Találatok a következő kifejezésre: Egy nőnek megalázó, ha (6 db)

Egy nőnek megalázó, ha a férfit a lábai előtt térdelve elégíti ki orálisan?

Én n? vagyok, de valahogy sosem éreztem megalázónak. A férfiakban ilyenkor van fels?bbrend?ségi érzés?

Legjobb válasz: számomra megalázó akkor, ha olyan férfi kéri, aki nem jelent számomra semmit (pl egyéjszakás, vagy csak szexkapcsolat), viszont ha olyasvalakivel teszem ezt, akinek bármit megtennék és érte létezem, akkor öröm, és nem megalázó 20/L

számomra megalázó akkor, ha olyan férfi kéri, aki nem jelent számomra semmit (pl egyéjszakás, vagy csak szexkapcsolat), viszont ha olyasvalakivel teszem ezt, akinek bármit megtennék és érte létezem, akkor öröm, és nem megalázó 20/L
Én õszintén bevallom, hogy van egy kis felsõbbrendûségi érzés benne, és ez nagyon jó, még inkább izgatóvá teszi az egészet. Közben. Utána viszont egy cseppet sem változik meg emiatt a véleményem a lányról, ugyanakkora rajongással és tisztelettel övezem, mint elõtte. 24/F
Én lány vagyok. Engem zavar hogyha a párom térdel elõttem, én meg állok és úgy nyal ki, mert nekem ettõl felsõbbrendûségi érzésem van, meg mintha megaláznám õt. És én sem szeretném úgy lesz*pni, hogy térdelek elõtte.
és akkor mikor téged nyallak akkor azon elmélkedsz hogy" : ezaz ez a póz most neki megalázó! jujj mien jó érzés felsõbberendûnek lenni!" mert én szopatásnál sem erre gondolok...hanem arra hogy "aztaku*rva! imádlak bébi! "
12:41 férfiak annak élik meg..lásd feletted író:/
12:26 Mert a pornóban ezt a megalázásért teszik, gondolod a való életben is?
Még nem szoptak le sehogy, de valószínûleg lenne felsõbbrendûségi érzésem ami dobni is az élvezeten.
12:20 jaj persze, hogy nem éreztek..mikor a p. filmek végig azt mutatják, hogy a nõ van alárendelt helyzetben, csak jól megdugják aztán eldobják, mint egy használt pzs-t. soha sem elégítik ki a nõket vagy nagyon ritkán(és amelyikban ki is elégítik az nem p.film hanem erotikus film, tudni kéne a kettõ közötti különbséget) annyiról szól az egész, hogy bevágnak valami nyomi sztorit a csaj szopni kezd vagy épp jó erõsen szopatják, semmi nyalás a nõ részére, aztán megdugják, megint szopás és egy jó kiadós arca élvezés.. és még csodálkozol, hogy sok nõ megalázónak érez sok mindent, mikor a férfiak a pornóból tanulnak???
12:20 kölcsönösen?? ezek szerint te nem láttál még p. filmet..a nõket alig vagy soha sem szokták kinyalni!!!
lányok lányok.... a média... azért mert a pornófilmben ( amit elvileg ti sose néztek ) a férfi elõtt "megalázkodik " a nõ ( amit amugyse értek , ez az egész hülyeség, hiszen kölcsönösen kielégítik egymást és kész, a nõ csak színészkedik ) szóval nemtudom miért, de ezekkel a megalázós kifogásokkal igen feltudjátok húzni a fiukat... a lényeg, hogy énse érezném magam megalázva, ha a nõ állna és én ugy nyalnám, akkor ez mér lenne baj... ha szeretsz vkit, és eljuttok igáig, akkor megsem fordul majd ez a fejedben. kedves utolsó szerintem te még be sem érettél az ilyen dolgokra.. és fiuként mondom, hogy nem NEM nem NEM érünk semmien felsõbbrendûséget ! éppen ezért nem értem, hogy miért akarjátok megmagyarázni, amit sok esetben nem is létezik ! hiszen kölcsönös odaadásról van szó!
nekem megalázó, sohasem fogom csinálni senkinek..nem alázkodom meg, hogy ott térdelek elõtte akármennyire szeretem is. és persze, hogy van felsõbbrendûségû érzésük..nekik mindig van:/
Számomra akkor lenne megalázó, ha 1) olyannal csinálnám, akit kevéssé ismerek és 2) ha a pasi "használni" akarna, értsd: a fejemet ráhúzná a farkára, vagy érzelemmentesen instruálna, stb. jah, és 3) ha nem lehetne vele megértetni, hogy hol vannak a határok (pl. szépen kotont húz a végén a farkára, és abban megy el)
Számomra nem megalázó, ha az lenne nem csinálnám, és am meg nem tudnak rámeröltetni semmit (normális esetben persze)
Igazábol nem is az hogy megalázó. Ez nem jó szo rá. Inkább igen a felsõbbrendúség érzése. De ha nem csak szex kapcs. Vagy egyéjszakás akkor nincs vele baj mert hát a vannak olyan pózok is ahol a fiuk nyavajoghatnának hogy megalázák õket. Ráadásul aki még nem próbálta az honnan tudja hogy nem élvezné? Attol hogy ismeretlenül bizonyos dolgokat elítélnek még nem jelenti azt hogy ha olyannal csinálnák akit szeretnek és fontos hogy jó legyen neki örömetszerezzenek neki akkor legalább egy próbát meg ér. Végülis akkor lenne baj vele ha fûvel/fával... De akkor ne is szexeljetek mert megalázó hogy belétek hatolnak a fiuk meg mert a szerszámukat a csajok élvezkedésre használják:D l/19

Ez már megalázó egy nő számára ha így megkínozzák?

http://cum-sex.com/sexvideo.php?id=Igazi-kinzas

Legjobb válasz: Rohaggymeg b4zmeg mit töltettél le velem??!!!!

Rohaggymeg b4zmeg mit töltettél le velem??!!!!
Valaki írja már le mi van a videóban, nem akarom megnézni, de érdekel :DD
mindenképpen megalázó...
A kérdező hozzászólása: jóéj xD
megvolt az esti örömszerzésem! jó éjt mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: piszkos kínzás!
de mi van benne??
A kérdező hozzászólása: ne is!
nem merem megnyitni XD
A kérdező hozzászólása: WTF?!
Ez nem nõ...de m1
Jajj, nézzétek már meg! Egy undorító pornó vagy mi a f. sz... A kérdésre válaszolva: Igen, az!

Egy nőnek nem megalázó, ha orálisan elégiti ki a párját?

11 hónapja van barátom, és minden oké a szex-szel. Orálisan is szoktuk egymást izgatni.

Legjobb válasz: Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????

Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????
Ha mindketten akarják, akkor miért lenne megalázó? Ezt csak a maradi gondolkodású emberek mondják! Mint azt is, hogy kutyapózban milyen megalázó és kiszolgáltatott a nõ! (Akik így vélekednek, azt sem tudják mi fán terem a jó szex!) Nekem személy szerint a kedvencem!
Közel sem megalázó. inádom látni amikor a barátom élvezi amit csinálok. Sokszor mondja is, hogy isteni. meg ijesmik, ugyhogy az lenne maglázó, hogyha amit csinálok azt közömbösnek veszi. de ez nekem az egomat inkább növeli
Szerintem is a legjobb dolog, amikor láthatod, hogy életed szerelme élvezi azt amit csinálsz neki, legyen szó bármirõl...becsukja a szemét, mosolyog, és egyszerûen te már azt élvezedmhogy láthatod õt így...én így vagyok ezzel...de mindenki más.Szerintem nem megalázó.
hát nemtom nah.. az én barátom azt mondta hogy nem birna a szemebe nézni ha én megtenném neki... a szexben a kutyapózt imádjuk... meg minden extrémet kipróbálunk..de az orállal õ igy vélekedik... nemmintha én nagyon akarnám...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Csak kiváncsi voltam hogy ki hogy van ezzel.Én szerintem a kutya póz a legjobb:)
Figyelj már! Ha már itt tartunk: egy pasinak nem megalázó, ha kinyalja a barátnõjét? Ennyi erõvel!
NEM MEGALÁZÓ!MI A BARÁTOMMAL VAN AMIKOR NAPONTA 2-3SZOR ELJÁTSZUK AZ ORÁLIS SZEXET, ÉS CSAK ESTE FEXÜNK LE...ÉN RÉGEBBEN MEGALÁZÓNAK HITTEM HA MEGFOGAT KÉT KÉZZEL A FEJEMET ÉS ÚGY CSINÁLTAM NEKI, DE MA MÁR ÉN MONDOM NEKI, MERT TELJESEN BEINDULOK ETTÕL!:)
Ha idegenkedsz tõle, vannak pozíciók, amelyek jobbak: fektesd a hátára, és vedd a kezedbe az... irányítást (is). Oldalról helyezkedj el... akkor tudja simogatni mondjuk a melled közben. Ez így egyáltalán nem megalázó helyzet. Nézz a szemébe idõnként: ettõl is teljesen beindul :-)

Miért megalázó egy nőnek az 'análszex' a 'szopás' (bocs ezért a megfogalmazásért) illetve a, ha 'kinyalják'?

Azért kérdem,mert szerintem minda három dolog beletartozik a szexbe ill. a szeretkezésbe.

Legjobb válasz: Én szerintem nem megalázó,mert mind3 az örömszerzés kategóriájába tartozik bele :D csak olvastam egy kérdésben,h "mennyire megalázó az anál egy nõnek"

A kérdező hozzászólása: Én szerintem nem megalázó, mert mind3 az örömszerzés kategóriájába tartozik bele :D csak olvastam egy kérdésben, h "mennyire megalázó az anál egy nõnek"
Ez annyira jó :D Mindenki hajtja a maga igazát. Az is aki szereti a nyalást, szopást, anált, az is aki nem. Nem hallottátok, hogy minden ember más és más? Miért ne lenne normális az aki nem szereti ha kinyalják? Hadd legyen már az õ dolga, nehogy amiatt szorongjon szegény, hogy néhány szétnyalt, seggbeb.szott tahó lehurrogja. Van aki ezt szereti, van aki azt, a harmadik mindet szereti, a negyedik meg a misszionárius pózt szereti (csak). Ettõl még mindegyik normális, vagy nem?
én nemazért nemmegyek bele análszexbe, mert megalázó, hanem mert vhogy nem visz rá a lélek, az nemoda való:D a kinyalás nem megalázó, és a szopás sem. egyesek azért tartják sztem megalázónak, mert a pornófilmek máshogy mutatják be a szopást, az egész pornónak olyan fílingje van ahol a nõ csakegy segédeszköz, és ezért tartják megalázónak. szerintem...
Aki az orálsexet fõleg a kinyalást megalázónak tartja az még biztos nem élte át egy jó partner mellett! az anál téma már más mert az a lyuk nem arra való de mégis sokan ûzik azt a formáját is!
egyre nagyobb változásokon megy keresztül az emberiség. míg régen elég volt szeretkezés közben egy lyuk, most már mindenhova dugdosni akarják. egyre több panasz érkezik, a prostiktól, mennyire különös és beteg dolgokat kérnek az emberek. az anál is a prostiknál és a pornófilmeknél indult, aztán már haza is vitték. egy nõ nem tud elélvezni anál közben. kivéve, ha máshol is simogatja magát. akkor meg miért kell s..be k..ni?
Miért lenne egy nõnek ez megalázó? Sztem örömet lehet neki okozni a "kinyalással" Miért szted nem? Ha élvezi a "Szopás" és szeretné viszonozni párjának az élvezetet akkor miért lenne megalázó neki?:O
Én pasi vok, az análszexet nem szeretem, de a csajom érdekes módon szereti, és hát mivel akarja ezért csinálom neki, nemtom mi a jó abban, de ha akarja mér ne csinálnám.Nyalni viszont nagyon szeretek.
Egyik sem megalázó, csak páran nem szeretik. Análszex-be nem hiszem, hogy belemennék. Viszont imádom, amikor ujjazás közben kinyal és szopni is megszerettem a mostani barátom mellett. Ez is, mint majdnem minden, egyénfüggõ. L, 18
K.úrjanak seggbe aztán megtudod mi az örömszerzés egyik formája... :DD
ki mondta, hogy megalázó?
a fiúknak kukijuk, a lányoknak punijuk van. a melegek khasználják azt az egy lyukukat, ami van nekik. nade nemáááárrrr!!!!! egy nõõõõõõt minek seggbe k..ni!!!! ezzel az erõvel akár pasival is szexelhetnééél!!!!
szerintem meg túlságosan pornón nõsz fel... "Én szerintem nem megalázó, mert mind3 az örömszerzés kategóriájába tartozik bele :D" ne felejtsd el, hogy akiket seggbe tolnak, a lányok/nõk felének még mindig csak tûrés, vagy kisebb szenvedéssel jár.. szerinted mi élvezetes abban, hogy úgy érzed folyamatosan wczel? oké, van aki élvezi bár a mai napig nemtudom felfogni hogyan (igen, énis próbáltam, többször) a nyalás teljesen más téma, az tényleg a mi élvezetünkre koncentrálódik. szopás meg, még mindig van olyan aki elutasítja, de természetesen mamár ugye ezis elvárás..
"Mert ez nekem nem jön be." Másnak meg a szopás/nyalás nem jön be? És? Attól még normális. Nem értem miért így fogjátok fel...
Lehet hogy azért tartják megalázónak, mert nem tudják milyen és azt hiszik olyan mint a pornóban. Na az tényleg megalázó szerintem. Az nem normális már ha valakinek a nyalás megalázó. A szopással sincs semmi bajom. Csak ne kelljen a pasi elé térdelnem, meg ne rángassa a fejem és a hajam ahogy a pornóban látja és ne nyomja le a torkomon, és akárhová élvezhet csak a fejemre meg a számba ne. Mert ez nekem nem jön be. Az anál meg valahogy nem izgat még a gondolat sem... De talán kipróbálnám egyszer, ha nagyon akarnánk.
az anált soha a büdös életben nem próbálnám ki. amúgy hosszútávon káros is. 13/f
nekem nem megalázó az orális szex, de az análistól tartozkodom.
Én azon a véleményen vagyok, hogy bármire képes vagyok a szerelmem boldogságáért! Ha neki az kell, "szopok", de csak mert szeretem és megteszem neki, hogy boldog legyen! Viszont nem engedem az olyan dolgokat, mint, hogy "kinyaljon"... :S Nekem az a megalázó, hogy én ott csak fekszem, Õ meg ott a lábamközt... :/ Nem tetszik már maga a szituáció sem. :/
A kérdező hozzászólása: jól beoltott az egyik srác :D jó akkor az anált felejtsük el :D akkor nem tartozik bele az örömszerzésbe xD
Ha te borítod fel õt, föléhajolsz, és te irányítasz mindent - akkor egyáltalán nem megalázó. Olyankor õ teljesen passzívan heverhet... nem is nagyon illik mást csinálnia (ha oldalt vagy, akkor közben simogathat téged is, ill. lehet 69-es pózban is). Ha idegenkedsz tõle, akkor próbáld meg így.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem úgy tûnik. De akkoris... ez olyan megalázó! Míg valaki "általánosságból" ezzel oltja a haverjait, addig egy nõ belegondol és... undorító kijelentés ez fiúk! Egy nõnek ez megalázó. Utolsó elõtti: én tutira nem pontoztalak le.
A kérdező hozzászólása: Igaz... legjobb védekezés a támadás. köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Egyébként a konkrét kérdésemet lenne érdemes elolvasni és arra válaszolni, hogy mi annak az oka.
Ez a "Kapd be", "Nyald ki" beszólásos dolog, tulajdon képpen csak szleng, kb. ugyan olyan mint ha azt mondanád valkinek, h "Menj a fenébe", vagy "Haggyál békén"stb. Az ilyen dolgokra sokszor rá se kell hederíteni, annyira mindennapos dologgá vált, mint a "Szia", vagy a "Jó reggelt"!
1) Szerintem ez csak egy rosszul rögzült frázis, semmi egyéb. Régebben a "nyald ki" volt ugyanilyen, és a fenékre vonatkozott, és nem hiszem, h komolyan gondolták volna. 2) Én nem vágyom rá, hogy a barátnõm arcára élvezzek, szegénynek biztos nagyon kellemetlen lenne.
Vannak pózok, ahogy nem megalázó. Ha a párod nem megalázni akar, akkor úgy kell megpróbálni. Amúgy a viselkedésén is látszik. És persze tényleg csak akkor tedd meg, ha te is szeretnéd. Ezzel hatalmas örömet tudsz okozni neki - de akkor nem éri meg, ha közben te rosszul érzed magad. Ha pedig idegenkedsz, akkor azt javaslom, hogy addig menj el, amíg még jó: pl. csókold meg, vagy csak egy pillanatra... ahogy gondolod.
Ez egy érdekes kérdés. Persze azt soha nem dobta még fel senki, hogyha egy srác szájjal elégít ki egy lányt, akkor arra vajon miért nem lehet azt mondani, hogy megalázó? De ha egy lány ugyan ezt teszi egy sráccal, akkor az megalázó. Egyébként ezzel kapcsolatban a legtöbb csaj sosem az igazat mondja el, csak akkor ha már elég régóta együtt kavartok.
Te még ezek szerint sosem vágytál arra, hogy a párod igazán közel kerüljön hozzád? De visszakérdezek, miért van az, hogy ezek a nõk viszont nem érzik megalázónak, ha õket nyalják ki? Én igenis imádom, ha szájjal kényeztet a barátnõm, ha Te pedig megalázónak érzed, akkor csak sajnálni tudlak Téged is és a barátodat is.
Ja és még annyit hozzá tennék, hogy nálunk a barátnõm akarja kipróbálni, hogy milyen az, ha az arcára verem. Tudod, normálisan, a szexben, az is örömet okoz, ha a másiknak jó.
JA! SZOPJÁL LE, EZT GYAKRAN A FÉRFIAK IS MONDJÁK EGYMÁS KÖZT, DE NEM HOMOKOS/CSALÁDOS/ EGYIK SEM. EZ EGY IEN MONDAT: MONDJUK PL. HA FELBASZ VALAMIVEL EGY KOLLÉGA STB. DE EGY CSAJNAK IGY NEM ILLIK MONDANI, MERT AZ TÉLLEG MEGALÁZÓ!!! ANNAK UGY ILLIK MONDANI: DRÁGÁM, KÉNYEZTESS MÁR SZÁJJAL AMIG A KÖNNYEM KI NEM CSORDUL...MÁRMINT OTT LENNT!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, kösz, hogy megosztottad velem.
a kérdésedre nagyon egyszerû a válasz, a "megalázó" lehet izgató is, mindkét fél örömére. Ennyi.
kab be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
na akkor témánál vagyunk!!! szopjon le aki lepontozott!!! errõl beszéltem, nem tudom miért kell 0 ismétlem 0 %-re lepontozni?! pedig az igazat irtam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Korrekt válasz volt.
A kérdező hozzászólása: De azt mondjátok meg, hogy akkor miért "szopatnának le" mindenkit, akivel bajuk van? Annyiszor hallottam már, hogy "szopjon le" vagy "kapja be a f...omat". Jaaa, ilyen helyzetben már megalázó, de egy nõvel szemben viszont nem. Éééértem. Kicsit paradoxon, de mindegy. Az arcraverés meg... na no comment!
Szerintem ez majdnem ugyanaz, mint a macsó vs. k.rva kérdése. Soha nem lesz 100%-os a nõi egyenjogúság. :D Na meg még az ilyen excsajok.hu-s bejegyzéseket imádom, mikor mindennek elhordják a csajt, hogy mindenkit lesz.p stb... de amíg õt sz.pta, nem zavarta. :D

Megalázó egy nőnek ha egy pasi az arcára élvez? 22/F

Azért kérdezem, mert volt olyan barátn?m akit nem zavart (vagy nem mondta) és volt aki undorodott t?le, de én meg izgatónak találom, de nem akarok barátn?mnek kellemetlenséget okozni.

Legjobb válasz: Jézusom, dehogy beteges. Ilyen eszedbe se jusson. A szexben mindent szabad, ami mindkét félnek jól esik. Szóval van egy kis vonalacska mindenkinek, hogy meddig hajlandó elmenni.. Van, aki bevállalós és van, aki prûd. És persze az arany középút. Én úgy gondolom, hogy ha már szex, akkor igazi szex legyen, arcraélvezéssel, és mindennel, ami csak belefér. Nekem nem megalázó, de másnak meg az. És emiatt nem szabad senkit sem elítélni.. Ezért izgalmas az élet.

Jézusom, dehogy beteges. Ilyen eszedbe se jusson. A szexben mindent szabad, ami mindkét félnek jól esik. Szóval van egy kis vonalacska mindenkinek, hogy meddig hajlandó elmenni.. Van, aki bevállalós és van, aki prûd. És persze az arany középút. Én úgy gondolom, hogy ha már szex, akkor igazi szex legyen, arcraélvezéssel, és mindennel, ami csak belefér. Nekem nem megalázó, de másnak meg az. És emiatt nem szabad senkit sem elítélni.. Ezért izgalmas az élet.
Van benne kicsi bdsm:) de nem megalázó! Imádnivaló, fantasztikus érzés! (L)
Egyénenként változó szerintem. Én pl megalázónak tartom. Barátnõm is. Akkor már inkább szájba, az arcra, orrba, szembe, szájba... elég gáz. Inkább tartsa a szájában, nyelje le vagy hagyja kifolyni a farkam mellett, de ne hagyja abba a szopást h az arcára lehessen verni. 22/f
Szerint is nagyon megalázó... én biztos hogy nem hagynám, vagy ha mégis megtörténne akkor szólnék a barátomnak , hogy ezt ne így csinálja...
Szerintem elég megalázó... de ki hogy gondolja.
Én hányok tõle és sosem engedném a páromnak, bármennyire is szeretné. Én megalázónak tartom. nem a qrvája vagy prosti vagyok, hanem a párja, akit tisztelnie kell. Engem undorít, de ez csak magánvélemény. Leghelyesebb, ha a párod kérdezed, õ hogy vélekedik errõl.
Ez az egész megalázó és gusztustalan, akárhova folyatja is.Meg van annak a rendes helye, csak a szexuálisan túlfûtöttek élvezik.De ez nem tarmészetes.
21:32! Egyet értek!
megalázó. de mint köztudott, vannak nõk, akik szeretik ha alázzák õket..
12:59 Igen lehet kiegyensúlyozott a kapcsolat meg szerethet is, de nagyon ritka az olyan ffi aki ezeket a dolgokat nem szereti, és mivel Te kis finnyás undorodsz tõle, nem is fogja erõltetni, mert szeret, ahogy írtad is, de mivel neki izgatja a fantáziáját, elmegy és keres olyan NÕT aki ezt megteszi számára ÉLVEZETTEL és persze hozzád megy haza, mert te kis frigid fõzõl nés mosol Rá, persze, h harmonikus a kapcsolatotok....:)
Már bocsi, de aki szereti a párját, az nem csalja meg és nem keres mást, hogy kielégítse minden szexuális vágyát! Létezik kompromisszum is meg arany középút.
13:52 Férfiak között dolgozom nagyon régóta, sok dolgot tudtam meg róluk/tõlük...A legtöbb "boldog" kapcsolatban él, de amit otthon nem kap meg máshol keresi, hidd el :) , ez van! És véleményük szerint ez nem megcsalás, mert érzelem nélkül dugnak más nõkkel akiknek pl lehet az arcára szájába stb élvezni, de a kis párjukat szeretik...
én például a párom szájába se élvezek. tudom hogy csak azért erõlteti mert hogy nekem jó lenne de ha õ nem szeretné akkor én nem fogom erõltetni. és nekem eszembe se jutna máshoz menni azért hogy a szájába élvezzek mert hát nekem ilyet senki nem tudna nyújtani mint párom.
14:09: tökéletesen egyetértek veled. legtöbb pasinak megvan a párja, szereti õt , szül a nõ neki pár gyereket, elvannak, aztán sokszor ENNYI. Ellaposodik, rutinszerû, de kényelmes életük lesz. Nõ boldog, mert van egy férje, van gyereke, van hol lakni, kocsija, és munkája. Ennyi mellett már nem gondol arra, hogy a szex is jó és változatos legyen. Pasi meg meg a farka után. nem prostihoz, hanem szeretõhöz. A szeretõ elfogadja úgy ahogy van, szexuálisan és érzelmileg. Ilyenkor a pasi teleélvezi száját, arcát, mellét, fenekét, amijét csak lehet, aztán hazamegy, harmadnapra megdugja asszonyát és a puncijába élvez. Majd ismét megy a szeretõ szeretõhöz. MInt egy körforgás.
Azért lennék frigid meg prûd, mert egy adott dolgot épp nem szeretek? Ez nem azt jelenti, hogy más "extra" dolgot nem tennék meg a szexben. Azért, mert valakiben vannak gátlások, vagy mert csak bizonyos határok között élvezi a szexet, még nem maradi és ósdi felfogású. Mitõl jobb az, hogy hányok a dologtól és a párom kedvéért megteszem neki azt, amit utálok? Nem hinném, hogy bármelyik pasi élvezni tudná, ha látná, hogy a párjának semmi kedve az adott dologhoz, netán az undor rá van írva az arcára. Nem hinném, hogy ezt bármelyik pasi is izgatónak találná. Na szerintem ez a megalázó. Miért jó szenvedni látni a szeretett párod és azzal a tudattal élvezkedni rajta, hogy csakis a te kedvedért csinálja? Hát akkor mi is az értelme az egésznek? Azt kell csinálni, amit MINDKÉT fél élvezettel csinál, ez a lényege a szexnek. EZ egy adok-kapok játék, nem arról szól, hogy vmelyik fél kiszolgálja a másikat, csak azért, mert a másikat az adott dolog izgatja. Attól, hogy nem megy bele mindenbe az ember, amit a párja kér, attól még szeretheti maximálisan a párját és kiegyensúlyozott lehet a kapcsolat.
Megalázónak egyáltalán nem megalázó, ha mindkét fél benne van, én szeretem, ha a párom az arcomra, mellemre...stb veri. Bírom a kis frigid nõket, akik mindenere csak "fújogatnak", na ezek azok a nõk akiket megcsalnak...nem tudnak semmit nyújtani csak szétteszik a lábukat, mert "muszáj", nem élvezik a szexet semmilyen formában, csak tudják, hogy néha hanyat kell vágniuk magukat, de a pasik 99% igényli az orális és durvább dolgokat, úgyhogy máshol fogják keresni ezt a fajta boldogságot, de a lényeg, hogy titeket frigid nõcskék tisztelni fognak, hahahaahahahah
Szerintem nem kellene olyan nagy feneket keríteni a dolognak. Én nem tartom teljes értékû szexuális tevékenységnek, vagyis nõként semmi izgatót nem találok benne.Van aki élvezi, van aki nem, én az utóbbiak közé tartozom. Semmi problémám nincs azzal ha valaki ezt mûveli a párjával, csak engem hagyjanak ki:)
nekem majd az összes csajom követelte, és nem tûnt úgy, hogy szeretik magukat megalázni.
Kinyitottad ezzel a kérdéssel a pofonosládát. :) A dolog ellenzõinek: tessék már végre két dolgot megtanulni-elfogadni. 1. Nem vagytok istenek, nem az a jó/helyes, amit TI annak gondoltok. Az nektek jó, nektek helyes. Másnak meg más. Ergo kijelenteni, hogy gusztustalan, megalázó, az NEM helyes. Legfeljebb NEKTEK gusztustalan és megalázó. 2. Megalázó az lehet, AHOGYAN csinálják. Ha a pár mindkét tagja kedveli ezt a játékot, akkot semmi megalázó nincsen benne. Természetesen nem úgy kell(ene) csinálni, mint ahogy azt a mai zs kategóriás ócska pornóban látni lehet. Nem azon kellene szocializálódni! Soha nem értettem, hogy azok, akik ellenzik, miért jönnek egybõl az ilyen kérdésekre és azonnal hangoztatják, hogy ez beteges dolog... Anyám... Aki így gondolkodik, az beteges és korlátolt szerintem. Ami mindkét félnek OK, azt szabad, az jó. Az helyes. Ha egymás hátára akartok szarni, mert az jön be, akkor nektek az a helyes. Nekem nem jönne be, de azért nem jövök leugatni. A hangosan ellenkezõk intoleráns barmok, nem kell belük foglalkozni. Ez persze nem vonatkozik arra, aki normálisan kifejti, hogy Õ nem szereti. Azt ugyanúgy el kell fogadni.
megalázó annak aki megalázónak érzi. aki nem érzi annak, annak nem megalázó. ilyen egyszerû. én nem mennék bele ilyenbe mert engem kicsit sem izgat a gondolata és nem hiszem hogy élvezném. de aki élvezi és azért csinálja, mi azon a megalázó hogy valaki azt csinálja amit élvez? valójában csak az a megalázó amikor a nõ azért megy bele mert a párja azt akarja, és õ valójában nem élvezi vagy esetleg zavarja is a dolog, de csak a srác miatt belemegy. na ez megalázó, de az ilyen nõ hülye, szóval úgy kell neki. különben ha valki izgatónak találja (és a párja is), akkor minek azzal foglalkozni hogy mi mások véleménye? ez csak a két emberre tartozik. miért fosztaná meg valaki magát/magukat az élvezettõl csak azért hogy mások véleményének/elvárásainak megfeleljen? szóval ja, mindenbe bele lehet menni amit mindketten akarnak. de én sosem kérném semmire a párom, amit õ nem igazán akar. és nem is csinálnék semmit ami nekem kellemetlen de a páromat izgatja. persze õ sem kérne ilyet soha tõlem. döntse el az ember hogy a szexet szereti jobban vagy a párját. 20/L
Uram, atyám , miket írkáltok... Már miért lenne megalázó?? Én imádom, és hagyom, ha neki jól esik, én nagyon szeretm a barátomat, bármit megteszek neki, mégis tisztel, eszébe nem jutna azt gondolni rólam, hogy "prosti", vagy ilyesmi... Ez egyáltalán nem undorító, vagyis, ha úgy szerted a barátodat, mint én, nemhogy elundorítana, de várnád, hogy mikor... De nem csak ezt szoktuk, ezer féle dolgot szuktunk csinálni, és nagyon élvezem, nekem az a legjobb, ha együtt vagyunk, semmi más nem érdekel az életben, ilyet, meg hogy az õ spermájára azt mondanám, hogy "undorító".. Hát SOHA! Imádom õt, mindenestõl! Szóval, ha hasonlóan viszonyulnátok a párotokhoz, ilyet nem írkálnátok! 22 L
A kérdező hozzászólása: Nem várom el tõle, de nagyon örülök neki, ha megengedi mert én szeretem vagyis izgatónak találom mikor folyik le a melleire... :$
A kérdező hozzászólása: Akkor végül is beteges, hogy én erre izgulok?? :S
én undordom tõle

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!