Találatok a következő kifejezésre: Egy nőnek mekkora pénisz a (2 db)

Egy nőnek átlagosan mekkora pénisz a megfelelő a kielégüléshez?

Legjobb válasz: Ez nincs megszabva. Nem a méret a lényeg, hanem hogy tudjon vele bánni. Lehet valakinek nagy férfiassága, ha nem tudja mit kezdjen vele.

Ez nincs megszabva. Nem a méret a lényeg, hanem hogy tudjon vele bánni. Lehet valakinek nagy férfiassága, ha nem tudja mit kezdjen vele.
A kielégüléshez semmi köze nincs a pénisz méretének. Amúgy is, mindenkinek más-más a hüvelymérete... De nem a méret a lényeg, tényleg, hanem, hogy hogyan használja az illetõ, hogy mennyire figyel és törekszik arra, hogy neked jó legyen.
EGyetértek, nem a méret a lényeg. Nekem volt igen nagy és meglepõen kicsi partnerem is, mindegyikkel jó volt és mindegyik eljuttatott a csúcsra. Figyelj a partneredre, az többet ér mindennél.
Egy átlagos nõnek egy átlagos méretû pont megfelelõ. :) ))
nincs megszabva azér 10 cm nél legyen nagyobb szerintem de az a lényeg hogy mit csinálsz vele... amugy ha veled csinálta elõször a barátnõd akkor ugymond rád lessz méretezve...:)
Ez így van!Nincsen kis méret, tudni kell használni!FEJEZZE BE MINDENKI, AKI A MÉRETEKKEL JÖN!Egy férfinek akkora amekkora!Akinek nem felel meg, az ne "használja".Vannok módok, hogy hogyan lehet elmenni.
Már megint a méret.ELÉG!Mindig ezzel vagytok elfoglalva.Mi lenne ha én meg azt kérdezném, h mekkore mell az ideális?Az én x cm-es mellbõségem nagynak számít?Nem kapnátok hülyét ha minden oldalon lenne ebbõl 3-4 darab????
Szerintem nem fontos a méret! Nekem pl. fontos hogy szeressem nagyon a férfit, örömmel csináljam az egészet. Ekkor még úgy is sikerülhet elélvezni, hogy hozzá se ér a hüvelyhez. Volt, hogy nadrágban bújt hozzám és azon keresztül is elélveztem. Szóval köze nincs a mérethez! Meg igazából a hüvely elülsõ részén van a legtöbb idegvégzõdés, tehát tök mindegy hogy beljebb ér. Ha meg túl hosszú még fájhat is.

Nem lehet, hogy nem az a kérdés, hogy egy pasi pénisze mekkora, hanem hogy egy nő mennyire tág?

Mindíg az a téma hogy mekkora a pasik pénisze... nagy, kicsi... De az nem lehet hogy nem a pasi pénisze kicsi, hanem a n? túl tág?

Legjobb válasz: Ha ügyes a pasi ez sem okozhat gondot.Azonban lehet segiteni azon is ha kicsit változik a vagina(mondjuk szülés után).Az intimtorna jótékony dolog. Annyira meg meg nincsen tág nõ,csak ügyetlen férfi!

Ha ügyes a pasi ez sem okozhat gondot.Azonban lehet segiteni azon is ha kicsit változik a vagina(mondjuk szülés után).Az intimtorna jótékony dolog. Annyira meg meg nincsen tág nõ, csak ügyetlen férfi!
A nõ tudja erõsíteni a hüvelyi izmait így olyan szûk lesz amennyire csak akar.
hát sztem azért kéne egy férfinak egy norm méretet elérnie h ki tudjon egy nöt elégiteni jo persze ez a méret mindenkinél másde sztem egy nagon kicsivel nem sokra megy
Erre van egy olyan mondás, hogy : Nem a hegedû mérete számít, hanem hogy mekkora teremben kell játszani! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!