Találatok a következő kifejezésre: Egy nap 3in1 (3 db)

Egy nap hány 3in1 nescafé kávét lehet meginni? (2 sok? )

Legjobb válasz: Egy is sok!!! A koffein gátolja a kalcium felszívódását, plusz a gyerkõc is ideges lesz, koraszüléshez is vezethet. Ha csak az íze miatt iszod, akkor válts koffeinmentes kávéra, vagy gabonakávéra. Az ébredéshez pedig a váltott vizes zuhanyt javaslom.

Egy is sok!!! A koffein gátolja a kalcium felszívódását, plusz a gyerkõc is ideges lesz, koraszüléshez is vezethet. Ha csak az íze miatt iszod, akkor válts koffeinmentes kávéra, vagy gabonakávéra. Az ébredéshez pedig a váltott vizes zuhanyt javaslom.
Nyugodtan igyál, az ég világon semmi bajod nem lesz tõle. Én pl kávékeveréket vettem, amiben van pótkávé is. Ki sem bírnám nélküle. Perszer ne napi 4-5-öt igyunk, de ugyan már mi bajunk lenne vagy a babának. nekem a védõnõm sem ellenezte!
Szia! Ez a téma engem is érdekelt, a terhességem elején utána is néztem. A sok infóból összesítve ez jött ki: Napi max kettõt lehet inni fõzöttböl, instantból ez kb. hármat jelent (az üvegen megadott mennyiség esetén). A kávé legyen híg, mondjuk ne fél decis rövidkávé, hanem 1, 5-2dl-es (a kávé benne ugyanannyi persze), hígabb. Az pedig tényleg igaz, hogy terhesség esetén még mindig ez a legbiztonságosabb vérnyomásemelõ, ha vkinek alacsony (ami ártalmas lehet a babára).
Én is osztom az utolsó válaszoló véleményét, nem vagyunk betegek, csak egy más állapot ez most 9 hónapig, ugyanúgy lehet élni mint elõtte. Én is megiszom napi 1-2 kávémat csak több vizzel higitom, a dohányzásról én is leszoktam. 21 hetes kismami
szia! én rendszeresen ittam terhesség elõtt 3in1-t. aztán amikor babás lettem áttértem a gyerek kávéra. Igaz nekem nem a koffein hiányzott, hanem maga a "szertartás":) most 24. hétben vagyok, de ha fáj a fejem azért megengedek magamnak egy kávét.:)
Kedves elsõ válaszoló, igazad van abban, hogy a torna nagyon hasznos a keringésre, jó is hogy írtad, én mindennap 40 percet kismamatornázom, mert jólesik a mozgás is, de ennek ellenére van ilyen alacsony vérnyomásom. Hidd el, vannak emberek, akik ilyen "alapjáraton" élnek és ilyenkor tényleg nem romboló hatású a kávé, fõleg ilyen csekély mértékben. De ezt nem kötöszködésbõl, hanem mint tényt írtam le saját tapasztalatból. Üdv. még mindíg a 2. válaszoló
Igazából kicsit fel vagyok háborodva. Szerintem azért mert kismamák vagyunk, még nem kell burokban lennünk. A piciért mi vagyunk felelõsek az igaz, de ha megszületik, akkor a levegõben több káros anyag van, mint a kávéban. Én azt mondom igyál 2 naponta nyugodtan. Anyáink és nagyanyéink is neveltek gyermeket. Pedig akkor még nem volt ennyi minden. Vitaminok tömkelege, meg egyebek. 10 hetes vagyok, és nagyon kiegyensúlyozott. Nincs hányingerem, semi bajom. Ugyan úgy élek mint eddig. Csak már nem dohányzok. Ugyanúgy eszek, és minden egyéb. majd ha már nem bírom tovább, akkor jobban odafigyelek. Szerintem a 9 hónap nem börtön kellenne, hogy legyen. Én reggel megiszok egy kávét, teljesen helyretesz. Jó az étvágyam. 4-5x eszek egy nap. Teljesen rendben van minden. Nem kellenne aggódni mindenért. Egy 10 hetes kismama
Szia. Ihatsz, igaz több vízzel hígítsd. nekem a lányom 13 hetes, a terhesse´g alatt is ittam és most is pedig szopiztatok.(karamellás kapucsino´, 5% koffeintart.)A lányom szerencsére ege´szse´ges.Azt mondják, ha szüle´s utánn szeretnél enyhe´n káve´zni, kapucsínó, akkor a terhesse´g alatt is igyál, mert ke´söbb a babádnak nem fog feltünni, mikor szopizik.
Rendben, minden terhesség más. Én az alacsony vérnyomásomra inkább tornázgatok minden nap, minthogy kávézzak. Így tartom a 100/70-es értéket. Talán jobb is a keringési problémákra a torna, mint a koffein, akármilyen kevés is. Üdv, az elsõ válaszoló.
A 2 válaszoló vagyok. Az elsõ válaszolónak szeretném írni, hogy akinek nagyon alacsony a vérnyomása, annak szinte receptre írják az orvosok, mert veszélyesebb az elégtelen keringés a babákra nézve. Én az elsõ terhességnél is így ittam, makk egészségesen született a kisfiam és szerencsére azóta is az.
Nekem alacsony a vérnyomásom, úgyhogy én vagy kettõt iszok és még egy gyenge, de lefõzõs tejeskávét, vagy 3-at a 3in1-bõl. Ehhez képest este még mindíg csak 90/54 a vérnyomásom. A dokim azt mondta, hogy ezek a 3in1 instant kávék nem igazán mérvadók, mert nagyon kevés benne a koffein, inkább cukor van benne több.
Én délelött kettõt iszok mindig, mert különben kómás vagyok.Gyakran délután is iszok egyet.Teljesen rendben van minden a picivel, pedig vitaminokat sem szedek semmit, csak a gravidát párnaponta.A fõzött kávét elötte sem szerettem.Nem érzem úgy, hogy ártanék a picinek ezzel.Felesleges túlaggódásnak tartom ha valaki errõl is lemond, miközben kívánja.33 hetes kismami

Napi egy bögre fekete tea (reggelihez) és kb 1dl 3in1 kávé (délután) nem árthat ugye?

A fekete teát már vagy 15 éve iszom, szinte anélkül ki sem birom, hogy ne igyak, főleg reggel, de már egy pár éve csak reggel iszom. A 3in1 pedig 2 naponta délután fejfájásom miatt, az szokta enyhiteni, erősebb kávét nem iszok, mert azelőtt sem ittam semmilyen kávét. Ettől a mennyiségtől nem lesz semmi baja a babának, ugye? 19+3 hkm

Legjobb válasz: Nyilván nemszerencsés ezeket fogyasztani, de igazából élni sem egészséges. Autófüst, vegyszeres ételek, tisztítószerek stb. Szóval ha csak ennyi "káros szenvedélyed" van akkor ennyi belefér. Igazából az elsõ 12 hétben kell ezeket kerülni (lehetõség szerint) mert akkor alakul a kis idegrendszere, de azon már túl vagy. Ha ettõl valami baja lesz akkor ott más probléma is van nem csak ez. Cserébe viszont mozogj sokat, egyél gyümölcsöket, zöldségeket, táplálkozz minél egészségesebben.

Nyilván nemszerencsés ezeket fogyasztani, de igazából élni sem egészséges. Autófüst, vegyszeres ételek, tisztítószerek stb. Szóval ha csak ennyi "káros szenvedélyed" van akkor ennyi belefér. Igazából az elsõ 12 hétben kell ezeket kerülni (lehetõség szerint) mert akkor alakul a kis idegrendszere, de azon már túl vagy. Ha ettõl valami baja lesz akkor ott más probléma is van nem csak ez. Cserébe viszont mozogj sokat, egyél gyümölcsöket, zöldségeket, táplálkozz minél egészségesebben.
Nekem pont ma mondta a védõnéni, hogy napi 2 bögre fekete tea (erõsen is) belefér. Szerintem a tied is oké.
én napi 2 senseo kávét iszom sok tejjel, valószínû ennek köszönhetem hogy egyáltalán nincs szorulásom. A terhesség elött is úgy volt, hogy kávé után egybõl tudtam nagy wc-re menni, és ez szerencsére most így 21 hetesen nem változott!

Szoptatás alatt napi egy 3in1 kávé megiható?

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy megiható. Terhesség alatt is 2 kávé az még engedélyezett.

Szia! Persze, hogy megiható. Terhesség alatt is 2 kávé az még engedélyezett.
Nyugodtan:)
Napi egy kapucsínó nélkül fölbuknék a fáradtságtól. :) Nem vettem észre, hogy aktívabb lenne tõle a babám, ez annyira pici mennyiségû koffein. Szerintem a zacskósban még kevesebb van. Talán inkább lelkileg segít.
Napi 1 vagy 2 tejeskávét iszom fõzött kávéból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már meg is ittam! :) Nagyon jólesett!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!