Találatok a következő kifejezésre: Egy nap a (9811 db)

Hányszor öltözteted át egy nap a babádat és hány hónapos?

Legjobb válasz: Szia! 7 hónapos, és ahányszor csak kell... :) van, hogy egész nap egy ruhában van, de volt már rá pl., hogy egy nap 7-8 ruci is kellett. Ez kb egy hónapja volt. K.

Szia! 7 hónapos, és ahányszor csak kell... :) van, hogy egész nap egy ruhában van, de volt már rá pl., hogy egy nap 7-8 ruci is kellett. Ez kb egy hónapja volt. K.
Az én kisfiam most 9 hónapos, és most már nem nagyon kell átöltöztetni. Persze, ha megyünk valahová, akkor másik ruhát kap, és ha hazajöttünk akkor vissza az itthoni. Ez vehetõ kettõnek. Amíg kicsi volt, sokat bukott/hányt, és néha a kaki is kifolyt. Akkor volt, hogy 3*, 4* is át kellett öltöztetni.
13 hós.1x 2x
Kb.6 hósig este fürdi után egy ruha, másnap estig ugyanaz. Kivéve, ha kakis lett, vagy ha a buktától már bûzlött. :o) Azóta pizsi éjjelre, két napig ugyanaz a pizsije, nappalra másik ruha, ami ha elázik (már hozzátáplálom), akkor csere. Ha kicsit lesz csak kajás, akkor csak letörlöm, estig maradhat. :o) (Kivéve, ha olyan megy rá, ami nem nagyon jön ki, mert azt azonnal megpróbálom, ha épp van rá idõm a másikomtól...
Szia! 8hós de általában nem kell átöltöztetni elég ritka ha át kell.MA mondjuk pont át kellett:) belelógott a bilibe a bodyja mikor pisilt:D!
Én csak akkor ha elmegyünk itthonról egyébként ha kicsit leeszi akkor nem szoktam mert akkor 3x-4x is öltöztethetném. Ja, és persze nagyon ritkán ha pelenka baleset történik. 14 hónapos
Éjszakára kap egy bodyt meg egy rugit, ez 2-3 éjszakát van rajta. Nappalra melegítõ gatyi pulcsival, vagy bodyval kantáros naci, ilyesmi, ezek persze egy napig. Csak akkor öltöztetem át, ha buktavári van, vagy kakamatyi. :) B.
az én babám sokat bukik, napközben legalább egyszer át kell öltöztetni. Ha megyünk valahová, akkor is átöltözik. Fürdés után tiszta ruhát kap, ami addig marad rajta, míg le nem hányja. 2 hós (A)
1*2*, hét hós.Általában kaki miatt.Ha kicsit kajás és nem megyünk sehova, akkor rajta marad. 8 hós és már bilizik?

Ti mennyit foglalkoztok naponta 3 éves gyereketekkel? Minden nap leültök vele rajzolni, gyurmázni, építőkockázni? Mennyi az ideális idő egy nap a foglalkozásokra?

Legjobb válasz: Igen, minden nap leülök játszani a 3 évesemmel, de nem csak vele, van egy kishúga is (14 hós). Gyurmázunk, rajzolunk, festünk, kirakózunk, babázunk. Sokat játszom vele, mert szeretem ezeket csinálni. Persze nem egész nap vele foglalkozom, házimunkát reggel gyorsan meg szoktam csinálni, utána én már szinte csak velük vagyok.

Igen, minden nap leülök játszani a 3 évesemmel, de nem csak vele, van egy kishúga is (14 hós). Gyurmázunk, rajzolunk, festünk, kirakózunk, babázunk. Sokat játszom vele, mert szeretem ezeket csinálni. Persze nem egész nap vele foglalkozom, házimunkát reggel gyorsan meg szoktam csinálni, utána én már szinte csak velük vagyok.
3 és fél éves a kisfiam és igen, minden nap játszunk vele. Óvodás, de így is naponta 1 óra az övé. Néha megosztjuk ezt apával, néha hárman játszunk. Persze eljátszik egyedül is, de a közösen eltöltött idõ pótolhatatlan.
Csak vele sajnos nincs lehetõségem. 10 hónapos kishuga van, együtt játszunk egész nap. Kb 2 óra, amit fõzéssel, takarítással, egyébbel töltök, ilyenkor egyedül eljátszik vagy a hugával játszanak együtt ekkor is vagy ilyenkor mesét néz. épp 3 éves.
igen minden nap.olvasni rajzolni, építeni, autózni, bújócskázni, nyomdázni mikor mit akar.összességében 1 nap ami csak így az övé olyan 3 óra.de amúgy egész nap csevegünk, dolgozunk, sétálunk, fogocskázunk.idõnként játszik egyedül szépen, ezek az órák az enyémek.
Nekem még kisebbek a gyerekeim, de én is úgy gondolom, hogy ha nem jár bölcsibe vagy oviba, ahol egész nap ilyesmikkel foglalkoznak, hanem otthon van veled, akkor igen, minden nap több órát (min. 3-4 óra, amiben nincs benne étkezés, alvásidõ) kell és szülkséges játszani, foglalkozni vele.
Mivel már ovis, én pedig dolgozom, így a minden nap az túlzás. Hétvégén már inkább, bár nem igényli annyira, hogy csak vele foglalkozzak, hasonló korú testvérei vannak, nem csoda, hogy inkább együtt játszanak. De hétvégente mindenkire szánok idõt.

Mennyit vackolódsz egy nap a külsõddel?

Legjobb válasz: Úgy érted, mennyi idõ alatt készülök el reggel, vagy h úgy egész nap összesen? Mert én reggel kb fél óra alatt kész tudok lenni, ha sietek, de nem szeretek sietni, úgyhogy általában 45 perc. Este pedig sminklemosásután teszek fel pakolásokat az arcomra/hajamra, lereszelem esés kilakkozom a körmöm másnapra, szõrtelenítés, szemöldök és szájkontúrfestés, bõrhámlasztás stb, szóval mindig van vmit csinálni, összesen egy nap kb másfél-két órát töltök ezzel.

Úgy érted, mennyi idõ alatt készülök el reggel, vagy h úgy egész nap összesen? Mert én reggel kb fél óra alatt kész tudok lenni, ha sietek, de nem szeretek sietni, úgyhogy általában 45 perc. Este pedig sminklemosásután teszek fel pakolásokat az arcomra/hajamra, lereszelem esés kilakkozom a körmöm másnapra, szõrtelenítés, szemöldök és szájkontúrfestés, bõrhámlasztás stb, szóval mindig van vmit csinálni, összesen egy nap kb másfél-két órát töltök ezzel.
Reggel kb. 20 perc alatt elkészülök, ebben benne van a mosakodás, smink, öltözés, kis rendrakás.
reggel összesen kb 30-40 perc
Igen, szerintem túlliheged :D. Napi egy zuhany is elég, szerintem este mielõtt lefekszel, mégis hogy koszolnád össze magad az ágyban? A napi hajmosás nem tesz jót a hajnak, ha már feltétlen ragaszkodsz hozzá akkor 3 naponta moss hajat samponnal a többin csak tiszta vízzel. Krémbõl tényleg kell ennyi? Ha kevesebbet használsz akkor látszik a különbség? Próbáld ki! Szerintem nehéz is az arcbõrnek ennyi mindent magába szívni egy nap.
Legalább fél órát hagyok magamnak, de ez öltözködés sminkelés, pakolás is + az elszöszmötölt idõ :D. A hajamra rendszerint nem jut idõ, de mivel göndör ezért sokat nem tudok vele úgyse tenni.
A kérdező hozzászólása: Minden nap hajat mosok, kétszer zuhanyzok, felteszem az alapozót és 3 fajta ránctalanító és hidratáló krémet teszek magamra. Túllihegem a dolgot?
10 perc maximum
A vackolódsz egészen mást jelent. Vackot ás, behúzódik valahova, megágyaz.... "Készülõdni"-t csak olyan értelemben jelent, hogy készülõdni arra, hogy "eltedd magad". Nem a vacakolsz-ra gondoltál inkább? Egyébként kereken 20 perc a reggeli "rutin". Ebben benne van egy gyors mosdás, arcmosás, fésülködés, öltözködés. Arcra: szérum, hidratáló, fényvédõ. Krémes szemfesték, kis szempillaspirál, színezett ajakápoló és uzsgyi ki az ajtón.
15-20 perc kb.
Én nem szoktam vackolódni, csak készülõdni. A reggeli készülõdésem egy óra. Alapos fogmosás, arcmosás, krémezés - ez önmagában 15 perc. A sminkelés, ha sietek akkor akár 10 perc alatt is megvan, de imádok sminkelni, így inkább korábban kelek, hogy több idõm legyen erre. Ha igazán minõségi sminket készítek, az 30-40 percet vesz igénybe. Az öltözés néhány perc alatt megvan, és felkeléstõl számítva elég idõm van kitalálni, mit vegyek majd fel, mire oda jutok, hogy fel kell kapkodni a darabokat magamra. Este újabb egy órát töltök azzal, hogy szintén alaposan lemosom a sminket, megtisztítom az arcom, használok bõrradírt vagy valamilyen tisztító pakolást. Fürdök, testápolózok, arckrémezek, szemránckrémet használok, lábkrém, kézkrém, ajakápoló, hajvégápoló, ricinus vagy kókuszolaj szempillára, és ezután bújok ágyba. Én ezt nem érzem túlzásnak, szeretek a külsõmmel foglalkozni, nekem ez már része az esti pihenésnek, illetve reggel ettõl ébredek fel.


Napi egy kapszula elég.
Én 400-as ból szedek 1db/nap.

Fógyókúrázok és most jön egy nap (a ballagásom) és hogy ha eddig fogyóztam és azon az egy napon eszek többet az baj?

Legjobb válasz: Én úgy csinálnám, mindent megkóstolnék, de nem dugig enném magam. Ebédbõl kis adagot ennék, sütikbõl pedig pici szeleteket. :) Másnap meg tornáznék egy nagyot, vagy alacsony kalóriájú ételeket ennék. Múltkor meghívtak vacsira, kajáltam is, másnap meg alig ettem hogy ne legyen bûntudatom. :D

Én úgy csinálnám, mindent megkóstolnék, de nem dugig enném magam. Ebédbõl kis adagot ennék, sütikbõl pedig pici szeleteket. :) Másnap meg tornáznék egy nagyot, vagy alacsony kalóriájú ételeket ennék. Múltkor meghívtak vacsira, kajáltam is, másnap meg alig ettem hogy ne legyen bûntudatom. :D
1 nap semmit sem szamit.
A kérdező hozzászólása: Rendben:d köszönöm szépen:D

Mennyi idore vigyem le egy nap a spaniel kutyamat az udvarra atlagosan egy nap es hányszor?

Legjobb válasz: Nekem is spánielem volt, imádott lenn lenni. Én naponta négyszer vittem sétálni. Ebbõl mondjuk két nagyobb séta, két rövidebb "pisi-kaki" menet.

Nekem is spánielem volt, imádott lenn lenni. Én naponta négyszer vittem sétálni. Ebbõl mondjuk két nagyobb séta, két rövidebb "pisi-kaki" menet.
Hát az én spánielem nem szeretett non-stop a kertben lenni, könyörögte be magát.
Egy spániel, mint az összes többi kutya, nem lakásba való. Neki az nem élet. Õ a nap 24 órájában az udvaron szeretne lenni. Ez egyszerû állatkínzás, nem is értem, hogy ezt miért nem büntetik.
a Spániel sztem is egy szobakutya. Lakásban kiválóan tartható, szembne sok más lakásban tartott fajtánál. Mindig legyen rendzsrezve a séták idõpontjai. A legjobb ha mondjuk idõd engedi legyen egy reggeli min 10 perces, egy kora délutáni és egy esti hosszabb séta. Ezek közel azonos idõben történjenek. Ezek mellett ha van idõd vagy csak kiugrassz a közértbe, vidd magaddal õt is. Értékelni fogja:-)És ezek után ha nem tudod mennyi az idõ, õ pontosan jelezni fogja és felhívja rá a figyelmedet hogy bizony eljött az õ ideje...
A kérdező hozzászólása: kossz szepen , en is ugy gondoltam...kul. sztem a spaniel szereti a tombhazban es kulonben is minden hetvegen megyunk vikkendezni igy ot is visszuk majd:) es igy akkor egesz nap kint lehet
A spániel baromi jól megvan kertben is és lakásban is, de én a lakást szerencsésebbnek tartom, mert többet lehet a gazdi közelében. Szeret mozogni, napi 3 séta az átlagos panelkutyáknál (sokat dolgozóknál esetleg 2), minél hosszabb ideig természetesen, lehetõleg úgy, hogy rohangálhasson a többi kutyával (amihez persze elengedhetetlen egy alapnevelés, hogy ne szaladjon világgá ;))
sztem a spánielnek mozgás kell.minimum 2-szer vinned kell nagyobb sétára, de te döntöd el... a spánieleknek sok mozgásigényük van. én nem tartom jónak ha sokszor a lakásban van. ha van kertetek akk sokat futkározz és játsz vele.

Távkapcsolatban élök, mennyit beszéltek egy nap a szerelmetekkel, és milyen formában?

Amikor külön vagyunk, valahogy nem érzem,hogy együtt lennénk. Az érzések szinte teljesen hiányoznak a beszélgetéseinkböl. Ez nálatok is igy van?

Legjobb válasz: Nagyon jól érzed! Ha külön vagytok, akkor nem vagytok együtt! :D Mi általában 2x beszélünk telón/nap és este chat 1-2 óra. Hetente 1-2 alkalommal személyesen is összejövünk. 4 éve tart.

Nagyon jól érzed! Ha külön vagytok, akkor nem vagytok együtt! :D Mi általában 2x beszélünk telón/nap és este chat 1-2 óra. Hetente 1-2 alkalommal személyesen is összejövünk. 4 éve tart.
nap osszes szakaszaban vele beszelek cseten. mikir felkelek irokneki, mikor o kel fel ir nekem. ugy beszelgetunk, mintha egymas mellett lennenk:) a telefonalasra nincs nagyon lehwtosegunk, mert naluk altalab nincs terero. de megejtjuk a telefonos neszelgetest legalabb let vagy harom naponta. az erzelmek egyaltalan nem hianyoznak. van, hogy reggel egy oriasi regennyel var, amiben leirja hogy mennyire szeret, sosem akar elvesziteni stb. 2 es fel eve egyutt vagyunk. nagyon szeretem , komolyak a szandekaink, ahhoz kepest pedig fiatalok vagyunk:) en vagyok 20eves o21 :) a gyengebbik nemhez tartozom :)
ha otthon vagyunk mindketten, szinte egsz nap beszélünk chaten, reggeltõl estig. Ha pedig valamelyikünk nincs netközelben, telefonon beszélünk vagy SMS-t írunk. Az érzések pedig mindig benne vannak a beszélgetésekben, nagyon szeretjük egymást, és ezt mindig ki is mutatjuk.:) Csak a beszélgetésekbõl hiányoznak az érzések, vagy a kapcsolatotokból is? Mikor vele vagy akkor is azt érzed vagy csak hogyha nem vagytok egymás mellett? Szerintem beszéld meg vele hogy már nem olyan mint régen, stb.. Ha igazán szeret, megérti, és megpróbáltok rajta változtatni.:) sok sikert

Hány evőkanál táp kell egy nap a TENGERIMALACNAK?

Én reggel 2 evőkanállal & este evőkanállal szoktam 2 tengerimalacnak. Elég ez? Egy speciális tápot használok amibe vannak zöldségek, meg ilyenek, illetve mindennap kapna gyümölcsöt, és minden másnap szénát, illetve általában van nekik finom zöldség-gyümölcs rúd, illetve egy héten 1 szer a vizükbe rakok C-vitamin cseppeket. Jól csinálok mindent?:)

Legjobb válasz: Nekem 2 tengeri malacom van és minden nap délelõtt kapnak egy marék tápot (vitakraft) + egy kevés szénát,illetve este gyümölcsöt,zöldséget vagy akár egyaránt. Nem szabad többet adni nekik mert elhíznak és rövidebb lesz az életük. Én akkor is ennyit adtam nekik amikor 3-an voltak. Kb 4 éve már megvannak és egézségesek most is. De egyébként szépen gondozod õket a leírtjaid alapján.

Nekem 2 tengeri malacom van és minden nap délelõtt kapnak egy marék tápot (vitakraft) + egy kevés szénát, illetve este gyümölcsöt, zöldséget vagy akár egyaránt. Nem szabad többet adni nekik mert elhíznak és rövidebb lesz az életük. Én akkor is ennyit adtam nekik amikor 3-an voltak. Kb 4 éve már megvannak és egézségesek most is. De egyébként szépen gondozod õket a leírtjaid alapján.
A kérdező hozzászólása: Rendben.Köszi:) ))
Hát elöször is: 2 tengerimalacnak egy marék tápot adunk naponta. Másodszor: Tengerimalacnak NEM adunk gyümölcs-mag rudat!!! És mindig legyen elõttük széna és friss víz! Ha elegendõ zöldséget, gyümölcsöt kapnak elég havonta egyszer c-vitamin cseppeket tenni a vízbe.

Az olcsó x-epil teszt mennyire megbízható egy nappal a nemvárt után délután?

sajna negatív lett

Legjobb válasz: nekem 4 v 5 napos késés után kimutatta.. próbáld kicsit késõbb, pár nap múlva!

nekem 4 v 5 napos késés után kimutatta.. próbáld kicsit késõbb, pár nap múlva!
100% megbízható! Nemvárt napján délután, mindd kér gyermekemnél kimutatta a a terhesseget! Ha negatív volt, akkor az volt másnap is!
Nemvárt napom van ma, reggeli xepil teszt nega.. Még nem jött meg, de a hõm alacsony..nem tudom ez télleg baj e.. Várok
Nekem 5 nappal nemvárt elõtt már mutatta!
Szia! Ha rendszeres volt a menzeszed, akkor 2-3 nap múlva ismételd meg a tesztet, ha rendszertelen volt, akkor próbáld meg (ha emlékszel rá)a gyanított teherbe esésed utáni 14 nappal! Nekem sajna rendszertelen volt a menzeszem, így hamar csináltam tesztet (kb. az együttlét után a 10 nap), ami negatív lett, de elég furán éreztem magam és a 14. nap ismét elvégeztem, az már pozitív volt(a ciklusaim kiszámíthatatlanok voltak 30-48 között)! Mindkétszer x- epil tesztet használtam! Remélem sikerül:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!