Találatok a következő kifejezésre: Egy negatív után (96 db)

Halvány pozitív teszt után egy negatív? Mit jelent?

Sziasztok! Holnap lesz 1hete hogy késik a havim.Ma csináltam délelött egy tesztet ami halvány második csìk volt.Délután csináltam mégegyet az pedig negatïv.Mostanában elég stresszes is vagyok megis vagyok fázva de ennyit késni nem szokott.Nincs tervben mégegy gyermek.Van egy 2,5éves lányom.Õt terveztük de most nem menne mégegy.Nemtudom hogy eshettem teherbe hisz vigyáztunk.Segítségeteket kérném hogy a halvány pozitív is pozitív?De ha terhes lennék kimutatta volna a délutáni is nemigaz?Egyik sem reggeli vizeletből volt.Legközelebb csak szerdän tudok tesztelni de addig megőrülök!:( Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A délutáni pisi sajnos nem igazán jó. Nekem is volt halvány tesztem reggel és délután meg nega volt. És mégis terhes voltam. Persze az is igaz, hogy akkor méhen kívüli volt, és két hétre a menszi után csináltam a tesztet, mert megint barnáztam és hányingerem volt. Aztán jött a döbbenet, hogy pozitív negatív, és így váltakozott, persze én is reggel és este is csináltam. Csinálj szerintem majd még tesztet, ha nem jön meg és attól függõen döntsd el mit csinálj. Nem mondom, hogy nálad is gond van, de ha egyszer egy pozitív volt az nem szokott utána tévedni... Inkább az szokott lenni, hogy esti pisibõl van nega és reggel pozitív halványan...

A délutáni pisi sajnos nem igazán jó. Nekem is volt halvány tesztem reggel és délután meg nega volt. És mégis terhes voltam. Persze az is igaz, hogy akkor méhen kívüli volt, és két hétre a menszi után csináltam a tesztet, mert megint barnáztam és hányingerem volt. Aztán jött a döbbenet, hogy pozitív negatív, és így váltakozott, persze én is reggel és este is csináltam. Csinálj szerintem majd még tesztet, ha nem jön meg és attól függõen döntsd el mit csinálj. Nem mondom, hogy nálad is gond van, de ha egyszer egy pozitív volt az nem szokott utána tévedni... Inkább az szokott lenni, hogy esti pisibõl van nega és reggel pozitív halványan...
Attól is függ, hogy mennyit ittál.Délelõtt még nem volt olyan híg a vizeleted, mint délután és mivel a délelõtti is még csak halványka volt, ezért nem is csodálkozom, hogy a délutáni negatívat mutatott.Holnapután tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, addigra duplázódik a hcg szint és erõsebb lesz a csík.Készülj arra lelkiekben, hogy terhes vagy és beszéljétek meg a férjeddel, hogy hogyan tovább.
1. A halvány + is +. 2. + után - teszt általában vetélést jelent, de szerintem nem 1 napon belül esik le a hormonszint. Szerintem szükséges lenne 2 nap múlva, reggeli vizeletbõl még egy tesztet csinálni.
Szia! Mi is kétszer jártunk már így, a halvány pozitív is pozitív, fõleg ha reggeli elsõ vizeletbõl van csinálva. Szóval szerintem is üljetek le a férjeddel és beszéljétek meg hogy most mit fogtok tenni, mert nagyon nagy valószínûséggel baba van a dologban. Délután tesztelni meg alapból nem szabad ennyire a lehetséges terhesség elején, mert esélytelen hogy pontos képet kapj az állapotodról. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõször is köszönöm szépen a válaszokat! Péntek délelött volt egy halvány pozitív tesztem.Délután negatív.Szombaton délelött volt megint egy negatív és ma a reggeli pisibõl is negatív.Azóta sem jött meg...mostmár nemtudom mivan:-/ Mint írtam sajnos nem vállalhatjuk a babát több okból kifolyólag.A legfontosabb az hogy 3x szétnyílt a császárhegem így 5éven belül nem vállalhatok babät ezért is vigyáztunk.
Hát, menj el dokihoz minél elõbb akkor. Ez így sajnos elég rosszul hangzik, ha megint volt pozitív teszt is. Lehet ciszta is a dologban, bár kétlem... vagy esetleg egy vetélés, ha nagyon halvány a teszt, de ha volt pozitív ott volt, van valami. De ne húzd a dokit nagyon, mert ha elveteted akkor jobb minél elõbb. Sajnálom, hogy ilyenen kell aggódnod...
A kérdező hozzászólása: Leg elõszöször volt halvány pozitív tesztem azóta csak negatív.Igen, tervezem hogy megyek dokihoz de csak az ünnepek után tudok.Eléggé aggaszt a dolog.Köszönöm a válaszokat mégegyszer!
Szia.remélem minnél elõbb látod és tudsz válaszolni, nekem totál teljesen ugyanígy voltak a tesztek, csak én szeretném a babát.Mi vvolt veled?Köszi

Hétfőn kellett volna megjönnie, de semmi. Kedden reggel teszteltem x-epillel negatívot :- ( ma már csütörtök van és még mindif semmi. SzeretnEm ha összejönne. Viszont egy negativ teszt után lehet hogy mégis terhes vagyok?

Tipikus tüneteim nincsenek. Màshogy fàj a hasam mint szokott mensi el?tt. Ennyi.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj újra egy másik fajtával!és ha az is negatív akkor menj orvoshoz!24 hkm

Szerintem tesztelj újra egy másik fajtával!és ha az is negatív akkor menj orvoshoz!24 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát most épp dolgozom... Nem tudom feltölteni. Amúgy feltenném, ha tudnám hova... :-) segítetek? Elõre is köszi!
feltöltés: http://www.kepfeltoltes.hu------itt beilleszted a képet a felsõ legelsõ sorban a tallózásnál és a lap alján lesz egy olyan hogy direkt link a képhez azt kijelölöd, jobb klikk másolás és ide beilleszted egy kommentbe. remélem érthetõ voltam, de ha rámész az oldalra ott már értelemszerûen fogod tudni. VÁRJUK!
11.24-es vagyok, ha megvan a kép a tallózás után, akkor lejebb lesz hogy "feltölt" arra kattints és utána lent jelölöd ki a direkt link a képhez és onnan illeszted be ide.
nekem is extra halvány...mutasd a képet!!!!Ez nagyon izgi:) ))Szorítunk!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Most nagyon el vagyok keseredve mert szerintem annyira akarom már, hogy beleképzeltem azt a reggeli csíkot, hiszem mire hazajöttem már nem is láttam, vagy már nem is tudom! :( Aztán elmentem és vettem xepilt és csináltam egyet most... nem tudom miért... és nem látok már rajta én semmi... Higgyétek el... majd megpróbálom vasárnap. Lehetek még terhes vagy adjam fel?
Ne add fel! Reggel van a legtöbb hcg a vizeletben. Szerintem ugyanolyan tesztel holnap reggel is pozi lesz.
Szia! Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen épp ma reggel tesztelem és hát negatív és teljesen ki vagyok... :-( már egy hete késik... Kezdek kételkedni benne, hogy lehetek-e még terhes...jövõ héten elmegyek dokihiz is...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Vége az izgalomnak, megjött. :-( :-( elEg nehezen viselem. Ha sikerül, majd írok. Köszönöm a támogatást!
Szia, ne keseredj el, képzeld nekem is volt ilyen ( 3. válaszoló vagyok), 6 nap után megjött, de a következõ hónapban már pozitív lett a tesztem! Hátha neked is így összejön:D Hajrá:)
Hû, egyre izgibb! :D Nagyon örülök! Nem teszed fel a képet a tesztedrõl?
A kérdező hozzászólása: Meg persze, ha kibírom addig. :-P
Clearblue-val tesztelj, az pontosabb! Én nagyon remélem, hogy baba.
Sajnos nekem is volt ilyen, 6 napot késett, aztán megjött. Bekavarhat sajna a hõség is:( Tesztlej megint, ha az is negatív, akkor valószínû csak késõi pé-d volt, és nem baba. De drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggelre tervezek tesztelést Corax be sure-t vettem. Remélem + lesz, de mindenképpen írok! Csak az érdekelt hogy negatív után hagyjam, vagy még van esély rá. Remélem összejött.... ;-)
még lehet POZI!!MAJD IRJ
10 vagy 25-ös érzékenységûvel próbálkozzál.Szorítok.
Ne aggódj, lehet még pozitív a teszted! Nekem a 8 hetes terhességet nem mutatta ki az X-epil. 1 hétre rá megint teszteltem egy hatalmas pozitívat :) Pár nap múlva ismételd meg egy másik teszttel. Szurkolok!
A barátnõmnek két hét késés után is negatív volt a tesztje. Vasárnap született meg a lánya:) Szerintem lehetsz te is terhes negatív teszt után. Drukkolok!
simán lehetsz terhes, majd írj, VÁRJUK!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy így drukkoltok, tényleg remélem, hogy összejön! :) A holnap reggeli teszt után mindenképpen írok! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Teszteltem reggel nagyon halványan látszik valami. Vagyis ugy vettem ki. Viszont nem merek még örülni. Majd duán veszek még x-epilt meg még egy coraxot. Aztán vasárnap újra tesztelek. Ha addig meg nem jön...
Én is hasonló cipõben járok. Drukkolok neked

Van olyan teszt, ami full negatív, vagy egy idő után mindegyik szellemcsíkos lesz? Mi a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Csináltam közel 100 tesztet már életemben, kb. 10 féle márkából, drágát, olcsót egyaránt, még vaterásat is, e sosem láttam még szellemcsíkot. Vagy negatív lett vagy pozitív. Márkafüggetlenül nekem mindegyik korrekt volt. 14hkm

Csináltam közel 100 tesztet már életemben, kb. 10 féle márkából, drágát, olcsót egyaránt, még vaterásat is, e sosem láttam még szellemcsíkot. Vagy negatív lett vagy pozitív. Márkafüggetlenül nekem mindegyik korrekt volt. 14hkm
Változó, sok olyan tesztem volt, ami száradási csikos, és az is maradt, olyan is volt ami full negatív majd szellemcsíikos, és még a kétcsíkos vagyis pozitiv tesztek közül is volt egy ami pár nap mulva már egy csikos, a másik ugyanugy 2 csikos maradt. nem tudom mitöl függ, biztos a koncentráltsága, illetve hogy hol tárolod, meg hogy mennyire áztatja el az ember...
Én fõleg X-epil, Gabriell, lilly teszteket csináltam soha nem láttam szellem csíkot, csak itt láttam szellemcsíkos tesztet amúgy még soha életemben.
Ezen én is sokat agyalok mostanában, fõleg, hogy elvileg csak lombikkal lehet majd babánk, mégis eljátszom a gondolattal, mi van, ha most sikerült, de mégsem. Mert azért jó lenne tudni, hogy spontán is lehet kisbabánk. Na, csak hogy a kérdésedre is válaszoljak. Egy-két kivétellel az összes eddig tesztemen volt szellemcsík vagy száradási csík. 4 éve próbálkozunk, tehát nem 2-3 tesztrõl van szó, fõleg, hogy cukros vagyok, hamar tudnom kell. Eleinte azt hittem én csinálok rosszul valamit, de miután minden utasítást másodperc pontosan betartottam, hogy ilyenek a tesztek, megviccelik néha az ember lányát. Amiket eddig próbáltam és lett rajta valami csík: vaterás one step, x-epil, clearblue compakt. A facelle oké volt. Már 4 napja késik, 3 x-epil és 2 clearblue halvány pozitív, egy alma patikás és egy facelle negatív. Szóval nagy bizonyossággal nincs baba, de nem értem miért nem jön meg, inkább elõbb szokott. Utálok várni.
*betartottam, RÁJÖTTEM, hogy ilyenek... kimaradt
nekem amikor nem voltam terhes, akkor az 1 nap múlva is full negatív volt a teszt, sose lett szellemcsíkos.
Nézd, ha késik és negatív a teszt, akkor lehet, hogy cisztád van, lehet hogy nincs, de mindenképpen irány az orvos.. Ez nem játék.

27 napon reménykedhetek még egy negatív gabriel teszt után?

27 napon vagyok. A görbém még mindig fennt van.37,0-n 8 hónapja mérem, de mindig a 23-24 napon már elkezd leesni menzesz el?tt. A nyákom hol nagyon er?s krémes hol teljesen száraz vagyok. Mensis görcsöm nincs, csak nagyon fel vagyok fújódva és inkább a hólyagom feszít, mintha fel lennék fázva.

Legjobb válasz: Hát a görbékhez nem értek, de attól még hogy a 27-ik napon negatív, az nem jelenti azt hogy nem vagy babás. 2 nap múlva ismételd meg, de szerintem ne gabriellel, hanem gravi Hcg-vel. Szorítok neked!

Hát a görbékhez nem értek, de attól még hogy a 27-ik napon negatív, az nem jelenti azt hogy nem vagy babás. 2 nap múlva ismételd meg, de szerintem ne gabriellel, hanem gravi Hcg-vel. Szorítok neked!
na ezért nem érdemes elõtte tesztelni!lehet ha bírod még 2napig, most nem lennél ilyen elkeseredett!szerintem még lehet baba, ne aggódj!de ha nincs, kíméld meg magad a felesleges csalódásoktól, és a pénzkidobástól, szerintem menzi elõtt ne tesztelj!
Szerintem is korán teszteltél. Hány napos szokott lenni a ciklusod? Nekem sajnos valamiért nem jött be a görbéd. A nyák normálisan pont így változik, ahogy leírtad: amikor erõs krémes vagy tojásfehérjeszerû, akkor van a péd, aztán pár nap alatt jön elvileg a szárazság. Persze terhesség esetén sok esetben inkább krémes marad a nyák mensi környékén. A tüneteid, a felfúvódás, hólyagfeszülés jó jelek. Tarts még ki pár napot. Aznap amikor (nem kéne) megjönnie, tesztelj, vagy még jobb, ha a köv.reggel teszed. Mindenképp bízakodhatsz még! Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Holnap kéne megjöjjön, mert 28 naposak a ciklusaim. Nagyon reménykedtem, mert erõs krémes folyásom még sosem volt. Mensi elõtt végképp nem. A mellbimbóm udvara is eresebb lett, meg 3 ovutesztem is halvány pozitív volt 3-4 napja. De most nagyon minimális (kevesebb mint mensi elõtt)barna nyák is volt a papíron. rögtön megõrülök. A hõm pedig magas..
Ha a hõd még magas, és nem esett le, és holnap reggel sem fog, az nagyon jó jel! Szorítok nagyon hogy babás legyél!!! Az elsõ válaszoló vagyok
szia, második vagyok, na miújság a barnázással?
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a harmadik bejegyzés a mai napon. Hát azt hiszem mensi. A görbémet sikerült jól feltenni. Nektek sok sikert. Többet mint nekem

Egy évig aktív nemi életet éltem egy "gyanus" személlyel. Elmentem egy év után hív tesztet csináltatni ami negatív lett. Biztos az eredmény?

Egy év alatt mekkora annak az esélye h elkaptam tõle? Õ nem volt szûrésen csak én gyakankszom mert Elõttem volt egy egyéjszakás kalandja és egy másik akivel kb 4szer volt együtt. Az utóbbi Állítólag nõcsábász. Biztos lehetek a negatív tesztemben 1 év után?

Legjobb válasz: 100%, hogy nem kaptad el, az összes teszt már 3 hónap után biztos eredményt ad.

100%, hogy nem kaptad el, az összes teszt már 3 hónap után biztos eredményt ad.
ha annyitól gyanús valaki amit leírtál, akkor a fél ország AIDSes lenne
1000-bõl három fals negatív ha minden igaz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.akkor õ sem lehet az ezek szerint (mármint pozitív)
Ettõl még lehet. Mivel csak bizonyos százalék az esély rá, hogy szexuális úton elkapható a fertõzés, ezért elõfordul, hogy valaki éveken keresztül megússza. Ráadásul vannak olyan emberek, akik immunisak a fertõzésre, illetve olyanok is, akik csak hordozzák a vírust, de nem fertõzõdnek meg vele.
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudtam h ha lefekszem egy fertõzöttek akkor 100 h elkapod...most neki is el kéne mennie?nem akarom megijeszteni.mégis mekkora az esélye annak amit írtál?
A kérdező hozzászólása: És ha csak bizonyos százalék az esélye akkor õ is megúszhatta ha tényleg olyannal keveredett össze.nem?
Mindenki megúszhatja. Csak akkor 100% a fertõzés veszélye tudtommal, ha direkt vérátömlesztés van. (Kivéve, ha immunis rá az illetõ, de az ritka.) Ha negatív lett a teszted, nincs okod rá, hogy megijeszd. Azért Magyarországon még többnyire nem hetero kapcsolat során kapják el, bár az a szám is emelkedik.
szia drukkolok, ir dmeg mi lett. szoritok.. 32.
A reggeli elsõ vizelet a legjobb, tehát a hajnali. A hcg hormon szintje, amit a teszt kimutat, 2-3 naponta duplázódik. Talán már pozitív lesz a következõ. Sok sikert és zebracsíkos tesztet!
Menj el nõgyógyász hoz. Terhes biztos nem vagy
Miert olyan biztos az hogy nem terhes? Szerintem tesztelj mostanra mar biztosat mutat es utana irany a doki!
En is csinalnek meg egy tesztet a biztonsag kedveert.
Nekem nem várt után 10 nappal volt pozi a tesztem, mert késõi peteérésem volt.Tesztelj még egyet!
Tesztelj egyet! Ha nega nézz el orvoshoz nincs e baj :)
Nekem nem várt után 4 nappal negatív teszt. Majd 2 hét múlva pozitív volt. Szóval ebbõl még simán lehet pozitív is! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást! :)
Ird meg legyszi!!!
az orvos is mondta h terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: az orvosnál 1 hónapja voltam csak vizsgálaton! akkor még nem is gyanakodtam ilyesmire. az 1. tesztet csütörtökön csináltam + utána pénteken +. az utolsót ma reggel ami - lett.
Én a helyedben csinálnék még egy tesztet, biztos ami biztos alapon elsõ vizeletbõl, reggel. Aztán meg irány a doki.
Velem dettó ugyanez volt. Azt mondta a doki, hogy a 2 teszt hibás volt. Aztán meg is jött 8 nap késéssel...

Tegnap délben tesztelem egy negatívat. Holnap reggel teszteljek újra? Inszem után vagyok 15. nap. Van még remény? Vagy már //-os tesztemnek kellett volna lennie?

Legjobb válasz: Még nagyon korai! A tesztre hiába van ráírva, hogy a 10 napos terhességet is kimutatja, szerinem ez nem teljesen igaz. Nekem is csak az elmaradt 9. napon lett pozitív. Várj még legalább egy hetet az újabb teszttel és reménykedj!

Még nagyon korai! A tesztre hiába van ráírva, hogy a 10 napos terhességet is kimutatja, szerinem ez nem teljesen igaz. Nekem is csak az elmaradt 9. napon lett pozitív. Várj még legalább egy hetet az újabb teszttel és reménykedj!
Én még 3-4 napot várnék!
A kérdező hozzászólása: És 4.válaszoló, neked mikor esedékes a 17.nap? Az elsö válaszolónak pedig gratulálok, mikor tudtad meg, hogy babát vársz?
A kérdező hozzászólása: azt még elfelejttem írni, hogy ma van a 29.nap. egyébként 30-32 naposak a ciklusaim
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem órára pontosan 28 napra jött meg, egészen a fogantatás elõtti két hónapig. Akkor 3-4 napot csúszott. Mindkétszer megcsináltam a tesztet a 2. késéses napon, mindkettõ negatív lett. A elsõ esetben valóban megjött a 4. napra, a másodikban viszont 5. napon megint csináltam egy tesztet, amin egy nagyon halvány második csík megjelent, de nem tekintettem mérvadónak, hiszen 10 perc után jelent meg. Ráadásul úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Aztán 9. napon már nem bírtam tovább. Már a nõdokihoz is bejelentkeztem, hogy mondja meg, mi van. Elõtte megcsináltam a tetsztet, s már 3-5 mp. után megjelent a 2. csík. A doki 2 nappal azután megerõsítette ezt. Ma léptem pont a 20. hétbe, s úgy néz ki minden rendben van, egészséges kisfiú lakik a pocakomban:-) Neked meg nagyon szurkolok!
Nekem 15-én telik le a 17 nap, de már kedden, mához egy hétre reggel csinálok egy tesztet. Nem fáj semmim, vagyis ha nagyon figyelek, akkor érzem hogy kicsit feszül odalent. Nekem a BMC-ben csinálták, Neked?
A kérdező hozzászólása: Nem Utrogestant kaptam, hanem Duphastont, amit tegnapig szedtem is. de víz lett a térdemben, pedig nem történt semmi olyan, ami ezt okozhatja. utána elolvastam a betegtájékoztatót, mellékhatása a gyógyszernek lehet ödéma. Egyébként nekem is a 14.napot mondta az orvos. Te, aki a 17.napon fogsz tesztelni, hogy érzed magad? nekem ugyanis már nem fáj a hasam, mint pár nappal ezelött.
Hát, bizonytalan. Inszemes fórumon az egyik kismama a 16. nap reggelén tesztelt halvány pozitívat, viszont van olyan doki, aki azt mondja, hogy a 14. napon teszt és ha negatív, akkor abba kell hagyni az Utrot és várni hogy megjöjjön. Nekem az inszem utáni 17. napon kell mennem kontrollra, nem véletlen csak akkor. Az mindegy hogy hány napos a ciklusod, itt most mesterséges volt minden. Amúgy a tüszõrepedés után 14 nappal szokott megjönni, de az Utro is bezavar...
szia ne keseredj el, sztem pénteken tesztelj, elöbb ne, és remélem öröm lesz 32
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babócához, és további boldog terhességet kívánok! nekem sajnos most sem jött össze a Forgácsban volt az inszem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!