Találatok a következő kifejezésre: Egy nőnek mekkora (49 db)

Egy nőnek mekkora esélye van a büntetés-végrehajtásban elhelyezkedni nevelőként?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag nulla. Volt ott egy Katalin nevû nõ ismerõsöm, és ha hiszed, he nem nem egy ronda kövér nõ, vékony csinos szõke, de már õ is befejezte. Egyáltalán nem egyszerû bejutni. Egyébként még ha be is kerülsz egy életre szarrá megy a gyomrod. Biztos, hogy ezt akarod?

Gyakorlatilag nulla. Volt ott egy Katalin nevû nõ ismerõsöm, és ha hiszed, he nem nem egy ronda kövér nõ, vékony csinos szõke, de már õ is befejezte. Egyáltalán nem egyszerû bejutni. Egyébként még ha be is kerülsz egy életre szarrá megy a gyomrod. Biztos, hogy ezt akarod?
minden elismerésem a tied, ha sikerül, és eléred az ezzel kapcsolatos elképzeléseidet. amúgy nem értek ehhez a dologhoz, így nem is válaszolnék rá, csak szép dolog, hogy így ragaszkodsz az álmaidhoz, és nem alkudsz meg a körülményekkel! csak így tovább!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Elég eltérõ véleményeket kaptam és hallottam. Gondolom, hogy ez az egész történet nem lánynevelde, de azért remélem a legjobbakat. :)
Én az hallottam, hogy a nõket nem nagyon kedvelik. Ezért ha nincs hátszeled akkor csak a csoda juttathat be. Ha a külsõ számítana akkor meg gondolom inkább a kevésbé tüneményesebb típust vennék fel mivel nem kevés rab mászna rá a szerencsétlen kezdõre. Én azt javaslom jól gondold át, mert ha pszichésen nem bírod a kiképzést nagyon gyorsan meg fogod bánni, hogy az elveidhez ragaszkodtál.
A kérdező hozzászólása: Más valaki?
A kérdező hozzászólása: Hallottam én is, hogy azért akad nõi börtönõr és persze nevelõ(tiszt) is. Csupán szeretnék tisztában lenni, hogy milyen esélyekkel indulok. Köszönöm 3. a Te válaszodat is! :) Egyébként én is jogi szakirányon vagyok. :D
Én szoktam elég gyakran nõi bv-seket látni a bíróságon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is 2.! :) Nem sok helyet tudok, ahol középfokú képzéssel jól lehet keresni sajnos... ma már a diplomás is minimálbérért dolgozik...:(
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy nem egyszerû. Nem akarom, hogy tönkre menjen a gyomrom, de vannak elveim, amik miatt ott szeretnék dolgozni. Esetleg tudnál pontosabb információkat adni, hogy kb. hány kilónak kell meglenni stb.? Köszönöm a válaszodat! :)
Nem olyan sok esély van rá, na meg azért a sz*r munkáért meg se fizetnek, inkább egy átlagos munka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Egy nőnek mekkora elvárásai vannak egy férfihoz?

Rengeteg n?i (18-19 évesek) ismer?sömnél azt látom, hogy az után sóvárognak, akit úgysem kaphatnak meg, (egy ilyen pfhú de etalon szuperpasi után) és egy haverom érez valamit az egyik csaj iránt, esélye sincs, mert a csajt csak az elérhetetlen érdekli, és inkább az után sóvárog, mint hogy boldogabb legyen azzal aki szereti is ?t. És ilyen "helyzetet" már többször láttam/tapasztaltam... Szóval..ennek mi értelme?

Legjobb válasz: Nagyon nagy elvárásaik vannak!Még egy átlagos vagy rondalánynak sem kell átlagos pasi, csak jó pasi, nagyon válogatósok. Aki meg jó pasi az halomra dugja õket és kihasználja, ilyen ez a rendszer:S

Nagyon nagy elvárásaik vannak!Még egy átlagos vagy rondalánynak sem kell átlagos pasi, csak jó pasi, nagyon válogatósok. Aki meg jó pasi az halomra dugja õket és kihasználja, ilyen ez a rendszer:S
megjegyezném hogy fordítva is mûködik.. egy csomó srác van (még kifejezetten csúnyák is) aki saját kategóriáján felüli nõkért van oda és az átlagos lánykákat észre se veszi maga körül mert meg van gyõzõdve h "jobbat érdemel".. ki érti ezt? én nem!
nyehehe az elsõnél a pont! am jókérdés, elgondolkozok rajta :D
Hatalmas, vagy még annál is nagyobb!
nem csak a nõknek nagy az elvárásuk, és nem értem miért kell általánosítani...
nem csak a nõknek nagy az elvárásuk, és nem értem miért kell általánosítani... Még is egy pasi jóval nehezebben talál kapcsolatot, egy pasinak jó egy átlagos kinézetû nõ is, a nõknek meg mindegyiknek kizárólag magas, izmos, jóképû pasi kell, a rondák is errõl álmodoznak. Ha egy ronda/átlagos csaj elmegy egy helyre sokkal hamarabb talál pasit magának mint egy átlagos, jó pasi csajt. A nõk sokkal de sokkal válogatósabbak, de ez beléjük is van kódolva, hiszen jó géneket akarnak a pasiktól ezért õk mindig a legjobbat keresik, tehát már egy átlagos, ám de lófejû csajnak is irreálisak az elvárásai, és az a vicc, hogy meg is kapja mert ugye a mai társadalom a nõk seggét nyalja ki.
Attól még, hogy lófejû lehet nagyon szép nõ. Pl Labancz Lilla vagy Béres Alexandra is lófejû, mégis bombanõk szerintem. Vagy még sorolhatnám, nekem is nagy a fejem mégis jóképû pasas vagyok. Pedig Brad Pittnek, G. Clooneynek, Ben Afflecknek, Bruce Willisnek és még sorolhatnám hány embernek van nagy feje és mégis mind.-mind jóképûek. Szval ez nem attól függ. De amúgy igaz, hogy egy jó pasinak is vért kell izzadnia egy nõért, még egy rondább lány ha villant, akkor tíz pasi szalad oda hozzá. Ez így tényleg nem fair. Nagyon nagyok az elvárásaik, de nem tom miért.
De addig ne is csodálkozzunk, hogy minden nõ ilyet akar, mikor már egy old spice-os reklám is az a félnéger sármos, izmos pasas feszít egy lovon, és szajkózza, hogy ilyen legyen a pasid, meg ilyen legyen az illata is. Akkor mire számítottok? A nõk 90%- buta, ösztönlény és állatias, egy kigyúrt pasinak van csak esélye náluk.

A barátnőm nagyon fél a szüléstől. Ezért mondogatja is, hogy lehet, nem is szeretne vállalni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy nőben mekkora a félelem a szülés fájdalmaitól, meg persze az azt megelőző hónapoktól?

Én még csak 28 vagyok, barátn?m 34, id?szer? a kérdés számunkra.

Legjobb válasz: Én is félek, nemcsak a szüléstõl, hanem a terhességtõl is. Hogy nekem lesz valami bajom, vagy a babának. De én tudom, hogy ez nem normális dolog, gondolkozom pszichológuson. Én is 34 vagyok, és nekünk is idõszerû lenne a dolog.

Én is félek, nemcsak a szüléstõl, hanem a terhességtõl is. Hogy nekem lesz valami bajom, vagy a babának. De én tudom, hogy ez nem normális dolog, gondolkozom pszichológuson. Én is 34 vagyok, és nekünk is idõszerû lenne a dolog.
Szerintem ne féljen a szüléstõl. Ha félelemmel készül rá biztos, hogy lesz valami baj és nem fog simán menni. Akármennyi idõ is a vajúdás ég maga a szülés elfelejti ahogyan meglátja a gyermeket.
Én rettegtem. Akárhányszor belegondoltam, hogyan zajlik a szülés, folyamatosan paráztam, hogy ez nekem tuti nem fog menni, inkább nem lesz gyerekem, de a másik lehetõség (hogy felvágják a hasam, a méhem) még inkább elborzasztott. Aztán gyõzött a gyerek utáni vágy, terhes lettem. Az elején nem volt idõm foglalkozni a szüléssel, de a második trimeszterben újra elõjött a rettegés. Végül leültem végiggondolni, hogy mi a helyzet, és arra jutottam, hogy gyerek még bent nem maradt, és ha arra gondolok, hogy lesz egy tündéri babám, akkor nem is érdekel hogy lesz a szülés. Annyira sikerült átfordítani magam lélekben, hogy az utolsó idõkre már mindenkinek elmondtam, hogy tök könnyû szülésem lesz, gyorsan, kevés fájdalommal jön világra a fiam, és mindenki engem fog irigyelni. És láss csodát, tényleg így is lett. Hiszek abban, hogy amire nagyon koncentrálsz, azt bevonzod, akár jó, akár rossz. Így a szüléshez is úgy kell hozzáállni, hogy rengeteg embernek volt könnyû és gyors szülése, neked miért ne lenne ugyanilyen, vagy könnyebb? És akkor nem is lesz gond. És mindenért kárpótol a baba:)
25 vagyok és nagyon félek a szüléstõl, de mégis vállalom! 11 hetes terhes vagyok, sokat beszélgetek más kismamákkal akik már szültek, de ez ezzel jár! ha senki nem szülne mert fáj, akkor már rég kihaltunk volna!
Én ugyanúgy voltam mint a barátnõd. Rettenetesen féltem, de terhes lettem, mert legyõztem ezt a félelmet. Ahogy teltek a hetek egyre jobban kezdtem nem félni, már arra vártam csak, hogy megszülessen. Mikor a szülés beindult, csak sodródtam az eseményekkel, megszûnt az idõ is. Amikor már ott van az ember, nem a fájdalomra gondol, hanem arra, hogy minden fájdalommal közelebb van. Persze fáj, de ha annyira borzalmas lenne senki se vállalna 2 vagy több gyereket. Mi most tervezzük a másodikat, nem félek így sem, hogy tudom milyen egy szülés.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat, lehet, megmutatom õket neki:)
Ó, és még valami! a szülést megelõzõ hónapokról annyit, hogy amikor látod a + tesztet, majd az Uh-n a kicsit, aztán amikor érzed hogy mozog a kicsi... na ezeknél felemelõbb dolog nincs a Földön!!! Aztán amikor a karodban tartod végre.. szoptatod... a világ leges legcsodásabb dolga Anyának lenni, és átélni ezeket a dolgokat!!! Vágjatok bele bátran! Sok sikert és egészséges babákat!! :D

Ha egy nő megnéz egy férfit akkor a férfiak sokszor jönnek azzal az ócsárlással hogy "mekkora r! banc, hiába minden nő k-rva" és társai, de ha egy férfi néz meg egy nőt akkor az természetes, nem felháborító ez?

Pl az én barátom is ilyen, ha már egy filmben van olyan jelenet, hogy a nő nem cselekszik helyesen, már rögtön: "Hiába, minden nő k-rva" mert ezt hallotta egy filmben és jajdemenő vagy mi. Ráadásul úgy mondja hogy ott vagyok mellette és eléggé zavar, ilyenkor azt szoktam kérdezni: anyukád is? És azt mondja igen. Van erre valami szöveg hogy vissza lehessen vágni?

Legjobb válasz: Az én kérdésem az, hogy neked hogy a bánatba sikerül megtûrnöd magad mellett egy ilyen szexista kis csöveskukoricát?

Az én kérdésem az, hogy neked hogy a bánatba sikerül megtûrnöd magad mellett egy ilyen szexista kis csöveskukoricát?
Hát erre nem nagyon lehet vissza vágni , mert iq -t nem tudsz a fejébe verni. Szerintem gondolkozz el a továbbiakon. Engem ha megnéz egy nõ nem az jut eszembe, hogy megkkora riban.c hanem hogy milyen jól esik. Ez természetes emberi tulajdonság.... ilyen alapon kösse be a szemét minden nõ ? ? ? Ne már . Ha a kedvesem is megnéz egy jó pasit még valahol örülök is neki hiszen jól mûködnek a hormonjai az érzékszervei és az ösztönei. ehhhh ! emberek.
"Van erre valami szöveg hogy vissza lehessen vágni?" Aha hogyne. Szarj az ablakom alá, és még tõlem kérj vécépapírt... Egyébként meg evolúciós oka van: a férfi gyárilag úgy van megtervezve hogy kész legyen a párzásra akár X nõsténnyel is, míg a nõnek csak egy illetõtõl lehet gyereke. Ez ellen teljesen fölösleges kapálózni.
Hogyne lenne. Nem azt kell ilyenkor kérdezned tõle hogy anyukád is az, hanem azt hogy én is az vagyok. Ha azt mondja igen, mond neki hogy fel is út le is út, de valószínûleg nem mondaná azt, mert tudná hogy mik lennének a következményei. Ha meg azt mondja hogy nem akkor jöhet a többi...

Tudom ezer ilyen kérdés van, de pontosítsunk. Ha egy pasi lefekszik vkivel kapcsolat nélkül, mekkora király már h ezt a csajt is megdöntötte, azonban ha ezt egy nő csinálja mekkora ribi már? :O

Legjobb válasz: Én meg pasi létemre sem érezném magam királynak, ha naponta másik csajjal feküdnék össze. Vannak akik úgy érzik, de majd õk is kinövik.

OS forever:) :D Viccet félretéve, én se értem, hoyg ez miért igy van... de én megvetem azokat a férfiakat, akik mindig más lányt visznek ágyba, az oylan lányokkal együtt, akik minden héten más ágyában kötnek ki. :) Lehet csak één vagyok túl konzervatív.:D
Én meg pasi létemre sem érezném magam királynak, ha naponta másik csajjal feküdnék össze. Vannak akik úgy érzik, de majd õk is kinövik.
Nekem az a véleményem, h mindenkinek lehet olyan szakasz az életében h úgy alakul több mindenkivel is lefekszel rövid idõn belül, nem azért mert nimfo qrva, vannak szükségletek az életben és ha éppen nincs tartós kapcsod még ezek a dolgok hiányoznak.mindenki maga döntse el mi a határ, az meg h ki mit gondol...kinek a pap kinek a papné, vkinél már az ribanc aki házasság elött szexel vkinél meg nem létezik ez a szó a szótárában..sztem akkor ribanc vki ha válogatás nélkül akár kivel, és már maga is érzi h ez gáz, na meg ugye ha ez a beszédtéma az emberek közt ja és 21 éves nõ vagyok
Tévedés. Ha egy pasi lefekszik kapcsolat nélkül x nõvel, az hímringyó.
Jaja, bunkó pasik Ha egy pasi állva hugyozik, az normális, de ha egy csaj csinálja ugyanezt az fura????? Hol élünk emberek, mi folyik itt gyöngyösön? 78/F
Sokan gondolják így, talán azért mert általában a férfiaknak kihívás ezt kivitelezni, a lányok viszont könnyebben elcsábítanak bárkit, így nekik könnyû (lehet).
Engem nem zavar, ha egy csajnak több fiúval volt dolga elõttem. Annyival több a tapasztalata. :D
ez azért van mert a két nem más op-rendszerrel fut nõk: gyereket a legrátermettebb pasitól férfiak: gyereket minden nõnek ez az evolúció terméke
A kérdező hozzászólása: utolsónak: ööö nem nem én vagyok, elnézést én még nem olvastam a kérdést, csak gondoltam h kivan írva ezért fogalmaztam a pontosítást.
Már megint te?Ezt a kérdést mióta olvasom a topikot most írja ki 3X-or(hiába is tagadod te vagy az mert csak téged besz ez ennyire)csak más megfogalmazásban.Száááááánalmas!!!!Mikor akadsz már le a témáról????
Azért "király", mert egy pasinak nem elég megmondani annyit, hogy gyere dugjunk. Egy csajt csak ennyit mond valakinek és kész. Azért nagyon nem mindegy. Ja és a másik oldalról nézve a csaj azért ribanc, mert egy nõnek nem olyannak kell lenni, hogy boldog-boldogtalannal lefekszik.
Ja és semmi bajom azokkal a férfiakkal akik sok nõvel voltak már, nálam ez nem kizáró ok párkapcsolatban, nõkkel meg nem szeretnék kapcsolatot, hetero vagyok.
A nõk értékrendje alapvetõen más, . azért van ez így. Én nõ vagyok, de sosem érdekelt az, hogy aki sok férfivel van együtt azt ribancnak nevezik. Én úgysem tennék ilyet, más meg baromira nem izgat.
A kérdező hozzászólása: De ennyi erõvel a kulcs nyitogat rossz zárakat. Mert a csaj is belement...
Ha egy kulcs minden zárat kinyit, akkor az mesterkulcs. Ha egy zárat minden kulcs kinyit, akkor az rossz zár.
"Azért "király", mert egy pasinak nem elég megmondani annyit, hogy gyere dugjunk. Egy csajt csak ennyit mond valakinek és kész. Azért nagyon nem mindegy." Ez talán azért van, mert a pasik (általában) könnyebben elfogadnak egy ilyen ajánlatot, akárkirõl is legyen szó. Ergo úgymond 'könnyebben fekszenek'. Ilyen alapon inkább õk a 'r*bancok', nem?

Mekkora az a testzsír arány egy nőnek, ami a lehető legalacsonyabb, de még az ideális, egészséges intervallumba esik?

Azért ide írom a kérdést, mert egyébként paleózom és sportolok. Vékony vagyok 172 cm és 56 kiló, de a testzsírszázalékom 23. Ez azt jelenti, hogy bár nincs rajtam sok felesleg, azért a hasam nem "kockás". Az érdekelne, hogy paleón belül, mit hogyan szigorítsak, ha fogyni nem szeretnék sokat, csak szálkásodni? Az interneten mindenféle testépítő hókuszpókuszt találok csak, de én nem eszem se rizst, se zabpelyhet, illetve állati zsírt, tojást is eszem. Minden választ köszönök!

Legjobb válasz: Az esszenciális zsírarány nõknél kb. 12 %. Ennél kevesebb komoly egészségügyi problémákhoz vezet, leáll a peteérés, meddõség alakul ki. Egyes szakirodalom már a 15-16 %-ot is veszélyes alsó határként említi. 16-19 % között sportos, vékony, atletikus 20-25 % átlagos (a nem sportoló nõknél ennyi az ideális) 26-31 % elfogadható, de azért már van esztétikai felesleg, itt egy hurka, ott egy hurka 32 %-tól túlsúlyos A korral ezek a határok egyre jobban tolódnak. Egy negyvenesnél már a 33 is még elfogadható.

Az esszenciális zsírarány nõknél kb. 12 %. Ennél kevesebb komoly egészségügyi problémákhoz vezet, leáll a peteérés, meddõség alakul ki. Egyes szakirodalom már a 15-16 %-ot is veszélyes alsó határként említi. 16-19 % között sportos, vékony, atletikus 20-25 % átlagos (a nem sportoló nõknél ennyi az ideális) 26-31 % elfogadható, de azért már van esztétikai felesleg, itt egy hurka, ott egy hurka 32 %-tól túlsúlyos A korral ezek a határok egyre jobban tolódnak. Egy negyvenesnél már a 33 is még elfogadható.
A kérdező hozzászólása: Akkor 16%? Jól hangzik... :) Most 13 kiló zsír van rajtam, ebbõl ezek szerint kb 9 kiló esszenciális. Akkor 4 kiló zsírtól kellene megszabadulnom az izomtömegem megtartása mellett... Jól gondolom? És akkor lenne kb ez az arány.
Jól gondolod, de a helyedben inkább a 18-19 %-ot céloznám meg. Ha van minek látszódnia, akkor már ekkora testzsírral is bõven látszódni fog. Én nem merném annyira megközelíteni a 16 %-ot. Tanulmányozd a képet: http://3.bp.blogspot.com/-48h4nDelVco/UAeD14SaHGI/AAAAAAAAAD.. Plusz a 4 kilónyi zsír úgy is lemehet rólad, hogy a testsúlyod nem változik, sõt inkább nõ (ez a legjobb).
+ férfiaknak inkább a 20-21 körüli tetszik jobban
A kérdező hozzászólása: Ó hát a férfiaknak elég sok minden tetszik, ami nekem nem :) )) Szuper kép, köszönöm! Most kb pont ugyanúgy nézek ki, mint a 20-21-es lány és nagyon tetszik a 17-18-as... Majd még kutatgatok a témában. Jelenleg arra jutottam, hogy fehérjedúsan kell enni, nagy súlyokkal kell edzeni és kb 20-30% -os kalóriadeficitet elérni. Ez így helytálló?
Egy lánynak magasabb zsír%-on elõjönnek a kockák, mint egy fiúnak, mert a pasiknak a hasára megy a legkevesebb zsír is, a csajoknak meg csípõ-combra, nem hasra. De bizony az utolsó zsírréteg eltüntetése a legbonyolultabb. Ha eléggé akarod, sikerülni fog!
hát, én a 20-21%-osra hasonlítok, pedig rendszeresen sportolok...

Mekkora annak az esélye, hogy egy nő 2 petéjű ikrekkel legyen terhes, a 6. hét környékén elveszítse az egyik babát (mert gondolom gyenge, vagy életképtelen), de a másikat kihordja úgy, hogy egy egészséges baba váljon belőle mire megszületik?

Legjobb válasz: Pontosan! Elég sok terhesség indul ikerterhességnek, ahol sajnos az egyik baba már az elején elhal, viszont a másikat tök egészségesen meg lehet szülni!

Pontosan! Elég sok terhesség indul ikerterhességnek, ahol sajnos az egyik baba már az elején elhal, viszont a másikat tök egészségesen meg lehet szülni!
Sok esélye van. Mármint annak, hogy az egyik iker felszívódik, de a másik megszületik egészségesen. Sokkal több terhesség indul ikresnek, mint ahány iker végül is megszületik.
nálunk ez így volt. anyukám is ikreket várt, aztán az elsõ hetekben a másik picuri sajnos felszívódott.De a hugom idõben megszületett, minden rendben van vele. egyáltalán nem beteges, sõt.. élénkebb mint én voltam. azóta 15 év telt el... és még mindig rendben van minden..
Az egyik rokonunk is ikreket várt, de az egyik baba nem született meg. A másik viszont szép nagy baba lett. Már ötéves elmúlt. Nekem a 9. héten vették észre az ikreket, már 1 évesek. :)

Szerintetek mit jelent, mekkora jelentősége van a férfi szemében annak, ha egy nő beadja a derekát az első két hétben?

Sziasztok! Örök vita tárgya a kapcsolataimban, hogy mikor adom be a derekam a férfinak. Olyan türelmetlenek a pasik, hogy amig nem kapnak meg állandóan csak ezen jár az eszük pedig én nem az a n? vagyok aki egyik ágyból a másikba költözik.

Legjobb válasz: Nekem volt egy lány az életemben. Msnen ismerkedtünk meg és amikor elõször találkoztunk nálam is aludt..és nem csak aludtunk...:) Másnap mondtam,hogy szeretnék még mellette ébredni...erre õ is bologatott és adott egy csokot. 10 hónapja együtt vagyunk... és Láv van. :) Szóval nem mindig elitélendõ...egy lány is lehet "kancás"! üdv :) F

Nekem volt egy lány az életemben. Msnen ismerkedtünk meg és amikor elõször találkoztunk nálam is aludt..és nem csak aludtunk...:) Másnap mondtam, hogy szeretnék még mellette ébredni...erre õ is bologatott és adott egy csokot. 10 hónapja együtt vagyunk... és Láv van. :) Szóval nem mindig elitélendõ...egy lány is lehet "kancás"! üdv :) F
Férfija válogatja. Barátnõm már a második randin lefeküdt a pasival és 2 éve együtt vannak már. Én vártam 3hónapot vele és mégis elhagyott az elsõ szex után. Mostani párom meg csak 9 hónap után feküdt le velem. Ha szeret a pasi vagy csak nagyon bejössz neki, akkor nem fog rosszat gondolni rólad. Ha meg úgy érzed, hogy itt az idõ a szexre és megbízol a pasiban akkor csináld bátran.
Erre nincs szabály. A vonzalom erõsségétõl, a neveltetéstõl stb függ, hogy ki mikor teszi meg. Ha a férfi szemében ez visszataszító, úgy ne erõltesse. Mindig kettõn áll a vásár.
Én 3 nap után feküdtem le párommal. Most leszünk egy évesek és már menyasszony vagyok...Õt nem zavarta, hogy engedtem... :P
Felfogas kerdese az egesz, ismerek olyan pasit akivel, 3 honap utan fekudt le a baratnoje, akkor is azt gondolta, hogy ribi, mivel szerinte minden no az. Ismerek olyat akinek az ilyesmi nem szamit es az egyejszakas kalandbol lett komoly es szuper kapcsolata. En a 2 kozott allok, de amugy a jelenlegivel 3 hetet vartunk, csakhogy mi baratok voltunk elotte, szoval ismertuk egymast.
Ez sok mindentõl függ. Mi a barátommal már az elsõ héten együtt voltunk, én iszonyúan kívántam õt, õ is engem, akkor meg miért ne? Lassan két éve együtt vagyunk és még mindig nagy a szerelem :) . Szóval nem ezen múlik a dolog. L/24
A kérdező hozzászólása: Rendben, mostmár akkor kezdek megnyugodni de akkor miért nem aktivizálja magát a pasi ha megvoltam neki és nagyon jó volt...nem keres annyit, nem annyira figyelmes meg az érdeklõdés hiányát tapasztalom...

Mekkora nyomás lehet egy nő, illetve egy férfi húgyhólyagjában?

Kísérlettel hogy lehetne megmérni?

Legjobb válasz: Meg kell mérni milyen magasra, vagy messzire tudsz vizelni. Abból pedig kiszámolod Bernoulli törvény szerint.

Meg kell mérni milyen magasra, vagy messzire tudsz vizelni. Abból pedig kiszámolod Bernoulli törvény szerint.
De a nõk nem azért vizelnek gyakrabban, mert kisebb nyomást bírna a húgyhólyagjuk, hanem mert kisebb, kell a hely a méhnek.

Mekkora méretű hímvessző fér be egy csaj és egy nő vaginájába?

Azért így kérdem, mert a n? és a csaj között van némi különbség, a n?k sokkal "kifejlettebbek", ha szabad így mondanom, és az érdekel, hogy milyen méret fér be egy kifejletlen csajba (15-20) és egy n?be (20-)

Legjobb válasz: Amúgy a "csaj" az cigánylányt jelent, ha nem tudnád (lovári nyelven). Hogy abba mi fér bele...

Amúgy a "csaj" az cigánylányt jelent, ha nem tudnád (lovári nyelven). Hogy abba mi fér bele...
Hat ez tok hulyeseg! :D ezek a mai fiatalok mar elege kivanak fejlodve mar bocsi! :D szal nemelyik 16 evesbe is siman belefer egy 18cm penisz ugy mint egy 25 eves nobe! attol is fugg hanyan jartak mar keresztul a csajon :P
Hüvelynyílásból is vannak méretek...
A vagina tágulékony szerv. Ha kisebb a pénisz, nem tágul annyira. Ha nagyobb, jobban tágul. Mellesleg, kifér rajta egy gyerek, akár már 15-20 évesen is, nem hiszem, hogy bármilyen pénisz befogadása megfelelõ körülmények között gond lenne.
A huvely olyan tagulekony, hogy egy csecsemo feje atfer rajta, akkor futyi meg nincs.:) A huvely hossza: ha eléri a 3. izgalmi fazist a lány/nõ, akkor a méhe beemelkedik a kismedencébe, tehát nincs utban a huvelyben, és lehet gatlastalanul lokdosni, és csak az õ érzetén mulik, hogy milyen mélyen esik jól neki bedugni. A méhet nem szabad lokdosni, mert megsérulnek a méhtarto szalagok, és fajdalmas is, a méh nem arra valo. De a huvely igen.;)
akkor helyett akkorA fütyi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!