Találatok a következő kifejezésre: Egy nap alkalommal (102 db)

2, 5-3 hónapos babátok egy nap hány alkalommal szopizik? Hány ml-t eszik egy szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Akkor még nappal 5-6-7 alkalommal szopizott,éjjel pedig 2szer. Aztán elhagyta az egyik éjjelit, majd a másikat is, és maradt az 5-6-7nappali. A mennyiségeket nem tudom, mert sohasem mértem.

Akkor még nappal 5-6-7 alkalommal szopizott, éjjel pedig 2szer. Aztán elhagyta az egyik éjjelit, majd a másikat is, és maradt az 5-6-7nappali. A mennyiségeket nem tudom, mert sohasem mértem.
a babám 3 hónapos és 7szer eszik ebbõl 2szer általában éjjel .Átlagban pedig 100ml-t
Szia Nálunk a baba éjjel kb. 2-3-4-szer eszik. Nappal meg kb. 5-6-szor.. Éjjel kevesebbet eszik egy huzamra..Van, hogy csak 4 percet eszik....De úgy szoktam csinálni, hogy lefekvés elõtt lemérem, és reggel meg lemérem az utolsó éjjeli /reggel 7-8 körüli/ kajcsi után, és így olyan 210-230 grammot szokott enni.. Nappal meg olyan 80-120 grammot szokott enni alkalmanként. De mondjuk most 150 grammot evett reggel 10 körül.. De amúgy a mostani napi fogyasztása olyan 700-800 gramm körül van.. Ez azért érdekes, mert 1.5 hónapos korában volt, hogy majdhogynem megevett 1 liter tejcsit is... Hízni hízik rendesen, mert az elsõ hónapban 1330 grammot, a második hónapban meg 1370 grammot gyarapodott a súlya. Ezért nem is aggódom, hogy most "csak" ennyit eszik.. Ja...amúgy 2.5 hónapos a kicsi babánk. :)

Mennyit eszik egy alkalommal az egy hónapos babátok, és hányszor eszik egy nap? Anyatejes vagy tápszeres?

Legjobb válasz: Én nem mértem soha, hogy mennyit evett egyszerre a fiam. De kb 8-10 alkalommal evett- Átlagban a 3 órát tartotta de napközben volt olyan, hogy két óránként evett éjjel meg csak 1x kelt. 3 hónapos a fiam.

Én nem mértem soha, hogy mennyit evett egyszerre a fiam. De kb 8-10 alkalommal evett- Átlagban a 3 órát tartotta de napközben volt olyan, hogy két óránként evett éjjel meg csak 1x kelt. 3 hónapos a fiam.
Tápszeres volt, hatszor evett, és 140 ml-t.
Anyatejes, 8x eszik, 80-120 gramm között
Anyatejes, napi 7-8 alkalommal 80-150ml között.

5 hónapos babátok egy nap hány alkalommal szopizik?

Az enyém éjszaka 1x, hajnalban 1x, utána a délel?tt folyamán általában 2x, délután is 2x, utána vacsi és még az altatáshoz is kell a cici.

Legjobb válasz: Mostmár csak 6-szor, de sokáig 7-szer evett. Nem is bánom, hogy már csak 6-szor (sõt, lehet, hogy lassan elég lesz az 5 alkalom is), hiszen a hozzátáplálással majd könnyebben ki tudom majd alakítani az étkezések rendjét - talán...

Mostmár csak 6-szor, de sokáig 7-szer evett. Nem is bánom, hogy már csak 6-szor (sõt, lehet, hogy lassan elég lesz az 5 alkalom is), hiszen a hozzátáplálással majd könnyebben ki tudom majd alakítani az étkezések rendjét - talán...
Az én fiam ennyi idõsen 7-10x szopott. Mindig is keveset eszik sokszor, már megszoktam.
5x reggel 7, 10-kor, 13-kor, 16-17 között, este 7-8 között.
reggel 6-7 körül szopi, 9-10 körül egy kis gyümölcs, 11-12 körül egy kis zöldség kóstolás, rá 1 órára szopi, 16-17 körül szopi, 20 körül szopi, éjszaka 1x eszik, ez így 5 tejcsi és 2 köztes táplálás, de még nagyon nem eszik sokat csak pár kanállal


2 hetes babátok hány g-ot eszik egy nap? Hány alkalommal? Az alvással hogy megy, no és az éjszaka?

Legjobb válasz: Napi 6-szor kb 90 gr-ot. Este 8-kor alszik el, kb. 2-3 óra körül kel fel enni. Alszik reggel 8-ig. Nap közben viszont nagyon nehéz elaltatni, ezért szinte egész nap nyûdös. Csak babakocsiban megy.

Napi 6-szor kb 90 gr-ot. Este 8-kor alszik el, kb. 2-3 óra körül kel fel enni. Alszik reggel 8-ig. Nap közben viszont nagyon nehéz elaltatni, ezért szinte egész nap nyûdös. Csak babakocsiban megy.

Mennyi vitaminra van szükségem egy nap, ha ülő foglalkozású munkám van és hetente 3-4 alkalommal súlyzózok?

Legjobb válasz: Amennyi egy vitabolic-ban vagy egy mega daily one plus-ban (napi adagjában) van + 1g C-vitamin. Ez az alap.

Amennyi egy vitabolic-ban vagy egy mega daily one plus-ban (napi adagjában) van + 1g C-vitamin. Ez az alap.
Alap volna egy multikomplex, ami a zsírban oldódó vitaminok legalább 100%-át tartalmazza az RDA szerint, és emelt mennyiségû C és B-vitaminokat.
Én Mega Daily one-t meg 1000mg C-vitamint szedek. De ha van rá több pénzed vehetsz komolyabbat is. Ez a minimum szerintem.
Így van, ha nagyobb a keret, akkor Multi Pro szerû.

Hány volt a legtöbb alkalom, amikor egy nap/vagy egy tali alatt szexeltetek?

Legjobb válasz: Nekem a legtöbb egy napon belül 6 volt. 25/F

Nekem a legtöbb egy napon belül 6 volt. 25/F
Este 6 tol másnap délelõtt 10 ig 7 menetett nyomtunk le :) Akkor még dult a nagyszerelem.
5 24/F De az utolsó válasz adójával megismerkednék...
7 22/L
3 vagy 4. 20L
3 egy nap alatt 21F
3
5-6

3 hetes babátok mennyit alszik egy nap, és mennyi tejcitől laknak jól? Mennyit szopiznak egy-egy alkalommal?

Kisfiam 3 hetes, rengeteget alszik. Délel?tt van fent kb. 10-13-ig, de utána este 8-ig alszik egyfolytában. 3 óránként felkel enni, de alszik is vissza rögtön. Este 8-11-ig megint fent van, aztán éjjel megint alszik(persze enni felkel). más kisbabája is ilyen sokat alszik? Vagy még többet?

Legjobb válasz: Sose mértem. Ennyi alvás természetes egy ilyen pici babánál. Kisfiam is ennyiket aludt ennyi idõsen. Õ is 2,5-3 óránként kelt és kérte a cicit éjjel-nappal. Használd ki ezt az idõszakot:-)

Sose mértem. Ennyi alvás természetes egy ilyen pici babánál. Kisfiam is ennyiket aludt ennyi idõsen. Õ is 2, 5-3 óránként kelt és kérte a cicit éjjel-nappal. Használd ki ezt az idõszakot:-)
Teljesen normális, hogy ennyit alszik, örülj neki és élvezd ki, mert ez nemsokára változni fog :S Nem mértem, hogy mennyit esznek, csak alkalmanként az elsõ 2-3 hétben. Az báttyus pont 2x annyit evett, mint a 2 évvel fiatalabb öcsi, fél éves státuszon mégis majdnem egyforma adataik voltak.

3-4 hetesen hány grammot szopizott a babátok egy alkalommal, illetve egy nap alatt összesen?

Legjobb válasz: 100-110-120 így változott. Azt sosem mértem mennyit szopott egy nap.

100-110-120 így változott. Azt sosem mértem mennyit szopott egy nap.
80-100 között alkalmanként, és 8-szor evett egy nap. Az az érdekes, hogy kezdett fájni a hasa, és 3 hét alatt 1 kg-ot hízott, így a doki tanácsára abbahagytam a "tömést". Most is, 5 hetesen ennyit eszik de csak 7-szer, és így is gyarapszik, de legalább nem látom, hogy fáj a pocija.

Már kb. a 4. napja érzem, hogy görcsöl a hasam. Egy nap 4-5 alkalommal előjön és nem tart tovább pár percnél. Nem korai ez még?

29hetes és 4napos vagyok! Másnak volt ilyen?

Legjobb válasz: Magnézium port írass fel a dokiddal! Nem szabad h ilyen korán görcsölj! Magnéziumhiány. Nekem a 38. hétig szednem kellett mert folyamatosan görcsöltem. 30 hetesen egyedül költözködtem!! Azt hittem megindula aszülés a dobozok emelgetése közben, ilyenkor többet ittam belõle. Kérd a dokidtól! A 38. hét után már nem kell szednem mert akkor már gátolja a tágulást!

Magnézium port írass fel a dokiddal! Nem szabad h ilyen korán görcsölj! Magnéziumhiány. Nekem a 38. hétig szednem kellett mert folyamatosan görcsöltem. 30 hetesen egyedül költözködtem!! Azt hittem megindula aszülés a dobozok emelgetése közben, ilyenkor többet ittam belõle. Kérd a dokidtól! A 38. hét után már nem kell szednem mert akkor már gátolja a tágulást!
Bocsi : nem KELLETT szednem.. múltidõben :) mert hogy már 8 hónapos a kislányom :) )))

Mi okozhatja, hogy a babám két hétig egyáltalán nem csuklik, aztán mikor véletlenül rájön a csuklás egy napon belül akár 5- 6 alkalommal is csuklik akár egy órán keresztül?

Hiába adok neki ilyenkor vizet nem segít. Hiába masszírozom nem segít. Csak csuklik és csuklik a babám, de miért???

Legjobb válasz: szia semmi baja nincs, az enyémek is csuklottak örökké, majd ahogy nõl, elhagyja. Én sem szoktam csuklani, csak ritkán, de mikor elkezdem, 3 napon keresztül is tudok csuklani. :) A csuklást a rekeszizom görcse okozza, ami nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak neked az hallgatni. Ne aggódj

szia semmi baja nincs, az enyémek is csuklottak örökké, majd ahogy nõl, elhagyja. Én sem szoktam csuklani, csak ritkán, de mikor elkezdem, 3 napon keresztül is tudok csuklani. :) A csuklást a rekeszizom görcse okozza, ami nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak neked az hallgatni. Ne aggódj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!