Találatok a következő kifejezésre: Egy nem drága (386 db)

Valaki írna Debrecenben egy nem drága boltot ahol divatos Kapucnis pulóvereket találok?

Legjobb válasz: a 6000 drága? ha nem akkor new yorker és occsóér meg kínai. sztem.

a 6000 drága? ha nem akkor new yorker és occsóér meg kínai. sztem.

Egy fogkő eltávolítás mennyibe kerül egy nem drága fogorvosnál?

Fogorvost keresek de fogalmam sincs az árakról és ezért kérdezem. Ez alapján hasonlítanám össze ?ket.

Legjobb válasz: Ha nem magánrendelõbe mész, hanem tb ált. támogatott helyre, akkor ingyenes!

Ha nem magánrendelõbe mész, hanem tb ált. támogatott helyre, akkor ingyenes!
A kérdező hozzászólása: Köszi de inkább magándokihoz mennék (rossz tapasztalat)csak nem akarom, hogy horribilis ára legyen.
enyémet 12 ezerért csinálták

Rosszul teszem, ha egy nem drága csak 350 ft-os tesztet próbálok ki először? Mennyire pontatlan?

Legjobb válasz: Sziasztok! Nem akarok vitatkozni, de én is úgy hallottam, hogy ha pozitív akkor kevesebb az esély a hibának.De ez logikus is szerintem, hiszen ha kimutatja azt a hormont vagy mi a fenét akkor az már ott van és kész, de ha nem mutatja ki akkor több variáció is lehet, hogy miért nem (nem használtad jól, nem jó idõpontban használtad, sérült volt a teszt stb.)Álpozitív talán csak akkor lehet, ha cisztád van (ez az összes teszt betegtájékoztatójára írva). Tehát ha pozitív nagy valószínûséggel van baba, persze nem 100. Az ár meg nem számít szerintem, talán az a különbség, hogy van amit csak reggeli vizeletbõl mutat ki van amelyik (drágább)bármely napszaki vizeletbõl kimutatja. Az orvosom különben azt mondja, hogy ezek a ma kapható tesztek cakumpakk elég pontosak. Sok sikert!

Sziasztok! Nem akarok vitatkozni, de én is úgy hallottam, hogy ha pozitív akkor kevesebb az esély a hibának.De ez logikus is szerintem, hiszen ha kimutatja azt a hormont vagy mi a fenét akkor az már ott van és kész, de ha nem mutatja ki akkor több variáció is lehet, hogy miért nem (nem használtad jól, nem jó idõpontban használtad, sérült volt a teszt stb.)Álpozitív talán csak akkor lehet, ha cisztád van (ez az összes teszt betegtájékoztatójára írva). Tehát ha pozitív nagy valószínûséggel van baba, persze nem 100. Az ár meg nem számít szerintem, talán az a különbség, hogy van amit csak reggeli vizeletbõl mutat ki van amelyik (drágább)bármely napszaki vizeletbõl kimutatja. Az orvosom különben azt mondja, hogy ezek a ma kapható tesztek cakumpakk elég pontosak. Sok sikert!
Tökéletes, ha pozitív, akkor nem valószínû, hogy téved, negatív esetén próbálj másik fajtát is.
elõzõ válaszhoz: ugyanannyi az esély arra, hogy álpozitív, mint arra, hogy álnegatív lesz a teszt!!! KÉRDEZÕNEK:Nekem azt mondta több gyógyszerész is, hogy a téves eredmény esélye ugyanannyi az összes gyógyszertári tesztnél, tehát mindegy, hogy mennyibe kerül!!! Mi volt a neve annak a tesztnek-csak hogy én is oylat vegyek!?


Szerinted nem drágák a gyümölcsök, zöldségek? Egy kiló gyümit 10 perc alatt megeszek, és ezért kell nekem egy teljes órát dolgoznom? ! Csak azért a nasiért!

Paradicsom kilója 500ft-nál kezd?dik! Paprika szintúgy. Narancs 400-500. Alma 300. Sz?l? 500-600.

Legjobb válasz: A gyümölcs nem nasi!!Az szükséges a vitamin pótlásához!És az egészséges étrend velejárója,a zöldség dettó! Ha viszonyitod-mivel minden viszonylagos--egy doboz legolcsóbb és legramatyabb cigi árához akkor már nem is annyira drága!! Sajnos az idei év nem kedvezett sem a zöldség sem a gyümölcstermesztõknek és termésnek. Mikor a Lidl meg a Penny leverte az árát mert tultermelés volt akkor megmondta Orbán Viktor::"ha hagyjuk hogy a multik szétverjék az áraikkal a magyar zöldség és gyümölcstermesztést ,akkor utána Õk fogják diktálni az árakat,majd meglátjuk hogy milyen árak lesznek""--és ime vannak!Ott veszne meg minden multi ahol van!!! Le kell költözni vidékre itt szinte mindent meglehet termelni egykis szorgalommal és igyekezettel,az egészséges környezetrõl már nem is beszélve!

A gyümölcs nem nasi!!Az szükséges a vitamin pótlásához!És az egészséges étrend velejárója, a zöldség dettó! Ha viszonyitod-mivel minden viszonylagos--egy doboz legolcsóbb és legramatyabb cigi árához akkor már nem is annyira drága!! Sajnos az idei év nem kedvezett sem a zöldség sem a gyümölcstermesztõknek és termésnek. Mikor a Lidl meg a Penny leverte az árát mert tultermelés volt akkor megmondta Orbán Viktor::"ha hagyjuk hogy a multik szétverjék az áraikkal a magyar zöldség és gyümölcstermesztést , akkor utána Õk fogják diktálni az árakat, majd meglátjuk hogy milyen árak lesznek""--és ime vannak!Ott veszne meg minden multi ahol van!!! Le kell költözni vidékre itt szinte mindent meglehet termelni egykis szorgalommal és igyekezettel, az egészséges környezetrõl már nem is beszélve!
Egyél lassban és dolgozz gyorsabban.
de, drága.. ezért nem ezzel kell jóllakni hanem az "olcsó" rizzsel/krumplival
nem lakik jól vele. elvileg csak nasinak eszi. mongyuk én simán nem birnék megenni egy kiló gyümit:D
Minden nagyon drága. Úgy tudod kicsit csökkenteni a kiadásokat, hogy termelõi piacon vásárolsz, legalább hetente egyszer. Ott az idény zöldségre, gyümölcsre koncentrálsz, és meglátod több marad a pénz tárcádba.
hát, csak nekünk a tavaszi sok esõ miatt kb 20 fánk halt ki (szilva/alma/õszibarack/mandula) és még sok más (málna, rebarbara, szeder, paradicsom) :( szóval gondolom a hazaiak emiatt is drágábbak.. arról nem is beszélve hogy a vásárlók is lehetnének tudatosabbak! volt 40kg eladó körténk nyáron (olyan finom, amit boltban nem kapnak) és SENKI nem vette tõlünk (hiába adtuk a bolti ár 30%áért) mentek venni a teszkóba.. hát ha egyszer ilyen h*lyék az emberek, akkor megérdemlik hogy drágán adják.. én mindenesetre nyáron napi 2-3kg gyümölcsöt simán letoltam :) és még most is van egy jó idõre almám raktáron.. télire meg 1 pincényi eltéve, ha már másnak nem kellett :P
Orbán annyit ért a mezõgazdaságohoz, mint kutya az ABC-hez! Azért olyan drága minden, mert nagyon rossz volt az idõjárás. Tavasszal a sok esõ, késõbb a nagy meleg, megint az esõ. Vagy kirohadt minden, vagy megsült. Nekem a kertben a tövön rohadt meg a szamóca, pedig sok volt rajta, a borsó-bab alig kelt ki, kirohadt. A szomszédom földje hónapokig vízben állt. Kirohadt a zöldség, sárgarépa, nincs annyi krumplija sem, ami nekik kell. Azelõtt pedig mindig adtak is el belõle. Nem igaz már, hogy vidéken megtudsz termelni mindent. Az idõjárást nem lehet szabályozni.

Ajánlanátok Nyíregyházán egy nem túl drága szállást, ami egy 2 éves gyereknek is megfelel?

Tapasztalatokra lenne szükségem, aki járt már ott :)

Legjobb válasz: mit jelent a nem túl drága? barbizon hotel-t nézd meg nyiregyháza vagy sóstógyógyfürdõ?

mit jelent a nem túl drága? barbizon hotel-t nézd meg nyiregyháza vagy sóstógyógyfürdõ?
A kérdező hozzászólása: 3-4000 ft körül, hogy Nyíregyháza vagy Sóstógyógyfürdõ, az mindegy. A hoteltõl félek, mert ott c sak egy szoba lenne, a kicsinek nem lenne elég mozgástere szerintem.

Egy nem túl drága tableten lehet online filmet nézni?

Legjobb válasz: Amíg mûködik, addig valószínûleg igen, bár a "nem túl drága" az elég relatív meghatározás. 50 ezer alatt nem érdemes tabletet venni, még film nézésre sem.

Amíg mûködik, addig valószínûleg igen, bár a "nem túl drága" az elég relatív meghatározás. 50 ezer alatt nem érdemes tabletet venni, még film nézésre sem.
A legtöbbön nem lehet, mivel androidra a flashplayer már nem frissül, újabb/frissebb rendszerekre már nem lehet felrakni, ha pedig lehet akkor is sz*rul mûködik. Népszerû videolejátszók mennek, youtube, vimeo stb
A kérdező hozzászólása: egy 30, 000 milyen? az még nem számít jónak? annak milyen a tudása?
A kérdező hozzászólása: Az indavideo-t behozza?
25-30-ért lehet olyat venni, ami elég stabil és alkalmas erre. Csak tapasztalat nélkül kockázatos, könnyû belefutni akadozós, lefagyós vacakokba. Kérdezz rá itt: [link] Mostanában ezt ajánlják ebben az árkategóriában: Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0
Az Indavideót végül is bármelyik behozza, kérdés, hogy mennyi idõ alatt. A Concorde Tab One tabletem fél percig elvariál, míg elindul, az Alcatel SPop telefonomon meg pillanatok alatt, pedig hasonló teljesítményû a hardverük, csak ez a telefon jobban optimalizált szerintem.
Nekem eddig még nem volt nagy gondom vele. Bár azért elsõsorban nem erre használom, nekem egy 7 colos kijelzõ nem nagy élmény filmezésre. :D
Régebbi flash-t lelehet tölteni archívumból, s az esetek elsöprõ többségében megfelelõen mûködik 4.0 felett is. Indával nem hinném, hogy gond lenne, ugyanakkor önmagában ha a kérdésedre kell válaszoljak, akkor nem! Maga az android alkalmatlan erre a mutatványra, mivel a nevenincs videómegosztók, ahová feltöltögetik a filmeket, ilyen-olyan videoshare ezek 100+1 reklámablakot dobnak be neked, ami új lapként jelenik meg (mivel android), így blokkolni nem tudod, próbál veled közben letöltetni .apk file-okat is. Szumma: megõszülsz, mire oda jutsz, hogy na, elötted a play, ráböksz s megy. Szóval megy, csak xanaxszal.

Hátsótengelyt kell cserélni a peugeot 206-os autómon. Miben más, ha kicserélik egy felújítottra vagy az én tengelyemet újítják fel? Tudna ajánlani valaki egy jó szakembert, aki ehhez ért? És nem drága.

Hogy tudok hozzájutni felújított hátsótengelyhez?A bontókon kívül.Mennyit szánjak rá?

Legjobb válasz: Semmiben nem más, csupán gyorsabban kész a meló, ha egy kész felújított futómûvet szerelnek be. A tiédet meg félreteszik, és késõbb azt is felújítják valaki számára.Nekem van egy jó ismerõsöm, aki elég jó szakember, ha érdekel megadom az elérhetõségét.Az is lényeges, hogy Te merre laksz, mert neki Nagykátán van mûhelye, és pl. Gyõrbõl nem érdemes levinni oda.

Semmiben nem más, csupán gyorsabban kész a meló, ha egy kész felújított futómûvet szerelnek be. A tiédet meg félreteszik, és késõbb azt is felújítják valaki számára.Nekem van egy jó ismerõsöm, aki elég jó szakember, ha érdekel megadom az elérhetõségét.Az is lényeges, hogy Te merre laksz, mert neki Nagykátán van mûhelye, és pl. Gyõrbõl nem érdemes levinni oda.

Egy Airsoft puska (Dragunov) újonnan való megvételét követõen hozzávetõlegesen mennyit kell még rákölteni hogy használható álllapotba hozzuk? Venni kell egy céltávcsövet is. Milyet ajánlanátok ami elfogadható, és lehetõleg nem drága?

Kérlek soroljátok fel, mit csinálnátok még a fegyverrel ha saját kezûleg oldanátok meg. köszönöm

Legjobb válasz: hát attól függ, h rugós, vagy elektromos, esetleg gázos. ha rudós, akk itt ha elolvasod a hozzászólásokat van egy rövid vélemény róla: http://www.airsoftcentrum.hu/shop_products/810/svd-dragunov

hát attól függ, h rugós, vagy elektromos, esetleg gázos. ha rudós, akk itt ha elolvasod a hozzászólásokat van egy rövid vélemény róla: http://www.airsoftcentrum.hu/shop_products/810/svd-dragunov

Ha a Tesz-Veszen egy viszonylag drága terméket feltesznek 1 Ft-os aukcióval, akkor abban nem túl nagy a rizikó? Valaki elmagyarázná nekem, hogy ezt hogyan éri meg így használni?

Mert én is szívesen feltenném,talán többen is megnéznék a termékeimet,de hát nem merem,mert mi van,ha mondjuk 10 ft-ért megy csak el?

Legjobb válasz: A sok buta úgy felveri az árat, hogy gyakran fixáron olcsóbban megkapod ugyanazt. Persze csak ha népszerû, keresett termékrõl van szó. Rizikós, de az emberek imádnak vetélkedni, egymást túllicitálni, ezért sokszor bejön. Meg persze gyakran az eladó is rásegít egy pár licittel egy másik névrõl.

A sok buta úgy felveri az árat, hogy gyakran fixáron olcsóbban megkapod ugyanazt. Persze csak ha népszerû, keresett termékrõl van szó. Rizikós, de az emberek imádnak vetélkedni, egymást túllicitálni, ezért sokszor bejön. Meg persze gyakran az eladó is rásegít egy pár licittel egy másik névrõl.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak-tényleg nagyon okos ötleteket mondtál el nekem, ezt nagyon szépen köszönöm! :) Valóban egyébként ahogyan észre veszem, este 8 körül a legnagyobb a sürgölõdés a "piacon".-képzeld-egyébként elment a ruhacsomim, de majd csak 28-a után tudják kifizetni, de szerintem nem drága, hiszen 13 részbõl áll, s darabját is többért vettem, mint 5 ezer ft-szal eléggé ráfizetõs, de legalább nem áll a szekrényben :D
Minimál árral nem fogják megvenni. De szerintem drága 7000 Ft-ért, fõleg teszveszen, vaterán. Többnyire nagyon olcsón akarnak jó cuccokat venni, tapasztalat. Én fehérnemûket árulok, pl. melltartót újszerût 750 Ft-ért, ami még a teszveszen is olcsónak számít, de 60-szor meggondolja, hogy megvegye-e a vevõ. 1 Ft-ról nem nagyon érdemes elindítani, mert sajnos mindig benne rejlik a veszély, hogy olcsón kel el. Ha mégis 1 Ft-ról akarod indítani, akkor érdemes a zárás idõpontját is figyelni. Ugyanis nem mindegy, hogy mondjuk ebédidõben jár le vagy mondjuk este 8 körül, amikor esetleg jóval többen gépeznek, mert akkor van rá idejük.
az már legyen az ö gondja. amugy ha a ruha jó állapotú vagy nagyon tetszik neki, lehet igy is megéri megvenni, mintha a boltba vanné meg vagy a boltit meg se teheti... probát megér....
A kérdező hozzászólása: Igen, ez jó ötlet, hogy rakjam fel 500, - Ft-ért db-ját, csak azzal meg az az egyetlen kis baj van, hogy ha pld valaki nem pesti, akkor neki drágábba kerül a posta költség, mint a ruha...:SSSSS :D
föleg ha a fele nem tetszik neki, akkor ugy látja hogy a fele kerül 7000 be és drágálni fogja. jaja elnéztem az eladó tényleg nem fizetett semmit :) O de a negativot megkapta :)
Valahogy úgy van ez, hogy akinek van 7000 ft-ja ruhára, az vesz újat. :) Rakd fel egyenként 500-ért, hamarabb elmegy.
Tedd fel egyesével. Én se vennék egyben 12 ruhát.
A kérdező hozzászólása: Hát én most feltettem egy nõi ruhacsomagot 12 db-osat, 7000 Ft.os minimál árral, de eddíg még egyetlen egy licit sem érkezett rá, és nemsokára, holnap délben lejár...szép ruhák, alig hordtam õket...-lehet, hogy ennyiért is drágállják????
Egy nagyon egyszeru szabalyt kell kovetni, ha valamit oda adnal minden szivfajdalom nelkul 1 forintert azt hirdesd meg ennyiert. Persze nemartan a tudni milyen kategoriaban, milyen termekeket totlessz fel. Pl: Mas strategiara van szukseg a hasznalt noi ruha eladashoz es mas kell a numizmatikai ritkasagok sikeres eladasahoz.
A negatív meg kijárt annak az eladónak.
Az eladó nem fizetett volna, a 0 ft stimmel. Én is adtam is el, meg vettem is már ennyiért.
Már hogyne lett volna. Meg olyan is, hogy drágábban, mint amit ér.
volt példa persze. ezt onnan tudom hogy vki negativ értékelést kapott azzal az indpokkal hogy az 1 ft-os aukciót nem verték fel és igy bukott és nem akarta tényleg 1ft-ért odaadni a vevönek. holott a kerekitési szabály szerint az 0 ft- lett volna. magyarul tök ingyen kelett volna megkapnia és még az eladó fizetett volna a vaterának mert használta a rendszert :)
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm a választ, csak azt nem tudom, hogy tényleg volt-e már arra példa, hogy ilyen irreálisan alacsony áron jutottak emberek termékekhez?
Utolsó vagyok, gratulálok, hogy sikerült eladnod. Nem jól fogalmaztam, tudom én, hogy nem drága egy boltihoz képest, illetve tudom, hogy többet ér. Csak tudod, teszveszen, vaterán rengetegen az olcsó cuccokat keresik, úgy pedig, hogy van egy 12 db-os ruhacsomag, amiben simán lehet, hogy van pár darab ami vagy nem tetszik vagy nem jó a mérete, nem biztos, hogy ez sokak felé csábító. Mert ahhoz sok a 7000 Ft. hogy annak a felét elajándékozgassa vagy "bajlódjon" a továbbadásával. Szóval én így értettem, hogy drága. Mert egy ruhacsomagban mindig vannak ilyen darabok. :)

Nem drága egy *kicsit* egy egyetemistáknak ez az albi?

ETR-ben már egy ideje szerepel ez, kiváncsi vagyok mikor adják ki egy baleknak(?): Oktogon közelében.. 7 nm-es július 1-t?l és 10 nm-es június 25-tól, külön bejáratú szobák kiadók. A szobák bérleti díjai 1 f?re: 24 000 Ft és 27 000 Ft (+ 22 000 Ft fix rezsi szeptember végéig szobánként). De ez sem kutya: déli pályaudvarnál... 32000 Ft: 6 négyzetméteres szoba (csöndes udvarra nyíló)

Legjobb válasz: Relatív... én nem tudom, hogy a fõvárosban milyen árak vannak, de itt Pécsen sokkal olcsóbban meg lehet úszni ezeket a dolgokat, legalábbis ehhez a példához mérve. Bnõmék 4-en laknak egy 3 szobás albiban, és fejenként olyan 25-30 ezret fizetnek érte... Ebben a rezsi is benne van persze.

Relatív... én nem tudom, hogy a fõvárosban milyen árak vannak, de itt Pécsen sokkal olcsóbban meg lehet úszni ezeket a dolgokat, legalábbis ehhez a példához mérve. Bnõmék 4-en laknak egy 3 szobás albiban, és fejenként olyan 25-30 ezret fizetnek érte... Ebben a rezsi is benne van persze.
Dehogynem drága!! Én is nézegetem már napok óta a hirdetéseket, van ahol kicsit túlzás azért..
sok. 40rt már egész lakást bérelsz.
Amíg van aki kiveszi, addig nem. Ilyen ronda a piac.
Elég sok. Barátnõmék egy kétszobásban laknak Budapesten. Egyiké az egyik szoba, másiké a másik. Tudni kell, hogy nagyon jó helyen van és egy új építésû társasház, baromi jól néz ki. Kb 30 ezret fizetnek fejenként rezsivel együtt télen is, nyáron is.
Jó ég, 7 m2-ben hogy lehet élni? Mi Szegeden az 50 m2-es téglaépítésû lakást 45+rezsiért adjuk ki.
Nekem 35k-s a lakás, kb .25nm, egyetem mellett, rezsi átlagban közös költséggel még +10k.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!