Találatok a következő kifejezésre: Egy negatív után lehet (17 db)

Hétfőn kellett volna megjönnie, de semmi. Kedden reggel teszteltem x-epillel negatívot :- ( ma már csütörtök van és még mindif semmi. SzeretnEm ha összejönne. Viszont egy negativ teszt után lehet hogy mégis terhes vagyok?

Tipikus tüneteim nincsenek. Màshogy fàj a hasam mint szokott mensi el?tt. Ennyi.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj újra egy másik fajtával!és ha az is negatív akkor menj orvoshoz!24 hkm

Szerintem tesztelj újra egy másik fajtával!és ha az is negatív akkor menj orvoshoz!24 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát most épp dolgozom... Nem tudom feltölteni. Amúgy feltenném, ha tudnám hova... :-) segítetek? Elõre is köszi!
feltöltés: http://www.kepfeltoltes.hu------itt beilleszted a képet a felsõ legelsõ sorban a tallózásnál és a lap alján lesz egy olyan hogy direkt link a képhez azt kijelölöd, jobb klikk másolás és ide beilleszted egy kommentbe. remélem érthetõ voltam, de ha rámész az oldalra ott már értelemszerûen fogod tudni. VÁRJUK!
11.24-es vagyok, ha megvan a kép a tallózás után, akkor lejebb lesz hogy "feltölt" arra kattints és utána lent jelölöd ki a direkt link a képhez és onnan illeszted be ide.
nekem is extra halvány...mutasd a képet!!!!Ez nagyon izgi:) ))Szorítunk!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Most nagyon el vagyok keseredve mert szerintem annyira akarom már, hogy beleképzeltem azt a reggeli csíkot, hiszem mire hazajöttem már nem is láttam, vagy már nem is tudom! :( Aztán elmentem és vettem xepilt és csináltam egyet most... nem tudom miért... és nem látok már rajta én semmi... Higgyétek el... majd megpróbálom vasárnap. Lehetek még terhes vagy adjam fel?
Ne add fel! Reggel van a legtöbb hcg a vizeletben. Szerintem ugyanolyan tesztel holnap reggel is pozi lesz.
Szia! Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen épp ma reggel tesztelem és hát negatív és teljesen ki vagyok... :-( már egy hete késik... Kezdek kételkedni benne, hogy lehetek-e még terhes...jövõ héten elmegyek dokihiz is...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Vége az izgalomnak, megjött. :-( :-( elEg nehezen viselem. Ha sikerül, majd írok. Köszönöm a támogatást!
Szia, ne keseredj el, képzeld nekem is volt ilyen ( 3. válaszoló vagyok), 6 nap után megjött, de a következõ hónapban már pozitív lett a tesztem! Hátha neked is így összejön:D Hajrá:)
Hû, egyre izgibb! :D Nagyon örülök! Nem teszed fel a képet a tesztedrõl?
A kérdező hozzászólása: Meg persze, ha kibírom addig. :-P
Clearblue-val tesztelj, az pontosabb! Én nagyon remélem, hogy baba.
Sajnos nekem is volt ilyen, 6 napot késett, aztán megjött. Bekavarhat sajna a hõség is:( Tesztlej megint, ha az is negatív, akkor valószínû csak késõi pé-d volt, és nem baba. De drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggelre tervezek tesztelést Corax be sure-t vettem. Remélem + lesz, de mindenképpen írok! Csak az érdekelt hogy negatív után hagyjam, vagy még van esély rá. Remélem összejött.... ;-)
még lehet POZI!!MAJD IRJ
10 vagy 25-ös érzékenységûvel próbálkozzál.Szorítok.
Ne aggódj, lehet még pozitív a teszted! Nekem a 8 hetes terhességet nem mutatta ki az X-epil. 1 hétre rá megint teszteltem egy hatalmas pozitívat :) Pár nap múlva ismételd meg egy másik teszttel. Szurkolok!
A barátnõmnek két hét késés után is negatív volt a tesztje. Vasárnap született meg a lánya:) Szerintem lehetsz te is terhes negatív teszt után. Drukkolok!
simán lehetsz terhes, majd írj, VÁRJUK!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy így drukkoltok, tényleg remélem, hogy összejön! :) A holnap reggeli teszt után mindenképpen írok! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Teszteltem reggel nagyon halványan látszik valami. Vagyis ugy vettem ki. Viszont nem merek még örülni. Majd duán veszek még x-epilt meg még egy coraxot. Aztán vasárnap újra tesztelek. Ha addig meg nem jön...
Én is hasonló cipõben járok. Drukkolok neked

Egy használt negatív teszt, lehet pozitív ha késõbb használjuk, és pozitív lehetne, hagy teljesen használhatatlanná válik használat után?

Legjobb válasz: Mi van??? A teszt csak egyszer használatodak!!!! Nem lehet õket 2× használni!!!

Mi van??? A teszt csak egyszer használatodak!!!! Nem lehet õket 2× használni!!!
Persze hogy használhatatlan. Aki már a teszten is spórol az inkább várjon még a gyerekkel.
Bocsi használhatóak.
Nem :) Nézelõjd picit a neten még és látni fogod hogy aki terhes is volt, negatív maradt a használt teszt.Ez azért van, mert azok az indikátorok amik a t vonal csíkját elszínezi már egyszer aktiválták.Olyan mint egy gyufaszál, ha egyszer meg gyújtottad, másodjára hiába pedzegeted majd a doboza oldalán, nem fog meg gyulladni.
Rossmanban hatalmas leárazások vannak (Bp) terhességi teszt ügyben egyébként. Pont ma vettem 2 db X-epilt 400-ért (3 napja késik), de minden márka le van akciózva (csak a felsõkategóriásak nem, amik 3.000 Ft-ba kerülnek). Vegyél egy újat.:D
az orvos is mondta h terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: az orvosnál 1 hónapja voltam csak vizsgálaton! akkor még nem is gyanakodtam ilyesmire. az 1. tesztet csütörtökön csináltam + utána pénteken +. az utolsót ma reggel ami - lett.
Én a helyedben csinálnék még egy tesztet, biztos ami biztos alapon elsõ vizeletbõl, reggel. Aztán meg irány a doki.
Velem dettó ugyanez volt. Azt mondta a doki, hogy a 2 teszt hibás volt. Aztán meg is jött 8 nap késéssel...

Egy negatív teszt után lehet még baba?

ma reggel megcsináltam a tesztet és negativ lett:( amugy tegnap kellett volna megjönnie..a hasam fájj és a hátam, de nem akar megjönni! a folyásom fehér és elég híg. szerintetek van még esély rá h babás legyek?:(

Legjobb válasz: Szia! Egy hét múlva tesztelj megint, ha addig nem jön meg. Még nem biztos, hogy kimutatja.

Szia! Egy hét múlva tesztelj megint, ha addig nem jön meg. Még nem biztos, hogy kimutatja.
a legegyszerübb ha reggel mérsz egy höt és ha alacsony (36, 6-37 körülinek kell lennie) ha ez alatt van akor valószínü nem. de ha magas a reggeli höd akkor érdemes még egy tesztet csinálni kb 4 napra.
5-7 napmúlva ismételj. Ha eddignem hõmérõztél most sem fog megnyugtatni amit látsz rajta..úgyhogy tesztelj inkább.

Nem várt után egy nappal negatívat teszteltem, lehet még baba?

vasárnap kellett volna megjönnie, nem jött hétf?n csináltam egy negatív tesztet, de még ma sem jött meg, de olyan mindjárt megjön érzésem van. kicsit érzékeny a mellem, 32-35naposak a ciklusaim. ma már a 36.napon vagyok

Legjobb válasz: Írj valamit! Megjött,vagy lett + teszt?

Írj valamit! Megjött, vagy lett + teszt?
attól még lehetsz terhes. Talán inkább nõgyógyászhoz kellene menned, aki nem biztos hogy lát már valamit, ha terhes vagy, de ki tudja. Ha nem lát semmit, még mindig lehet vérvételt kérni, és az már kimutatja, ha terhes vagy. Ha tervezett a terhesség, akkor szorítok, hogy babás legyél!!
Nekem nem várt után 3 nappal még full negatív volt. Majd a nemvárt után 1 héttel jól látható pozitív. Aztán az ultrahang alapján úgy néz ki, hogy egy héttel késõbb "készült", mint ahogy azt számoltuk és vártuk.

Esélytelen? Beágyazódás után egy héttel lehet a teszt negatív?

Ha a jelek szerint júni.23-án volt peteérésem,és ez a 30 napos ciklus végén volt akkor ugye a vérzés ideje kitolódik,tehát innen kb,15 nap hogy tuti beágyazódjon,a feltételezett beágyazódás után egy héttel lehet a teszt negatív....Azóta sem jött meg,egy hete teszteltem akkor nega volt,érdemes lenne e megint tesztelni vagy ez a hónap elúszott......

Legjobb válasz: Ha egy hete teszteltél legutóbb, akkor én a helyedben tesztelnék egyet újra, aztán ha az is negatív, mennék dokihoz. Persze, lehet még pozitív. :) Van akinek késõbb lesz elég a hcg a teszthez. Nekem pl. 8 hetesen mutatta ki. :)

Ha egy hete teszteltél legutóbb, akkor én a helyedben tesztelnék egyet újra, aztán ha az is negatív, mennék dokihoz. Persze, lehet még pozitív. :) Van akinek késõbb lesz elég a hcg a teszthez. Nekem pl. 8 hetesen mutatta ki. :)
A kérdező hozzászólása: :) Jó lenne...csak tudod, nem fáj a mellem, nincs hányás, hányinger, csak nem jött meg, és hatalmas az étvágyam!
Nekem juni 25.-én volt ovum, és már julius 4.-én pozi lett a teszt, nem hinném, hogy terhes lennél mert akkor annak már pozitívnak kellene lennie.De lehet mégsem akkor volt az ovud amikor gondolod, lehet, hogy késõbb pár nappal akár egy héttel is és azért nega még a teszt, tesztelj még, ne add fel!!!!!!

Okt.7-én volt peteérésem, együtt voltunk a párommal.2 napra rá érzékennyé vált a mellbimbóm, 5 nap után hányinger. Állandóan fáradt és álmos vagyok. Ma csináltam egy tesztet, negatív lett. Mi lehet az oka a tüneteimnek?

Legjobb válasz: 1 teszt nem teszt 2 teszt fél teszt 3 teszt 1 teszt... ez azt jelenti hogy nem elég ha 1 tesztet csinálsz... csinálj még1et és ha az is negatív menj el nõgyógyászhoz hogy megtud h akkor mi a baj...

1 teszt nem teszt 2 teszt fél teszt 3 teszt 1 teszt... ez azt jelenti hogy nem elég ha 1 tesztet csinálsz... csinálj még1et és ha az is negatív menj el nõgyógyászhoz hogy megtud h akkor mi a baj...
Én pontosan ugyanígy voltam, mint te! Minden rendben lesz én két tesztet csináltam, most már tudom, hogy korán. Most 15 hetes terhes vagyok.
Terhes biztos nem vagy. Már régen mutatná a teszt. Menj orvoshoz, megnézi, mitõl lehet a mensis zavarod.
A kérdező hozzászólása: Senki sem válaszol???
Menj dokihoz, õ majd megmondja, hogy baba vagy más van a dologban!

Ha a tesztemen van egy nagyon halvány vonal és a vérvétel 5 nap menszi késés után negatív attól még lehet baba?

Legjobb válasz: A teszt becsapós lehet de a véreredményt nem lehet befolyásolni.Szerintem most nem sikerült.

A teszt becsapós lehet de a véreredményt nem lehet befolyásolni.Szerintem most nem sikerült.
3-ik vagyok mondom én hogy 1 cipõben járunk!Nem szellemcsík mert ott van látom és rózsaszínes!A párom is látja!Neked mennyi lett a vérvétel eredménye?
Csak akkor jo ha rózsaszín a csík, mégha halvány is. A szellemcsík az szürke vagy fehéres
Pont most akartam feltenni ugyanezt a kérdést csak nekem még nincs elmaradásom nekem csak vasárnap nem kéne megjönnie de van pozi tesztem de a vérvétel csak 1, 20 béta hcg-t mutat!Nem tudom mi lehet!Csajok???
Hát a vérvételnél nincs jobb és alaposabb és biztosabb vizsgálat! Hány, de hány hamis tesztem volt nekem is, mindig lehurrogtak, hogy biztos valami bajom van, pedig egészséges vagyok!
Valószínûleg nem vagy terhes. Ne add fel, következõ ciklusban hajtsatok rá újra!!
A kérdező hozzászólása: most nagyon elkeseredtem.De akkor mitõl van ott a csík?
Nem lehet, hogy csak szellemcsík?
A kérdező hozzászólása: mi az a szellemcsík?Ha mások is látjék, meg még ma reggel is rajta volt, az lehet az?
Milyen teszt?
A kérdező hozzászólása: Gabriel tesztet csináltam.Az elején nagyon halvány volt, után afelerõsödött, majd megint halvány lett, de látni.nagyon picit szerintem rózsaszínes. At eredmény nem tudom, mert telefonon mondta be a laboros ismerõsöm, hogy sajna negatív. Most akkor minek hihetek?
Egyértelmûen a vérvizsgálatnak higgyél. A teszt idõn túl is elszinezõdhet hamis pozitívvá, és egy nagyon halvány rózsaszín is lehet szellemcsík (tapasztalat). Sajnos most nem sikerült, de ne add fel, a következõ ciklusban is mindent bele!

Nekem 18-23volt peteérésem és 8nap késés után volt egy napig vérzésem azt hittem, hogy megjött, de azóta már 3napja inkább barnás vérzésem van. Azóta 3teszt is negatívat mutatott. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Hátt...bízzunk a legjobbakban,de szerintem nem vagy terhes.De ne haragudj érte hogy leírtam neked. De azért lásson egy orvos.oksa?

Hátt...bízzunk a legjobbakban, de szerintem nem vagy terhes.De ne haragudj érte hogy leírtam neked. De azért lásson egy orvos.oksa?
hát..én is azt kell hogy mondjam, hogy itt inkább vmi hormonzavar lehet, mert 8 nap késést már kimutatna a teszt.. sajnálom.. de a barnás vérzés nem normális! én a helyedben mindenképp elmennék dokihoz!
Ne haragudj, de ezt a kérdést már vagy hatodszor írod ki.. szerintem ez nem komoly! Ha mégis komolyan gondolod, akkor egy-két hete, mióta kiírod mindig ezt a kérdést, már rég el kellett volna menned dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!