Találatok a következő kifejezésre: Egy nagyon de nem (3801 db)

Ajánlanátok olyan könyvet ami egyben humoros de nem nagyon szerelemrõl szól?

Legjobb válasz: Az elsõ szinte minden lényegeset leírt, csak pár dologgal egészíteném ki õt. Wodehouse-tól én a Forduljon Psmithhez!-t vagy a Gáz van, Jeeves!-t szoktam javasolni kezdésnek, bár az elsõben viszonylag nagyobb szerepet kap a (roppant eredetien idióta) szerelmi szál. A Jeeves-könyvek többségében is van egy icipici romantika, de minimális. Egyébként a Psmithrõl sem lehet azt állítani, véletlenül sem, hogy a szerelemrõl szól - szerintem nyugodtan bevállalhatod. Rejtõtõl én is A tizennégy karátos autót javaslom kezdésnek, vagy ha fiú, vagy fiúsabb lány vagy, akkor a Piszkos Fred, a Kapitányt. Némi szerelmi szál van, de nem sok, inkább a humor és a kalandok dominálnak. (Ha nagyon nem szeretnél romantikát, akkor A megkerült cirkálóval is kezdhetsz.) Szerb Antal: A Pendragon legenda. Humoros, kalandos krimi, egy pici szerelmi szállal, de megint csak nem vészes mennyiségben. Aszlányi Károly: Haybodyt nem lehet agyonütni. Emlékeim szerint ez végre egy teljes mértékben szerelmi szál-mentes krimi. Jó adag humorral fûszerezve. Pratchett Korongvilág-regényeit én is A mágia színével kezdtem, de ez inkább regényciklus, mintsem sorozat, úgyhogy akár az Érdekes idõkkel vagy a Fegyvertársakkal is kezdheted.

Az elsõ szinte minden lényegeset leírt, csak pár dologgal egészíteném ki õt. Wodehouse-tól én a Forduljon Psmithhez!-t vagy a Gáz van, Jeeves!-t szoktam javasolni kezdésnek, bár az elsõben viszonylag nagyobb szerepet kap a (roppant eredetien idióta) szerelmi szál. A Jeeves-könyvek többségében is van egy icipici romantika, de minimális. Egyébként a Psmithrõl sem lehet azt állítani, véletlenül sem, hogy a szerelemrõl szól - szerintem nyugodtan bevállalhatod. Rejtõtõl én is A tizennégy karátos autót javaslom kezdésnek, vagy ha fiú, vagy fiúsabb lány vagy, akkor a Piszkos Fred, a Kapitányt. Némi szerelmi szál van, de nem sok, inkább a humor és a kalandok dominálnak. (Ha nagyon nem szeretnél romantikát, akkor A megkerült cirkálóval is kezdhetsz.) Szerb Antal: A Pendragon legenda. Humoros, kalandos krimi, egy pici szerelmi szállal, de megint csak nem vészes mennyiségben. Aszlányi Károly: Haybodyt nem lehet agyonütni. Emlékeim szerint ez végre egy teljes mértékben szerelmi szál-mentes krimi. Jó adag humorral fûszerezve. Pratchett Korongvilág-regényeit én is A mágia színével kezdtem, de ez inkább regényciklus, mintsem sorozat, úgyhogy akár az Érdekes idõkkel vagy a Fegyvertársakkal is kezdheted.
A kérdező hozzászólása: Rejtõ Jenõ összes könyvét kiolvastam :D

Nagyon tetszik egy srác, de nem nagyon tudok vele miről beszélgetni. Szerintetek mivel menjek oda hozzá, miről kérdezzem? 15/L

Legjobb válasz: 1. Ez a Vélaszod vérig sértett! Ez egy nagyon rossz felfogás, ami sokaknál észre is vehetõ, de nem ám , csak az intelligens "érett" lányoknál, hanem azoknál is akik mondjuk olyan szinten vannak, ahová a veled egykorú fiúkat titulálod titulálod! Nos, ezeknek miért van idõsebb pasijuk, hogyhogy még saját magukhoz képest se nõttek fel?! Utálom ha valaki általánosít és ilyen közhelyeket állít fel , hogy a "fiúk 2-3 évvel le vannak maradva" / vagy bármiféle hasonló megjegyzést tesznek a LÁNYOKRÓL, gondolok itt akármilyen feminista/soviniszta kijelentésrõl. És pont emiatt a téves felfogás miatt nem alakul ki sokszor kapcsolat ilyen fiatal korban azonos korú lány és fiú között! 16/FIÚ

1. Ez a Vélaszod vérig sértett! Ez egy nagyon rossz felfogás, ami sokaknál észre is vehetõ, de nem ám , csak az intelligens "érett" lányoknál, hanem azoknál is akik mondjuk olyan szinten vannak, ahová a veled egykorú fiúkat titulálod titulálod! Nos, ezeknek miért van idõsebb pasijuk, hogyhogy még saját magukhoz képest se nõttek fel?! Utálom ha valaki általánosít és ilyen közhelyeket állít fel , hogy a "fiúk 2-3 évvel le vannak maradva" / vagy bármiféle hasonló megjegyzést tesznek a LÁNYOKRÓL, gondolok itt akármilyen feminista/soviniszta kijelentésrõl. És pont emiatt a téves felfogás miatt nem alakul ki sokszor kapcsolat ilyen fiatal korban azonos korú lány és fiú között! 16/FIÚ
milyen zenét szeretsz ha egy suliba jártaok akkor suli téma, ami aztán simán átterelõdik más témára amúgy szerintem ne veled egykorú srácokkal ismerkedj mert ilyen korban õk még nem annyira érettek, kb 2-3 évvel le vannak maradva - legalábbis nekem ez a tapasztalatom ahogy viselkednek 16L
Hát a suliban nem, akivel tudnék esetleg beszélgetni az elvan a barátnõivel. De a végülis csak rá kell jönnöd hogy bejössz e neki, és ha igen , utána sima ügy
Ha egy suliba jársz vele, és gondolom most mentél fel középsuliba, keress a sulin olyan helyet amit még nem ismersz, és kérdezd meg tõle amikor egyedül van, hogy ott mi van. De elõször is kezdj el köszönni neki a folyóson.:) akkor észrevesz, és ha tetszel neki, onnan már sima ügy.:)
A kérdező hozzászólása: óó de beszélgetni se? nem csajozni, csak mondjuk ha haverok vagytok, akkor mi a téma? :)
Ott meg odamehetsz akárkihez akármivel XD De egy kicsit átfogóbban a srácról , az oszt társad? évfolyam társad? beszéltél már vele?
Háátt az az igazság, hogy én elég beszari vagyok, és csak buliban szoktam csajozni :D
* -titulálod , *hogyha - bocsi a hibákért, csak felhúztam magam és írni se tudtam rendesen :D
A kérdező hozzászólása: 16/FIÚ te pl egy csajjal mikrõl szoktál beszélgetni?:) Amúgy egyetértek, szóval szerintem a kor nem számít, persze, vannak olyan velem egykorú srácok akik iszonyú éretlenek, de ilyenek lányban is vannak:) Ez a srác azért érettebb a többinél:)
"amúgy szerintem ne veled egykorú srácokkal ismerkedj mert ilyen korban õk még nem annyira érettek, kb 2-3 évvel le vannak maradva - legalábbis nekem ez a tapasztalatom ahogy viselkednek " Ebbõl is látszik, hogy mennyire gyerek vagy még. Mi az anyádtól lennél te érettebb a korodnál? Talán egyedül élsz a beteg édesanyáddal, akirõl te gondoskodsz, hétvégente pedig dolgozol, ha nincs suli. Mert ekkor mondhatnád esetleg, hogy érettebb vagy, amúgy pedig nem. Ne aggódj, az idõsebb srácok úgyis csak megdugni akarnak majd.
Remélhetõleg nem beltenyészet történt. Vidd el állatorvoshoz, õ majd többet tud mondani.
A kérdező hozzászólása: utána nézek, hogy a közelben van-e rágcsálóra szakosodot doki köszi a gyors választ
Nincsmit!
1 kölyöknél is látványosan megnõ a hasa.


Van egy 1TB-s HDD-m, meg egy 150GB-s. A TB-s FAT32, a másik meg NTFS. Átakartam helyezni néhány flimet a kicsiről a nagyra, de nem engedi, mert túl nagy a méret a cél fájlrendszeréhez, mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Nem akarom formázni a nagyot, mert elveszne róla mindenem, mert 500GB-m van rajta, és nem tudom sehova tenni(gépembe 150GB-s van)

A kérdező hozzászólása: Nem akarom formázni a nagyot, mert elveszne róla mindenem, mert 500GB-m van rajta, és nem tudom sehova tenni(gépembe 150GB-s van)
A kérdező hozzászólása: De akkor elveeszik róla minden(500GB), ami rajta van, azt meg sehova se tenni, mert nincs elég helyem hozzá sehol.
A FAT32 file rendszer maximális file mérete 4GB. Az NTFS-nél nincs limit. Ha van egy 8GB-os mkv filmed azt csak az NTFS-en tudod tárolni. Formázd át az 1TB-s vinyót.
A FAT32 maximum 4 GB-os fájlokat kezel. Ennél nagyobbakat sehogy sem tudsz rárakni.
A kérdező hozzászólása: 2 filmet is próbáltam darabolni és utána összeilleszteni , de mikor(a FAT32-esen)elérte a négyegész valamennyi Gb-t akkor kiírta, hogy fájlíráshiba.
A menüjében megtalálod.
A kérdező hozzászólása: Hogyan, nem szoktam használni TotalCommandert, nem fognak sérülni a filmek?
Próbál Total commanderrel feldarabolni, másolni és a céllemezen egyesíteni.
A kérdező hozzászólása: Amíg formáznám.
A kérdező hozzászólása: Gyárilag az volt, eddig nem volt probléma vel, csak most, hogy rá kéne ezeket másolni, de már van 500GB, de mint már írtam nem tudom ezt sehova lementeni, mert nincs elég hely(ezen kívül 300GB-m van, ebbõl 15GB szbad)úgyhogy sehova nem tudom tenni.
És a terrás miért van FAT32-ben?
Egy lehetséges félmegoldás: egy partíciókezelõvel (pl. Partition Magic, GParted) össze kell zsugorítani az 1 terás partíciót pl. 600 gigára, majd a felszabaduló üres helyet (kb. 400 GB) formázni NTFS-re.

Csak annyi lenne a problémám hogy össze szeretnék jönni egy lánnyal, de nem tudom hogy igazából mit kéne csináljak, még nagyon tapasztalatlan vagyok, t. ud va. Laki segíteni nekem?

Az első dolog amit fontos hozzáfűznöm a dologhoz, egy az hogy eddig még egy barátnőm sem volt, de ne gondoljátok hogy antiszociális vagy torzszülött lennék, csak csupán eddig el tudtam nyomni ezeket a vágyaimat, és a korábbi "szerelmi" érzéseket. Na szóval a lényeg az, hogy a lányt, akiről szó van 2 és fél éve ismerem, már ha nevezhetjük ismerésnek azt, hogy gimnázium első óta egy nyelvcsoportba járunk. Már az első alkalommal megtetszett ahogy megláttam, de ez akkor még általános érzés volt, a legtöbb csinos lány iránt így éreztem. Voltak egyes kavarások más lányokkal (2) de mindig megfutamodtam, nem akartam komoly kapcsolatokat. A lány jellemét lassan kezdem kiismerni, de őt magát nem ismerem eléggé, nem tudom mi foglalkoztatja, mi érdekli, és csak ritkán beszélünk egymással, akkor is legtöbbször az óra keretein belül. Egyszerűen mindig őt bámulom, amikor csak alkalom van rá, és azon kapom magam hogy róla 'álmodozom' nagyon tetszik minden egyes gesztusa, és ha hazaérek első dolgom hogy megnézzem a képeit újra a Facebookon (senki ne gondoljon semmi rosszat, tényleg). Õ maga is nagyon csinos, bár azóta hogy megismertem nem volt barátja a korábbiakat meg nem tudom. Hamar felismertem hogy ez az eddig érzett legelső igazi szerelem, és nem csak úgy "belezúgtam". A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy én az adott nyelvből (német) már letettem a nyelvvizsgát, úgyhogy jön az osztályozóvizsga, az után meg már nem járhatok be órára és még csak az a kis idő sem adatik meg arra hogy lássam őt, ahogy beszél, ahogy viselkedik, ahogy nevet, egyszóval semmit ami igazán őt jellemzi. Ugyan csak 3.-asak vagyunk, de én úgy érzem hogy sosem fog megjönni a bátorságom semmi intézkedést tenni az ügy érdekében, pedig tudom hogy nekem kéne lépnem. Amúgy ha netán beszélek vele jól kijövünk egymással, és tudunk normálisan is beszélgetni, de általában ő a barátnőivel van elfoglalva úgyhogy egy köszönés szokott a legtöbb lenni, ami elhangzik köztünk. Mit tegyek? Kérlek segítsetek, teljesen felemészt a dolog, és már nem tudok semmittevően üldögélni, de nem akarom elrontani a dolgot, mert tudom hogy ha rosszul kezdem annál még az is jobb ha nem is tud a dologról.

Legjobb válasz: Hú, hát figyelj. A lényeg, hogy próbálj meg vele beszélni többet. Nem kell túl sokat, mert akkor levágós a dolog, hogy belé Vagy zúgva, de próbáld megismerni jobban. Nagyon fontos, hogy NE bámuld állandóan, mert a nõk azt nem szokták szeretni. Ha õ Rád néz, akkor lazán egy félmosolyt dobjál felé. A legfontosabb, hogy legyél laza és add önmagad, akkor minden sikerülhet. Légy biztos önmagadban! Sok sikert!

Hagyd abba a nyavalygást, és menj oda hozzá végre, kezdj el beszélgetni vele, kezdeményezz. vagy hagyd a fenébe az egészet és ne nyavalyogj itt nekünk. Le lehet pontozni, nem érdekel, de ha feleannyit írtál volna neki teszem azt facebookon mint itt nekünk sokkal elõrébb lennél. Nem várni kell hogy majd történik valami, hanem cselekedni ember. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
Hú, hát figyelj. A lényeg, hogy próbálj meg vele beszélni többet. Nem kell túl sokat, mert akkor levágós a dolog, hogy belé Vagy zúgva, de próbáld megismerni jobban. Nagyon fontos, hogy NE bámuld állandóan, mert a nõk azt nem szokták szeretni. Ha õ Rád néz, akkor lazán egy félmosolyt dobjál felé. A legfontosabb, hogy legyél laza és add önmagad, akkor minden sikerülhet. Légy biztos önmagadban! Sok sikert!
ha ennyire félénk vagy akkor írj rá facebookon és kérdezz valamit a német órával kapcsolatban majd onnan vidd valamerre a beszélgetést. facebookon azért jobb mert van idõd meggondolni hogy mit mondj, de ne várj sokáig a válasszal mert az úgy jön le neki hogy nem figyelsz oda rá. ha elég tökös vagy akkor viszont odamész hozzá valami ürüggyel és szintúgy viszed a beszélgetést. fontos hogy ne csak te kérdezz mert az unalmas és idõ után kifogysz belõlük. néha neked is kell mesélned !
Nem kell beállítanod magad semmilyennek, add magadat, de csinálj valamit. Minimum nyomozd le a csajt hogy tetszel-e neki, van-e valaki akit kinézett, stb. stb. Írj rá, kezdj el vele beszélgetni, nyugodtan, stressz nélkül, mert ha nem csinálsz semmit akkor alapból buktad. Meg kell fogni a lehetõségeket, ha tetszik akkor próbálkozz. Bocs az elõbbi hangnemért, csak rohadtul ki tudnak akasztani az ilyenek, nem ítéllek el, csak számomra egyszerûen felfoghatatlan hogy X éven keresztül "szerelmes" vagy valakibe, és nem teszel konkrétan semmit hogy összejöjj vele. Persze biztos megvan az oka, meg írhattam volna sablon választ is, de rá akartalak ébreszteni hogy (már bocs) mekkora f*szságot csinálsz. És nincs semmi bajom veled, nem nézlek le, semmi ilyesmi, csak megmutatom hogy hogyan néz ki az egész más szemszögbõl. :D
A kérdező hozzászólása: Csak azért írtam úgy, mert ha valakit írok ez az oldal nem írja ki a kérdést, mert nem szereti ha ezt használjuk, mert egy f*sz. Nagyjából...
kit hivtak közülötek Lakinak?:P már bocs xD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, igazából az hogy annak idején is tetszett, az még akkor nem jelentett semmit, mert annak idején még számtalan lányba voltam úgymond "szerelmes" és közülük kettõvel kavartam is, de mindig én léptem ki mert gyáva voltam. Ez a sokirányú szerelem érzés viszont mára teljesen lekorlátozódott egy lányra, és hirtelen érdekelni kezdtek olyan belsõ dolgok is, amik addig gyakorlatilag hidegen hagytak, és ez miatt van hogy õt nem szeretném elengedni, mert ez a szerelem gyakorlatilag most forrt ki és nincs sok idõm próbálkozni. Mégegyszer kösz a választ! :)
A kérdező hozzászólása: Csak tudod nem vagy a helyemben és nem igazán vágod a szitut, mert nem akarom elszúrni azzal hogy valami nagypofájú p*csarcot játszok meg, amilyennek gondolom be kéne hogy állítsam magam szrinted, már bocs ha nem így van... de egy esélyem van és ha nem jön be akkor ennyi. Amúgy értem hogy neked ez sok, de te is értsd meg hogy nekem csak valami indulópont kell, nem az hogy elmonnd hogy holnap milyen inget húzzak fel
Van aki ezt végigolvassa?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez már sokat segít, tényleg ötletem sem volt hogy álljak hozzá. Amúgy írnám az elsõ 2 melyik kosár az elõnyösebb típusú kérdést váró (valúszínûleg) embertõl, hogy nem mindenki született vérprofinak az ilyenekben, és hogy várjátok meg a ti kérdésetek, ha ez nem éppen a ti mûfajotok. Köszönöm a tanácsot! :)
Fordulj orvoshoz.Õk talán tudnak segíteni.
A kérdező hozzászólása: Aki szeretne segíteni az igen... de arányaiban véve összefoglaltam.
Nézd... Az odamenõs ismerkedés terén én kb sehol nem tartottam soha! De, ha írni kellett, ha el tudtam kezdeni mondjuk egy sms beszélgetést, akkor valahogy nagyon jó arányban jöttem ki a dologból. Talán próbáld errõl az oldalról. Így nehéz megmondani milyen ürüggyel csald ki a számát, de pl egy sms sokkal személyesebb, mint amikor facebookon pont akkor írsz rá, amikor már amúgy is 6 emberrel beszél egyszerre!! A másik dolog, hogy ha így"ismeretlenül" ilyen jellemzést tudsz írni róla, még, ha elfogultság is van benne, akkor azért a beszélõkéddel nem lehet nagy baj! Hát, mindenesetre nagyon sok sikert!

Nagyon elvagyok keseredve! Szeretnék egy kutyát de nem szeretnék utána egész nap takarítani. Milyen kutyafajta van amelyik olyasmi kinézetű mint a mopsz vagy a francia bulldog csak nem szőrözi össze az egész lakást?

Legjobb válasz: Nekem mindenki azt mondja ahogy a mopsz szõrözik a legjobban... Engem nem az zavar, hogy gusztustalan esetleg hanem nem szeretem ha sok szõr száll van a lakásba. Kölyök kutya ritkán rágna meg valamit, meg nincs is mit... kaki pisit lent végezni, vagy sok gondoskodással megtanítanám neki hogy hova pisilhet, már utána olvastam a dolgoknak. ezeket amiket írtatok, hogy miért ne legyen kutyám nem nagy gond. ahogy az sem hogy szõrõz de nekem mégsincs kedvem szõrtengerben élni. Sok oylan kérdésre láttma választ hogy ezek a kutyák nagyon szõrcsomót hagynak maguk után.

A kérdező hozzászólása: Nekem mindenki azt mondja ahogy a mopsz szõrözik a legjobban... Engem nem az zavar, hogy gusztustalan esetleg hanem nem szeretem ha sok szõr száll van a lakásba. Kölyök kutya ritkán rágna meg valamit, meg nincs is mit... kaki pisit lent végezni, vagy sok gondoskodással megtanítanám neki hogy hova pisilhet, már utána olvastam a dolgoknak. ezeket amiket írtatok, hogy miért ne legyen kutyám nem nagy gond. ahogy az sem hogy szõrõz de nekem mégsincs kedvem szõrtengerben élni. Sok oylan kérdésre láttma választ hogy ezek a kutyák nagyon szõrcsomót hagynak maguk után.
Egyáltalán nem vészes az a szõrözés, nem tudom ki hordott össze ilyen baromságokat neked. Az én border collie-m, na az szõröz mikor vedlési szezon van, de egy mopsz? :O Azt szintén nem tudom, honnan a búbánatból szedted, hogy a kiskutyák nem rágnak. :O Hát elmondom: mindent megrágnak amíg a fogváltás be nem fejezõdik. Az ajtófélfától kezdve a széklábon át ami csak útjukba kerül. Elkerülhetetlen, bármilyen gondosan is neveled arra, hogy csak kijelölt dolgokat rágcsáljon, a kiskutyák kíváncsiak, mindent megkóstolnak. A szobatisztaságra nevelés sem mindig olyan egyszerû és a leggyorsabban tanuló kutyák esetében is elõfordul jó néhány baleset, míg megtanulják, hogy hova szabad a dolgukat végezni. Alapvetõ tévhitekben vagy, sajnos nagyon rossz helyeken informálódtál.
Egyik se szõrözi össze nagyon a lakást. Nem kell egész nap takarítani, elég egy héten egyszer összeporszívózni. Mellesleg semmilyen kutyát nem ajánlok. Ha a szõr ennyire zavar mi lesz a kutya pisivel meg a kutya szarral? Ha kölyökként megrág valamit? Ha sarasan össze piszkol valamit? Ezek nagyobb problémák, és ha szõr ennyire zavar, akkor ne tart kutyát. Vagy, barátkozz meg a gondolattal, aki kutyát tart lakásban, annak bizony néha takarítania kell utána. Ja, és a kínai kopasz kutya nem hullatja a szõrét, mert ahogy a neve mutatja, kopasz.
Én csak a mopszról nyilatkoztam, hogy arról konkrétan tudom, hogy erõsen hullik a szõre. A fr. bulldogról nem tudok semmit, de nyilván detto, hiszen a szõrminõségük gyakorlatilag tök ugyanaz.
mindkettõ nagyon összeszõrözi a lakást, a mopszok és a francia bullik errõl híresek, minek áltatjátok szegényt, ezt sose értem.
Igen, azokat a kutyákat, amik kevésbé hullatják a szõrüket, viszonylag sûrûn 4-6-8 hetente meg kell egy kicsit kozmetikázni. Az õ szõrük áltlában más minõségû is. Francia bulldoggal kapcsolatban nem tudok segíteni, csak annyit javaslok, hogy tenyésztõtõl vegyétek, törzskönyvvel, szerzõdéssel. Nekik is van jópár "jellegzetes" betegségük, fontos a megbízható tenyásztõ. Sok sikert:)
Ha kölyök kutyát veszel, az elsõ pár napban vagy hétben tuti bepisil/bekakil. Nem lesz 5 perc alatt szobatiszta. Nincs mit megrágnia? Ó, dehogynem. Vagy veszel neki egy csomó játékot, és azt rágja, vagy papucsot, kábelt, tapétát stb. Ha magára hagyod és unatkozni kezd, akkor tönkreteszi azt amit elér.... Gondolom nem egy full üres szobába akarod bezárni. Amúgy a westimnek nem hullik a szõre, de õt kozmetikushoz kell hordani 6-8 hetente.
Rendben de ne legyél vele türelmetlen és szeresd õt. Akkor hû társad lesz majd :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Igem én tettem fel azt a kérdést is!:) Köszönöm az értelmes válaszodat, pont úgy ahogy a többieknek is. szerintem francia bulldogot veszünk.
kínai kopaszkutya az nem szõröz össze semmit
Hát minden kutya vedlik idõnként... de mopsznak nem elég rövid a szõre? Meg õ kicsi is, kisebb a hullajtható szõrfelülete. Nekem shih-tzu kutyám van, télen hosszú, nyáron olyan 2-3 centire vágott a szõre. Naponta fésüljük, meg átmegyünk a bundáján ilyen bársonnyal bevont kefe szerû valamivel, az leszedi róla a felesleget. Nem takarítunk többet, mint amennyit egyébként kéne.
Ha neked a mopsz és a francia bulldog szõrhullása vészes, akkor ne legyen semmilyen kutyád sem. Ugyanis mindegyik után takarítani kell. Kutyával a tisztaság más dimenzióba kerül, ha ilyen tisztaságmániás vagy, akkor meg fogsz õrülni. Különben is gondolj bele, õ nem tudja a cipõt levenni, mikor fölmentek a sétából, sõt még a seggét sem törli ki kakálás után... Ugye milyen undorító? Ezek után a szõr a legkevesebb! Két szõrös kutya boldog gazdija
Na figyelj tudom h szar ha mindenki lefikáz de ha ez a szõr a gond annál vannak nagyobbgondok is de ell kell viselned a kutya után takarítani kell ! ha megígéred h nem lesz ezel gond adok egy választ!
Tanulj rengeteget aztán lécelj le és kezdj új életet.
Szerintem barátkozz meg a gondolattal, hogy ilyenek, mert nem fognak megváltozni. És van egy olyan dolog amit nagyon nehéz megtanulni: Ne számíts másra, akkor nem csalódsz bennük. :( Sajnos vannak ilyen emberek. Részvétem.
Igazából ez az igazi apa/mostohaapa dolog nem ilyen egyszerû. Szerintem az az igazi apa, aki felnevelt, gondoskodott rólad, segített a matekleckében, stb. Az, hogy biológiailag nem "kapcsolódsz hozzá", nem jelent semmit. Fõleg, hogy leírásodból az derül ki, eddig nem is tudtál errõl, tehát a biológiai apád sem volt rád kíváncsi. Részben hasonló helyzetben vagyok, én 15 évesen tudtam meg, hogy az apám csak a nevére vett, egy ideig én is haragudtam édesanyámra. Azután rájöttem, hogy ennek nincs semmi jelentõsége, és az az igazi apám, aki felnevelt. Szóval szerintem gondold át, esetleg kérdezd meg tõle, lehet, hogy volt rá oka, amiért nem mondta el korábban. 30/L
Még tanulsz, vagy már dolgozol?
Miben hazudott?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: aki vna msot apám az nem az igazi apám rá jöttem és apám is monta vagy is a mostoha Pénzem eltünt mostoha apám monta hogy ellopta tõlem azt hazudta hogy ami van két cégünk (Nagyon angy cégek nevet most nem mondok)Hogy enyém lesz ha meghalank ez sem igaz mert anyám testvéréjé lesz a cég....és még sorolhatnám....
A kérdező hozzászólása: 19/F
hát..nekem kisebb dolgokban hazudott, és évekig...voltak dolgok amikre rájöttem...hát..sajons vannak ilyen emberek..nem igazán jó szülõk:)

14 eves lany vagyok. Van egy baratom akivel mar egy evnel tobb ideje vagyunk egyutt es nagyon szeretem. Az baj ha mellette meg "bele vagyok esve" sztarokba, vagy hogyha tetszik egy fiu? De NEM CSALNAM MEG!

Legjobb válasz: Az normális ha a barátodon kívül más fiúk is tetszenek, te még nagyon fiatal vagy, ez így van jól. Egy csomó mindent meg kéne még tapasztalnod, a sztárok pedig nem jelentenek alternatívát, majd elmúlik.

Az normális ha a barátodon kívül más fiúk is tetszenek, te még nagyon fiatal vagy, ez így van jól. Egy csomó mindent meg kéne még tapasztalnod, a sztárok pedig nem jelentenek alternatívát, majd elmúlik.
nem baj ha vannak ojan sracok akik meg bejonnek neked, addig amig nem fogadnad el azt h az illeto sraccal jarj a baratod helyett..vagy addig amig a baratod fontosabb es nem csalnad meg:)
Az hogy bele vagy esve sztárokba az nem gáz mert az egyértelmûen csak plátói szerelem.HA pedig tetszik egy fiú az csak akkor gáz ha gondolsz rá ill. ha a pasidba se vagy szerelmes csak (nagyon)tetszik.
Melyik sztárba vagy beleesve??Írd be a keresõbe, hogy sztárok smink nélkül.És gyönyörködj!!!
Szia! Én is 14 éves lány vok, és mi is több mint 1 éve együtt vagyunk a barátommal. :) Ez szerintem természetes dolog h majmoljuk a sztárokat :) Én is mindig megnézek minden jó pesit(gondolom a barátom is ha nem vagyok ott akkor õ is megnézni a szebb lányokat.) Szerintem ezzel nincs semmi gond :)
jaj õt én is szeretem:D!
1. a sztárokba minden korodbeli lány bele van esve 2. hûséget fogadtál nem vakságot csak ennyit szerettem volna
A kérdező hozzászólása: nem kaptam rola smink nelkuli kepet...:(
A kérdező hozzászólása: Joe Jonasba!:D
sztárokba xD? Minek ?:D mikor tudod hogy ugysem lehet a tied ? 1.csk aludni nemfox tudni tõle 2.méghozzá nemismagyar szerintem elsem tudnál vle normálisan beszélgetni. 3.tul idõs is lenne hozzád. szwal ezt nemértem h mi értelme van? ugysem venne észre hány milliárd rajongoja van? bocsi ha bunko vltam..de nekem ez a véleményem.

Hol tudnék eladni nem használt samsung 500 gigás PATA winchestert? Feltettem egy helyre de nem nagyon jelentkeztek érte. Mennyit lehet kérni érte? PATA-ODD átalakítót sem találtam h esetleg hasznosíthassam.

Legjobb válasz: Nem azért, de winchestert nem vesz senki használtan. Ha mégis, akkor tudnod kell, hogy egy 500 GB-os WD 7200rpm 64MB SATA-3 kb. 13000 Ft, ennyit mindenki rászán, tehát max. akkor tudod eladni, ha különösen jó az ajánlat, pl. ha ideadod egy 5eresért, én akár most is megveszem, ha nem idõsebb fél évesnél ;D

Nem azért, de winchestert nem vesz senki használtan. Ha mégis, akkor tudnod kell, hogy egy 500 GB-os WD 7200rpm 64MB SATA-3 kb. 13000 Ft, ennyit mindenki rászán, tehát max. akkor tudod eladni, ha különösen jó az ajánlat, pl. ha ideadod egy 5eresért, én akár most is megveszem, ha nem idõsebb fél évesnél ;D
Elõzõ.. "nem használt" Ez elkerülte a figyelmed?
A kérdező hozzászólása: Igen, ez úgy volt, hogy megvettem egy gépbe, pár hétig használtam, aztán szereztem új gépet. A winchesterhez meg vettem egy USB tokot, de semmi értelme nem volt mert nem használtam. Most nemrég meg tönkrement a winchester (1 év után) az új gépben, és nem tudtam használni ezt a régit sem, mert nem kompatibilis, ehhez vennem kellett egy ssd-t.
hardverapro.-hu-n próbáltad eladni?
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem. Benne van amúgy a tokban, nem tudom pontosan hány gigás sajnos. 500-ra emlékszem, de lehet h csak 320, nem tudom, nincs kedvem elõvenni. Múltkor próbáltam már egyszer eladni akkor megnéztem, lefotóztam, de senki se keresett és elment tõle a kedvem. Viszont ha 5 ezerért elviszi valaki az is jobban megéri minthogy itt rohadjon.
Csodálkozol ha senki nem veszi meg, ha nem közölsz róla adatokat? 3000 Ft + postát adok az egészért, látatlanba.

Van egy shakira nevü cicám egy éves de nem akar nagyon enni 1mert még egy honap után se akar elfogyni a macska kaja enni eszik de keveset mit csináljakhogy egyen?

Legjobb válasz: Egyértelmûen azért nem eszik, mert shakirának nevezted el. Tessék neki normális nevet adni. Ki ne látott volna már 5 kg-os cirmit?

Egyértelmûen azért nem eszik, mert shakirának nevezted el. Tessék neki normális nevet adni. Ki ne látott volna már 5 kg-os cirmit?
Néha keverd össze a macska kaját egy kis csont nélküli nyers hússal. De nem szabad hogy disznó hús legyen. Disznó húst ne adj neki mert állveszettséget okoz plusz férgek és fertõzést. Csirke hússal keverd össze a tápot de csak annyit amennyit biztos hogy megeszik. Pl egy maroknyi. Azt se felejtse el hogy a macska régen vadállat volt. Jó ha néha kap egy kis csirke húst és fõtt zöldség kombinációt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat már eszik normálisan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!