Találatok a következő kifejezésre: Egy nagyon de (6480 db)

Valaki egy NAGYON DE NAGYON VAGÁNY RAPP ZENÉT TUDNA LINKELNI?

előre is köszi :D

Legjobb válasz: Valaki egy NAGYON DE NAGYON NAGY SZÁJBARÚGÁST KELLENE, HOGY KAPJON!

Valaki egy NAGYON DE NAGYON NAGY SZÁJBARÚGÁST KELLENE, HOGY KAPJON!
A kérdező hozzászólása: Minden komentet köszönök kivéve az elsõ komentelõnek akinek nem tom mi a fa sz baja van szerintem nem volt hely ahol nyugisan kiverh esse :P
A kérdező hozzászólása: Legyen magyar és nem az a szerelmes rapp-ra gondolok hanem arra a keményebb fajtájára mint pl Barbárfivérek Holnap hajnalig
Magyar, külföldi?
Hogy érted, hogy vagány?
Menj el fogorvoshoz, be tudja tömni
Menj el fogorvoshoz, ki tudják pótolni azt a részt és akkor nem lesz érzékeny, de ne halogasd.
Igazuk van mennye el ne félj nekem is letört 6 évesen az elülsõ fogam és olyan jól megcsinálta, hogy mégcsak senki sem vette észre, hogy egyáltalán le volt törve!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Valószínûleg elmegyek a fogorvoshoz. Még egyszer köszönöm!
mindenképp menj el!!!
Nekem is volt ilyen, nem mentem idõben fogorvoshoz, mindig tovább tört és a végén már a felét pótolni kellett... na az már meglátszik. Szóval addig menj amíg nincs nagy gond.
hát nekem is ma tört le, tömött fog, észre sem vettem, szerintem lenyeltem a kajával. Nem fáj, idõpontom van dokihoz 3 hét múlva...nem sietik el a dolgot :S használj addig is érzékeny fogra való fogkrémet, pl. Sensodyne, meg szájvizet.
Tanulj rengeteget aztán lécelj le és kezdj új életet.
Szerintem barátkozz meg a gondolattal, hogy ilyenek, mert nem fognak megváltozni. És van egy olyan dolog amit nagyon nehéz megtanulni: Ne számíts másra, akkor nem csalódsz bennük. :( Sajnos vannak ilyen emberek. Részvétem.
Igazából ez az igazi apa/mostohaapa dolog nem ilyen egyszerû. Szerintem az az igazi apa, aki felnevelt, gondoskodott rólad, segített a matekleckében, stb. Az, hogy biológiailag nem "kapcsolódsz hozzá", nem jelent semmit. Fõleg, hogy leírásodból az derül ki, eddig nem is tudtál errõl, tehát a biológiai apád sem volt rád kíváncsi. Részben hasonló helyzetben vagyok, én 15 évesen tudtam meg, hogy az apám csak a nevére vett, egy ideig én is haragudtam édesanyámra. Azután rájöttem, hogy ennek nincs semmi jelentõsége, és az az igazi apám, aki felnevelt. Szóval szerintem gondold át, esetleg kérdezd meg tõle, lehet, hogy volt rá oka, amiért nem mondta el korábban. 30/L
Még tanulsz, vagy már dolgozol?
Miben hazudott?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: aki vna msot apám az nem az igazi apám rá jöttem és apám is monta vagy is a mostoha Pénzem eltünt mostoha apám monta hogy ellopta tõlem azt hazudta hogy ami van két cégünk (Nagyon angy cégek nevet most nem mondok)Hogy enyém lesz ha meghalank ez sem igaz mert anyám testvéréjé lesz a cég....és még sorolhatnám....
A kérdező hozzászólása: 19/F
hát..nekem kisebb dolgokban hazudott, és évekig...voltak dolgok amikre rájöttem...hát..sajons vannak ilyen emberek..nem igazán jó szülõk:)
http://www.tauri.hu azon belül WOD
Menj inkább csajozni BAZzZzDdDd
A kérdező hozzászólása: ha legközelebb bemész anyádhoz a szobádba néz szét jobban! Peckibe szoktam elbujni miután jol megtosztam, néha még a fingóját is szétkapom ünnepnapokon:D:D:D:D:D
1. nem anyám szobájába lakok -.-" bár lehet te igen 2.te még szûz vagy 3.szánalom ahogy egy ilyen hiperkocka oltogatni próbál Xd
Jah és mi a f*asz az a pecki?
A kérdező hozzászólása: anyukád sunája amibe belehelyezem a péróm!:D minek oltogassalak mikor nem vagy te veszett! csak szimplán egy droid! te meg szájbermenõ vagy? itt mersz csak igy bepofázgatni!? megrontsam a gyerek korod, ha volt egyáltalán?! te full nulla
A kérdező hozzászólása: meg nem azt mondtam h ott laksz hanem h ha bemész hozzá h szóljh neki tegyen tisztába mert magad alá szartál álmodba néz szét ! én ot leszek tövig benne:D:D:D!
hány éves vagy 12?:D:D:D Annál több nem lehetsz, kiváncsi vagyok egy értelmifogyatékos WoWos porbafingó mire keménykedik :d Gondolom sírva futnál el egy pofon után

Szeretnék venni egy NAGY de viszonylag olcsó táblagépet Ti milyet ajánlotok?

És neten hol rendeljem meg? Vagy személyesen Nyíregyházán hol?

Legjobb válasz: Nekem régen egy WayteQ típusú tabletem volt, egész jól mûködött, 40 k volt az ára. De ismerõsömnek meg dps Dream 9-je van, az is ilyen 30 k körül van, az is elég jó tablet.

Nekem régen egy WayteQ típusú tabletem volt, egész jól mûködött, 40 k volt az ára. De ismerõsömnek meg dps Dream 9-je van, az is ilyen 30 k körül van, az is elég jó tablet.
A kérdező hozzászólása: Köszi de 1.samsung galaxysat szeretnék már. 2. azért a 30-40 az nagyon kevés 60 körül gondolkoztam így is tudtok segateni????
Persze, akkor Samsung Galaxy Tab 10.1 azt már olcsóbban is megkapod, csak alaposan körül kell nézni a neten..

Múltkor estem egy nagyot, de azt mondta a doki, hogy nem törött el a csuklóm, viszont ilyet ropogós hangot ad mozgatás közben. Lehet hogy mégis el van törve vagy szalagszakadás miatt is ropoghat?

esés, doki, tör, csukló, ropog, hang, mozgat, szalag, szakad,

Legjobb válasz: Ízületi sérülés esetén ropoghat a csukló, még ha nem is tört el semmid.

Ízületi sérülés esetén ropoghat a csukló, még ha nem is tört el semmid.
A kérdező hozzászólása: És ez magától elmúlik vagy mit kell csinálni vele ? Ha igen mennyi idõ alatt?
Az ínszalagot ért trauma, ütés, húzódás vagy megerõltetés az ínszalag összehúzódását eredményezi. Az összehúzódott ínszalag hosszan tartó és komoly fájdalommal jár, sok esetben ínhüvelygyulladás is kíséri az eseményeket, melynek gyógyulása több hónap is lehet. Ha rövid idõn belül nem múlik el akkor csontkovács tud ínrakást végezni, vagy esetleg egy jó orvossal alaposabban meg kellene nézetned.
A kérdező hozzászólása: Na most ez a rövid idõn belül nem múlik el - ez mit takar mert ugye hónapokat is jelenthet, de mennyi idõt várjak vele az eséstõl számítva, mikor vagyok elkésve vele? Szóval mit javasolsz idõt tekintve ?
Nézettesd meg másik orvossal!
fogj egy gézt, és tekerd a csuklódra, majd rögzítsd. vizesítsed be és amikor otthon vagy és éjjel legyen rajtad. amikor nincs akkor végez körmozgásokat. a recsegés az ízületek kicsi el-csuszásától is lehet- a gyulladás ellen jó a vizes a ízület fixálására-- mert most fellazult-- szintén jó a körbetekerés
A rövid idõ az 1 hét kb, max kettõ.

Lányok! Ha nektek bejön egy pasi és ti is tetszetek egy fiúnak de az nem mer kezdeményezni akkor ti kezdeményeznétek h öszejöjjön a dolog vagy még akkorsem ha nagyon tetszik a pasi?

Legjobb válasz: Hovajutottunk...feszbukon udvaroltok. Bakker ferfi vagy. Menj oda, mutatkozz be, hivd meg egy italsa s beszelgess el vele. Mi ebben a nagy was ist das?Komolyan, ez mar egy cseppet gyerekes nem? Elvegre csak egy lany es te is csak egy fiu vagy. Ha tetszik neked, menj oda s kezz flortolni. A lanyok a bevallalos fiukat szeretik:P Soha ne bazirozz arra hogy egy lany neked jelezni fog. Az szep esetben sem olyan nyilvanvalo mint ahogy azt gondolnad. Es meg ha reflektorokkal morzekodott pillogtat a polodra akkor sem lesz batorsagod odamenni. Komolyan, hogy varod el egy lanytol h udvaroljon? Szep lenne, ez igaz, nekem is jol esett volna neha ha nem egy szobrot szeditettem volna, mert vannak ilyen nemtorodom lanyok, de nekem sosem volt gond ismerkedni. Odalepsz ugyesen s megleped. Ha mar tenyleg szemez veled, akkor egy nagyon jo strategia ezzel le is tamadni. Erre biztosan nem szamit egy lany sem. En pl odamennek egy ilyen dumaval hogy: "Mar annyit szemeztunk hogy lassan elall a pupillam, gyere beszelgessunk is egyet, mert kivancsi vagyok milyen ember vagy:)" Tiszta balkezhatbol le lehet nyomni egy impro kezdoszoveget, nem nagy kunszt:P Nem kell se nagykepu legyen, se behodolos, egyszeruen frappans, esetleg humoros, kozben szemebe nezel egyenesen, mosolyogsz, szemkontaktus nagyon fontos, es meg az is trukk hogy egyszer egyszer mikor beszeltek poennal pl finomag megsimotod a valla alatt a karjat. Az ilyen erintesek nyitottabba teszik a beszelgetest, megtorik a szorongasat. Garantaltan elpirul pl ha ezzel a szoveggel letamadod egy egyenes szemkontaktus mellett. Elfoditja a fejet, elszegyelli kicsit magat, de elkonyveli hogy na ez igen, egyenes pasi, szokimondo, elso lepes arra fele hogy megbizhato legyen es oszinte:)

Hovajutottunk...feszbukon udvaroltok. Bakker ferfi vagy. Menj oda, mutatkozz be, hivd meg egy italsa s beszelgess el vele. Mi ebben a nagy was ist das?Komolyan, ez mar egy cseppet gyerekes nem? Elvegre csak egy lany es te is csak egy fiu vagy. Ha tetszik neked, menj oda s kezz flortolni. A lanyok a bevallalos fiukat szeretik:P Soha ne bazirozz arra hogy egy lany neked jelezni fog. Az szep esetben sem olyan nyilvanvalo mint ahogy azt gondolnad. Es meg ha reflektorokkal morzekodott pillogtat a polodra akkor sem lesz batorsagod odamenni. Komolyan, hogy varod el egy lanytol h udvaroljon? Szep lenne, ez igaz, nekem is jol esett volna neha ha nem egy szobrot szeditettem volna, mert vannak ilyen nemtorodom lanyok, de nekem sosem volt gond ismerkedni. Odalepsz ugyesen s megleped. Ha mar tenyleg szemez veled, akkor egy nagyon jo strategia ezzel le is tamadni. Erre biztosan nem szamit egy lany sem. En pl odamennek egy ilyen dumaval hogy: "Mar annyit szemeztunk hogy lassan elall a pupillam, gyere beszelgessunk is egyet, mert kivancsi vagyok milyen ember vagy:) " Tiszta balkezhatbol le lehet nyomni egy impro kezdoszoveget, nem nagy kunszt:P Nem kell se nagykepu legyen, se behodolos, egyszeruen frappans, esetleg humoros, kozben szemebe nezel egyenesen, mosolyogsz, szemkontaktus nagyon fontos, es meg az is trukk hogy egyszer egyszer mikor beszeltek poennal pl finomag megsimotod a valla alatt a karjat. Az ilyen erintesek nyitottabba teszik a beszelgetest, megtorik a szorongasat. Garantaltan elpirul pl ha ezzel a szoveggel letamadod egy egyenes szemkontaktus mellett. Elfoditja a fejet, elszegyelli kicsit magat, de elkonyveli hogy na ez igen, egyenes pasi, szokimondo, elso lepes arra fele hogy megbizhato legyen es oszinte:)
Pont ebben a cipõben járok.. =) Tetszik egy fiú és azt gyanítom, hogy én is tetszek neki, viszont kezdeményezni nemigazán akar.. :S:) Nem tudom, hogy tudja-e, hogy bejön nekem, ezért próbálom úgy alakítani a dolgokat, hogy észre vegye magát, hogy mi a helyzet. :) Minden kis "lehetõséget" megragadok.. biztatásképp. Aztán ha észrevette hogy hányadán állunk, majd reagál valahogyan (: .. Összegezve és a kérdésre válaszolva: kezdeményezni kezdeményeznék. Abban nincs semmi.. :) Viszont, hogy csak én nyomuljak.. :D akkor inkább hagyom az egészet.
A kérdező hozzászólása: -p *b
A kérdező hozzászólása: egyépként nagyon ügyes vagy a faces dolog isteni ötlet szinte még eszembe se jutott -.---
A kérdező hozzászólása: úristen ennyi balfa.z parasztot ez csak egy feltevés kiváncsi vagyok megtenné-e ezt egy lány de persze ilyen hülye 10 évesek ne is írjanak inkább nemjutok elõrébb
Jelöld be FB on, aztán ott kezdj rá nyomulni, ha már személyesen puhap*s vagy. Megbökdösöd (vagy hogy hívják), lájkolod az üzenõfali bejegyzéseit.. nem kell hozzá sok ész. HA ennyire sem vagy bevállalós, akkor neked bizony nem lesz barátnõd soha az életben.
Hány évesek vagytok? szerintem kezdeményezz te! ha mindig néz akkor tuti szimpatikus vagy neki! :)
A kérdező hozzászólása: 20:26 nem csak neki kellene nyomulni... csak adja valami konkrétabb jelét annak hogy talán lehetne valami közöttünk ..
A kérdező hozzászólása: hát az én esetemben akárhányszor ránézek valahogy mindig engem néz .. a mosolyról csak annyit h gyönyörû a mosolyom de most komolyan nemcsak azért mert helyde nagynak hiszem magam de nagy szép a lány és már nembirok várni odamenni hozzá meg nemmerek valószínû elöször csak netes ismereskedés lenne azt bevállalnám akkor nemlennék zavarban de aztán ha suliba találkoznánk tuti elkerülném ez valahogy ösztönös :SS a rohadt életbe már annyira kelle egy nõ és nem szexre.. mint a sok bunkó parasztnak..
nekem is jo lenne ezt tudni :P de szerintem szemezes, szep mosolyok, meg olyan magatol jott dolgok, meg fo a termeszetesseg, nem kell magad megjatszani :)

Van egy nagyon jó barátom (lány), elég jóba vagyunk és nagyon de nagyon tetszik nekem. Nagyon bizonytalan vagyok hogy hogyan mondjam meg neki hogy mit érzek?

Tizenévesek vagyunk, elég régóta ismerjük egymást és jó barátok vagyunk. Nem mertem eddig vele közölni az érzéseimet, mert féltem hogy elrontom vele a barátságunkat. Nagyon bizonytalan vagyok... Nem tudom hogy én tetszek-e neki...

Legjobb válasz: Ha nem mondod el neki mit érzel,egész életedben bánni fogod...ne ess az én hibámba....Tizenévesek voltunk..rettentõ szerelmes voltam belé,õ volt minden,miatta volt érdemes felkelni.Legjobb barátom lett,és ahogy elröppent a nyár rájöttem h beleszerettem.Elváltak útjaink.Õ vissza ment a városba ahol lakott,és én is az enyémbe.(nyári táboron ismerkedtünk meg) az utolsó éjszaka el akartam mondani neki mit érzek,de nem volt elég bátorságom.Hagytam elmenni,pedig legbelül tudtam h õ is ezt érzi.Levelezésbe kezdtünk,iszonyatosan hiányzott.Találkoztam a szüleivel,rokonaival,tartottuk a kapcsolatot.Amikor lehetett én utaztam le hozzá,amikor tudott õ jött fel.Egyszer csörgött a telefon,az édesanya volt.Elmondta,hogy a lánya autóbalesetben meghalt,és van valami amit adni szeretne.Visszaadta a nyakláncot amit a lányának adtam,és egy könyvet,ami tele volt irva az érzéseivel,a nyárral kapcsolatos emlékekkel,egyszóval a naplóját.Elkezdtem olvasni,de nem jutottam a végére,egy fiúról szólt akinek "tenger kék szeme,és búzakalász színû haja van,akinek a mosolya miatt ragyog fel a nap,a nevetése hallatán egy percre megáll a világ"a lényege az volt,h õ is szerelmes volt belém,de nem léptem,és mostmár nem mondhatom el neki mit éreztem...Ennek a történetnek,már több éve...azóta gyermekeim lettek,és feleségem,de ne tudd meg milyen pokolian fájt,és reggel mikor ránézek a feleségemre,az az iszonyú bûntudat,hogy azt a lányt sosem fogom elfelejteni,és ha itt lenne én kérdés nélkül itt hagynám az egész családot,csak hogy vele lehessek...Az élet kegyetlen,ne hagyd hogy ez történjen veled is!!!

Ha nem mondod el neki mit érzel, egész életedben bánni fogod...ne ess az én hibámba....Tizenévesek voltunk..rettentõ szerelmes voltam belé, õ volt minden, miatta volt érdemes felkelni.Legjobb barátom lett, és ahogy elröppent a nyár rájöttem h beleszerettem.Elváltak útjaink.Õ vissza ment a városba ahol lakott, és én is az enyémbe.(nyári táboron ismerkedtünk meg) az utolsó éjszaka el akartam mondani neki mit érzek, de nem volt elég bátorságom.Hagytam elmenni, pedig legbelül tudtam h õ is ezt érzi.Levelezésbe kezdtünk, iszonyatosan hiányzott.Találkoztam a szüleivel, rokonaival, tartottuk a kapcsolatot.Amikor lehetett én utaztam le hozzá, amikor tudott õ jött fel.Egyszer csörgött a telefon, az édesanya volt.Elmondta, hogy a lánya autóbalesetben meghalt, és van valami amit adni szeretne.Visszaadta a nyakláncot amit a lányának adtam, és egy könyvet, ami tele volt irva az érzéseivel, a nyárral kapcsolatos emlékekkel, egyszóval a naplóját.Elkezdtem olvasni, de nem jutottam a végére, egy fiúról szólt akinek "tenger kék szeme, és búzakalász színû haja van, akinek a mosolya miatt ragyog fel a nap, a nevetése hallatán egy percre megáll a világ"a lényege az volt, h õ is szerelmes volt belém, de nem léptem, és mostmár nem mondhatom el neki mit éreztem...Ennek a történetnek, már több éve...azóta gyermekeim lettek, és feleségem, de ne tudd meg milyen pokolian fájt, és reggel mikor ránézek a feleségemre, az az iszonyú bûntudat, hogy azt a lányt sosem fogom elfelejteni, és ha itt lenne én kérdés nélkül itt hagynám az egész családot, csak hogy vele lehessek...Az élet kegyetlen, ne hagyd hogy ez történjen veled is!!!
ha félted a barátságod inkább hagyd. de ha próbálnál vele egy kapcsolatot akkor valahogy így:figyu már régóta nagyon jó barátok vagyunk és én már egy ideje többet is érzek a barátságnál.te hogy érzel? vagy nemtudom.
A kérdező hozzászólása: Fú, ez nagyon szomorú történet! Ha lessz elég bátorságom hozzá akkor én is el szeretném neki mondani az érzéseimet, csak azt nem tudom még hogy milyen körülmények között?
A kérdező hozzászólása: Ezalatt azt értem hogy pl olyan helyen ahol sokan vannak, vagy ahol csak ketten vagyunk?
A kérdező hozzászólása: Légyszíves segítsetek!!!!!

Szerintetek? 23-án megjött a mensesem 1 nappal hamarabb mint kellett volna 24-én megvolt még de nem sok 25-én pecsételés nagyon kevés aztán teljesen elmúlt menses előtt volt egy halvány de nagyon halvány tesztem .

A hőm 36,8-37 között ingadozik beteg nem vagyok lehetséges hogy terhes vagyok? Én ezt nem értem ilyen mensesem még nem volt érdemes lenne tesztelnem szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)

Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)
Igen tesztelj és kiderül de várj még 1-2 napot. Drukkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod neked mennyi volt a mennyisége mert nekem az alatt az egy nap alatt olyan volt majdnem mintha rendesen megjött volna most is érzem egy kicsit hogy görcsölget a hasam.Gratulálok a babához!Ja és a teszt mikor lett pozitív most megyek veszek egyet én is kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Elsõ vagyok! Huh 1 napig teljesen megvolt másnap jött még vmennyi de nem volt normális vérzés már és utána el is múlt. Akkor én annak tudtam be h nem is sikerült a baba. Köv hónapba mikor megint aktuális volt a menstruációm akkor már rosszul voltam, fájt a mellem de nem is a mellem inkább a mellbimbóm. Elõtte pár nappal csináltam tesztet és erõs pozit kaptam. És abba a hónapba sajnos nem tudtunk együtt lenni párommal úgyh tuti már akkor elõtte jött össze és mikor mentem a dokihoz a méreteknek is megfelelt az idõ :) Ja és nekem is még hónapokig olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni :) Már majdnem 4 hónapos terhes voltam és mikor épp aktuális lett volna elkezdett görcsölgetni a hasam :) Sok sikert! Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is teljesen ilyen volt a mensesem most csináltam tesztet és halványan pozitív de már szerintem erõsen annak kellene lennie nem?Megyek veszek egy másfajta tesztet.

Van egy férfi aki szerelmes belém, de nekem ő csak szeretőnek kell, ebbe bele is ment. S, van egy nagy szerelmem akivel boldog vagyok. De nekem kell egy szerető is. Szerintetek ez nagyon gáz vagyok? :S

-

Legjobb válasz: Ez azt jelenti hogy hazudsz!!! Hazudsz magadnak, hazudsz a naaaagy szerelmednek..... Ugyanis nem jó a kapcsolatod, unalmas a párod nem elégít ki , alváshoz jó hogy valakihez odabújhatsz meg arra jó hogy fizeti a számláidat vagy hasonlóük meg elvisz ide oda, de hiányzik nagyon sokminden a kapcsolatodból, a kaland az izgalom a szex is nagyon pocsék ezek szerint....

na PONT az ilyen ribancok miatt gondolkodnak úgy a férfiak, hogy csak meg kell fektetni a nõt, aztán elhajtani a francba.
Ez azt jelenti hogy hazudsz!!! Hazudsz magadnak, hazudsz a naaaagy szerelmednek..... Ugyanis nem jó a kapcsolatod, unalmas a párod nem elégít ki , alváshoz jó hogy valakihez odabújhatsz meg arra jó hogy fizeti a számláidat vagy hasonlóük meg elvisz ide oda, de hiányzik nagyon sokminden a kapcsolatodból, a kaland az izgalom a szex is nagyon pocsék ezek szerint....
a magyar nyelvben szerencsére mindenre van szó: RIBANCOK
nem vagy gáz!én is ilyen vagyok!kell egy pasi aki mindent elhisz mindent bevesz, tipikus férj típus.és kell mellé a kaland. nekem is mindig 2 pasim van. és van ismerösösm akinek szintén. kell mindig vmi plussz!
Ha van szeretõd akkor szerelmed NINCS!!!!
16:45-öst támogatom :)
"nem vagy gáz!én is ilyen vagyok!kell egy pasi aki mindent elhisz mindent bevesz, tipikus férj típus.és kell mellé a kaland. nekem is mindig 2 pasim van. és van ismerösösm akinek szintén. kell mindig vmi plussz!" Majd megkapod a plussszt 40 évesen mikor kiégett cafka leszel és a kutyának sem kellesz:D A fiatalság múló dolog, szóval használd ki tényleg a plusszodat mert nemsokára a kutyának se kellesz majd. Sok sikert a plusszodhoz!
baromi szerelmes lehetsz, ha szeretõt akarsz tartani-.-" gondolkozzál már...szerinted mennyire gáz?-.-"
hát... erre mit mondjak? Szerited nagyon gáz? 25/f
Csak az a baj, hogy nem minden nö ilyen :( és ez így igaz ahogy elöttem màr írtàk. Ha szerelmes vagy, akkor nincs szeretöd. cafka^^
És egyre több az ilyen szajha sajnos, én már ezért nem bízom a nõkben, csak a pénz kell nekik.
Igy van, szajhák vagytok, csak ara kell a fiúd neked is hogy kihasználd, fizessen mindent meg eltartson, szegény fiú.
szerintem ezt nem nekünk kell eldönteni, hanem az állítólagos szerelmednek és a másik hapinak :)
Látom, akad itt egy-két érdekes ember, de, mint mondtam, mindenki maga tudja.Neked kell elszámolnod a saját lelkiismereteddel...
Ezt csakis Te tudhatod, kicsi szívem.
Ott kezdõdik, hogy ha bele is kerülnék életem folyamán ilyen helyzetbe, akkor sem dicsekednék vele...Valakit csak szeretsz, de sejteni vélem, nem a barátodat.Valami hiányzik a kapcsolatodból.Nem fair megoldást választottad, de nem szeretnék ítélkezni feletted.neked kell tudnod, mi a gáz, és mi nem, ahogy már írtam többször. Azért reklámozni mégsem kéne...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!