Találatok a következő kifejezésre: Egy negatív után lehet még baba (3 db)

Egy negatív teszt után lehet még baba?

ma reggel megcsináltam a tesztet és negativ lett:( amugy tegnap kellett volna megjönnie..a hasam fájj és a hátam, de nem akar megjönni! a folyásom fehér és elég híg. szerintetek van még esély rá h babás legyek?:(

Legjobb válasz: Szia! Egy hét múlva tesztelj megint, ha addig nem jön meg. Még nem biztos, hogy kimutatja.

Szia! Egy hét múlva tesztelj megint, ha addig nem jön meg. Még nem biztos, hogy kimutatja.
a legegyszerübb ha reggel mérsz egy höt és ha alacsony (36, 6-37 körülinek kell lennie) ha ez alatt van akor valószínü nem. de ha magas a reggeli höd akkor érdemes még egy tesztet csinálni kb 4 napra.
5-7 napmúlva ismételj. Ha eddignem hõmérõztél most sem fog megnyugtatni amit látsz rajta..úgyhogy tesztelj inkább.

Nem várt után egy nappal negatívat teszteltem, lehet még baba?

vasárnap kellett volna megjönnie, nem jött hétf?n csináltam egy negatív tesztet, de még ma sem jött meg, de olyan mindjárt megjön érzésem van. kicsit érzékeny a mellem, 32-35naposak a ciklusaim. ma már a 36.napon vagyok

Legjobb válasz: Írj valamit! Megjött,vagy lett + teszt?

Írj valamit! Megjött, vagy lett + teszt?
attól még lehetsz terhes. Talán inkább nõgyógyászhoz kellene menned, aki nem biztos hogy lát már valamit, ha terhes vagy, de ki tudja. Ha nem lát semmit, még mindig lehet vérvételt kérni, és az már kimutatja, ha terhes vagy. Ha tervezett a terhesség, akkor szorítok, hogy babás legyél!!
Nekem nem várt után 3 nappal még full negatív volt. Majd a nemvárt után 1 héttel jól látható pozitív. Aztán az ultrahang alapján úgy néz ki, hogy egy héttel késõbb "készült", mint ahogy azt számoltuk és vártuk.

Ha a tesztemen van egy nagyon halvány vonal és a vérvétel 5 nap menszi késés után negatív attól még lehet baba?

Legjobb válasz: A teszt becsapós lehet de a véreredményt nem lehet befolyásolni.Szerintem most nem sikerült.

A teszt becsapós lehet de a véreredményt nem lehet befolyásolni.Szerintem most nem sikerült.
3-ik vagyok mondom én hogy 1 cipõben járunk!Nem szellemcsík mert ott van látom és rózsaszínes!A párom is látja!Neked mennyi lett a vérvétel eredménye?
Csak akkor jo ha rózsaszín a csík, mégha halvány is. A szellemcsík az szürke vagy fehéres
Pont most akartam feltenni ugyanezt a kérdést csak nekem még nincs elmaradásom nekem csak vasárnap nem kéne megjönnie de van pozi tesztem de a vérvétel csak 1, 20 béta hcg-t mutat!Nem tudom mi lehet!Csajok???
Hát a vérvételnél nincs jobb és alaposabb és biztosabb vizsgálat! Hány, de hány hamis tesztem volt nekem is, mindig lehurrogtak, hogy biztos valami bajom van, pedig egészséges vagyok!
Valószínûleg nem vagy terhes. Ne add fel, következõ ciklusban hajtsatok rá újra!!
A kérdező hozzászólása: most nagyon elkeseredtem.De akkor mitõl van ott a csík?
Nem lehet, hogy csak szellemcsík?
A kérdező hozzászólása: mi az a szellemcsík?Ha mások is látjék, meg még ma reggel is rajta volt, az lehet az?
Milyen teszt?
A kérdező hozzászólása: Gabriel tesztet csináltam.Az elején nagyon halvány volt, után afelerõsödött, majd megint halvány lett, de látni.nagyon picit szerintem rózsaszínes. At eredmény nem tudom, mert telefonon mondta be a laboros ismerõsöm, hogy sajna negatív. Most akkor minek hihetek?
Egyértelmûen a vérvizsgálatnak higgyél. A teszt idõn túl is elszinezõdhet hamis pozitívvá, és egy nagyon halvány rózsaszín is lehet szellemcsík (tapasztalat). Sajnos most nem sikerült, de ne add fel, a következõ ciklusban is mindent bele!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!