Találatok a következő kifejezésre: Egy nap alkalommal megyek (5 db)

2 hetes babátok hány g-ot eszik egy nap? Hány alkalommal? Az alvással hogy megy, no és az éjszaka?

Legjobb válasz: Napi 6-szor kb 90 gr-ot. Este 8-kor alszik el, kb. 2-3 óra körül kel fel enni. Alszik reggel 8-ig. Nap közben viszont nagyon nehéz elaltatni, ezért szinte egész nap nyûdös. Csak babakocsiban megy.

Napi 6-szor kb 90 gr-ot. Este 8-kor alszik el, kb. 2-3 óra körül kel fel enni. Alszik reggel 8-ig. Nap közben viszont nagyon nehéz elaltatni, ezért szinte egész nap nyûdös. Csak babakocsiban megy.
igen. lehetsz. én meg 10.napmulva nemvárom a menzit. remélem nem is fog jönni.miota probálkoztok?
A tüneteid alapján, szerintem babó lesz! Várd meg, hogy megjön e, aztán tesztelj! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: kb. fél éve próbálkozunk!
A kérdező hozzászólása: Ja és nem igazán érzek olyan mensi görcsöket vagy ilyesmit, inkább csak enyhe csipkedõ érzést!
Te is alhas tajekon van csipkedo, szurkalo erzesed? Egesz nap, vagy csak neha? Mert nekem egesz nap. Ha jarkalok, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Petefészek környékén érzem, de van amikor egy picit erõsebb, és nem egész nap.
Nekem az állandó pisilés volt a jel utólag ha visszagondolok.Lehet hogy sikerûlt kitartás!üdv 33hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek aki segített!
Én is nagyon "pisilõs" lettem pár napja, amit nem is értettem, hisz alig ittam. Lehet baba? (6 hnapja próbálkozunk)

Egy recepciósnak kell e köszönni minden alkalommal valakinek aki többször be és ki megy ugyanazon a napon?

Mondjuk lemegy boltba, aztán cigizni, aztán ebédelni stb., aztán vissza.

Legjobb válasz: Nem, nem kell minden alkalommal. Én is recepciós voltam, rettenetesen fárasztó naponta ezerszer mosolyogva köszönni. egyébként semmi értelme, mondjuk egy büdös bagósnál, aki naponta hatvanszor kimegy szívni a bûzrúdját.

Nem, nem kell minden alkalommal. Én is recepciós voltam, rettenetesen fárasztó naponta ezerszer mosolyogva köszönni. egyébként semmi értelme, mondjuk egy büdös bagósnál, aki naponta hatvanszor kimegy szívni a bûzrúdját.
Ha tudja, hogy még találkoznak aznap, akkor teljesen felesleges.
NEM!!Recepciós vagyok és nekem még meg is magyarázzák, hogy majd még jönnek vissza, azért nem köszönnek és engem egyszerûen nem érdekel!!! Nem vicces naponta kismilliószor ugyanazt mondani, még az elején oké, de aztán nagyon meg lehet unni. Bõven elég kétszer egy nap.
"rettenetesen fárasztó naponta ezerszer mosolyogva köszönni." Egyébként hallgatni is fárasztó, elõbb-utóbb idiótának fognak nézni, hogy naponta ötször kívánsz jónapot. :) )
"naponta ötször kívánsz jónapot" - Mármint ugyanannak az embernek.
Évekig voltam kolis, napközben csak biccentettem, este meg reggel meg "jóreggelt" vagy "jó éjszakát"-ot köszöntem. Így köszönsz is, de nem is idegesítõ.
én is recepciós vagyok és nem szoktam köszönni ugyanannak többször, ha ki-be járkál meg fõleg nem. reggel jó reggelt, este jó estét, de ha szabadidõs vendégek, akkor ki-be járkálnak egész nap, õket is idegesíti, hogy folyton köszönök, meg engem is idegesít :D úgyhogy nem. maximum rájuk mosolygok azt kész. üzleti vendégek meg még annyira sem igénylik, nekik tényleg elég napi kétszer, de azok sokszor észre se vesznek annyira fáradtak / stresszesek / elbasztak valamit:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.


Ha egy héten egyszer egy egész napi szoptatás (2-3 alkalom) kimarad, akkor az nem borít fel semmit, ugye? Nem megy el tőle a tejem?

Fejni nem tudok.

Legjobb válasz: Bedurranhat a cicid. Bár ez attól is függ, mennyi idõs a baba, és mennyire sokat szopizott még egy alkalommal. Meg hogy a melled "tûrõképessége" milyen.

Bedurranhat a cicid. Bár ez attól is függ, mennyi idõs a baba, és mennyire sokat szopizott még egy alkalommal. Meg hogy a melled "tûrõképessége" milyen.
Már hogyne borítaná fel? És ha nem tudsz fejni mi lesz a tejjel ami egész nap a melledben szaporodik? Az én tej termelésem a legkisebb változástól is apadt, lehet hogy a tied is csökken.Ezt neked kell tudni.
A kérdező hozzászólása: 8 hónapos a lányom. Fogalmam sincs mennyi tejem van, mert bármennyit eszik, neki elég. Úgy értem, hogy este szokott pótlást kapni cicizés után és amikor 150ml-t adtam neki, akkor sem panaszkodott, meg amikor 200-at, akkor sem. A melleim sajnos már eléggé plöttyedtek, étkezés kiváltásakor sem durrantak be. Viszont azt nem szeretném, ha emiatt teljesen elmenne a tejem.
Ha jól számolom, 7-8 hónaposak lehettek, úgyhogy mostanra elég jól beállt a te tejtermelésed is. Az elején várhatóan azért jól fel fogsz telni, de ha a kimaradozás többször ismétlõdni fog, akkor idõvel javulhat a helyzet, akkor is, ha ezeken a napokon nem tudsz fejni. - Viszont az megeshet, hogy esetleg a babádnak nem fog tetszeni, hogy minden rákövetkezõ 1-2 napon kevesebb tejjel kell beérnie, ha épp úgy alakul... ?
A kérdező hozzászólása: Igen, 8 hónapos, azaz 8.5 inkább. Nagyon gondolkozom azon, hogy a délutáni szopizást inkább kiváltom, hiszen nagy baba már és akkor ezzel nem lesz gond. Viszont reggelizni 9 körül szokott, nekem meg akkor már a tanfolyamon kell lennem, így ez tutira kimaradna. De ugye hetente csak 1szer. Az esti utolsó szopira azért hazaérnék, tehát 1 meglenne. Na meg még hajnalban szokott 1szer enni.
Elsõ vagyok Nekem az egyik babám 10 hónapos volt, amikor kórházi kezelésre szorultam. 3 héten át napi 5-6 órát voltam távol. A babám, bár már sok mindent evett, rengeteget cicizett még. A melleim megteltek, fájósak is lettek néha, mire haza értem, de olyankor lelkesen felcuppant, és minden kiszívott, ami csak volt, így ezzel nem volt gondunk. Én sem tudtam már akkoriban nagyon fejni, nem is akartam...
3 nap bõven elég! A helyesírás és a mondatszerkesztés gyakorlására is kell maradjon idõd... :P
Már nem azért de leírnád egyszer magyar nyelven is ? Mert én segítenék szívesen , de ezt többszöri átolvasás után sem sikerült megfejtenem .
Kezdõknek általában 3 napot szoktak javasolni hetente.Pl Hétfõ-Szerda-Péntek -i napokon menj , igy van idõ pihenni az izmaidnak(és a hétvége is szabad)
A kérdező hozzászólása: 1 aki normálisan ír annak kösz 2. kommi te csicska hosszú mondatot irtam és nem engedte kiírni a kérdést és ezért bele törölgetem de látom az értelmesek megértik
Vagy a hétfõ-szerda-péntek vagy hétfõ-kedd csütörtök-péntek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!