átlagos, középszerû srác barátnõt szerezni...
Te nem ribanc vagy hanem K*RVA! És hagyd szegény srácot, elég gerinctelen vagy.
Hagyd a barátodat szerintem!Ne okoz neki fájdalmat!Már bocs de elég nagy r*banc vagy! A barátod mindent megtenne érted te meg átbasztad és elmentél ezzel a pénzes köcsögel!Ásd el magad!Mi rosszat tett neked a barátod h átk*rtad?Irtad h mindent megad neked!Nem a pénz miatt szeretünk valakit!De te igen!!!Én elsülyednék szégyenemben ha ilyent tennék!!TE RIBI VAGY!
és kérem szépen bebizonyítottad, hogy van ennél lejjebb. a barátoddal együtt maradnál de annyi gerinc nincs benned, hogy bevalld, mit tettél. sajnálom szegényt, de nagyon. õ várt is rád, te meg még az igazsággal sem tiszteled meg. amúgy pedig lehet hogy nem a pasi pénzéért feküdtél le vele, de nagyon is imponál neked, hogy a pénzét rád költi. ezzel is összehasonlítod a barátoddal. ráadásul erõsen hangsúlyozod, hogy mennyire tehetõs a srác, vagyis mégis érdekel a pénz.
9-es vagyok megint: Nézd, sose felejtem el, egy haverom apja féltette egy bulitól a haveromat, és amikor elvitt minket, azt mondta halkan a fiának: Fiam, ne idd hülyére magad. Ne igyál! Persze ivott, de nem készült el úgy, mint korábban, mert az apja kérte rá. Nézd, gyenge kifogás az alkoholra fogni bármit is. Érdekes, amikor én vedelek, mindig tudom hol a határ, és mindig emlékszem arra, hogy mit csináltam. Egyszerûen nem tudom elképzelni magam úgy kiütve, hogy erre fogjam, hogy nem emlékszem mi volt meg a pia miatt volt. Sajnálom szegény barátodat. Azért mert nem becsülöd meg, tanulnod kéne az élettõl még. Nem kívánom, de majd te is megkapod a magad pofonjait és észhez térsz. Nem a szenvedélyt sajnálom tõled, hanem a módját kifogásolom, ahogy megéled.
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkoztam, hogy hát ugye mindenképpen választanom kell a két fiú között, mert ez nem mehet így örökre, hogy mindkettõvel legyek, de ha a barátommal maradok, akkor mindenképpen el szeretném titkolni elõle. Nem akarom, hogy kiderüljön, hogy másnak adtam a szüzességemet... Viszont azt nem tudom, hogy ezt meg lehet állapítani az együttlét során? Mármint ha a barátommal is lefekszem, akkor esetleg észreveheti, hogy már nem vagyok szûz?
A pénzes csávóval össze fogsz jönni? Mikor akarod elmondani a barátodnak? vagy ahoz már nincs elég merszed?
Bujj el.
A kérdező hozzászólása: Nem adtam el magam, nem a pénze miatt feküdtem le vele, és nem is a fülbevaló miatt, vagy a kocsija miatt. Egyrészt ittas voltam, de tudom, hogy erre nem lehet ráfogni semmit, szóval nyilván akartam is valahol mélyen ezt az egészet, és ezért nem fogom ráfogni arra, hogy be voltam rúgva. De azért ne felejtsük el, hogy ilyenkor a gátlások is eléggé oldódnak, nem fogtam fel, hogy milyen következményei lesznek, nem gondolkodtam, csak úgy megtörtént. És hát igen, ez van. Sajnálom. Ettõl függetlenül jó volt, szép élmény volt, szóval nem mondhatom azt se, hogy megbántam. De tény, hogy lelkiismeret furdalásom van a barátom miatt. Tényleg vele kellett volna megtörténnie, vele kellett volna lefeküdnöm elõször, ha már várt rám, nem ezzel a sráccal. És nem, ezt a srácot nem a pénze miatt szeretem, hanem mert vele annyira szenvedélyes, pörgõs minden, ott van köztünk a szikra, és egyszerûen izzik a levegõ, ha vele vagyok. A barátomat is szeretem, de ez más. És nem hiszem, hogy ennek a srácnak csak arra kellettem volna, mert azóta is keresett többször, hívott is, meg írt egy csomó smst, hogy hiányzom neki, állandóan csak rám gondol, meg hogy szeretne velem lenni, stb.
Szerintem mond meg a barátodnak hogy megcsaltad. miután lefeküdtél ezzel a sráccal utána keresett? hogy viselkedett? nem vetted észre rajta hogy csak arra kellettél neki?
A kérdező hozzászólása: Nem, azóta is ugyanúgy keresett, mint elõtte, a héten többször is beszéltünk. Meg egy csomó sms-t írt, hogy jó volt velem, és hogy hiányzom neki, meg köszöni a hétvégét, és hogy minden nap gondol rám, meg ilyenek.
Ez tipikus példája annak, amikor a hülyeség és az akaraterõ párosul.
Azért vagy ribanc mert ennek a srácnak úgy odaadtad magad hogy volt pasid, még szûz voltál és még alig ismerted.
mert végtelenül éretlen és buta vagy a korodhoz képest is. ráadásul magadnak és másoknak is beakarod beszélni, hogy téged csak a barátod lelki békéje és boldogsága érdekel, holott te is tudod jól, hogy csak nem akarod lejáratni magad elõtte és azt se akarod hogy ott hagyjon. és ha igazán szeretnéd hagynád, hogy eldöntse az igazság alapján, hogy veled akar-e maradni vagy sem. ehelyett te eldöntöd helyette. ribanc nem vagy, csak kegyetlenül önzõ és továbbra is csak magad véded
Sokkal éretlenebb vagy, mint gondoltam. "...ha egyszerûen besöpörhetem akár a szõnyeg alá is, mintha meg se történt volna?" Egy ekkora hibát nem tudsz eltüntetni. Lehet, hogy nem most, de az idõ elõre haladtával vissza fog ütni, és hidd el, az nagy pofon lesz. Mi van, ha a barátodnak majd az elsõ alkalomkor föltûnik, hogy "használt" vagy? Vagy esetleg a gazdag hapsid annyira mégsem megbízható, és esetleg kiadja valakinek? A bûntudat pedig, minél tovább fojtod el, annál inkább fog mardosni.
A kérdező hozzászólása: Hát, ezt igazság szerint nem tudom, de mindenesetre nagyon bízom benne. Fogalmam sincs, hogy egy pasi mit érez együttlétkor, szóval... fiúk, ti érzitek azt, hogy ott van-e a szûzhártyánk, vagy sem? Mert azt tudom, hogy nem mindenki vérzik, úgyhogy ezzel lebukni biztosan nem fogok. Esetleg azt mondom neki, hogy biztosan sportolás közben szakadt el, mert hallottam már ilyenrõl is, és ha mást nem, ezt még mindig fel tudom használni... De remélem, hogy nem fogja észrevenni.
Utolsó kommentem, mert reménytelen eset vagy. Pedig kevés emberre mondom, hogy reménytelen eset. "egyszerûen besöpörhetem akár a szõnyeg alá is, mintha meg se történt volna?" Amit besöpörsz, a felszínrõl eltûnik, de ott marad lent. Már ha érted. Én itt végeztem. Küldjétek pszichológushoz a kérdezõt.
Szerinted nem fog neki feltûnni hogy már nem vagy szûz?:) :) :)
A kérdező hozzászólása: De nincs értelme elmondani!! Itt mindig mindenki azon kesereg, hogy a pasik a "magamfajták" miatt nem képesek megbízni a nõkben (azért írom, hogy "magamfajta", mert továbbra se érzem úgy, hogy ribanc lennék, egyetlen szerencsétlen kis hiba miatt), és hogy ezek a pasik akkorát csalódtak, hogy amiatt lett belõlük szemétláda. Ha elmondanám neki, hogy megcsaltam, akkor csak egy újabb szerencsétlen, megalázott férfival bõvülne a társadalom... Nem akarom ezt ilyen nyersen írni, de így van! Tegyük fel, hogy vele maradok: akkor miért mérgezném meg ezzel a kapcsolatunkat? Miért vernék éket közénk szándékosan, ha egyszerûen besöpörhetem akár a szõnyeg alá is, mintha meg se történt volna? Élünk tovább szépen, lefekszem vele is, és õ abban a tudatban fog élni, hogy õ volt nekem az elsõ. Nem emészti magát, nem lesz gyanakvó, nem fog rámenni a kapcsolatunk és mindenki örül. Ha pedig szétmegyünk, és a másik sráccal jövök össze, akkor sem kell tudnia, hogy mi történt. Igen, furdal a lelkiismeret, de most attól, hogy esetleg elmondom neki, még nem lesz kisebb a bûntudatom. Ha pedig valakinek szenvedni kell emiatt, hát inkább én éljek együtt ezzel az egész titokkal, inkább az én lelkemet nyomja, semmint az övét, hogy aztán majd élete végéig ezen rágja magát, hogy mit rontott el, miért nem volt elég az, amit adott, stb. és õ sem lesz más, csak egy újabb megkeseredett férfi, aki majd minden nõt tönkretesz, csak azért, mert nem tud túllépni azon, hogy a barátnõje nem vele feküdt le elõször. És ezt most nem rosszból írom.
A 9-es vagyok. Ebõl is látszik, hogy de jól döntöttem, amikor mindig csak nálam idõsebb lányokkal jártam. Azok már nem ilyen éretlenek, mint a kérdezõ kislány.
Az biztos, hogy ezek után el fogok gondolkodni azon, hogy akarom-e, hogy valaha is legyen barátnõm. Sajnálatos, hogy idáig kell jutni...
"A kérdésem nem arra irányult, hogy hülye vagy ribanc vagyok-e, hanem arra, hogy mit csináljak ebben a szituációban?" ezt írtad elõzõleg. Pedig már az elõtte lévõ kommentedben az volt hogy nem akarod neki elmondani, és ha valóban érdekelne mások véleménye már 3-4 ember azt mondta hogy mond el neki, de te ráírtad hogy nem fogod. Ha velem ezt csináltad volna meg így, még lehet hogy a szüleidnek is elmondanám meg a baráti körödnek, hogy téged pár forintért meglehet kapni. :D Vagy elég hozzá egy kocsi is hogy bárki ágyékára cuppanj. na peace :) 21/f
Nem állom meg szó nélkül. Téged nem érdekel a barátod lelki békéje, egyszerûen úgy akarsz kijönni ebbõl a történetbõl, hogy a lehetõ legkevesebb bajod legyen belõle. Nyilván te is tisztában vagy vele, hogy ha elmondod, valószínûleg olyan mértékben fog benned csalódni, hogy ha nem is hagy el azonnal, semmi se lesz ugyanolyan, mint elõtte. Büszke vagy magadra, hogy 17 éves korodig szûz voltál? Elárulom, 18 múltam, három kapcsolatom volt eddig, és ha azt mondtam, nem állok készen rá, nem szexelek, az úgy is volt. Volt, aki várt rám 8 hónapot, és bevallom, volt olyan, akivel minden porcikám akarta, de nem adtam meg magam, mert alig voltunk együtt egy hónapja. Nem adom könnyen magam, szûz vagyok és szerintem ez így van rendjén. Nem úgy, hogy megcsalom a barátom, aztán letudom egy egyszerû emberi hibának. Hol van benned a jó érzés?
A kérdező hozzászólása: De hát én nem hazudnék neki! Csak hallgatnék valamirõl, ami már a múlt és felesleges felhánytorgatni. Nem egészen ugyanaz valótlanságot álltani meg csendben maradni.
9-es vagyok még mindig: Idézlek: "Azért nem szeretném neki elmondani, mert nem akarom, hogy fájjon neki. Ha együtt maradunk, akkor nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mármint, akkor oda lenne a bizalom, és hát anélkül nem mûködik egy kapcsolat sem." Komolyan megkérdõjelezem a lelki szinted milyenségét, ilyen buta megnyilvánulásokat érzelmileg nagyon sivár emberek szoktak mondani. A hazugság illúziója, hogy ideig-óráig a mennybe juttat, aztán meg a poklok alá húz. Ennek fejében járj el. A mamám mindig azt mondta, sose tegyek olyat mással, ha nem szeretném, hogy velem is megtegye valaki. Az emberek között nincs igazságszolgáltatás, de az élet van olyan kegyes, hogy olykor kiegyenlíti a számlát. Nem kívánok rosszat, de tapasztald meg te is ezt, hogy veled játsszák el. Az ember addig nagyszájú, amíg a szopott [email protected] tulajdonosi oldalán áll.
hagyd el a pasid nem erdemled meg ennyi!! és mond el neki mi történt õ meg keressen olyan lányt aki nem szurja hátba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok "kedves" válaszoló oltogatását, de nem tudom, honnan vettétek, hogy igényelem ezt. A kérdésem nem arra irányult, hogy hülye vagy ribanc vagyok-e, hanem arra, hogy mit csináljak ebben a szituációban? Nem vagyok büszke magamra, de ez van. Az okoskodásotok itt már nem segít, úgyse lehet visszacsinálni, ami történt. De ez egy egyszeri eset volt, biztos, hogy nem fog elõfordulni többet. Egyszer megtörtént, hiba volt, és pont. Fiatal vagyok, és emberbõl vagyok, én is követhetek el hibát, nem???
figyelj te nem szereted eléggé a pasidat.. ha eléggé szeretnéd akkor nemlenne a 2.pasi. a te pasi egy olyan lányt érdemel akinek pont erre az érzékenységre van szüksége. és ahogy olvasom neked a pénz fontos (kinek nem)és végülis vele lefeküdtél megcsaltad a pasid nincs mirõl beszélni:)

Nem szeretnék általánosítani, csak azt vettem észre, hogy van egy pár nagyon is rendes pasi körülöttem, és mégis egyedül vannak. Ennek mi lehet az oka? A lányoknak ez miért nem tetszik?

Ezek a pasik nem is rondák, szóval még inkább nem értem annak okát, hogy miért nem találnak magunknak normális lányt/n?t. De ez fordítva is igaz, mert sok rendes lányt is ismerek, akik szintén egyedül tengetik napjaikat.

Legjobb válasz: Fúúú ajánlhatnál egyet ezek közül a rendes pasik közül, mert éppen párt keresek, és már kezdem azt hinni, hogy rendes pasi nem létezik!

Fúúú ajánlhatnál egyet ezek közül a rendes pasik közül, mert éppen párt keresek, és már kezdem azt hinni, hogy rendes pasi nem létezik!
Szerintem az okok között lehet az is, hogy sokszor ezekbõl a lányokból/fiúkból hiányzik az az egészséges mértékû "erõszakosság", nem tudok most erre jobb szót... ami a közeledéshez kell. Mivel nem akarják másra erõltetni a társaságukat, nehezebben jutnak valakivel olyan szoros ismeretségbe, hogy abból kapcsolat alakuljon ki. A túlzott szerénység is gát lehet ilyenkor, nem akaródzik elhinniük, hogy a másik viszonozhatja az érzéseiket. Azért tudnak õk is párt találni -- például épp egymást (gondolom, te is ismersz sok rendes lányt és fiút, aki kapcsolatban él :) ), csak lassabb, bonyolultabb folyamat. Nem valami mélyreható elemzés, de most ennyire futotta.
Sajnos meg van kergülve a világ.Nagyon sok mindent nem tud még az emberiség, ez is ilyen dolog.
14:32 Van igazságod! Ritkán kivitelezzük az agyunkban megfogalmazódó elhatározást, sok bennünk a gátlás és a félelem! Ha sikerül valakivel megismerkedni, akkor viszont elõtérbe kerül az, hogy milyen kevés bennünk az alkalmazkodára való képesség!! 14:29 Keress meg privátban! "Egy rendes pasi!" :)
Vagy nem is vágyik komoly kapcsolatra. Vagy lehet szeretne, de neki nagyok az igényei. Akár az is lehet, hogy a nõk nem akarnak megmaradni mellette, vagy esetleg rá sem néznek. Azért nem tetszik a lányoknak, mert nem figyelnek rá, meg ha igen akkor se fglalkozik vele.
A lányok, fiúk, nem azért vannak egy fiúval/lánnyal mert rendes.
Sok nõ mondja, hogy rendes fiú kell nekik , de a végén sosem velük jönnek össze:)
én meg állítólag rendes srác vok, még sincs senkim... 17/F
Egy oka van ha szép, normális lány vagy normális, jóképû srácnak nincs párja.Mégpedig a maguk által felállított igények..Az ilyen típusú embereknek nagyon nagy az igényük a másik nem felé, és nem képesek észre venni a körülöttük lévõ természetes, és jó dolgokat.
Lehet, hogy jobban szeretik verni a kis pajtásaid és nem is szeretnének barátnõt.
zavaró ok van éppenséggel bõven. bár én fiatal vagyok, de szerintem régen könnyebb volt párt találni. a médiából ömlik a szex és new york életérzés, hogy semmi rossz nincs az egyéjszakás kapcsolatban. jönnek az amerikai világsztárok képei, videói ahol õk tökéletesek. robert pattisonért is oda van a fiatal lányok többsége, de abba senki se gondol bele, hogy milyen valójában, az ugye nem számít. szintén elég zavaró, hogy a nõknek hihetetlen anyagi igényei lettek, mert látják a tv-ben a jó példát ahol a 80-90 éves hugh heffner több huszonéves lánnyal él együtt, természetesen csak szerelembõl, és õk megkapnak mindent, limuzinnal mennek vásárolni stb... én leginkább csak a nõkrõl tudok beszélni, mert ott vannak tapasztalataim. ritka a normális és szép lány, és itt nem a Bódy Szilvire gondolok, mert számomra õ nem szép, csupán szexuálisan vonzó. bár ezt részben a férfiak rontják el. ha egy lány szép akkor versengnek érte, mint a választáson mindent beígérnek, a lányok persze elbízzák magukat, önteltek lesznek, úgy gondolják, hogy õk mindent megérdemelnek alanyi jogon pusztán azért mert szépek. én azt veszem észre, hogy a 20-25 éves korosztályból ritka az a lány-nõ aki komoly kapcsolatra vágyik és nem csak kapni szeretne hanem adni is. itt arra gondolok, hogy egy kapcsolat két emberen múlik, nem csak vári kell hogy nekem teljesen jó legyen, hanem hogy a másik is boldog legyen. áldozatokat kell hozni kölcsönösen. ha a párom el szeretne menni színházba és ha utálom is akkor is elmegyek vele, és õ is fog olyat csinálni amit kevésbé szeretne. (én mondjuk szívesen járnék, remélhetõleg ha lesz kivel fogok is). elég elmenni egy fõiskolára és megnézni mi van ott. az a menõ aki hetente kétszer földig issza magát és másnaposan jön be órára. ha egy lány csinos akkor a barátjának természetesen bmw-je amiért nyilván nem õ dolgozott meg. és még sorolhatnám, de minek? értelmetlen. esetleg rájönnek majd páran, hogy nem nagy érdem a kapott autó és a család pénze, amikor az illetõ fiú-férfi nem jó ember. mert a pénz idõvel elfogy ha szórják, elcsattan majd egy-két pofon, becsúszik egy-két megcsalás, a nõ meg otthoni segédmunkássá válik.... 23f
Zavaró körülmény az is, ha nem együtt hozzák létre az otthonukat a fiatalok.Probléma ha az egyik félnek van lakása, és azt félti.Problem ha a másiknak van, mert mi lesz velem ha kipakol.Probléma az is ha mindkettõnek van lakása, mert ritkán tudnak megegyezni a hasznosításról.Ide már kell a házassági vagyoni szerzõdés, ami megint rombolja a szerelmet.Két közeli esetrõl is tudok, mikor szakmunkás fiú nagyon félve ment bele a kapcsolatba.Mindkét lány érettségizett, és ez okozta az óvatosságot, hogy lenézik majd õket.Fiúkat óvatosságra inti, ha jön a baba, õk utána egy életre háttérbe szorulnak.Régen ezek se voltak.Voltam tagja olyan klubnak, ahol orvostól, jogásztól, esztergályos, és postásig nagyon vegyes volt a társaság.Klubon belül több házasság is létrejött, és ezek egy életre szóltak. Nem volt olyan a hozzáállás, rúgd ki, dobd ki. Hagyd ott, te jobbat érdemelsz.Majd jön az igazi aki megbecsül.És ilyen tanácsokat még többgyerekes anyukák is szoktak kapni.Ilyen, és ehhez hasonló ismeretek mellett igencsak indokolt az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: A médián kívül minden további zavaró tényezõ régen is megvolt szerintem. Ebbõl én azt szûrtem le leginkább, hogy a média tesz a fiatalokra ekkora hatást.Ebben teljesen egyet értek veled, én is így gondolom amit leírtál.
ma 15:57 Zavaró körülmények? Szerelem elsõ látásra folytatása balul is elsülhet.Mûveltségbeli, anyagi, neveltetési különbségek rengeteg buktatót tartalmazhatnak.Sokat rontottak a reklámok: te ezt megérdemled, vedd meg, ha meguntad dobd ki. Pornófilmek negatív hatásai, vajon megfelelek neki? A szükségesnél nagyobb kiszolgálása a gyerekeknek. Nagyon sok csonka családban felnövõ gyerek. Fiúk úgy nõnek fel, csak a csalódott nõi szerepet ismerik meg. Túl sok a válás, egymás megalázása, kijátszása, bosszúállás.Mindezt meglehet elõzni, ha az ember távol tartja magát a "szerelem elsõ látásra" megélésétõl.
A kérdező hozzászólása: Milyen zavaró körülmény?
Nyugodtan lehet általánosítani, mert gyakoriak a párkapcsolati problémák.Nem szeretnék most fiatalként élni, mert én is valószínû, hogy egyedül álló "pasi" lennék.Félnék az ismerkedéstõl, mert túl sok buktatója van a kialakuló kapcsolatnak.A gond ott van, az egymást követõ generációk nagyon tönkre tették/tettük a gyermekeink nagy részének a jövõjét.Amiket itt a válaszolók írnak, nagyjából igaz, de az csak a felszín. Nem lenne szerencsés azt írnom, "bezzeg az én idõmben", pedig sokkal egyszerûbb volt szeretni is. A mai rengeteg zavaró körülmény nem létezett.
A kérdező hozzászólása: Ha nem a külsõt néznénk hanem a belsõ tulajdonságot, ha nem az érdekelne minket, hogy mások mit szólnak a partneremhez akkor könnyen észre vehetné maga mellett pislogó szerelemes szempárt.. Ez annyira szép:) Szerintem a legfontosabb dolog a bátorság. Mert lássuk be. Ha valaki bátortalan, annak kevesebbszer is jön össze(vagy egyszer sem), mint aki elég bátor, és oda mer menni a másikhoz, kimeri mondani a véleményét, talpraesett. Ez sokat számít. Ha bátrabb az ember, az kisugárzásán is látszik. Akinek meg jó kisugárzása van, az nyerõ pozícióban is játszik.
ma 14:53 hogy mi lehet az ok?? Nos vegyünk egy jóképû srácot, aki tudja magáról, hogy bizony õ rendes, és jóképû is..Biztos megfordult már a fejében sokszor, hogy "héééé ennek e pasasnak hogy lehet ilyen bombajó nõje amikor a pasas ronda is , kövér is..Pedig én jobb vagyok" (aki azt mondja, hogy ilyen gondolata nem volt az hazudik.) Na de vegyük a srácokat.. Van egy lány aki nem olyan helyes, legalábbis elsõ látásra nem egy szépség..Bizony a leányzó nem egy manöken alkat, talán egy pici túlsúlya is van (nem kövérre gondolok most) Szóval nem egy szépség, nem egy manöken alkat, talán nem tud a legdivatosabban öltözködni.DE aranyszíve van, és tud szeretni, Sõt az is lehet, hogy éppen a jóképû pasasba szerelmes..De ilyenkor legtöbben a legkönnyebb választ mondják." nem az esetem" Viszont kinéz egy szép lányt, aki akár manöken is lehetne, szép hosszú szõke hajú, bombázó mellekkel..Õ az esete lenne, de a lánynak van pasija..Hmmmm..és erre mondják, hogy nincsenek igények? Hiszen mindenki ha akarná észre vehetné, hogy mégiscsak van egy szív ami érte van oda..(nem kell messzire menni, itt is csak arról lehet olvasni, hogy miért ne vesz észre? miért nem tud szeretni?) Vagy vegyünk egy gyönyörû lányt, aki emellett még kedves is..(van példám amit látok nap mint nap a húgom személyében) A lányoknak is megfordul a fejében sokszor ez a mondta.." TE JÓ ÉG! hogy lehet ennek a jóképû pasasnak ilyen, kis egér barátnõje??Hiszen én sokkal szebb vagyok" (aki ilyet nem gondolt az szintén hazudik) Van egy srác aki humoros, kicsit duci, elég nagy orra van, és nem egy szépség..De ez a srác oda van a Barbi babáért, de õ észre sem veszi.Miért?? Mert számít a külsõ mindig..Mert neki az a férfi kell amelyik foglalt vagy elérhetetlen.. Mert hogy nézne ki ha egy ronda pasassal járnék?? De van egy másik csoport. A férfi és a nõ is szépek, dögösek, szexisek..De az agyuk kong az ürességtõl..Annyira unalmasak, hogy az ember szájában megalszik a tej..Ha nincs más témájuk csak a smink vagy a kondizás..:) Az ilyen típusúak csak kirakatnak jó, de többnyire egyedül maradnak.. A lényeg az, hogy bizony a legtöbb embernek vannak igényei a szépséggel kapcsolatban.. Ha olyan párral találkozunk ahol egy igazi bombanõ egy köpcös pasassal él és imádja is, nos a nõt 1. nem a külsõ tulajdonságok érdeklik(még magáról se feltételezi, hogy mások szemében õ szép) 2.A pasas a szépség hiányát a humorral, talpraesettségével fejezi ki.. Fordított helyzetben is így van... Egy duci lány, aki nem egy szépség, viszont életvidám, jó humorú lány aki ha kell egy buli alkalmával végig büfögi a fiúkkal együtt az ABC-t.. Ha nem a külsõt néznénk hanem a belsõ tulajdonságot, ha nem az érdekelne minket, hogy mások mit szólnak a partneremhez akkor könnyen észre vehetné maga mellett pislogó szerelemes szempárt..
A kérdező hozzászólása: a válasz itt van. az egy dolog, hogy minden nõ azt mondja hogy rendes, kedves, törõdõ párt szeretne aki szereti, de valójában valaki megfoghatatlan-birtokolhatatlan férfi kell neki aki a legtöbbször kihasználja, megbántja de a nõ még mindig fut utána mert elérhetetlen. ez van... Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Sok hozzászóló jól látja a dolgot. Lehet el kéne fogadnod, hogy azok a jó meglátások. Ilyen gondolkodással tényleg elég nehéz találni valakit is. A nõk csak az izgalmat keresik, ahogy a férfiak is. Ez nem az alázást, és a bunkó stílust jelenti.
A kérdező hozzászólása: 14:32 Tetszik, ahogy látod a dolgot.
Kedves 14:46-es kommentelõ. Milyen oka lenne? Nem hinném, hogy nagy igényeim lennének, sose az ilyen tipikus fullos csajoknál próbálkoztam. De igen, ez a gond, sokan azt hiszik rólunk, hogy "hö, ez egy balf*sz, nincs senkije", mikor ugyanúgy próbálkozunk, mint mások, max nem jön össze. Én személy szerint 10-nél több csajnál próbálkoztam :) . Mind elutasított egytõl egyig, pedig legalább 8 mondta, hogy jó fej vagyok, és jó a humorom, meg nem vagyok ronda, mégse kellettem, mert "maradjunk barátok", vagy a "nem vagy az esetem" sablondumát nyomták. Félénk lennék? Nem hiszem. Aki ilyen kommentet ír, mint te, az kicsit képzelje magát a mi helyzetünkbe! Jó, aláírom, hogy van olyan, akinek tényleg nagyok az igényei, de ez nem a 100%! Részemrõl ennyi, 14:39 voltam.
14.32-es jól írja. Ezek viszont a hormonokon múlnak. A csajok nagyrésze a tökösebb srácokra bukik, akik nem kimondottan rendesek. Vegyünk alapul a VV4-bõl pár példát. Õket sokan "ismerjük". Olivér: Nem az a kimondottan jóképü fickó, de egy tesztoszteronbomba. Van is komoly kapcsolata és szereti is a barátnõje. Nem hinném, hogy valaha is sikertelen lett volna a nõknél. Alekosz: Nem csúnya, nem is az a hûde jóképü. A légynek nem ártana, általában rendes, meghunyászkodó. Kevés a tesztoszteron szintje, sokszor eltiporják. A csajok szemében egy igazi lúzer. A legtöbb csaj semmibe nem nézi, pedig nem csúnya. Béci: Jól néz ki és tesztoszteron szintje is bõven átlag feletti. Be-be szólogat a többieknek és ha kell keményen kiáll azért, akit szeret. Minden barátnõjét megcsalta eddig. Nem mondanám rendesnek. A csajok viszont nagyon szeretik. Jerzy: A szépfiu kategóriában indult. Nem kérdéses a külseje. Tesztoszteron szintje annyira nem magas, de egy erõs közepes megvan. Ilyen kinézettel viszont bõven elég. Õt még rendesnek is lehet nevezni, de ne felejtsük el, hogy külsõ adottságai kimagaslóak.
http://juventus.hu/2010/07/ki-kell-a-nonek/ a válasz itt van. az egy dolog, hogy minden nõ azt mondja hogy rendes, kedves, törõdõ párt szeretne aki szereti, de valójában valaki megfoghatatlan-birtokolhatatlan férfi kell neki aki a legtöbbször kihasználja, megbántja de a nõ még mindig fut utána mert elérhetetlen. ez van...
Ez tetszett, utolsó kommentelõ, viszont itt egyik srác mondta kommentbe általánosítva, hogy mindenkinek nagyok az igényei. Igen, mindenkinek vannak igényei, de nem mindegy mekkorák. Például én tuti nem jönnék össze egy elkényeztetett bombázóval, akárhogy kérné, mondjuk ez lehetetlen is lenne, hogy kérné, de na ... Azt belátom, hogy egyeseknek nagy igényei vannak, de nem nekem... (Képeket nem fogok mutatni, egyéni ügyetek, hogy elhiszitek, vagy sem.) Mondjuk igen, a külsõ... Hmm... volt 2 csaj is, aki elõször nem igazán jött be nekem külsõleg, mégis, megismertem, jó fejnek tûnt, és mégis elutasított, szóval ... 14:53 voltam

Pasik! Ti hogy viszonyultok ahhoz hogy egy lány egy párkapcsolatban ami (kb 1, h hónapja van nálam) egy csaj fizet minden kaját, mert a pasi is egy hétig meghívott valahova? Ti elfogadnátok ezt? Nem zavarna benneteket az ha a lány fizet mindent?

Legjobb válasz: engem zavarna. egy-két alkalomra talán hagynám magam meghívni, de abból is csak apróságokra, rendes éttermi költségeket biztos nem hagynám hogy helyettem fizessen.

engem zavarna. egy-két alkalomra talán hagynám magam meghívni, de abból is csak apróságokra, rendes éttermi költségeket biztos nem hagynám hogy helyettem fizessen.
Elõttem szóló jól beszél
Miért? Fordítva bezzeg tök természetes. Én azt mondom egy kapcsolatban két egyenrangú fél van, egyik sem több a másiknál, hogy mindent az egyik fél fizessen. Fizessenek mindent felesben már a kezdetekbõl fogva és akkor nincs vita.
Lehet hogy régimódi vagyok de szerintem a férfinek kell állnia. Bár anyagi helyzettõl függ. Pl. párom dolgozik, én nem, tanulok, ezért õ fizet mindent ha megyünk valahova vagy vásárolunk. Nem élünk együtt, de most a randikra értem hogy a pasinak kell fizetnie ha megengedheti.
Egyáltalán nem zavar ha a nõ fizet. És még jóhogy elfogadnám. Miért kellene, hogy zavarjon? A rezsibe is adjon bele szóljál neki, mert elkanászodik gyorsan.
nem, egy érett ember normálisan gondolkodik, pláne mivel párkapcsolatban vannak, akármilyen anyagi helyzetben van, szereti. Gondolom te meg csak olyanokat fogtál ki akiknek a pénz kellett, bár azt megkapod az utcasarkon is
Szó ne volt még a párkapcsolatról, csak annak kialakításáról. Benyomsz ilyen hülye közhelyet, hogy érette ember módjára gondolkozol egy kapcsolatban, aztán megismétled, hogy csak ilyeneket fogtam ki.
Engem kimondottan zavarna! Vagy Én fizetek mindent vagy közösen! Egy hónap után már anyagi kérdések! Ez problémás kapcsolat lesz!!
nekem bökné a csõröm...tipikus pasi vagyok, rühellem ha meghív a barátnõm bármire is...de hagyni kell a társad is kibontakozni! nem skatulyázhatod be!
Gondolom te vagy a kib.szott kivétel.
elég szerencsétlen lehetsz ha veled csak ilyenek állnak szóba
"pont ezért mondtam hogy inkább a pasi fizessen HA MEGTEHETI, ha nem pl fordított helyzetben van hogy a pasi tanul a csaj dolgozik akkor a csaj fizessen, vagy csak simán jobb anyagi helyzete van a csajnak" De szép is lenne. Ilyenkor a csaj kiakad, hogy hogy lehet olyan egy férfi, hogy még egy kávéra sem hívja meg és keres valaki mást.
pont ezért mondtam hogy inkább a pasi fizessen HA MEGTEHETI, ha nem pl fordított helyzetben van hogy a pasi tanul a csaj dolgozik akkor a csaj fizessen, vagy csak simán jobb anyagi helyzete van a csajnak
"Lehet hogy régimódi vagyok de szerintem a férfinek kell állnia. Bár anyagi helyzettõl függ. Pl. párom dolgozik, én nem, tanulok, ezért õ fizet mindent ha megyünk valahova vagy vásárolunk. Nem élünk együtt, de most a randikra értem hogy a pasinak kell fizetnie ha megengedheti." Pont leszarjátok ti, hogy megengedheti-e vagy sem, perkáljon és kész. Egy 16 éves szerencsétlen, aki még tanul feltehetõleg nem engedheti meg magának, de titeket ez nem érdekel.
lehet hogy kínosan érezném magam egy kisit, de ha összességében egál a dolog akkor tegyük fel hogy nem zavarna.
Ha venne nekem kisebb ajándékokat akkor az rendben, amúgy a randikat én fizetném.
szia :) én lány vagyok. Nekünk lányoknak van egy elvárásunk a fiúkkal kapcsolatban ! Az elsõ randin, jól esik ha a fiú felajánlja hogy õ fizessen. Ha nem teszi, nem fogjuk szóvá tenni. Minden lány általában zavarba jön és tiltakozik, de fiúk ! ha a lány nem engedi, oldjátok meg, hogy ti fizessetek mindenképpen, fõleg ha fonto nektek az illetõ. nyilván, ha már vagy a 8. randira mentek el, vagy már együtt vagytok akkor fizessen a lány is, és ne csak a fiú. A mai világban, nagyon kevés az illedelmes fiú ! ( tisztelet a kivételnek ) Szóval ha egy randira pl virágot hoztok, ti fizettek, akkor az a lánynak nagyon jól esik ! Ez a 21. század, valóban, de szerintem az a lovagias, ha a fiú fizet . Utána meg lehet egyezni, hogy ki fizessen. ha meg nem fontos a lány egáltalán, akkor mindenki fizesse a sajátját, de ne váér el, hogy õ perkálja a tiedet !Szerintem elsõ randin igenis fizessen a fiú ! Végülis, õ akarja bemutatni, hogy milyen úri ember, milyen érett :)
igen hagyd
Helyes és sok csaja volt? Ennyi elég ahhoz, hogy azon agyalj, hogy széttedd e neki a lábad? Mármint értem, hogy miért tetszik neked, ti nõk mindig azt a pasit tartjátok vonzónak, aki másoknak is kell. De azért használhatnád az eszed is.
Ha te vagy Selena Gomez talán nem dob ki xD
Megõrültél? Kihagynál egy trófeát?
Egyszer nyilván meg fog állni. Mennyi az esélye hogy pont nálad? Illetve örülnél egyáltalán ha pont nálad állna meg? :)
„Hát csak, nagyon helyes a srác és egy csomó csajnak kell meg csomó csaja volt meg minden, de szerintem rajtam is átmenne 1-2 hét alatt mint a többin...” Ebben a korban az egyik hibátok, hogy ha látjátok is a lényeget, mégis megd*gatjátok magatokat, de lehet te leszel a kevés kivétel egyike. Mondjuk a srác 21 éves, akkor azért tudja mit és hogyan kell mondania és csinálnia, hogy aztán ne tudd elkerülni a „sorsod”.
Tudod mi? Hagyd neki, hadd döntsön meg téged is! Végülis a pszichológusoknak is meg kell élniük valamibõl...
Attól függ. Egy ismerõsöm összejött egy ugyanilyen sráccal. Persze hagyta, hogy a srác kínlódjon, nem adta könnyen magát. Egy pár éve már együtt vannak, mert a srác baromira unta, hogy akármelyik csajt megdughatta, semmi kihívás nem volt bennük.
A kérdező hozzászólása: Hát csak, nagyon helyes a srác és egy csomó csajnak kell meg csomó csaja volt meg minden, de szerintem rajtam is átmenne 1-2 hét alatt mint a többin...
Ha tudod, akkor neked ez hogyan lehet kérdés? Vagy szeretsz sorba állni a lóf*szért?
A kérdés az hogy honnan tudod?
Ne, ne hagyd. Okozz a srácnak egy szép estét. :)
Hosszú távú kapcsolat szempontjából elég fontos hogy a másik félnek mi a terve a jövöre nézve, és nem éppen elõnyös, ha te ebben a jövõben csak egy kupa-ként szerepelsz, nemde?
Mindenképp hagyd.
ne hagyd ki, de rakd oda magad rendesen! még az is lehet hogy azért válogat a sok közül mert eddig mind szar volt :)

Lányok! Ha ti szerelmesek vagytok egy elérhetetlen pasiba, akinek barátnője is van, attól még nyitottak vagytok egy kapcsolatra, vagy csak arra a pasira koncentráltok még ha nem is lehet a tietek?

Legjobb válasz: Én ha valakibe bele vagyok zúgva nem nagyon tudok másra koncentrálni... :( De a ténylegesen elérhetetlen emberek iránti érzelem elmúlik általában 2-3 hónap alatt

Én ha valakibe bele vagyok zúgva nem nagyon tudok másra koncentrálni... :( De a ténylegesen elérhetetlen emberek iránti érzelem elmúlik általában 2-3 hónap alatt
én olyankor nem tudok nyitott lenni más felé. És elég kínos tud lenni, mikor évekig vagyok reménytelenül szerelmes valakibe. Volt, hogy másik pasit meg pont így szalasztottam el, olyat, akibe aztán bele is szerettem, de már túl késõn...
Én adok esélyt, de nem feltétlenül vagyok nyitott, mivel másfelé húz a szívem. Ergo lehet elmegyek randizni valakivel, de leszögezem, hogy ebbe egyelõre ne lásson bele többet, mert ez és ez a helyzet. Aztán hogy hogy alakul a dolog, az más téma. Elmesélnék egy saját tapasztalatot is, remélem nem gond. Anno megismerkedtem egy sráccal, aki kedveskedett, rendes volt, itta a szavaimat és egy ölelésétõl is majd elaléltam annyira jól esett. Teljesen belehabarodtam, majd pár hét után nyilvánvalóvá vált számomra, hogy csak játszik, ahogy velem párhuzamosan több nõvel is. Teljesen összetörtem, elkezdtem tartani a távolságot, de majd belezakkantam, amikor odajött, hogy õ engem akar, ne butáskodjak stb. Éreztem, hogy kicsit talán más vagyok, mint a többiek, de nekem nem kell egy olyan pasi, aki mellettem 3 másik lánnyal is kavar, így igyekeztem erõs maradni és nem tágítani az elhatározásom mellõl. A dolgok szépsége, hogy a koliban szomszédok vagyunk a mai napig, így azért nehéz. Aztán eljött egy este, amikor a másik szomszédomban lakó csajszit próbálta befûzni ugyanolyan dumákkal mint engem, a folyosó közepén, éjszaka és én minden egyes szót hallottam. Mintha kést forgattak volna a szívemben... Szóval oda voltam érte, de tudtam hogy fölösleges, reménytelen, iszonyatosan fájt. Ezután jött egy srác, aki ugyan szimpi volt, de nem igen tudtam vele foglalkozni. Sokat beszélgettünk, aztán kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, de elmondtam neki, hogy ez nem biztos hogy menni fog. Végül megembereltem magam, elhatároztam hogy minden erõmmel a felejtésre és erre a srácra koncentrálok. 3 héttel késõbb össze is jöttünk és már 7 hónapja boldogan éldegélünk. Életem legjobb döntése volt, hogy õt választottam és nem nyalogattam a sebeimet, sóvárogtam továbbra is hiába...
mivel a lány valószínûleg tudja, hogy a pasi elérhetetlen ezért muszaj másokkal is próbálkoznia! Nekem is volt ilyen, bele voltam esve egy pasiba, aki már 5 éve ugyanazzal a csajjal járt, vagyis semmi esélyem se volt. egy ideig csak õ járt a fejembe, amíg meg nem ismertem egy másik pasit, akivel legalább nyilvánosan el tudtam menni moziba, meg normálisan lehetett vele ismerkedni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!