Találatok a következő kifejezésre: Egy nagyon kutyanak jo ha (5 db)

Egy nagyon kis kutyanak jo ha konzervet adok enni?

kb,hany eves kortol lehet neki betanitani azt,hogy uljen le,??

Legjobb válasz: Az enyém 7 hetesen már ült parancsra.Ugy tanitottam, hogy a jutalomfalatot,huztam a fejétol a háta felé és mondogattam, h ÜL!Ez nekünk 15 percet vett igénybe, de mindennap gyakoroltuk vele többször, miután mmegtanulta.

Az enyém 7 hetesen már ült parancsra.Ugy tanitottam, hogy a jutalomfalatot, huztam a fejétol a háta felé és mondogattam, h ÜL!Ez nekünk 15 percet vett igénybe, de mindennap gyakoroltuk vele többször, miután mmegtanulta.
Szia! Az én kutyusom kb. 2 hónapos korátok kap konzervet. Nem árt neki de a "fõ kaja" a száraz kajcsi legyen. Ja és szintén kb. 2 hónapos korától tanitottam neki az ülést. Egy pár nap alatt meg is tanulta és már simán megy neki. Most fél éves és a kaját is úgy kapja, hogy fél méterre leül a táljától és megvárja még kiszedem, majd simit kap a buksijára, csak akkor kezd el enni.
Szia! Ügyelj arra, hogy a konzervet csak kiegészítõként add, mivel nincs akkora tápértéke, mint a szárazkajának! Viszont ha mindig konzervet adsz, nem fogja megenni a szárazat, mert a konzerv finibb! Adhatod neki úgy is h pár bogyót raksz közé!
Kiskutyának vehetsz tápot(royal canin, starter)Nagyon jó táp 4 hetes kortól.Vagy lehet venni kutyatápszert.Etetheted konzervvel is, de én nem tenném.
A kérdező hozzászólása: az en kutyam 8 hetes es ozpincs a fajtaja!elejinte mikor elhoztuk, konzervet kapott, de az uruleke nagyon ritka volt, ezert elkezdtunk neki adni mindne nap csakis szaraz kajat, de azota meg gyakran alig jon ki az urulek a fenekebol, es kozben pedig nyivitozik

Későbbiek folyamán szükségem lesz egy nagyon jó házőrző kutyára, család- és gyermekbarát legyen. Melyik fajtát ajánljátok? Ha lehet egészítsétek ki saját tapasztalatokkal.

Legjobb válasz: itt le van írva hogy mennyire gyerek barát és hogy alkalmas-e házõrzõnek: http://olcsokutya.uw.hu/ de ajánlom a kutya sulit mert akkor rendesen fogja õrizni a házat :D sok sikert

itt le van írva hogy mennyire gyerek barát és hogy alkalmas-e házõrzõnek: http://olcsokutya.uw.hu/ de ajánlom a kutya sulit mert akkor rendesen fogja õrizni a házat :D sok sikert
A belga juhászkutya nem kerdbe való...kõkemény munkakutya a vele dolgozni kell, kutyasuliba járni, sportolni!!! HA csak egy jó házõrzõt akarsz akivel nincsennek komolyabb szándékaid csak a porta õrzés és a gyerekekre vigyázás illetve velük való játszás akkor Skót juhászkutya lenne a legalkalmasabb, persze labdázni velük is kell mindennap de nyugodtak.Az amerika bulldog nagyon gyerekbarát, de nagyon nagy a mozgásigénye és szintén igénylik a munkát.
Nekem saját tapasztalatom csak a border collie-val van, de azt semmiképpen sem ajánlom, mert nem is házõrzõ. Amiket ajánlok, hogy nézz meg, olvass róla. Német juhászkutya: http://www.kutya-tar.hu/fajtak/nemet-juhaszkutya Hovawart: http://www.kutya-tar.hu/fajtak/hovawart
Eszembe jutott, hogy még az Amerikai Bulldog is is biztosan jó lenne, a gyerekekkel nagyon toleráns, és kiváló házõrzõ. Szóba jöhetnek még a belga juhászok is, õk is nagyon jó jelzõkutyák, és szeretik a kutyákat. Még a Boerboel lenne nagyon jó, de hazánkban szerintem elég ritka fajta, viszont ott van a Bobtail, az is jó jelzõkutya, és jóban van a gyerekekkel.
A hovawartra is el lehet mondani, amit az elõzõ válaszoló írt. Én azt javaslom menj be egy menhelyre. biztosan tudnak neked segíteni.
Magyar vizsla!! Ha betanítod nagyon okos megcsinál mindent.És ha jön valaki akkor torka szakadtából elkezd ugatni (Ezt úgy értem ha szomszédot vagy ismerõst lát szinte minden nap akkor azt már nem fogja meg ugatni.De ha egy vad idegent lát megveszik úgy ugat ) és nagyon békés nyugodt természetû a gyerekekkel is eljátszik.
Komondort ajánlanám. A család minden tagját imádja, de nagyon kemény házõrzõ. A kinti tartás való csak neki. Ez az õsi magyar fajta dísze az udvarnak, könnyû ellátni, takarmányra nem nagy igényû, tekintélyt parancsoló kutya.
Honnan tudjuk?
Jah és ha még is megengedik csak is jó helyrõl tenyésztõtõl. Sajnos nagyon sok spani örökletes betegséget hordoz magába közöttük az enyém is pedig én õt találtam. És most szenvedünk mind a ketten.
Mi ezt nem tudjuk megjósolni, én is így vagyok vele ha nem engedik most akkor valószínû, hogy akkor sem fogják. Próbáld meg bebizonyítani nekik, hogy igenis szeretnél kutyát, segíts be a házi munkába, tartsd rendben a szobádat, tanulj jól stb.
Belenéztem a kristálygömbömbe, de sajnos a jövõnek ezt a részét még homály fedi.
A kérdező hozzászólása: háát kösz tulzásba nem estetek!! azért a kristály gömbös durva volt de igazatok van


Ma reggel találtam egy kullancsot a kutyámban, élt még, sikerült élve is kiszednem belőle, de már jó nagy volt, megszívta magát, ha ne adj Isten fertőző volt, akkor mennyi idő után látszik valami a kutyán? Mik az első tünetek?

Legjobb válasz: Egy nap kb. Bágyadt nincs kedve sétálni, nem eszik, hány, hasmenése van. Akkor AZONNAL állatorvos. Az én kutyámat egy ilyen kis gyökér kullancs vitte el.. azért mert nem tudtunk hozzá csak hétfõn (szombatról) állatorvost hívni.. mert egyik sem jött ki.. :( http://www.youtube.com/watch?v=ZfRpAvOxTlA

Egy nap kb. Bágyadt nincs kedve sétálni, nem eszik, hány, hasmenése van. Akkor AZONNAL állatorvos. Az én kutyámat egy ilyen kis gyökér kullancs vitte el.. azért mert nem tudtunk hozzá csak hétfõn (szombatról) állatorvost hívni.. mert egyik sem jött ki.. :( http://www.youtube.com/watch?v=ZfRpAvOxTlA
A kérdező hozzászólása: Idõs kutyáról van szó, tehát nem túl aktív, ha bent van a lakásban, nem a kertben, szinte csak alszik. De figyelni fogom. Nem tudom mikor mehetett bele, kb kiskörömnyi méretõ lehetett, de nem volt teljesen felfújva, inkább lapos volt :S nem tudom ez mit jelenthet :(
az én ismerõsömneka kutyájában fertõzõ kullancs volt deki tudták gyógyítani:)
A legszembetûnõbb tünet a bágyadtság. Ha ezt nehezen vennéd észre, akkor étvágytalanság, sok vizet iszik (a láztól), esetleg véreset pisil vagy véres hasmenése van. Általában 3-4 nap alatt jön ki, de azén kutyámon például a kullancs kiszedésétõl számított 14. napon jelentkezett. Ne aggódj, most már a legtöbb, amit tehetsz, hogy figyelsz. És ha észleled a tüneteket AZONNAL orvos. Minden perc számít, az élete múlhat rajta. A lappangási idõ 2 hét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Lányok! Mennyire vagytok vevõk arra, ha egy jó, vagy jobb kinézetû srác négy nagy aranyos kutyáinak sétáltatása közben odamenne hozzátok beszélgetni/ismerkedni?

Nyugi, nem beleszeretnit írtam (sem nem azt, hogy a kuyák miatt tetsszem meg nektek), hanem csupán kezdeményezést, ismerkedést, indítást.

Legjobb válasz: jól pofán vágnám,és elküldeném

jól pofán vágnám, és elküldeném
Teljesen :)
Ha szimpi lennél meg normális és nem valami elborult elméjû barom, akkor nem harapnék.
A kérdező hozzászólása: "És nem valami elborult elméjû barom, akkor nem harapnék." Távol áll tõlem bármiféle aberráció. ;) Köszönöm nektek! Ment a zöld kéz.
Nekem nagyon bejönne, legalább biztosan lenne egy közös témánk. (: 18L
hát én nem olvadok el egy kutyától..inkább legyen a férfi hûséges, bár az soha nem lesz
Csak ha szukák és végigdugod! (Ekkora baromságot???)
én nem jönnék össze kutyás pasival, de macskással meg aranyhörcsögössel sem. szeretem az állatokat, csak az életem részeként nem kívánok egyet sem.
A kérdező hozzászólása: Te ritka intelligens tizenkilences! Fogadok, hogy egy taknyos kiskölyök vagy (tudod a kérdés lányokhoz ment). Remélem ezek után megkapod az élettõl pontosan azt amit megérdemelsz! Az értelmesebbekhez: Utolsó, miért nem szeretnéd, hogy állatok (is) legyenek az életedben? Miért kizáró tényezõ (legalábbis (eddig egyedül) nálad)? Nem kötekedés, érdekel.
elmondanád, hogy hogy jönnek ide a kutyák? oké, kezdetben lehet, hogy elõnyös lehet de a lány mégiscsak a te személyiségedet fogja megismerni, nem a kutyáidét..
Szerintem jó, mert ha neked segít, hogy ott vannak akkor mi ezzel a baj? Gondolom nem veszettek és nem a "rózsabimbó" jelszóra harapnak, így jó ötletnek tartom. Ráadásul ha õ is szereti a kutyákat akkor máris lesz egy közös téma amin el tudsz/tudtok indulni. (Engem nem zavarna)
"kis butus"? :DDDDDD mivan??!! :DDDD
A lányok nagy többsége szereti a kutyákat, tehát biztos könnyebb szóba egyedni. Hát ha még négy nagyobb termetût sétáltatsz, elég feltûnõ lehetsz. De ha kimondottan csajozni indulsz a kutyás módszerrel, ahhoz elég volna az egy is, így nem kell annyi felé figyelned.
Megnevettettél. Négy óriás kutyával csajozni.. :D
A kérdező hozzászólása: Nem értelek titeket, most ebben mi rossz van?
Engem nem zavarna..birom a kutyákat!
A kérdező hozzászólása: Amúgy második, tényleg hihetetlenül aranyosak, emiatt kicsit se félj! ;) Zabálnivaló mind! :)
most hogy jönnek ide a kutyák?? :DD te akarsz hódítani, nem?
Hogy ki vannak emelve a kutyák xD
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy én kis butus! ;) De velük nem annyira direkt, nem annyira kínos a helyzet, nem kell semmi miatt görcsölni, csak lazán, tudod. :)
A kérdező hozzászólása: Ti akik kötekedtek, elmúltatok már LEGALÁBB húsz évesek? :DD Vagy gyereklányként próbáljátok osztani az észt? :)
Én a 7es vagyok és igen 20 vagyok.De ha már TÉNYLEG ismerkedni akarok akkor összeszedem a tökeimet és bevállaom a dolgot a lányok elõtt is nem kutyával "trükközök".Ha nem vagy neki szimpi, a kutyáktól sem leszel az hiába "cukikák".
A kérdező hozzászólása: Ha megadod saját magadnak a választ, akkor miért kérdezel egyáltalán?! "Hogy jönnek ide a kutyák?" "Oké, kezdetben lehet, hogy elõnyös lehet." Mert te (ha lány vagy egyáltalán, nem írtál semmit) ha nincsenek ott az ebek, oly nagyon szívesen vennéd, ha csak úgy odamennének hozzád. Minden egyéb nélkül. Majd el is hiszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!