Találatok a következő kifejezésre: Egy nem drága (403 db)

Valaki írna Debrecenben egy nem drága boltot ahol divatos Kapucnis pulóvereket találok?

Legjobb válasz: a 6000 drága? ha nem akkor new yorker és occsóér meg kínai. sztem.

a 6000 drága? ha nem akkor new yorker és occsóér meg kínai. sztem.

Egy fogkő eltávolítás mennyibe kerül egy nem drága fogorvosnál?

Fogorvost keresek de fogalmam sincs az árakról és ezért kérdezem. Ez alapján hasonlítanám össze ?ket.

Legjobb válasz: Ha nem magánrendelõbe mész, hanem tb ált. támogatott helyre, akkor ingyenes!

Ha nem magánrendelõbe mész, hanem tb ált. támogatott helyre, akkor ingyenes!
A kérdező hozzászólása: Köszi de inkább magándokihoz mennék (rossz tapasztalat)csak nem akarom, hogy horribilis ára legyen.
enyémet 12 ezerért csinálták

Rosszul teszem, ha egy nem drága csak 350 ft-os tesztet próbálok ki először? Mennyire pontatlan?

Legjobb válasz: Sziasztok! Nem akarok vitatkozni, de én is úgy hallottam, hogy ha pozitív akkor kevesebb az esély a hibának.De ez logikus is szerintem, hiszen ha kimutatja azt a hormont vagy mi a fenét akkor az már ott van és kész, de ha nem mutatja ki akkor több variáció is lehet, hogy miért nem (nem használtad jól, nem jó idõpontban használtad, sérült volt a teszt stb.)Álpozitív talán csak akkor lehet, ha cisztád van (ez az összes teszt betegtájékoztatójára írva). Tehát ha pozitív nagy valószínûséggel van baba, persze nem 100. Az ár meg nem számít szerintem, talán az a különbség, hogy van amit csak reggeli vizeletbõl mutat ki van amelyik (drágább)bármely napszaki vizeletbõl kimutatja. Az orvosom különben azt mondja, hogy ezek a ma kapható tesztek cakumpakk elég pontosak. Sok sikert!

Sziasztok! Nem akarok vitatkozni, de én is úgy hallottam, hogy ha pozitív akkor kevesebb az esély a hibának.De ez logikus is szerintem, hiszen ha kimutatja azt a hormont vagy mi a fenét akkor az már ott van és kész, de ha nem mutatja ki akkor több variáció is lehet, hogy miért nem (nem használtad jól, nem jó idõpontban használtad, sérült volt a teszt stb.)Álpozitív talán csak akkor lehet, ha cisztád van (ez az összes teszt betegtájékoztatójára írva). Tehát ha pozitív nagy valószínûséggel van baba, persze nem 100. Az ár meg nem számít szerintem, talán az a különbség, hogy van amit csak reggeli vizeletbõl mutat ki van amelyik (drágább)bármely napszaki vizeletbõl kimutatja. Az orvosom különben azt mondja, hogy ezek a ma kapható tesztek cakumpakk elég pontosak. Sok sikert!
Tökéletes, ha pozitív, akkor nem valószínû, hogy téved, negatív esetén próbálj másik fajtát is.
elõzõ válaszhoz: ugyanannyi az esély arra, hogy álpozitív, mint arra, hogy álnegatív lesz a teszt!!! KÉRDEZÕNEK:Nekem azt mondta több gyógyszerész is, hogy a téves eredmény esélye ugyanannyi az összes gyógyszertári tesztnél, tehát mindegy, hogy mennyibe kerül!!! Mi volt a neve annak a tesztnek-csak hogy én is oylat vegyek!?

Szerinted nem drágák a gyümölcsök, zöldségek? Egy kiló gyümit 10 perc alatt megeszek, és ezért kell nekem egy teljes órát dolgoznom? ! Csak azért a nasiért!

Paradicsom kilója 500ft-nál kezd?dik! Paprika szintúgy. Narancs 400-500. Alma 300. Sz?l? 500-600.

Legjobb válasz: A gyümölcs nem nasi!!Az szükséges a vitamin pótlásához!És az egészséges étrend velejárója,a zöldség dettó! Ha viszonyitod-mivel minden viszonylagos--egy doboz legolcsóbb és legramatyabb cigi árához akkor már nem is annyira drága!! Sajnos az idei év nem kedvezett sem a zöldség sem a gyümölcstermesztõknek és termésnek. Mikor a Lidl meg a Penny leverte az árát mert tultermelés volt akkor megmondta Orbán Viktor::"ha hagyjuk hogy a multik szétverjék az áraikkal a magyar zöldség és gyümölcstermesztést ,akkor utána Õk fogják diktálni az árakat,majd meglátjuk hogy milyen árak lesznek""--és ime vannak!Ott veszne meg minden multi ahol van!!! Le kell költözni vidékre itt szinte mindent meglehet termelni egykis szorgalommal és igyekezettel,az egészséges környezetrõl már nem is beszélve!

A gyümölcs nem nasi!!Az szükséges a vitamin pótlásához!És az egészséges étrend velejárója, a zöldség dettó! Ha viszonyitod-mivel minden viszonylagos--egy doboz legolcsóbb és legramatyabb cigi árához akkor már nem is annyira drága!! Sajnos az idei év nem kedvezett sem a zöldség sem a gyümölcstermesztõknek és termésnek. Mikor a Lidl meg a Penny leverte az árát mert tultermelés volt akkor megmondta Orbán Viktor::"ha hagyjuk hogy a multik szétverjék az áraikkal a magyar zöldség és gyümölcstermesztést , akkor utána Õk fogják diktálni az árakat, majd meglátjuk hogy milyen árak lesznek""--és ime vannak!Ott veszne meg minden multi ahol van!!! Le kell költözni vidékre itt szinte mindent meglehet termelni egykis szorgalommal és igyekezettel, az egészséges környezetrõl már nem is beszélve!
Egyél lassban és dolgozz gyorsabban.
de, drága.. ezért nem ezzel kell jóllakni hanem az "olcsó" rizzsel/krumplival
nem lakik jól vele. elvileg csak nasinak eszi. mongyuk én simán nem birnék megenni egy kiló gyümit:D
Minden nagyon drága. Úgy tudod kicsit csökkenteni a kiadásokat, hogy termelõi piacon vásárolsz, legalább hetente egyszer. Ott az idény zöldségre, gyümölcsre koncentrálsz, és meglátod több marad a pénz tárcádba.
hát, csak nekünk a tavaszi sok esõ miatt kb 20 fánk halt ki (szilva/alma/õszibarack/mandula) és még sok más (málna, rebarbara, szeder, paradicsom) :( szóval gondolom a hazaiak emiatt is drágábbak.. arról nem is beszélve hogy a vásárlók is lehetnének tudatosabbak! volt 40kg eladó körténk nyáron (olyan finom, amit boltban nem kapnak) és SENKI nem vette tõlünk (hiába adtuk a bolti ár 30%áért) mentek venni a teszkóba.. hát ha egyszer ilyen h*lyék az emberek, akkor megérdemlik hogy drágán adják.. én mindenesetre nyáron napi 2-3kg gyümölcsöt simán letoltam :) és még most is van egy jó idõre almám raktáron.. télire meg 1 pincényi eltéve, ha már másnak nem kellett :P
Orbán annyit ért a mezõgazdaságohoz, mint kutya az ABC-hez! Azért olyan drága minden, mert nagyon rossz volt az idõjárás. Tavasszal a sok esõ, késõbb a nagy meleg, megint az esõ. Vagy kirohadt minden, vagy megsült. Nekem a kertben a tövön rohadt meg a szamóca, pedig sok volt rajta, a borsó-bab alig kelt ki, kirohadt. A szomszédom földje hónapokig vízben állt. Kirohadt a zöldség, sárgarépa, nincs annyi krumplija sem, ami nekik kell. Azelõtt pedig mindig adtak is el belõle. Nem igaz már, hogy vidéken megtudsz termelni mindent. Az idõjárást nem lehet szabályozni.

Ajánlanátok Nyíregyházán egy nem túl drága szállást, ami egy 2 éves gyereknek is megfelel?

Tapasztalatokra lenne szükségem, aki járt már ott :)

Legjobb válasz: mit jelent a nem túl drága? barbizon hotel-t nézd meg nyiregyháza vagy sóstógyógyfürdõ?

mit jelent a nem túl drága? barbizon hotel-t nézd meg nyiregyháza vagy sóstógyógyfürdõ?
A kérdező hozzászólása: 3-4000 ft körül, hogy Nyíregyháza vagy Sóstógyógyfürdõ, az mindegy. A hoteltõl félek, mert ott c sak egy szoba lenne, a kicsinek nem lenne elég mozgástere szerintem.

Egy nem túl drága tableten lehet online filmet nézni?

Legjobb válasz: Amíg mûködik, addig valószínûleg igen, bár a "nem túl drága" az elég relatív meghatározás. 50 ezer alatt nem érdemes tabletet venni, még film nézésre sem.

Amíg mûködik, addig valószínûleg igen, bár a "nem túl drága" az elég relatív meghatározás. 50 ezer alatt nem érdemes tabletet venni, még film nézésre sem.
A legtöbbön nem lehet, mivel androidra a flashplayer már nem frissül, újabb/frissebb rendszerekre már nem lehet felrakni, ha pedig lehet akkor is sz*rul mûködik. Népszerû videolejátszók mennek, youtube, vimeo stb
A kérdező hozzászólása: egy 30, 000 milyen? az még nem számít jónak? annak milyen a tudása?
A kérdező hozzászólása: Az indavideo-t behozza?
25-30-ért lehet olyat venni, ami elég stabil és alkalmas erre. Csak tapasztalat nélkül kockázatos, könnyû belefutni akadozós, lefagyós vacakokba. Kérdezz rá itt: [link] Mostanában ezt ajánlják ebben az árkategóriában: Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0
Az Indavideót végül is bármelyik behozza, kérdés, hogy mennyi idõ alatt. A Concorde Tab One tabletem fél percig elvariál, míg elindul, az Alcatel SPop telefonomon meg pillanatok alatt, pedig hasonló teljesítményû a hardverük, csak ez a telefon jobban optimalizált szerintem.
Nekem eddig még nem volt nagy gondom vele. Bár azért elsõsorban nem erre használom, nekem egy 7 colos kijelzõ nem nagy élmény filmezésre. :D
Régebbi flash-t lelehet tölteni archívumból, s az esetek elsöprõ többségében megfelelõen mûködik 4.0 felett is. Indával nem hinném, hogy gond lenne, ugyanakkor önmagában ha a kérdésedre kell válaszoljak, akkor nem! Maga az android alkalmatlan erre a mutatványra, mivel a nevenincs videómegosztók, ahová feltöltögetik a filmeket, ilyen-olyan videoshare ezek 100+1 reklámablakot dobnak be neked, ami új lapként jelenik meg (mivel android), így blokkolni nem tudod, próbál veled közben letöltetni .apk file-okat is. Szumma: megõszülsz, mire oda jutsz, hogy na, elötted a play, ráböksz s megy. Szóval megy, csak xanaxszal.

Hátsótengelyt kell cserélni a peugeot 206-os autómon. Miben más, ha kicserélik egy felújítottra vagy az én tengelyemet újítják fel? Tudna ajánlani valaki egy jó szakembert, aki ehhez ért? És nem drága.

Hogy tudok hozzájutni felújított hátsótengelyhez?A bontókon kívül.Mennyit szánjak rá?

Legjobb válasz: Semmiben nem más, csupán gyorsabban kész a meló, ha egy kész felújított futómûvet szerelnek be. A tiédet meg félreteszik, és késõbb azt is felújítják valaki számára.Nekem van egy jó ismerõsöm, aki elég jó szakember, ha érdekel megadom az elérhetõségét.Az is lényeges, hogy Te merre laksz, mert neki Nagykátán van mûhelye, és pl. Gyõrbõl nem érdemes levinni oda.

Semmiben nem más, csupán gyorsabban kész a meló, ha egy kész felújított futómûvet szerelnek be. A tiédet meg félreteszik, és késõbb azt is felújítják valaki számára.Nekem van egy jó ismerõsöm, aki elég jó szakember, ha érdekel megadom az elérhetõségét.Az is lényeges, hogy Te merre laksz, mert neki Nagykátán van mûhelye, és pl. Gyõrbõl nem érdemes levinni oda.

Nem drága egy *kicsit* egy egyetemistáknak ez az albi?

ETR-ben már egy ideje szerepel ez, kiváncsi vagyok mikor adják ki egy baleknak(?): Oktogon közelében.. 7 nm-es július 1-t?l és 10 nm-es június 25-tól, külön bejáratú szobák kiadók. A szobák bérleti díjai 1 f?re: 24 000 Ft és 27 000 Ft (+ 22 000 Ft fix rezsi szeptember végéig szobánként). De ez sem kutya: déli pályaudvarnál... 32000 Ft: 6 négyzetméteres szoba (csöndes udvarra nyíló)

Legjobb válasz: Relatív... én nem tudom, hogy a fõvárosban milyen árak vannak, de itt Pécsen sokkal olcsóbban meg lehet úszni ezeket a dolgokat, legalábbis ehhez a példához mérve. Bnõmék 4-en laknak egy 3 szobás albiban, és fejenként olyan 25-30 ezret fizetnek érte... Ebben a rezsi is benne van persze.

Relatív... én nem tudom, hogy a fõvárosban milyen árak vannak, de itt Pécsen sokkal olcsóbban meg lehet úszni ezeket a dolgokat, legalábbis ehhez a példához mérve. Bnõmék 4-en laknak egy 3 szobás albiban, és fejenként olyan 25-30 ezret fizetnek érte... Ebben a rezsi is benne van persze.
Dehogynem drága!! Én is nézegetem már napok óta a hirdetéseket, van ahol kicsit túlzás azért..
sok. 40rt már egész lakást bérelsz.
Amíg van aki kiveszi, addig nem. Ilyen ronda a piac.
Elég sok. Barátnõmék egy kétszobásban laknak Budapesten. Egyiké az egyik szoba, másiké a másik. Tudni kell, hogy nagyon jó helyen van és egy új építésû társasház, baromi jól néz ki. Kb 30 ezret fizetnek fejenként rezsivel együtt télen is, nyáron is.
Jó ég, 7 m2-ben hogy lehet élni? Mi Szegeden az 50 m2-es téglaépítésû lakást 45+rezsiért adjuk ki.
Nekem 35k-s a lakás, kb .25nm, egyetem mellett, rezsi átlagban közös költséggel még +10k.

Hol lehet kapni nem drága, gyerek ágyat, aminek oldalt vagy az egyik oldalán van védő korlát?

Olyan nem kell ami középpen réssel rendelkezik mert ott nem tudok melléülni. Ha körbe az egész véd?korlátos akkor kiszedhet?s vagy leereszthet? fajta kéne.

Legjobb válasz: Mi a hétvégén vettünk az IKEÁBA. Egyik oldal félig korlát a másik oldalon nincs korlát. De ezt te változtathatod. nagyon aranyos fa a fejnél van egy cica meg egy kutya. Ha fehérbe veszed akkor meg báránykák. Ár 19990 az ágy keret 2500 a rács és a matrac 2500 a legolcsobb de mosható huzattal. 70*160 az ágy mérete. A név KRITTER ágykeret. Nekem tetszik és az ikea honlapon megnézheted.

Mi a hétvégén vettünk az IKEÁBA. Egyik oldal félig korlát a másik oldalon nincs korlát. De ezt te változtathatod. nagyon aranyos fa a fejnél van egy cica meg egy kutya. Ha fehérbe veszed akkor meg báránykák. Ár 19990 az ágy keret 2500 a rács és a matrac 2500 a legolcsobb de mosható huzattal. 70*160 az ágy mérete. A név KRITTER ágykeret. Nekem tetszik és az ikea honlapon megnézheted.
Szintén IKEA: SINGLAR gyerekágy, egyik oldalon leesésgátlóval (kb. az ágy 2/3-a, még simán oda lehet ülni mellé). Ágyráccsal együtt adják. 10490.-Ft 5ezerért már lehet hozzá matracot is venni ugyanott. Így még mindig csak 15490.-Ft. Ettõl olcsóbban nem tudom hol lehetne még ágyat venni. A link: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S39823978

Elég lesz? A kislányom egy elég drága játékbabakocsit kért Karácsonyra! Van már egy pici póni. Nem kevés ez? Vegyek még valamit hozzá? Kicsit költséges lenne nekem. Ti hogy oldjátok meg?

Legjobb válasz: Nem haragszom és szó sincs toronyóráról meg aranyláncról.A kislányom erre vágyik tavasz óta,minden gyermekemre egyenlõ összeget szánunk,nem vagyunk gazdagok,lemondok mindenrõl,hogy nekik legyen de az árakkal vannak a gondok.A másik gyermekem többet kap ebbõl az összegbõl,ezért volt a kérdés,mert egy gyermek nem tudja felmérni,hogy miért hozott kevesebbet neki.

Hm, érdekes. Mi 9en voltunk/ vagyunk testvérek, de anyumék sem a darabot sem az árat nem néték, h ki mennyiért kap. Örültünk annak, h sok kis apróságot kapunk. A kicsik nálunk amúgy is többet kaptakPL: mikor az öcsémék már kis motoros korúak voltak, mind a ketten azt kaptak karácsopnyra, én meg könyvet, vagy pulcsit. Na már most sem méretben sem árban nem egyezik. Szerintem valahogy nem kéne erre nevelni a gyerekeket.
Szerintem is fontos a kisgyereknek a mennyiség is. Õ még picike, nem érti hogy a póni, meg a babakocsi ugyanannyiba került, mint a testvérének az ajándékai. Szerintem ezek mellé vehetsz még neki ajándékot. Nem kell drágának lenni, bemész egy 100 forintosba, és veszel neki apróságokat, csattot, hajgumit, ilyesmit, amik tényleg filléres ajándékok, nekik még az is élvezet, hogy kibonthassák õket. Minden jót!
Szia, A gyereket nem az fogja érdekelni, hogy hány darabot kapott, hanem, hogy mit. Ha egy pónit kért aminek fésülheti a farkát-sörényét, meg a játék babakocsit és megkapja nem is fogja más érdekelni. A vegyél még valamit, na az kicsit túlzás... Nem ezzel adsz meg neki mindent... Ne így. Hozzászokik és csak neked lesz macera az életed. Nekem még nincs karácsonyi gondom, csemete pociban ünnepel, de párom családjában megoldják, 4tesó van...ott mindenki egy valamit kap. Amire szüksége van... de picit feltúrbózva... Náluk inkább a hangulat az amit megélnek, együtt a család...
A kérdező hozzászólása: Na ez az!Darabnál itt kettõrõl van szó és 4 éves, a másik (nagy már mindent tud)12 éves olyanokat kért, amibõl darabra 6 lenne.Most mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: Nem haragszom és szó sincs toronyóráról meg aranyláncról.A kislányom erre vágyik tavasz óta, minden gyermekemre egyenlõ összeget szánunk, nem vagyunk gazdagok, lemondok mindenrõl, hogy nekik legyen de az árakkal vannak a gondok.A másik gyermekem többet kap ebbõl az összegbõl, ezért volt a kérdés, mert egy gyermek nem tudja felmérni, hogy miért hozott kevesebbet neki.
És ismét én, elsõ válaszoló. Nem így tetted fel a kérdést. Némi adalékinfo azért hiányzott.... Nem hinném, hogy egy kisgyerek fel tudja mérni egyébként, melyik játék mennyibe került. Nekik inkább darab-darab. vagyis szerintem ha ugyanannyi játékot kap ( darabra ) egyik is, másik is, nem hiszem, hogy fogják tudni, valójában melyikükre költöttél többet. Ja, és persze a gyermeki lélekben a darabszámon kívül tapasztalatom szerint az számít még, hogy melyik milyen nagy. :-D
Érdekes volt az elsõ válasz...bár szerintem értelme nem volt... Az ember azért jön ide, hogy kérdéseket tegyen fel, sokszor olyat, amit máshol nem tud megkérdezni, azért itt teszi. És mindenkinek mások az igényei. Nem mindenki csóró. ha megteheti, akkor miért ne? Kérdezõ:ha csak azt kérte, õrülj neki :D
Figyelj, ne haragudj, de szerintem más is hasonlóan fel lesz háborodva a kérdéseden, mint én, hogy ilyen viszonyok között, mikor az ember a rezsit alig tudja kifizetni sokszor, te azon agyalsz, hogy megvedd-e a toronyórát láncostól, fõleg meg, hogy te magad írod, igazán nem engedheted meg magadnak! A gyerek felé érzett szeretetet nem azzal kell kimutatni, hogy mennyi katrancot tudsz összevásárolni neki, amivel aztán jó, ha három hétig játszik! És a karácsony szentségét meg fõleg ne tekintsd versenynek, amit a szomszéd asszonnyal vagy az ovistárs anyukájával ûzöl!
Elsõ vagyok: mivel kérdezõ azt írta, kicsit költséges lenne neki, így feltételezem, nem engedheti meg magának. A karácsony pedig nem arról szól, hogy felesleges költségekbe verd magad, ha nem teheted meg, mert szerinted mi ez, ha nem rongyrázás???? Ha valaki úgy vesz meg mindent, hogy alapvetõen megteheti, akkor vegye, bár én arra is azt mondom, értelme egy szál se, mert ha a gyerek mindent megkap, amire csak kitátja a száját, másokon átgázoló, az anyagi javakon kívül mindent semmibe vevõ felnõtt válik belõle. De tudod mit? A kérdezõ azt is kérdezte, hogy mások hogy oldják meg. Hát elmondom, sokan hitelbõl. Ha ezen az áron is meg akarsz venni mindent, rajta. Ezért tart most itt a világ...
Utolsó elõtti vagyok. Mi még anno írtunk a Jézuskának is. És akkor én pici babát kértem, cumival. Erre a nõvérem meg a hugaim is azt kapták. Ja és még a bátyám is jól eljátszott vele. Alényeg, h 1 dolgoban járj a kedvében, nem tudsz mindenben és nem is kell.
Az utolsó válaszolónak, ez tényleg jó 5let:) És azt még használja is:) Az a baj, hogy pontos részleteket nem tudok... mivel is egészítik ki az ajándékokat...
A kérdező hozzászólása: Juj köszike, ez a bolt eszembe sem jutott nagyon jó ötlet!
A kérdező hozzászólása: Köszi :-) Mivel tudnám felturbózni egy picit? Valami olcsóbbra gondolok
kevés? kevés?????!!!! sok!! elég a póni!! van fontosabb is mint a játék!!! sõt a játéknál minden fontosabb de sokkal!pl.:étel ruha, villany, gáz/távfûtés!! ezeket sokkal fontosabb befizetni mint kidobni a pénzt egy darab mûanyagra!! meg kell értenie a gyereknek hogy nem kaphat meg mindent a mire "vágyik" (vagyis amit követel!!!) szabjunk már határt a vágyainak!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!