Találatok a következő kifejezésre: Egy nőnek megalázó, ha orálisan elégiti (2 db)

Egy nőnek nem megalázó, ha orálisan elégiti ki a párját?

11 hónapja van barátom, és minden oké a szex-szel. Orálisan is szoktuk egymást izgatni.

Legjobb válasz: Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????

Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????
Ha mindketten akarják, akkor miért lenne megalázó? Ezt csak a maradi gondolkodású emberek mondják! Mint azt is, hogy kutyapózban milyen megalázó és kiszolgáltatott a nõ! (Akik így vélekednek, azt sem tudják mi fán terem a jó szex!) Nekem személy szerint a kedvencem!
Közel sem megalázó. inádom látni amikor a barátom élvezi amit csinálok. Sokszor mondja is, hogy isteni. meg ijesmik, ugyhogy az lenne maglázó, hogyha amit csinálok azt közömbösnek veszi. de ez nekem az egomat inkább növeli
Szerintem is a legjobb dolog, amikor láthatod, hogy életed szerelme élvezi azt amit csinálsz neki, legyen szó bármirõl...becsukja a szemét, mosolyog, és egyszerûen te már azt élvezedmhogy láthatod õt így...én így vagyok ezzel...de mindenki más.Szerintem nem megalázó.
hát nemtom nah.. az én barátom azt mondta hogy nem birna a szemebe nézni ha én megtenném neki... a szexben a kutyapózt imádjuk... meg minden extrémet kipróbálunk..de az orállal õ igy vélekedik... nemmintha én nagyon akarnám...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Csak kiváncsi voltam hogy ki hogy van ezzel.Én szerintem a kutya póz a legjobb:)
Figyelj már! Ha már itt tartunk: egy pasinak nem megalázó, ha kinyalja a barátnõjét? Ennyi erõvel!
NEM MEGALÁZÓ!MI A BARÁTOMMAL VAN AMIKOR NAPONTA 2-3SZOR ELJÁTSZUK AZ ORÁLIS SZEXET, ÉS CSAK ESTE FEXÜNK LE...ÉN RÉGEBBEN MEGALÁZÓNAK HITTEM HA MEGFOGAT KÉT KÉZZEL A FEJEMET ÉS ÚGY CSINÁLTAM NEKI, DE MA MÁR ÉN MONDOM NEKI, MERT TELJESEN BEINDULOK ETTÕL!:)
Ha idegenkedsz tõle, vannak pozíciók, amelyek jobbak: fektesd a hátára, és vedd a kezedbe az... irányítást (is). Oldalról helyezkedj el... akkor tudja simogatni mondjuk a melled közben. Ez így egyáltalán nem megalázó helyzet. Nézz a szemébe idõnként: ettõl is teljesen beindul :-)

Egy nőnek megalázó, ha a férfit a lábai előtt térdelve elégíti ki orálisan?

Én n? vagyok, de valahogy sosem éreztem megalázónak. A férfiakban ilyenkor van fels?bbrend?ségi érzés?

Legjobb válasz: számomra megalázó akkor, ha olyan férfi kéri, aki nem jelent számomra semmit (pl egyéjszakás, vagy csak szexkapcsolat), viszont ha olyasvalakivel teszem ezt, akinek bármit megtennék és érte létezem, akkor öröm, és nem megalázó 20/L

számomra megalázó akkor, ha olyan férfi kéri, aki nem jelent számomra semmit (pl egyéjszakás, vagy csak szexkapcsolat), viszont ha olyasvalakivel teszem ezt, akinek bármit megtennék és érte létezem, akkor öröm, és nem megalázó 20/L
Én õszintén bevallom, hogy van egy kis felsõbbrendûségi érzés benne, és ez nagyon jó, még inkább izgatóvá teszi az egészet. Közben. Utána viszont egy cseppet sem változik meg emiatt a véleményem a lányról, ugyanakkora rajongással és tisztelettel övezem, mint elõtte. 24/F
Én lány vagyok. Engem zavar hogyha a párom térdel elõttem, én meg állok és úgy nyal ki, mert nekem ettõl felsõbbrendûségi érzésem van, meg mintha megaláznám õt. És én sem szeretném úgy lesz*pni, hogy térdelek elõtte.
és akkor mikor téged nyallak akkor azon elmélkedsz hogy" : ezaz ez a póz most neki megalázó! jujj mien jó érzés felsõbberendûnek lenni!" mert én szopatásnál sem erre gondolok...hanem arra hogy "aztaku*rva! imádlak bébi! "
12:41 férfiak annak élik meg..lásd feletted író:/
12:26 Mert a pornóban ezt a megalázásért teszik, gondolod a való életben is?
Még nem szoptak le sehogy, de valószínûleg lenne felsõbbrendûségi érzésem ami dobni is az élvezeten.
12:20 jaj persze, hogy nem éreztek..mikor a p. filmek végig azt mutatják, hogy a nõ van alárendelt helyzetben, csak jól megdugják aztán eldobják, mint egy használt pzs-t. soha sem elégítik ki a nõket vagy nagyon ritkán(és amelyikban ki is elégítik az nem p.film hanem erotikus film, tudni kéne a kettõ közötti különbséget) annyiról szól az egész, hogy bevágnak valami nyomi sztorit a csaj szopni kezd vagy épp jó erõsen szopatják, semmi nyalás a nõ részére, aztán megdugják, megint szopás és egy jó kiadós arca élvezés.. és még csodálkozol, hogy sok nõ megalázónak érez sok mindent, mikor a férfiak a pornóból tanulnak???
12:20 kölcsönösen?? ezek szerint te nem láttál még p. filmet..a nõket alig vagy soha sem szokták kinyalni!!!
lányok lányok.... a média... azért mert a pornófilmben ( amit elvileg ti sose néztek ) a férfi elõtt "megalázkodik " a nõ ( amit amugyse értek , ez az egész hülyeség, hiszen kölcsönösen kielégítik egymást és kész, a nõ csak színészkedik ) szóval nemtudom miért, de ezekkel a megalázós kifogásokkal igen feltudjátok húzni a fiukat... a lényeg, hogy énse érezném magam megalázva, ha a nõ állna és én ugy nyalnám, akkor ez mér lenne baj... ha szeretsz vkit, és eljuttok igáig, akkor megsem fordul majd ez a fejedben. kedves utolsó szerintem te még be sem érettél az ilyen dolgokra.. és fiuként mondom, hogy nem NEM nem NEM érünk semmien felsõbbrendûséget ! éppen ezért nem értem, hogy miért akarjátok megmagyarázni, amit sok esetben nem is létezik ! hiszen kölcsönös odaadásról van szó!
nekem megalázó, sohasem fogom csinálni senkinek..nem alázkodom meg, hogy ott térdelek elõtte akármennyire szeretem is. és persze, hogy van felsõbbrendûségû érzésük..nekik mindig van:/
Számomra akkor lenne megalázó, ha 1) olyannal csinálnám, akit kevéssé ismerek és 2) ha a pasi "használni" akarna, értsd: a fejemet ráhúzná a farkára, vagy érzelemmentesen instruálna, stb. jah, és 3) ha nem lehetne vele megértetni, hogy hol vannak a határok (pl. szépen kotont húz a végén a farkára, és abban megy el)
Számomra nem megalázó, ha az lenne nem csinálnám, és am meg nem tudnak rámeröltetni semmit (normális esetben persze)
Igazábol nem is az hogy megalázó. Ez nem jó szo rá. Inkább igen a felsõbbrendúség érzése. De ha nem csak szex kapcs. Vagy egyéjszakás akkor nincs vele baj mert hát a vannak olyan pózok is ahol a fiuk nyavajoghatnának hogy megalázák õket. Ráadásul aki még nem próbálta az honnan tudja hogy nem élvezné? Attol hogy ismeretlenül bizonyos dolgokat elítélnek még nem jelenti azt hogy ha olyannal csinálnák akit szeretnek és fontos hogy jó legyen neki örömetszerezzenek neki akkor legalább egy próbát meg ér. Végülis akkor lenne baj vele ha fûvel/fával... De akkor ne is szexeljetek mert megalázó hogy belétek hatolnak a fiuk meg mert a szerszámukat a csajok élvezkedésre használják:D l/19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!