Találatok a következő kifejezésre: Egy negatív után lehet még (8 db)

Egy negatív teszt után lehet még baba?

ma reggel megcsináltam a tesztet és negativ lett:( amugy tegnap kellett volna megjönnie..a hasam fájj és a hátam, de nem akar megjönni! a folyásom fehér és elég híg. szerintetek van még esély rá h babás legyek?:(

Legjobb válasz: Szia! Egy hét múlva tesztelj megint, ha addig nem jön meg. Még nem biztos, hogy kimutatja.

Szia! Egy hét múlva tesztelj megint, ha addig nem jön meg. Még nem biztos, hogy kimutatja.
a legegyszerübb ha reggel mérsz egy höt és ha alacsony (36, 6-37 körülinek kell lennie) ha ez alatt van akor valószínü nem. de ha magas a reggeli höd akkor érdemes még egy tesztet csinálni kb 4 napra.
5-7 napmúlva ismételj. Ha eddignem hõmérõztél most sem fog megnyugtatni amit látsz rajta..úgyhogy tesztelj inkább.

Nem várt után egy nappal negatívat teszteltem, lehet még baba?

vasárnap kellett volna megjönnie, nem jött hétf?n csináltam egy negatív tesztet, de még ma sem jött meg, de olyan mindjárt megjön érzésem van. kicsit érzékeny a mellem, 32-35naposak a ciklusaim. ma már a 36.napon vagyok

Legjobb válasz: Írj valamit! Megjött,vagy lett + teszt?

Írj valamit! Megjött, vagy lett + teszt?
attól még lehetsz terhes. Talán inkább nõgyógyászhoz kellene menned, aki nem biztos hogy lát már valamit, ha terhes vagy, de ki tudja. Ha nem lát semmit, még mindig lehet vérvételt kérni, és az már kimutatja, ha terhes vagy. Ha tervezett a terhesség, akkor szorítok, hogy babás legyél!!
Nekem nem várt után 3 nappal még full negatív volt. Majd a nemvárt után 1 héttel jól látható pozitív. Aztán az ultrahang alapján úgy néz ki, hogy egy héttel késõbb "készült", mint ahogy azt számoltuk és vártuk.

Hétfőn kellett volna megjönnie, de semmi. Kedden reggel teszteltem x-epillel negatívot :- ( ma már csütörtök van és még mindif semmi. SzeretnEm ha összejönne. Viszont egy negativ teszt után lehet hogy mégis terhes vagyok?

Tipikus tüneteim nincsenek. Màshogy fàj a hasam mint szokott mensi el?tt. Ennyi.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj újra egy másik fajtával!és ha az is negatív akkor menj orvoshoz!24 hkm

Szerintem tesztelj újra egy másik fajtával!és ha az is negatív akkor menj orvoshoz!24 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát most épp dolgozom... Nem tudom feltölteni. Amúgy feltenném, ha tudnám hova... :-) segítetek? Elõre is köszi!
feltöltés: http://www.kepfeltoltes.hu------itt beilleszted a képet a felsõ legelsõ sorban a tallózásnál és a lap alján lesz egy olyan hogy direkt link a képhez azt kijelölöd, jobb klikk másolás és ide beilleszted egy kommentbe. remélem érthetõ voltam, de ha rámész az oldalra ott már értelemszerûen fogod tudni. VÁRJUK!
11.24-es vagyok, ha megvan a kép a tallózás után, akkor lejebb lesz hogy "feltölt" arra kattints és utána lent jelölöd ki a direkt link a képhez és onnan illeszted be ide.
nekem is extra halvány...mutasd a képet!!!!Ez nagyon izgi:) ))Szorítunk!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Most nagyon el vagyok keseredve mert szerintem annyira akarom már, hogy beleképzeltem azt a reggeli csíkot, hiszem mire hazajöttem már nem is láttam, vagy már nem is tudom! :( Aztán elmentem és vettem xepilt és csináltam egyet most... nem tudom miért... és nem látok már rajta én semmi... Higgyétek el... majd megpróbálom vasárnap. Lehetek még terhes vagy adjam fel?
Ne add fel! Reggel van a legtöbb hcg a vizeletben. Szerintem ugyanolyan tesztel holnap reggel is pozi lesz.
Szia! Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen épp ma reggel tesztelem és hát negatív és teljesen ki vagyok... :-( már egy hete késik... Kezdek kételkedni benne, hogy lehetek-e még terhes...jövõ héten elmegyek dokihiz is...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Vége az izgalomnak, megjött. :-( :-( elEg nehezen viselem. Ha sikerül, majd írok. Köszönöm a támogatást!
Szia, ne keseredj el, képzeld nekem is volt ilyen ( 3. válaszoló vagyok), 6 nap után megjött, de a következõ hónapban már pozitív lett a tesztem! Hátha neked is így összejön:D Hajrá:)
Hû, egyre izgibb! :D Nagyon örülök! Nem teszed fel a képet a tesztedrõl?
A kérdező hozzászólása: Meg persze, ha kibírom addig. :-P
Clearblue-val tesztelj, az pontosabb! Én nagyon remélem, hogy baba.
Sajnos nekem is volt ilyen, 6 napot késett, aztán megjött. Bekavarhat sajna a hõség is:( Tesztlej megint, ha az is negatív, akkor valószínû csak késõi pé-d volt, és nem baba. De drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggelre tervezek tesztelést Corax be sure-t vettem. Remélem + lesz, de mindenképpen írok! Csak az érdekelt hogy negatív után hagyjam, vagy még van esély rá. Remélem összejött.... ;-)
még lehet POZI!!MAJD IRJ
10 vagy 25-ös érzékenységûvel próbálkozzál.Szorítok.
Ne aggódj, lehet még pozitív a teszted! Nekem a 8 hetes terhességet nem mutatta ki az X-epil. 1 hétre rá megint teszteltem egy hatalmas pozitívat :) Pár nap múlva ismételd meg egy másik teszttel. Szurkolok!
A barátnõmnek két hét késés után is negatív volt a tesztje. Vasárnap született meg a lánya:) Szerintem lehetsz te is terhes negatív teszt után. Drukkolok!
simán lehetsz terhes, majd írj, VÁRJUK!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy így drukkoltok, tényleg remélem, hogy összejön! :) A holnap reggeli teszt után mindenképpen írok! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Teszteltem reggel nagyon halványan látszik valami. Vagyis ugy vettem ki. Viszont nem merek még örülni. Majd duán veszek még x-epilt meg még egy coraxot. Aztán vasárnap újra tesztelek. Ha addig meg nem jön...
Én is hasonló cipõben járok. Drukkolok neked

Mára nem vártam, nem is jött, ebéd után teszteltem, de negatív lett. A mensi előtti egy-két cseppnek nyoma sincs, tiszta fehér folyásom van, erős mellfájdalommal. Lehet még nem mutatja ki a teszt?

Vagy az a baj, hogy nem reggel csináltam a tesztet. Várnám a hasonló tapasztalatokat.

Legjobb válasz: szerintem fuss neki még egyszer és fogalmazd át normálisan a kérdést... :) L

szerintem fuss neki még egyszer és fogalmazd át normálisan a kérdést... :) L
Tudom, hogy marha nehéz, de ilyenkor a várakozás a megoldás... Pár napon belül mindenképp eldõl, de még van remény, fel a fejjel.:)
A kérdező hozzászólása: Vagy ennyire befolyásolhatja, hogy nem mindjárt reggel elsõ vizeletbõl csináltam a tesztet? Amúgy nekem nem pont középidõben volt peteérésem. Elkeseredtem.
A kérdező hozzászólása: Ma vettem egy érzékenyebb tesztet, 12, 5ml, de nem bírtam ki és csak délután tudtam megcsinálni, nem mutat semmit. Akkor úgy tûnik nem sikerült. :( Mensi sehol, cicim fáj nagyon, szerintetek még érdemes pár nap múlva tesztelni, vagy úgyis megjön?
Próbálkozz a 10ml-es tesztel, az talán már + lesz holnap reggel. A 25ml-es nekem sem mutatta ki, a 10ml-es igen. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jó érzés egymásnak szurkolni, nagyon köszönöm. Holnap reggel megpróbálom...talán. Vagy várok pár napot!
Lehet, hogy még pici a baba, kell pár nap, míg a teszt is kimutatja. Nekem 1 nappal utána még negatív lett, 6 nap múlva csináltam a következõt, az pozitív. Várjuk a fejleményeket! :-)
én se értem, egyesnek mi a gondja:) ha nem jön meg, próbálkozz reggeli teszttel holnap, még akármi is lehet:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Lehet csak nagyon beleéltem magam. :( Pedig a melleim is most késõbb kezdtek fájni, mint máskor. Talán késõbb volt az ovu és azért nem mutatja. Borzasztó ez a várakozás. Egy nap maga az örökkévalóság.
az egyes nem tudom, mit nem ért... lehet, hogy nem mutatja még ki, várj 1-2 napot. nekem is csak pár nappal utána mutatta ki.
Szerintem holnap reggel tesztelj, mert az koncentráltabb vizelet, és az már jó eséllyel mutatja ha babás vagy.Szurkolok, aztán majd írd meg mi az eredmény:)
A kérdező hozzászólása: Babát szeretnénk, ma kellett volna megjönnie. Még nem jött. Mensi elõtt nekem mindig van egy-két napig barna-piros egy-két csepp folyásom, ami most kimaradt. Ebéd után negatívat teszteltem ma. Lehet korán teszteltem?
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggel megjött. :( Új hónap, új remény, nem adom fel. :)
Terhes biztos nem vagy. Már régen mutatná a teszt. Menj orvoshoz, megnézi, mitõl lehet a mensis zavarod.
A kérdező hozzászólása: Senki sem válaszol???
Menj dokihoz, õ majd megmondja, hogy baba vagy más van a dologban!

Ha a tesztemen van egy nagyon halvány vonal és a vérvétel 5 nap menszi késés után negatív attól még lehet baba?

Legjobb válasz: A teszt becsapós lehet de a véreredményt nem lehet befolyásolni.Szerintem most nem sikerült.

A teszt becsapós lehet de a véreredményt nem lehet befolyásolni.Szerintem most nem sikerült.
3-ik vagyok mondom én hogy 1 cipõben járunk!Nem szellemcsík mert ott van látom és rózsaszínes!A párom is látja!Neked mennyi lett a vérvétel eredménye?
Csak akkor jo ha rózsaszín a csík, mégha halvány is. A szellemcsík az szürke vagy fehéres
Pont most akartam feltenni ugyanezt a kérdést csak nekem még nincs elmaradásom nekem csak vasárnap nem kéne megjönnie de van pozi tesztem de a vérvétel csak 1, 20 béta hcg-t mutat!Nem tudom mi lehet!Csajok???
Hát a vérvételnél nincs jobb és alaposabb és biztosabb vizsgálat! Hány, de hány hamis tesztem volt nekem is, mindig lehurrogtak, hogy biztos valami bajom van, pedig egészséges vagyok!
Valószínûleg nem vagy terhes. Ne add fel, következõ ciklusban hajtsatok rá újra!!
A kérdező hozzászólása: most nagyon elkeseredtem.De akkor mitõl van ott a csík?
Nem lehet, hogy csak szellemcsík?
A kérdező hozzászólása: mi az a szellemcsík?Ha mások is látjék, meg még ma reggel is rajta volt, az lehet az?
Milyen teszt?
A kérdező hozzászólása: Gabriel tesztet csináltam.Az elején nagyon halvány volt, után afelerõsödött, majd megint halvány lett, de látni.nagyon picit szerintem rózsaszínes. At eredmény nem tudom, mert telefonon mondta be a laboros ismerõsöm, hogy sajna negatív. Most akkor minek hihetek?
Egyértelmûen a vérvizsgálatnak higgyél. A teszt idõn túl is elszinezõdhet hamis pozitívvá, és egy nagyon halvány rózsaszín is lehet szellemcsík (tapasztalat). Sajnos most nem sikerült, de ne add fel, a következõ ciklusban is mindent bele!
kicsi a valószinûsége, de még lehetsz terhes!
Ha folyamatosan figyelted a ciklusodat, es pontosan tudod mikor volt peteeresed es ahhoz kepest kesik egy hetet , akkor elkepzelheto meg a terhesseg. De ha nem tudod pontosan a peteeresed napjat akkor lehet a keses attol is hogy kesobb volt a peteeres.
Szerintem ha egy hete késik, és van már pár teszted - persze mind különbõzõ érzékenységû - akkor ajánlatos felkeresned a nõgyógyászodat, hogy vizsgáljon meg. Mielõtt elmész hozzá aznap reggel is tesztelj egyet! Szorítok, hogy baba legyen mindenesetre!
Fogalmam sincs, de ha megvigasztal, most dettó ebben a cipõben járok...csak teszt nélkül :)
Már hallottam olyat, hogy valaki teherbe esett, de nem vette észre, mert egy kevés vérzése volt. Ha elmúlik csinálj még egy tesztet a biztonság kedvéért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!